Scent Bar LVII - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-31, 14:28   #1381
Betty83
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LVII

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
No i bardzo dobrze będziesz wyglądać bardzo stajlowo
Do tego banan na włosach ala B B

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Hmmmm. mi się wydaje że nie będzie ET ... ale pamiętaj o Dicie
Perfumowy raj

banana i kreski na powiece nie umiem
ale jest szminka, perly w uszach i duze oksy

jak nie bedzie to moze przywioze 30 lub 50ml bo w sieciuni w promocji widzialam

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

na wszystko.

Ta kieca prawdopodobnie jest dla kolesi seksi. Mój też kocha groszki.
Ja jednak w nich nie wyglądam. Pinapowe klimaty to nie mój styl.
A szkoda.

Będzie grejt.
pewnie groszki pasuja do Ciebie jak do mnie granatowo-biale paski

jeszcze nie jestem gotowa
na razie upolowalam AiKa w postaci maski i sklad ma fajniejszy od odzywki

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
No taka fryzura niestety nie kazdemu pasuje. Mnie friz chciała wlasnie tak coachnac a la Pulp Fiction, ale nie dałam się

No to gratki gaciorkow
ja mam duzy nos i niesymetryczna paszcze wiec wlosy musza troche maskowac albo odciagac uwage

Cytat:
Siostro ma levisowa
Mam takie same
Ale one nie cygaretki , prosta dość wąska nogawka
Mam ciemny granat , bez przetarć
Nogawki muszę tylko uciąć ...
takie?

na moich jednak pisza, ze skinny
ale nie przylegaja mocno
moze jednak na mniejsze wymienie
tz ma misje kupic mi jeszcze ze 2 pary spodni...
dobrze ze tym razem spakowalam pol walizki
Stary 2015-07-31, 14:33   #1382
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Ja bym bardzo chciała, żeby ze mną ktoś kiedyś poszedł na zakupy i mi te spodnie - a nawet i dżinsy, pomógł dobrać. Sama nie umiem, w ogóle kupowanie spodni mnie zniechęca.
Stary 2015-07-31, 14:36   #1383
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Ja bym bardzo chciała, żeby ze mną ktoś kiedyś poszedł na zakupy i mi te spodnie - a nawet i dżinsy, pomógł dobrać. Sama nie umiem, w ogóle kupowanie spodni mnie zniechęca.
Szkoda, ze mieszkasz daleko bo ja bym chetnie poszła i Ci doradziła

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 14:40   #1384
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

na moich jednak pisza, ze skinny
ale nie przylegaja mocno
moze jednak na mniejsze wymienie
tz ma misje kupic mi jeszcze ze 2 pary spodni...
dobrze ze tym razem spakowalam pol walizki
Hmmmm Na moich wszystko krzaczkami na metkach, na samych spodniach jest Demi CurvevMid rise, Straight, czyli prosta nogawka, skinów mam dużo Chyba to mam

http://www.amazon.co.uk/Levis-Womens.../dp/B00649BOTC

albo te

http://www.amazon.co.uk/Levis-Womens...R1H5G5HZXZVYCG

Nie wiem kurka, ale zadek wygląda w nich , ekstra

Dita ma 20 stki i 40 stki tylko?

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2015-07-31 o 14:44
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 14:46   #1385
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Szkoda, ze mieszkasz daleko bo ja bym chetnie poszła i Ci doradziła
A ja bym się z Tobą chętnie wybrała jak Cię kiedyś zaniesie do stolicy...
Stary 2015-07-31, 14:54   #1386
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
A ja bym się z Tobą chętnie wybrała jak Cię kiedyś zaniesie do stolicy...
Jasne, to na pewno Ci dam znać, obiecuje

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-07-31, 21:10   #1387
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Doceniam Kochana ale jednak wolałabym próbkę dokładnie tego, co mnie interesuj

