![]() |
#421 |
Konto usunięte
|
Dot.: Panny Młode 2017 cz. 5
|
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
MerDer 4ever
|
Hej
![]() U tż zrobiliśmy wczoraj domówkę a dzisiaj cały dzień przeleżeliśmy w łóżku ![]() Vin ja nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu ale jedno jest pewne - Tż ma być Twoim oparciem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Konto usunięte
|
Hej, dziewczyny a czy ktoraas z Was slyszala moze cos o hotelu Lamberton w Oltarzewie? to niedaleko bo 13km od dzielnicy w ktorej bralibysmy slub
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Konto usunięte
|
A ja dzis zasadniczo zdycham z nudow
![]() ![]() I szukam czegos w tv ale jak zawsze nic nie ma hue hue. Tz jutro rano wraca i ciagnie mnie na rynek na zakupy. Musze sie przygotowac psychicznie bo zawsze z tego jest klotnia ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Jednak cos znalazlam. Tvn i tvn 7 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#425 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja należę do dziwaków, bo nie cierpię opalenizny ![]() No coś Ty. Ja pierwsze co myślę po przebudzeniu to "gdzie jest pierścionek". Strasznie się do niego przyzwyczaiłam. Nie istnieje opcja zapomnienia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Konto usunięte
|
Ja nie zdejmuje ani tego ani tego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#427 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja też się nudzę, bo Tż się wczoraj podtruł alkoholem - a wypił raptem 2 drinki - leży i zdycha. Nic dziś nie zrobiliśmy, a był plan wycieczki na Czechy. ![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Ja się boję, że w coś przydzwonię i mi się zniszczy albo coś. Kiedyś usnęłam w pierścionku i nie mogłam go rano ruszyć. Ma swoje stałe miejsce na czas snu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#428 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() U nas wczoraj siostra Tz byla na weselu, rodzice najpierw na 18 a potem znajomi do nich przyszli wiec spali do poludnia, a wrecz pozniej. Wiec musialam siedziec cichutko ![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- W te upaly ostatnie to zdjelam na 2 czy 3dni. Bo tak mi spuchly palce ze az bolaly od pierscionka. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Wtajemniczenie
|
Ja jestem bladusem i to się nie zmieniło nawet po tygodniu nad morzem
![]() U mnie taz lepiej raz gorzej, dziękuje za życzonka ![]() ![]() ![]() ![]() Vin twarda baba jesteś ! Nie daj się postaw na swoim naszczekaj i już, a na pewno nie daj sobie ustalać i psuć dnia czy humoru ![]()
#430 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale przyznaje, że strasznie dziwnie się czułam wtedy ![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
![]() nie zrozumiem facetów, NIGDY ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#432 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
sto lat ![]()
![]() |
#433 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja po 2 tygodniowym pobycie we Włoszech też zbyt opalona nie wróciłam. ![]() Vin życzę Tobie tego, byś się z rodzinką dogadała. I podpisuje się pod tym, co ktoś wyżej napisał - jak do jakiejś ugody nie dojdziecie, warto przemyśleć kwestię skromniejszego wesele czy zrobionego później ale na własną rękę. Wczoraj byliśmy z TŻtem oglądać salę i wywarła na nas dobre wrażenie. Lokal ze smakiem urządzony w jasnych barwach, nie jest jakiś wielki, ale też wielkiego nie potrzebujemy na 70 osób. Cena 175 zł zawiera I dzień obiad 4 ciepłe kolacje deser przystawki napoje na pewno oczywiście kawa, herbata (czy zimne to akurat nie zanotowałam, ale chyba też) ciasta nocleg dla nowożeńców pokrowce na krzesła i chyba nawet tort II dzień 2 dania ciepłe przystawki napoje (j.w.) Uważam, że cena naprawdę korzystna. W sumie myśleliśmy o jednym dniu wstępnie, ale skoro koszt na tyle atrakcyjny, możliwe, że będą 2. Tym bardziej, że rodzina TŻ przyjeżdża z drugiego końca Polski. Plusami lokalu jest piękny ogród, wystrój który nam wybitnie przypadł do gustu, konkretna właścicielka i oczywiście cena. Minusy to że jest tam tylko 12 miejsc noclegowych , ale w razie potrzeby można gości ulokować dosłownie 100 m dalej i brak agregatu prądotwórczego. W sobotę mamy zamiar przejechać się w kolejne miejsce. Dziś wizyta w urzędzie i na 11 do pracy. Udanego dnia życzę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#434 | |||||||
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
![]() Nie mój styl ale sukienka ładna tylko ja bym wzięła bez tego doczepianego w pasie tam z tyłu czegoś :P Na pewno będziesz w niej ślicznie wyglądać ![]() ---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Cytat:
No ale dałaś radę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Cytat:
Zaglądnij tam ! ![]() ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- Cytat:
![]() Sukienka piękna ![]() ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Cytat:
![]() Dałaś radę a to najważniejsze ! ![]() ![]() ![]() Ja sobie siebie nie wyobrażam w takiej roli ![]()
![]() |
#435 |
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Lucek - rewelacja
![]() Hahaha jest taki kochany, tak sobie drepta ![]() Lubie go oglądać ![]() ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- U mnie weekend wczoraj leniwie - pół dnia na leżaku i zabawy z Kubolą :P W sb to wam już pisałam byliśmy na zakupach i na obiedzie u rodziców D. A dziś znowu do pracy ;/ Musiałam przypomnieć D. że trzeba jechać wpłacić zaliczkę na moją sukienkę, bo zaraz jej nie będzie a ja w innej nie pójdę ale coś mu się nie spieszy ![]() ![]() ![]()
#436 |
Zakorzenienie
|
Witam się
![]() Widziałam dziś zdjęcia znajomej TŻ, ktora wychodziła za mąż. Jej siostra była świadkową i z daleka jak widziałam to miała suknię jak ślubną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#437 | |
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
![]() |
#438 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
Nigdy ich nie zrozumiem i śmiać mi się z nich chce. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#439 | |
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Wiesz oni to bardzo bogata rodzina. Zrobiła wesele,gdzie było 300 zł od talerzyka. Pan Mlody zaprosił tylko kilka najbliższych osób bo powiedział,że go nie stać. I to jest właśnie przykład,który opisywałam-niedojrzalości do malżenstwa. Rodzice kupili tej dziewczynie mieszkanie, ona studiuje zaocznie i nie pracuje. Fajnie,że może sobie w zyciu na to pozwolic,ale podejrzewam,ze gdyby sama musiala zarobic na pewne rzeczy to by sobie w zyciu nei poradziła. No i oczywiscie standardowo wywyzsza się jak nikt inny ![]() Podejrzewam,że ze 2-3 suknie slubne miała ![]() ![]() U swiadkowej widziałam tylko ze miała jakis bialy gorset,a na wierzch koronkowa koszulke. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#441 | |
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
![]() |
#442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wpadlam na pomysł na zarobek, moze mi sie uda, dzosiaj zaczne działać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
![]() Jaki to pomysł ![]() ![]()
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
My właśnie chcemy nazbierać wszystko przed weselem. Nie chcemy z kopert płacić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#445 | |
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
![]()
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
My z kopert trochę pewnie nadciągniemy, ale może uda się bez tego
![]() Jednak się wczoraj opaliłam - problem, że stanik od stroju ma trochę inny kształt niż zwykły biustonosz i trochę głupio to teraz wygląda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Raczkowanie
|
My tak samo nie chcemy płacić z kopert. Wolimy uzbierać wszystko wcześniej, mam nadzieję że wyjedziemy i pójdzie Nam to łatwiej
![]()
#448 | |
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#449 | |
Zakorzenienie
|
Gdybym miała doplacać z kopert to bym się nie zastanawiała czy ten fotograf czy ten, czy ta sala, czy ten zespół, tylko zamawiałabym wszystko co mi się najbardziej podoba bez wzgl ędu na koszty. No bo przeciez dopłace z kopert
![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam takie głupie podwórko, że mniej więcej między 11 a 17 jest cień... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.