|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#601 |
Rozeznanie
|
Dot.: Golizna na Wizażu
Na miejscu redaktora wizażu podobny wątek założyłbym za kilka miesięcy. Ten wątek sprawił, że wielu ludzi, którzy nie czytali i nie oglądali filmików teraz to zrobili. Bezpłatny marketing. Kiedy będzie druga odsłona i kto ją rozpocznie?
Przeglądanie kończy się np. znalezieniem , że są takie szczoteczki Fridge by yDe 48zł, Stenders 105zł, khaja.pl 25zł, Rossmann 11zł, Mydlarnia u Franiszka 49zł, The Body Shop 35zł Porozmawiamy czemu te z Rossmana są za 11 zł. ? Na miejscu wizazu starałbym się go prowadzić. Doradzam albo kolejne odsłony, albo podobne wątki. Tylko bardziej ostre. Aby były wyraziste. Kilka takich zdań, które prowokatorki wykorzystają na swym wątku. Już myślę o tym właśnie rozmawiają teraz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za przypomnienie nazwy. Na KWC ten mechanizm działa świetnie. Nie łudzę się, że portal zrezygnuje z tego typu testów, ale chciałabym chociaż, żeby recenzje testowe były oznaczane w jakiś sposób. Jest znaczek "Hit KWC", mogliby coś w rodzaju "Test KWC" zamieszczać przy tych wazeliniarskich reckach. Ale na to też nie mam nadziei, właściciel portalu ma od dawna głęboko w poważaniu prośby odnośnie tego działu Wizażu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
Zakorzeniona
|
Narzekałyśmy na krótkie artykuły. No to pojawił się długi artykuł - dokładnie na 814 słów. Niestety artykuł ten dotyczy gumki do włosów, którą można zrobić koczek. Niestety nie żartuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#604 | |
damn good coffee
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#605 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() To jak, te 814 słów jest wartych mojego czasu? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
Konto usunięte
|
Ale jaja, konkurencję zamykają http://www.snobka.pl/artykul/makijaz-zmierzch-21928
Drogie Czytelniczki, dzisiaj zapraszam Was na ostatni makijaż Snobki. Dziś bowiem Snobka zostaje wydana po raz ostatni. Każda historia kiedyś się kończy, teraz przyszła pora na zakończenie projektu Snobka.pl. 31.07.2015 r. to ostatni dzień aktualizacji artykułów na tej stronie, w tym makijaży, więc tak sie złożyło, że żegnam się z Wami w ostatnim dniu wydania Snobki. Szkoda, makijaże tam pokazywane naprawdę trzymały poziom. Ciekawe, czy Wizaż przejmie czytelniczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#607 |
Konto usunięte
|
Ale jest coś więcej, zdjęcia od autorki, porównanie dwóch produktów, jakieś bardziej rzetelne opisanie. Idą w dobrym kierunku. Powoli.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#608 |
Zakorzeniona
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#609 | |
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------
[/COLOR] Cytat:
![]() |
![]() |
#610 |
BAN stały
|
Nawet nie zauważyłem szczerze mówiąc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#611 |
Rozeznanie
|
widzę, że wątek nieco przycichł.
znowu natknęłam się na filmik o twerkout, ten sam filmik po raz trzeci pod innym tytułem... no matko, to naprawdę Wizażanki to takie idiotki, że nie zauważą tego? i ten "artykuł"... |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#612 |
and cigarettes
|
Stylizacyjne tricki, których nauczysz się od Marilyn Monroe. Noś szpilki, biżuterię, dopasowane sukienki, podkreślaj talię, pokazuj dekolt, maluj usta na czerwono. Och, ach. Supertricki. Nikt, nigdy na to nie wpadł. Jak dobrze, że jest wizaż.
Jedyny taki serio trick wg mnie to... skróć trochę obcas w jednym bucie u szewca. Będziesz zalotnie kołysać biodrami, gdy chodzisz. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Rozeznanie
|
nie wchodziłam w ten artykuł o Marylin.
ale się uśmiałam, jak napisałaś o skracaniu obcasa, kurde, może jeszcze coś z kręgosłupem sobie zrobić, żeby zalotniej było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
BAN stały
|
I że Marilyn była filigranową kobietą. 166cm/53-63kg, rozm. 36-38. Serio?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
Wizażowy Kot Igor
|
Ech...weszłam na wątek o Marylin, jak zwykle naiwnie wierząc, że rzeczywiście odkryję jakieś tricki. Niestety, redaktorka pomyliła tricki ze stylem Marylin.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#616 |
Zakorzenienie
|
Ja poszłam za Waszymi radami, nie zaglądam już na główną, żeby się nie irytować, że wciąż nas traktują jak puste lale, które choć szukają informacji o kosmetykach i modzie, to według nich zadowolą się jakimiś ochłapami...
![]() |
#617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie powalił ten artykuł https://wizaz.pl/kulinaria/kolekcje-...m_campaign=NYT , moze troche z nadinterpretowałam ale jak jest napisane "za warzywami" to założyłam ze będzie bezmięsnie a tym warzywem nie będzie pomidor w sosie pomidorowym ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Ale chociaż posłuchali rad co do zdjęć ![]()
![]() |
![]() |
#618 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
To nie ten sam filmik! Przeanalizowałam dokładnie dwa z nich. Blisko połowa filmiku to powtarzające się intro i outro. Stąd to okropne oskarżenie o bycie tymi samymi filmikami. Streszczenie: Intro: Machanie dupą, a potem Domi mówi: no będziemy machać dupami, to taki trening łączący różne treningi, trenujesz dla siebie, a nie dla innych, sąsiadki, psa, albo chłopaka, dla siebie, zapraszam Filmik nr 2: W poprzednim odcinku ćwiczyliśmy, w tym też będziemy, ale co innego. No stajesz w rozkroku i machasz dupą jakby był przywiązany do niej sznurek, machaj bardziej, energiczniej, nie takie proste nie? To ćwicz. Outro: Machanie dupą Edytowane przez 201606270916 Czas edycji: 2015-08-04 o 17:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
Konto usunięte
|
Wizaż, chyba przegiął. Wstawia losowe linki w naszych wypowiedziach do reklam sklepów.
Jest post a w nim jakiś wyraz z linkiem. Chyba wcześniej tego tutaj nie było. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
Konto usunięte
|
Bylo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#621 |
Konto usunięte
|
To dopiero mi się pojawiło.
Strasznie to wkurzające. Myślę, że wizażanka coś zalinkowała w temacie wypowiedzi a tam sklep i byle produkt. ;/ Żałosna forma reklamy. Naprawdę żałosna. Chyba Adblock się psuje bo coraz więcej chłamu pomija. Co robić? Jak żyć? ;C |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#622 |
Konto usunięte
|
Aktualizowalas może przegladarke? To chyba forma google ads. Adblock poszedł na kompromis i usuwa tylko uporczywe reklamy, zeby portale nie zbankrutowały.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#623 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak adblock usuwa uporczywe reklamy to ja nie wiem. Coraz częściej wyświetlają mi się ruchome na paskach, czy na całą stronę. Nie było tak kilka tygodni temu. A teraz te reklamy w postach wizażanek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
Konto usunięte
|
No to moze przeglądarka sie zaktualizowala i dlatego dopiero teraZ to widzisz. Adblock się stara, ale to też nie cudotworcy. Dzieki niemu w ogóle da się tu wejść. Jak przestarzalym i oderwanym od rzeczywistości trzeba byc, zeby myslec, ze reklama pelnoekranowa zostanie wybaczona?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#625 | |
ciepłe kluchy
|
Ja widziałam te linki kiedyś tam, teraz ich nie widzę .__. Nic nie aktualizowałam, ni nic... Nie wiem
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#626 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Konto usunięte
|
Może właśnie zadaję głupie pytanie, ale myślisz, że mogę mieć oba zainstalowane?
EDYCJA OK, zainstalowałam. I już widzę pierwsze plusy. Na laptopie nqa którym wciąż działały filmiki wizażu, są one w końcu zablokowane. Wciąż mam adblocka, więc może oba się uzupełniają. Edytowane przez 201607111004 Czas edycji: 2015-08-05 o 17:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
Zakorzenienie
|
A nie chodzi się wówczas jak kaczka?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#630 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.