|
|
#3481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lumpeksy, ciucholandy II
Cytat:
w szczególności ta kolorowa tunika
|
|
|
|
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
![]() szmizjerka 20 zł tuniczka 18 zł drogo, ale jestem zadowolona zostawilam jeszcze bialo czerwony long sweterek w paseczki z guziczkami Atmosphere, tez za 18 zł, ale ostatnio mnie wzielo na żółty i fioletowy, wiec nie wiem
|
|
|
|
#3483 |
|
Wtajemniczenie
|
Wklejam swoje maleńkie, mizerne zakupiki, ale dosłownie na chwilkę weszłam do mini Lumpka idąc dziś ze sklepu papierniczego na parking. Perełek raczej nie było, bo to nie dzień dostawy i wszystko raczej przebrane, ale ciuszki niezniszczone i nawet jakościowo całkiem okej. Wreszcie sobie pogrzebałam, bo wszystko na wagę, a zazwyczaj odwiedzam droższego Lumpka z wycenami, więc większa radość i satysfakcja niż zwykle
![]() 1. Troszkę na mnie luźniejsze, ale elastyczne polo z Myszką Mini Vero Moda -Disney, czyżby z jakiejś kolekcji dziecięcej...? Kolorek taki jasny niebieski, ale dość żywy.2. Króciutka bluzeczka Orsay. Rękaw krótki, ale jakiś taki dłuższy niż zazwyczaj. Mam zamiar nosić ją do longa lub jakiejś zwykłej, jednokolorowej bluzki z długim, prostym rękawem. 3. Cienka, trochę luźniejsza bluza z kapturem Marc O'Polo. Fajny materiał. Nawet fajnie w tym kapturze wyglądam :P Kolor taki brudny niebieski. 4. Majtasy dla niemowlaka. Nie mają metek, ale wyglądają na nieużywane. Idą do wydania dla znajomego bobasa. Ps. Miałam ochotę kupić jeszcze taką śliczną, rozszerzaną sukienkę z szelkami. Były takie ostatnio wklejane, ale ta była cieńsza, nie w takim wełnianym typie, jak wasze i idealnie pasowałaby do getrów bądź grubszych rajstop. Rozmiar duży, ale i tak mnie do niej ciągnęło. Ostatecznie zostawiłam, bo była trochę zniszczona u góry. Podobał mi się bardzo również szary grzyb z polaru, z dużymi guzikami dla mniej więcej 4-letniej dziewczynki, ale też podniszczony...
|
#3485 |
|
Zadomowienie
|
Moje spódniczki
![]() Jeszcze niewiem kiedy i gdzie je ubiorę ale mam ![]() 1. bombka milla, zakochałam się w niej i czekam na lepszą pogodę, 2.H&M taka wizytowa ale jest słodka z tym paseczkiem, z podszewką i swietny dosyć gruby materiał 3. też H&M z koronki troche bombkowa, po bokach ma paski do kokardki. Tylko niewiem do czego ją założyć
Bo ja jestem VIP. Vredna I Pyskata Edytowane przez Flykee Czas edycji: 2007-09-08 o 14:38 |
|
|
|
#3486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też kupuję a poźiej myślę, gdie i do czego założe, ale wychodzę z założenia,że na każdą przyjdzie pora
|
|
#3488 |
|
Zakorzenienie
|
super zakupy dziewczyny
![]() ja czekałam caaały tydzień żeby dzisiaj jechać na Wolską , jednal obudziłam się o 11 ![]() no i coz .. nie pojechałam .. bo już nie byłoby po co .. |
|
|
|
#3489 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
?
|
|
|
|
|
#3490 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3491 | |
|
Zakorzenienie
|
hehe u mnie tylko wycena, nie ma rzeczy na wage, a ceny ostatnio z kosmosu
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() OT czy Wy też dziś nie mogłyście wejść na Wizaż?
|
|
|
|
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
madziulka buty kosztowaly 2 zl
|
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3497 |
|
Raczkowanie
|
1. - ok. 7 zł
2. - 1 zł 3. i 4. - razem ok. 5 zł bluza miała być dla TŻ, okazała się za mała, teraz jest moja ![]() kosmetyczka - służy jako portfelik na drobniaki paski - nie wiem, do czego je nosić (?) ratunku! czy ten złoty (jest bardzo szeroki, pasuje tylko na talię) można zakładać np. do tuniki? jak myślicie? |
|
|
|
#3498 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję bardzo, teraz szukam okazji żeby je założyć. No cały dzień próbuję zamieścić zdjęcia i nic ![]() To może teraz: 1. zielona bluza VILA :miłość: od pierwszego wejrzenia ok 6 zł 2. zwykła FIshbona 3zł 3. H&M sweterek znów zielony, kolejna miłość tylko ten dekold ciut za duży 7zł 4. tuniczka Ichi, tylko kiedy ja ją założę 4zł5. torebka, lakierowana skóra ESPRIT 6zł 6. ostatni nabytek Daniel Ray z fredzelkami po bokach, ma regulowany pasek. 12zł
Bo ja jestem VIP. Vredna I Pyskata Edytowane przez Flykee Czas edycji: 2007-09-08 o 20:42 Powód: dodałam ceny |
|
|
|
|
#3499 |
|
Wtajemniczenie
|
sponsa, fajna bluza
Ja takie paski noszę do longów... Chyba zależy, jaka to by była tunika, akurat takie, jak ja posiadam, to nie widziałabym z paskiem, ale np. jak założę jakaś szerszą bluzkę, trochę dłuższą, to taki pasek nadaje jej marszczenia i jest taki efekt tunikowy Może jakaś gładka, jednolita tunika, która się niżej dopiero rozszerza...Flykee, bardzo fajny ten sweterek h&m i tuniczka, torebeczka esprit chyba też się ciekawie prezentuje.
|
#3500 |
|
Raczkowanie
|
malgosinka - dzięki wielkie za odpowiedź
. mówisz, że do longów? a nie będzie to wyglądać źle? wiesz co, ten pasek jest cholernie sztywny - to po pierwsze, a po drugie - mogę go nosić tylko w talii :-( . cholibka!
|
|
|
|
#3501 | ||
|
Zakorzenienie
|
pamietałam pamietałam, ale zadnych bucikow dzisiaj nie bylo fajnych ;/ sobie tez zadnych nie kupilam, a mialam dzisiaj taaaka ochote na nowe buty
![]() Cytat:
Cytat:
teraz tylko do niej schudnac ja wejsc moglam ale kompletnie nic nie dało sie zrobic, pisać postów, niektore strony sie nie wczytywały, albo nie było nic widać to już chyba 2 dzień z rzędu
|
||
|
|
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
A takie botki czy saszki to po ile są u Ciebie?
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3504 |
|
Zakorzenienie
|
różnie, ostatnio wszystko podrożało i butki wahaja sie najczesciej w cenach od 15 do 30, a nawet 40 zł
|
|
|
|
#3505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
długość wkładki moja to tak 27cm. jak bedą 28 to tym lepiej
|
|
#3506 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3507 |
|
Przyczajenie
|
witam!szukam takiego poncza ATMOSPHERE http://www.allegro.pl/item228854213_...lka_cene_.html
niestety spoznilam sie na koncowke tej aukcji a teraz nigdzie nie moge takiego znalesc widzialyscie moze gdzies takie??np u siebie w lumpach
|
|
|
|
#3508 |
|
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
ojejku! ale miałam nadrabiania!!! jak sie tydzien na lumpeksowym nie było to teraz sie cierpi
Z takich super rzeczy zapamietałam przede wszystkim te suuper peep i szaszki z ukrainy ![]() i sweterek w rąby megs... ![]() A ja juz strasznie dawno w lumpku nie byłam
|
#3509 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3510 |
|
Wtajemniczenie
|
to moje wczorajsze zakupy:
-płaszczyk a wear -long golf river island -golf miss selfridge -bluza new look -bluza adidas -bojówki street one -mini steps -turkusowy sweterek fluid -skórzana kurtka do niej nie jestem przekonana -zostawić czy oddać? -torebka -pasek |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.

Zdjecia zupelnie nie oddaja ich uroku, ale sa naprawde cudowne :P
) ale jestem w niej bezgranicznie zakochana 
w szczególności ta kolorowa tunika

a jaka cena???