|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2371 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX
Cytat:
Probowalam, ale lalam i lalam i nic... za to mój chłopak i współlokatorka nic dziwnego w nim nie czuli i w końcu ona go zuzyla ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2372 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
But my dear, this is not Wonderland and you are not Alice... Edytowane przez diorentynka Czas edycji: 2015-07-31 o 00:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2373 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 01:20 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ---------- Cytat:
(Odpisuje akurat pod Twoim postem, ale w sumie to tak ogólnie do dyskusji całej ) |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2374 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie potrafię Ci odpowiedzieć konkretnie dlaczego nie chcę mieć dzieci... Myślę, że to niepotrzebna mi komplikacja..? Po prostu tego nie czuję. Wybrałam inną drogę, takie życie w którym nie ma dzieci?
But my dear, this is not Wonderland and you are not Alice... Edytowane przez diorentynka Czas edycji: 2015-07-31 o 00:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie to kilka w zasadzie powodów, jedne bardziej inne mniej egoistyczne - nie chce przechodzić ciąży ani wypychać z siebie dziecka - uważam, że jest wystarczająco dużo ludzi na świecie i ja się nie muszę dokładać - jestem chora, nie jakoś poważnie ale nie chcę przekazywać tego dalej a jest taka szansa - nie czuję czaczy z dziećmi, nie rozczulają mnie, nie budzą specjalnie emocji (zwłaszcza niemowlaki, tak jakoś) - jeśli kiedykolwiek mi się odmieni i zachcę mieć dziecko spróbuję adopcji/być rodziną zastępczą, nie potrzebuję dziecka z "własnej krwi" Przypuszczam, że nie tylko u mnie powodów jest wiele i po prostu wielu z "nas" irytuje to dopytywanie "a dlaczego? a może ci się odmieni? a może w przyszłości? a za 10/15/20 lat?". Tym bardziej, że nikt się raczej nie pyta "dlaczego zdecydowałaś się na dziecko?" albo "dlaczego chcesz mieć dzieci?".
https://www.youtube.com/watch?v=FMaK4DS_ulE Edytowane przez Arrianna Czas edycji: 2015-07-31 o 00:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2376 |
niepolubiecie
|
A ja jestem nietypowa, bo z tych co od zawsze kochają dzieci, chcą je mieć. Zawsze szybko łapię kontakt z dziećmi i jestem z serii "płaczące dziecko zawsze odzwajemnia mój uśmiech".
![]() Pewnie dlatego, że drazni mnie wiele uwag tego typu a propos: - tego, że nie lubię kotów (jak u kogoś jestem kot może sobie chodzić i nie zrywam się z krzykiem jak się o mnie otrze, ale koty mnie nie zachwycają/irytują/nie uważam, że są fajne) i spotkałam MASĘ na(c)halnych kociarzy - diety (ojej, jak to nie jesz w ogóle słodyczy, mi to szkoda życia, przecież trzeba smakować życie itd.) - poglądów, wiary, feminizmu, relacji feminizm a katolicyzm - etycznej strony weganizmu - terroru karmienia piersią/bycia złą matką i tak długo mogłabym wymieniać. Nie lubię też jak ktoś, kto traktuje wiedzę z wizażu czy pseudo fachowych blogasków jak prawdę objawioną usiłuje wmówić mi, że się wymądrzam tylko dlatego, że nie chcę z nim dyskutować o czymś, o czym pojęcie. ![]() dla mnie nigdy nie było problemem wyobrazić sobie, że coś co mnie super ekstra dla kogoś może być po prostu koszmarem. Doceniam wzajemność w tej kwestii, ba, zauważyłam, że często lepiej dogaduję się z bezdzietnymi z wyboru niż mamusiami z ozm od terroru laktacyjnego, tego ach jak to ciężko być matką/jakie to nobilitujące itd. itp. Edytowane przez roseplum Czas edycji: 2015-07-31 o 03:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2377 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2378 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Ja ostatnio byłam z TŻ u jego siostry, ma dwie dziewczynki. Matkoooo jakie to wichury, ona wyszła nam robić kawę, a ja do TŻ z przerażeniem w oczach "nie chcę dzieci", a on "ja też nie" ![]() ---------- Dopisano o 06:58 ---------- Poprzedni post napisano o 06:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e Czas edycji: 2015-07-31 o 06:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2379 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wyleczyłam się z Melis po założeniu balerinek do pracy... Masakra...nawet zgubiłam jednego na mieście (tzn. spadł mi z nogi jak szłam), nie wspominając o tym, że ledwo doszłam na pocztę. A to był kawałeczek od pracy. Zastanawiałam się wtedy czy mam iść dalej czy zawracać ![]()
![]() |
#2380 |
Raczkowanie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;52261320]Ano
![]() ![]() Ja ostatnio byłam z TŻ u jego siostry, ma dwie dziewczynki. Matkoooo jakie to wichury, ona wyszła nam robić kawę, a ja do TŻ z przerażeniem w oczach "nie chcę dzieci", a on "ja też nie" ![]() ---------- Dopisano o 06:58 ---------- Poprzedni post napisano o 06:53 ---------- "Aaaa tam, weźmiesz swojego to Ci się odmieni" ![]() ![]() [/QUOTE] Tak. Ja nie bardzo lubię inne dzieci, to znaczy raczej prawie zawsze ich nie lubię i denerwują mnie i cieszę się jak znikną z mojego otoczenia. Tylko swoje kocham ponad życie. Tak to myślę jest. |
![]() ![]() |
![]() |
#2381 |
Konto usunięte
|
Zakupy z Rossmanna CMB https://www.youtube.com/watch?v=LjdQMn3dCug
i post na blogu o zakupach urodzinowych http://www.callmeblondieee.pl/kosmet...9%A5%EF%B8%8E/ (meteoryty i pomadka). CMB pisze:Z poprzedniej sztuki korzystałam przez ponad 4 lata i była ona moim znakiem rozpoznawczym. Niesamowite jest to, że przez cały okres używania nie zmieniła ona swoich właściwości.Też tak długo używacie pomadek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2383 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2384 |
Konto usunięte
|
Nie mogę oglądać Maxineczki
![]() ![]() ![]() lumia 535 tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#2385 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2386 |
Konto usunięte
|
Mnie zawsze zadziwiało, jak Basi udaje się zdenkować swoje pomadki. Teraz już wiem. Ja generalnie jestem zdania, że kolorówka nie jest do zużywania, tylko używania, ale jej jest chyba żal cokolwiek wyrzucić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2387 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Cytat:
![]() |
#2388 |
Raczkowanie
|
Tak. Też tak myślę. Ja jeszcze NIGDY nie zużyłam kolorówki. Ani cieni, ani jednej pomadki, ani jednej konturówki... Szczególnie te z Inglota muszę zawsze prawie całe wyrzucić bo są twardsze niż inne
|
![]() ![]() |
![]() |
#2389 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Natomiast nie wiem jak podwozie, ale dobry kosmetyk do biustu potrafi ładnie go napiąć i ujędrnić, tak jakby "zbić", wiadomo że nie urośnie dwa rozmiary, ale efekty są widoczne. Cytat:
Cytat:
![]() Mój chłopak mi mówi, że już nie mam 18 lat, w domyśle - gdybym miała mieć instynkt macierzyński, to on by już się obudził. No bo w sumie racja, nie? Jestem w wieku, kiedy najlepiej jest zajść w ciążę, jestem dorosłą i świadomą osobą, skoro nie przepadam za dziećmi teraz, to marne szanse, że nagle coś mnie strzeli i zacznę biegać za śpioszkami. Chociaż ja akurat tego nie wykluczam, bo gdzieś tam w baaaardzo dalekiej przyszłości widzę siebie ze swoim dzieckiem. Cytat:
![]() Edytowane przez Cattivo Czas edycji: 2015-07-31 o 08:36 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2390 |
Rozeznanie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;52261320]"Aaaa tam, weźmiesz swojego to Ci się odmieni"
![]() ![]() [/QUOTE] Mam dokładnie tak samo z kotami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2391 |
Raczkowanie
|
KJ jak z wosku. Madame Tussaud pozdrawia. Oczy jak u trupa po przedawkowanych narkotykach. Bo oni umierają często z tak ogromnie otwarymi oczami bez wyrazu... Przeraziło mnie to zdjęcie aż do kości...
Edytowane przez BezimiennyKot Czas edycji: 2015-07-31 o 08:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2392 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2393 |
Life is a drink ...
|
Chciałam sobie zrobić zamówienie na BingoSPA i kod już nie działa
![]() a co do Saruni to w nocy widziałam na tym insta co tam pisali ludzie... Rozumiem, że można nie chcieć dzieci (ja też nie chce) ale ... niepotrzebnie pisała o jakimś tam zabiegu i pewnie teraz wiekszość 'matek' będzie ją atakować co jakiś czas :P
![]() |
#2394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
on byl wazny tylko wczoraj
![]() |
#2396 |
Konto usunięte
|
A ja się trochę dziwię Sarze, że zrobiła zabieg w tak młodym wieku (wydaje mi się, że kiedyś już o tym mówiła, wiec to pewnie było kilka lat temu też). Nie chwalę, nie potępiam, po prostu się dziwię i tyle.
Może się za dużo nasłuchałam o tym. Mam w bliskim otoczeniu osobę, która pracuje przy takich zabiegach. Oczywiście nikt z personelu nigdy nie daje pacjentowi odczuć, że coś jest nie tak, nie przekonuje, nie umoralnia, ale zawsze po tym, jak "uniepładniają" na przykład 20-letniego chłopaka czy 21-letnią dziewczynę pojawia się wśród nich jakąś dyskusja na ten temat. Nie wiem, czy ktokolwiek ma ochotę odpowiedzieć, ale: Czy dziewczyny, które nie chcą mieć dzieci, po prostu stosują ciągle antykoncepcję? A może też decydują się na podwiązanie jajników? Odkąd współżyję, nie zdarzył mi się ani jeden niezabezpieczony raz (a juz swoje lata mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2397 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Polecam szampon i odżywkę Silver z Joanny. Minusem jest to że szampon bardzo wysusza i plącze włosy, ale może u Ciebie wystarczy sama odżywka co jakiś czas (nie daje tak spektakularnych efektów, bo szampon jest dosłownie fioletowy). Zmieniają włosy bardziej na szare (nie wiem czy takie lubisz), ale ogólnie usuwają zółty odcień a ta szarość zależy od częstotliwości stosowania. Jak znów będę rozjaśniać włosy to na pewno będę używać. Może jest już coś lepszego na rynku bo ja od dawna nie rozjaśniam włosów, ale mimo wad dawały u mnie świetne efekty jeśli chodzi o usuwanie żółtego odcienia.
Edytowane przez Takajakaya Czas edycji: 2015-07-31 o 09:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2398 |
Zakorzenienie
|
Niby nie powinien, aaale wlasnie sprawdzilam i u mnie dziala
![]()
#2399 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
10cm pod biustem jej poszło. No to raczej jej się ciut przytyło. Mnie jednak przeraża takie przesłanie " chcecie większe cycuchy? Leccie po tabsy, to zaraz Wam się napompują. Świetna sprawa". Dla mnie to brzmi na tej samej zasadzie jak: nie mozesz sie wyluzować na imprezie? Strzel sobie kreche! Od razu zrobi się fajniej. Cytat:
![]()
![]() |
#2400 |
Rozeznanie
|
https://youtu.be/r9wXW1aKtEc Bogu i szalone makijaże
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:11.