Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-02, 15:50   #2761
Munkaa
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX

Cytat:
Napisane przez Leae Pokaż wiadomość
Przy okazji: co sądzicie o publicznym karmieniu piersią? Ostatnio dyskutowałam o tym z koleżanką. Ja na to kompletnie nie zwracam uwagi, natomiast ona była prawie oburzona, jak można publicznie (cytuję) "wywalać cyca". Trochę mnie to zdziwiło, rozumiem, że można być zniesmaczonym np. zbyt skąpym ubiorem kogoś, ale karmieniem małego dziecka?

Ja w większości przypadków nie mam nic przeciwko - to tak w skrócie, bo fakt, że rozwijanie tego tematu jest mało bezpieczne

Nie mam tez nic przeciwko offtopom pisanym na szro - jakiekolwiek by nie były. Rozmawiamy o serialach, muzyce, celebrytach, filmach - to też nie ma nic wspólnego z urodowym YT.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 15:57   #2762
Noodle Soup
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Bardzo ciemno na tym swatchu wyszedł. Ja jak sprawdzałam to wydawał mi się bardziej jak ten najjaśniejszy. Albo pozmieniali kolory albo ja nie wiem. Wygląda tu prawie jak moja trójka a nie jestem mulatką, wiec ta moja trójka nie jest jakaś super ciemna. Jest po prostu bardziej żółta, żywsza niż mój jasny, szarawy bb krem.
Dlatego warto się przejść i sprawdzić co komu podpasuje.

edycja:

poza tym zauważyłam, że moja trójka wydaje się jeszcze ciemniejsza jak się pacnie taką grubszą warstwę do swatchy. Jednak po wklepaniu jest jaśniejsza, ładnie się stapia z moim naturalnym odcieniem. Odcień kupowałam na oko, i tak mi się poszczęściło, że w końcu trafiłam. Zawsze było albo za ciemno, albo za jasno :<
Może dlatego taki kontrast, bo ja jestem bardzo blada i porównywałam go z bardzo jasnymi podkładami, wiadomo, że w zależności od skóry będzie się prezentował inaczej Często się sama nacinam, bo u kogoś ciemniejszego jakiś podkład prezentuje się na prawdę jasno, potem sprawdzam, a to czekolada xD

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość

On nie jest baaardzo bardzo jasny - fakt, jednak na tym słoczu Twoim wydaje się brzoskwiniowy taki, a moim zdaniem to zgaszony beż, taki podobny trochę do niektórych koreańskich BB.
Tak jak wyżej, może to kwestia mojego odcienia skóry + innych jasnych podkładów dla porównania, bo zgadzam się z Tobą, że to taki jasny, zgaszony beż.
Noodle Soup jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 15:58   #2763
2011607111034
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Bartek(mąż) powinien się znaleźć w tagach, obok arystokratycznego palca
Bardzo proszę.
Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
słabo kojarzę tą Andziaks, ale dlaczego od razu głupotą? Czy każdy musi wiedzieć, że dziś na 17:00 w Warszawie był planowany marsz? Ja tam o rocznicy dowiedziałam się jakąś godzinę temu, przy czym jestem w Warszawie... Nie każdego jarają daty i rocznice, serio. Część świętuje, a część nie.

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

o tak, koniecznie! Tylko z wielkiej litery czy tam dużej, łotewa
Cytat:
Napisane przez Adamantium01 Pokaż wiadomość
na godzinę W wyją syreny w całej Polsce, nie tylko w Warszawie, nie wiem jak można tego nie zauważyc rok w rok będac nawet w swoim mieście
Właśnie w moim nie wyły niestety.
Cytat:
Zgadzam się z tym

Sama do Powstania Warszawskiego mam bardzo niejednoznaczny stosunek i wkurza mnie pokazywanie wyłącznie jednej strony medalu tego wydarzenia w mediach, ale jest to wydarzenie historyczne mimo wszystko ważne, więc fajnie byłoby wiedzieć co i jak się dzieje.

