Maturę rozwalamy i CKE zawstydzamy! - cz.II - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Szkoła i edukacja

Notka

Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-08-01, 10:27   #4531
blemish
Raczkowanie

Dot.: Maturę rozwalamy i CKE zawstydzamy! - cz.II

Cytat:
Napisane przez pancakes Pokaż wiadomość
no hej, ja też jestem co was zajmuje obecnie w te przedługaśne wakacje?
Praca i prawko

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Cytat:
Napisane przez nathalie1996 Pokaż wiadomość
Ja pracuję, a wolny czas dzielę pomiędzy koleżanki a chłopaka
Poza tym rozpaczam, że zabrakło mi 0,06 pkt, żeby się dostać na wymarzony kierunek.
Jakiś plan awaryjny?
blemish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-01, 12:13   #4532
serialomaniaczka
Rozeznanie

Cytat:
leniuchowanie ubolewam strasznie, że w mojej mieścinie nie ma za bardzo sezonowych prac, bo serio, ani ja, ani nikt z moich znajomych nie jest w stanie nic znaleźć. jedyne co, to w tamtym tygodniu pracowałam na audioriver.

i w ogóle mam lekką załamkę, bo niby się cieszyłam z administracji, ale w ostatnim czasie zaczęłam rozkminiać o prawie. jak zobaczyłam, że na UKSW będzie dodatkowa rejestracja to już skakałam z radości myśląc, że może będę w stanie naprawić swój błąd (w ostatniej chwili zrezygnowałam z rejestracji na prawo uważając, że w życiu się tam nie dostanę ze względu na podawane progi...okazało się, że to progi z pierwszej tury, a ostatecznie duuuużo osób miało wynik niższy niż ja..). głupia ja, że myślałam, że będą teraz jakieś wolne miejsca na prawie
Stary 2015-08-01, 16:28   #4533
Radzka
Zadomowienie

no witajcie. Też leniu☠☠☠☠ę, w sumie na 15 dni nie opłaca mi się (tak sobie wmawiam) znaleźć pracy, bo niedługo się przeprowadzam do Warszawy upragnionej.
Ubolewam, że nie składałam papierów na UW i czekam na drugą rekrutację, bo UKSW jednak mnie nie nęci zbytnio, pzoa tym jest na odludziach, a jeżeli chodzi o wynajem mieszkania to Żoliborza i Bielan prawie nigdy nie ma na OLX.
Trudny żywot studentki

Woodstock 2013
Woodstock 2014
Woodstock 2015

Woodstock 2016

03.08.2013 <3
Radzka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-01, 16:56   #4534
nathalie1996
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez blemish Pokaż wiadomość
Jakiś plan awaryjny?
Idę na KUL
nathalie1996 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-01, 17:14   #4535
leille
hayat güzeldir ₊⋆ ☽

Cytat:
Swego czasu trochę się nudziłam, potem miałam wyjazd, obecnie załatwiam mieszkanie, za dwa tygodnie mam chrzciny, więc jako chrzestna namiętnie poszukuje prezentu. Trochę zajęć mi się zebrało. ogólnie staram się odpoczywać, spędzam dużo czasu z chłopakiem itd.

nathalie1996 - witamy w Lublinie! jaki kierunek ostatecznie?
leille jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-01, 17:23   #4536
kingga92
Przyczajenie

Cytat:
Idę na KUL
Dobra uczelnia
kingga92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-01, 17:39   #4537
serialomaniaczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Radzka Pokaż wiadomość
no witajcie. Też leniu☠☠☠☠ę, w sumie na 15 dni nie opłaca mi się (tak sobie wmawiam) znaleźć pracy, bo niedługo się przeprowadzam do Warszawy upragnionej.
Ubolewam, że nie składałam papierów na UW i czekam na drugą rekrutację, bo UKSW jednak mnie nie nęci zbytnio, pzoa tym jest na odludziach, a jeżeli chodzi o wynajem mieszkania to Żoliborza i Bielan prawie nigdy nie ma na OLX.
Trudny żywot studentki
no fakt, lokalizacja to nie jest zbyt mocna strona UKSW dlatego ja poszerzyłam "horyzonty" i szukam mieszkań także gdzieś dalej, ale w okolicy metra. metrem to wiadomo - chwila jazdy, dojadę do stacji Młociny i potem bezpośredni autobus, więc byłoby bez tragedii.
Stary 2015-08-01, 19:50   #4538
Radzka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez serialomaniaczka Pokaż wiadomość
no fakt, lokalizacja to nie jest zbyt mocna strona UKSW dlatego ja poszerzyłam "horyzonty" i szukam mieszkań także gdzieś dalej, ale w okolicy metra. metrem to wiadomo - chwila jazdy, dojadę do stacji Młociny i potem bezpośredni autobus, więc byłoby bez tragedii.
Z centrum do Młocin to z 15-20 min, więc mnie to nie ratuje - plus autobusem z 15 min i jedzie tylko jeden. Jeszcze zależy, gdzie masz zajęcia, ale jakoś, ogarnia mnie smutek, że idę na UKSW (na razie), nawet babeczka, która przyjmowała moje papiery, zdziwiła się, że taki kawał przybyłam, żeby tam studiować - na UKSW chyba idą osoby, które mieszkają gdzieś na Mazowszu.
A Ty, serialomaniaczka jeszcze walczysz o prawo, czy jak?

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
Idę na KUL
Nie ma co się martwić, zawsze możesz spróbować się przenieść albo za rok spróbować - chociaż wtedy rok w plecy. Ew. II tura na socjologię? Z tego, co kojarzę po tym można zrobić specjalizację HR i coś z psychologią.

Woodstock 2013
Woodstock 2014
Woodstock 2015

Woodstock 2016

03.08.2013 <3

Edytowane przez Radzka
Czas edycji: 2015-08-01 o 20:02
Stary 2015-08-01, 20:22   #4539
serialomaniaczka
Rozeznanie

Cytat:
Z centrum do Młocin to z 15-20 min, więc mnie to nie ratuje - plus autobusem z 15 min i jedzie tylko jeden. Jeszcze zależy, gdzie masz zajęcia, ale jakoś, ogarnia mnie smutek, że idę na UKSW (na razie), nawet babeczka, która przyjmowała moje papiery, zdziwiła się, że taki kawał przybyłam, żeby tam studiować - na UKSW chyba idą osoby, które mieszkają gdzieś na Mazowszu.
A Ty, serialomaniaczka jeszcze walczysz o prawo, czy jak?
a na którym kampusie byś studiowała? bo na Wóycickiego jeżdżą o ile dobrze pamiętam 3 - jeden od Metra Młociny, a pozostałe 2 (jeśli chodzi o stacje metra ofc) od Placu Wilsona. wiadomo, też najlepiej byłoby mieszkać gdzieś w pobliżu i mieć jak najlepszy dojazd, ale to stolica - jestem przygotowana na długie podróże

a jeśli chodzi o to, że na UKSW chyba idą osoby z Mazowsza to może być racja. jakby nie patrzeć to młody uniwersytet, jeszcze bez żadnej większej renomy. myślę, że każdy znajdzie, no nie wiem, w obrębie 200km od swojego miejsca zamieszkania, uczelnię na podobnym poziomie, więc po co gnać na drugi koniec kraju?

a z tym prawem...jestem na etapie akceptacji swojej głupoty i myślę, że jeśli przez rok nic mi się nie zmieni i wciąż będzie mnie ciągnęło do prawa, to po prostu będę się starać za rok, trudno.
Stary 2015-08-01, 20:52   #4540
Radzka
Zadomowienie

Cytat:
a na którym kampusie byś studiowała? bo na Wóycickiego jeżdżą o ile dobrze pamiętam 3 - jeden od Metra Młociny, a pozostałe 2 (jeśli chodzi o stacje metra ofc) od Placu Wilsona. wiadomo, też najlepiej byłoby mieszkać gdzieś w pobliżu i mieć jak najlepszy dojazd, ale to stolica - jestem przygotowana na długie podróże

a jeśli chodzi o to, że na UKSW chyba idą osoby z Mazowsza to może być racja. jakby nie patrzeć to młody uniwersytet, jeszcze bez żadnej większej renomy. myślę, że każdy znajdzie, no nie wiem, w obrębie 200km od swojego miejsca zamieszkania, uczelnię na podobnym poziomie, więc po co gnać na drugi koniec kraju?

a z tym prawem...jestem na etapie akceptacji swojej głupoty i myślę, że jeśli przez rok nic mi się nie zmieni i wciąż będzie mnie ciągnęło do prawa, to po prostu będę się starać za rok, trudno.
Znaczy chodziło mi o autobusy tylko bezpośrednio od metra Młociny.
UKSW fajnie się rozwija i jest porównywalne do KULu, może zależy od wydziałów. Ja gnam na drugi koniec kraju (mimo że Warszawa to centrum ), dla samego miasta, nie uniwerka. A jednak UW ma wyższe progi i nawet ścisłowcy przydałby się pl rozszerzony. A oprócz UW w sumie Warszawa nie ma jakichś wybitnych szkół wyższych.
Poza tym - z takich plusów UKSW, to na pewno sam budynek - ten na Wóycickiego, nowoczesny i zadbany. Zawsze coś.
Znaczy, 30 min w jedną stronę mogę przeżyć, ale na dzielnice po drugiej stronie Wisły nie ma mowy - wtedy z 2h zająłby dojazd.
Lepiej rok w plecy, niż poczucie, że coś się straciło / czegoś nie spróbowało.

Woodstock 2013
Woodstock 2014
Woodstock 2015

Woodstock 2016

03.08.2013 <3
Stary 2015-08-01, 21:49   #4541
pancakes
ist mir egal

Cytat:
leniuchowanie ubolewam strasznie, że w mojej mieścinie nie ma za bardzo sezonowych prac, bo serio, ani ja, ani nikt z moich znajomych nie jest w stanie nic znaleźć. jedyne co, to w tamtym tygodniu pracowałam na audioriver.
:
Ojej jesteś z Płocka? i Ty narzekasz, chciałabym trafić na Audioriver :p przy czym tam pracowałaś?

Ja porzuciłam pracę na rzecz lipca pelnego wyjazdów i był to naprawdę cudny miesiąc, ale teraz powrót do rzeczywistości i niebardzo widzę dla siebie zajęcie na sierpień

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-01, 21:56   #4542
mikasa5
Zadomowienie

Ja też niestety bez pracy Także lenię się porządnie, cieszę się jeszcze wolną głową od weterynarii. Chociaż nie do końca, bo chodzę na dyżury do lecznicy, niedawno wróciłam i ledwo co stoję na nogach, a głowa mi pęka od nadmiaru wiedzy

Mieszkanie już na szczęście mam, wynajmuję z koleżanką z roku piętro w domku jednorodzinnym
Stary 2015-08-01, 21:58   #4543
Radzka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mikasa5 Pokaż wiadomość
Ja też niestety bez pracy Także lenię się porządnie, cieszę się jeszcze wolną głową od weterynarii. Chociaż nie do końca, bo chodzę na dyżury do lecznicy, niedawno wróciłam i ledwo co stoję na nogach, a głowa mi pęka od nadmiaru wiedzy

Mieszkanie już na szczęście mam, wynajmuję z koleżanką z roku piętro w domku jednorodzinnym
Ciekawe, jakie będą Twoje wrażenia. Jakoś ja odrzucam oferty w domkach rodzinnych, tak samo jak właścicieli kamienic - potrafią podwyższać czynsz i inne cuda

Woodstock 2013
Woodstock 2014
Woodstock 2015

Woodstock 2016

03.08.2013 <3
Stary 2015-08-01, 22:12   #4544
mikasa5
Zadomowienie

Cytat:
Ciekawe, jakie będą Twoje wrażenia. Jakoś ja odrzucam oferty w domkach rodzinnych, tak samo jak właścicieli kamienic - potrafią podwyższać czynsz i inne cuda
Ja też dotychczas odrzucałam, ale po tym jak miałyśmy zaklepane mieszkanie od końca czerwca, a ostatnio babka jednak stwierdziła, że chce po 200 zł więcej od osoby, to przestałam być wybredna Za 430 zł x2 mamy dwa pokoje, kuchnie i łazienkę A właściciele naprawdę w porządku.
Też nie spodziewam się jakiejś świetnej stancji, bo to pierwszy rok dopiero, a z kasą u nas krucho teraz, może w przyszłym roku znajdę coś lepszego, droższego
Stary 2015-08-01, 22:22   #4545
Radzka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mikasa5 Pokaż wiadomość
Ja też dotychczas odrzucałam, ale po tym jak miałyśmy zaklepane mieszkanie od końca czerwca, a ostatnio babka jednak stwierdziła, że chce po 200 zł więcej od osoby, to przestałam być wybredna Za 430 zł x2 mamy dwa pokoje, kuchnie i łazienkę A właściciele naprawdę w porządku.
Też nie spodziewam się jakiejś świetnej stancji, bo to pierwszy rok dopiero, a z kasą u nas krucho teraz, może w przyszłym roku znajdę coś lepszego, droższego
A w jakim mieście?
Jak właściciele są w porządku to najważniejsze, gorzej jak się trafi na jakichś wrednych i chcących uprzykrzyć życie, dlatego odrzucam

Woodstock 2013
Woodstock 2014
Woodstock 2015

Woodstock 2016

03.08.2013 <3
Stary 2015-08-01, 22:46   #4546
serialomaniaczka
Rozeznanie

Cytat:
Znaczy chodziło mi o autobusy tylko bezpośrednio od metra Młociny.
UKSW fajnie się rozwija i jest porównywalne do KULu, może zależy od wydziałów. Ja gnam na drugi koniec kraju (mimo że Warszawa to centrum ), dla samego miasta, nie uniwerka. A jednak UW ma wyższe progi i nawet ścisłowcy przydałby się pl rozszerzony. A oprócz UW w sumie Warszawa nie ma jakichś wybitnych szkół wyższych.
Poza tym - z takich plusów UKSW, to na pewno sam budynek - ten na Wóycickiego, nowoczesny i zadbany. Zawsze coś.
Znaczy, 30 min w jedną stronę mogę przeżyć, ale na dzielnice po drugiej stronie Wisły nie ma mowy - wtedy z 2h zająłby dojazd.
Lepiej rok w plecy, niż poczucie, że coś się straciło / czegoś nie spróbowało.
aaa ok co do rozwijania się - fakt, ale właśnie UKSW ma niezłego konkurenta i musi sie wybitnie postarać, żeby ktoś z daleka celowo wybrał tę uczelnię, imo ale właśnie jeśli chodzi o kampus to kurcze, jak nie patrzyłam na te budynki po lewej stronie (jak sie wjeżdza) to czułam się prawie jak w Hameryce

wieem, prawobrzeżną część Wawy kompletnie wyrzucam. jedynie Bródno spoko, bo mają bezpośredniego busa na kampus, ale stamtąd już w ogóle żadnego ciekawego lokum...
Cytat:
Ojej jesteś z Płocka? i Ty narzekasz, chciałabym trafić na Audioriver :p przy czym tam pracowałaś?
taaak tzn., że pracowałam na audio to nie narzekam, tylko hejtuję fakt, że szukam roboty od matur a to jedyne, do czego mnie chcieli ogólnie niby po robocie (sprzedawałam redbulle FUCK YEAH ) mogłam sobie zostać na terenie festiwalu i się bawić, ale mnie to kompletnie nie jara.
Stary 2015-08-01, 22:52   #4547
Radzka
Zadomowienie

Cytat:
aaa ok co do rozwijania się - fakt, ale właśnie UKSW ma niezłego konkurenta i musi sie wybitnie postarać, żeby ktoś z daleka celowo wybrał tę uczelnię, imo ale właśnie jeśli chodzi o kampus to kurcze, jak nie patrzyłam na te budynki po lewej stronie (jak sie wjeżdza) to czułam się prawie jak w Hameryce

wieem, prawobrzeżną część Wawy kompletnie wyrzucam. jedynie Bródno spoko, bo mają bezpośredniego busa na kampus, ale stamtąd już w ogóle żadnego ciekawego lokum...
W sumie, UKSW oprócz teologicznego wydziału nie wnosi nic nowego, więc dlatego wolno buduje swą popularność.
Też poczułam się, jakbym było w "koledżu"
Co do busa z Bródna, niby ok, ale pomyśl o korkach - tramwaje i metro tylko dają radę

Woodstock 2013
Woodstock 2014
Woodstock 2015

Woodstock 2016

03.08.2013 <3
Stary 2015-08-02, 04:30   #4548
pancakes
ist mir egal

Cytat:
taaak tzn., że pracowałam na audio to nie narzekam, tylko hejtuję fakt, że szukam roboty od matur a to jedyne, do czego mnie chcieli ogólnie niby po robocie (sprzedawałam redbulle FUCK YEAH ) mogłam sobie zostać na terenie festiwalu i się bawić, ale mnie to kompletnie nie jara.
!!!
Oj, chętnie przejęłabym tę fuchę za Ciebie ;p mimo że byłam w tym czasie na Sunrise festivalu i też nie ominęło mnie super wydarzenie ;p. A mogę dopytać jak można załapać tę robotę?

Sprawdziłam z ciekawości ten budynek UKSW na Wóycickiego i rzeczywiście wygląda jak koledż
Stary 2015-08-02, 07:14   #4549
meflina
Zadomowienie

ja też już skończyłam drugą prace na rzecz wyjazdu. Było super, ale teraz jestem biedniejsza niż mysz kościelna,a nie dość że nic już nie widzę, to ejszcze mi się nie chce
zastanawiam się,czy te dwa miesiące nie przeznaczyć na leniuchowanie etc, bo na studiach tego nie będzie. Ostatni dzwonek

---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------

Cytat:
!!!
Oj, chętnie przejęłabym tę fuchę za Ciebie ;p mimo że byłam w tym czasie na Sunrise festivalu i też nie ominęło mnie super wydarzenie ;p. A mogę dopytać jak można załapać tę robotę?

Sprawdziłam z ciekawości ten budynek UKSW na Wóycickiego i rzeczywiście wygląda jak koledż
Sunrise, zazdroszcze chciałam jechać, to z moich znajomych nikt nie chciał jak było?

'Być kobietą to strasznie trudne zajęcie,
bo polega głównie na zadawaniu się z mężczyznami'
~J. Conrad
meflina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-02, 07:42   #4550
pancakes
ist mir egal

Cytat:
Napisane przez meflina Pokaż wiadomość
ja też już skończyłam drugą prace na rzecz wyjazdu. Było super, ale teraz jestem biedniejsza niż mysz kościelna,a nie dość że nic już nie widzę, to ejszcze mi się nie chce
zastanawiam się,czy te dwa miesiące nie przeznaczyć na leniuchowanie etc, bo na studiach tego nie będzie. Ostatni dzwonek

---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------

Sunrise, zazdroszcze chciałam jechać, to z moich znajomych nikt nie chciał jak było?
O, matko było bajecznie. Dla mnie cudowne przeżycie. Byłam tam pierwszy raz, definitywnie za rok wracam. Jeżeli będziesz w tej samej sytuacji to odezwij się (mówię zupelnie powaznie) i ustawimy się razem.
Nie ma nic gorszego niż mieć jakąś opcję, kasę i nie mieć z kim.
Stary 2015-08-02, 07:53   #4551
201803061544
Konto usunięte

A ja od 3 tygodni latam codziennie na kurs z matmy. 4 godziny dziennie, jeszcze 2 tygodnie. Na początku, to może i nawet fajne było, teraz już gorzej.
Ostatnio trochę się podłamałam... Coraz bardziej czuję, że stoję w miejscu.
Mogłam inaczej zorganizować te wakacje i korzystać na początku. Chciałabym już tą końcówkę sierpnia, napisać, co mam do napisania i wyjechać chociaż na te kilka dni.
201803061544 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-02, 11:19   #4552
Emilcia96
Zadomowienie

Cytat:
Ja buduję dom takkże cały dzień kopania ziemi, wożenia, malowania itp .
Ale w piątek wyjeżdżam na mazury, na wesele i zostaję tam na tydzień
A tak to książki czytam, akutualnie "trzynastą opowieśc"

40/2017
8/2018

12.12.2015 M
17.12.2017
02.05.2019
Emilcia96 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-02, 11:23   #4553
pancakes
ist mir egal

Cytat:
Napisane przez Emilcia96 Pokaż wiadomość
Ja buduję dom
chyba wygrałaś

btw. udanego wesela :P

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-08-02, 11:28   #4554
Rabone
Rozeznanie

Wakacyjna nuda tak niektórym doskwiera, że aż zaczynają budować domy. Dobrze, że to tylko 5 miesięcy.

Rabone jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-02, 11:50   #4555
meflina
Zadomowienie

Cytat:
O, matko było bajecznie. Dla mnie cudowne przeżycie. Byłam tam pierwszy raz, definitywnie za rok wracam. Jeżeli będziesz w tej samej sytuacji to odezwij się (mówię zupelnie powaznie) i ustawimy się razem.
Nie ma nic gorszego niż mieć jakąś opcję, kasę i nie mieć z kim.
okej, aż sobie zapiszę!
mam nadzieję że na studiach spotkam ludzi lubiących festiwale przynajmniej nie nudziłam się podczas niego, tylko pojechałam ze znajomymi nad jezioro, bo tak to bym się chyba załamywala w domu że mnie nie ma

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Rabone Pokaż wiadomość
Wakacyjna nuda tak niektórym doskwiera, że aż zaczynają budować domy. Dobrze, że to tylko 5 miesięcy.
kurcze a ja tak lubię 'sie nudzić' że ubolewam ze 3msc już za mną

'Być kobietą to strasznie trudne zajęcie,
bo polega głównie na zadawaniu się z mężczyznami'
~J. Conrad
meflina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-02, 11:57   #4556
Radzka
Zadomowienie

Cytat:
chyba wygrałaś

btw. udanego wesela :P

Z tą budową domu, myślałam, że chodzi o Simsy, ale potem jakieś kopanie ziemi etc, więc raczej nie

Woodstock 2013
Woodstock 2014
Woodstock 2015

Woodstock 2016

03.08.2013 <3
Stary 2015-08-02, 12:40   #4557
serialomaniaczka
Rozeznanie

Cytat:
!!!

na olx babeczka z agencji hostess zamieściła ogłoszenie ale właśnie zastanawiam się w jaki jeszcze sposób rekrutują, bo tych stanowisk z różnym jedzeniem, piciem było mnóstwo! a na wszystkich lokalnych stronach z pracą widziałam tylko to jedno ogłoszenie dot. redbulla
Stary 2015-08-02, 12:44   #4558
mc266
Zakorzenienie

Cytat:
W sumie to niczym Korzystam ze świętego spokoju, póki jeszcze nie jestem na studiach i póki mogę sobie na to pozwolić.

mc266 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-02, 13:03   #4559
Emilcia96
Zadomowienie

Z tym domem, to z rodzicami budujemy, ale już na ukończeniu za jakieś 3 tyg się wprowadzamy i w tedy będę korzystać z błogiego spokoju i ciszy. Od strony tarasu nie mam sąsiadów tylko łąkę po której czasem sarny chodzą ;D.

40/2017
8/2018

12.12.2015 M
17.12.2017
02.05.2019
Emilcia96 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-02, 14:15   #4560
nathalie1996
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez leille Pokaż wiadomość
nathalie1996 - witamy w Lublinie! jaki kierunek ostatecznie?
Psychologia spec. biznesu i przedsiębiorczości A Ty na co idziesz?

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Cytat:
Napisane przez kingga92 Pokaż wiadomość
Dobra uczelnia
ale nie najlepsza do tego katolicka

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Cytat:
Nie ma co się martwić, zawsze możesz spróbować się przenieść albo za rok spróbować - chociaż wtedy rok w plecy. Ew. II tura na socjologię? Z tego, co kojarzę po tym można zrobić specjalizację HR i coś z psychologią.
Myslałam właśnie o tej socjo, ale po psycho w razie gdyby nie powiodło mi się z HR to mam dużo innych dróg
nathalie1996 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości