|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 |
Nie-rudy lis
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX
Nennka dodała haul ślubny, nie mam jak podlinkować. Sukienka moim zdaniem spory nie takt. Juz pominę kolor, sam krój jest dość ślubny, byłabym zła na miejscu PM.
![]() |
#2702 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Rzeczywiście ta koronka i krój na wysokości piersi przypomina suknie slubna. Dol juz taki przecietny, jak to we wszystkich sukienkach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak. Dla mnie ten budynek jest perfekto jeśli chodzi o swoje przeznaczenie i wpasowanie się w klimat warszawskich kontrastów. Wiadomo, że jestem w mniejszości z moim zamiłowaniem do architektury tamtego okresu, ale po prostu obawiam się, że zaraz poza nowymi osiedlami budowanymi na jedno kopyto i oszklonymi biurowcami nie będzie niczego, co ma w sobie trochę oddechu lat minionych. Warszawa i tak jest powojenna, więc po co to wszystko znowu równać z ziemią? ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- On nie jest baaardzo bardzo jasny - fakt, jednak na tym słoczu Twoim wydaje się brzoskwiniowy taki, a moim zdaniem to zgaszony beż, taki podobny trochę do niektórych koreańskich BB. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2704 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
https://youtu.be/fDHsv6Fgies |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2015-08-02 o 09:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Zakorzenienie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;52280517]Oj tak, Marzenka wygląda super, poza tym ona ma tyle uroku osobistego, że jej kilogramy to najmniej istotna rzecz.
Mina Darka przyprawia mnie o mdłości, odejmuje mu z 50 punktów IQ.[/QUOTE] Marzenka mi straaaaasznie przypomina jedna wizazanke ![]()
#2707 |
Konto usunięte
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;52280619]link: https://www.youtube.com/watch?v=gctRFEYnm8E
Rzeczywiście ta koronka i krój na wysokości piersi przypomina suknie slubna. Dol juz taki przecietny, jak to we wszystkich sukienkach.[/QUOTE] Wstawiała kiedyś na insta fotke z fragmentem tej sukienki i już nawet podejrzewałam, że to ona wychodzi za mąż. Materiał dolnej części wydaje się dość 'elegancki' co wcale nie pomaga. Jeśli panna młoda wybierze bardzo skromną sukienke to może być niezręcznie |
![]() ![]() |
![]() |
#2708 |
Zakorzenienie
|
No teraz to musisz powiedzieć jaką
![]() Marzenka jest prześliczna <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#2709 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
I to notorycznie, w wielu wątkach. ![]() To po prostu trzeba być ciętą na NPB tak jak ja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2710 |
Wtajemniczenie
|
U mnie on się nie sprawdza nic a nic. Żółty i za ciemny. Mieszam go z true match n1, ale jego wygląd na twarzy mi się nie podoba. Już wolę catrice all mat plus.
#2711 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2712 |
Zakorzenienie
|
Niee Mostly nie znam osobiscie
![]() ![]()
#2713 |
Raczkowanie
|
ojj to nie- mój KWC to healthy Mix 51 ale mam czasami ochotę go zdradzić. Może z Catrice? jest jasny ?
![]() P.S. moja gąbeczka od tego olejku z Isany jest jak nowa! Dzięki za sposób ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2714 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
W każdym razie, nie żyję codziennością Warszawy przez to jeśli nie wejdę na jakieś wiadomości, raczej sobie od tak nie przypomnę, że dziś jakaś rocznica, jakieś marsze. Więc jestem w stanie uwierzyć, że ktoś może nie ogarnąć, nie z głupoty, tak po prostu. Jedynie mnie dziwi, że ktoś kto mieszka w Warszawie i zna ten scenariusz co roku, nie wie o co chodzi ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2715 | |
maskott
|
Cytat:
![]() z opóźnieniem obejrzałam filmik Maxi o hybrydach, na stronce zestawy już wymiecione ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2716 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2717 |
Raczkowanie
|
#2718 |
Wtajemniczenie
|
Jasny, beżowy. Kolor dla mnie idealny. To najwiekszy plus tego podkładu. Jeszcze gdyby trwalszy był.
#2719 | |
tuńczyk duńczyk <><
|
Cytat:
w ogóle z chęcią dorwałabym coś w stylu :KLIK, tylko kurczę, jednak odcień niezbyt mój. Ciepła brzoskwinia, a ja żółć. Super ten krem był:< Delikatny, miło pachniał- owocowo!, wyrównywał lekko koloryt, ale krycie miał słabe. Jak znacie coś takiego w wielu odcieniach, piszcie proszę. Dobry krem na dzień, SPF(troszkę) i to co lubię- jeśli jest jakaś niedoskonałość to zamiast grubo ją przykrywać, tylko łagodzi zaczerwienienia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2720 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dlatego warto się przejść i sprawdzić co komu podpasuje. edycja: poza tym zauważyłam, że moja trójka wydaje się jeszcze ciemniejsza jak się pacnie taką grubszą warstwę do swatchy. Jednak po wklepaniu jest jaśniejsza, ładnie się stapia z moim naturalnym odcieniem. Odcień kupowałam na oko, i tak mi się poszczęściło, że w końcu trafiłam. Zawsze było albo za ciemno, albo za jasno :< Edytowane przez 201607111004 Czas edycji: 2015-08-02 o 10:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2721 |
Zakorzenienie
|
Nie nie, nie ma jej tu z nami
![]() Wlaczylam test polskich slodyczy i tz juz zaciska niewidzialna pętle na mej szyi ![]() ![]()
#2722 |
Raczkowanie
|
Ale robi makijaże dla bardzo opadających powiek. Nawet mówiła raz o J. Lawrence i malowała fejk powiekę... i nie widać jak jej opada bo jest super umalowana... ale zawsze mówi że ma opadające i tego nie lubi i musi korygować umiejętnym makijażem. Oglądam ją od lat.
Edytowane przez BezimiennyKot Czas edycji: 2015-08-02 o 10:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2723 |
Konto usunięte
|
Nie znoszę tego malowania fejk powieki lub usilnego kociego oka na powiece typu J. Lawrence. To dla mnie wyglada tragicznie. Myślę, że po prostu trzeba się przypatrzecieć jakie makijaże nosi Lawrence i starać się to skopiować. Widzę na przykład, że ona ma najciemniej przy samych rzęsach, rzadko kolor jakoś mocno nachodzi na powiekę ruchomą. I moim zdaniem dobrze, bo to źle wygląda. No nienawidzę jak dziewczyny na blogach polecają coś takiego, to wygląda tak źle, że aż mnie skręca:
![]() Ja mam chyba dzisiaj dzień awanturnika :3 Edytowane przez 201607111004 Czas edycji: 2015-08-02 o 10:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2724 |
Karo
|
o matko!
#2725 |
tuńczyk duńczyk <><
|
Ogólnie: w berlinie jest bałdzo bałdzo duzo osób niepełnosprawnych, bałdzo duzo osób na wózkach- Bogusia naprawdę zaskoczona- przez cztery dni widziała bałdzo dużo osób na wózkach. Miasto jest dostosowane, sa dostosowania ALE przy każdym przejściu dla pieszych jest obniżenie, w Polsce jest to obniżenie równe z drogą, w Berlinie jednak te krawężniki mimo wszystko wystają (Według mnie niefajna sprawa) i Bogusia miała małe problemy. Transport dostosowany tak jak w Polsce. Różnica- w Berlinie sami kierowcy wychodzą i pomagają, w Polsce trzeba się prosic. W autobusie zawsze jest więcej niż jedno miejsce, nawet trzy!! dla osoby na wózku. Tramwaje takie same. Esban- Bogusia miałaby lekki problem jjeździć sama, ale z Bartkiem już nie. Uban jest juz naprawdę dobrze dostosowany, nie ma problemu, czy kolejka stara czy nowa Bogusia mogłaby jeździć. Bogusia poleca warszawskiemu przyjechac do berlinskiego metra zeby zobaczyc jak to wygląda. Każde centrum handlowe dostosowane, bez zastrzeżeń. W windach guziki obniżone (super, chyba mówiła że w Warszawie często są za wysoko) Potem Bogusia mówi o ludziach którzy tam mieszkają, a raczej o tolerancji. Mówi, ze nikt, NIKT nie obrócił się, nie gapił się, nie mówił dziwnych rzeczy, nie obrażał. Ludzie sami 'podlatywali' i pytali jak jej pomóc, jesli przez chwile była gdzieś sama. Mówi też o ważnej rzeczy- tak mnie to jakoś tknęło, mianowicie- fajnie, że w Berlinie żadne dziecko nie mówiło dziwnych rzeczy, nie wytknęlo palcem ani nic. I fajnie, jakby w Polsce tez tak było. Faktycznie fajnie Bogusia daje okejkę potem wspomina o łódce, ale to już znamy z vloga. Jeden cytat warty przytoczenia- 'Myślałam że to jest imposibul, żebym mogła wejśc do tej łódki'- ale ekipa zrobiła wszystko, zeby mogła wjechać, było bezpiecznie i super. Bogusia pyta, jakie miasta w Europie polecamy odwiedzić i sprawdzić dostosowanie dla osób na wózkach. Papa! |
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Zakorzenienie
|
Znalazlal sobie kilka testow polskich slodyczy i serce mi krwawi jak wypluwaja cos
![]()
#2727 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2015-08-02 o 11:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2728 |
Konto usunięte
|
inny typ opadającej powieki, nie ma takiej 'poduszeczki' jak Lawrence, ale bardzo fajnie tłumaczy jak malować https://www.youtube.com/user/stephilalalange/videos
|
![]() ![]() |
![]() |
#2729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Konto usunięte
|
ooo rzeczywiście, automatycznie omijam to co pisze Kot
![]() podstawowa zasada malowania opadającej powieki: konturuj oko patrząc na wprost, na ruchomej powiece możesz szaleć z kolorami bo nie będą widoczne cały czas. Możesz odtworzyć każdy makijaż tylko na sobie musisz go pociągnąć wyżej na 'poduszeczke'. Kreska to już indywidualna sprawa, każda opadająca jest inna i trzeba samemu wyczuć gdzie pociągnąć żeby było widać. Aha, no i bez rzęs nie ma makijażu,przynajmniej dla mnie. Pare fotek ode mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.