|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Obżarstwo i otyłość powodem depresji. Pomóżcie!
W zasadzie na moją depresję składa się nie tylko samoocena, ale również inne przykre rzeczy, które wydarzyły się w ostatnich miesiącach. Zwolnili mnie z pracy, nie mogę znaleźć niczego innego, kończą się pieniądze, mój chłopak korzysta z czata i pisze tam z innymi kobietami, często kłócę się z mamą, nienawidzę siebie, swojego ciała, nie umiem wytrzymać w diecie, bo kocham jeść, jedzeniem zabijam stres, smutne myśli... Moja lekarz rodzinna powiedziała, że mam taką budowę ciała, że nigdy nie będę szczuplutka i drobniutka, ale powinnam schudnąć. Przy wzroście 160cm waże 110kg. Najmniejsza waga to było 70 kg, jakieś 5 lat temu. Nie mieszcze się już w żadne ubrania, jestem załamana, nie potrafię wziąć się za siebie, nie mam kasy na dietetyka, nie umiem gotować a podczas każdej diety jadłam i płakałam te obrzydliwe rzeczy, które sobie przyżądzałam, tracę sens życia, nie umiem sama sobie poradzić.
POMOCY ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Obżarstwo i otyłość powodem depresji. Pomóżcie!
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Jeśli tylko uporządkujesz swoje ciało depresja minie, wróci figura, uśmiech i radość z życia. Gwarantuję. Jeśli potrzebujesz o tym pogadać, zdzwonić, tel. 503 807 460 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
a CHCESZ coś zmienić? To najważniejsze pytanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:22.