|
|
#1351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
Gruuuuube, zdroooowe, gęęęęęste, cięęęęężkie ![]() Pozazdrościć!
|
|
|
|
|
#1352 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
I jakimś cudem, mimo platyny na łbie nie wyłysiałam Odpukać
|
|
#1353 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Jaki ten Clinique jest delikatny, to rano miałam obawy, ze mi podróbkę sprzedali - ledwo co czułam ![]() Piątek
|
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
i ze mną może się jakoś umówim?
![]() ja moge nawet w tygodniu (bo w weekend przyszły chyba piję na Avangardzie )
|
#1355 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#1356 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Też nie - ale skoro miejscowi nie zadbali, żeby mieć w ofercie...
|
#1357 | ||
|
Panaroja
|
snad wody mineralnej
![]() ![]() Cytat:
fryzurę zrobić można, ale po wyjściu od fryzjera trzyma się tylko do pójścia spać , a jeżeli deszcz pada - tylko do wyjścia od fryzjera na dwór włosy nad czołem rosną mi w jednym miejscu płasko do tyłu , wokół twarzy się kręcą i odstają , z tyłu lekko falują , a na najmniejszy ślad wilgoci w powietrzu reagują baranem po całości . Żadne środki do stylizacji nie dają rady 2.ja porównywałam , a że podobne to proponowałam z racji niedostępności Bornea a bliskiego związku z Kokonem ![]() Cytat:
Znowu wieje ![]() A co z Mursz , przestała zaglądać , ktoś coś wie , co z nią ?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#1358 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ja tam nawet konta nie mam, No i głownie to zależy mi aby poniuchac borneo - próbki szukam, bo zapachu nie znam wcale, dopiero jakby mi sie spodobało, to wtedy kombinowanie zakupu gdzies
![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
![]() Aaaaaa, szkoda
|
|
#1359 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Johoł hoł snad gila do pasa
Kasitng na krem . kolastyna 45+ miał ktoś? Są na promo w rosie teraz ![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
Ale można ja zrobić np pod skosem żeby tą rzadziznę ukryć optycznie---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() klask i:Dokładnie Ju obcięcie falujących włosów żeby falowały jest kluczowe w całej zabawie. Mam malą skłonność do falowania i nieopatrznie poprosiłam o podcięcie włosów tak żeby się wywijały ,a te dziady zaczęły się skręcać ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
2 Czekam na wrażenia ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
2 Moim zdaniek kokon i borneo to dwie różne bajki . ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- A to Twój włos na tym zdjęciu ? Myślałam że z netu fryzura... Kurka z czarnych na platynę ....Szacun ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
![]() :brzyda l:---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
|
|
#1360 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
No nie od razu z czerni na platynę, bo w międzyczasie był spory epizod z czerwieniami i marchewkami ![]() A ja szczota i suszarka operuje juz kilkanaście lat
|
|
#1361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2 Jedyny kompromis na który poszłam , to taki że będę suszyła włosy suszarką z głową w dół...jestem koszmarnym klientem fryzjerskim bo nie lubię przy włosach robić ...
|
|
#1362 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Przepraszam, ale w takim razie siano mnie nie dziwi....
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
No i tu zdziwka ,bo po takim suszeniu siana brak u mnie
A i włosy podczas noszenia mniej się puszą . Dlatego je suszę No dobra jak im gorzej, bo im się tak zrobiło że nie wyglądają na wysoko porowe i mogę pozwolić sobie żeby tej suszarki ciągle nie używać
|
#1364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja odpadam we wtorek (impreza firmowa) i piątek (impreza albo konwent). Poza tym któregos dnia powinnam byc w pobliżu centrum po pracy (no chyba, że mi na rano spotkanie wyznaczą) ;>
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-07-31 o 12:29 |
|
|
|
|
#1365 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ja po czymś takim mam na głowie fryzurę w stylu "piorun w rabarbar"....
|
|
#1366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1367 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Suszarka i włosy w dół to najgorsze co mozesz im zafundować, ponieważ suszysz je wtedy "pod włos" i uszkadzasz ich strukturę i inne takie, odradzam.
|
#1368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Robię to od dwóch lat za późno... :brzydal :![]() Nie susze ich pod włos , susze je w dół zgodnie z tym jak łuska się na włosie układa...Moje włosy rosną w różnych kierunkach na głowie. Włosy na czubku rosną centralnie w górę prostopadle do skóry głowy, po prawej stronie rosną pod kątem w prawo, po lewej stronie rozną standardowo w dół ... Są szalone...
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-07-31 o 13:26 |
|
|
|
|
#1369 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
żyje ![]() Od wiatru boli łeb, a poza tym rysować zaczęłam znowu, więc czasu jakby jeszcze mniej... ![]() Pozdrawiam ekipę całą
|
|
#1370 | |||
|
Zakorzenienie
|
helol
Cytat:
wtedy bym mogla sobie pozwolic na konkretne farbowanie ![]() Cytat:
Liz jeszcze nie znalazlam, ale dopiero ruszam w miasto ale za to namierzylam l'artisany po 30 funtow za 100ml na pewno byl safran i jatamansi i kilka innych i 50-tki po 25 ![]() zaliczylam tez pierwsze zakupy (dzinsy i sukienka - tz wybieral ) i integracje ze wspollokatorami ![]() jednego wysmarowalam botrytisem, blackiem, sensei i casbahem.. prawdopodobnie podczas snu wylizywal nadgarstek z miodkiem ![]() Cytat:
![]() a, i jedziemy jutro na poludnie
|
|
#1371 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Potem miałam tez long boba z włosami za ramiona i tez było Fajna kieciuszka, lubie printy polka dot Ja zas nabyłam w końcu czarne cygaretki z paskiem
|
|
#1372 |
|
niecnotliwa dziewica
|
O, Betty, dopiero co Maja taką wklejała
Coś miałam napisać, ale szkoda mi klawiatury... to tak jeszcze a propos moich wczorajszych żali... Corii - też wczoraj usiłowałam znaleźć spodnie doszłam do wniosku, ze powinnam mieć w garderobie chociaż jedne - na wypadek zimna, deszczu, braku całych pończoch itede - ale ja w tym nie umiem chodzić
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2015-07-31 o 13:43 |
|
|
|
#1373 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
O matko, to jakbys zobaczyła ile u mnie spodni w szafie, to byś zeszła na udar oczny
|
|
#1374 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#1375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale wczesniej powinnam symulacje zrobic ![]() ja granatowe levisy demi curve, nie skinny, tylko chyba wlasnie tez cygaretkowe musialam przegapic ![]() sama bym jej nie przymierzyla no ale mialam zakupy ze stylista ![]() na 5 sukienek 1 zaakceptowana, niezla ma skutecznosc inne byly w laczke albo inne dziwne wzory... w tym pomaranczowa ![]() moze kiedys dojrzeje tez do nich
|
|
#1376 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tego banan na włosach ala B B ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
![]() Perfumowy raj ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
|
|
#1377 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hejka, wpadaj częściej. Trochę mi mało sarkastów na stanie ![]() Nie wiem czy nie widziałam Cię ostatnio na jakiejś powtórce ze Spadkobierców. Ale tak ryczeliśmy ze śmiechu z małżem, że do dziś pewności nie mam czy to Ty. Stare odcinki. Cytat:
![]() na wszystko.Ta kieca prawdopodobnie jest dla kolesi seksi. Mój też kocha groszki. Ja jednak w nich nie wyglądam. A szkoda. |
||
|
|
|
#1378 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() No to gratki gaciorkow
|
|
#1379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam takie same ![]() Ale one nie cygaretki , prosta dość wąska nogawka Mam ciemny granat , bez przetarć ![]() Nogawki muszę tylko uciąć ... edit jednak nie wiem czy to ten sam model jest mam ...Nazwa ogólna się zgadza A i do zakupu zmolestował mnie , nie uwierzycie.... Tata
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-07-31 o 14:25 |
|
|
|
|
#1380 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.

Ktos porównywał tu go do Kokona, ale niegdy nie wachałam, stad moja odpowiedź, ze nie znam

fryzurę zrobić można, ale po wyjściu od fryzjera trzyma się tylko do pójścia spać , a jeżeli deszcz pada - tylko do wyjścia od fryzjera na dwór 

klask i:
był tester w iperfumach ale się skończył , a kokai zrobiło sobie punkt odbioru w piasecznie , niech się ugryzą 
żyje
Hejka, wpadaj częściej. Trochę mi mało sarkastów na stanie