Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 2 - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-01, 16:03   #3451
sara3008
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 2

Czaicie? Idziemy sobie z tz i z malym, a jakis pijany gosciu nas wyzywa.. od roznych, to my idziemy dalej, olewamy to bo po co z pijakiem dyskutowac. . A on nagle mi za wozek ciagnie i drze ryj do dziecka. ☠☠☠lam kolesiowi, a ten chcial mi oddac.. no szok taki.. nagle patrze, no to byly sekundy i gosciu lezy, tz mu tak strzelil ze facet zemdlal ja zaczelam ryczec, myslalam ze go zabil, tz go ocucil i tamten dalej z ryjem i lapami skakal, no czub jakis!! A teraz tz siedzi na policji i wyjasnienia sklada, bo pijak powiedzial, ze my na niego napadlismy cale szczescie, ze akcja dziala sie na ruchliwej ulicy to mase swiadkow mamy, ale sie nerwow najadlam
sara3008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 16:04   #3452
201606011622
Konto usunięte

To widzę 2:2 i nie wiem ktora wydaje mi się że i w tej i w tej mi bd ladnie. A pudrowy róż już mam jedną sukienke. Może i ta fuksje zamowie

Dziewczyny po slubie, gdzie kupić silikonowa z tylu bardotke stacjonarnie? Ruska Ty chyba pracowałas w sklepie z bielizna
201606011622 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 16:43   #3453
Pati_wrk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sara3008 Pokaż wiadomość
Czaicie? Idziemy sobie z tz i z malym, a jakis pijany gosciu nas wyzywa.. od roznych, to my idziemy dalej, olewamy to bo po co z pijakiem dyskutowac. . A on nagle mi za wozek ciagnie i drze ryj do dziecka. ☠☠☠lam kolesiowi, a ten chcial mi oddac.. no szok taki.. nagle patrze, no to byly sekundy i gosciu lezy, tz mu tak strzelil ze facet zemdlal ja zaczelam ryczec, myslalam ze go zabil, tz go ocucil i tamten dalej z ryjem i lapami skakal, no czub jakis!! A teraz tz siedzi na policji i wyjasnienia sklada, bo pijak powiedzial, ze my na niego napadlismy cale szczescie, ze akcja dziala sie na ruchliwej ulicy to mase swiadkow mamy, ale sie nerwow najadlam

Omg.... Mam nadzieje ze nie będziecie mieli nieprzyjemnosci przez to.

Co za pacan z tego gościa.. Dobrze ze w ryj dostał od twojego tz.

Wspolczuje takiej sytuacji...
Pati_wrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 16:56   #3454
mykofenolan mofetilu
Zadomowienie

Cytat:
Ojaprdle. ...
Masakra. Dobrze ze dostał w pysk, ale nerwów to Wam współczuję...
Stary 2015-08-01, 17:05   #3455
sara3008
Zakorzenienie

Tz juz w domu, na policji sie dowiedzial, ze ten koles kilka dni temu z pudla wyszedl normalnie az strach na spacer wyjsc :/
Stary 2015-08-01, 17:25   #3456
mykofenolan mofetilu
Zadomowienie

Cytat:
Tz juz w domu, na policji sie dowiedzial, ze ten koles kilka dni temu z pudla wyszedl normalnie az strach na spacer wyjsc :/
Rany... dobrze że się Wam nic nie stało
Stary 2015-08-01, 17:27   #3457
Pati_wrk
Raczkowanie

Jak tak można awanturować sie i mordę drzeć do dziecka.
Dobrze że tz był z tobą... Nawet nie chce myślec co by było jakbyś sama była na spacerze
Pati_wrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 18:04   #3458
Belka15
Rozeznanie

Cytat:
Współczuję! Jakaś masakra normalnie!

A z S. Zaczęło mnie złościć, że nie mam prawa nawet na chwilę załamki. Bo on "grupy wsparcia do uzalania się nad sobą nie będzie robił ". I mu powiedziałam, że mnie się to nie podoba. Sytuację mam ciężka i czasem potrzebuje się pouzalac. Czy to naprawdę takie dziwne?? A on, że musi sobie to w głowie poukładać i w ogóle. A dzisiaj mi powiedział, że go.traktuje przedmiotowo i go olewam i szukam sobie usprawiedliwienia. Czasem się czuję jakbyśmy mieli po 13 lat. Zabrałam brata i pojechaliśmy sobie nad zalew. Psychicznie odpoczelam (chociaż chyba cały zalew słyszał to.moje diabelskie dziecko..)
Belka15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 18:10   #3459
201606011622
Konto usunięte

Sara co za typ dobrze tz mu zrobił.

Belka ehh faceci, myśli że jesteś ze stali i nie masz prawa się pouzalac... ciekawe co powie jak już sobie" pouklada"
Stary 2015-08-01, 19:51   #3460
moniisia90
Wtajemniczenie

Sara - o jaaa ...strach na ulice wyjść... Wspolczuje sytuacji...

Belka - no dziwne zachowanie jego, przeciez wie jaką masz sytuacje i co on myśli? Ze nagle dzieki niemu masz zapomnieć wszystko co zle?!

Dziewczyny Przez wasze gadanie czaję sie na nowe hybrydy
Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017
moniisia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 20:13   #3461
Emilia 25
404 Not Found

Melduję się z Kołobrzegu. I padam na ryja. ale dumna jestem że dałam radę kierować przez tyle km.
Stary 2015-08-01, 20:44   #3462
moniisia90
Wtajemniczenie

Emilia Bawcie się dobrze!
Stary 2015-08-01, 20:45   #3463
baelka
Rozeznanie

Jutro chrzciny. Jakoś zdenerwowana jestem.
baelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 21:00   #3464
dorka607
Wtajemniczenie

Sara- masakra!!! takich idiotów trzeba karać
Belka- niby S. wszystko rozumie bo zna sytuację a jednak nie do końca... chyba nie przemyślał tego co powiedział
Bealka- będzie dobrze my w tym tyg musimy się wybrać w końcu do księdza
Emilia- i podziwiam
Udanych imprez dla tych co na weselach i panieńskim
że miłość można zobaczyć "

dorka607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 21:36   #3465
ruskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
oblal nas wszystkie h u j nawet nie zaczelysmy pisac a on pytal o termin kolejnego spotkania, ogolnie smiech na sali, kolejna poprawka za tydzien.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

ruska
wszystkiego najlepszego!

Dziekuje
Co za ☠☠☠☠!!!
Cytat:
Napisane przez mykofenolan mofetilu Pokaż wiadomość
Ruska spóźnione wszystkiego najlepszego!!

Loluśka no co za fiut. pożal się Boże szkolnictwo "wyższe" w Polsce. Więcej szacunku mieli do nas nauczyciele w podstawówce. Jak to jest, że im człowiek starszy, tym bardziej go gnoją? Naprawdę na uczelniach zostają w 90% fiuty pierdzielone, nieudacznicy, którzy muszą udowadniać swoją wyższość. Ależ Ci współczuję
Dziekuje

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość

My dzis chrzcimy prosze o kciuki zamalego zeby wytrzymal bo wczoraj mial koszmarny dzien..

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
To widzę 2:2 i nie wiem ktora wydaje mi się że i w tej i w tej mi bd ladnie. A pudrowy róż już mam jedną sukienke. Może i ta fuksje zamowie

Dziewczyny po slubie, gdzie kupić silikonowa z tylu bardotke stacjonarnie? Ruska Ty chyba pracowałas w sklepie z bielizna
Ja na swoj slub bardotke kupilam w atlanticu i super mi trzymala
Cytat:
Napisane przez moniisia90 Pokaż wiadomość
Sara - o jaaa ...strach na ulice wyjść... Wspolczuje sytuacji...

Belka - no dziwne zachowanie jego, przeciez wie jaką masz sytuacje i co on myśli? Ze nagle dzieki niemu masz zapomnieć wszystko co zle?!

Dziewczyny Przez wasze gadanie czaję sie na nowe hybrydy
Jakie ja musze zamowic hybrydy tifton i kolorowe zele z semilac

Cytat:
Napisane przez baelka Pokaż wiadomość

Mam nadzieje, ze mi nie zgubilo jakiegos postu bo co pocytuje to ginie :/

Ja dostalam od meza kolejny do kolekcji zegarek guessa jestem w nich zakochana a od synka zestaw kosmetykow z douglasa a wieczorkiem pojechalismy na kolacje
Aaa i duuuzo roz jedne od meza, drugie od synka i jeszcze od znajomych

Udanej zabawy laski

21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..'
godz.15:00

29.05.2015 wyczekiwany dzień..
Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
godz. 14:41
ruskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 21:44   #3466
mimi_77
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny.

Wybaczcie, że się nie odzywałam ale czytałam na bieżąco. Nie umiałam się wbić i chciałam troche się zresetować.

Co u nas?

Tosia rośnie, chyba ma skok bo albo się słodko smieje a za minute marudzi. Ale i tak po chrzcinach baardzo zmieniła się na lepsze. Praktycznie caly tydzień mielismy gosci lub bylismy w gosciach. Mielismy mini remont ktory miał zając dzien a zajał 3. Dzis dopiero skonczyłam sprzatac. Tosia dostała leżaczek od chrzestnego i bardzo go polubiła. Kupiłam jej kostkę z rossmana i widzę jak pięknie się rozwija - zaczyna coraz ładniej łapać rzeczy. Ciemieniucha prawie zgineła - raz sie wkurzyłam i po kąpieli zdrapałam prawie całą paznokciami. Teraz ma ładną głowkę.

Russka spóźnione ale szczere sto lat!!

Życze wszystkim udanych imprez weselnych i chrzcin.

Ja trochę się podłamałam bo po raz 4 byłam u promotorki i ciągle coś jest źle. W kwietniu oddałam całą prace a ona teraz dopiero widzi , ze w jednym rozdziale za mało źródeł i zasugerowała , że nie wie co bedzie (czyt. nie wie czy sie obronie). Mam ochote to rzucić ale z drugiej strony mi szkoda bo 5 lat posżłoby się je...ć. Nie wiem co zrobie, przeciez nie wyciagne sobie źródel z dupska. W ogole to na tę pracę miałam rok bo musiałam zmieniać w październiku temat pracy.. W dodatku za miesiąc wracam do pracy a Tosia nie chce pić z butelki... Ale z pozytywów, tż w tym tygodniu nie miał zleceń więc byliśmy wszyscy razem. Dziś znów ma wesele wieć nie widziałam go od 11.oo , a jutro poprawiny znów...

I tak leci dzień za dniem.

Belka o co tym chłopom chodzi,,,,

Ola weź tego szwagra za ryj i niech sie ogarnie!! Wiem co to żniwa bo sama robiłam przy nich więc czaje jaki tż musi być padnięty...

W ogole przymierzam się do kupna zestawu startowego Semilac i bede na sobie ćwiczyć hybrydy , może po czasie zaczne robić znajomym . Zawsze jakiś grosz wpadnie. Zawsze chciałam iść w kierunku wizaż/paznokcie. Nie mam kasy na zostanie fotografem slubnym to może spełnie swoje drugie marzenie - kosmetyczne :P

loluska co za patafian!! łacze się w bólu. Wydaje mi sie, ze moja promotorka też robi mi pod górkę...

sara szczena mi opadła!! Tż zareagował świetnie.

Ola ja kupiłam bardotkę w intimissimi i bez ramiączek trzymała mi idealnie!

Antosia 12.05.2015

Edytowane przez mimi_77
Czas edycji: 2015-08-01 o 21:46
mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 21:55   #3467
moniisia90
Wtajemniczenie

Ruska -,skuszę sie na semilaca żeby wypróbować, widzę ze maja ogrom kolorów
Stary 2015-08-01, 22:11   #3468
sara3008
Zakorzenienie

Dostalam okres
Stary 2015-08-01, 22:12   #3469
Belka15
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Melduję się z Kołobrzegu. I padam na ryja. ale dumna jestem że dałam radę kierować przez tyle km.
Oklaski 👏!

Cytat:
Napisane przez baelka Pokaż wiadomość
Dobrze będzie

Po tym jak tz się wyprowadził moja córcia spała ze mną. Dzisiaj pierwszy raz spi od tego czasu w łóżeczku. Serce mi pęka że nie mogę jej dotykać gdy śpi..
Stary 2015-08-01, 22:43   #3470
loluska
Zakorzenienie

no powiem wam ze mi rece opadly jak widzialam jego podejscie :/ dal nam 7 min na napisanie a po 2 mowi ze konczymy, rozpraszal nas gadal po czym w 3 min wszystko ocenil i kazda oblal.

sara
wspolczuje sytuacja :/

ola
dla mnie malinowa

ruska
pokaz zegarek!

mimi
musza sie trafic zawsze takie pacany

myko
dobrze powiedziane. jakby to byl jakis wazny przedmiot to jeszcze ok ale najwieksza bzdura taki zapychacz czasu :/

udanych imprez mamuski!

myslalyscie juz nad krzeselkiem do karmienia? chrzestna chce kupic majce i mam sie do jutra zdecydowac a jeszcze nie ogarnialam tematu.

dzis dostalismy mate edukacyjna

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

belka
dziwne podejscie wiadomo ze nie zapomnisz o wszystkim w tak krotkim czasie i owszem.wsparcie jest ci potrzebne.

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 22:55   #3471
moniisia90
Wtajemniczenie

Sara - A Ty tyllo kp?

Baelka

Ola - ja kupiłam bardotke w salonie sukien ślubnych

Mimi

A nam sie chyba skończył skok. Lena chce coraz więcej widzieć, podnosi alarm kiedy budka w wózki jest rozłożona i resguje fajnymi dźwiękami na każde drzewo jeszcze się nie smieje ale reaguje seria nowych dźwięków np na laskotki

Idę spać bo padam. Znów zasnęłam w wannie
Stary 2015-08-01, 23:32   #3472
ruskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.

Wybaczcie, że się nie odzywałam ale czytałam na bieżąco. Nie umiałam się wbić i chciałam troche się zresetować.

Co u nas?

Tosia rośnie, chyba ma skok bo albo się słodko smieje a za minute marudzi. Ale i tak po chrzcinach baardzo zmieniła się na lepsze. Praktycznie caly tydzień mielismy gosci lub bylismy w gosciach. Mielismy mini remont ktory miał zając dzien a zajał 3. Dzis dopiero skonczyłam sprzatac. Tosia dostała leżaczek od chrzestnego i bardzo go polubiła. Kupiłam jej kostkę z rossmana i widzę jak pięknie się rozwija - zaczyna coraz ładniej łapać rzeczy. Ciemieniucha prawie zgineła - raz sie wkurzyłam i po kąpieli zdrapałam prawie całą paznokciami. Teraz ma ładną głowkę.

Russka spóźnione ale szczere sto lat!!

Życze wszystkim udanych imprez weselnych i chrzcin.

Ja trochę się podłamałam bo po raz 4 byłam u promotorki i ciągle coś jest źle. W kwietniu oddałam całą prace a ona teraz dopiero widzi , ze w jednym rozdziale za mało źródeł i zasugerowała , że nie wie co bedzie (czyt. nie wie czy sie obronie). Mam ochote to rzucić ale z drugiej strony mi szkoda bo 5 lat posżłoby się je...ć. Nie wiem co zrobie, przeciez nie wyciagne sobie źródel z dupska. W ogole to na tę pracę miałam rok bo musiałam zmieniać w październiku temat pracy.. W dodatku za miesiąc wracam do pracy a Tosia nie chce pić z butelki... Ale z pozytywów, tż w tym tygodniu nie miał zleceń więc byliśmy wszyscy razem. Dziś znów ma wesele wieć nie widziałam go od 11.oo , a jutro poprawiny znów...

I tak leci dzień za dniem.

Belka o co tym chłopom chodzi,,,,

Ola weź tego szwagra za ryj i niech sie ogarnie!! Wiem co to żniwa bo sama robiłam przy nich więc czaje jaki tż musi być padnięty...

W ogole przymierzam się do kupna zestawu startowego Semilac i bede na sobie ćwiczyć hybrydy , może po czasie zaczne robić znajomym . Zawsze jakiś grosz wpadnie. Zawsze chciałam iść w kierunku wizaż/paznokcie. Nie mam kasy na zostanie fotografem slubnym to może spełnie swoje drugie marzenie - kosmetyczne :P

loluska co za patafian!! łacze się w bólu. Wydaje mi sie, ze moja promotorka też robi mi pod górkę...

sara szczena mi opadła!! Tż zareagował świetnie.

Ola ja kupiłam bardotkę w intimissimi i bez ramiączek trzymała mi idealnie!
Dziekuje
Co z tymi wykladowcami sie dzieje

Cytat:
Ruska -,skuszę sie na semilaca żeby wypróbować, widzę ze maja ogrom kolorów
Ja tez semilac, bo czytalam ze tifton slabo sie trzyma..
Cytat:
Dostalam okres
Moze ze stresu ?
Wspolczuje Akcji :/

Lola
Jutro zrobie zdj

21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..'
godz.15:00

29.05.2015 wyczekiwany dzień..
Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
godz. 14:41
ruskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 05:56   #3473
201606011622
Konto usunięte

Hej
Ostro wczoraj się poklocilam z tz
Byka u nas siostra moja ze szwagrem
Potem coś mu odwalilo zaczął mnie popychac wyzywac... ciekawe co bd jak dziś wstanie, czy jak w 80% uda że nic się nie stało. Bardzo jest mi przykro bo oberwalam jak najgorsza o nie taka ważna sprawę ale oczywiście musiał się wyladowac na mnie. Dobrze że Kuba spał
Stary 2015-08-02, 06:03   #3474
moniisia90
Wtajemniczenie

No ja jestem zadowolona z Tiftona akurat, robiłam sobie na chrzciny w zeszłym tygodniu i dalej sie ladnie trzyma tylko odrost juz widac

Pierwsze karmienie dzis po 5

---------- Dopisano o 06:03 ---------- Poprzedni post napisano o 06:00 ----------

Ola - co Ty masz za faceta
Stary 2015-08-02, 06:24   #3475
SzaraaMyszka
Zakorzenienie

GG do SzaraaMyszka

Cytat:
Dostalam okres
Weź! Już okres? My razem rodzilylysmy wiec mam nadzieje że ja nie dostanę jeszcze okresu

Ola co za idiota jak można kobietę popychać

---------- Dopisano o 06:24 ---------- Poprzedni post napisano o 06:23 ----------

A ja witam się już po karmieniu. Milenka zaczęła jeść o 5:45 a teraz leży w łóżeczku i gada do karuzeli

17.05.2015 r. godz. 12:30 3780 g i 55 cm

Kasia
16.02.2017 r. godz. 17:44 3170g i 52 cm

Wymiana

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1203546
SzaraaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 07:24   #3476
dorka607
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
Hej
Ostro wczoraj się poklocilam z tz
Byka u nas siostra moja ze szwagrem
Potem coś mu odwalilo zaczął mnie popychac wyzywac... ciekawe co bd jak dziś wstanie, czy jak w 80% uda że nic się nie stało. Bardzo jest mi przykro bo oberwalam jak najgorsza o nie taka ważna sprawę ale oczywiście musiał się wyladowac na mnie. Dobrze że Kuba spał
Ola przepraszam ze to pisze ale czy to napewno dobry egzemplarz na meza? To ze sie poklocicie to wiadomo normalne ale zeby Cie wyzywal i popychal to nie dopuszczalne, od tego o krok do bicia! Nie pozwol mu sie tak traktowac Nie gniewaj sie na mnie
że miłość można zobaczyć "

dorka607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 07:32   #3477
Belka15
Rozeznanie

Ola współczuję akcji z tz. Ranysiu jakie te chłopy głupie..
Stary 2015-08-02, 07:33   #3478
sara3008
Zakorzenienie

Cytat:
Sara - A Ty tyllo kp?

Cytat:
Napisane przez ruskaa Pokaż wiadomość

Moze ze stresu ?
Wspolczuje Akcji :/

mysle, ze matka natura mnie nie lubi

Cytat:
Napisane przez SzaraaMyszka Pokaż wiadomość
Weź! Już okres? My razem rodzilylysmy wiec mam nadzieje że ja nie dostanę jeszcze okresu

Mlody cala noc sie rzucal przez sen co chwila sie przebudzal..
Stary 2015-08-02, 07:35   #3479
baelka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dorka607 Pokaż wiadomość
Ola przepraszam ze to pisze ale czy to napewno dobry egzemplarz na meza? To ze sie poklocicie to wiadomo normalne ale zeby Cie wyzywal i popychal to nie dopuszczalne, od tego o krok do bicia! Nie pozwol mu sie tak traktowac Nie gniewaj sie na mnie
Myślę podobnie
baelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 08:14   #3480
fistaszek24
Zakorzenienie

Witam.
Pieluchy wyszły 42,90 zł 0,34 zł za pieluchę.

Ola ja napisze ostrzej odwołałabym ślub u mnie nie ma miejsca na popychanie ciekawe co będzie robił po ślubie.
fistaszek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości