Panny Młode 2017 cz. 5 - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-02, 18:08   #421
201604261006
Konto usunięte

Dot.: Panny Młode 2017 cz. 5

Cytat:
Napisane przez dorotti66 Pokaż wiadomość
Zależy z którymi, bo chyba tylko jedna strona się czepia.
No tak
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 18:21   #422
taedio
MerDer 4ever

Hej
U tż zrobiliśmy wczoraj domówkę a dzisiaj cały dzień przeleżeliśmy w łóżku
Vin ja nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu ale jedno jest pewne - Tż ma być Twoim oparciem
Stary 2015-08-02, 19:45   #423
cb4f5ffaf57e20df9ee4e2d0ab40072d3e70b02c_5ea21df28819a
Konto usunięte

Hej, dziewczyny a czy ktoraas z Was slyszala moze cos o hotelu Lamberton w Oltarzewie? to niedaleko bo 13km od dzielnicy w ktorej bralibysmy slub )))))) moze ktos cos slyszal?!
cb4f5ffaf57e20df9ee4e2d0ab40072d3e70b02c_5ea21df28819a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 19:57   #424
201604261006
Konto usunięte

A ja dzis zasadniczo zdycham z nudow troche sie pokrecilam u zwierzat, troche na hamaku polezakowalam, teraz pije piwo
I szukam czegos w tv ale jak zawsze nic nie ma hue hue. Tz jutro rano wraca i ciagnie mnie na rynek na zakupy. Musze sie przygotowac psychicznie bo zawsze z tego jest klotnia

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Jednak cos znalazlam. Tvn i tvn 7
Stary 2015-08-02, 19:58   #425
201711281122
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez papaPapaya Pokaż wiadomość
Vin a tak w ogóle to musicie się tak spieszyć?
Przecież możecie mieć ślub i wesele za kilka lat jak spokojnie sami uzbieracie pieniądze skoro teraz was nie stać
Chyba że ten ślub musi być już teraz za dwa lata bo coś

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

o proszę, to tak jak ja. W upały posmarowałam się filtrem i oto mam efekty - jestem biała. A teraz nie ma aż takiego słońca żebym mogła się dopalić
A pierścionek to sprytna sprawa jak zapomnisz założyć to i tak będzie widać ślad

Ja należę do dziwaków, bo nie cierpię opalenizny

No coś Ty. Ja pierwsze co myślę po przebudzeniu to "gdzie jest pierścionek". Strasznie się do niego przyzwyczaiłam. Nie istnieje opcja zapomnienia
201711281122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 19:59   #426
201604261006
Konto usunięte

Ja nie zdejmuje ani tego ani tego
Stary 2015-08-02, 20:01   #427
201711281122
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
A ja dzis zasadniczo zdycham z nudow troche sie pokrecilam u zwierzat, troche na hamaku polezakowalam, teraz pije piwo
I szukam czegos w tv ale jak zawsze nic nie ma hue hue. Tz jutro rano wraca i ciagnie mnie na rynek na zakupy. Musze sie przygotowac psychicznie bo zawsze z tego jest klotnia

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Jednak cos znalazlam. Tvn i tvn 7

Ja też się nudzę, bo Tż się wczoraj podtruł alkoholem - a wypił raptem 2 drinki - leży i zdycha. Nic dziś nie zrobiliśmy, a był plan wycieczki na Czechy.

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Cytat:
Ja nie zdejmuje ani tego ani tego

Ja się boję, że w coś przydzwonię i mi się zniszczy albo coś. Kiedyś usnęłam w pierścionku i nie mogłam go rano ruszyć. Ma swoje stałe miejsce na czas snu
201711281122 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-08-02, 20:05   #428
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aardbei77 Pokaż wiadomość
Ja też się nudzę, bo Tż się wczoraj podtruł alkoholem - a wypił raptem 2 drinki - leży i zdycha. Nic dziś nie zrobiliśmy, a był plan wycieczki na Czechy.
Przelozycie na kolejny weekend

U nas wczoraj siostra Tz byla na weselu, rodzice najpierw na 18 a potem znajomi do nich przyszli wiec spali do poludnia, a wrecz pozniej. Wiec musialam siedziec cichutko

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

W te upaly ostatnie to zdjelam na 2 czy 3dni. Bo tak mi spuchly palce ze az bolaly od pierscionka. a tyle razy juz przywalilam nim o cos ze az dziwne ze nic mu nie jest
Stary 2015-08-02, 20:36   #429
Infernallullaby
Wtajemniczenie

GG do Infernallullaby

Ja jestem bladusem i to się nie zmieniło nawet po tygodniu nad morzem

U mnie taz lepiej raz gorzej, dziękuje za życzonka O ślubie narazie nie ma mowy- TŻ to jeszcze dziecko które zdecydowanie nie dorosło do małżeństwa Jak chce się wypłakać piszę do Myszy i jest cacy Nadal pracuje i studiuje, czasem sobie was podczytuje

Vin twarda baba jesteś ! Nie daj się postaw na swoim naszczekaj i już, a na pewno nie daj sobie ustalać i psuć dnia czy humoru Ja na twoim miejscu bym absolutnie nei rezygnowała z niczego tylko stawiała na swoim- w końcu wy podpisujece umowy itp.

77 kg->70 kg->59 kg

Dziewucha Policjanta
Infernallullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 21:05   #430
papaPapaya
Zakorzenienie

Cytat:
Ja należę do dziwaków, bo nie cierpię opalenizny

No coś Ty. Ja pierwsze co myślę po przebudzeniu to "gdzie jest pierścionek". Strasznie się do niego przyzwyczaiłam. Nie istnieje opcja zapomnienia
mi się ze dwa czy trzy razy zapomniało założyć pierścionka i wyjść z domu ale nikomu o tym nie mówiłam
ale przyznaje, że strasznie dziwnie się czułam wtedy

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Infernallullaby Pokaż wiadomość
U mnie taz lepiej raz gorzej, dziękuje za życzonka O ślubie narazie nie ma mowy- TŻ to jeszcze dziecko które zdecydowanie nie dorosło do małżeństwa Jak chce się wypłakać piszę do Myszy i jest cacy Nadal pracuje i studiuje, czasem sobie was podczytuje
to nie spodziewał się małżeństwa skoro już przed tobą klęknął?

nie zrozumiem facetów, NIGDY

13.12.2016 Julian
papaPapaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 21:38   #431
renia92
Zakorzenienie

Infernallullaby spełnienia marzeń

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-02, 22:07   #432
paulinunia
Zakorzenienie

Cytat:
krój super

Cytat:
Napisane przez VinVinara Pokaż wiadomość
Łatwo Wam tak napisać "postaw się" albo "zrezygnujcie z wesela i zróbcie obiad". Sęk w tym, że wesele to moje i Tża marzenie. Nie mam siły już.

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

też ta wpadła mi w oko
nie masz jakiejś dobrej duszyczki cioci/wujka/kuzynki która mogłaby chłodnym podejściem uzmysłowić rodzicom że ich tok myślenia jest błedny? może to by pomogło?

Cytat:
Napisane przez renia92 Pokaż wiadomość
Infernallullaby spełnienia marzeń
sto lat

paulinunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-03, 06:42   #433
kimiriko89
Raczkowanie

Cytat:
Hej co u was pierdołki ? Muszę zacząć was podczytywać bo widzę że idziecie jak burza
Wszystkiego najlepszego życzę

Cytat:
Ja przyjechałam blada z Majorki, to jest level hard
Ja po 2 tygodniowym pobycie we Włoszech też zbyt opalona nie wróciłam.

Vin życzę Tobie tego, byś się z rodzinką dogadała. I podpisuje się pod tym, co ktoś wyżej napisał - jak do jakiejś ugody nie dojdziecie, warto przemyśleć kwestię skromniejszego wesele czy zrobionego później ale na własną rękę.

Wczoraj byliśmy z TŻtem oglądać salę i wywarła na nas dobre wrażenie. Lokal ze smakiem urządzony w jasnych barwach, nie jest jakiś wielki, ale też wielkiego nie potrzebujemy na 70 osób.

Cena 175 zł zawiera
I dzień
obiad
4 ciepłe kolacje
deser
przystawki
napoje na pewno oczywiście kawa, herbata (czy zimne to akurat nie zanotowałam, ale chyba też)
ciasta
nocleg dla nowożeńców
pokrowce na krzesła
i chyba nawet tort

II dzień
2 dania ciepłe
przystawki
napoje (j.w.)

Uważam, że cena naprawdę korzystna. W sumie myśleliśmy o jednym dniu wstępnie, ale skoro koszt na tyle atrakcyjny, możliwe, że będą 2. Tym bardziej, że rodzina TŻ przyjeżdża z drugiego końca Polski.

Plusami lokalu jest piękny ogród, wystrój który nam wybitnie przypadł do gustu, konkretna właścicielka i oczywiście cena.

Minusy to że jest tam tylko 12 miejsc noclegowych , ale w razie potrzeby można gości ulokować dosłownie 100 m dalej i brak agregatu prądotwórczego.

W sobotę mamy zamiar przejechać się w kolejne miejsce.

Dziś wizyta w urzędzie i na 11 do pracy. Udanego dnia życzę.
kimiriko89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-03, 07:58   #434
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Cytat:
Napisane przez ann2016 Pokaż wiadomość
suknia w sumie nie taka jak mi się zawsze podobały ale jak ją założyłam to się zakochałam na zdjęciu nie wygląda tak ładnie jak na żywo bo nie widać na foto jak gorset się błyszczy dodatkowo będę miała pasek z cyrkonii i nie będzie tej kokardy z tyłu i jeszcze zrobią mi odpinane ramiączka
Nareszcie widzę !!!
Nie mój styl ale sukienka ładna tylko ja bym wzięła bez tego doczepianego w pasie tam z tyłu czegoś :P
Na pewno będziesz w niej ślicznie wyglądać

---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ----------

Cytat:
siedzę i szukam innego fotografa i zakochałam się... powiedzcie, który najlepszy według was bo ja zaraz zwariuję... W nawiasie podaję cenę jaką znalazłam w internecie - jeszcze nie dostałam maila z odpowiedzią więc nie wiem czy tak bedzie na 100% )

tak szczerze powiedziawszy to dla mnie numer jeden tylko szkoda, że cena taka ogromna
Pierwszy lub drugi aczkolwiek ten pierwszy

---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ----------

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Hej,hej wreszcie cieplutko
Muszę iść dziś z TŻ do jego przyjaciela na urodziny. A ja nie znosze tego kumpla

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Jest niegrzeczna, nie można tak mówić,ale wydaje mi się,że mama ją źle wychowuje. Oczywiście ze wszystkim trzeba jej ustępowac bo jak nie to ryk i histeria. Ciężko pilnować cudze dziecko kiedy wiesz,ze nie możesz krzyknąc, zwrócić uwagi, nie dać czegoś bo będą później gadac ze się źle opiekowałam. Dlatego to była udręka. Zresztą trzeba bylo nakarmic, uspic,wymyslic atrakcje. Ta sasiadka nie zostawiła nawet nic do jedzenia i oczywiscie to co miałam w domu to niedobre, nie takie. Masakra jakas.

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

A u mnie właśnie słońce jest
http://www.promod.pl/kobiety/buty/bu...290027026.html
Ale na zywo wyglądają o niebo lepiej,bo na tym zdjęciu jakieś takie koślawe.. Zresztą jak wszystko na ich stronie wygląda słabiej niż w rzeczywistości.

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Te plecy,wow
Współczuję, najgorzej to zajmować się cudzym dzieckiem i jeszcze jak jest w dodatku takie nieznośnie to...
No ale dałaś radę

---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ----------

Cytat:
Napisane przez muszkaaa8 Pokaż wiadomość
dziewczyny znacie jakieś sklepy internetowe z sukienkami?
mam we wrześniu wesele i musze się w jakąś zaopatrzyć
Ja zamawiałam jedną z h&m na teraz sierpień a na wrzesień kupiłam w mohito na przecenie za jedyne 59 lub 69zł (już nie pamiętam dokładnie).
Zaglądnij tam !

---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ----------

Cytat:
Kolor też bym zmieniła, a na jaki
Sukienka piękna

---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ----------

Cytat:
Hej co u was pierdołki ? Muszę zacząć was podczytywać bo widzę że idziecie jak burza
Spóźnione sto lat
:pa rty:

---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ----------

Cytat:
Hahah ja powinnam się wyrównać ale nie będę swojego cielska wystawiać

A w ogóle wczoraj pierwszy raz doiłam z Tż krowy (teściowa to robi, ale byli na 18). I normalnie nie wiem, jak teściowa daje radę nosić te ciężary, mi ręce odpadły od razu
Hahahaha
Dałaś radę a to najważniejsze !
Ja sobie siebie nie wyobrażam w takiej roli
Mimo wszystko... SPRÓBUJ!
Powiedziało serce...

16.06.2017
89anioleknh89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-03, 08:06   #435
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Cytat:
No tak
Lucek - rewelacja
Hahaha jest taki kochany, tak sobie drepta
Lubie go oglądać

---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

U mnie weekend wczoraj leniwie - pół dnia na leżaku i zabawy z Kubolą :P W sb to wam już pisałam byliśmy na zakupach i na obiedzie u rodziców D.
A dziś znowu do pracy ;/
Musiałam przypomnieć D. że trzeba jechać wpłacić zaliczkę na moją sukienkę, bo zaraz jej nie będzie a ja w innej nie pójdę ale coś mu się nie spieszy
Powiedziało serce...

16.06.2017
Stary 2015-08-03, 08:50   #436
malgosiaw123
Zakorzenienie

Witam się Tak jak uwielbiam upaly, tak nawet mnie bedzie ciezko wytrzymac w tym tygodniu. zapowiadają 39stopni! To bedzie jakaś masakra.

Widziałam dziś zdjęcia znajomej TŻ, ktora wychodziła za mąż. Jej siostra była świadkową i z daleka jak widziałam to miała suknię jak ślubną Ale mieli bardzo ładne wspólne zdjęcia za sobą.
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-03, 08:52   #437
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Cytat:
Witam się Tak jak uwielbiam upaly, tak nawet mnie bedzie ciezko wytrzymac w tym tygodniu. zapowiadają 39stopni! To bedzie jakaś masakra.

Widziałam dziś zdjęcia znajomej TŻ, ktora wychodziła za mąż. Jej siostra była świadkową i z daleka jak widziałam to miała suknię jak ślubną Ale mieli bardzo ładne wspólne zdjęcia za sobą.
Widocznie Pm podchodziła z dystansem co do ubioru gości :P
Powiedziało serce...

16.06.2017
Stary 2015-08-03, 09:07   #438
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mój styl. Nie dalabym tyle za nią

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Nie musiałam stawiać na swoim bo od początku nikt się nie wtrącał, dawali rady, propozycje ale nie że musisz zrobić tak i tak.
Wiadomo że ciężki charakter ale jak teraz dadzą sobie wejść na głowę to później będzie tylko gorzej..
No widzisz,a wczesniej powiedziałaś,że postawiłaś na swoim i koniec. Jak nie miałam większych oporów z zewnątrz to nie wiesz co Vin czuje. Nie jesteście w tej samej sytuacji.

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:
a ja tak sobie planuje sukienkę, fotografa i w ogóle wszystko, ale nie mam pojęcia jak ja zarobię chociaż trochę kasy studiując jeden kierunek dziennie, drugi zaocznie i reszte wolnych weekendów (co dwa tyg.) spędzam z TŻ bo w ogóle byśmy się nie widzieli.
nie wiem gdzie w tym wszystkim znaleźć jeszcze miejsce na pracę

troche mnie dołek złapał przez tych fotografów...
Dlatego ja chciałabym mieć piekne zdjęcia,ale nie biorę takich fotografów pod uwage,bo to dla mnie za drogo i nie bedę miec kasy :P A Ty mierz siły na zamiary skoro mówisz,że nie wiesz skąd pieniadze wezmiesz.

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
Super,że Ty jesteś dojrzała i nie nalegasz na ślub mimo,że TŻ jest taki jak Ty mówisz.. Znam wiele par,ktore niedojrzały do małżenstwa,nie pracują, nie wiedzą co ze sobą zrobić,ale musi być slub i wesele,żeby bylo fajnie.
Nigdy ich nie zrozumiem i śmiać mi się z nich chce.
Stary 2015-08-03, 09:08   #439
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Cytat:
Nie mój styl. Nie dalabym tyle za nią

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

No widzisz,a wczesniej powiedziałaś,że postawiłaś na swoim i koniec. Jak nie miałam większych oporów z zewnątrz to nie wiesz co Vin czuje. Nie jesteście w tej samej sytuacji.

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Dlatego ja chciałabym mieć piekne zdjęcia,ale nie biorę takich fotografów pod uwage,bo to dla mnie za drogo i nie bedę miec kasy :P A Ty mierz siły na zamiary skoro mówisz,że nie wiesz skąd pieniadze wezmiesz.

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Super,że Ty jesteś dojrzała i nie nalegasz na ślub mimo,że TŻ jest taki jak Ty mówisz.. Znam wiele par,ktore niedojrzały do małżenstwa,nie pracują, nie wiedzą co ze sobą zrobić,ale musi być slub i wesele,żeby bylo fajnie.
Nigdy ich nie zrozumiem i śmiać mi się z nich chce.
Ja też, i wtedy jest szybciej rozwód niż cała organizacja tego wesela
Powiedziało serce...

16.06.2017
Stary 2015-08-03, 09:19   #440
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
mi się ze dwa czy trzy razy zapomniało założyć pierścionka i wyjść z domu ale nikomu o tym nie mówiłam
ale przyznaje, że strasznie dziwnie się czułam wtedy
Ja czasem nie zakładam. Na co dzien jak siedze w domu i nigdzie nie wychodzę to nie zakładam,bo sprzatam,gotuję, zmywam i mi szkoda. Jak pracowałam w sieciowce i wiedziałam,ze bedzie sprzątanie albo dostawa to też nie zakładałam. Szkoda mi go

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Cytat:
Napisane przez 89anioleknh89 Pokaż wiadomość
Widocznie Pm podchodziła z dystansem co do ubioru gości :P
Wiesz oni to bardzo bogata rodzina. Zrobiła wesele,gdzie było 300 zł od talerzyka. Pan Mlody zaprosił tylko kilka najbliższych osób bo powiedział,że go nie stać. I to jest właśnie przykład,który opisywałam-niedojrzalości do malżenstwa. Rodzice kupili tej dziewczynie mieszkanie, ona studiuje zaocznie i nie pracuje. Fajnie,że może sobie w zyciu na to pozwolic,ale podejrzewam,ze gdyby sama musiala zarobic na pewne rzeczy to by sobie w zyciu nei poradziła. No i oczywiscie standardowo wywyzsza się jak nikt inny
Podejrzewam,że ze 2-3 suknie slubne miała Jak już bedzie relacja na fb to Wam opiszę
U swiadkowej widziałam tylko ze miała jakis bialy gorset,a na wierzch koronkowa koszulke.
Stary 2015-08-03, 09:26   #441
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Cytat:
Ja czasem nie zakładam. Na co dzien jak siedze w domu i nigdzie nie wychodzę to nie zakładam,bo sprzatam,gotuję, zmywam i mi szkoda. Jak pracowałam w sieciowce i wiedziałam,ze bedzie sprzątanie albo dostawa to też nie zakładałam. Szkoda mi go

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Wiesz oni to bardzo bogata rodzina. Zrobiła wesele,gdzie było 300 zł od talerzyka. Pan Mlody zaprosił tylko kilka najbliższych osób bo powiedział,że go nie stać. I to jest właśnie przykład,który opisywałam-niedojrzalości do malżenstwa. Rodzice kupili tej dziewczynie mieszkanie, ona studiuje zaocznie i nie pracuje. Fajnie,że może sobie w zyciu na to pozwolic,ale podejrzewam,ze gdyby sama musiala zarobic na pewne rzeczy to by sobie w zyciu nei poradziła. No i oczywiscie standardowo wywyzsza się jak nikt inny
Podejrzewam,że ze 2-3 suknie slubne miała Jak już bedzie relacja na fb to Wam opiszę
U swiadkowej widziałam tylko ze miała jakis bialy gorset,a na wierzch koronkowa koszulke.
Ho ho, rzeczywiście szaleństwo... Szkoda mi tylko Pana młodego - na pewno nie czuje sie zbyt komfortowo, a z tego co piszesz to ona zapewne zbyt się tym nie przejmuje... Cóż...
Powiedziało serce...

16.06.2017
Stary 2015-08-03, 09:44   #442
papaPapaya
Zakorzenienie

Cytat:

Ale fotografowi płaci się po weselu, więc jak mi i TŻ się jakiś spodoba tak bardzo, że umarlibyśmy bez niego (aktualnie ten drugi) to zapłacimy mu kasą z kopert, bez spiny ;-)

I wpadlam na pomysł na zarobek, moze mi sie uda, dzosiaj zaczne działać

13.12.2016 Julian
papaPapaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-03, 09:48   #443
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Cytat:
Ale fotografowi płaci się po weselu, więc jak mi i TŻ się jakiś spodoba tak bardzo, że umarlibyśmy bez niego (aktualnie ten drugi) to zapłacimy mu kasą z kopert, bez spiny ;-)

Ooo no tak na fotografa powinniście uzbierać haha
Jaki to pomysł
Powiedziało serce...

16.06.2017
Stary 2015-08-03, 09:49   #444
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:

My właśnie chcemy nazbierać wszystko przed weselem. Nie chcemy z kopert płacić.
Stary 2015-08-03, 09:54   #445
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Cytat:
My właśnie chcemy nazbierać wszystko przed weselem. Nie chcemy z kopert płacić.
My też tak chcemy
Powiedziało serce...

16.06.2017
Stary 2015-08-03, 09:56   #446
aguleekk
Zakorzenienie

My z kopert trochę pewnie nadciągniemy, ale może uda się bez tego

Jednak się wczoraj opaliłam - problem, że stanik od stroju ma trochę inny kształt niż zwykły biustonosz i trochę głupio to teraz wygląda

20.08.2016
aguleekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-03, 10:02   #447
ratkowska7
Raczkowanie

My tak samo nie chcemy płacić z kopert. Wolimy uzbierać wszystko wcześniej, mam nadzieję że wyjedziemy i pójdzie Nam to łatwiej

28.04.2015

26.08.2017
ratkowska7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-03, 10:05   #448
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Cytat:
Napisane przez aguleekk Pokaż wiadomość

Jednak się wczoraj opaliłam - problem, że stanik od stroju ma trochę inny kształt niż zwykły biustonosz i trochę głupio to teraz wygląda
A tam głupio, wakejszyn są
Powiedziało serce...

16.06.2017
Stary 2015-08-03, 10:06   #449
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 89anioleknh89 Pokaż wiadomość
My też tak chcemy
Gdybym miała doplacać z kopert to bym się nie zastanawiała czy ten fotograf czy ten, czy ta sala, czy ten zespół, tylko zamawiałabym wszystko co mi się najbardziej podoba bez wzgl ędu na koszty. No bo przeciez dopłace z kopert

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
Napisane przez aguleekk Pokaż wiadomość

Ja własnie w tym tygodniu mam zamiar trochę się poopalać. Na podworku
Stary 2015-08-03, 10:13   #450
aguleekk
Zakorzenienie

Cytat:
Gdybym miała doplacać z kopert to bym się nie zastanawiała czy ten fotograf czy ten, czy ta sala, czy ten zespół, tylko zamawiałabym wszystko co mi się najbardziej podoba bez wzgl ędu na koszty. No bo przeciez dopłace z kopert

Ja własnie w tym tygodniu mam zamiar trochę się poopalać. Na podworku
No bez przesady, my bierzemy pod uwagę dopłacanie z kopert ale liczę, że jeśli już zajdzie taka potrzeba to nie będzie to duża kwota

Ja mam takie głupie podwórko, że mniej więcej między 11 a 17 jest cień...

20.08.2016
aguleekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości