![]() |
#361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2017 cz. 5
PapaPapaya, my podpisalismy umowe rowno dwa lata przed.
Ogolnie mialam wczoraj zly dzien, nie wyspalam sie,bolala mnie glowa i bylam zdenerwowana.Umowilam sie z Tzem ze nie powiemy jego ojcu jakich orkiestr jedziemy sluchac. Wiedzialam, ze jak sie dowie, to sie uprze ze ta najlepsza. I jak sie tesciu zapytal jaka to orkiestra to ja powiedzialam, ze nazwa nie ma zadnego znaczenia. A Tz mu powiedzial, a na mnie wszyscy naskoczyli, ze jestem niegrzeczna i zachowuje sie jak jakas panienka ![]()
![]() |
#362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do orkiestry, to ja chyba zachowałabym się tak samo. Rozumiem Cię w 100%. Niestety rodzice chyba zapominają ze to ma byc WASZE wesele a nie ich. Teoretycznie skoro płacą to mają prawo decydować ale to juz jest po prostu chamskie skoro nie biorą twoje zdania nawet pod uwagę. Albo biorą ale mają totalnie w ![]() Nie widze innego wyjścia niż: a) porozmawianie z TZ, postawienie na swoim, ale z pelna swiadomoscia ze bedziecie musieli placic sami za wszystko b) zacisniecie zebow i pogodzenie się z tym, że to oni zorganizują wesele bo za nie płacą. W tej sytuacji chyba nie ma za bardzo co mowic o kompromisach, niestety.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#363 | |
Konto usunięte
|
Hej
![]() ![]() Cytat:
Ja dwa miesiące pisałam do kilku i niektórzy już nie mieli naszego terminu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#364 | |
polaczek cebulaczek
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#365 | ||||
Zakorzenienie
|
no i dupa, mieliśmy jechać nad wodę a tu niby jest ciepło ale słońca nie ma
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja już się nie moge doczekać kiedy zaczne jeździć za swoją suknią ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#366 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dzięki dziewczyny ![]() my podpisywaliśmy umowę 2 lata przed ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#367 |
Zakorzenienie
|
siedzę i szukam innego fotografa i zakochałam się...
![]() ![]()
tak szczerze powiedziawszy to dla mnie numer jeden ![]() Edytowane przez papaPapaya Czas edycji: 2015-08-02 o 11:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Zakorzenienie
|
Mi najbardziej podoba się drugi
![]() Dzięki dziewczyny za wsparcie... Wczoraj po mojej stronie stanęła jedna osoba. W dodatku po której się tego nie spodziewałam. Moja siostra.
![]() |
#372 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja na Twoim miejscu zrobiłabym awanturę. Jak Was czasem czytam to wydaje mi się że nie macie swojego zdania. Spoko, chcą zapłacić to niech płacą ale wybieramy my. A jak nie to powiedzieć będzie ślub bez wesela i zobaczysz że od razu zmienią zdanie. "No bo jak to bez wesela?!" Przecież to jest jedyny dzień, chcesz później żałować bo posłuchałaś głupich rodziców/teściów? Weź ogarnij się dziewczyno bo będziesz żałować tego do końca życia. Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#373 | ||
Zakorzenienie
|
Hej,hej wreszcie cieplutko
![]() Muszę iść dziś z TŻ do jego przyjaciela na urodziny. A ja nie znosze tego kumpla ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Jest niegrzeczna, nie można tak mówić,ale wydaje mi się,że mama ją źle wychowuje. Oczywiście ze wszystkim trzeba jej ustępowac bo jak nie to ryk i histeria. Ciężko pilnować cudze dziecko kiedy wiesz,ze nie możesz krzyknąc, zwrócić uwagi, nie dać czegoś bo będą później gadac ze się źle opiekowałam. Dlatego to była udręka. Zresztą trzeba bylo nakarmic, uspic,wymyslic atrakcje. Ta sasiadka nie zostawiła nawet nic do jedzenia i oczywiscie to co miałam w domu to niedobre, nie takie. Masakra jakas. ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
![]() http://www.promod.pl/kobiety/buty/bu...290027026.html Ale na zywo wyglądają o niebo lepiej,bo na tym zdjęciu jakieś takie koślawe.. Zresztą jak wszystko na ich stronie wygląda słabiej niż w rzeczywistości. ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#374 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Popsuł mi się laptop ![]() Mój brat do nas przyjechał w odwiedziny, więc pewnie będę miała mniej czasu na wizaż. Vin, bardzo współczuje sytuacji ![]()
#375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurde ja dawniej chodziłam w butach na obcasie cały czas ale chyba się starzeje bo strasznie dawno żadnych nie zakładałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#376 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko szkoda wtedy Ciebie,że pewnie się poświęcą, poszukają i bedzie to cos co w ogole nie bedzie Ci pasować. ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
Na razie odpuscilam ten temat,zaczynam go wałkowac od wrzesnia. Mysle że na nic związane z weselem nie jest za wczesnie ![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#378 |
Zakorzenienie
|
małgosia, nie chciałam mu powiedzieć jaka to orkiestra, bo wiedziałam, że ma szajbę na tym punkcie i na każdą inną propozycję powie, że mu się nie podoba. Więc to nie jest tylko mój głupi wymysł..
![]() |
#379 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
![]() A w tych się zakochałam od pierwszego wejrzenia, nie mogłam o nich zapomnieć i po 3 tygodniach po nie wróciłam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
❤ bee happy ❤
|
A ja się zgadzam z mysza. Z resztą jakby ktoś mi ustalal co mam mieć lub nie mieć.na swoim ślubie to odmowilabym pomocy finansowej, która chciał mi zaoferować. Zrobilabym zamiast wesela małe przyjęcie ale po swojemu.
![]() |
#382 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
Znowu wygrałaś konkurs ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#384 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz liczę każdą złotówkę i wolałabym chyba dwa lata być bez kompa ![]() no właśnie teściówce też się dwójka najbardziej spodobała i jak ja patrzę na te zdjęcia to też wydają mi się idealne i wcale nie takie drogie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() obiecałam sobie, że na poprawiny wezmę sobie sukienke z tej stronki, a co, jak szaleć to szaleć, już mam nawet upatrzoną ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#385 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#386 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() poza tym pasuje, żeby to była sukienka którą jeszcze ubiorę później a nie na raz ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#387 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Lepiej sie postawic, niz potem zalowac ze owszem mialam slub i wesele ale rodzice wszystko wybierali. Przeciez to dorosli ludzie, rodzice chca im zycie ukladac cale i za raczke prowadzic? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#389 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja czekam na obiadek a później jedziemy na jakieś zakupy ![]() ![]() Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#390 |
Zakorzenienie
|
owszem
![]() http://szyjemysukienki.pl/kategoria/do-tanca/vivien tylko kolor zmienię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.