Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 22 - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-31, 14:51   #4861
Amparito
Amparito

Thumbs down Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 22

Cytat:
Napisane przez Amparito Pokaż wiadomość
lady justyna dziekuje za przyjecie do grona przyjaciół, twoje piersi bardzo ładnie wyszły, super! Mam nadzieje ze i moje wkrótce takie beda

---------- Dopisano o 06:37 ---------- Poprzedni post napisano o 06:32 ----------

Warto by zspytac, powinnas dostac.

---------- Dopisano o 06:48 ---------- Poprzedni post napisano o 06:37 ----------

Mój obwód pod biustem to 80cm, w biuście 86cm, wzrost 174cm, waga 57kg. Album dodałam z moimi wyjściówkami.
Olivkaa200, szann, zabojadka88, Zainteresowana2, psorka wyslalam zaproszenia. Mi nie zależy na duuużym cycu, ma być dobre C nic więcej. Czy anatomy Mentor 330ml powinny byc ok?

Byłam na drugiej wizycie, mam robic badania. Termin operacji na 20.08 to niedlugo. Maja byc Mentory 345 ml o projekcji 5,8. Co sadzicie? Szann? Mialam przymiarke w staniku- dla mnie giganty wolalabym mniejsze. Lekarz twierdzi ze nie podniesie mi piersi mniejszym implantem anatomicznym, za duzy zwis.
Amparito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 16:59   #4862
Zainteresowana2
Zadomowienie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 22

Cytat:
Byłam na drugiej wizycie, mam robic badania. Termin operacji na 20.08 to niedlugo. Maja byc Mentory 345 ml o projekcji 5,8. Co sadzicie? Szann? Mialam przymiarke w staniku- dla mnie giganty wolalabym mniejsze. Lekarz twierdzi ze nie podniesie mi piersi mniejszym implantem anatomicznym, za duzy zwis.

Chcesz dołączyć do naszej wyliczanki?

05.10.2017 - operacja A.B. 😁 silimed natural 425HI
Zainteresowana2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 17:04   #4863
szann
Zakorzenienie

Cytat:
Jaka szerokość? ???
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277
jak zobrazować sobie i liczyć wymiary implantów.
szann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 17:39   #4864
Amparito
Amparito

12cm
Stary 2015-07-31, 18:24   #4865
szann
Zakorzenienie

Cytat:
12cm
Ile!?!?!? Coś wąskie jak na Twoje wymiary.....
A jaką masz szerokosc piersi???
Stary 2015-07-31, 19:31   #4866
olusa9567
Raczkowanie

Jestem obecna dziewczyny
Funkcjonuje normalnie, poszlam dzisiaj na zakupy (spozywka) lepiej sie czuje jak jestem w ruchu. Mało przeciwbólowych biore chyba bo ostatnio o 12 czop i teraz na noc wezme.
mialam napisac rozmiar implantow ale wstawie zdj tych naklejek co dostalam, bo nie wiem juz sama co jest czym

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Znalazlam tabele rozmiarow tak wiec mam 440cc
szer 12,5
wys 11,8
projekcja 6,2
olusa9567 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 19:49   #4867
Amparito
Amparito

Talking Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 22

Cytat:
Napisane przez szann Pokaż wiadomość

Ile!?!?!? Coś wąskie jak na Twoje wymiary.....
A jaką masz szerokosc piersi???

Jak sobie mierzę to chyba 12cm właśnie wychodzi. Mam nadal wątpliwości po wizycie, dla mnie te piersi były MEGA bomby, a wy cały czas, że coś małe. Lekarz powiedział, że będzie pełne C, mam nadzieję, że wyjdą mniejsze niż te które widziałam na przymiarce. Mąż tylko zadowolony, powiedział bierz duuuuuże . Oczywiście możecie dodać mnie do wyliczanki, ale czy nie spanikuję nie wiem
Stary 2015-07-31, 20:23   #4868
suples
Raczkowanie

GG do suples

Cytat:
Napisane przez Serce Pokaż wiadomość
ZA 3 tygodnie jadę do AB na konsultacje. Mówisz ze 50zl inter city? To byłoby super! Jeśli zdecyduje się na AB to będę musiała pomyśleć o transporcie po operacji. Nie chce żeby maz z dwójką dzieci się po mnie tlukl 300km. A też nie chce zostawiać ich z babcia bo będą pytania a to u mnie top secret

Szann boje się tych piankowych implantów. Czytałam na beauty że Polytechy sa klejone jakimś klejem tzn warstwa poliuretanu a w silimedach ta warstwa jest przytwierdzana przez proces wulkanizacji czy jakoś tak. I jest to niby lepsze.... pogadam z AB na ten temat bo widzę ze on robi różne implanty nie tak jak TK teraz wpycha politechy wszystkim laskom.

Hej hej tez idiesz do AB na konsultacje ? Ja dzis dzwoniłam i powiedział żebym w pon żądz i sie umówimy na konsultacje ale jestem ciekawa co powie

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Dziewczyny czy Wy tez Raz byłyście pełne entuzjazmu i radości am potem strach i próba ucieczki od operacji
Nooo strasznie sie boje tej operacji .... Czy jest tutaj jakas młoda mama ktora po operacji miLa 1,5 rocznego szkraba i jakoś przetrwała ?! Boje sie ze dzieckiem sie zając nie ebde umiała

Żyj tak jakby jutra miało nie być!
suples jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 20:37   #4869
ladyjustyna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez suples Pokaż wiadomość
Hej hej tez idiesz do AB na konsultacje ? Ja dzis dzwoniłam i powiedział żebym w pon żądz i sie umówimy na konsultacje ale jestem ciekawa co powie

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Dziewczyny czy Wy tez Raz byłyście pełne entuzjazmu i radości am potem strach i próba ucieczki od operacji
Nooo strasznie sie boje tej operacji .... Czy jest tutaj jakas młoda mama ktora po operacji miLa 1,5 rocznego szkraba i jakoś przetrwała ?! Boje sie ze dzieckiem sie zając nie ebde umiała
kochana ja mam roczna core, bez pomocy bedzie ciezko bo dziecka nie mozna nosic moj partner ja usypia bo ja nie moge jej wkladac do lozeczka, ale mozna spacerowac z wozkiem tylko ktos musi dziecko tam wlozyc i wyjac, doktor pokazal mi jak trzymac je -blisko siebie wykluczone gwaltowne ruchy,mozna dac rade ale pomoc jest potrzebna, a przebieram ja na podlodze rozkladam matke co do strachu to nie mozna za duzo myslec , ja jestem bardzo zadowolona ze sie poddalam i ze mam to juz za soba, chociaz kiedy zblizal sie termin mialam tysiace mysli w glowie, to zupelnie normalne!

A swoja droga zapraszam kobietki do albumu cyknelam fotke piersi, bylam dzis na kontroli i wszystko jest dobrze, ladnie sie goi ku mojemu szczesciu pas jeszcze tylko 2 tygodnie zalecil nosicno i pierwsza kapiel z zamoczeniem piersi w niedziele
ladyjustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 20:40   #4870
zabojadka88
Rozeznanie

Cytat:

Strach??????????
Zmienialam 5 razy decyzję,operację przekladałam 2 lata,jak mi teraz wyszly zle badania,to spytaj Szann,ze skakalam do gory...
W sumie nastepna proba wyszla spontanicznie i cały czas mialam w tyle glowy,ze uciekne...
W klinice plakalam ze strachu jak taki duzy bachor...Naprawdę nie było sensu,teraz placze ze smiechu i zastanawiam się po co to bylo...Naprawdę dla mnie op duzo lepsza od cesarki...Nic się nie bój jest tyle środkow pb,ze powinno byc super!!!
Stary 2015-07-31, 20:41   #4871
ladyjustyna
Raczkowanie