Aaaaaa, szkoda ale widzisz, moje włosy od zawsze były proste jak druty, nie miały tendencji do puszenia sie, wiec może dlatego takiego boby u mnie sie sprawdzają. Za to żebyś Ty wiedziała jak zawsze marzyłam żeby czasem zrobione loki mi do następnego mycia sie ostały, ale gdzie tam!!! 3-4 godziny po zakręceniu 1/5 tego na głowie zostawała mi zawsze niepodatne na kręcenie nijak mam
1.rozumię doskonale , to było tylko tak niezobowiązująco jakbyś chciała z ciekawości
2.no to z takim włosami to noł problem taki bob . Ty mnie nie zazdraszczaj , bo mnie się owszem podkręcają , ale nie tak jak ja chcę , tylko tak jak one chcą , i z tym sobie jeszcze żaden fryzjer nie zdołał poradzić zresztą z tyłu skrętu nie trzymają i się kładą choćby nie wiem co ,a z przodu po uformowaniu niezauważalnie zmieniają kierunek w szybkim tempie ale za to trwała hoho , skręt trzyma się dooobrze ponad pół roku , odrost na prosto że hej a końce skręcone powtarzam - ciesz się swoimi , bo przynajmniej jedna ładną fryzurę możesz z nich zrobić . Ja niestety żadnej
Cytat:
Johoł hoł snad gila do pasa

Kasitng na krem . kolastyna 45+ miał ktoś? Są na promo w rosie teraz

Ale ile kuźwa moszna?????

Czekam na wrażenia

\

Moim zdaniek kokon i borneo to dwie różne bajki .Kokona nie mogłabym nosić , bo jest słodki duszący i bez polotu.Oczywiście obecna jest w nim yves rocherowa nuta , jak we wszystkich perfumachYR

I ja Ale nie wiem czy nie "wrancamy" się między wódkę a zakąskę

Parabelko można to pielęgnacją poprawić środki do stylizacji na nic... moje były takie same.Teraz jest dużo lepiej , ale jak jest mega wilgotno to babyhery najbardziej się skręcają i ja to zaakceptowałam .
1.Ty jesteś pewna że masz tylko katar ? bo ta radość ....
2.kolastyny nie używałam dłużej tylko sporadycznie , ale chyba jest niezła .
3.tak długo , póki się pewności nie zdobędzie
4.w testach bardzo przyjemna delikatna słodka wilgotna różyczka , na mnie skręcająca nieco w stronę Rose Absolue , ale nie taka konfiturowa , i wyraźnie surowa znaczy żywa na początku pachnie słabo , nabiera siły z czasem ale jest bardzo subtelna i dość bliskoskórna , więc idealna np na upał . Zapach w sumie linearny bo nic więcej z niej nie wyłazi , ale że różanki lubię linearne , żeby od początku do końca tylko róża była , to jest git
5.kokon słodki ??? w życiu znaczy na mnie niesłodki . Dla mnie bardzo podobny do Borneo , a nawet bogatszy , więc wolę go od Bornea . No i zdecydowanie łatwiej dostępny (był) . A nuty yvesrocherowej nie wyczaiłam dotąd , lutkową i artisanową łapię , ale tu nie .Muszę wywąchać
6.zawsze można zrobić drugie spotkanko jakbyco ja jestem za się zobaczeniem
7.z pielęgnacja to nic nie wymyślę , bo tfutfu na dobrą sprawę z jakością włosa nie miałam nigdy kłopotów , jedyna rzecz to to że jest ich mniej więc są w całości lżejsze , a że są wysycone farbą to może są ciut sztywniejsze . Ale takie mam od wieku ok. 12 lat , wtedy zaczęły mi się wykręcać w sposób nieposkromiony , w niektórych miejscach (nad uszami) nigdy nie są dłuższe niż 15 cm , ale za to najchętniej odstają poziomo suszarki nie mogę używać bo mi po niej dramatycznie wypadają , babyherów nie mam , a baranieją mi równo wszystkie i dłuższe i krótsze A fogle to jak pamiętam Ty masz proste

Od wiatru boli łeb, a poza tym rysować zaczęłam znowu, więc czasu jakby jeszcze mniej...
Pozdrawiam ekipę całą [/QUOTE]
MURSZ zeżarło mi kawałek cytata dobrze że rysujesz poka

poszłam se dziś na trening , zachodzę na miejsce , paczam do torby i czegóż to nie wzięłam ? no , no ? tak jeeest , stroju do ćwiczeń ! niniejszym ogłaszam się samozwańczo Miszczem Sklerozy

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 21:17   #1388
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
1.rozumię doskonale , to było tylko tak niezobowiązująco jakbyś chciała z ciekawości
2.no to z takim włosami to noł problem taki bob . Ty mnie nie zazdraszczaj , bo mnie się owszem podkręcają , ale nie tak jak ja chcę , tylko tak jak one chcą , i z tym sobie jeszcze żaden fryzjer nie zdołał poradzić zresztą z tyłu skrętu nie trzymają i się kładą choćby nie wiem co ,a z przodu po uformowaniu niezauważalnie zmieniają kierunek w szybkim tempie ale za to trwała hoho , skręt trzyma się dooobrze ponad pół roku , odrost na prosto że hej a końce skręcone powtarzam - ciesz się swoimi , bo przynajmniej jedna ładną fryzurę możesz z nich zrobić . Ja niestety żadnej
Jasne, i doceniam!

Wychodzi z tego, ze nie ma włosów, które byłyby najlepsze, bo każde mają swoje nawyki i tendencje i minusy

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-07-31, 21:40   #1389
agnyska81
Zakorzenienie

Znad przetwora i planowania wycieczki do Pszczyny

Nic was nie nadrabiałam, dziś dzień w trasie i w kuchni. Byliśmy na targu, kupiłam małe conieco (czarne porzeczki, pomidory, brzoskwinie, jeżyny - ale w małych ilościach, nie jestem jeszcze szalona) i potem przerabiałam to na 10 słoiczków kąfitur i takich tam innych. W większości improwizowanych Już wiem, że konfitura pomidorowa z porto jest , czarna porzeczka aż wykrzywia ryło, ale reszta to niewiadoma
Jutro obczailiśmy wycieczkę do Pszczyny, w sumie całkiem blisko pociągiem (tyle, że z przesiadkami i już się boję, bo w Katowicach niby 4 minuty na przesiadkę, czy to realne w ogóle ). Zamek, skansen, te sprawy

Justyno, przyznaję, Gucia nie było Ani Bernarda. Ale to gimnazjum, więc wszelkie mody "imienne" dochodzą z 13stoletnim opóźnieniem

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 21:47   #1390
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnyska81;52270731
Nic was nie nadrabiałam, dziś dzień w trasie i w kuchni. Byliśmy na targu, kupiłam małe conieco (czarne porzeczki, pomidory, brzoskwinie, jeżyny - ale w małych ilościach, nie jestem jeszcze szalona) i potem przerabiałam to na 10 słoiczków kąfitur i takich tam innych. W większości improwizowanych :torba:[B
Już wiem, że konfitura pomidorowa z porto jest [/B], czarna porzeczka aż wykrzywia ryło, ale reszta to niewiadoma
Jutro obczailiśmy wycieczkę do Pszczyny, w sumie całkiem blisko pociągiem (tyle, że z przesiadkami i już się boję, bo w Katowicach niby 4 minuty na przesiadkę, czy to realne w ogóle ). Zamek, skansen, te sprawy

Justyno, przyznaję, Gucia nie było Ani Bernarda. Ale to gimnazjum, więc wszelkie mody "imienne" dochodzą z 13stoletnim opóźnieniem

PRZEPIS przepis
Stary 2015-07-31, 21:59   #1391
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
ale za to namierzylam l'artisany po 30 funtow za 100ml
na pewno byl safran i jatamansi i kilka innych
i 50-tki po 25
chdzie? liberty? bloom? roullier white?

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 22:14   #1392
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

A ja jednak kupiłam spodnie...granatowe,3/4 ,zapinane i wykończone a la jeansy. W 36 wlazłam, aż dziw. I pierwszy raz w życiu kupiłam cokolwiek w TK Maxie - ale ta bielizna jest tak śliczna,że czuje sie rozgrzeszona
Stary 2015-07-31, 22:14   #1393
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Hmmmm. mi się wydaje że nie będzie ET ... ale pamiętaj o Dicie
Perfumowy raj
fonchauaś Ditę? którą? ^^

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 22:17   #1394
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
A ja jednak kupiłam spodnie...granatowe,3/4 ,zapinane i wykończone a la jeansy. W 36 wlazłam, aż dziw. I pierwszy raz w życiu kupiłam cokolwiek w TK Maxie - ale ta bielizna jest tak śliczna,że czuje sie rozgrzeszona

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-07-31, 22:19   #1395
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
PRZEPIS przepis
Tosz piszę, że improwizowanych Aczkolwiek inspiracją był dla mnie blog Bea w kuchni (jedyny blog kulinarny, który czytam i uwielbiam autorkę). Pomidorki a la to pierwsze, brzoskwinie w alkoholowym syropie (u mnie z porzeczkami i jeżynami), brzoskwinie jak z przepisu morele z tymiankiem, dżem porzeczkowy wersja podstawowa, dżem mieszanka autorska (brzoskwinie, porzeczki, maliny, jeżyny) i jagody w cukrze (zebrane przy okazji wczorajszego spacero-biegu ).

Mam nadzieję, że dziś lepiej pośpię niż wczoraj Przez tą pełnię nie mogłam zasnąć, po północy jeszcze się za porządki wzięłam. Żeby było ciekawiej, w tym samym czasie TŻ robił sprzątanko w pracy na nocce. Telepatia jakaś

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 23:48   #1396
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Jasne, i doceniam!

Wychodzi z tego, ze nie ma włosów, które byłyby najlepsze, bo każde mają swoje nawyki i tendencje i minusy

każde są dobre do czego innego , znaczy każde swój urok mają . A przynajmniej powinny z Twoich nie zrobi się loczków ale boba masz cudnego i topielica też by była jak złoto a moje tylko do trwałej się nadawały teraz już nie robię, bo się boję że bym tę resztkę co mi została , straciła
Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość

Nic was nie nadrabiałam, dziś dzień w trasie i w kuchni. Byliśmy na targu, kupiłam małe conieco (czarne porzeczki, pomidory, brzoskwinie, jeżyny - ale w małych ilościach, nie jestem jeszcze szalona) i potem przerabiałam to na 10 słoiczków kąfitur i takich tam innych. W większości improwizowanych Już wiem, że konfitura pomidorowa z porto jest , czarna porzeczka aż wykrzywia ryło, ale reszta to niewiadoma
improwizowane są najlepsze , tez takie robię, co wpadnie pod rękę ziu do gara
Cytat:
Tosz piszę, że improwizowanych Aczkolwiek inspiracją był dla mnie blog Bea w kuchni (jedyny blog kulinarny, który czytam i uwielbiam autorkę). Pomidorki a la to pierwsze, brzoskwinie w alkoholowym syropie (u mnie z porzeczkami i jeżynami), brzoskwinie jak z przepisu morele z tymiankiem, dżem porzeczkowy wersja podstawowa, dżem mieszanka autorska (brzoskwinie, porzeczki, maliny, jeżyny) i jagody w cukrze (zebrane przy okazji wczorajszego spacero-biegu ).

Mam nadzieję, że dziś lepiej pośpię niż wczoraj Przez tą pełnię nie mogłam zasnąć, po północy jeszcze się za porządki wzięłam. Żeby było ciekawiej, w tym samym czasie TŻ robił sprzątanko w pracy na nocce. Telepatia jakaś
A te pomidorki to wyszły na słodko czy wytrawnie czy jak ?Bo o konfiturze z zielonych pomidorów to wiem , chociaż nigdy nie robiłam , ale z czerwonych to tylko przecier jak dotąd a to na blogu brzmi dzifnie , i jedna i druga a zwłaszcza druga - pomidory z różą

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-07-31, 23:53   #1397
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
W naszym przedszkolu, w zeszłym roku kończyło 55 lat, też nie mieli Gustawa (babka w mięsnym, gdzie Gustaw z babcią był na zakupach, potem podeszła do niej i mówi "Proszę pani, dlaczego pani do tego chłopczyka mówi "Gucio"? )

Chyba jutro fryzjer
długi bob
albo...?

Parabello - ja już w Wwie

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 10:03   #1398
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
chdzie? liberty? bloom? roullier white?
Tk maxxx, ale widze, ze u nas podobna sytuacja. Jest nawet watek...

Ta sukienka jest straszna, sciaga wszystko. W V&A zaczepil mnie ochroniarz czy jestem za fashion magazine, pozniej przykleil sie diler kokainy, innych zaczepek nie wspomne, a kobiety mnie nienawidza....

Red, co to ja mialam obwachac w JM?
Wczoraj mi sie incense&defeat spodobalo na bloterze..
Stary 2015-08-01, 10:28   #1399
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Ta sukienka jest straszna, sciaga wszystko. W V&A zaczepil mnie ochroniarz czy jestem za fashion magazine, pozniej przykleil sie diler kokainy, innych zaczepek nie wspomne, a kobiety mnie nienawidza....
znaczy skuteczność 300% , i musisz z chuopem w niej chodzić po prostu

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-08-01, 12:21   #1400
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Hejka, wpadaj częściej. Trochę mi mało sarkastów na stanie
Nie wiem czy nie widziałam Cię ostatnio na jakiejś powtórce ze Spadkobierców. Ale tak ryczeliśmy ze śmiechu z małżem, że do dziś pewności nie mam czy to Ty. Stare odcinki.
Ale, że ja sarkasty?? Gdzieżbym śmiała
A to mogłam być ja -szeroki ryj, mop na głowie i kwicząca koleżanka obok??
Podobno mają wrócić do nagrań Tylko jeszcze pertraktacje z TV trwają

Cytat:

MURSZ zeżarło mi kawałek cytata dobrze że rysujesz poka
Jak by jakieś spotkanko się kręciło, to ja bym też chętnie Nesko, zgarniesz mnie?? Po prawdzie spodziewam się najazdu Węgrów lada dzień (ciągle zmieniają mi terminy, już mnie szlag trafia), ale może się uda wpasować
A proszszszsz... Głównie konie, ale i portrety ostatnio jakoś zaczęłam pykać, no ale tych tak bublicznie, to nie pokażę... Na FB są
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bułany010.jpg (424,5 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Koń001.jpg (363,7 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Leżący 008.jpg (375,8 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Ravi013.jpg (352,5 KB, 16 załadowań)

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 12:34   #1401
justynaneyman
Zakorzenienie

Mursz - rysunki absolutnie FENOMENALNE!!!!
Jestem pod wielkim wrażeniem

A ja w "rozpaczy" - moja fryzjerka odeszła (w sensie do innej pracy, poza Wwę) czyli nie mam swojej, czuję się jak sierota

Jakieś namiary na fryzjera? Szukam takiego, żeby mnie poza tym nie ograbił - u mojej strzyżenie kosztowało 35 zł.
Cholera jasna.

Edytowane przez justynaneyman
Czas edycji: 2015-08-01 o 13:02
Stary 2015-08-01, 12:56   #1402
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość

A ja w "rozpaczy" - moja fryzjerka odeszła (w sensie do innej pracy, poza Wwę) czyli nie mam swojej, czuję się jak sierota

Katty - to Ty mi dawałaś namiar na fryzjera? Szukam takiego, żeby mnie nie ograbił - u mojej strzyżenie kosztowało 35 zł.
Cholera jasna.
dzięki
Oj, z fryzjerem współczuję. Ja właśnie powróciłam, po kilku latach, do mojej olsztyńskiej fryzjerki. Zdecydowanie włosy mam w lepszej kondycji po jej zabiegach, no i za farbę z refleksami, bezamoniakową, strzyżenie i czesanie, płace u niej 130 zł, nie 200, jak w Warszawie...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 13:19   #1403
justynaneyman
Zakorzenienie

To mój ostatni typ :

długi bob.jpg

Stary 2015-08-01, 13:38   #1404
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Kurcze kurcze czuję się zaintrygowana szumem wokół Dity
Na którą paczać ?

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Ale, że ja sarkasty?? Gdzieżbym śmiała
A to mogłam być ja -szeroki ryj, mop na głowie i kwicząca koleżanka obok??
Podobno mają wrócić do nagrań Tylko jeszcze pertraktacje z TV trwają

Jak by jakieś spotkanko się kręciło, to ja bym też chętnie Nesko, zgarniesz mnie?? Po prawdzie spodziewam się najazdu Węgrów lada dzień (ciągle zmieniają mi terminy, już mnie szlag trafia), ale może się uda wpasować
A proszszszsz... Głównie konie, ale i portrety ostatnio jakoś zaczęłam pykać, no ale tych tak bublicznie, to nie pokażę... Na FB są
Widziałam piękny uśmiech, piękne oczy i piękny kucyk, dużo włosów. Fakt nie było ulizu, ale chciałabym taki mop To musiałaś być Ty.

Nie przestaję się wgapiać w rysunki, szczena mi opadła, jaki talent!!! klask i: Coś pięknego!

Cytat:

Jakieś namiary na fryzjera? Szukam takiego, żeby mnie poza tym nie ograbił - u mojej strzyżenie kosztowało 35 zł.
Cholera jasna.
1. Prawda?

2. O raaaaany. Rozumiem koszmar.
Choć pogrubione zdanie Niech żyje czarny humor.
Ale poważnie to współczuję. Dobry fryzjer jest jak lekarz, tylko jemu można zaufać, oddać się w jego ręce.

Na bank kogoś znajdziesz z polecenia, dobrych jest masa, tylko trzeba do nich dotrzeć.

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Cytat:
To mój ostatni typ :

Załącznik 6027611
Najlepszy!!! Bierz! Wiem co mówię, bo to moja fryzura od lat! Zawsze tnę się w tym stylu, przody dłuższe. Najbardziej się lubię w tej wersji, tylko teraz chcę dłuuuuższą.

Jednak tyły mniej cieniuję, niemal wcale, ale linia skosu na przodzie w dół to moja signature line

Ja mam włosów mniej niż Ty, więc na mnie ona wygląda "cieniej" nie ma tej mięsistości, nie ma stopniowania, ale i tak nosi się świetnie, jest efektowna i wygodna. Ja nic przy niej nie robię prócz rozczesywania i suszenia. Żadnych szcotek, modelowań nic. Tylko jeśli, fryzjer z tyłu zrobi Ci dokładnie tak jak na zdjęciu to pewne modelowanie na szczocie (polecam szczoto-suszarę) będzie konieczne, ale to Ci chyba nie straszne

U mnie to wygląda mniej więcej tak, ale oczywiście mniej niż więcej Jednak za czasów zdrowych włosów miałam niemal identycznie jak na fot 1, czyli Gwyneth.
Obecnie, przy moim sianie jest raczej tak ja na drugim foto. U tej aktorki może i ma to urok, ale u mnie na żywo, efekt zaniedbanego barda.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg blond-pasemka-bob.jpg (147,1 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Kate-Mara-Blond-Bob.jpg (189,9 KB, 12 załadowań)

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-08-01 o 14:16
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 14:06   #1405
neska951
Zakorzenienie

Joł joł baru!

Cytat:
Fszystkie oprócz fijoletowej

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Cytat:

Kurcze kurcze czuję się zaintrygowana szumem wokół Dity
Na którą paczać ?

Zależy czego szukasz i oczekujesz
Stary 2015-08-01, 14:12   #1406
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Zależy czego szukasz i oczekujesz
Nie wiem nie wiem , zależy co oferują Dity?
Mogłabyś opisać po krótce?
I pzoa tym, czy ja się aby nie napalam nadaremnie, na coś co je u nas niedostępne?

Widzę nazwy jak Erotique, mogłaby się nadać

Chyba takiej mocniejszej Madonny mi się chce, ostrzejszej, przełamanej czymś
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 14:24   #1407
neska951
Zakorzenienie

Cytat:

1.Ty jesteś pewna że masz tylko katar ? bo ta radość ....
2.kolastyny nie używałam dłużej tylko sporadycznie , ale chyba jest niezła .
3.tak długo , póki się pewności nie zdobędzie
4.w testach bardzo przyjemna delikatna słodka wilgotna różyczka , na mnie skręcająca nieco w stronę Rose Absolue , ale nie taka konfiturowa , i wyraźnie surowa znaczy żywa na początku pachnie słabo , nabiera siły z czasem ale jest bardzo subtelna i dość bliskoskórna , więc idealna np na upał . Zapach w sumie linearny bo nic więcej z niej nie wyłazi , ale że różanki lubię linearne , żeby od początku do końca tylko róża była , to jest git
5.kokon słodki ??? w życiu znaczy na mnie niesłodki . Dla mnie bardzo podobny do Borneo , a nawet bogatszy , więc wolę go od Bornea . No i zdecydowanie łatwiej dostępny (był) . A nuty yvesrocherowej nie wyczaiłam dotąd , lutkową i artisanową łapię , ale tu nie .Muszę wywąchać
7.z pielęgnacja to nic nie wymyślę , bo tfutfu na dobrą sprawę z jakością włosa nie miałam nigdy kłopotów , jedyna rzecz to to że jest ich mniej więc są w całości lżejsze , a że są wysycone farbą to może są ciut sztywniejsze . Ale takie mam od wieku ok. 12 lat , wtedy zaczęły mi się wykręcać w sposób nieposkromiony , w niektórych miejscach (nad uszami) nigdy nie są dłuższe niż 15 cm , ale za to najchętniej odstają poziomo suszarki nie mogę używać bo mi po niej dramatycznie wypadają , babyherów nie mam , a baranieją mi równo wszystkie i dłuższe i krótsze A fogle to jak pamiętam Ty masz proste
1 No bo tak... Budzę się i czuję że umieram...Zatoki nap...., gil w gardle , gardło boli, pół czerepu boli. Zwlekam się , wmuszam śniadanie, zaparzam mocarną herbatę z moimi ziołami i po kilku łykach czuję taką ulgę ,że mega humor mi się poprawia .To się cieszę

2 Od kokona głowa mnie bolała ... Dlatego go nie lubię... A od borneo nie , to musi byc między nimi zasadnicza różnica tzn tylko w moim odbiorze

3 Różyczka w pure drop jest bardzo fajna, jako zastępnik nabyłam woods of windsor, nigdy nie robiłam im konkursu nagdarstkowego, a szkoda. Ciekawa jestem która bardziej zieloniasta jest. Wydaje mi się że moja ale mogę się mylić...PD Jest chyba bardziej kremowe, a może nie...

4 Taaaaa niby proste , dziś nie chciało mi się ich suszyć suszarką i przy twarzy mam fale I końcówki powykręcane każda w swoją stronę

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Cytat:
Nie wiem nie wiem , zależy co oferują Dity?
Mogłabyś opisać po krótce?
I pzoa tym, czy ja się aby nie napalam nadaremnie, na coś co je u nas niedostępne?

Widzę nazwy jak Erotique, mogłaby się nadać

Chyba takiej mocniejszej Madonny mi się chce, ostrzejszej, przełamanej czymś
Erotique opisywałam dziewczynie na F , wkleje mój opis zapachu .
Mocniejsza Madonna to nie jest , E nie jest typowo kobiecy ...
1 Nie pachną tanio

2 Nie pachną jak perfumy celebrytów

3 Pachną tak jakby były zrobione z dobrych jakościowo składników

4 Nie są słodkie

5 Mają w sobie mocne męskie nuty dobrze wyczuwalny cedr i kolendra, skóra jest sucha gorzkawa i bardzo wytrawna.

6 Są podobne do B Black tylko B jest słodki i zmydla się na mnie, E jest konsekwentnie suchy i wytrawny co mi osobiście odpowiada.

7 Pachną trochę niszowo

Dita Von Teese Dita Von Teese
Moim zdaniem niesłusznie zjechana przez internautów za brak pazura, toć to pin up, "seksowna niewinność" a nie sam sex i pazury i zęby.
Zapach również nie pachnie tanio, jest kwiatowy, kwiaty bardzo naturalne , ładne , soczyste zaskakująco "żywe". Moi zdaniem pasujące do pin -up

Rouge Dita Von Teese
Tu może być coś w klimacie Madonnowym, jednak M jest bardziej owocowa , a tu centrum zapachu jest róża, pikantrna,drzewna i gorąca .Pazur obecny !.Dla mnie za ciężkie choć ,nie wybitnie słodkie.Myślę że gdyby ten zapach był pierwszym w kolekcji , internauci nie byliby zawiedzeni

Jak dla mnie Erotique wygrywa

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2015-08-01 o 14:26
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 14:34   #1408
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:

Na bank kogoś znajdziesz z polecenia, dobrych jest masa, tylko trzeba do nich dotrzeć.

Najlepszy!!! Bierz! Wiem co mówię, bo to moja fryzura od lat! Zawsze tnę się w tym stylu, przody dłuższe. Najbardziej się lubię w tej wersji, tylko teraz chcę dłuuuuższą.
Tylko jeśli, fryzjer z tyłu zrobi Ci dokładnie tak jak na zdjęciu to pewne modelowanie na szczocie (polecam szczoto-suszarę) będzie konieczne, ale to Ci chyba nie straszne
No nie straszne... ale z tym fryzjerem mam kłopot - nikt nic nie wie
a ja chcę dziś!

Stary 2015-08-01, 14:46   #1409
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość

No jasne, miałam właśnie F pisać że może spotkanie jakieś i czy reflektujesz.... No czas mija , lato minie a nie pobawisz się obiektywem i światła nie będzie. Chociaż napisałam Ci , że foto bez sensu , rysować powinnaś

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:

Hehehhe wcale się nie dziwię Z twoją urodą :
Wniosek z tego taki. Kupuj co TZ nakazuje
Stary 2015-08-01, 14:47   #1410
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Mam pomysł - po pierwsze, chętnie się spotkam, a potem pojedziemy do Katowic, do Corii - ja się ostrzygę, Ty wrócisz w spodniach

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości