![]() |
#2072 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. II
Cytat:
Większość rzeczy Kingi się tam mieści + jeszcze jedną dużą i jedną małą szufladę ja zajmuję. Oczywiście tylko te w rozmiarze aktualnym. Resztę trzymam na strychu/garderobie w pudle i czekają. Łóżeczko mam to najtańsze z ikei http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30248537/ . Moja mama mi je pomalowała. Kingę przeniesiemy teraz na większe, a to będzie dla malucha. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2073 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2074 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do kosmetyków - regał z jysk i koszyki dadzą radę ![]() Komody tanie też są w jysku ale mówią że różnie z jakością ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Byłam w biedro i zapomniałam soku ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2075 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2076 | ||
Wtajemniczenie
|
Jestem z Mazur ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
My kupimy dokladnie takie samo i o dziwo Tz tez sie spodobalo ![]() W ogole pojechalismy do Biedronki ja sie zaopatrzylam w caly wor cukierkow z rumem, brandy i adwokatem i troche mi sie zapomnialo ze w ciazy jestem dopiero jak dojechalismy do domu mi sie przypomnialo ze tam alkohol. A Wy jecie takie cukierasy, czekoladki itd? ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
![]()
Serduszko malutkie ![]() Edytowane przez Magdusiaaa Czas edycji: 2015-07-31 o 18:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2077 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem z łóżeczkiem, przewijakiem, komodą etc nie ma co szaleć i tracić majątku bo wiadomo, że te piekne i wymarzone rzeczy zawsze są najdroższe, ale jak widać np. w Ikei bez problemu można dostac duzo tańsze i wcale nie w gorszej jakości.
Co innego z wózkiem czy fotelikiem, tu naprawdę warto zainwestować, ale ja planuję oszczędzić tam gdzie to możliwe ![]() Dotka90 apetyt jest ok o ile nie ma w menu miesa, także dzisiaj jajeczko sadzone i ta surówka meeeega mi podeszły. Gratuluję udanych zakupów i wizyty! ![]()
![]() |
#2078 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jem slodkie,w sumie jem tak samo jak przed ciaza,tyle ze jak idziemy gdzies do restauracji to wina nie pije i tyle.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2079 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Ja właśnie walczę z mdłościami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2080 |
Zadomowienie
|
Przepraszam za kijową jakość, ale mój telefon nie radzi sobie z robieniem zdjęć. Tak prezentują się moje Cotton Balls bez lampek, nawiązane na sznurek.
IMG_0487.JPGIMG_0488.jpgIMG_0490.jpg
Edytowane przez hariett Czas edycji: 2015-07-31 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2081 |
Zakorzenienie
|
hariett cotton balls wygladają czadersko! zdolniacha z Ciebie
![]()
#2082 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego miałam USG+PAPPA na NFZ, echo serca dziecka (18tc), połówkowe (20tc) i potem pod koniec ciąży. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2083 |
Zakorzenienie
|
widziałyście wyprawkę mam wrześniowych? W sumie bardzo podobnie wygląda moja rozpiska z tym że one mają mniej rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2084 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2085 |
Zakorzenienie
|
zapomniałam linka KLIK
---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- No serio ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- O i znalazłam normy ile dziecko waży. Czyli jak jutro zacznę 16 tc to moje ma już tyle ważyć? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2086 |
Zakorzenienie
|
AAAA! Udało mi się mężowi pokazać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2088 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam mniej kosmetyków, brak smoczków, kołyski, maty edukacyjnej, komody z przewijakiem, pokrowców na przewijak i na start tylko 1 rożek. Za to mam chustę, wielopieluchy, torbę do wózka, przybornik łóżkowy. Jak dla mnie to każda mama potrzebować i używać będzie czegoś innego, więc takie wątkowe listy traktuję bardziej jako pomoc w układaniu własnej ![]() Mojakaren dziękuję!
Edytowane przez hariett Czas edycji: 2015-07-31 o 19:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2089 |
Zakorzenienie
|
Ja mam kaftaniki, koszulki, półśpiochy, sweterki itd. Chodzi mi o kwestie ubranek bo reszta faktycznie w niektórych momentach za dużo moim zdaniem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2090 |
Rozeznanie
|
O matko zaczynam sie stresowac bo ja nie mam doslownie nic !
|
![]() ![]() |
![]() |
#2092 | |
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nie wiem jaką komodę kupimy dla malucha. Najpierw musimy się przeprowadzić, ulokować wszystkie graty które mamy i wtedy się zastanowimy ile mamy miejsca
![]() uao współczuję :gkasiu: Dotka super, że się udało z tą wizytą ![]() magdusia to poszalałaś z tymi cukieraskami ![]() hariett super te cotton balls ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- na razie wyczuł jak rękę przyłożył ![]() ![]() spokojnie, ja praktycznie też nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2093 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My tez jeszcze nic nie mamy. Czesc mysle zamowic przez internet typu: lozeczko, przewijak, wanienka, pieluchy, kocyki to chwila i bede miala w domu a reszte na poczatku jesieni zaczniemy kompletowac...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2094 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie stresuj się. Masz mega dużo czasu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2095 |
Zadomowienie
|
Czarnulax i Magda dziękuję
![]() Nie, te są na zwykłych balonach ![]() Spoko, ubranka można skompletować w 2-3 dni, szczególnie body i pajace, o ile ma się wystarczająco kasy, oczywiście. Czarnulax ja na otwarcie też raczej nie, szczególnie że póki co kaski i tak na to nie ma, więc ewentualne promocje tylko by mnie irytowały. Gratulacje ruszającego się brzuszka, swoją drogą ![]()
#2096 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jak mi sie chce słodkiego jem łyżke miodu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2097 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A wy ile planujecie sztuk na 56? |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2098 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja 56 mam więcej, bo wszędzie czytam że jednak większość osób ich używa. Magdusiaaa ja też dużą część chcę kupić przez internet. Jak bym miała chodzić, macać i każdą rzecz wybierać to bym nic nie kupiła. Albo wszystko przy pierwszym zobaczeniu, bo przy jeździe od sklepu do sklepu boli mnie głowa i starałaby się tego uniknąć ![]()
![]() |
#2099 |
Zakorzenienie
|
A ja chyba Wlasnie zostalam wyrzucona z pracy...powiedzialam o ciazy,dyrektorka wyszla z biura mowiac ze musi pomyslec co teraz zrobic i ze musi poszukac nowej osoby jak najszybciej bo nie bedzie mnie trzymac skoro w ciazy jestem.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.