Cytat:
Jak sobie mierzę to chyba 12cm właśnie wychodzi. Mam nadal wątpliwości po wizycie, dla mnie te piersi były MEGA bomby, a wy cały czas, że coś małe. Lekarz powiedział, że będzie pełne C, mam nadzieję, że wyjdą mniejsze niż te które widziałam na przymiarce. Mąż tylko zadowolony, powiedział bierz duuuuuże . Oczywiście możecie dodać mnie do wyliczanki, ale czy nie spanikuję nie wiem
moje przed operka mialy 12 cm, na przymiarce zawsze sie duze wydaja, a bedziesz miec pod miesien?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-07-31, 20:51   #4872
zabojadka88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ladyjustyna Pokaż wiadomość
moje przed operka mialy 12 cm, na przymiarce zawsze sie duze wydaja, a bedziesz miec pod miesien?
Mi sie moje wydawaly ogromne...a teraz zaluje,ze nie wzielam wiekszych...
wiem ,wiem Szann mialas rację...
Naprawdę nie ma co się bać rozmiarow,moje cycki na tle sylwetki sa...normalne,nie widać,ze zrobione!
Stary 2015-07-31, 20:57   #4873
Zainteresowana2
Zadomowienie

Cytat:
12cm

Z tego co pamiętam to obwód pod biustem masz 80 cm...to ta szerokość implantów 12 cm zginie...przymiarka u lekarza co innego a piersi na żywo z implantem co innego.... Nie jedna tutaj na forum płakała że na przymiarce wydawały się wielkie a po operacji są małe z dużą przerwą między piersiami. Ja uważam, że przy Twoich wymiarach to te 330 cc to dużo za mało...ale decyzja należy do Ciebie. Mi by było szkoda wydawać tyle pieniędzy i cierpieć z bólu na tylko trochę większe piersi...
Dla porównania...mój obwód pod biustem 68 cm a A.B. mi dobral implanty o szerokości 12,5 cm.
Nie chcesz się przejść jeszcze do innego lekarza na konsultację?

Stary 2015-07-31, 21:26   #4874
suples
Raczkowanie

GG do suples

Cytat:
Napisane przez ladyjustyna Pokaż wiadomość
kochana ja mam roczna core, bez pomocy bedzie ciezko bo dziecka nie mozna nosic moj partner ja usypia bo ja nie moge jej wkladac do lozeczka, ale mozna spacerowac z wozkiem tylko ktos musi dziecko tam wlozyc i wyjac, doktor pokazal mi jak trzymac je -blisko siebie wykluczone gwaltowne ruchy,mozna dac rade ale pomoc jest potrzebna, a przebieram ja na podlodze rozkladam matke co do strachu to nie mozna za duzo myslec , ja jestem bardzo zadowolona ze sie poddalam i ze mam to juz za soba, chociaz kiedy zblizal sie termin mialam tysiace mysli w glowie, to zupelnie normalne!

A swoja droga zapraszam kobietki do albumu cyknelam fotke piersi, bylam dzis na kontroli i wszystko jest dobrze, ladnie sie goi ku mojemu szczesciu pas jeszcze tylko 2 tygodnie zalecil nosicno i pierwsza kapiel z zamoczeniem piersi w niedziele

Kochana wysłałam Ci zaproszenie ! No ja juz miałam robic w 2013 ale w końcu na dzidzie sie zdecydowałam mała ma 13 miesiecy i tak operacja najwcześniej na poczatku roku takze troche podrośnie bo sama nie dam rady z nią . Odwożę do żłobka wyciągam z auta wkładam cycki by mi wyleciały ))
Ale pocieszanie mniej jestem na dobrym forum ja mam sto myśli na minutę robic , nie robic ale jak zaglądam pod bluzkę to robic przewyższa boje sie tylko bólu 😳😅
Dziewczyny cz któraś z Was intensywnie ćwiczy . beigam w maratonach i 4 razy w tyg siłownia lub chodakowska i zastanawia sie kiedy ok operacji mozna wrocic do ćwiczę. ? Jak widzę na chodakowska to chyba sie da ale czy no jest jakies zagrożenie ze nie mozna wracac do sportu ?

Stary 2015-07-31, 21:27   #4875
szann
Zakorzenienie

Żaba po odebraniu wyników sie cieszyła 15sekund, a po tej chwili mówi k$#% rwa ja pie&$#% le to nie mam wyjścia, liczyłam trochę że wyjdą mi jednak źle te wyniki

Stary 2015-07-31, 21:32   #4876
suples
Raczkowanie

GG do suples

Bhahah mysle ze z tymi wynikami u mnie tez tak moze byc zobaczymy co ab powie jestem ciekawa co zaproponuje chyba pójdę z mężem jak zobaczy jakie moge miec to mnie pospieszy i da kopa na operacje

Stary 2015-07-31, 21:43   #4877
Amparito
Amparito

Talking Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 22

Cytat:
Napisane przez Zainteresowana2 Pokaż wiadomość
Z tego co pamiętam to obwód pod biustem masz 80 cm...to ta szerokość implantów 12 cm zginie...przymiarka u lekarza co innego a piersi na żywo z implantem co innego.... Nie jedna tutaj na forum płakała że na przymiarce wydawały się wielkie a po operacji są małe z dużą przerwą między piersiami. Ja uważam, że przy Twoich wymiarach to te 330 cc to dużo za mało...ale decyzja należy do Ciebie. Mi by było szkoda wydawać tyle pieniędzy i cierpieć z bólu na tylko trochę większe piersi...
Dla porównania...mój obwód pod biustem 68 cm a A.B. mi dobral implanty o szerokości 12,5 cm.
Nie chcesz się przejść jeszcze do innego lekarza na konsultację?

Skoro mówicie, że zawsze wychodzą mniejsze niz na przymiarce to bardzo się cieszę. Bólu się nie boję, bo mam wysoki próg bólu, przezylam w koncu i cc i poród naturalny - to dopiero byl hardcore! Ewentualne komplikacje by mnie zalamaly. Cycki mam fatalne, nawet wlasna matka mi powiedziala "rzeczywiscie deska jestes", ale czuje sie wolna moge biegac, spac w kazdej pozycji, a czy bedzie tak dalej?! Najgorszy czarny scenariusz jak dla mnie to wyjecie implantow, jesli to w ogole sie da. Chyba schizuje! Co? Ciesze sie, ze jestem z wami na forum, bo dajecie mi sile dziewczyny.
Stary 2015-07-31, 21:48   #4878
zabojadka88
Rozeznanie

Cytat:
Bhahah mysle ze z tymi wynikami u mnie tez tak moze byc zobaczymy co ab powie jestem ciekawa co zaproponuje chyba pójdę z mężem jak zobaczy jakie moge miec to mnie pospieszy i da kopa na operacje
Mi w koncu stary przy jakiejś kłotni powiedział,to jak tak ma być to nie dam Ci na te cycki...i tak mnie to zmotywowalo,ze w 2 tyg bylam na stole
Stary 2015-07-31, 22:29   #4879
ladyjustyna
Raczkowanie

Cytat:
Skoro mówicie, że zawsze wychodzą mniejsze niz na przymiarce to bardzo się cieszę. Bólu się nie boję, bo mam wysoki próg bólu, przezylam w koncu i cc i poród naturalny - to dopiero byl hardcore! Ewentualne komplikacje by mnie zalamaly. Cycki mam fatalne, nawet wlasna matka mi powiedziala "rzeczywiscie deska jestes", ale czuje sie wolna moge biegac, spac w kazdej pozycji, a czy bedzie tak dalej?! Najgorszy czarny scenariusz jak dla mnie to wyjecie implantow, jesli to w ogole sie da. Chyba schizuje! Co? Ciesze sie, ze jestem z wami na forum, bo dajecie mi sile dziewczyny.
na pewno przez jakis czas bedziesz musiala spac na plecach, pozniej na boku biegac pozniej tez mozna, ale pozniejszy widok piersi na pewno ci te cierpienia wynagrodzi!!!!

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Cytat:
Napisane przez zabojadka88 Pokaż wiadomość
Ola!!!!!!!!Jest szał!Ja myślalam,ze bylam twarda,ale Ty to hardcore!!!
Dodalam zdj blizn i pierwsze przymiarki,wiadomo cyce maja dopiero 8 dni,ale juz nie wyobrazam sobie siebie bez nich.
Nie ukrywam,ze po op czuję się jak po ciązy,burza hormonow,raz wydaja mi się piękne,a zaraz mam ochotę plakać,ze brzydnkie,no cóz to chyba normalne no nie??
calusy dla wszystkich
ladyjustyna-jak się czujesz??
kochana bardzo dobrze wszystko po malu juz robie, troszke jeszcze pobolewaja ale jestem szczesliwa, tak jak ty nie wyobrazam sobie ze mogloby ich nie byc , i pamietaj ze masz piekne piersi!!!!
Stary 2015-07-31, 22:54   #4880
marlapetina
Raczkowanie