(...)
Zgadzam się.
Cytat:
Napisane przez diorentynka Pokaż wiadomość
Wiem, że wcześniej były już dyskusje o tym, ale mam pytanie do osób, które podrażniła odżywka 4LL. Ja używam od ok. 2-3 miesięcy jeśli się nie mylę i na początku było wszystko ok. Rzęsy ładnie zaczęły rosnąć, ale w ost. tygodniu pojawiły mi się takie czerwone obwódki wokół oczu. Trochę jak u Katosu, ale nie jest aż tak tragicznie. Oczywiście od razu odstawiłam, choć nie ukrywam, troszkę mi żal, bo efekt zaczyna być ładny. Powiedzcie mi proszę, jak długo utrzymało się u Was to podrażnienie i czy po odstawieniu 4LL długo jeszcze miałyście ładne rzęsy? Kupiłam dziś ten krem z L'biotica, ale pewnie to nie będzie już to samo Po jakim czasie wróciłyście do 4LL, jeśli w ogóle?
U mnie obwódki zniknęły po około dwóch tygodniach.
Wiesz co, z mojego doświadczenia powiem tak - na początku byłam zachwycona efektami jakie dawała ta odżywka. Po czasie jednak zaczęłam dostrzegać, że rzęsy rosną w kilku rządkach (mimo ostrożnej aplikacji), wywijają się w dziwne strony, co utrudniało ładne wytuszowanie ich albo rosną bardzo długie w wewnętrznych kącikach.
Odstawiłam ją, zaczęłam używać serum i kremu z l'Biotici i uważam, że efekt jest bardzo ładny. Rzęsy są nawilżone, wzmocnione, ich długość jest taka jak powinna być w odpowiednich częściach oka, rosną w normalnym kierunku. Ta odżywka (4LL) wyciągnęła mnie z tragicznej sytuacji rzęsowej (miałam ich dosłownie kilka na jednym oku, nie wiem dlaczego), ale sądzę, że jest dobra jako kuracja ratunkowa. Później można spokojnie pociągnąć temat innymi, mniej inwazyjnymi kosmetykami.

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Nie znoszę tego malowania fejk powieki lub usilnego kociego oka na powiece typu J. Lawrence. To dla mnie wyglada tragicznie. Myślę, że po prostu trzeba się przypatrzecieć jakie makijaże nosi Lawrence i starać się to skopiować. Widzę na przykład, że ona ma najciemniej przy samych rzęsach, rzadko kolor jakoś mocno nachodzi na powiekę ruchomą. I moim zdaniem dobrze, bo to źle wygląda. No nienawidzę jak dziewczyny na blogach polecają coś takiego, to wygląda tak źle, że aż mnie skręca:

Ja mam chyba dzisiaj dzień awanturnika :3
Oho, mój makijaż, gdy byłam w gimnazjum.
Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Moim zdaniem jest tyle kolorów ze spokojnie mozna wybrac inny, a nie isc w bialej.
A ja bym chciała, żeby wszyscy goście na moim ślubie byli ubrani na biało.
Cytat:
Napisane przez roseplum Pokaż wiadomość
racja. mam tak samo jak Ty. Jeszcze bardziej nie rozumiem jak czerń może kojarzyć się bardziej z żałobą niż z elegancją

dla mnie Andziaks (a przy okazji Ty ) jest po prostu ignorantką. I nie ma to nic wspólnego z bystrością czy inteligencją. I zapewniam Cię, że masa moich lewicujących znajomych, skłaniających się w stronę pacyfizmu czy odżegnujących od Polski Patriotycznej zna tę datę doskonale i myśli o ludziach nie ogarniających podstawowych rzeczy to samo. I ja tradży nie widzę w tym, że coraz więcej młodych nie będzie sławić i hołubić Naszej Polski Walczącej. Widzę natomiast tradżę, że coraz więcej ludzi nie będzie w stanie ustosunkować dlaczego są innego zdania/czują inaczej w prostych słowach, ale znając fakty, a nie kulturoznawczy, niczym nie poparty bełkot w klimacie "trzeba każdego zrozumieć".
O to to, bardzo dobrze napisane.

Napiszę tylko dwa słowa na ten temat od siebie.
Rocznica Powstania Warszawskiego jest jedną z najhuczniej obchodzonych w Polsce. Jak już dziewczyny wcześniej napisały, trąbi się o tym w mediach już kilka dni przed. To jest naprawdę wyczyn, żeby nie załapać 1 sierpnia o co chodzi ze stojącymi samochodami i trąbiącymi syrenami będąc na ulicy w Warszawie.
Może (na pewno) niektórzy się ze mną nie zgodzą, ale uważam, że historię swojego kraju trzeba znać. I zaraz pewnie ktoś napisze, że po co? Nie interesuję się historią, to mi jest niepotrzebne. Wiecie co, tak na dobrą sprawę nic nie jest nam potrzebne - historia, biologia, matematyka, geografia. Da się bez tego żyć. Tylko kim będziemy nie posiadając podstawowej wiedzy z kilku najważniejszych dziedzin - na to pytanie już niech każdy odpowie sobie sam.

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
plis, nie zaczynajmy tego tematu tutaj, to się zawsze zle konczy ;-;
Popieram.

Edytowane przez 2011607111034
Czas edycji: 2015-08-02 o 15:59
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 16:18   #2764
anu07
Raczkowanie

Ktoś wie, czy wycofali te sushi z Biedronki? Tyle się czaiłam a coś ostatnio nie widzę o.O
anu07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 16:28   #2765
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Znalazlal sobie kilka testow polskich slodyczy i serce mi krwawi jak wypluwaja cos
co wypluwają?

Cytat:
Dzisiaj mi się przypomniało, więc jeśli ktoś jeszcze nie zna, to już odpalać! <3 <3

klasyka gatunku <3

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Tu nie chodzi o to czy dla kogos to jest wazna data. Nie trzeba tez sledzic kanaly informacyjne non stop. Po prostu moim zdaniem wystarczy wiedzic co sie wokół dzieje. O tym sie mowi przez kilka dni co roku. W wielu miastach sa obchody rocznicy, w mediach juz kilka dni przed pojawiaja sie artykuly na ten temat, wiele osob udostepnia z tej okazji rozne rzeczy na FB (tak wiem nie kazdy ma konta na portalach społecznościowych), nawet na pudelku o tym pisali.

argument koronny

Cytat:
Napisane przez anu07 Pokaż wiadomość
Ktoś wie, czy wycofali te sushi z Biedronki? Tyle się czaiłam a coś ostatnio nie widzę o.O

żadna strata - z kilku "sklepowych", które jadłam (i których już nigdy nie kupię, bo to zawsze strata kasy) to z Biedry było najgorsze
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 16:32   #2766
anu07
Raczkowanie

A w jakich jeszcze są? Słyszałam, że w Piotrze i Pawle? Tamto jadłaś?
Stary 2015-08-02, 16:45   #2767
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
co wypluwają?
Chałwe, kukułki, raczki, tyle pamietam. Ale jeden chlopak mial jakies dziwne slodycze, ktorych nawet nie znam.
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 16:54   #2768
pamelka146
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość

Napiszę tylko dwa słowa na ten temat od siebie.
Rocznica Powstania Warszawskiego jest jedną z najhuczniej obchodzonych w Polsce. Jak już dziewczyny wcześniej napisały, trąbi się o tym w mediach już kilka dni przed. To jest naprawdę wyczyn, żeby nie załapać 1 sierpnia o co chodzi ze stojącymi samochodami i trąbiącymi syrenami będąc na ulicy w Warszawie.
Może (na pewno) niektórzy się ze mną nie zgodzą, ale uważam, że historię swojego kraju trzeba znać. I zaraz pewnie ktoś napisze, że po co? Nie interesuję się historią, to mi jest niepotrzebne. Wiecie co, tak na dobrą sprawę nic nie jest nam potrzebne - historia, biologia, matematyka, geografia. Da się bez tego żyć. Tylko kim będziemy nie posiadając podstawowej wiedzy z kilku najważniejszych dziedzin - na to pytanie już niech każdy odpowie sobie sam.

[/COLOR][/COLOR]
Popieram.
Wiesz,zauważyłam ostatnimi czasy,że modne jest manifestowanie ignorancji,jakby było się czym chwalić. Słyszę w towarzystwie:Nie obchodzi mnie,co się dzieje na świecie,jestem ponad tym, itp. Bardzo dziwne zjawisko...

- Aldous Huxley

Insta-pierdoły
pamelka146 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 17:09   #2769
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:
Dzisiaj mi się przypomniało, więc jeśli ktoś jeszcze nie zna, to już odpalać! <3 <3

Uwielbiam

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

Cytat:
W Piotrze i Pawle było dobre, ale jakiś czas temu zmienili dostawcę i według mnie, ta zmiana wyszła na gorsze. Nie smakuje mi.

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

Cytat:

U mnie obwódki zniknęły po około dwóch tygodniach.
Wiesz co, z mojego doświadczenia powiem tak - na początku byłam zachwycona efektami jakie dawała ta odżywka. Po czasie jednak zaczęłam dostrzegać, że rzęsy rosną w kilku rządkach (mimo ostrożnej aplikacji), wywijają się w dziwne strony, co utrudniało ładne wytuszowanie ich albo rosną bardzo długie w wewnętrznych kącikach.
Odstawiłam ją, zaczęłam używać serum i kremu z l'Biotici i uważam, że efekt jest bardzo ładny. Rzęsy są nawilżone, wzmocnione, ich długość jest taka jak powinna być w odpowiednich częściach oka, rosną w normalnym kierunku. Ta odżywka (4LL) wyciągnęła mnie z tragicznej sytuacji rzęsowej (miałam ich dosłownie kilka na jednym oku, nie wiem dlaczego), ale sądzę, że jest dobra jako kuracja ratunkowa. Później można spokojnie pociągnąć temat innymi, mniej inwazyjnymi kosmetykami.
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź.
Wobec tego dokupię jeszcze to serum z L'biotca i zobaczymy jak się sytuacja rozwinie.
Stary 2015-08-02, 17:32   #2770
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diorentynka Pokaż wiadomość
Uwielbiam

Uwielbiam Justina za dystans do siebie i oczywiście za Summer Love czy TKO

Co do serii z The Lonely Island ten odcienk z Rihanną też mi się zawsze podobał

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2015-08-02 o 17:38
Stary 2015-08-02, 17:41   #2771
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:

A ja bym chciała, żeby wszyscy goście na moim ślubie byli ubrani na biało.
Ale to trochę co innego i ja nie widzę w tym nic złego. Uważam wręcz, że wyglądałoby to naprawdę pięknie - ale to już jest specjalne życzenie, a nie standard. Zwyczajowo tylko panna młoda jest w bieli, myślę że gdyby Nennka szła na wesele "całe na biało", to by o tym powiedziała.

Z ciekawości, chciałabyś mieć białą suknię czy inny kolor?

Cytat:
Napisane przez pamelka146 Pokaż wiadomość
Wiesz,zauważyłam ostatnimi czasy,że modne jest manifestowanie ignorancji,jakby było się czym chwalić. Słyszę w towarzystwie:Nie obchodzi mnie,co się dzieje na świecie,jestem ponad tym, itp. Bardzo dziwne zjawisko...
Inaczej mówiąc tumiwisizm/mamtowdupizm.
Niestety, też się z tym spotykam. Sama nie jestem wielce zainteresowana polityką, ale jakieś podstawy warto mieć.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 18:07   #2772
Rossonera
Rozeznanie

https://instagram.com/p/54j3A1KlAf/
Komentarz Bałtka <3
Rossonera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 18:10   #2773
Agata2205
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rossonera Pokaż wiadomość
Agata2205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 18:17   #2774
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Rossonera Pokaż wiadomość
Żonują.... mężują. Cieszą się tym faktem. Tylko jak długo jeszcze :p
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 18:18   #2775
Munkaa
Zakorzenienie

Spiłowałam paznokcie, ale mi dziwnie
Stary 2015-08-02, 18:22   #2776
Ciemna163
Kociara

Cytat:

No w Piotrze i Pawle było jeszcze znośne, ale potem nie wiem, słyszałam, ze coś zmienili, podjadłam od chłopaka i mi nie smakowało Jadłam też z Carrefoura, Żabki/Fresha i Biedronki. jak dla mnie wszystkie do Zwłaszcza jeśli chce się od tego zacząć przygodę z sushi - można się zrazić. Jak już na wynos to lepiej kupić jakiś zestaw w knajpce

Cytat:
Chałwe, kukułki, raczki, tyle pamietam. Ale jeden chlopak mial jakies dziwne slodycze, ktorych nawet nie znam.
a podlinkujesz? Uwielbiam filmy z polskimi słodyczami, jeszcze nie widziałam żeby komuś coś aż tak nie smakowalo
Cytat:
[COLOR="DimGray"]

Co do serii z The Lonely Island ten odcienk z Rihanną też mi się zawsze podobał

jeden z moich ulubionych odcinków Shy Ronnie <3

Widzę, że temat pamięci o rocznicy Powstania ciągnie się kolejną stronę Serio, dla Was coś jest albo białe albo czarne? Jak ktoś nie pamięta to tylko dlatego, że jest głupim lewackim ignorantem, który wyznaje tylko mamtowdupizm? Chyba za mało rozmawiam na takie tematy z innymi ludźmi, bo aż jestem w szoku. Dla mnie jest oczywistym, że jak coś jest dla kogoś ważne, to o tym pamięta, a jak nie to nie zna dokładnej daty i tyle. Niektórzy nie pamiętają daty rocznicy Powstania a inni Dnia Matki - i to i to zdarzy się przeoczyć, co nie znaczy od razu, ze w ogóle nie mają o nich pojęcia, albo że mają je w tyłku.

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Cytat:
Spiłowałam paznokcie, ale mi dziwnie

ja złamałam paznokcia, łączę się w bólu

Komentarz Bartka:
Stary 2015-08-02, 18:36   #2777
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:

a podlinkujesz? Uwielbiam filmy z polskimi słodyczami, jeszcze nie widziałam żeby komuś coś aż tak nie smakowalo
tu chałwa https://youtu.be/2b626-CFozI
tu chyba cukierki szły do kosza, mam nadzieje, bo zrobilam kolejke na yt z wyszukanych filmow i lecialam ciurkiem
https://youtu.be/Uv-sWtdPyCA

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

stalker stalker, jestem na nk Bogu ooooomaaaajjjgaaaaaad

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

ale trzeba przyznac, byla sporo kg na minusie w porownaniu do teraz.
Stary 2015-08-02, 18:36   #2778
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:

jeden z moich ulubionych odcinków Shy Ronnie <3

Stary 2015-08-02, 18:37   #2779
201705230905
Konto usunięte

Cytat:
tu chyba cukierki szły do kosza, mam nadzieje, bo zrobilam kolejke na yt z wyszukanych filmow i lecialam ciurkiem

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

Nie wierzę w to co widzę, też przed chwilą na niego weszłam
201705230905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 18:38   #2780
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Usunęłam swoje konto jest tam coś nowego, czy cały czas rozchodzi się o zdjęcia z klubów?
Stary 2015-08-02, 18:39   #2781
Ciemna163
Kociara

Cytat:

te dziewczynki jakie urocze
Stary 2015-08-02, 18:42   #2782
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwine55 Pokaż wiadomość
Nie wierzę w to co widzę, też przed chwilą na niego weszłam

Cytat:
Usunęłam swoje konto jest tam coś nowego, czy cały czas rozchodzi się o zdjęcia z klubów?
ja tu jestem pierwszy raz, takze dla mnie wszystko nowe ale nie, nic świezego nie ma, Bogu imprezowiczka, Bogu przy rurce, Bogu z drinem, Bogu pokazuje wnętrze nosa itd
Stary 2015-08-02, 18:43   #2783
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Czekam na zmianę nazw kanałów:

1) żona na resorach
2) punkt widzenia męża.

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 18:58   #2784
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Czekam na zmianę nazw kanałów:

1) żona na resorach
2) punkt widzenia męża.

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Wracajac do haulu Karoliny faktycznie DG nieco irytujący, w ogole mialam wrazenie jakby Karola robila film z mlodszym bratem a te luźne t-shirty wcale nie byly takie luzne.
Stary 2015-08-02, 19:00   #2785
Ciemna163
Kociara

Kornela i haul/konkurs:

Daily vlog u Asi - ciągle bardzo ją lubię Może niewiele się dzieje w jej vlogach, ale mi niewiele do szczęścia potrzeba, wystarczy żeby nie było arystokratycznego paluszka

DM haul u Szavki:

I ulubieńcy u Boogie
Stary 2015-08-02, 19:19   #2786
anu07
Raczkowanie

Cytat:

ja tu jestem pierwszy raz, takze dla mnie wszystko nowe ale nie, nic świezego nie ma, Bogu imprezowiczka, Bogu przy rurce, Bogu z drinem, Bogu pokazuje wnętrze nosa itd
Przy rurce i z drinem nie widziałam
edit: Czy Michał to były chłopak?

Edytowane przez anu07
Czas edycji: 2015-08-02 o 19:47
Stary 2015-08-02, 19:25   #2787
akna1102
Zadomowienie

Bogusława Spryszyńska "Książka miesiąca"

https://www.youtube.com/watch?v=gSEWOcp4d2Q

Nawet nie wiedziałam, że jest taki cykl Bardzo fajny pomysł, inne youtuberki też powinny o takim czymś pomyśleć, a nie wiecznie tylko mazidła
akna1102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 19:27   #2788
Ciemna163
Kociara

Buu, też nie mam NK

Jest tez książka miesiąca u p. Bogusławy
Stary 2015-08-02, 19:39   #2789
201607211122
Konto usunięte

http://photos.nasza-klasa.pl/1410700...65358a53d.jpeg
http://photos.nasza-klasa.pl/1410700...2f7f4ffed.jpeg
http://photos.nasza-klasa.pl/1410700...74f20c77c.jpeg

z mężem nie ma żadnego zdjęcia

Edytowane przez 201607211122
Czas edycji: 2015-08-02 o 19:40
201607211122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 19:41   #2790
panterarozyczka
Zadomowienie

Matko..
panterarozyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości