|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Idealnym wizażankom mówimy "nie!" czyli burza na wyspie Dziwnów część 42
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;52284920]Demi, dlaczego Ty sobie to robisz, dlaczego? Jesteś piękna i bez tego.
(((((([/QUOTE]jak chce się być pięknym, to trzeb cierpieć nie oczekiwałam tego akurat cierpienia, ale już trudno |
|
|
|
#3812 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3813 |
|
lokalna gwiazda
|
Ja użyłam raz antycellulitowego balsamu z efektem sauny nie przejmując się, że twarz mnie dziwnie piecze i dopiero jak przejechałam po oku, to do mnie dotarło, że coś nie tak. Twarz mnie paliła, jak po oparzeniu.
|
|
|
|
#3814 |
|
❤ bee happy ❤
|
Kocham i uwielbiam, ale te stare modele
Chciałabym mieć, ale nie stać by mnie było na paliwo, bo to ciągnie jak smok
|
|
#3815 | |
|
Konto usunięte
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;52284889]Boję się nadchodzących upałów. Oesuuuuuuuuu.
((((((((((((((((((Dzięki dorotti ti ti ti. Wato z Cukru, a Ty nie cwaniakuj, bo ja też umiem w Modę na Sukces. Pfff. [/QUOTE]Jest nas wiecej fala upałów? Az sprawdze czy jak zwykle mnie ominie czy coś może dostane z lataCytat:
Ja kiedys prawie, ale poczułam zapach |
|
|
|
|
#3816 |
|
damn good coffee
|
Ja altacetu na poparzenia słoneczne. Owszem, na takie świeże i lekkie pomaga ale na ostre i ze schodząca skóra... Nie polecam.
|
|
|
|
#3817 |
|
lise-kotta
|
jest lato to jest ciepło, później znowu będzie płacz jak przyjdzie zima że olaboga mogłoby być lato
|
|
|
|
#3818 | |
|
❤ bee happy ❤
|
Cytat:
|
|
|
#3819 |
|
O RLY?
|
u mnie w pracy ktos z bogatszych czlowiekow ma nowszego mustanga shelby gt500
https://www.google.pl/search?q=musta...IV4lRyCh3moQni mijam na parkingu pracowniczym xD ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- dla mnie caly rok moze byc wiosna 20 -22 stopnie
|
|
#3820 |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Ej no o co chodzi w tej grocie zła, obiecacie wklejać coś a potem "chodź na grotę zła"... grr a ja nie widzę.
|
|
|
|
#3821 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3822 |
|
Konto usunięte
|
TVN24 szuka redaktora. Zgłoście się. Albo, jeżeli jesteście zwolenniczkami PIS, to podeślijcie im wizażowe dziennikarki. Wykończą dziada na amen. XD
|
|
|
|
#3823 |
|
Konto usunięte
|
grota to fejsik, drabina tak mówi i przejęłam XD
|
|
|
|
#3824 |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Hmm, chcę mieć wizażanki na fejsie czy lepiej nie? Przynajmniej wiem że będę miała ciekawą stronę startową
|
|
|
|
#3825 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() U mnie jest koles, ktory sprowadza wartosciowe samochody, troche jaguarow, porche i mustangow tu jezdzi, cadillac tez mi mignal |
|
|
|
|
#3826 |
|
Konto usunięte
|
ja mam 2 konta, jedno dla znajomych, rodziny, takie oficjalniejsze, drugie do wizażu, gier i jakichś głupich stron typu historyjki z chwili dla ciebie XD
|
|
|
|
#3827 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3828 |
|
Konto usunięte
|
oglądam wiadomości iiii powiedzcie mi czemu ludzie się srają o korzystanie z komórek w miejscu publicznym, bo niby to zabija więzi międzyludzkie
seeeriooo ktokolwiek siada na łąwce w parku albo w barze mlecznym aby sobie pogadać z obcymi? ludziom się wydaje, że są z natury lepsi i bardziej towarzyszcy niż w rzeczywistości
|
|
|
|
#3829 | |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3830 |
|
Konto usunięte
|
Dostrzegam brak konsekwencji. Najpierw uczą dzieci od najmłodszych lat "nie rozmawiaj z obcymi". Potem, w wieku nastoletnim mówią " nie rozmawiaj z obcymi, uważaj, żeby ktoś ci czegoś nie dosypał do kieliszka". Potem mówią "uważaj na miłych nieznajomych nastolatków, chcących porozmawiać o samotności i bogu, bo cię wciągną do sekty". Jeszcze później mówią "uważaj na nieznajomego listonosza, inkasenta, to może być oszust". I po iluś tam XX latach takich nauk dziwią się, że zanikają więzi międzyludzkie. Tak, najpierw nas uczą, że wszyscy obcy to podejrzani, niebezpieczni pedofile z sekty, dosypujący do drinka narkotyki, gwałcący i sprzedający ludzi na organy, a teraz się dziwią, że zanikają więzi między ludźmi. A sami sobie teraz rozmawiajcie z pedofilami z sekty. Wszyscy są podejrzani. Wizażanki też.
((((((((((((((((
|
|
|
|
#3831 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;52285255]Dostrzegam brak konsekwencji. Najpierw uczą dzieci od najmłodszych lat "nie rozmawiaj z obcymi". Potem, w wieku nastoletnim mówią " nie rozmawiaj z obcymi, uważaj, żeby ktoś ci czegoś nie dosypał do kieliszka". Potem mówią "uważaj na miłych nieznajomych nastolatków, chcących porozmawiać o samotności i bogu, bo cię wciągną do sekty". Jeszcze później mówią "uważaj na nieznajomego listonosza, inkasenta, to może być oszust". I po iluś tam XX latach takich nauk dziwią się, że zanikają więzi międzyludzkie. Tak, najpierw nas uczą, że wszyscy obcy to podejrzani, niebezpieczni pedofile z sekty, dosypujący do drinka narkotyki, gwałcący i sprzedający ludzi na organy, a teraz się dziwią, że zanikają więzi między ludźmi. A sami sobie teraz rozmawiajcie z pedofilami z sekty. Wszyscy są podejrzani. Wizażanki też.
(((((((((((((((([/QUOTE]No w sumie to sa ludzie z internetów. Niebezpieczni. |
|
|
|
#3832 |
|
Konto usunięte
|
Właśnie. Wizażanki to ten obleśny facet z kampanii społecznej "jestem Krzyś, mam 12 lat".
(((---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- A w telefonie są słodkie niewinne kotełki i piesełki. Kto woli puchate kuleczki, a kto rozmowę z pedofilem? |
|
|
|
#3833 |
|
Konto usunięte
|
mi się to w sumie zamieniło, kiedyś było w internetach "oj nie, nie podam swojego imienia, a co jak mnie znajdą i poćwiartują", a w realu "no, oto zdjęcie mojego kota, z tylu widać tabliczkę z moim dokładnym adresem, wiem,, głupio wygląda na tle tego plakatu, ale już trudno", a teraz w internetach jest "ej, chcecie zamieszkać ze mną i spać na mojej kanapie", a w realu "ten koleś stoi tam od 5 minut, chyba chce mnie porwać"
nom. jednak wolę aby na wizażu rady makijażowe dawał mi pan Heniek walący konika do tutoriali na YT niż poznać psychopatę w barze mlecznym XDDD |
|
|
|
#3834 | |
|
O RLY?
|
ale to nie o obcych chodzi. chodzi o to, ze idziesz sobie demi z tezetowa np. na pieroga do baru. i zamiast obie gadac to nos wpakowujecie w komorki i jedyne co powiecie do siebie to smacznego.
---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
|
|
|
#3835 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3836 |
|
Konto usunięte
|
A, i jeszcze w telewizji serwują nam co chwilę w wiadomościach czy innych faktach, że uroczy, przemiły Pan Sąsiad przez 20 lat przetrzymywał w domu własną córkę/kuzynkę/kogoś tam i ma z nią pięcioro dzieci. Albo, że inny uroczy i przemiły Pan Sąsiad porywał dziewczynki wracające ze szkoły do domu, a później przetrzymywał je latami w piwnicy. Plus wszystkie filmy i seriale. Plus Drabina, która każe oglądać dokumenty o seryjnych mordercach.
A potem zdziwienie: czemu ludzie nie chcą ze sobą rozmawiać. No czemu. |
|
|
|
#3837 |
|
Konto usunięte
|
ale serio znasz ludzi, którzy tak robią non stop? którzy cały czas siedzą na telefonach i nie zamienią ani słowa, serio, aer, znasz? bo ja znam takich co owszem, zdarza się, że każde z nas w telefonie, ale z rozmową nie ma problemu, gadamy godzinami jak mamy ochotę.
a przed smartfonem nosiłam ze sobą książki i wychodziło na to samo. teraz w sumie też mam e-booki, więc zasięg i wifi mi do niczego niepotrzebne XD serio, brak komunikacji to nie jest wina telefonów, jak ktoś nie umie ze sobą rozmawiać, to rozmawiać nie będą i jakieś głupie kampanie i histerie tego nie zmienią. a internety pod wieloma względami są też przyjmeniejsze w nawiązywaniu znajomości, ale to już osobista kwestia XD |
|
|
|
#3838 | |
|
O RLY?
|
Cytat:
|
|
|
#3839 |
|
Konto usunięte
|
maro haha no właśnie, ilu morderców to kolega poznany na uczelni???
dla mnie mówienie, że internet i telefony to powody zanikania więzi międzyludzkich, to tak jak mówienie, że jak pijesz na każdej imprezie, to nie umiesz się bawić bez alkoholu. jak masz problem, to twoja sprawa, nie całej grupy społecznej. |
|
|
|
#3840 |
|
Konto usunięte
|
A skąd wiadomo, że Teżetowa Demi nie jest seryjnym psychopatą z sekty?
Nie wiadomo. Lepiej więc, żeby Demi jadła te pierogi i się nie odzywała. Tak. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:27.

(((((([/QUOTE]

[/QUOTE]
fala upałów? Az sprawdze czy jak zwykle mnie ominie czy coś może dostane z lata