Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-07, 20:38   #2221
skrzatek24
Rozeznanie

Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Cytat:
Napisane przez Doro22_10 Pokaż wiadomość
Może któraś z was słyszała coś na temat Gościńca w Wólce Lubelskiej? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź
Witaj Doro22_10, Z tego co pamietam Tola3804 miała wesele w Gościńcu w Wólce i była bardzo zadowolona ze swojego wyboru. Więc z wszelkimi pytaniami najlepiej udac się do niej
Teraz chyba tutaj częściej bywa:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=201608
skrzatek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-07, 20:42   #2222
*kasieńka*
Zadomowienie

magdulec ja dalej nic na prawdę nie wiem co z tą pocztą. Z jakiego konta wysyłasz? MOże Twoja poczta nie obsługuje dużych załączników? Może spróbuj wysłać z innego konta, możesz założyć jakieś ddarmowe jeśli nie masz drugiego...

*kasieńka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-07, 21:11   #2223
Doro22_10
Raczkowanie

Dzięki Ci skrzatek24 za informację, napisałam do niej i czekam niecierpliwie na odpowiedź. Tak poza tym to masz ślicznego koteczka
Doro22_10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-07, 22:27   #2224
niunka1985
Raczkowanie

Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

witam!Soniu prosze przeslij mi zdjecia Megiwu! zdjecia Jagnybe sa niesamowite prosze dajcie mi namiar na ich Fotografa please Rowniez witam nowe Wizazanki na 2008,choc sama jestem dosc nowa
My wkoncu dowiedzielismy sie kiedy zaczynamy nauki(jestesmy za granica i tu bedziemy chodzic) mianowicie-26.09chyba zaczynam sie bac,nawet tych nauk;(

ah zapomnialam dac maila alicjasz1@op.pl

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2007-09-07 o 22:35 Powód: post pod postem
niunka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-07, 22:30   #2225
skrzatek24
Rozeznanie

Cytat:
Dzięki Ci skrzatek24 za informację, napisałam do niej i czekam niecierpliwie na odpowiedź. Tak poza tym to masz ślicznego koteczka
Nie ma za co-w końcu jestesmy tu po to żeby sobie pomagać
Ten koteczek w avatarze nie jest moj niestety, chociaz moja 'domowa' kotka jest równie urocza
A jeśli nie dostałas jeszcze odpowiedzi od Toli, to zajrzyj na 18 stronę w tym wątku
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...193912&page=18

Jest tam kilka postów Toli, a jeden z nich dotyczący lokalu zapewne Cię ucieszy

Tylko z tego co pamietam, na przyszły rok ciężko o wolną salę w tym lokalu. My w czerwcu pytalismy o przyszłoroczne terminy sierpniowe lub wrzesniowe i niestety nie było już wolnych:/ Ale może akurat coś się zwolniło w międzyczasie. Tak mnie tylko zastanawia, czy przypadkiem zapachy z pobliskiej oczyszczalni ścieków nie dają się we znaki

Edytowane przez skrzatek24
Czas edycji: 2007-09-07 o 23:39
Stary 2007-09-07, 23:09   #2226
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Ja nie dostałam zdjęć jagnybe, mogłaby mi któraś podesłać?
Stary 2007-09-07, 23:32   #2227
skrzatek24
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość
Ja nie dostałam zdjęć jagnybe, mogłaby mi któraś podesłać?
Lenka, na poprzedniej stronie Mexx umieściła linka do zdjęc jagnabe. Więc miłego oglądania Swoją drogą - cudowne fotki
Stary 2007-09-08, 07:43   #2228
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Może któraś z was słyszała coś na temat Gościńca w Wólce Lubelskiej? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź
Cytat:
Napisane przez skrzatek24 Pokaż wiadomość
Tylko z tego co pamietam, na przyszły rok ciężko o wolną salę w tym lokalu. My w czerwcu pytalismy o przyszłoroczne terminy sierpniowe lub wrzesniowe i niestety nie było już wolnych:/ Ale może akurat coś się zwolniło w międzyczasie. Tak mnie tylko zastanawia, czy przypadkiem zapachy z pobliskiej oczyszczalni ścieków nie dają się we znaki
Owszem braliśmy pod uwagę ten lokal - byliśmy nawet na spotkaniu z właścicielką - akurat tego dnia wiał "nieprzychylny wiatr" i szczerze powiem, że w takich warunkach wyjściez tyłu na zewnątrz czy otworzenie okien to ryzyko - oczywiście nie znaczy to, że tak zawsze będzie, ale woleliśmy nie ryzykować
Druga sprawa, że jednak stwierdziłam, że jeśli wszysscy zaproszeni przyjdą (plus minus 200 osób) to będzie trochę ciasno

Wybraliśmy Salę bankietową w Dysie k/ Lublina, gdzie wesele miał wcześniej mój brat i koleżanka, więc lokal jest sprawdzony

Wesele będzie dwudniowe - z tymże ostatnio zrezygnowaliśmy z poprawin w lokalu, odbędą się one w moim ogródku - wynajmiemy namiot, kucharkę i będzie oczywiście orkiestra
Tym samym myślę, że będzie to ciekawa opcja

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-08, 09:03   #2229
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj Doro22_10, Z tego co pamietam Tola3804 miała wesele w Gościńcu w Wólce i była bardzo zadowolona ze swojego wyboru. Więc z wszelkimi pytaniami najlepiej udac się do niej
Teraz chyba tutaj częściej bywa:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=201608
Cytat:
Nie ma za co-w końcu jestesmy tu po to żeby sobie pomagać
Ten koteczek w avatarze nie jest moj niestety, chociaz moja 'domowa' kotka jest równie urocza
A jeśli nie dostałas jeszcze odpowiedzi od Toli, to zajrzyj na 18 stronę w tym wątku
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...193912&page=18

Jest tam kilka postów Toli, a jeden z nich dotyczący lokalu zapewne Cię ucieszy

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Owszem braliśmy pod uwagę ten lokal - byliśmy nawet na spotkaniu z właścicielką - akurat tego dnia wiał "nieprzychylny wiatr" i szczerze powiem, że w takich warunkach wyjściez tyłu na zewnątrz czy otworzenie okien to ryzyko - oczywiście nie znaczy to, że tak zawsze będzie, ale woleliśmy nie ryzykować
Druga sprawa, że jednak stwierdziłam, że jeśli wszysscy zaproszeni przyjdą (plus minus 200 osób) to będzie trochę ciasno

Wybraliśmy Salę bankietową w Dysie k/ Lublina, gdzie wesele miał wcześniej mój brat i koleżanka, więc lokal jest sprawdzony

Wesele będzie dwudniowe - z tymże ostatnio zrezygnowaliśmy z poprawin w lokalu, odbędą się one w moim ogródku - wynajmiemy namiot, kucharkę i będzie oczywiście orkiestra
Tym samym myślę, że będzie to ciekawa opcja
No i tak się właśnie rodzą plotki... Ja wiem, że chcecie pomóc, ale zaszło spore nieporozumienie, ponieważ ja miałam wesele w ZAJEŹDZIE GOŚCINNYM na Kraśnickiej a nie w GOŚCIŃCU!!! Tak więc wszystkie moje posty dotyczą innego lokalu niż ten, który jest obecnie omawiany.

Pozdrawiam!
Stary 2007-09-08, 09:32   #2230
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Lenka, na poprzedniej stronie Mexx umieściła linka do zdjęc jagnabe. Więc miłego oglądania Swoją drogą - cudowne fotki
Dzięki, już patrzę
Stary 2007-09-08, 10:12   #2231
skrzatek24
Rozeznanie

No to zrobiłam troszke zamieszania Ale wiesz tola byłam przekonana od samego początku, że właśnie tam odbyło się Wasze wesele - w sumie nie wiem dlaczego, przecieża nazwa troszke inna. No ale sprawa wyjaśniona, nikt przeze mnie nie ucierpiał - no może troszkę Tola, która musiała wyjaśnic całą sprawę

Ale co do gościńca w wólce, mój kuzyn miał tam swoje wesele w zeszłym roku, co prawda nie bawiłam sie na nim, ale moi rodzice byli i sam lokal im sie podobał, jedzonko też smakowało. Rodzice nowożeńców opowiadali, że z właścicielami nie było żadnych nieprzyjemnych sytuacji i co do wszystkiego mozna było się dogadać. Ale wiadomo, najlepiej zasięgnąć opinii kogoś, kto miał tam swoje wesele
Stary 2007-09-08, 10:17   #2232
mexx100
Raczkowanie

Dziś zapowiada się całkiem niezła pogoda mam nadzieję że wszystkie soboty września będą ładne,dosyć już tego deszczu....
mexx100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-08, 11:07   #2233
Doro22_10
Raczkowanie

W sumie to przeze mnie trochę to zamieszanie Wiem, że skrzatek24 chciała mi pomóc i bardzo jej za to dziękuję To już naprawdę dużo, szczególnie, że praktycznie sama muszę szukać sali, a jak już coś znajdę to zaraz każdy ma jakieś "ale". Niestety jak to się mówi: Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził. Problem w tym, że za bardzo się tym wszystkim przejmuję i naprawdę chciałabym, żeby wszyscy byli zadowoleni... Muszę chyba trochę wyluzować zastanawiam się nawet nad tym czy nie rezerwować sali zamiast na wrzesień 2008 to na czerwiec 2009 Nie wiem co to się teraz porobiło- kiedyś rok to było naprawdę sporo czasu, żeby zorganizować wesele, a teraz? Jest dużo więcej lokali, ale nie ma co liczyć na wolne terminy, jak to mówią w sezonie. Ten świat zmierza w złą stronę, ludzie są zestresowani, wszędzie pełno biurokracji... I jak tu się nie kłócić przed ślubem Z tego co wiem to nawet niektóre pary się rozstają w tym okresie
Doro22_10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-08, 12:48   #2234
Gosiaczek 82
Raczkowanie

Cytat:
W sumie to przeze mnie trochę to zamieszanie Wiem, że skrzatek24 chciała mi pomóc i bardzo jej za to dziękuję To już naprawdę dużo, szczególnie, że praktycznie sama muszę szukać sali, a jak już coś znajdę to zaraz każdy ma jakieś "ale". Niestety jak to się mówi: Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził. Problem w tym, że za bardzo się tym wszystkim przejmuję i naprawdę chciałabym, żeby wszyscy byli zadowoleni... Muszę chyba trochę wyluzować zastanawiam się nawet nad tym czy nie rezerwować sali zamiast na wrzesień 2008 to na czerwiec 2009 Nie wiem co to się teraz porobiło- kiedyś rok to było naprawdę sporo czasu, żeby zorganizować wesele, a teraz? Jest dużo więcej lokali, ale nie ma co liczyć na wolne terminy, jak to mówią w sezonie. Ten świat zmierza w złą stronę, ludzie są zestresowani, wszędzie pełno biurokracji... I jak tu się nie kłócić przed ślubem Z tego co wiem to nawet niektóre pary się rozstają w tym okresie
Co nas nie zabije to nas wzmocni nie mozna od razu po jednej klotni rezygnowac ze wszystkiego, trzeba rozmawiac na wszystkie tematy mimo tego ze niektore sa bardzo trudne...jak np finanse przed weselem.
U mnie jutro oficjalne zareczyny, zjezdza sie czala rodzinka mojego Michasia i przygotowania trwaja, wlasnie koncze myc okna.
W prawdzie wszystko co najwazniejsze mamay zarezerwowane, sala, msza i orkiestra ale rodzinki musza dograc szczegoly
Mam prosbe do wizazanek z wiekszym stazem, pomozcie nam (tym nowym)weszlysmy tutaj liczac na pomoc...
Prosze przeslijcie mi wasze zdjecia, nie mamay jeszcze fotografa, mamay delikatne typy ale chcialabym to skonfrontowac z Waszymi opiniami i zdjeciami...to moj mail: malgusa@wp.pl
Liczymy na Was...Pozdrawiam i Powodzonka dla dzisiejszych Panien Mlodych(pogode macie piekna)tylko pozazdroscic
Gosiaczek 82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-08, 13:30   #2235
Sloneczko_
Przyczajenie

Doro22_10 my bylismy w podobnej sytuacji , szukaliśmy sali na około 200-250 osób i ciężko cos znaleźć na następny rok, w końcu sobie odpuścilismy i zarezerwowalismy salę na czerwiec 2009 r. Wolę poczekać parę miesięcy dłużej i miec taką salę, która mi się podoba, a nie ta, która jest wolna. Możesz się dowiedziec jeszcze w Zajeżdzie pod Gwiazdami, tam kobitka mówiła o wolnej ostatniej sobocie pażdziernika i być może zwolni sie termin 14 czerwca, oczywiście 2008 r.( ktoś był chyba niezdecydowany). Jeżeli odległośc nie ma znaczenia to wolny był chyba tez termin 3 październik i 13 wrzesień w Oli ( Jabłonna 13 km od Lbn). Oczywiście musicie obejrzec te lokale i zobaczyc czy wam odpowiadają. Ja pisze Ci o tych, w których jeszcze parę dni temu były wolne terminy.
Sloneczko_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-08, 13:41   #2236
piotr25
Raczkowanie

witam, to jeden z ostatnich moich wpisów, dzięki za zdjęcia Sylwia bo tylko od Ciebie dostałem, będe zaglądał tu czasami, Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia, szczęścia, zdrowia, a przede wszystkim wyrozumiałości dla siebie nawzajem gdyż to ważna sprawa, pozdrawiam i nie przejmujcie się tak bardzo ślubem bo to jak biczem strzelił zejdzie Wam, głowa do góry , a jak nie te buty to inne, spinka nie pasuje to drugą weźcie, tylko TŻ proszę nie zmieniać po ślubie, pozdrawiam i pamietajcie najważniejsze jest to co Wy myślicie i nie sugerujcie sie innymi pogladami i zdaniami, to Wasze Święto , Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za zdjęcia , te co nie doszły może dojdą .. HEh cze
piotr25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-08, 15:03   #2237
niunka1985
Raczkowanie

Skrzatek24 dziekuje za zdjecia megiwubardzo bardzoSoniu juz nie potrzebuje od ciebie tych zdjec!
Stary 2007-09-08, 21:10   #2238
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MegiWu Pokaż wiadomość
Witajcie!

Próbowałam dziś wysłać z dwóch kont zdjęcia ze ślubu naszego, ale jak to już zostałam uprzedzona, przychodzą komunikaty o niedostarczeniu wiadomości. Jeśli choć jedna z Was dostała moje zdjęcia, to proszę o przekazanie ich dalej, bo dziś wyjeżdzam do Anglii więc już nie będę mogła się zająć rozsyłaniem zdjęć, do tych z Was, które nie otrzymały ich... . Będę wdzięczna za pomoc i wyrozumiałość.

Małpka - mam nadzieję, że zdjęcia dekoracji sali dotrą do Ciebie

Pozdrawiam
MegiWu odpisałam ci na maila co do sali pytanko mam wrażenie że będe miec swoje weselicho w tej samej więc zajrzyj na poczte i mi odpisz

Cytat:
Napisane przez magdulec Pokaż wiadomość
Powysylalam jeszcze raz zdjecia, mam nadzieje ze w koncu doszly, jak nie to bede dalej próbowac.

Z dobrych wiadomosci to to ze moze z TŻ bedziemy mieli umowy na stałe i w koncu bedziemy mogli powaznie myśleć o domku , ale narazie nie zapeszac. Oby troszke poprawila sie pogoda jutrzejszym ślubującym, bo naprawde jest dolujaca i załamująca.
zdjęcia do mnie nie doszły ale gratulacje tej umowy na stałe i trzymam mocno kciuki za was bo wiec jak z tym cięzko buziaki
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-09, 20:44   #2239
mexx100
Raczkowanie

Ale tu pusto, sezon 2007 powoli dobiega końca....
mexx100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-09, 21:46   #2240
calva
Raczkowanie

GG do calva

faktycznie cos kiepsko ostatnio

ja to własnie kombinuje jak usadzić gościzdecydowlaiśmy sie na usadzanie aby nie było pustych miejsc i każdy bylo w miarę zadowolony,ale jakby co zawsze można się przesiąść

jeszcze troche i 2008 rok ruszy do ataku z przygotowaniamina razie tylko rezerwacje a potem cała reszt w szczegółachjuz niemoe się doczekać;D

calva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-09, 21:48   #2241
skrzatek24
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sloneczko_ Pokaż wiadomość
Doro22_10 my bylismy w podobnej sytuacji , szukaliśmy sali na około 200-250 osób i ciężko cos znaleźć na następny rok, w końcu sobie odpuścilismy i zarezerwowalismy salę na czerwiec 2009 r. Wolę poczekać parę miesięcy dłużej i miec taką salę, która mi się podoba, a nie ta, która jest wolna. Możesz się dowiedziec jeszcze w Zajeżdzie pod Gwiazdami, tam kobitka mówiła o wolnej ostatniej sobocie pażdziernika i być może zwolni sie termin 14 czerwca, oczywiście 2008 r.( ktoś był chyba niezdecydowany). Jeżeli odległośc nie ma znaczenia to wolny był chyba tez termin 3 październik i 13 wrzesień w Oli ( Jabłonna 13 km od Lbn). Oczywiście musicie obejrzec te lokale i zobaczyc czy wam odpowiadają. Ja pisze Ci o tych, w których jeszcze parę dni temu były wolne terminy.
Mam kilka własnoręcznie zrobionych zdjęć z domu weselnego Ola w Jabłonnej. Jeżeli któraś z Was będzie zainteresowana to dajcie znać na PW i wyśle Termin rezerwowaliśmy pod koniec czerwca i od września były wolne soboty na organizację wesela, a tu sloneczko pisze, że już tylko dwie w 2008 zostały - widac jak duże jest zapotrzebowanie. Ciężko cokolwiek powiedzieć o samej organizacji wesela przez właścicieli, ponieważ do końca roku wynajmowana jest sama sala, a dopiero od 2008 organizowane będą przyjęcia z ich własnym jedzonkiem. Tak więc podpisalismy umowę niejako w ciemno, miejmy nadzieję, że wszystko będzie tak jak mówią właściciele, czyli bez zgrzytów. Na duże przyjęcia sala jest moim zdaniem idealna. Aha i organizują imprezy minimum 120-to osobowe.
Stary 2007-09-10, 11:57   #2242
aurelia-aurita
Raczkowanie

pola, Sonia, megiWu, wiolkoslonko dzięki za zdjecia

magdulec doszła do mnie tylko część 2

4.VIII.2007 r. Nasz Ślub
aurelia-aurita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-10, 17:11   #2243
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

Cytat:
Napisane przez aurelia-aurita Pokaż wiadomość
pola, Sonia, megiWu, wiolkoslonko dzięki za zdjecia

magdulec doszła do mnie tylko część 2
aurelio dostałaś zdjęcia ??? Ile części bo wysyłałam w 3 częściach. Kurcze próbowałam chyba ze 100 razy wysyłać i za każdym razem nie udawało mi sie to ciągle sie zawieszało albo wyskakiwał błąd.
wiolkaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-10, 17:24   #2244
Sloneczko_
Przyczajenie

Cytat:
Mam kilka własnoręcznie zrobionych zdjęć z domu weselnego Ola w Jabłonnej. Jeżeli któraś z Was będzie zainteresowana to dajcie znać na PW i wyśle Termin rezerwowaliśmy pod koniec czerwca i od września były wolne soboty na organizację wesela, a tu sloneczko pisze, że już tylko dwie w 2008 zostały - widac jak duże jest zapotrzebowanie. Ciężko cokolwiek powiedzieć o samej organizacji wesela przez właścicieli, ponieważ do końca roku wynajmowana jest sama sala, a dopiero od 2008 organizowane będą przyjęcia z ich własnym jedzonkiem. Tak więc podpisalismy umowę niejako w ciemno, miejmy nadzieję, że wszystko będzie tak jak mówią właściciele, czyli bez zgrzytów. Na duże przyjęcia sala jest moim zdaniem idealna. Aha i organizują imprezy minimum 120-to osobowe.

Ja bym bardzo poprosiła o te zdjęcia z OLI . W końcu właśnie tam zarezerwowaliśmy lokal na czerwiec 2009
Sloneczko_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-10, 19:33   #2245
magdulec
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez *kasieńka* Pokaż wiadomość
magdulec ja dalej nic na prawdę nie wiem co z tą pocztą. Z jakiego konta wysyłasz? MOże Twoja poczta nie obsługuje dużych załączników? Może spróbuj wysłać z innego konta, możesz założyć jakieś ddarmowe jeśli nie masz drugiego...
Wysyłam z fm, jak były za duże załączniki to pisało że nie może załaczyć, wieć zmniejszyłam zdjecia i do niektorych osób podochodziły. Widzę że ten sam problem miała wiolkasłonko, jutro albo później spróbuję jeszcze kolejny raz bo teraz siedzę na innym kompie i nie mam zjdęć.
Może poprostu jakieś konta na fm były zapchane albo coś.
magdulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-10, 19:37   #2246
Taverney
Zakorzenienie

dziewczyny, mam prośbę: proszę sprawy wysyłki zdjęć załatwiać na PW, bo po co zawalać wątek setkami wiadomości z prośbą o zdjęcia i uwagami, że nie doszły?
Taverney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-11, 16:38   #2247
Beata Marcina :0
Raczkowanie

Ech moderatorzy... ciągle coś nie tak

Dziewczyny tutaj znajdzieice nasze zdjęcia narazie tylko te amatorskie. Plener z p.Zomerem będziemy mieli chyba w niedziele, jeśli pogoda dopisze, bo już był przekładany Nie mogę się doczekać tych zdjęć. pamiętacie jak na ostatnim spotkaniu mówiłam, że nie wierzę, że też będę miała takie śliczne zdjęcia? czyżby miało się ziścić?

A udało się wszystko świetnie

http://slub-beaty-i-marcina.blog.onet.pl/
Beata Marcina :0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-11, 18:48   #2248
alusia*
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to alusia*

Hej dziewczyny!Przejrzałam ostatnie strony wizazu i rzeczywiscie tu pusto...Skład sie widze tez zmienia.
Wiolu nie dostałam zdjec,czekam
alusia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-11, 19:07   #2249
Ann2003
Przyczajenie

GG do Ann2003

Hej dziewczyny! Od dłuższego czasu obserwuje Wasze konwersacje i wreszcie zebrałam się na odwagę żeby się przywitać.
Ja biorę ślub 31.05.2008! i w związku z tym już zaczynam się stresować, bo niektóre z Was, które też biorą ślub w okolicach tej daty już mają tyle rzeczy załatwione a my jeszcze jesteśmy w lesie.
Mamy dopiero zarezerwowaną salę , ale mam nadzieję, że się wyrobimy!
Ann2003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-11, 19:55   #2250
skrzatek24
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ann2003 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Od dłuższego czasu obserwuje Wasze konwersacje i wreszcie zebrałam się na odwagę żeby się przywitać.
Ja biorę ślub 31.05.2008! i w związku z tym już zaczynam się stresować, bo niektóre z Was, które też biorą ślub w okolicach tej daty już mają tyle rzeczy załatwione a my jeszcze jesteśmy w lesie.
Mamy dopiero zarezerwowaną salę , ale mam nadzieję, że się wyrobimy!
Witaj Ann2003. Jak narazie jestes jedna z pierwszych panien młodych 2008 na wizażu, oczywiście jesli chodzi o termin ślubu. Co do przygotowań, wszelkich rezerwacji itp, wiadomo - im wczesniej się zaczną tym mniejszy stres z nimi związany. Ale pocieszę Cię, bo nie jesteś jeszcze w złej sytuacji. W tym roku w styczniu zaręczyła się moja siostra i wspólnie z narzeczonym ustalili datę ślubu na 2 czerwca, więc bardzo szybko. Podobnie koleżanka miała jedynie pół roku by wszystko przygotowac W obu przypadkach zdążyli ze wszystkim bez większych problemów, ale stres troche dawał się we znaki. Tak więc zabierajcie sie z TŻ do roboty póki zostało jeszcze trochę czasu bo teraz będzie wam pewnie szybciutko leciał

Sloneczko wysłałam zdjęcia

Doro22_10, jestem ciekawa Twoich spostrzeżen po wizycie w Oli. Nawet jak masz negatywne zdanie o tym lokalu, pisz śmiało!!! Każda opinia jest dla mnie ważna
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości