Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 2 - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-31, 00:29   #3241
ruskaa
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 2

Cytat:
Napisane przez strzalka44 Pokaż wiadomość
Hej, wlasnie siedze z moja splakana kruszynka miala dzis szczepienie i właśnie dostala ataku histerii dalam jej przeciwbólowe i spi mi na klacie nawet jesc nie chce az serce mi peka nigdy tak nie plakala...

Nadzieja mam ta mate i faktycznie jest super Liwia jest nia oczarowana

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Ale lecicie z produkcja dzisiaj Troche nadrabiałam ale nie wszystko. Pisałyście o usypianiu. U nas wygląda to tak że jak mała daje znaki że jest zmęczona czyli czerwone oczka, chw ilę ją noszę na rękach i jak zaczyna pocierać noskiem o pieluche to odkładam do wózka i wtedy kciuk idzie w ruch, chwilę polulam i śpi Łóżeczko póki co stoi nieużywane bo śpi i w dzień i w nocy w wózku, jak budzi się ok 5 to lepiej mi ją polulać leżąc na łóżku niż wstawać. W nocy jak słyszę że ssie namiętnie kciuka przystawiam ją do cyca, na śpiocha je i odkładam do wózka.

Ogólnie jest spoko, ale chyba zaczął nam się kolejny skok. Od dwóch dni mała wieczorem nie może się utulić, śmieje się za chwilę ryk, noszę, lulam a nastroje tak zmienne jak u rasowej babeczki :P byle minął jak najszybciej.

Za pół godz tż przyjeżdża! A jutro jedziemy z małą do Rzeszowa, na ten mój egzamin, trzymajcie kciuki o 14!
za egzamin i super, ze tz jest z Wami juz

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
Strzałka biedna Liwia.. my też dziś mieliśmy szczepienie. To było straszne, takiego wrzasku jeszcze u mojej córci nie słyszałam Jak wróciliśmy to zasnęła o 18 i spała do 21. Przed chwilą udało mi się ją uśpić, męczyła się bidulka moja

Loluska walczysz jakoś z tym ssaniem kciuka?? U nas też się zaczyna.. próbuję nauczyć Agatkę smoczka, ale marnie mi to idzie. Boję się tego ssania kciuka.. mam sąsiadkę dwuletnią, która podczas spania namiętnie ciągnie kciuka. Ciężko dziecko do tego odzwyczaić.
Kciuki za egzamin
Bidusia
Cytat:
Napisane przez LuckyLove Pokaż wiadomość
daj znac kiedy - zaczne z Toba

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

Kto karmi tylko i wylacznie cycem ?
Ja tylko cycem i tez nie sa juz takie pelne ale mleka duzo, z dwoch cycow potrafie odciagnac 140-160ml.
W dzien daje mu troszke herbatki z kopru bo baczki po niej ida lub wody zeby nie wisial ciagle na cycu

Hanka co za tekst lekarza :/

Tez sie czaje na jakas mate, ale chce zeby miala jakies wystajace zwierzeta z maty 3d czy cos haha zeby lezac na brzuchu mial sie czym zajac

---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ----------

Hej Kasia

21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..'
godz.15:00

29.05.2015 wyczekiwany dzień..
Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
godz. 14:41
ruskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 06:03   #3242
Baset
Zakorzenienie

GG do Baset

nikt nie karmi?

Marianna
27.05.2015 godz. 8.24
Baset jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 06:04   #3243
SzaraaMyszka
Zakorzenienie

GG do SzaraaMyszka

Cytat:
Napisane przez Baset Pokaż wiadomość
nikt nie karmi?
Ja juz skonczylam, ogarnelam farmę i idę spać

17.05.2015 r. godz. 12:30 3780 g i 55 cm

Kasia
16.02.2017 r. godz. 17:44 3170g i 52 cm

Wymiana

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1203546
SzaraaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 06:17   #3244
Baset
Zakorzenienie

GG do Baset

Cytat:
Napisane przez SzaraaMyszka Pokaż wiadomość
Ja juz skonczylam, ogarnelam farmę i idę spać
mi młoda usnela na klacie w salonie wiec przykrywam sie kocem i ide spać

ych. ortopeda mnie jednak nie minie

Marianna
27.05.2015 godz. 8.24
Baset jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 06:30   #3245
baelka
Rozeznanie

Cześć Ależ jestem niewyspana, M. jak zasnął to gadał coś przez sen, wiercił, sapał. A jak tego nie robił to głupia matka sprawdzała czy oddycha I wzięło mnie na rozmyślanie o drugim dziecku, o sałatce jaką na chrzciny zrobię, o tym że muszę mężowi koszulę uprasować i tak mi zeszło... Po 3 obudził się na jedzenie, a potem zaczął płakać. Pospał 2 godziny, teraz bujam go w bujaczku. Mały pięknie się uśmiecha i od razu mi lepiej
baelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 07:25   #3246
ruskaa
Wtajemniczenie

Hej
Stawiam drina bezalkoholowego dla kp i %%% dla mm z okazji kolejnego mi przybylego roku

Synek mi wlasnie gada nad uchem

21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..'
godz.15:00

29.05.2015 wyczekiwany dzień..
Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
godz. 14:41
ruskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 07:33   #3247
baelka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ruskaa Pokaż wiadomość
Hej
Stawiam drina bezalkoholowego dla kp i %%% dla mm z okazji kolejnego mi przybylego roku

Sto lat, samych cudowności
Stary 2015-07-31, 07:37   #3248
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
Strzałka biedna Liwia.. my też dziś mieliśmy szczepienie. To było straszne, takiego wrzasku jeszcze u mojej córci nie słyszałam Jak wróciliśmy to zasnęła o 18 i spała do 21. Przed chwilą udało mi się ją uśpić, męczyła się bidulka moja

Loluska walczysz jakoś z tym ssaniem kciuka?? U nas też się zaczyna.. próbuję nauczyć Agatkę smoczka, ale marnie mi to idzie. Boję się tego ssania kciuka.. mam sąsiadkę dwuletnią, która podczas spania namiętnie ciągnie kciuka. Ciężko dziecko do tego odzwyczaić.
Kciuki za egzamin

Cytat:
Ale kiedyś czytałam : smoczek vs ssanie kciuka i napisane było , że łatwiej dziecko oduczyć od kciuka niż smoka i że to zdrowsze (mnie bynajmniej przekonal fakt że maleństwa czesto rezygnują z checi ssania piersi, że wplywa na mowę i coś tam jeszcze ...) no nie wiem jak sie do tego odnosić ale nie daję mu bo po co ?

uważajcie z tym kciukiem. Synek kuzyna ssal kciuka zamiast smoczka i nie pytajcie jakby wyglądała jego skóra na rączkach. Cała się łuszczyla. W końcu musieli mu na noc zakładać specjalne rękawiczki na dłonie, bo już tego odruchu nie kontrolowal i trzymał kciuka w buzi całą noc. Ciezko mieli. Uważam, że smoczek jest prostszy.

Cytat:
Hej

(^) sto lat!!! I wszystkiego co najlepsze w życiu, :-*
Stary 2015-07-31, 07:43   #3249
dorka607
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej

Wszystkiego co najlepsze
że miłość można zobaczyć "

dorka607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 07:53   #3250
truskawkaxx
Zadomowienie

Cytat:
Nie moglam sie zdecydowac i pije herbatki laktscyjne - rano z hipp'a w poludnie z babydream a wieczorem bocianka haha. juz nie mam takich pelnych cyckuuuf jak wczesniej takoe flaki jak opony w starym zuku. Nie chce zeby mi sie pokarm skonczyl albo zebym butla musiala dokarmiac..
Ale to zupełnie normalne że piersi miękną na tym etapie. Laktacja się normuje i nie ma nadprodukcji. Co nie oznacza braku pokarmu ! Dziecko ma dość mleka.

Ruska - sto lat :-*

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
uważajcie z tym kciukiem. Synek kuzyna ssal kciuka zamiast smoczka i nie pytajcie jakby wyglądała jego skóra na rączkach. Cała się łuszczyla. W końcu musieli mu na noc zakładać specjalne rękawiczki na dłonie, bo już tego odruchu nie kontrolowal i trzymał kciuka w buzi całą noc. Ciezko mieli. Uważam, że smoczek jest prostszy.

Stary 2015-07-31, 07:55   #3251
moniisia90
Wtajemniczenie

Ruska - 100 lat!

My mieliśmy ciezka noc...
Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017
moniisia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 08:10   #3252
Belka15
Rozeznanie

Ruska wszystkiego najlepszego!
Belka15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 08:11   #3253
agnes188
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Sto lat
My jak zwykle o 5 pobudka

Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka

agnes188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 08:15   #3254
sara3008
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Wszystkiego najlepszego!!
sara3008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 08:22   #3255
jagodowa07
Zadomowienie

Cytat:
daj znac kiedy - zaczne z Toba

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

Kto karmi tylko i wylacznie cycem ?
Ja też tylko cyc i nic Ale na tym etapie to już normalne, laktacja się unormowała i mleka jest tyle ile potrzeba dla dziecka Ja nawet nie pije nic na laktacje, czasem herbatkę ale to tylko dlatego że mam w domu
Też mnie trochę przeraża wprowadzanie nowych pokarmów, ja poczekam do 6 miesiąca. I pewnie trochę będą papki,a trochę kawałki do zabawy jak w blw, ale na samo chyba się nie skuszę

Co do maty my mamy Małpią Wyspę tiny love i jest super, mały ją uwielbia, zabawki są super i na prawdę na długo potrafi się sam zająć, prawdziwy plac zabaw

Ruska wszystkiego najlepszego!!!
Stary 2015-07-31, 08:33   #3256
201606011622
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Nadzieja87 Pokaż wiadomość
Rozumiem że nie tylko ja ją młodemu kupiłam?

Ok laski wkreciłyście mnie w tą grę hay Day czy coś to teraz proszę mi powiedzieć skąd mam wziąść części żeby powiększyć silos i stodole bo mnie zaraz coś trafi

Cytat:
Chyba tak...

No ok, dostawałam deski itd ale jakiejś cholernej taśmy mi brakuje i pudełko yyyy pinesek? gwoździ?

jakie rozterki.

Cytat:
Unas tez kolek nie bylo... a straszyli mnie jakie to chlopcy straszne kolki maja ..... no i ciemieniuchy tez nie mial.

u nas kolki były, ciemieniuchy nie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Ale lecicie z produkcja dzisiaj Troche nadrabiałam ale nie wszystko. Pisałyście o usypianiu. U nas wygląda to tak że jak mała daje znaki że jest zmęczona czyli czerwone oczka, chw ilę ją noszę na rękach i jak zaczyna pocierać noskiem o pieluche to odkładam do wózka i wtedy kciuk idzie w ruch, chwilę polulam i śpi Łóżeczko póki co stoi nieużywane bo śpi i w dzień i w nocy w wózku, jak budzi się ok 5 to lepiej mi ją polulać leżąc na łóżku niż wstawać. W nocy jak słyszę że ssie namiętnie kciuka przystawiam ją do cyca, na śpiocha je i odkładam do wózka.

Ogólnie jest spoko, ale chyba zaczął nam się kolejny skok. Od dwóch dni mała wieczorem nie może się utulić, śmieje się za chwilę ryk, noszę, lulam a nastroje tak zmienne jak u rasowej babeczki :P byle minął jak najszybciej.

Za pół godz tż przyjeżdża! A jutro jedziemy z małą do Rzeszowa, na ten mój egzamin, trzymajcie kciuki o 14!

mój też marudny, skok jak nic, skończył 12 tyg. Moja sąsiadka tak szala kciuka że jej zostało i już jako większe dziecko chodziła z kciukiem w buzi

Cytat:
Ja kak chce pozmywać naczynia a mala nie chce np siedziec w bujaku to na ziemie klade gruby koc złożony na pol i na to jej kocyk i rizkladam zabawki i ona tam sie turla z nimi ja do niej gadam itd. Nie wiem czy Twoj maly juz chwyta ale to zawsze inne miejsce i świat widziany z innej perspektywy

A ogolnie to bardzo duzo z nia rozmawiam, caluje, gilgocze, turlam z boczku na boczek, na brzuszek, tancze. Jak robimy poranna toalete to jej wszystko pokazuje, opisuje, niektore rzeczy pozwalam dotknac no i zabawki :bujak z palakiem, mata, karuzela i grzechotki, misie.

Ogolnie super sie z Liwia dogadujemy, jest taka moja mala towarzyszka zycia

super

Cytat:
Dziewczyny czy was tez przeraza rozszerzanie diety maluchow mam wrazenie ze nie mam o tym zielonego pojecia...

Aa i Liwia waży 6780 i mierzy 67 cm

piekna waga Kubi podobnie wazy: )

Cytat:
Napisane przez olimpia2009 Pokaż wiadomość
Witam I mowie ze zyje ale nie nadrabiam bo nie dam rady...kuzynka dalej jest leci w nastepnym tygodniu I nie wiem jak ja to przezyje...bedzie placz....z nowosci to rozkletotal nam sie wozek...I dzisiaj kupie drugi tylko kuzwa za duzy wybor

Cytat:
Mnie nie, Kacper juz dostał marchewkę Aż się do niej trzęsie...

tak smakuje?

Cytat:
Scotasia .

Mój M.wklada cala piąstkę do buzi i sobie ją ciumka, ewentualnie gryzak jesli dam mu do ręki, a jak nie to podciaga bluzkę przy szyi do buzi . z resztą wszystko wklada do buzi .... ale nie wiem czy to przez to że nie daję mu wgle smoczka i ma potrzebę ssania czy po prostu dzieci tak mają ?

tak mają Kuba niby i smoka doi ale piastka nie pogardzi

Cytat:
Hej

sto lat

Cytat:

Ja tam też się nie boje smoczka. Jakoś go oducze.

Hej
Kuba spał całą noc. Ale bardzo marudzi zauważyłam że znów wzdecia ma... bolące baki itp.... masakra może mu espumisan podawac? Nie wiem sama....

Dziś ostatnie spotkanie w poradni
Jadę też do gin bo strasznie mnie podwozie piecze po tych globulkach

Edytowane przez 201606011622
Czas edycji: 2015-07-31 o 08:35
201606011622 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 08:38   #3257
scotasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Scotasia .

Mój M.wklada cala piąstkę do buzi i sobie ją ciumka, ewentualnie gryzak jesli dam mu do ręki, a jak nie to podciaga bluzkę przy szyi do buzi . z resztą wszystko wklada do buzi .... ale nie wiem czy to przez to że nie daję mu wgle smoczka i ma potrzebę ssania czy po prostu dzieci tak mają ?
Cytat:
Ale kiedyś czytałam : smoczek vs ssanie kciuka i napisane było , że łatwiej dziecko oduczyć od kciuka niż smoka i że to zdrowsze (mnie bynajmniej przekonal fakt że maleństwa czesto rezygnują z checi ssania piersi, że wplywa na mowę i coś tam jeszcze ...) no nie wiem jak sie do tego odnosić ale nie daję mu bo po co ?
Cała piąstka w buzi to raczej normalne poznawanie ciała U nas to konkretnie kciuk w buzi i jazda Wiesz smoczka łatwo wyrzucić, kciuka nie zabierzemy...
Tak jak Hanka pisze, znałam jednego chłopca, który jeszcze w podstawówce ssał kciuka Okropnie ten jego palec wyglądał. Chyba też zacznę zakładać małej rękawiczki na łapki
Cytat:
Hej

Sto lat, sto lat, spełnienia marzeń!!

My dziś planujemy podróż do dziadków. Pojedziemy na spanie nocne małej, mam nadzieję, że się uda

scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 08:41   #3258
agnes188
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
jakie rozterki.

u nas kolki były, ciemieniuchy nie

mój też marudny, skok jak nic, skończył 12 tyg. Moja sąsiadka tak szala kciuka że jej zostało i już jako większe dziecko chodziła z kciukiem w buzi

super

piekna waga Kubi podobnie wazy: )

tak smakuje?

tak mają Kuba niby i smoka doi ale piastka nie pogardzi

sto lat

Ja tam też się nie boje smoczka. Jakoś go oducze.

Hej
Kuba spał całą noc. Ale bardzo marudzi zauważyłam że znów wzdecia ma... bolące baki itp.... masakra może mu espumisan podawac? Nie wiem sama....

Dziś ostatnie spotkanie w poradni
Jadę też do gin bo strasznie mnie podwozie piecze po tych globulkach
A u nas poszla kupa po 4 dniach najpierw baczki z krzykiem ale pozniej jaki usmiech na buzi

Stary 2015-07-31, 08:41   #3259
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cytat:
Hej

Spelnienia marzen

Po wczorajszych wieczornych kolkach i atakach bolu dzis wyszla taka kupa ze masakra!
Zarazjedziemy na badanie uszu do audiologa prosimy o kciuki
Stary 2015-07-31, 08:47   #3260
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:

Ja z kolei czytałam ze wlasnie od smoczka łatwiej oduczyć bo smoka zabierzesz a kciuka nie odetniesz i ze kciuk gorszy jeśli chodzi o kwestie ortodontyczne wad zgryzu i tak dalej i ze jeśli dziecko ma silna potrzebę ssania to lepiej jednak smok niz kciuk. Tez sie martwię tym troche bo Julek ssałby najlepiej wszystko tylko nie smoka poki co ssie piąstkę a to podobno normalne ale jak zacznie ciumkac kciuka to chyba przyucze do smoka....

Cytat:
Hej

Wszystkiego naj!!!!

A my dzisiaj kończymy wakacje tak tragicznej pogody to dawno nie miałam na urlopie.... Z tego co patrzyłam na prognozy to wrócimy do Wawy na same upały

Wczoraj sie najadłam Burger Kinga i niestety dzisiaj brzydka wodnista kupa, także no more Burger king for mummy

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

26 lipca - kolejny rok razem!

Julek - 10.05.2015r. 21:40

pierogowamama.com
pani_pierozkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 09:09   #3261
baelka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Spelnienia marzen

Po wczorajszych wieczornych kolkach i atakach bolu dzis wyszla taka kupa ze masakra!
Stary 2015-07-31, 09:16   #3262
Madeleine05
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez pani_pierozkowa Pokaż wiadomość
Ja z kolei czytałam ze wlasnie od smoczka łatwiej oduczyć bo smoka zabierzesz a kciuka nie odetniesz i ze kciuk gorszy jeśli chodzi o kwestie ortodontyczne wad zgryzu i tak dalej i ze jeśli dziecko ma silna potrzebę ssania to lepiej jednak smok niz kciuk. Tez sie martwię tym troche bo Julek ssałby najlepiej wszystko tylko nie smoka poki co ssie piąstkę a to podobno normalne ale jak zacznie ciumkac kciuka to chyba przyucze do smoka....
Dziewczyny mają rację - kciuk gorszy od smoczka. Tutaj skutki ssania kciuka: http://files.gadulalogopedia.webnode...e%20kciuka.JPG
Madeleine05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 09:22   #3263
SzaraaMyszka
Zakorzenienie

GG do SzaraaMyszka

Ruskaa wszystkiego najlepszego!

Lily

17.05.2015 r. godz. 12:30 3780 g i 55 cm

Kasia
16.02.2017 r. godz. 17:44 3170g i 52 cm

Wymiana

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1203546
SzaraaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 09:25   #3264
dorka607
Wtajemniczenie

Lily za wizyta
Lola za egzamin
Scotasia za wyjazd. A pisalam Ci ze mala znosi juz wozek? Przynioslam stelaz do domu i przyzwyczajalam ja powoli. Miloscia go nie darzy ale na godz spacer da rade isc

Moja ssie cala piastke namietnie i oczywiscie co do raczki to do buzi o kciuku czytalam ze do 4-5 roku dziecko samo przestaje i nie ma to konsekwencji dla zabkow ale nie wyobrazam sobie zeby a latek kciuka ciagle ssal :/

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

O Madeleine zdjecia potwierdzaja ze pozniejsze ssanie kciuka ma wplyw i to jaki!
że miłość można zobaczyć "

dorka607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 09:34   #3265
agnes188
Zakorzenienie

Cytat:
Spelnienia marzen

Zarazjedziemy na badanie uszu do audiologa prosimy o kciukirosi:
U nas tez kupsko ogromniaste
Cytat:
Napisane przez pani_pierozkowa Pokaż wiadomość

Wszystkiego naj!!!!

A my dzisiaj kończymy wakacje tak tragicznej pogody to dawno nie miałam na urlopie.... Z tego co patrzyłam na prognozy to wrócimy do Wawy na same upały

Wczoraj sie najadłam Burger Kinga i niestety dzisiaj brzydka wodnista kupa, także no more Burger king for mummy

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja patrzylam ze we wtorek wracamy to 33 bedzie stopnie a w czwartek 37 w domu masakra a tu dzis 15 teraz

Stary 2015-07-31, 09:36   #3266
strzalka44
Wtajemniczenie

GG do strzalka44

Agnes racja, po 4 m-cu

Ruska spełnienia marzen

Lilu

Moja niunia juz dzis uśmiechnięta! Wczoraj nie jadla z tego wszystkiego od 17:30 do 1:30. Juz dawno nie karmilam jej w nocy, ostatni raz jakis miesiac temu ale zjadla i spala do 6

U was tez jest tak zimno? Normalnie listopad!

...Liwia ur. 3.05.2015, 3820 g, 58 cm...
strzalka44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 09:41   #3267
201606011622
Konto usunięte

ładną mamy jesień tego lata

zimno, a podawali niby 30 st na dzis, pfff
201606011622 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 09:42   #3268
baelka
Rozeznanie

Cytat:
Agnes racja, po 4 m-cu

Ruska spełnienia marzen

Lilu

Moja niunia juz dzis uśmiechnięta! Wczoraj nie jadla z tego wszystkiego od 17:30 do 1:30. Juz dawno nie karmilam jej w nocy, ostatni raz jakis miesiac temu ale zjadla i spala do 6

U was tez jest tak zimno? Normalnie listopad!
Nie, przyjemnie jest- tak koło 15 stopni, w dzień ma być 5 więcej i ładne słońce
Stary 2015-07-31, 09:43   #3269
scotasia
Wtajemniczenie

Dorka ale malutka zasypia Ci w wózku czy kładziesz ją wyspaną i najedzoną?? Moja też ze 30 min poleży, jak jest najedzona i wyspana. Ale nie zaśnie

Mojej małej coś się po szczepieniu przestawiło. śpi od 8!! A zawsze o tej porze spała max 40min.

Lili kciuki!

Też widziałam prognozę na nast tydz, zwariuję w bloku w takie upały

scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 09:49   #3270
sara3008
Zakorzenienie

Cytat:
Spelnienia marzen

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
ładną mamy jesień tego lata

zimno, a podawali niby 30 st na dzis, pfff
U mnie od 3 dni taka jesien, ze dzisiaj ogrzewanie w domu wlaczylam, bo az mnie trzesie z zimna
sara3008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości