|
|
#1381 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
ale jest szminka, perly w uszach i duze oksy ![]() jak nie bedzie to moze przywioze 30 lub 50ml bo w sieciuni w promocji widzialam Cytat:
jeszcze nie jestem gotowa ![]() na razie upolowalam AiKa w postaci maski i sklad ma fajniejszy od odzywki Cytat:
Cytat:
![]() na moich jednak pisza, ze skinny ![]() ale nie przylegaja mocno moze jednak na mniejsze wymienie tz ma misje kupic mi jeszcze ze 2 pary spodni... ![]() dobrze ze tym razem spakowalam pol walizki
|
|
#1382 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ja bym bardzo chciała, żeby ze mną ktoś kiedyś poszedł na zakupy i mi te spodnie - a nawet i dżinsy, pomógł dobrać. Sama nie umiem, w ogóle kupowanie spodni mnie zniechęca.
|
#1383 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#1384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.amazon.co.uk/Levis-Womens.../dp/B00649BOTC albo te http://www.amazon.co.uk/Levis-Womens...R1H5G5HZXZVYCG Nie wiem kurka, ale zadek wygląda w nich , ekstra ![]() Dita ma 20 stki i 40 stki tylko?
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-07-31 o 14:44 |
|
|
|
|
#1385 |
|
niecnotliwa dziewica
|
A ja bym się z Tobą chętnie wybrała
|
#1386 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Jasne, to na pewno Ci dam znać, obiecuje
|
|
#1387 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.no to z takim włosami to noł problem taki bob . Ty mnie nie zazdraszczaj , bo mnie się owszem podkręcają , ale nie tak jak ja chcę , tylko tak jak one chcą , i z tym sobie jeszcze żaden fryzjer nie zdołał poradzić zresztą z tyłu skrętu nie trzymają i się kładą choćby nie wiem co ,a z przodu po uformowaniu niezauważalnie zmieniają kierunek w szybkim tempie ale za to trwała hoho , skręt trzyma się dooobrze ponad pół roku , odrost na prosto że hej a końce skręcone Cytat:
....2.kolastyny nie używałam dłużej tylko sporadycznie , ale chyba jest niezła . 3.tak długo , póki się pewności nie zdobędzie ![]() 4.w testach bardzo przyjemna delikatna słodka wilgotna różyczka , na mnie skręcająca nieco w stronę Rose Absolue , ale nie taka konfiturowa , i wyraźnie surowa znaczy żywa na początku pachnie słabo , nabiera siły z czasem ale jest bardzo subtelna i dość bliskoskórna , więc idealna np na upał . Zapach w sumie linearny bo nic więcej z niej nie wyłazi , ale że różanki lubię linearne , żeby od początku do końca tylko róża była , to jest git 5.kokon słodki ??? w życiu ![]() 6.zawsze można zrobić drugie spotkanko jakbyco 7.z pielęgnacja to nic nie wymyślę , bo tfutfu na dobrą sprawę z jakością włosa nie miałam nigdy kłopotów , jedyna rzecz to to że jest ich mniej więc są w całości lżejsze , a że są wysycone farbą to może są ciut sztywniejsze . Ale takie mam od wieku ok. 12 lat , wtedy zaczęły mi się wykręcać w sposób nieposkromiony , w niektórych miejscach (nad uszami) nigdy nie są dłuższe niż 15 cm , ale za to najchętniej odstają poziomo suszarki nie mogę używać bo mi po niej dramatycznie wypadają , babyherów nie mam , a baranieją mi równo wszystkie i dłuższe i krótsze A fogle to jak pamiętam Ty masz proste ![]() Od wiatru boli łeb, a poza tym rysować zaczęłam znowu, więc czasu jakby jeszcze mniej... Pozdrawiam ekipę całą [/QUOTE] MURSZ dobrze że rysujesz ![]() poszłam se dziś na trening , zachodzę na miejsce , paczam do torby i czegóż to nie wzięłam ? no , no ? tak jeeest , stroju do ćwiczeń ! niniejszym ogłaszam się samozwańczo Miszczem Sklerozy ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#1388 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Wychodzi z tego, ze nie ma włosów, które byłyby najlepsze, bo każde mają swoje nawyki i tendencje i minusy
|
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
Znad przetwora i planowania wycieczki do Pszczyny
Nic was nie nadrabiałam, dziś dzień w trasie i w kuchni. Byliśmy na targu, kupiłam małe conieco (czarne porzeczki, pomidory, brzoskwinie, jeżyny - ale w małych ilościach, nie jestem jeszcze szalona) i potem przerabiałam to na 10 słoiczków kąfitur i takich tam innych. W większości improwizowanych Już wiem, że konfitura pomidorowa z porto jest , czarna porzeczka aż wykrzywia ryło, ale reszta to niewiadoma ![]() Jutro obczailiśmy wycieczkę do Pszczyny, w sumie całkiem blisko pociągiem (tyle, że z przesiadkami i już się boję, bo w Katowicach niby 4 minuty na przesiadkę, czy to realne w ogóle ). Zamek, skansen, te sprawy ![]() Justyno, przyznaję, Gucia nie było Ani Bernarda. Ale to gimnazjum, więc wszelkie mody "imienne" dochodzą z 13stoletnim opóźnieniem
|
#1390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
PRZEPIS przepis
|
|
#1391 |
|
Wpisz tu zomzing
|
chdzie? liberty? bloom? roullier white?
|
|
|
|
#1392 |
|
niecnotliwa dziewica
|
A ja jednak kupiłam spodnie...granatowe,3/4 ,zapinane i wykończone a la jeansy. W 36 wlazłam, aż dziw. I pierwszy raz w życiu kupiłam cokolwiek w TK Maxie - ale ta bielizna jest tak śliczna,że czuje sie rozgrzeszona
|
#1394 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#1395 |
|
Zakorzenienie
|
Tosz piszę, że improwizowanych
Aczkolwiek inspiracją był dla mnie blog Bea w kuchni (jedyny blog kulinarny, który czytam i uwielbiam autorkę). Pomidorki a la to pierwsze, brzoskwinie w alkoholowym syropie (u mnie z porzeczkami i jeżynami), brzoskwinie jak z przepisu morele z tymiankiem, dżem porzeczkowy wersja podstawowa, dżem mieszanka autorska (brzoskwinie, porzeczki, maliny, jeżyny) i jagody w cukrze (zebrane przy okazji wczorajszego spacero-biegu ).Mam nadzieję, że dziś lepiej pośpię niż wczoraj Przez tą pełnię nie mogłam zasnąć, po północy jeszcze się za porządki wzięłam. Żeby było ciekawiej, w tym samym czasie TŻ robił sprzątanko w pracy na nocce. Telepatia jakaś
|
#1396 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() z Twoich nie zrobi się loczków ale boba masz cudnego i topielica też by była jak złoto a moje tylko do trwałej się nadawały teraz już nie robię, bo się boję że bym tę resztkę co mi została , straciła Cytat:
![]() Cytat:
a to na blogu brzmi dzifnie , i jedna i druga a zwłaszcza druga - pomidory z różą ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#1397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(babka w mięsnym, gdzie Gustaw z babcią był na zakupach, potem podeszła do niej i mówi "Proszę pani, dlaczego pani do tego chłopczyka mówi "Gucio"? Chyba jutro fryzjer ![]() długi bob albo...? Parabello - ja już w Wwie
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
Tk maxxx, ale widze, ze u nas podobna sytuacja. Jest nawet watek... ![]() Ta sukienka jest straszna, sciaga wszystko. W V&A zaczepil mnie ochroniarz czy jestem za fashion magazine, pozniej przykleil sie diler kokainy, innych zaczepek nie wspomne, a kobiety mnie nienawidza.... Red, co to ja mialam obwachac w JM? ![]() Wczoraj mi sie incense&defeat spodobalo na bloterze..
|
#1399 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
|
|
|
|
#1400 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() A to mogłam być ja -szeroki ryj, mop na głowie i kwicząca koleżanka obok?? ![]() Podobno mają wrócić do nagrań Tylko jeszcze pertraktacje z TV trwają ![]() Cytat:
Nesko, zgarniesz mnie?? Po prawdzie spodziewam się najazdu Węgrów lada dzień (ciągle zmieniają mi terminy, już mnie szlag trafia), ale może się uda wpasować A proszszszsz... Głównie konie, ale i portrety ostatnio jakoś zaczęłam pykać, no ale tych tak bublicznie, to nie pokażę... Na FB są
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
Mursz - rysunki absolutnie FENOMENALNE!!!!
![]() Jestem pod wielkim wrażeniem A ja w "rozpaczy" - moja fryzjerka odeszła (w sensie do innej pracy, poza Wwę) czyli nie mam swojej, czuję się jak sierota Jakieś namiary na fryzjera? Szukam takiego, żeby mnie poza tym nie ograbił - u mojej strzyżenie kosztowało 35 zł. Cholera jasna.
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2015-08-01 o 13:02 |
|
|
|
#1402 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
dzięki ![]() Oj, z fryzjerem współczuję. Ja właśnie powróciłam, po kilku latach, do mojej olsztyńskiej fryzjerki. Zdecydowanie włosy mam w lepszej kondycji po jej zabiegach, no i za farbę z refleksami, bezamoniakową, strzyżenie i czesanie, płace u niej 130 zł, nie 200, jak w Warszawie...
|
|
#1403 |
|
Zakorzenienie
|
To mój ostatni typ :
długi bob.jpg
|
#1404 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze kurcze czuję się zaintrygowana szumem wokół Dity ![]() Na którą paczać ? Cytat:
Nie przestaję się wgapiać w rysunki, szczena mi opadła, jaki talent!!! ![]() ![]() klask i: Coś pięknego!Cytat:
2. O raaaaany. Rozumiem koszmar. Choć pogrubione zdanie ![]() Ale poważnie to współczuję. Dobry fryzjer jest jak lekarz, tylko jemu można zaufać, oddać się w jego ręce. Na bank kogoś znajdziesz z polecenia, dobrych jest masa, tylko trzeba do nich dotrzeć.---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
Jednak tyły mniej cieniuję, niemal wcale, ale linia skosu na przodzie w dół to moja signature line Ja mam włosów mniej niż Ty, więc na mnie ona wygląda "cieniej" nie ma tej mięsistości, nie ma stopniowania, ale i tak nosi się świetnie, jest efektowna i wygodna. Ja nic przy niej nie robię prócz rozczesywania i suszenia. Żadnych szcotek, modelowań nic. Tylko jeśli, fryzjer z tyłu zrobi Ci dokładnie tak jak na zdjęciu to pewne modelowanie na szczocie (polecam szczoto-suszarę) będzie konieczne, ale to Ci chyba nie straszne ![]() U mnie to wygląda mniej więcej tak, ale oczywiście mniej niż więcej Jednak za czasów zdrowych włosów miałam niemal identycznie jak na fot 1, czyli Gwyneth. Obecnie, przy moim sianie jest raczej tak ja na drugim foto. U tej aktorki może i ma to urok, ale u mnie na żywo, efekt zaniedbanego barda.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-08-01 o 14:16 |
||||
|
|
|
#1405 | |
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru!
Fszystkie oprócz fijoletowej ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
|
|
#1406 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem nie wiem
Mogłabyś opisać po krótce? I pzoa tym, czy ja się aby nie napalam nadaremnie, na coś co je u nas niedostępne? ![]() Widzę nazwy jak Erotique, mogłaby się nadać ![]() Chyba takiej mocniejszej Madonny mi się chce, ostrzejszej, przełamanej czymś
|
|
|
|
#1407 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2 Od kokona głowa mnie bolała ... Dlatego go nie lubię... A od borneo nie , to musi byc między nimi zasadnicza różnica tzn tylko w moim odbiorze ![]() 3 Różyczka w pure drop jest bardzo fajna, jako zastępnik nabyłam woods of windsor, nigdy nie robiłam im konkursu nagdarstkowego, a szkoda. Ciekawa jestem która bardziej zieloniasta jest. Wydaje mi się że moja ale mogę się mylić...PD Jest chyba bardziej kremowe, a może nie... 4 Taaaaa niby proste , dziś nie chciało mi się ich suszyć suszarką i przy twarzy mam fale I końcówki powykręcane każda w swoją stronę ![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
Mocniejsza Madonna to nie jest , E nie jest typowo kobiecy ... 1 Nie pachną tanio 2 Nie pachną jak perfumy celebrytów 3 Pachną tak jakby były zrobione z dobrych jakościowo składników 4 Nie są słodkie 5 Mają w sobie mocne męskie nuty dobrze wyczuwalny cedr i kolendra, skóra jest sucha gorzkawa i bardzo wytrawna. 6 Są podobne do B Black tylko B jest słodki i zmydla się na mnie, E jest konsekwentnie suchy i wytrawny co mi osobiście odpowiada. 7 Pachną trochę niszowo Dita Von Teese Dita Von Teese Moim zdaniem niesłusznie zjechana przez internautów za brak pazura, toć to pin up, "seksowna niewinność" a nie sam sex i pazury i zęby. Zapach również nie pachnie tanio, jest kwiatowy, kwiaty bardzo naturalne , ładne , soczyste zaskakująco "żywe". Moi zdaniem pasujące do pin -up Rouge Dita Von Teese Tu może być coś w klimacie Madonnowym, jednak M jest bardziej owocowa , a tu centrum zapachu jest róża, pikantrna,drzewna i gorąca .Pazur obecny !.Dla mnie za ciężkie choć ,nie wybitnie słodkie.Myślę że gdyby ten zapach był pierwszym w kolekcji , internauci nie byliby zawiedzeni Jak dla mnie Erotique wygrywa
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-08-01 o 14:26 |
||
|
|
|
#1408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja chcę dziś!
|
|
#1409 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
Z twoją urodą Wniosek z tego taki. Kupuj co TZ nakazuje
|
|
#1410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.

Jasne, to na pewno Ci dam znać, obiecuje
??? w życiu
dobrze że rysujesz

, czarna porzeczka aż wykrzywia ryło, ale reszta to niewiadoma
). Zamek, skansen, te sprawy 

Hejka, wpadaj częściej. Trochę mi mało sarkastów na stanie
klask i: Coś pięknego!
Rozumiem koszmar.
U tej aktorki może i ma to urok, ale u mnie na żywo, efekt zaniedbanego barda.