|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II
Cytat:
![]() Teraz chyba tutaj częściej bywa: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=201608 |
|
|
|
|
#2222 |
|
Zadomowienie
|
magdulec ja dalej nic
na prawdę nie wiem co z tą pocztą. Z jakiego konta wysyłasz? MOże Twoja poczta nie obsługuje dużych załączników? Może spróbuj wysłać z innego konta, możesz założyć jakieś ddarmowe jeśli nie masz drugiego...
|
|
|
|
#2223 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki Ci skrzatek24 za informację, napisałam do niej i czekam niecierpliwie na odpowiedź. Tak poza tym to masz ślicznego koteczka
|
|
|
|
#2224 |
|
Raczkowanie
|
Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II
witam!Soniu prosze przeslij mi zdjecia Megiwu! zdjecia Jagnybe sa niesamowite prosze dajcie mi namiar na ich Fotografa
please Rowniez witam nowe Wizazanki na 2008,choc sama jestem dosc nowa My wkoncu dowiedzielismy sie kiedy zaczynamy nauki(jestesmy za granica i tu bedziemy chodzic) mianowicie-26.09 chyba zaczynam sie bac,nawet tych nauk;(ah zapomnialam dac maila alicjasz1@op.pl
21.06.2008 Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-09-07 o 22:35 Powód: post pod postem |
|
|
|
#2225 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ten koteczek w avatarze nie jest moj niestety, chociaz moja 'domowa' kotka jest równie urocza A jeśli nie dostałas jeszcze odpowiedzi od Toli, to zajrzyj na 18 stronę w tym wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread...193912&page=18 Jest tam kilka postów Toli, a jeden z nich dotyczący lokalu zapewne Cię ucieszy ![]() Tylko z tego co pamietam, na przyszły rok ciężko o wolną salę w tym lokalu. My w czerwcu pytalismy o przyszłoroczne terminy sierpniowe lub wrzesniowe i niestety nie było już wolnych:/ Ale może akurat coś się zwolniło w międzyczasie. Tak mnie tylko zastanawia, czy przypadkiem zapachy z pobliskiej oczyszczalni ścieków nie dają się we znaki
Edytowane przez skrzatek24 Czas edycji: 2007-09-07 o 23:39 |
|
|
|
|
#2227 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2228 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
- oczywiście nie znaczy to, że tak zawsze będzie, ale woleliśmy nie ryzykowaćDruga sprawa, że jednak stwierdziłam, że jeśli wszysscy zaproszeni przyjdą (plus minus 200 osób) to będzie trochę ciasno ![]() Wybraliśmy Salę bankietową w Dysie k/ Lublina, gdzie wesele miał wcześniej mój brat i koleżanka, więc lokal jest sprawdzony Wesele będzie dwudniowe - z tymże ostatnio zrezygnowaliśmy z poprawin w lokalu, odbędą się one w moim ogródku - wynajmiemy namiot, kucharkę i będzie oczywiście orkiestra ![]() Tym samym myślę, że będzie to ciekawa opcja
|
|
#2229 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja wiem, że chcecie pomóc, ale zaszło spore nieporozumienie, ponieważ ja miałam wesele w ZAJEŹDZIE GOŚCINNYM na Kraśnickiej a nie w GOŚCIŃCU!!! Tak więc wszystkie moje posty dotyczą innego lokalu niż ten, który jest obecnie omawiany.Pozdrawiam!
|
|
#2231 |
|
Rozeznanie
|
No to zrobiłam troszke zamieszania
Ale wiesz tola byłam przekonana od samego początku, że właśnie tam odbyło się Wasze wesele - w sumie nie wiem dlaczego, przecieża nazwa troszke inna. No ale sprawa wyjaśniona, nikt przeze mnie nie ucierpiał - no może troszkę Tola, która musiała wyjaśnic całą sprawę![]() Ale co do gościńca w wólce, mój kuzyn miał tam swoje wesele w zeszłym roku, co prawda nie bawiłam sie na nim, ale moi rodzice byli i sam lokal im sie podobał, jedzonko też smakowało. Rodzice nowożeńców opowiadali, że z właścicielami nie było żadnych nieprzyjemnych sytuacji i co do wszystkiego mozna było się dogadać. Ale wiadomo, najlepiej zasięgnąć opinii kogoś, kto miał tam swoje wesele |
|
|
|
#2232 |
|
Raczkowanie
|
Dziś zapowiada się całkiem niezła pogoda mam nadzieję że wszystkie soboty września będą ładne,dosyć już tego deszczu....
|
#2233 |
|
Raczkowanie
|
W sumie to przeze mnie trochę to zamieszanie
Wiem, że skrzatek24 chciała mi pomóc i bardzo jej za to dziękuję Nie wiem co to się teraz porobiło- kiedyś rok to było naprawdę sporo czasu, żeby zorganizować wesele, a teraz? Jest dużo więcej lokali, ale nie ma co liczyć na wolne terminy, jak to mówią w sezonie. Ten świat zmierza w złą stronę, ludzie są zestresowani, wszędzie pełno biurokracji... I jak tu się nie kłócić przed ślubem Z tego co wiem to nawet niektóre pary się rozstają w tym okresie |
|
|
|
#2234 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie jutro oficjalne zareczyny, zjezdza sie czala rodzinka mojego Michasia i przygotowania trwaja, wlasnie koncze myc okna. W prawdzie wszystko co najwazniejsze mamay zarezerwowane, sala, msza i orkiestra ale rodzinki musza dograc szczegoly Mam prosbe do wizazanek z wiekszym stazem, pomozcie nam (tym nowym)weszlysmy tutaj liczac na pomoc... Prosze przeslijcie mi wasze zdjecia, nie mamay jeszcze fotografa, mamay delikatne typy ale chcialabym to skonfrontowac z Waszymi opiniami i zdjeciami...to moj mail: malgusa@wp.pl Liczymy na Was...Pozdrawiam i Powodzonka dla dzisiejszych Panien Mlodych(pogode macie piekna)tylko pozazdroscic |
|
|
|
|
#2235 |
|
Przyczajenie
|
Doro22_10 my bylismy w podobnej sytuacji , szukaliśmy sali na około 200-250 osób i ciężko cos znaleźć na następny rok, w końcu sobie odpuścilismy i zarezerwowalismy salę na czerwiec 2009 r. Wolę poczekać parę miesięcy dłużej i miec taką salę, która mi się podoba, a nie ta, która jest wolna. Możesz się dowiedziec jeszcze w Zajeżdzie pod Gwiazdami, tam kobitka mówiła o wolnej ostatniej sobocie pażdziernika i być może zwolni sie termin 14 czerwca, oczywiście 2008 r.( ktoś był chyba niezdecydowany). Jeżeli odległośc nie ma znaczenia to wolny był chyba tez termin 3 październik i 13 wrzesień w Oli ( Jabłonna 13 km od Lbn). Oczywiście musicie obejrzec te lokale i zobaczyc czy wam odpowiadają. Ja pisze Ci o tych, w których jeszcze parę dni temu były wolne terminy.
|
|
|
|
#2236 |
|
Raczkowanie
|
witam, to jeden z ostatnich moich wpisów, dzięki za zdjęcia Sylwia bo tylko od Ciebie dostałem, będe zaglądał tu czasami, Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia, szczęścia, zdrowia, a przede wszystkim wyrozumiałości dla siebie nawzajem gdyż to ważna sprawa, pozdrawiam i nie przejmujcie się tak bardzo ślubem bo to jak biczem strzelił zejdzie Wam, głowa do góry , a jak nie te buty to inne, spinka nie pasuje to drugą weźcie, tylko TŻ proszę nie zmieniać po ślubie, pozdrawiam i pamietajcie najważniejsze jest to co Wy myślicie i nie sugerujcie sie innymi pogladami i zdaniami, to Wasze Święto , Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za zdjęcia , te co nie doszły może dojdą .. HEh cze
|
|
|
|
#2237 |
|
Raczkowanie
|
Skrzatek24 dziekuje za zdjecia megiwu
![]() bardzo bardzo Soniu juz nie potrzebuje od ciebie tych zdjec!
|
#2238 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam wrażenie że będe miec swoje weselicho w tej samej więc zajrzyj na poczte i mi odpisz![]() Cytat:
buziaki
|
|
#2239 |
|
Raczkowanie
|
Ale tu pusto, sezon 2007 powoli dobiega końca....
|
#2240 |
|
Raczkowanie
|
faktycznie cos kiepsko ostatnio
![]() ja to własnie kombinuje jak usadzić gości zdecydowlaiśmy sie na usadzanie aby nie było pustych miejsc i każdy bylo w miarę zadowolony,ale jakby co zawsze można się przesiąść![]() jeszcze troche i 2008 rok ruszy do ataku z przygotowaniami na razie tylko rezerwacje a potem cała reszt w szczegółach juz niemoe się doczekać;D
|
|
|
|
#2241 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Termin rezerwowaliśmy pod koniec czerwca i od września były wolne soboty na organizację wesela, a tu sloneczko pisze, że już tylko dwie w 2008 zostały - widac jak duże jest zapotrzebowanie. Ciężko cokolwiek powiedzieć o samej organizacji wesela przez właścicieli, ponieważ do końca roku wynajmowana jest sama sala, a dopiero od 2008 organizowane będą przyjęcia z ich własnym jedzonkiem. Tak więc podpisalismy umowę niejako w ciemno, miejmy nadzieję, że wszystko będzie tak jak mówią właściciele, czyli bez zgrzytów. Na duże przyjęcia sala jest moim zdaniem idealna. Aha i organizują imprezy minimum 120-to osobowe.
|
|
|
|
|
#2242 |
|
Raczkowanie
|
pola, Sonia, megiWu, wiolkoslonko dzięki za zdjecia
magdulec doszła do mnie tylko część 2
|
|
|
|
#2243 |
|
Rozeznanie
|
aurelio dostałaś zdjęcia ??? Ile części bo wysyłałam w 3 częściach. Kurcze próbowałam chyba ze 100 razy wysyłać i za każdym razem nie udawało mi sie to ciągle sie zawieszało albo wyskakiwał błąd.
|
#2244 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja bym bardzo poprosiła o te zdjęcia z OLI . W końcu właśnie tam zarezerwowaliśmy lokal na czerwiec 2009
|
|
|
|
|
#2245 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może poprostu jakieś konta na fm były zapchane albo coś. |
|
|
|
|
#2246 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, mam prośbę: proszę sprawy wysyłki zdjęć załatwiać na PW, bo po co zawalać wątek setkami wiadomości z prośbą o zdjęcia i uwagami, że nie doszły?
|
|
|
|
#2247 |
|
Raczkowanie
|
Ech moderatorzy... ciągle coś nie tak
![]() Dziewczyny tutaj znajdzieice nasze zdjęcia narazie tylko te amatorskie. Plener z p.Zomerem będziemy mieli chyba w niedziele, jeśli pogoda dopisze, bo już był przekładany Nie mogę się doczekać tych zdjęć. pamiętacie jak na ostatnim spotkaniu mówiłam, że nie wierzę, że też będę miała takie śliczne zdjęcia? czyżby miało się ziścić? ![]() A udało się wszystko świetnie ![]() http://slub-beaty-i-marcina.blog.onet.pl/ |
|
|
|
#2248 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny!Przejrzałam ostatnie strony wizazu i rzeczywiscie tu pusto...Skład sie widze tez zmienia.
Wiolu nie dostałam zdjec,czekam
|
|
|
|
#2249 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny! Od dłuższego czasu obserwuje Wasze konwersacje i wreszcie zebrałam się na odwagę żeby się przywitać.
Ja biorę ślub 31.05.2008! ![]() Mamy dopiero zarezerwowaną salę , ale mam nadzieję, że się wyrobimy!
|
|
|
|
#2250 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Sloneczko wysłałam zdjęcia ![]() Doro22_10, jestem ciekawa Twoich spostrzeżen po wizycie w Oli. Nawet jak masz negatywne zdanie o tym lokalu, pisz śmiało!!! Każda opinia jest dla mnie ważna
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:47.

na prawdę nie wiem co z tą pocztą. Z jakiego konta wysyłasz? MOże Twoja poczta nie obsługuje dużych załączników? Może spróbuj wysłać z innego konta, możesz założyć jakieś ddarmowe jeśli nie masz drugiego...
please

Ale wiesz tola byłam przekonana od samego początku, że właśnie tam odbyło się Wasze wesele - w sumie nie wiem dlaczego, przecieża nazwa troszke inna. No ale sprawa wyjaśniona, nikt przeze mnie nie ucierpiał - no może troszkę Tola, która musiała wyjaśnic całą sprawę
Nie wiem co to się teraz porobiło- kiedyś rok to było naprawdę sporo czasu, żeby zorganizować wesele, a teraz? Jest dużo więcej lokali, ale nie ma co liczyć na wolne terminy, jak to mówią w sezonie. Ten świat zmierza w złą stronę, ludzie są zestresowani, wszędzie pełno biurokracji... I jak tu się nie kłócić przed ślubem
. Będę wdzięczna za pomoc i wyrozumiałość.
05.07.2008 
, ale mam nadzieję, że się wyrobimy!