Mogłybyście mi powiedzieć o co chodzi z tą wysokością, szerokością itp o którym cały czas mówicie i w ten sposób dobiera się implanty? nie bardzo wiem o co chodzi
drugie pytanie.. mam 21 lat dopiero, myślicie, że jest sens robienie za rok implantów jeśli jestem przed zakładaniem rodziny?? oczywiście nie mogę tego zaplanować czy rodzinę założę za 5 czy 10 lat i czekać do 40 na cycki trochę mi się nie uśmiecha... a tak bardzo chciałabym się cieszyc nowymi cyckami JUŻ !! ;D
marlapetina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 08:23   #4881
szann
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marlapetina Pokaż wiadomość
Mogłybyście mi powiedzieć o co chodzi z tą wysokością, szerokością itp o którym cały czas mówicie i w ten sposób dobiera się implanty? nie bardzo wiem o co chodzi
drugie pytanie.. mam 21 lat dopiero, myślicie, że jest sens robienie za rok implantów jeśli jestem przed zakładaniem rodziny?? oczywiście nie mogę tego zaplanować czy rodzinę założę za 5 czy 10 lat i czekać do 40 na cycki trochę mi się nie uśmiecha... a tak bardzo chciałabym się cieszyc nowymi cyckami JUŻ !! ;D
Wiesz czemu młodsze dziewczyny nie robią piersi? Bo ich po prostu, zwyczajnie na to nie stać.. zobacz Twoje koleżanki? Ma któraś 15tys na cyce? Bo moje czasem nie mają za co iść na imprezę albo kupić jakiegoś ciucha, bo studiują czy są na utrzymaniu rodziców. Jak ktoś pochodzi z bogatej rodziny, albo ma wsparcie nie wiem, chociażby w chłopaku, albo po prostu pracuje i dobrze gospodaruje kasą, odkłada na marzenia to nie ma sie nad czym zastanawiać
W tamtym roku dziewczyna 18lat robila
Ja mam 23lata i za kilka lat planuje zacząć rozród i jakoś specjalnie MNIE to nie blokowało, bardziej Męża (chyba czysto wymówkowo )
Jak jest pieniądz na to, to nie masz wyjścia

Co do tych wymiarów..
Masz pomarańcze na stole, kroisz ją na pół - i przekrojonym kladziesz do dołu - to jest podstawa, jest okrągła, prawda? Taka pomarańczka jest mocno wybrzuszona - hehe, profil ultrawysoki i jakbyś ją zmierzyła? No na szerokość i długość, a ze jest kołem to liczysz średnicę nie?
Powiedzmy ma 10cm, na długość i szerokość (obliczysz to tylko na plasko, bierzesz do reki i na obciętej części przez środek mierzysz) odkladasz na talerzyk (no bo inaczej by Ci sie sok lał i wszystko by się kleilo ) no i teraz ten jej przód trzeba zmierzyć. Wbijasz wykalaczke w jej punkt środkowy na górze (oj, no tam gdzie byś świeczkę w nią wbiła, jak na torcie) i od wykalaczki mierzysz do talerzyka ile ona ma projekcji, czyli na ile jest wystrzelona do przodu. Niech będzie 5,3cm. Wchodze w pierwszy lepszy katalog, szukam takich wymiarów, (..) , o, mam 320cc UHP Mentor taka pomarańczka ma mniej więcej zobrazować implant o takich wymiarach.

Co do profili, jest kilka rodzajów implantów, bardzo pomarańczki (ekstra wysokie) jakbyś teraz ją trochę ścięła od gory i złagodziła to bylby wysoki profil, i tak sciela jeszcze raz to masz coraz niższy profil, projekcja będzie mniejsza, a szerokość ciągle taka sama

O Boże, będą mi sie śnić te pomarańcze
Ale mam nadzieję, że zakumasz a tego posta chyba wrzucę sobie w stopkę
Stary 2015-08-01, 09:39   #4882
Zainteresowana2
Zadomowienie

Cytat:
Wiesz czemu młodsze dziewczyny nie robią piersi? Bo ich po prostu, zwyczajnie na to nie stać.. zobacz Twoje koleżanki? Ma któraś 15tys na cyce? Bo moje czasem nie mają za co iść na imprezę albo kupić jakiegoś ciucha, bo studiują czy są na utrzymaniu rodziców. Jak ktoś pochodzi z bogatej rodziny, albo ma wsparcie nie wiem, chociażby w chłopaku, albo po prostu pracuje i dobrze gospodaruje kasą, odkłada na marzenia to nie ma sie nad czym zastanawiać

Ja mam 23lata i za kilka lat planuje zacząć rozród i jakoś specjalnie MNIE to nie blokowało, bardziej Męża (chyba czysto wymówkowo )

Co do tych wymiarów..

Masz pomarańcze na stole, kroisz ją na pół - i przekrojonym kladziesz do dołu - to jest podstawa, jest okrągła, prawda? Taka pomarańczka jest mocno wybrzuszona - hehe, profil ultrawysoki i jakbyś ją zmierzyła? No na szerokość i długość, a ze jest kołem to liczysz średnicę nie?

Powiedzmy ma 10cm, na długość i szerokość (obliczysz to tylko na plasko, bierzesz do reki i na obciętej części przez środek mierzysz) odkladasz na talerzyk (no bo inaczej by Ci sie sok lał i wszystko by się kleilo ) no i teraz ten jej przód trzeba zmierzyć. Wbijasz wykalaczke w jej punkt środkowy na górze (oj, no tam gdzie byś świeczkę w nią wbiła, jak na torcie) i od wykalaczki mierzysz do talerzyka ile ona ma projekcji, czyli na ile jest wystrzelona do przodu. Niech będzie 5,3cm. Wchodze w pierwszy lepszy katalog, szukam takich wymiarów, (..) , o, mam 320cc UHP Mentor taka pomarańczka ma mniej więcej zobrazować implant o takich wymiarach.

Co do profili, jest kilka rodzajów implantów, bardzo pomarańczki (ekstra wysokie) jakbyś teraz ją trochę ścięła od gory i złagodziła to bylby wysoki profil, i tak sciela jeszcze raz to masz coraz niższy profil, projekcja będzie mniejsza, a szerokość ciągle taka sama

Szann świetnie napisane szacun

Stary 2015-08-01, 09:42   #4883
mon87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
ale wszystko ok? szuka lepszej tak? ja też szukam teraz i jestem załamana
Szuka nowej i lepszej, w ogóle nieciekawie w dub sie zaczyna robić i moze czas ruszyć gdzies w świat
20.08 makijaz permanentny brwi i oczy, Janovia usta i bruzdy, botox
mon87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 10:24   #4884
23m
Rozeznanie

Cytat:
Przyjełam zaproszenie Amparitio wyjściówki nie mam w galerii ale też decha byłam. Co do biegania ja już po miesiącu miałam przyzwolenie, cycki szybko zaczęłam czuć jak swoje a nie kamienie na klacie, śpię w każdej pozycji od 2 miesięcy po operacji. Już zapomniałam jak to jest żyć bez biustu, człowiek się szybko przyzwyczaja do dobrego co do komplikacji wybieraj lekarza który w razie powikłań do roku obejmie koszta ewentualnych poprawek.

Ps. patrzę na Twoją wyjściówkę i masz trochę swojego cyca

Edytowane przez 23m
Czas edycji: 2015-08-01 o 10:28
23m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 10:31   #4885
marlapetina
Raczkowanie

Cytat:

Co do tych wymiarów..

hahhaha dzięki za wytłumaczenie na chłopski rozum jak tak czytałam zachciało mi się pomarańczy..
a co do wieku to rzeczywiście, jakoś nigdy nie pomyślałam o tym, że mało która młoda dziewczyna może sobie na to pozwolić..
Ja mam już uzbieraną połowe kasy, jeszcze druga część...
A takie jeszcze pytanie, bardziej do wszystkich was dziewczyn w sumie Zapisywałyście się na konsultację do jednego chirurga tylko bo wiedziałyście, że tylko u niego chcecie robić operację i koniec czy do kilku i rozważałyście, co wam zaproponuje każdy z nich?
marlapetina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 11:03   #4886
Zainteresowana2
Zadomowienie

Cytat:
hahhaha dzięki za wytłumaczenie na chłopski rozum jak tak czytałam zachciało mi się pomarańczy..

a co do wieku to rzeczywiście, jakoś nigdy nie pomyślałam o tym, że mało która młoda dziewczyna może sobie na to pozwolić..

Ja mam już uzbieraną połowe kasy, jeszcze druga część...

A takie jeszcze pytanie, bardziej do wszystkich was dziewczyn w sumie Zapisywałyście się na konsultację do jednego chirurga tylko bo wiedziałyście, że tylko u niego chcecie robić operację i koniec czy do kilku i rozważałyście, co wam zaproponuje każdy z nich?

Ja byłam u 3 różnych chirurgów i dopiero ten ostatni wzbudził moje zaufanie i uważam że dobral mi implanty najlepiej pasujące do mojej budowy klatki piersiowej... U mnie niestety brak kasy na operację i nie wiem ile jeszcze będę czekała aby spełnić swoje marzenie

Stary 2015-08-01, 12:34   #4887
Amparito
Amparito

Cytat:
Napisane przez 23m Pokaż wiadomość
Przyjełam zaproszenie Amparitio wyjściówki nie mam w galerii ale też decha byłam. Co do biegania ja już po miesiącu miałam przyzwolenie, cycki szybko zaczęłam czuć jak swoje a nie kamienie na klacie, śpię w każdej pozycji od 2 miesięcy po operacji. Już zapomniałam jak to jest żyć bez biustu, człowiek się szybko przyzwyczaja do dobrego co do komplikacji wybieraj lekarza który w razie powikłań do roku obejmie koszta ewentualnych poprawek.

Ps. patrzę na Twoją wyjściówkę i masz trochę swojego cyca

Dziękuję Ci za przyjęcie zaraz spieszę do twojej galerii. Dziś z samego rana pojechałam na badania krwi, EKG, także mam badania z głowy- zobaczymy jak wyjdą, myślę że dobrze, no ale życie nas czasem zaskakuje. Trzymajcie kciuki.

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

[QUOTE=marlapetina;5227195 3]Mogłybyście mi powiedzieć o co chodzi z tą wysokością, szerokością itp o którym cały czas mówicie i w ten sposób dobiera się implanty? nie bardzo wiem o co chodzi
drugie pytanie.. mam 21 lat dopiero, myślicie, że jest sens robienie za rok implantów jeśli jestem przed zakładaniem rodziny?? oczywiście nie mogę tego zaplanować czy rodzinę założę za 5 czy 10 lat i czekać do 40 na cycki trochę mi się nie uśmiecha... a tak bardzo chciałabym się cieszyc nowymi cyckami JUŻ !! ;D[/QUOTE

Ja nigdy nie mialam duzych piersi, zawsze 75 B, ale byly jedrne, wiec nawet nie myslalam o interwencji chirurgicznej, pozniej wyszlam za maz, urodzilam dzieci , wykarmilam je i nigdy nie myslalam o sobie, zawsze tylko o innych. Myslalam ze porod naturalny jest najlepszy okazalo sie ze nie, masz mozliwosc to cc, karmienie piersia tez najlepsze i co mi teraz zostalo z piersi? Dwa puste woreczki. Kolezanki nie karmily na zyczenie, hamowaly laktacje i ich piersi sa w duzo lepszym stanie. Takze myslcie tez o sobie dziewczyny! Jesli operacja w tak mlodym wieku da ci szczescie i lepsza samoocene to zbieraj kase i rob ja!

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Dziewczyny jak to jest z dotykaniem tych piersi przez faceta, tego co sie żelków nie boi oczywiście. Czy jest to przyjemne? Czy nie boli jak wszystko sie juz ułoży?

No i jak sie spi i cos ci sterczy na klacie bo przeciez one nie rozplywaja sie jak naturalne, czy to nie przeszkadza?

A potańczyć po jakim czasie można, po miesiacu od planowanej operki mam isc na wesele i tak sobie mysle czy odmówic czy dam rade pojsc?!

Wiem moze smieszne te moje pytania, ale takie wlasnie mi przyszly do glowy!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-08-01, 13:37   #4888
Aicha1985
Rozeznanie

[QUOTE=Amparito;52275050]Dziękuję Ci za przyjęcie zaraz spieszę do twojej galerii. Dziś z samego rana pojechałam na badania krwi, EKG, także mam badania z głowy- zobaczymy jak wyjdą, myślę że dobrze, no ale życie nas czasem zaskakuje. Trzymajcie kciuki.

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Cytat:
drugie pytanie.. mam 21 lat dopiero, myślicie, że jest sens robienie za rok implantów jeśli jestem przed zakładaniem rodziny?? oczywiście nie mogę tego zaplanować czy rodzinę założę za 5 czy 10 lat i czekać do 40 na cycki trochę mi się nie uśmiecha... a tak bardzo chciałabym się cieszyc nowymi cyckami JUŻ !! ;D[/QUOTE

Ja nigdy nie mialam duzych piersi, zawsze 75 B, ale byly jedrne, wiec nawet nie myslalam o interwencji chirurgicznej, pozniej wyszlam za maz, urodzilam dzieci , wykarmilam je i nigdy nie myslalam o sobie, zawsze tylko o innych. Myslalam ze porod naturalny jest najlepszy okazalo sie ze nie, masz mozliwosc to cc, karmienie piersia tez najlepsze i co mi teraz zostalo z piersi? Dwa puste woreczki. Kolezanki nie karmily na zyczenie, hamowaly laktacje i ich piersi sa w duzo lepszym stanie. Takze myslcie tez o sobie dziewczyny! Jesli operacja w tak mlodym wieku da ci szczescie i lepsza samoocene to zbieraj kase i rob ja!

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Dziewczyny jak to jest z dotykaniem tych piersi przez faceta, tego co sie żelków nie boi oczywiście. Czy jest to przyjemne? Czy nie boli jak wszystko sie juz ułoży?

No i jak sie spi i cos ci sterczy na klacie bo przeciez one nie rozplywaja sie jak naturalne, czy to nie przeszkadza?

A potańczyć po jakim czasie można, po miesiacu od planowanej operki mam isc na wesele i tak sobie mysle czy odmówic czy dam rade pojsc?!

Wiem moze smieszne te moje pytania, ale takie wlasnie mi przyszly do glowy!
Wszystko zależy od organizmu ja jestem niecały miesiąc po operacji i robię wszystko nic mnie nie boli więc myślę że na weselu też mogłabym Potańczyć śpię póki co na boku bo na brzuchu jest niewygodnie

Edytowane przez Aicha1985
Czas edycji: 2015-08-01 o 13:38
Aicha1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 13:55   #4889
szann
Zakorzenienie

Ja po 3tygodniach bylam 3h potańczyć, a ze troszkę zatankowałam %%% to nie bolalo nic a nic, dopiero w niedziele czulam, że wymachiwanie rękami, to nie był dobry pomysł ale kolejny tydzień, myślę, że różnica jest duża, na pewno gwiazdą parkietu nie będziesz, wesele też nie Twoje, ale pobawisz sie na pewno

Tak jak 23m napisala
Trzeba pytac na konsultacji o ewentualne koszty poprawek, nk i czytać ze zrozumieniem umowę, którą się podpisuje

A, co do odczuć - 3 miesiące po operacji i śpię sobie w ulubionej pozycji na boczku, zbieram troche cyce do środka, bo gniecie, nie powiem, ze nie, ale bez większej zmiany

Co do TZ'ta to pierwszy miesiąc nawet na nie nie patrzyl, teraz wspomina, ze jak widzial te opatrunki na bliznach to miał ciary i się bał generalnie, żeby mi nie zrobić krzywdy (pff, sama go tak nastraszylam, ze bede lezec i umierac ) a teraz rączki się kleją..oj kleją
Stary 2015-08-01, 17:03   #4890
Zainteresowana2
Zadomowienie

Wyliczanka na dzisiaj

takasobieja22 04.08 - 3
amparito 20.08 - 19
1985siwa 10.09 - 50
anita1303 29.09 - 59
mortycja72 19.10 - 79

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości