Mamusie październikowe 2015, część 5 - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-01, 22:16   #2251
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 5

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
Ja pierniczę komar mnie urąbał w opuszek palca....boooli co z gnida. Wykorzystał sytuację że mi się przysnęło
Wyobrazilam sobie palca z takim bombelkiem na koncu

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

No dobra teraz to i ja sie martwie o Amelie... zaraz pojade na jej dzielnice szukac wezme zdjecie moze ktos powie gdzie szukac
AgatkaSz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 22:16   #2252
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niud Pokaż wiadomość
Oliath coś dla Ciebie w TKMaxie - ściągaj męża
Załącznik 6027939
już nawet Kubuś maila w tej sprawie wystosował na Taty pocztę firmową w tygodniu, tatuś sprawdził dostępność we Wro i kiszka - poooooszli sowy wszystkie
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 22:18   #2253
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Amelie widze Cie widze ze czytasz watek wrzesniowek , masz TP na pazdziernik wracaj tu
AgatkaSz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 22:21   #2254
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, czy wy czujecie czasami takie jakby delikatne ukłucia w pochwie ? Od wczoraj mi się nasiliły i zaczynam się stresować, że mi się szyjka skraca, czy coś
Jak siedzicie dłużej w jednej pozycji, to potem jak wstajecie boli Was dół macicy, tak jakby się zastała ?
ja mam takie ukłucia ale u mnie to chyba pęcherz , chyba mały kopie .. nie wiem ale też w pozycji stojącej .
malinowa4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 22:21   #2255
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
W tej chwili mam 85F ( mniej więcej , więc zgodnie z wymiarami wzięłam XL i jest ok
To stanik sportowy, więc miseczka się rozciąga a podtrzymanie masz na ramiączkach a nie w obwodzie jak być powinno. Na początek do karmienie myślę że jak znalazł
No ja przed ciążą około 70E-F, teraz pewnie 75 E, to nie wiem czy M czy L brać, a nie chciałabym nie trafić
A na tyle wygodne się wydają, że mnie kusi kupić sobie taki do pomykania po domku

Cytat:
Napisane przez AgatkaSz Pokaż wiadomość
No dobra teraz to i ja sie martwie o Amelie... zaraz pojade na jej dzielnice szukac wezme zdjecie moze ktos powie gdzie szukac
A od dawna się nie odzywa? Coś mnie pewnie ominęło
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 22:21   #2256
amelia177
Rozeznanie

Hej laski,

ja mam dzisiaj dobry humorek, bo zajrzeliśmy z mężem dzisiaj do dzieciowego sklepu po wanienkę a tam 30% na Avent mniej Kupiliśmy od razu laktator, sterylizator i podgrzewacz. No i parę gadżetów dla małej.

Cytat:
Napisane przez malinowa4 Pokaż wiadomość
Amelia chciałaś link do tej pościeli co była też poduszka i kołderka do wózka :
http://allegro.pl/13-el-posciel-120x...912435117.html

ja z tej aukcji zamawiałam, Pasztetnik i Daisy chyba też
O dzięki właśnie tego szukałam

Cytat:
Bylam w tesco po vanish do dywantów a wracam z tym
Zakochałam sie i 34zl tylko ostatnia sztuka byla r.50 moze nie urodze wielkoluda
Śliczne

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Hej
Ale mnie poskładało rano ni z tego ni z owego żołądek mi się skręcił z bólu, pieczenie i mdłości takie, że o mało co nie obhaftałam storczyków kąpiących się w umywalce. Mąż zabrał dzieci i teściów na wycieczkę, więc postanowiłam szybciorem zrobić co konieczne i poleżeć - przeleciałam podłogi, zdjęłam wczorajsze i powiesiłam dziś wyprane Kubusia ciuszynki, wstawiłam rosół na obiad --- i przeszło dzięki Bogu, bo czułam się paskudnie, dobrze że Kubuś przestał akurat kopać mnie w ten żołądek wtedy, bo bym nie dała rady. Czymś się podtrułam, bo mnie czyści na dodatek jak sam skurczysyn :/

Teraz tak dumam czy poleżeć, czy wykorzystać niebywałą okazję że dom pusty i jeszcze oblecieć górę póki cisza
Skąd Ty bierzesz tą energię kobieto :P:P

Cytat:
Napisane przez gosiek0388 Pokaż wiadomość
wow a to nie oszukaństwo?? takie mini czy normal?? może spróbuje ale u mnie to chyba niedoleczona infekcja bakteryjna pochwy i dlatego mocz wychodzi do doopy..... a właśnie laseczki leci wam tak jakby woda bezbarwna bo mi tak leci i bez wkładek ani rusz i taka plamka mała delikatnie żółtawego śluzu jest - któraś tu chyba pisała że jej też taka woda leci... może to nie wody płodowe

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

mała pomału oliath jest teraz u kogoś innego , zaraz wpadnie do ciebie
Ja też mam ostatnio więcej śluzu, też schizowałam, czy to nie czop albo wody płodowe. A propos... jak ten czop wygląda? Nie pomyli się go ze zwykłym śluzem?

Cytat:
Oliath coś dla Ciebie w TKMaxie - ściągaj męża
Załącznik 6027939
Hihi to ta moja :P Po rozłożeniu jest jeszcze bardziej zaje...fajna

Dziewczyny, które mają dzieci już przekręcone główkowo...macie takie dziwne uczucie dyskomfortu, napięcia :/ hmm nie wiem jak to określić w podbrzuszu? Kurcze zaczynam się bać czy mi się szyjka nie skraca :/ a może w przyszłym tygodniu jadę z Tżtem nad morze i trochę się boję.

"może jadę nad morze" ehhhhhhhhhhhhh

Aniołek 11.03.2015

Edytowane przez amelia177
Czas edycji: 2015-08-01 o 22:25
amelia177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 22:37   #2257
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina

Czytam, ale mało czasu na odp triche się dziś narobiłan i odsypialam, bi mała w nocy spać nie daje teraz tez się wierci i wierci a ja zgage mam jutro jedziemy odebrać łóżeczko, ale i tak na razie będzie w kartonie, bo musimy najpierw przemeblowanie zrobić w pokoju wam też tak strasznie maluchy na pęcherz cisną?
Stary 2015-08-01, 22:41   #2258
niud
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
już nawet Kubuś maila w tej sprawie wystosował na Taty pocztę firmową w tygodniu, tatuś sprawdził dostępność we Wro i kiszka - poooooszli sowy wszystkie
Nie skumałam, że to to To nie może z Warszawy sprawdzić ?
Jakby co jest w TKMax na Targówku

Cytat:
Napisane przez amelia177 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, które mają dzieci już przekręcone główkowo...macie takie dziwne uczucie dyskomfortu, napięcia :/ hmm nie wiem jak to określić w podbrzuszu? Kurcze zaczynam się bać czy mi się szyjka nie skraca :/ a może w przyszłym tygodniu jadę z Tżtem nad morze i trochę się boję.

No właśnie o to samo pytam
a) czuje ukłucia w pochwie a może i szyjce, nie umiem dokładnie określić co w którym miejscu się mieści
b) czuje właśnie takie napięcie raz na jakiś czas. Czasami ( szczególnie pod koniec intensywnego dnia ( a ja się staram żeby wszystkie były w miarę intensywne ) jak usiądę na 15 minut i potem wstanę to dół macicy też mnie boli, tak jakby się zastał :/
Jutro zrobię sobie dzień odpoczynku, nigdzie nie jadę, nigdzie nie idę.
niud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 22:43   #2259
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewlina Pokaż wiadomość
Czytam, ale mało czasu na odp triche się dziś narobiłan i odsypialam, bi mała w nocy spać nie daje teraz tez się wierci i wierci a ja zgage mam jutro jedziemy odebrać łóżeczko, ale i tak na razie będzie w kartonie, bo musimy najpierw przemeblowanie zrobić w pokoju wam też tak strasznie maluchy na pęcherz cisną?
też tzn mnie kopie a nie ciśnie , jeszcze się nie odwrócił
Stary 2015-08-01, 23:04   #2260
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
W tej chwili mam 85F ( mniej więcej , więc zgodnie z wymiarami wzięłam XL i jest ok
To stanik sportowy, więc miseczka się rozciąga a podtrzymanie masz na ramiączkach a nie w obwodzie jak być powinno. Na początek do karmienie myślę że jak znalazł

To ten kocyk co masz Ty (różowy) i Maggie niebieski, to jest w końcu cienki czy gruby ??

Dziewczyny, czy wy czujecie czasami takie jakby delikatne ukłucia w pochwie ? Od wczoraj mi się nasiliły i zaczynam się stresować, że mi się szyjka skraca, czy coś
Jak siedzicie dłużej w jednej pozycji, to potem jak wstajecie boli Was dół macicy, tak jakby się zastała ?
A w tym staniku jak chodzisz to cycki nie skaczą na wszystkie strony? bo ja mam taki jeden że tragedia, aż siara go ubrać tak na miasto

JA bym sklasyfikowała ten kocyk jako cienki

A to w pochwie czy maluch CI w szyjkę napierdziela? Bo mi mała tak w szyjkę chyba łepetynką, ze aż taki prądzik przechodzi
Cytat:
Wyobrazilam sobie palca z takim bombelkiem na koncu

Dziad jeden. aż mi palec spuchł i nabrzmiały, gorący jest cholerne wampiry

Amelie żyje

Cytat:

Oliath jest opętana Przez demona sówkowego i lata jak szalona:c razy:

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Cytat:
No właśnie o to samo pytam
a) czuje ukłucia w pochwie a może i szyjce, nie umiem dokładnie określić co w którym miejscu się mieści
b) czuje właśnie takie napięcie raz na jakiś czas. Czasami ( szczególnie pod koniec intensywnego dnia ( a ja się staram żeby wszystkie były w miarę intensywne ) jak usiądę na 15 minut i potem wstanę to dół macicy też mnie boli, tak jakby się zastał :/
Jutro zrobię sobie dzień odpoczynku, nigdzie nie jadę, nigdzie nie idę.
JAk dużo jesteś w pozycji pionowej to wszystko ciśnie na dół macicy, kości miednicy, spojenie itd grawitacja
Mnie przechodzi przez chyba szyjkę taki prądzik jak np wrażliwy ząb jest i napijesz się zimnego i taki prądzik CI idzie bolesny. TO takie miewam

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Który kocyk jest najładniejszy http://allegro.pl/kocyk-akrylowy-80x...975947765.html
Zastanawiam się nad 35, 36,37??
Stary 2015-08-01, 23:05   #2261
ktosiula
Wtajemniczenie

Niud czuje tak jak Ty.

Malinowa dzięki, doczytałam wrześniówki i spłakałam się strasznie. Podziwiam jej opanowanie i bardzo współczuję. Dobrze że to przeczytałam, dotarło do mnie, żeby nie bagatelizować niczego, oszczędzać się.

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 23:07   #2262
niud
Wtajemniczenie

Cytat:
A w tym staniku jak chodzisz to cycki nie skaczą na wszystkie strony? bo ja mam taki jeden że tragedia, aż siara go ubrać tak na miasto
Nie nie skaczą, boki są ładnie wybrane że tak powiem, ale na miasto i tak bym w nim nie wyszła, bo mi się kształt biusty w nim nie podoba. Ja mam na pradwę "ciężki" biust
Cytat:
JA bym sklasyfikowała ten kocyk jako cienki
Maggi pisała, że u niej plasuje się w kategorii grubych, dlatego pytam bo właśnie cienkiego potrzebuje, gruby już mam.
Cytat:
A to w pochwie czy maluch CI w szyjkę napierdziela? Bo mi mała tak w szyjkę chyba łepetynką, ze aż taki prądzik przechodzi
Tak jak pisałam, nie umiem rozróżnić gdzie się kończy pochwa a zaczyna szyjka, tym bardziej że te ukłucia naprawdę trwają sekundę.
Cytat:
JAk dużo jesteś w pozycji pionowej to wszystko ciśnie na dół macicy, kości miednicy, spojenie itd grawitacja
Mnie przechodzi przez chyba szyjkę taki prądzik jak np wrażliwy ząb jest i napijesz się zimnego i taki prądzik CI idzie bolesny. TO takie miewam
No taki niby prądzik, ale bardziej jakby krótkie ukłucie szpileczki
Umówiłam się na jutro rano do mojej starej lekarki. Jakimś cudem miała wolny termin, aż w szoku jestem. Co prawda to po drugiej stronie Warszawy i muszę tam jechać prawie godzinę, ale wolę żeby mnie obejrzała i uspokoiła a jak dzieje się coś nie tak, to od razu zadziałamy =)

Kocyk 36 jak dla Gabi Jednak obawiałabym się co do jakości patrząc po tych zdjęciach...

Edytowane przez niud
Czas edycji: 2015-08-01 o 23:10
Stary 2015-08-01, 23:13   #2263
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Który kocyk jest najładniejszy http://allegro.pl/kocyk-akrylowy-80x...975947765.html
Zastanawiam się nad 35, 36,37??
ja mam cuś takiego jak nr 18 tutaj (ten od babci tż) ale chyba nie identyczny wzór. misie są ale nie wiem czy takie , nie pamiętam

hmm 36 albo 37 ciężki wybór :P chyba bardziej 36
Stary 2015-08-01, 23:15   #2264
ktosiula
Wtajemniczenie

Cytat:
a w tym staniku jak chodzisz to cycki nie skaczą na wszystkie strony?:d bo ja mam taki jeden że tragedia, aż siara go ubrać tak na miasto

Ja bym sklasyfikowała ten kocyk jako cienki

a to w pochwie czy maluch ci w szyjkę napierdziela? Bo mi mała tak w szyjkę chyba łepetynką, ze aż taki prądzik przechodzi

dziad jeden. Aż mi palec spuchł i nabrzmiały, gorący jest Cholerne wampiry

amelie żyje :d

oliath jest opętana:d przez demona sówkowego i lata jak szalona:c razy:

---------- dopisano o 22:56 ---------- poprzedni post napisano o 22:52 ----------

jak dużo jesteś w pozycji pionowej to wszystko ciśnie na dół macicy, kości miednicy, spojenie itd grawitacja
mnie przechodzi przez chyba szyjkę taki prądzik jak np wrażliwy ząb jest i napijesz się zimnego i taki prądzik ci idzie bolesny. To takie miewam

---------- dopisano o 23:04 ---------- poprzedni post napisano o 22:56 ----------

który kocyk jest najładniejszy http://allegro.pl/kocyk-akrylowy-80x...975947765.html
zastanawiam się nad 35, 36,37??
35!

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 23:25   #2265
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Nie nie skaczą, boki są ładnie wybrane że tak powiem, ale na miasto i tak bym w nim nie wyszła, bo mi się kształt biusty w nim nie podoba. Ja mam na pradwę "ciężki" biust

Maggi pisała, że u niej plasuje się w kategorii grubych, dlatego pytam bo właśnie cienkiego potrzebuje, gruby już mam.

Tak jak pisałam, nie umiem rozróżnić gdzie się kończy pochwa a zaczyna szyjka, tym bardziej że te ukłucia naprawdę trwają sekundę.

Umówiłam się na jutro rano do mojej starej lekarki. Jakimś cudem miała wolny termin, aż w szoku jestem. Co prawda to po drugiej stronie Warszawy i muszę tam jechać prawie godzinę, ale wolę żeby mnie obejrzała i uspokoiła a jak dzieje się coś nie tak, to od razu zadziałamy =)

Kocyk 36 jak dla Gabi Jednak obawiałabym się co do jakości patrząc po tych zdjęciach...
no własnie mi chodziło o to czy to taki wyjściowy

Co do kocyka to jutro postaram się jakoś zrobić zdjęcia żeby ci pokazać jakiej grubości. Dla mnie gruby to chyba ten minky i akrylowy mam w domu gruby to to są dla mnie grube. A ten jest raczej cienki. JAk zapomnę to mi przypomnij o tych zdjęciach

No też mam takie coś jakby szpilkę mi ktoś wbił A teraz mała czymś mi wali pęcherzu a mąż w kibelku aaaaaaaaaaaaaa....

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

Malinka a możesz juro zobaczyć czy to taki sam kocyk i dać znać jakiej jest jakości i czy włochy nie wyłażą? bo tak jakiś tani jak na akrylowy. JA za swój duży akrylowy dawałam koło 120 zł
Stary 2015-08-01, 23:28   #2266
toskaKrk
Wtajemniczenie

Współczuję ukłuć szyjki. U mnie tak jak w pierwszej ciąży jest długa, pozamykana i nic się z nią nie dzieje, więc i kłucia nie czuję.

niud a to uczucie zastania na dole to może spojenie?
Mnie tak boli po wstaniu, właśnie taka zastana jestem, obolała, zesztywniała.

Kąpiel we własnej wannie to jest to
Udało mi się też dzisiaj umówić na USG to trzeciego trymestru na środę najbliższą. Niestety dopiero o 20 i u lekarza, którego nie znam, ale dam radę
Stary 2015-08-01, 23:30   #2267
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Malinka a możesz juro zobaczyć czy to taki sam kocyk i dać znać jakiej jest jakości i czy włochy nie wyłażą? bo tak jakiś tani jak na akrylowy. JA za swój duży akrylowy dawałam koło 120 zł
specjalnie dla Ciebie wyciągnęłam ja mam taki. inny wzór a firma to baby mix , więc chyba nie ta sama? włochy nie wyłażą
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WP_20150801_001.jpg (68,7 KB, 15 załadowań)
Stary 2015-08-01, 23:31   #2268
blindness_94
Zadomowienie

GG do blindness_94

Cześć
Ale męczący dzień miałam. Sprzątanie, zakupy itp. Ale najważniejsze, że tż dostał umowę na czas nieokreślony . Byliśmy z tej okazji na pizzy, zamówiłam średnią i zjadłam całą na miejscu , a potem marudzę, że gruba jestem.
Jutro moi rodzice wyjeżdżają na wakacje, a ja mam się zająć ich dobytkiem, więc pewnie będzie mnie trochę mniej na forum, bo zabierają swój komputer. Ale będę się starać wszystko na bieżąco aktualizować itp.
emylka - u mnie jedna koleżanka z pracy tak miała. Ja, z resztą, też nie mam do czego wracać po macierzyńskim.
Też się o Amelie martwię...
Stary 2015-08-01, 23:31   #2269
malinowa4
Zakorzenienie

nawet znalazłam aukcję z nim http://allegro.pl/babymix-miekki-koc...528048811.html
Stary 2015-08-01, 23:39   #2270
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:

Każdy inaczej interpretuje i bedzie stosował jak woli On na pewno nie nadaje się na lato ani na cieplejsze dni takie jest moje zdanie ze wzgl. na ten materiał itd. Ja mam łącznie 5 kocykow i ten jedynie kwalifikuje się na zimniejsze pory. Reszta mam takie "przewiewne" kocyki w których dziecko na pewno się nie zagotuje latem

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Cytat:
Napisane przez blindness_94 Pokaż wiadomość
Cześć
Ale męczący dzień miałam. Sprzątanie, zakupy itp. Ale najważniejsze, że tż dostał umowę na czas nieokreślony . Byliśmy z tej okazji na pizzy, zamówiłam średnią i zjadłam całą na miejscu , a potem marudzę, że gruba jestem.
Jutro moi rodzice wyjeżdżają na wakacje, a ja mam się zająć ich dobytkiem, więc pewnie będzie mnie trochę mniej na forum, bo zabierają swój komputer. Ale będę się starać wszystko na bieżąco aktualizować itp.
emylka - u mnie jedna koleżanka z pracy tak miała. Ja, z resztą, też nie mam do czego wracać po macierzyńskim.
Też się o Amelie martwię...
Ale super że mu przedłużyli umowę
Stary 2015-08-01, 23:44   #2271
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinowa4 Pokaż wiadomość
specjalnie dla Ciebie wyciągnęłam ja mam taki. inny wzór a firma to baby mix , więc chyba nie ta sama? włochy nie wyłażą
O dziękuję a gruby jest czy cienki?
Własnie nigdzie nie widzę jaka to firma kocyka:/
Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Współczuję ukłuć szyjki. U mnie tak jak w pierwszej ciąży jest długa, pozamykana i nic się z nią nie dzieje, więc i kłucia nie czuję.

Udało mi się też dzisiaj umówić na USG to trzeciego trymestru na środę najbliższą. Niestety dopiero o 20 i u lekarza, którego nie znam, ale dam radę
A ja już wczęsniej miałam takie ukłucia i na wizycie dr mówi, ze wszystko pozamykane, szczelne, a niunia leżała główką w dół i pewnie tą główką napierdziela. Widziałam nawet taką animację w necie co dzidzia robi w brzuszku i tak waliła łebkiem o macicę hehhe więc jak to sobie tak wyobrażam

A o moim spojeniu to już pisałam, że jak babcia wstaję, łażę itd. Choć ostatnio lepiej, bo w poniedziałek wizyta a później znowu będzie dokuczało pewnie
Blindnes no to gratulacje z okazji umowy. Nie częste w tych czasach

---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ----------

Cytat:
Napisane przez 88maggie88 Pokaż wiadomość
Każdy inaczej interpretuje i bedzie stosował jak woli On na pewno nie nadaje się na lato ani na cieplejsze dni takie jest moje zdanie ze wzgl. na ten materiał itd. Ja mam łącznie 5 kocykow i ten jedynie kwalifikuje się na zimniejsze pory. Reszta mam takie "przewiewne" kocyki w których dziecko na pewno się nie zagotuje latem [COLOR="Silver"]
A nie no na lato to za ciepły. Tak wiosna, jesień bym rzekła
Stary 2015-08-01, 23:44   #2272
niud
Wtajemniczenie

Cytat:
no własnie mi chodziło o to czy to taki wyjściowy

Co do kocyka to jutro postaram się jakoś zrobić zdjęcia żeby ci pokazać jakiej grubości. Dla mnie gruby to chyba ten minky i akrylowy mam w domu gruby to to są dla mnie grube. A ten jest raczej cienki. JAk zapomnę to mi przypomnij o tych zdjęciach

No też mam takie coś jakby szpilkę mi ktoś wbił A teraz mała czymś mi wali pęcherzu a mąż w kibelku aaaaaaaaaaaaaa....
Dzięki, jakby co przypomnę się jutro.
Mi ten kocyk z Twojej aukcji wydaje się podejrzany, bo na niektórych zdjęciach jest taki jakby pogięty, jak kocyk może mieć taki zagięcia ?

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość

Może - nie wiem, mam nadzieję, że to nic poważnego. Tak jak pisałam nie czekając zbyt długo zapisałam się do lekarza na jutro rano - nie wyjdę póki nie będę wiedziała skąd te moje obawy
Dobrze że przynajmniej grzdyl się rusza
Stary 2015-08-01, 23:48   #2273
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki, jakby co przypomnę się jutro.
Mi ten kocyk z Twojej aukcji wydaje się podejrzany, bo na niektórych zdjęciach jest taki jakby pogięty, jak kocyk może mieć taki zagięcia ?

Może - nie wiem, mam nadzieję, że to nic poważnego. Tak jak pisałam nie czekając zbyt długo zapisałam się do lekarza na jutro rano - nie wyjdę póki nie będę wiedziała skąd te moje obawy
No właśnie te akrylowe są trochę błyszczące pod światło i tak może wyjść przy lampie błyskowej takie zagięcia jak wyciągneli z opakowania i cykali fotki więc akurat na to nie patrzę.
Mój duży też tak wyglądał na zdjeciach a jest milusi i gruby. Mnie tylko ta cena zaniepokoiła

W niedzielę CIę lekarz przyjmie?
Stary 2015-08-01, 23:54   #2274
toskaKrk
Wtajemniczenie

blindness super że jest umowa

Cytat:
A ja już wczęsniej miałam takie ukłucia i na wizycie dr mówi, ze wszystko pozamykane, szczelne, a niunia leżała główką w dół i pewnie tą główką napierdziela. Widziałam nawet taką animację w necie co dzidzia robi w brzuszku i tak waliła łebkiem o macicę hehhe więc jak to sobie tak wyobrażam

A o moim spojeniu to już pisałam, że jak babcia wstaję, łażę itd. Choć ostatnio lepiej, bo w poniedziałek wizyta a później znowu będzie dokuczało pewnie
Moja w takim razie oszczędza szyjkę skupia się na pęcherzu i żebrach. Ostatnio już nie kopie tylko się wygina, prostuje, ewentualne mam wrażenie, że łapkami przebiera

Odkąd wczoraj wyszłam ze szpitala to moje spojenie to jakiś dramat. Chodzę cała sztywna, bo mnie boli.

Cytat:
Jutro?
No to powodzenia na wizycie
Stary 2015-08-01, 23:57   #2275
malinowa4
Zakorzenienie

Mala raczej grubszy. Nie jakiś mega ale ciepły. Mam 2 inne cienkie i jest spora różnica
Stary 2015-08-02, 00:00   #2276
niud
Wtajemniczenie

Cytat:
No właśnie te akrylowe są trochę błyszczące pod światło i tak może wyjść przy lampie błyskowej takie zagięcia jak wyciągneli z opakowania i cykali fotki więc akurat na to nie patrzę.
Mój duży też tak wyglądał na zdjeciach a jest milusi i gruby. Mnie tylko ta cena zaniepokoiła

W niedzielę CIę lekarz przyjmie?
Pewnie masz rację, ale mogli się postarać o lepsze zdjęcia
Też mnie to zaskoczyło, ale akurat tam przyjmują w niedziele 8-14. To LuxMed, nie wiem czy kojarzycie - tam się przewija taka ilość pacjentów, że jakby cała dobę pracowali to wszystkich chętnych by nie obsłużyli. Smsa z potwierdzeniem dostałam więc wszystko się zgadza.
Stary 2015-08-02, 00:18   #2277
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie masz rację, ale mogli się postarać o lepsze zdjęcia
Też mnie to zaskoczyło, ale akurat tam przyjmują w niedziele 8-14. To LuxMed, nie wiem czy kojarzycie - tam się przewija taka ilość pacjentów, że jakby cała dobę pracowali to wszystkich chętnych by nie obsłużyli. Smsa z potwierdzeniem dostałam więc wszystko się zgadza.
No mogli ale za tą cenę nie chciało im się wysilać

Wstawiam CI zdjęcia. Nie wiem czy będzie widać, ale od spodu nie jest już taki puchaty choć tez milusi i jednak jest trochę cienkawy
kocyk 3.jpg kocyk4.jpg
Stary 2015-08-02, 00:26   #2278
mala29lll
Zakorzenienie

Już się wkurzyłam i wpisałam w allegro ""gruby kocyk nie minky" i wyskoczyły same minky oszaleć idzie
Stary 2015-08-02, 00:51   #2279
vikicullen
Zadomowienie

Cytat:
Hej laski,

ja mam dzisiaj dobry humorek, bo zajrzeliśmy z mężem dzisiaj do dzieciowego sklepu po wanienkę a tam 30% na Avent mniej Kupiliśmy od razu laktator, sterylizator i podgrzewacz. No i parę gadżetów dla małej.

O dzięki właśnie tego szukałam

Śliczne

Ja też mam ostatnio więcej śluzu, też schizowałam, czy to nie czop albo wody płodowe. A propos... jak ten czop wygląda? Nie pomyli się go ze zwykłym śluzem?

Hihi to ta moja :P Po rozłożeniu jest jeszcze bardziej zaje...fajna

Moja juz się odwróciła, i właśnie teraz mam ulgę, jak byla u góry czy bokiem to miałam dyskomfort, bolały mnie ruchy, pęcherz, a teraz jest o niebo lepiej.

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0askflsw50.png

PAULINKA ur. 01.10.2015 r.

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37tv739lp63vo5.png
vikicullen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 08:04   #2280
toskaKrk
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Obudziłam się po 6 i już nie mogłam zasnąć
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości