Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 5 - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-01, 19:19   #1561
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 5

Juz chyba wiem,czemu tak ryczala... kupy dzis nie bylo,a przed chwila walnela taka,ze po lopatki,papmpers zielony nie utrzymal
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 19:44   #1562
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
MALA dalam! Nie rozumie jasniepan ze ja mam prawo tez byc zmeczona! Zwroc uwage to bedzie sie sie go czepiam! Jeszcze mnie wkur.wil jak mu przez tel mowilam ze mala jojczy i z rak nie schodzi bo mi kazal w nosidlo ja wziasc i dalej sprzatac! Ot taki zarcik! A co ty na zartach sie nie znasz? No ku.rwa chyba dzis nie
Uwielbiam tekst o czepianiu siem. Uwielbiam. Co nie powiem- Czepiasz sie. Jakbys widziala jak wyglądalo moje mieszkanie przez tydzien.. Istny burdel no ale skoro sie czepiam.. 8 dnia jasnie pan zabral sie za porzadki z fochem czemu tu taki syf
Ja jestem czasem zmęczona z jednym. A ty z trojka.. Masz prawo. W nawet obowiązek ale jasnie panowie przeciez tak ciężko pracują a te zarciki. No po pachy sie usmialam.

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52277917]Juz chyba wiem,czemu tak ryczala... kupy dzis nie bylo,a przed chwila walnela taka,ze po lopatki,papmpers zielony nie utrzymal[/QUOTE]

U nas kupy srednio co 3 dni, wczoraj w związku z tym walnal dwie, jedna wypłynęła bokiem. Wszystko prez chu..steczkowe pomarańczowowe pampersy. Od tesciowej. Nie zebym sie jej czepiała, nie nie :P

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 20:11   #1563
soniuska
Zakorzenienie

DZIEKUJE KOCHANE ❤
Jestem juz. Zona ☺😆
Jutro wiecej napisze. Nie dam rady nadrobic.. powiem tylko ze Sama wykonalam makijaz..bo to z jakim erocilam do domu to kpina..nie zaplacilam..kosmetyczks.. tfu pseudo kosmetyczka w renomowanym salonie nie wie co to bronzer i pociagnela mi tylko raz gorne rzesy tuszem..mqlo tego.. polozyla podklad,potrm cienie i ciagle chusteczka scierala mi podklad z buzi bo jej sie osypywaly..wyszlam nie placac i wygladajac jak ladacznica..rozmazane oczy i zero podkladu.
Dobrze ze matka sie interesuje kosmetykami itd..na dobra sprawe wszyscy pytali czemu ide na makijaz jak sama potrafie..ale chcialam troche relaksu i mniej zmartwien..ale niestety troche mi nastroj z rana zepsuli..mialam malo czasu na wykonanie makijazu sama a i tak wszyscy chwalili wiec juz nigdy zadnej kosmetyczki!😑

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Mikolak byl grzeczny ale spal tylko 1h..wiec teraz wieczorem juz masakra..ale juz spi w lozeczku i oby sie nie budzik i dal dzis pospac

Edytowane przez soniuska
Czas edycji: 2015-08-01 o 20:32
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 20:35   #1564
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Martyna juz dobre 3h jak nie lepiej wnioslam ja z gondola do domu i na ganku spi

VIOLKA u nas 34 doroslych i 9 dzieci na chrzcinach bedzie.
to jak u nas prawie 35 dorosłych i 8 dzieci

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52276169]A jak zasnie w dzien toprzekladasz go do jego lozeczka?
Czytam wlasnie jakis poradnik od poloznej i tu nt snu niemowlaka ktos napisał,ze "trzeba starac sie zapewnic niemowleciu ok 14godzin snu wieczorem i w nocy,przerwanego ewentualnie na krotko przez jedno karmienie nocne".oraz "w 3.miesiacu 70%niemowlat spi juz przez całą noc" Chyba nasze watkowe dzieci sie statystyk nie trzymają bo mam wrazenie ze tylko kilka całą noc przesypia.[/QUOTE]

moja najdłużej ciągiem spała 10 h ale potem jak zjadła to z godzinkę miała czas aktywności a dopiero potem usnęła. Ale koło 7:30 to pewnie już liczą jako dzień
co do statystyk to potrafi przespać całą noc ale czasem jeszcze robi pobudkę o 3

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
SONIA juz jest mezatka Najlepszego na nowej drodze zycia!

U nas przygotowania do chrzcin pelna para

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Wrzucam co zrobilam dzis synkowi. Ziemniaczki z cukinia x2, ziemniaczki z cukinia i marchewka, jabłko.
A w piekarniku cukinia faszerowana mieskiem mielonym i ryżem dla nas.

Jakby ktoras chciala wiedzieć jak zrobilam sloiczki to piszcie
super a myślałam, że na poczatku się daje dziecku jeden składnik a widzę, że już mieszacie coś z czymś hmm

Cytat:
MALA ja sprzatalam, obiad robilam potem pralam a potem wrocil jasniepan zjadl obiad.. jak chcialam sie kawy napic to musialam isc sobie zrobic..
Do tego "co ty chcesz od niej przeciez grzecznie w lezaku lezy" .. lezy owszem od 5 min bo udalo mi sie ja wreszcie uspokoic!
Na dworze choc z wozkiem tak aby jasniepan cie slyszal bo przeciez siedziec musi bo sie w pracy zmeczyl.. siedzeniem na tylku sie zmeczyl! A Ty sprobuj usiasc to Ci zajecie zaraz znajdzie!
Zadzwonil klient i pojechal wiec oddechne od niego.. z trojca gdzie jedno ma skok ewidentny a kolejnych dwoch dzis sie tlucze na potege! Amen!

---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Mi by sie to 14h snu nawet zgodzilo bo w nocy 10h lapie a te 4 rozrzucone na turbodrzemki

mój też mnie dziś wkurzył
dobrze, że poszedł biegać to mam spokoj teraz

Cytat:
Tak myslalam ze ty bedziesz chciala :-P nic trudnego.
Umyte i obrane warzywa(cukinia nieobrana) pokroilam i wrzucilam do parowaru. Marchew, ziemniak, cukinia.
Najpierw zblendowalam cukinie, troche samej do zamrożenia dalam. Potem do cukinii dalam ziemniaki i zmiksowalam i Lyzeczke masła. Odlozylam 2 sloiczki. Do resztki która została dodalam marchew i zblendowalam. Proporcje na oko
Jesli chodzi o jabłka to umylam, obralam, pokroilam i dalam do garnka i na gaz. Jak sie przeprozyly to zblendowalam i do sloika.
Sloiki wymylam w zmywarce i w ciepłe wkładałam. Potem sloiki na szmatke do garnczka zalalam do 2/3sloika woda i od zagotowania wekowalam 12min.

Tylko nie wiem ile moge to przechowywac?

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Tz trafił sie tak upierdliwy inwestor ze masakra. Sam nie zrobił a gada mu jak ma robić i ze to nie tak, to nie tak i wogóle. A tz nie jakis zoltodziub ehh... Teraz etap skończy i mowi ze chyba juz do niego nie pójdzie chyba zeby nie mial innej roboty.

I proszę o kciuki bo moze stan surowy sie trafi do stawiania. Super by bylo bo spoko kasa z tego
kciuki!!!

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość

U nas kupy srednio co 3 dni, wczoraj w związku z tym walnal dwie, jedna wypłynęła bokiem. Wszystko prez chu..steczkowe pomarańczowowe pampersy. Od tesciowej. Nie zebym sie jej czepiała, nie nie :P
hahaha
u nas też 2 dni przerwy było i taka produkcja poszła dziś na przewijaku, że szok i akurat mąż przewijał wtedy,jak on się motał przy tym, cały był w kupie

wczorajszy wypad z dziewczynami udany, wyszykowałam się konkretnie i dostałam komplement od męża fajnie było się tak 'zresetować', posiedziałyśmy w ogródku na piwku i pośmiałyśmy się, choć szczerze mówiac to niby fajnie a dziwnie mi trochę było, bo one singielki i mamy kompletnie różne życia one praca, imprezy, faceci, randki, ja dom, pieluchy..jak dziecka jeszcze nie mieliśmy to byłam bardziej na bieżąco z życiem towarzyskim i aż tego tak nie odczuwałam, ale mimo wszystko z wielką przyjemnością wróciłam do domu, do 'moich pieluch' i dałam buziaka małej ciepłej istotce śpiącej w łóżeczku i przytuliłam się do męża. Rodzina to jest to
dzisiaj czułam się jak na kacu, bo usnęliśmy chyba po 2 po małym co nieco a córa o 3:30 pobudka a potem 5:30
za to potem poszła na rekord i spała od 8:20 do 13, przesypiając jedno karmienie

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Jestem juz. Zona ☺😆
Jutro wiecej napisze. Nie dam rady nadrobic.. powiem tylko ze Sama wykonalam makijaz..bo to z jakim erocilam do domu to kpina..nie zaplacilam..kosmetyczks.. tfu pseudo kosmetyczka w renomowanym salonie nie wie co to bronzer i pociagnela mi tylko raz gorne rzesy tuszem..mqlo tego.. polozyla podklad,potrm cienie i ciagle chusteczka scierala mi podklad z buzi bo jej sie osypywaly..wyszlam nie placac i wygladajac jak ladacznica..rozmazane oczy i zero podkladu.
Dobrze ze matka sie interesuje kosmetykami itd..na dobra sprawe wszyscy pytali czemu ide na makijaz jak sama potrafie..ale chcialam troche relaksu i mniej zmartwien..ale niestety troche mi nastroj z rana zepsuli..mialam malo czasu na wykonanie makijazu sama a i tak wszyscy chwalili wiec juz nigdy zadnej kosmetyczki!😑

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Mikolak byl grzeczny ale spal tylko 1h..wiec teraz wieczorem juz masakra..ale juz spi w lozeczku i oby sie nie budzik i dal dzis pospac
gratulacje Kochana
masakra z tą kosmetyczką szok po prostu!
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 20:38   #1565
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Laski czy u was w roskach dostepne sa kosmetyki Hipp? Bo u mnie jest z nimi problem.. podpytywalam kasjerki to uslyszalam ze najwyrazniej w dostawie nie przyszlo.. a polka od 2msc swieci pustka

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Moja w wozku zawsze spi bujne i oczy leca lub tylko ja przeloze do niego to odlot

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

Ktory kolor byscie wziely? Bo sie nie moge zdecydowac.. http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5573409794
brazowy
Cytat:
Napisane przez niunka2015 Pokaż wiadomość
Młody wlaczyl tv, znalazl koncert metalowy i oglada
o no to super. dobrze ze nie disco:P
Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Dziękuję Ci Kochana :-*
A można ugotować normalnie czy na parze? Bo ja nie mam parowaru jako takiego...
pewnie ze mozna tylko w malej ilosci wody i wtedy mozna to zmiksowac z ta woda
Cytat:
DZIEKUJE KOCHANE ❤
Jestem juz. Zona ☺😆

Sonia najlepszego! Dobrze sie bawilas? no z kosmetyczka to chała na maksa ale wybrnełas

my dzis na jarmarku bylismy, kupiłam sobie 2 winyle:d
a teraz zieram sie za zszywanie Baymaxa.
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 20:52   #1566
blackberry89
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52277830]Ja poprosze.ile czasu gotowalas?
Wszyscy pewnie dzis korzystaja zpieknej pogody gdzies nad wodą... a moja ora dzis ryvzy przy cycku co cheile,tylko jedno.karmienie bez rykow.a pokarmu mam full,ściągalam 2 razy do butli[/QUOTE]

nie wiem wrzucilam do parowaru i do miekkosci.

Cytat:
MALA dalam! Nie rozumie jasniepan ze ja mam prawo tez byc zmeczona! Zwroc uwage to bedzie sie sie go czepiam! Jeszcze mnie wkur.wil jak mu przez tel mowilam ze mala jojczy i z rak nie schodzi bo mi kazal w nosidlo ja wziasc i dalej sprzatac! Ot taki zarcik! A co ty na zartach sie nie znasz? No ku.rwa chyba dzis nie

heheszky ale smieszny zarcik haha.

jak będzie chcial ten tego to mu powiedz niech se w nowicki wsadzi hahaha :-P faceci...

Cytat:
Dziękuję Ci Kochana :-*
A można ugotować normalnie czy na parze? Bo ja nie mam parowaru jako takiego...

mozna w wodzie. A nakladki na garnek nie masz? Albo metalowego sitka dużego? Ją zrobilam na parze bo zdrowsze

Cytat:
Jestem juz. Zona ☺😆

sonia cudownie wygladalas! Wspolczuje przezyc z kosmetyczka. Co za brak profesjonalizmu. Z tego powodu ja tez sama sie malowalam do ślubu.

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
to jak u nas prawie 35 dorosłych i 8 dzieci

moja najdłużej ciągiem spała 10 h ale potem jak zjadła to z godzinkę miała czas aktywności a dopiero potem usnęła. Ale koło 7:30 to pewnie już liczą jako dzień
co do statystyk to potrafi przespać całą noc ale czasem jeszcze robi pobudkę o 3

super a myślałam, że na poczatku się daje dziecku jeden składnik a widzę, że już mieszacie coś z czymś hmm

mój też mnie dziś wkurzył
dobrze, że poszedł biegać to mam spokoj teraz

kciuki!!!

hahaha
u nas też 2 dni przerwy było i taka produkcja poszła dziś na przewijaku, że szok i akurat mąż przewijał wtedy,jak on się motał przy tym, cały był w kupie

wczorajszy wypad z dziewczynami udany, wyszykowałam się konkretnie i dostałam komplement od męża fajnie było się tak 'zresetować', posiedziałyśmy w ogródku na piwku i pośmiałyśmy się, choć szczerze mówiac to niby fajnie a dziwnie mi trochę było, bo one singielki i mamy kompletnie różne życia one praca, imprezy, faceci, randki, ja dom, pieluchy..jak dziecka jeszcze nie mieliśmy to byłam bardziej na bieżąco z życiem towarzyskim i aż tego tak nie odczuwałam, ale mimo wszystko z wielką przyjemnością wróciłam do domu, do 'moich pieluch' i dałam buziaka małej ciepłej istotce śpiącej w łóżeczku i przytuliłam się do męża. Rodzina to jest to
dzisiaj czułam się jak na kacu, bo usnęliśmy chyba po 2 po małym co nieco a córa o 3:30 pobudka a potem 5:30
za to potem poszła na rekord i spała od 8:20 do 13, przesypiając jedno karmienie
Tak na poczatku pojedynczo. Ja gotuje na zapas.
Po za tym jak dam np marchewke to potem marchewke z ziemniakiem juz mozna bo jakby co to wiesz ze ziemniak zawinił a nie marchewka

Mlody spi po kapieli. Jutro wraca mama i jej siostra z nią przyjezdza.
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 20:59   #1567
violka848
Zakorzenienie

Hejka! My dziś dzień na wsi spedziłyśmy ahh lubię takie klimaty, a zwłaszcza własne podwórko, to taka wygoda przy dzieciach. Mój Tż marzyciel projektuje nam dom, tzn dwa hehe jeden tu na miejscu a drugi nad morzem nam wymarzył Podobało nam się bardzo na plaży w Karwi niedaleko Jastrzębiej ehhh mieć tam dom to by było coś 😜
Córunia trochę dzis marudna, ale czesto spała po pól godzinki i na noc ładnie poszła spać- opylając 150 ml mm 😳 pierwszy raz taką ilość dałam, chyba potrzebuje. Zobaczymy ile prześpi Po dłuższej przerwie dzisiaj udało mi się ściągnąć 200 ml 😄

Goczek a Ty ile ściągnęłaś? U nas kupy znowu wróciły do normy- mamy po 3 dziennie a było już tak że co drugi dzień.

Sonia ale przygoda z kosmetyczką współczuję. Ale gratuluję zamążpójścia 😀💐
Stary 2015-08-01, 21:01   #1568
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Wrzucam co zrobilam dzis synkowi. Ziemniaczki z cukinia x2, ziemniaczki z cukinia i marchewka, jabłko.
A w piekarniku cukinia faszerowana mieskiem mielonym i ryżem dla nas.

Jakby ktoras chciala wiedzieć jak zrobilam sloiczki to piszcie
Napisz mi na pw jak zrobiłas te słoiczki
Doczytałam i zapisuje
I kciuki
A warzywa wszystkie na parze robiłaś ? razem ?
Cytat:
DZIEKUJE KOCHANE ❤
Jestem juz. Zona ☺😆

Dobrze, że jej nie zapłaciłaś ! Jak się nie zna to nie powinna zajmowac się makijażem. Ale dobrze, że ślub się udał i już jesteś żoną

Widzę, że faceci maja dziś dzień wkurzania.... mój też mnie wkurzył eh...

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 21:03   #1569
gosiak0512
Zakorzenienie

MADZIX ja mam zamiar dawac pojedynczo zeby wiedziec co uczula ewentualnie

MALA no ubaw po pachy! Ale z nas zolzy! Czepiamy sie tylko!
Wrocil ksiaze!.. mala na rekach znow, probuje ja uspac bo widac ze zmeczona.. myslalam ze kolacje da dzieciakom.. o ja glupia!.. poszedl sie myc bo urobil sie dzis po pachy!

SONIA pieknie wygladalas!

DOMIMA kupilam w kerfie garnek na pare za max 30zl

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

ROSI moj od wczoraj ma kreche u mnie i wciaz ja powieksza! Mam wrazenie ze to jego nieogarniety blizniak teraz ze mna mieszka!

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 21:04   #1570
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Hejka! My dziś dzień na wsi spedziłyśmy ahh lubię takie klimaty, a zwłaszcza własne podwórko, to taka wygoda przy dzieciach. Mój Tż marzyciel projektuje nam dom, tzn dwa hehe jeden tu na miejscu a drugi nad morzem nam wymarzył Podobało nam się bardzo na plaży w Karwi niedaleko Jastrzębiej ehhh mieć tam dom to by było coś 😜
Córunia trochę dzis marudna, ale czesto spała po pól godzinki i na noc ładnie poszła spać- opylając 150 ml mm 😳 pierwszy raz taką ilość dałam, chyba potrzebuje. Zobaczymy ile prześpi Po dłuższej przerwie dzisiaj udało mi się ściągnąć 200 ml 😄

Goczek a Ty ile ściągnęłaś? U nas kupy znowu wróciły do normy- mamy po 3 dziennie a było już tak że co drugi dzień.

Byłam kiedyś w Karwi i bardzo mi sie podobało, kiedyś pojedziemy tam na wakacje z małym

Stary 2015-08-01, 21:06   #1571
violka848
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 5

Black fajne te słoiczki ja nigdy nie robiłam takich rzeczy za leniwa jestem ale teraz nabieram ochoty dla Bubci nawet mi się chce

Gosiak u nas też nocka plus drzemki w dzień wychodzi ok 14 h snu

Edytowane przez violka848
Czas edycji: 2015-08-01 o 21:16
violka848 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 21:10   #1572
kamilove
Zakorzenienie

Sonia masakra z tą kosmetyczka ale Ci się trafiło 😒 ale wyglądalas oblednie i w makijażu i w kiecce i w tej fryzurze 😍😚 w ogóle na tym zdj gdzie sama stoisz to mi się z Lewandowska skojarzylas 😁
Stary 2015-08-01, 21:13   #1573
cashmere
Zakorzenienie

SONIA ale przezycie z kosmetyczka. Dobrze ze ogarniasz temat i uratowalas sytuacje. Czekam na wiecej i foto

Dzieki za kciuki dziewczyny

My cyckujemy, a maly nie wyglada jakby mial isc spac. A musze jeszcze troche rzeczy ogarnac. Aha babcia kupila Szymkowi buty :p Niemozliwa jest.

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 21:19   #1574
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Byłam kiedyś w Karwi i bardzo mi sie podobało, kiedyś pojedziemy tam na wakacje z małym

Tego Wam życzè ja pierwszy raz się tam znalazłam, piękna plaża przy lasku ehh 😄

Gosiak nie poznaje! Twój idealny w moim mniemaniu mąż podpada! Trzymaj siè kobieto gorszy dzurńoże ma 😜
Mój też mnie z lekka wkurzył, byłam sama z mała mama i siostrą na wsi a on miał poodkurzać i zmyć podłogę. Ale spało to to do 13 i odkurzał dopiero o 15 jak wrociłam, a myślałam że małą siè zajmie ehh ale się zrekompensował teraz, nakarmił i uspał Adkę, a teraz poszedł mi po Karmi do sklepu 😁

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
SONIA ale przezycie z kosmetyczka. Dobrze ze ogarniasz temat i uratowalas sytuacje. Czekam na wiecej i foto

Dzieki za kciuki dziewczyny

My cyckujemy, a maly nie wyglada jakby mial isc spac. A musze jeszcze troche rzeczy ogarnac. Aha babcia kupila Szymkowi buty :p Niemozliwa jest.

Hehe musiała no bo wiesz co ludzie powiedzą moja przekonuje się że stroj do chrztu nie musi być biały

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Sonia pokaż fotuniè w klubie!! Jestem bardzo ciekawa jak wyglądałaś, tal dziewczyny chwalą

Czas edycji: 2015-08-01 o 21:15
Stary 2015-08-01, 21:32   #1575
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Sonia masakra z tą kosmetyczka ale Ci się trafiło 😒 ale wyglądalas oblednie i w makijażu i w kiecce i w tej fryzurze 😍😚 w ogóle na tym zdj gdzie sama stoisz to mi się z Lewandowska skojarzylas 😁
Hahaha w pierwszej chwili pomyślałam, że mówisz o mnie

Stary 2015-08-01, 21:35   #1576
soniuska
Zakorzenienie

Prosze Kochane☺
Stary 2015-08-01, 21:35   #1577
soniuska
Zakorzenienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1438457720128.jpg (39,1 KB, 34 załadowań)
Stary 2015-08-01, 21:54   #1578
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
DZIEKUJE KOCHANE ❤
Jestem juz. Zona ☺😆

Gratulacje! I to podwojne w takim razie,bo drugie za makijaz wlasny.napiszesz mi.na pw jaki to salon tak "reklamujesz"? Bo ja byc moze za rok bede też potrzebowac makijazu,a sama specjalnie nie umiem,więc wieksza tragedia by była spokojnej nocki Wam zycze i oczywiscie wszystkiego co dobre na nowej drodze 💐🌹🌹🌹

Ja na tz tez sie dzis elasnie wkurzylam,mala sie od ponad godziny darla,płakała,chyba jej zęby idą,bo cos tam na dziąsle ma jakąś gulke albo szczepionka wylazi,albo skok.usypialam ją,a TZ garnkami zaczal tluc i czyms na korytarzu trzaskac,az msla podrygiwala. Nawet nie mialam jak na niego krzyknac,bo Hanka na cycu przysypiala i az mi para uszami poszla prawie.

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Cytat:

Ale mily dzien a domek sobie pewnie wybudujecie za jakis czas,marzenia trzeba realizowac
Ja sciagalam tylko po trochu do butli cwiczebnej, zeby za duzo potem nie wylewac do zlewu,wiec tak po ok 50ml.a potem pół godz i tak z tego cyca ciurkalo. mała ostatnio je przez pierwsze minuty z odrywaniem sie od cyca i rykami,wiec jej non stop siurka po twarzy 😒
Chyba ze to nie zęby tylko plesniawka,nie wiem jak to sprawdzic...

Przytulasy dla wszystkich skokowych dzieciaczkow i ich mam przesylam 😘
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 21:56   #1579
violka848
Zakorzenienie

Goczek też tej sytuacji niecierpię, jak chcę Tżtowi zwrócić uwagę żeby był ciszej a niemogę bo małą na cycku albo butli przysypia
Stary 2015-08-01, 21:56   #1580
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Gosiak - jej, alez musisz byc zdenerwowana, od początku chyba nie pamietam, zeby tak Cie zdenerwował ktoś. Współczuje i oby sie ogarnął, bo go jeszcze zanordujesz a w 997 nie chce Cie oglądać ;p
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 22:00   #1581
violka848
Zakorzenienie

Cytat:

Pięknie ładna kiecka i naszyjnik

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Goczek mowisz tryska to masz tam towaru mi nigdy samo nie tryskało
Cierpliwosci do córeńki życzę

Czas edycji: 2015-08-01 o 22:05
Stary 2015-08-01, 22:08   #1582
niunka2015
BAN stały

Cytat:
DZIEKUJE KOCHANE ❤
Jestem juz. Zona ☺😆

To milej nocy poslubnej.przesoanej, bo chyba o tym marzysz.

Ja sama robilam makijaz tez i fryzure.

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Nie musi byc na parze, ja gotuje w malej ilosci wody pod pokrywka,takie duszenie.
niunka2015 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 22:09   #1583
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

MALA no ubaw po pachy! Ale z nas zolzy! Czepiamy sie tylko!
Wrocil ksiaze!.. mala na rekach znow, probuje ja uspac bo widac ze zmeczona.. myslalam ze kolacje da dzieciakom.. o ja glupia!.. poszedl sie myc bo urobil sie dzis po pachy!

ROSI moj od wczoraj ma kreche u mnie i wciaz ja powieksza! Mam wrazenie ze to jego nieogarniety blizniak teraz ze mna mieszka!
od wczoraj? ja nie mam meza od jakichs 3 tyg czyli od jego urlopu.no bo przeciez on ma urlop, od wszystkiego, nie tlyko od pracy zawodowej :P

JAŚ

Stary 2015-08-01, 22:09   #1584
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Goczek też tej sytuacji niecierpię, jak chcę Tżtowi zwrócić uwagę żeby był ciszej a niemogę bo małą na cycku albo butli przysypia
Oj mój tez uwielbia wchodzić do pokoju jak usypiam małego eh...

Stary 2015-08-01, 22:13   #1585
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
od wczoraj? ja nie mam meza od jakichs 3 tyg czyli od jego urlopu.no bo przeciez on ma urlop, od wszystkiego, nie tlyko od pracy zawodowej :P

Ha! Znam to w weekend tez musi odpocząć. A baby zrzędzą i sie czepiają, wystarczy sprzątać jak dziecko spi, w nocy np.
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 22:13   #1586
DomimaZet
Zakorzenienie

Hej dziewczyny.
Padam. Fajny dzień niby a tyle nerwów ze ho ho. Napisze później jak nie usne bo musze jeszcze powiesić dzisiaj 8 metrowa firankę. Dzisiaj mój mąż też mnie tak podqrwil ze nie mam sił wiec łącze się z Wami w Waszym wqurwie. Niestety on teraz zaczyna urlop i Mała rozumiem Cię doskonale...

SONIA WYGLĄDAŁAS BAJECZNIE :-****
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 22:18   #1587
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Oj mój tez uwielbia wchodzić do pokoju jak usypiam małego eh...

My drzwi nie zamykamy jak usypiam i wchodzić może, tylko niecierpię jak się tłucze, mam ochotę wtedy krzyknąć a niemogę ehhh
Stary 2015-08-01, 22:23   #1588
rosarioV
Zakorzenienie

Nie no muszę ponarzekać : Tż poszedł do kuzyna i miał już być od godziny i nie odbiera tel, mój brat też do niego dzwonił i od niego też nie odbiera a ja juz łapię schizę Dodatkowo zainstalował na kompie windows 10 i teraz mega zamula kompa Muszę czekać na załadowanie strony jakbym miała internet 128 kb ;/

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Cytat:
My drzwi nie zamykamy jak usypiam i wchodzić może, tylko niecierpię jak się tłucze, mam ochotę wtedy krzyknąć a niemogę ehhh
U nas są uchylone, ale wchodzi zazwyczaj i zadaje głupie pytania ;/

Stary 2015-08-01, 22:24   #1589
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny.
Padam. Fajny dzień niby a tyle nerwów ze ho ho. Napisze później jak nie usne bo musze jeszcze powiesić dzisiaj 8 metrowa firankę. Dzisiaj mój mąż też mnie tak podqrwil ze nie mam sił wiec łącze się z Wami w Waszym wqurwie. Niestety on teraz zaczyna urlop i Mała rozumiem Cię doskonale...
z gory wspolczuje

JAŚ

Stary 2015-08-01, 22:24   #1590
nancy822
Zadomowienie

Hej dziewczyny!

Ja właśnie usypiam małego. Dzisiaj mieliśmy pierwszy słoneczny dzień od tygodnia. Pojechaliśmy na działkę do dziadków tż. Była też moja tesciowa. W sumie przez ten tydzień 4 razy się z nią widzieliśmy i nawet mnie nie wkurzala Jeszcze dostaliśmy od niej prezent i kasę na drogę powrotną. Rozpieszcza nas kobieta :p

SONIA pięknie wyglądałaś! Fajna sukienka
nancy822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości