Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 5 - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-31, 10:33   #1291
violka848
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 5

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
VIOLKA ja po nocy mam najwiecej mleka.

A ja wlasnie jakoś nie Ten pierwszy raz co po Adce ściągam z rana to nie aż tak dużo zazwyczaj.
Stary 2015-07-31, 10:34   #1292
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
1200 to za dużo... Mleko ma 4 tyg ważności i obawiam się czy wykorzystam ta ilość przez ten.czas czy któraś karmiła mieszanie ? 2 czy 3 razy dostanie moje a reszta mm. Wykorzystam te 1200 w ciągu miesiąca ?

Sent from my GT-S5670 using Wizaz Forum mobile app

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

No i super ! A po jakim czasie ?

Rosi to się tak tylko wydaje. W opakowaniu 1200 są dwa woreczki po 600. Mi takie 600 wystarcza na góra 5 dni - z czego jest karmiony 5 razy dziennie po 150 ml. Wiec nawet jakbyś dokarmiala 2 razy dziennie mm to straszy Ci szescsetka na 10 może przy dobrych wiatrach na 12 dni to tak na c szybko takie wyliczenia
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 10:35   #1293
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
1200 to za dużo... Mleko ma 4 tyg ważności i obawiam się czy wykorzystam ta ilość przez ten.czas czy któraś karmiła mieszanie ? 2 czy 3 razy dostanie moje a reszta mm. Wykorzystam te 1200 w ciągu miesiąca ?

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

po 3 godzinach ale to z dwoch
Stary 2015-07-31, 10:36   #1294
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Hej ;D

Ja rzadko płaczę ( tzn jak się wkurzam,czyli nie tak rzadko ;P) ale jak sobie patrzę na te gęgające, uśmiechnięte słoneczko obok i pomyślę, jaką pustkę spowodowałoby jej zniknięcie... Szok.

Takie historie są straszne, ale też może niektórych mobilizują do nieco większej uwagi, jaką powinni poświęcać swoim maluchom. Świat nie jest różowy i się tego nie uniknie. Ja i bez tych histori biegam w panice do łóżeczka, jak śpioch za długo śpi.

Dziś wróciła do starej rutyny i wstała dopiero po 5. później pospałyśmy o 8.30 jeszcze i obudziła mnie jej obśliniona łapka - stukała mnie po twarzy, chyba jakieś lekkie znaki, że czas już wstać Miałam jej nie brać do łózka, ale jakoś potrzebuję jej bliskości.

Miałam dziś wystawiać te ciuszki, ale muszę wczśniej zrobić obiad i się ogarnąć, bo na 14 do lekarza. Kiedy ja to zrobię? ;/
Ja od czasu przeczytania tej historii caly czas tule Małego - ściskam całuje... po prostu po takich wydarzeniach jeszcze bardziej sobie uswiadamiam z każdą minuta jakie mam szczęście przy sobie. ..

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Cytat:
Napisane przez nancy822 Pokaż wiadomość
Ale to 1200 jest podzielone na 2 woreczki po 600. A 600 przez miesiąc to chyba spokojnie zuzyjesz. Nam 1200 na tydzien nie wystarcza
O to to- wlasnie
Stary 2015-07-31, 10:36   #1295
nancy822
Zadomowienie

Cytat:
dziewczyny, które skonczyły kp - jak szybko Wam cycki wróciły do poprzedniego rozmiaru?
Ja mam cały czas takie jak przed ciąża. Nie urosły ani nie zmalaly przy kp. Ale ja zawsze mialam dosyc duże :p
nancy822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 10:36   #1296
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Madzix tez mam imieniny 30 wrzesnia ☺
Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Madzixx a ja mam urodziny jak Twoj Mąż
niezle

Cytat:
Hejka! Już jestem wykąpana najedzona, bździągwa moja śpi, właściwie juz nie spała jak wyszłam spod prysznica ale widzę że znowu się ubujała w huśtawce Spróbuje potem na spacer wyjsć przed kolejną drzemką, zobaczymy co z tego wyjdzie
Zamówiłam paczkę pocztexem i dostałam sms że jest do odebrania na poczcie 10 km ode mnie? Wtf! W mojej miejscowości są dwie poczty, w tym główna a paczka leży na wiosce w jakiejś filii. Zaraz bede tam wydzwaniać.
A to ciuszki od koleżanki z Anglii trampy są boskie Załącznik 6026874
widze u Ciebie hustawka to jak u mnie lezaczek tiny love, właściwie to nie tiny a Alicji love powinien sie nazywać, to nasz hit
też mam zamiar wyjść na spacer po następnym karmieniu, czyli ok 13
piękne ciuszki trampki rzeczywiście extra
a w ogóle u mnie na osiedlu jest taka stylowa babcia, właśnie takie trampki miała wczoraj, do tego legginsy galaxy, ramoneska, czapka kondomka, włosy wyprostowane i fuksjowa pomadka. Na poczatku byłam w szoku, ale teraz się przyzwyczaiłam i w sumie fajnie popatrzeć, w końcu babcie nie muszą chodzić tylko w garsonkach

Cytat:
Tez zapisałam tą myszkę nam chociaż mam z H&M jedna taka przytulanę ehh
myszka superaśna jest

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
mam takiego jak ty tzn Ala
to git

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
ROSI oslabiasz mnie.. ja rozumiem ze wszystko kosztuje ale starajac sie o dziecko trzeba sie liczyc z kosztami i ze mm moze byc potrzebne. rozumiem szukac promek ale kupowanie mleka przed terminem bo tanio to juz przeginka jak dla mnie
mam takie same odczucia

Cytat:
Napisane przez niunka2015 Pokaż wiadomość
Ale co,ze niby ona sxiemniala?
niee, tak rzeczywiście się stało. Dziewczynka na szczęście przeżyła, choć w szpitalu kilka miesięcy spędziła, wiadomo..

Cytat:
kupuj nie zastanawiaj sie! ja tez biore, po wyplacie mysle ze bedzie miekkie. zreszta trzeba KAMILOVE zapytac ona ma ten zestaw.
KAMILOVE jak sie sprawdza?

właśnie Kamilove, opowiadaj
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 10:36   #1297
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
A ja wlasnie jakoś nie Ten pierwszy raz co po Adce ściągam z rana to nie aż tak dużo zazwyczaj.
No ja jak jeszcze karmiłam tylko w nocy przez ostatni czas to na rano była susza - istna Sahara :-(
Stary 2015-07-31, 10:38   #1298
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Ja od czasu przeczytania tej historii caly czas tule Małego - ściskam całuje... po prostu po takich wydarzeniach jeszcze bardziej sobie uswiadamiam z każdą minuta jakie mam szczęście przy sobie. ..

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

O to to- wlasnie
Dokładnie, aż ciężko mi odejść od niej, nawet teraz połozyłam ją sobie obok, ona śpi a ja wizażuję ;P

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
Napisane przez nancy822 Pokaż wiadomość
Ja mam cały czas takie jak przed ciąża. Nie urosły ani nie zmalaly przy kp. Ale ja zawsze mialam dosyc duże :p
ja miałam miniaturowe, teraz też, ale jakby pełniejsze, i jakby takie zostały wagowo ważę tyle, co przed ciążą, więc mam cichą nadzieję :P
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 10:39   #1299
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
imprezowo
u nas też : chrzciny 6 wrzesnia, 8 wrzesnia moj maz ma urodziny a 30ego imieniny po drodze jeszcze imieniny teściowej

a rocznice zwiazku mamy pod koniec pazdziernika, 3 lata

hehe moje się dopiero zaczeły w tym wieku

hehe niee, moja jak już czuje cycka to w mig się uspokaja i ze skupieniem ssie
zawsze mnie to rozśmiesza na maksa

jak dobrze, że Zosia jest taką silną dziewczynką
a wiesz czemu tyle wcześniej urodziłaś?
ja jak byłam w ciąży to lekarz mnie straszył, że szyjka się skraca, że nie dotrwam do terminu a urodziłam 4 dni po tp

to podobna sytuacja jak z tą marcówką, która rodziła w 26 tygodniu, też pisała jak gdyby nigdy nic i wklejała fotkę śniadania
może w wyniku szoku ludzie się tak właśnie zachowują

Straszne te historie
wczoraj opowiadałam mężowi tę o wrzesniówce to powiedział, że wolałby odczekać rok ale żeby cc było niż taką traumę przeżyć przy porodzie naturalnym. Ja chyba tak samo...Rodząc dawałam z siebie wszystko, bo wiedziałam, że im bardziej będę się starać tym szybciej zobaczę moją córunię,, usłyszę jak zapłacze i ją przytulęnie wyobrażam sobie tego wiedząc, że już nigdy nie zapłacze
To była ciąża z IVF. Ciąża niby niczym nie powinna się różnić od naturalnej, ale statystycznie więcej niespodzianek potrafi wyskoczyć. U mnie do 34 tc było wszystko książkowo. Oglądałam sobie "Na Wspolnej" i odeszły wody. Do tej pory nie wiadomo czemu. Miałam robione wszystkie badania i wszystko było ok. Najważniejsze, że skończyło się wszystko happy endem.
kana158 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 10:40   #1300
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
O nie, trzexiego takiego jęczydelka w domu to ja nie zniose.

Ostatnio mialam taka akcje,.ania jeczy w bujaczku, brar jej przynosi smoka, dalej jecz, przyniosl gryzak, salej jeczy, pobujal, dalej jeczy, w koncu ja pacnal w glowke!!!
jak widać Twój syn też ma ograniczoną cierpliwość:P:P
Nic jej nie zrobił?

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52257299]Takie zwykle z jagodami na maslance.TZ stwierdzil ze proscizna 🍰
Hania dzis tylko godzinke gdzies spala w aucie po szczepieniu,a potem juz nic... i ze 2h gadala do zabawek tak glosno dosyc. Wlasnie je po kapieli,ciekawe czy raczy troche wczesniej niz zwykle usnąć[/QUOTE]
ja domagam się przepisu!!!

Cytat:
Bedzie sie nadawac. Mozna dlugo przechowywac.

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Wkurzylam sie i jade pod koniec sierpnia z dziecmi do pl.bede tam sama z nimi, tz dolacay w polowie wrzesnia.
ma fantazje kobieta. Rozumiem, że będzie Wam płaciła jak za hotel?

Cytat:
Ogolnie krzywa akcja.tesciowa chce zrobic jakies remonty w swojej czesci domu i ma zamiar tu przyjechac z 3 ma robotnikami.i niby wszyscy u nas maja spac i korzystac z jednej lazienki! Jakbysmy mieli elastyczne sciany. Bo nie ma miejsca na tyle osob.jak jej to powiedzielismy to jeszcze po nas jezdzila ze my siecnie miescimy na 100 m. Noż do cholery. MY sie miescimy, ale 4dodatkowe osoby to juz nie.niby mamy na kupie spac. Tż jej postawil ultimarum, ze albo ja jade tam, a oni tutaj. Albo niech szuka dla nich innego mieszkania bo u nas miejsca nie ma. Kuźwa mamy dwoje malych dzieci i nie mozemy miec spokoju i kokfortu we wlasnym domu.
I jeszcze jak sobie rozplanowala. Ja maz i dzieci mamy spac w jednym pokoju, robotnicy w drugim, a ona sama w trzecim.

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Ja miksuje ze skorka.
Sama nie wiem ile dokladnie, pol roku minimum.nawet rok mlodego cos tam sie uchowalo i zjadl, zepsute nie bylo
ja jem ze skórką ale dziecku bym chyba obrała, sama nie wiem w sumie, bo mój 4latek je ze skóra:P
Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
sliczna! Mamy podobnego kroliczka jeszcze po Mai przytulaka w Ikei kiedys byly, ani Mai nie interesowal, ani teraz Macka nie kreci ;P

Cashmere tak, wiec moge podac przepis, boo juz zrobilam pasztecik i jest w piekarniku:
- starta, odsaczona cukinia ze 4 szklanki
- 4 zabki czosnku zmiksowane
-1 cebula zmiksowana
-1 marchew zmiksowana
-pol torebli kaszy jaglanej
-galka muszkatolowa, pieprz, sol, papryka czerwona lagodna i ostra do smaku
-2 jajka(tylko tyle mi zostalo w lodowce)
-troche oliwy
i wszystko zmieszac razem, dodalam troche maki kukurydzianej jeszcze,
Keksowke, która wczesniej nasmarowalam oliwa wysypalam otrebami, na wierzch posypalam bulka tarta
(sory za brudny piekarnik )
zapisuje
Cytat:
Czy wasze dzieci na zwyklym mm puszczaja smierdzace baki?
moja po kp puszcza takie bąki że zaczadza mnie przy karmieniu..

ja już auto od mechaniora odebrałam.
U nas leje (dosłownie) od rana.
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 10:41   #1301
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Chyba będzie miłość
KUURDE. kusis tym motylem :P moze i ja go kupie

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:
Się robi 😜 tylko skąd ten pilocik wytrząsnąć heh
pilocik? dobry karabin maszynowy ii hurtem

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 10:43   #1302
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny, które skonczyły kp - jak szybko Wam cycki wróciły do poprzedniego rozmiaru?
No u mnie nie było za wielkiej różnicy. Teraz po dwóch tygodniach to już są takie same jak były przed ciążą. Niezbyt duże niestety :-/

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Cytat:
KUURDE. kusis tym motylem moze i ja go kupie

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

pilocik? dobry karabin maszynowy ii hurtem
Ha ha ha ha hurtem - szkoda czasu na jednostki
Stary 2015-07-31, 10:45   #1303
niunka2015
BAN stały

Cytat:

Wykorzystasz.

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Cytat:
Mam ciagle takie same
niunka2015 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 10:45   #1304
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Mi nie wróciły dalej sa większe tylko bardziej miękkie i obwisle ale juz po malu sie ujedrniaja.
Ale u mnie tez plus 4kg a mi idzie w brzuch i cycki waga zawsze.
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 10:48   #1305
DomimaZet
Zakorzenienie

Laski czy Wy też tak macie ze jak macie wymalowane paznokcie to wszędzie w domu na jakiś sprzętach czy meblach są ryski z lakieru? Oszaleć można. . He he
Stary 2015-07-31, 10:48   #1306
niunka2015
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
jak widać Twój syn też ma ograniczoną cierpliwość:P:P
Nic jej nie zrobił?

ja domagam się przepisu!!!

ma fantazje kobieta. Rozumiem, że będzie Wam płaciła jak za hotel?

ja jem ze skórką ale dziecku bym chyba obrała, sama nie wiem w sumie, bo mój 4latek je ze skóra:P

zapisuje

moja po kp puszcza takie bąki że zaczadza mnie przy karmieniu..

ja już auto od mechaniora odebrałam.
U nas leje (dosłownie) od rana.
No nic nie zrobil, troche poryczeli obydwoje.
Stary 2015-07-31, 10:48   #1307
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Chyba będzie miłość
extra

Cytat:
Do gadżetów Ady musimy dokupić wiertarkę 😜 Skubana śpi przy jej dźwiękach a są masakrycznie głośne i nieregularne he Huk taki idzie po klatce bo remont na pierwszym piętrze Mleko dawno podgrzałam bo niespała, ale znowu kimła Tak patrzę że jak narazie koło 9 mam najlepsze osiągi 140 ml udało siè sciągnąć

Cytat:
Hej ;D

Ja rzadko płaczę ( tzn jak się wkurzam,czyli nie tak rzadko ;P) ale jak sobie patrzę na te gęgające, uśmiechnięte słoneczko obok i pomyślę, jaką pustkę spowodowałoby jej zniknięcie... Szok.

Takie historie są straszne, ale też może niektórych mobilizują do nieco większej uwagi, jaką powinni poświęcać swoim maluchom. Świat nie jest różowy i się tego nie uniknie. Ja i bez tych histori biegam w panice do łóżeczka, jak śpioch za długo śpi.

Dziś wróciła do starej rutyny i wstała dopiero po 5. później pospałyśmy o 8.30 jeszcze i obudziła mnie jej obśliniona łapka - stukała mnie po twarzy, chyba jakieś lekkie znaki, że czas już wstać :P Miałam jej nie brać do łózka, ale jakoś potrzebuję jej bliskości.

Miałam dziś wystawiać te ciuszki, ale muszę wczśniej zrobić obiad i się ogarnąć, bo na 14 do lekarza. Kiedy ja to zrobię? ;/
mam tak samo z bliskością, z przyjemnością biorę ją nad ranem do naszego łóżka, żeby po cyckowaniu sobie zasnęła wtulona we mnie a potem obudziła sie i uśmiechała na mój widok

dzisiaj pierwszy raz się moja królewna śmiała w głos i to nie pojedynczy śmiech a taki hihihi, no wiecie jak ją przebierałam to nosem ją zaczepiałam i tak się chichrała

ale wieje u nas
Stary 2015-07-31, 10:51   #1308
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
extra

mam tak samo z bliskością, z przyjemnością biorę ją nad ranem do naszego łóżka, żeby po cyckowaniu sobie zasnęła wtulona we mnie a potem obudziła sie i uśmiechała na mój widok

dzisiaj pierwszy raz się moja królewna śmiała w głos i to nie pojedynczy śmiech a taki hihihi, no wiecie jak ją przebierałam to nosem ją zaczepiałam i tak się chichrała

ale wieje u nas
Uwielbiam ten śmiech. Ja mam tak od dwóch tygodni ze raz dziennie się tak rozsmiesza ze na glos jest śmiech taki Kochany dziecięcy. .. 😍
Stary 2015-07-31, 10:56   #1309
soniuska
Zakorzenienie

Rosi to sa dwa worki po 600g

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Widze ze juz ci laski napisaly
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 10:57   #1310
gosiak0512
Zakorzenienie

PAVLINECKA mi nie wrocily do wczesniejszego. Zrobily sie jeszcze mniejsze.

Idziemy na dwor

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 10:58   #1311
soniuska
Zakorzenienie

Sylwia specjalnie dla Ciebie ❤
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1438333094076.jpg (72,5 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1438333105282.jpg (67,5 KB, 17 załadowań)
Stary 2015-07-31, 10:59   #1312
niunka2015
BAN stały

Cytat:
extra

ale wieje u nas
To ja wyrodna matka lubie jak dzieci spia same grzecznie w lozeczku.

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Wyrodna mataka zaviera dziecka w drugie urodziny do mc donalda na happy meal
Stary 2015-07-31, 11:01   #1313
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Oczywiście kolejny twój przepis kopiuje - dobrze doczytałam ze Ty stworzylas ten Wątek?
Tzn? Mamusie kwietniowe? Tak o ciąży dowiedziałam się 22 lipca bodajże
Smacznego, nie rozpada się ufff
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1438333232917.jpg (30,1 KB, 11 załadowań)

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 11:02   #1314
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie też jest miłość z motylem )))

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Tzn? Mamusie kwietniowe? Tak o ciąży dowiedziałam się 22 lipca bodajże
Smacznego, nie rozpada się ufff
Tak tak chodzi mi o Mamusie kwietniowe super ze go stworzylas :-*
Stary 2015-07-31, 11:03   #1315
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
po 3 godzinach ale to z dwoch
Ooo to ładnie

Cytat:
Laski czy Wy też tak macie ze jak macie wymalowane paznokcie to wszędzie w domu na jakiś sprzętach czy meblach są ryski z lakieru? Oszaleć można. . He he
Tak

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 11:05   #1316
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Uwielbiam ten śmiech. Ja mam tak od dwóch tygodni ze raz dziennie się tak rozsmiesza ze na glos jest śmiech taki Kochany dziecięcy. .. 😍

Cytat:
kusicie
właściwie to mam już aukcje zapisaną

Cytat:
To ja wyrodna matka lubie jak dzieci spia same grzecznie w lozeczku.

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Wyrodna mataka zaviera dziecka w drugie urodziny do mc donalda na happy meal
serio?
i po co pokazywać dziecku te fast foody?
Stary 2015-07-31, 11:06   #1317
soniuska
Zakorzenienie

Na smyku motyl w promce teraz
Stary 2015-07-31, 11:07   #1318
madzixx88
Zakorzenienie

a u nas jakby się cofnąć o rok to sobie właśnie byliśmy na podróży poślubnej i albo wczoraj albo dziś zmajstrowaliśmy Alicje pierwszy test zrobiłam 10.08
ale ten czas zleciał
Stary 2015-07-31, 11:10   #1319
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
a u nas jakby się cofnąć o rok to sobie właśnie byliśmy na podróży poślubnej i albo wczoraj albo dziś zmajstrowaliśmy Alicje pierwszy test zrobiłam 10.08
ale ten czas zleciał
Tez ostatnio wspominałam ten dzień - bo zaszłam w ciążę 20 lipca
Bardzo szybko to leci niestety :-(
Stary 2015-07-31, 11:10   #1320
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Na smyku motyl w promce teraz
nie ma już :/ tzn produkt niedostępny
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości