|
|
#3661 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 2
Cytat:
![]() Cytat:
Jak był młodszy to zjadł z MAM ze dwa razy a teraz nie chce :/ w ogole bardzo fajne butelki zwłaszcza ta ich funkcja samosterylizacji. Dzisiaj szczepilismy i miałam pediatrę podpytać o jakies rady jak go przekonać do tej butli ale musiałam gnać do bankomatu po kasę na rotawirusy w gabinecie została moja mama zaaferowala sie tym ze sie rozryczal po kłuciu i nie spytała I jeszcze mamy ten zakichany zapchany kanalik lzowy do przepchania :/ Z dobrych newsow to wazy 6 650 i jest w 75 centylu moj mały kluseczek Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
||
|
|
|
#3662 |
|
Zakorzenienie
|
A ja moge dolaczyc do klubu?
chetnie popatrze na dzieciaczki
|
|
|
|
#3663 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A my jesteśmy wyjazdowo odwiedzamy rodzinkę, Tymek na szczęście humor ma bombowy, śmieje się i rozmawia tak fajnie ze wszystkimi Trochę Was podczytuje podczas karmień, ale za każdym razem jak zaczynam odpisywać to ktoś mi przeszkadza ![]() Wiem, że pisałyście o czapkach, ale my żadnych nie zakładamy, chyba że jakąś z daszkiem, od słońca ale to uszy i tak odsłonięte. I zazdroszczę pięknych paznokci i tych hybryd. Ja to w życiu nie miałam, a malowanie paznokci to u mnie masakra Na jeden kolor potrafię, a i to krzywo, więc jestem beztalencie konkretne
|
|
#3664 |
|
Raczkowanie
|
A i dziewczyny sorry za błędy ale pisze z telefonu
|
|
|
|
#3665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3666 |
|
Zakorzenienie
|
Szara
gram w hay day tylko nie bardzo ogarniam o co kaman |
|
|
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
Spoko każda błędy wali
|
#3668 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co nie wiem dokładnie jak to wyglada jakas sondę sie do oczka wkłada podobno, jemu cały czas stoją łezki w jednym oku i mu bardzo ropieje raz sie nawet drugie oczko nadkazilo od tej ropy i trzeba było dawać kropelki i żal mi go bo rano normalnie oczka nie moze otworzyć bo ta ropa mu skleja... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
#3669 | |
|
Zakorzenienie
|
Połącz się z facebookiem to będziemy w znajomych w grze
tam ogólnie chodzi o to ze siejesz, karmisz zwierzęta i zbierasz od nich produkty. I w maszynach możesz robić różne produkty. Potem możesz to sprzedawać w gazetce lub masz przy domku tablicę i auto i tam też możesz sprzedawać. Noni są ludki które też przychodzą kupować ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
Ja to bym nic do oka nie potrafiła włożyć. Ja nawet noska nie umiem wyczyścić bi boje się ze ją to boli
|
|
#3670 |
|
Zakorzenienie
|
Moje dziecko pluje mm dwa razy dzis i wrzask niesamowity. Mowie dam cyca w takim razie a dziecko mega glodnr i w takiej syt nigdy nie chvialo bo z butli sie mniej nameczy tz mowi nie dawaj nie zechce a moje dziecie coz wielbi ostatnio cyvusia ponad wszystko
Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3673 |
|
Zadomowienie
|
Pierozkowa
moj tez nie chcial pic z butelki (przekonalam sie jak chcialam podac mu zelazo z woda) mamy TT. Wypychal ja jezykiem, plakal, nawet sie zakrztusil. A potem probowalam kilka razy jak byl najedzony i mial dobry humor, moja wina byla tez ze nie kladam mu glebiej do buzi tego smoczka chyba .. no ale za 4tym razem jak zassal to wszystko wypil takze proboj cierpliwie.
Edytowane przez LuckyLove Czas edycji: 2015-08-03 o 21:51 |
|
|
|
#3674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja cycusia kocha i jest na pierwszym miejscu zaraz po cycusiu jest smoczek i kostka ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Sara co do twojego przyjęcia do klubu musimy to przedyskutować w klubie ale miesiąc juz z nami jesteś nie?
|
|
#3675 |
|
Wtajemniczenie
|
hej!
ja na szybko;P Oczywiście nie udało mi się nadrobić. Michał pochłania każdą wolną chwilę a do tego jesteście ciągle u rodziców i teściów. ja robię sama hybrydy. polecam lakiery z Cosmetics Zone. lampę mam jakąś z alepaznokcie czy coś w tym stylu. ![]() Pierozku, ja bym była chętna na spacery, tylko ja w Piasecznie;P Przemknęło mi akurat Twoje pytanie:P Wracamy do domu dopiero po 15tym, także wtedy będzie mnie więcej. to tyle udało mi się zauważyć spośród tony postów ![]() bywajcie~! ;-)
|
#3676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3677 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę że problemu nie będzie no ale wiadomo każda musi się wypowiedzieć
|
|
#3679 | ||||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Sama zasypia, sama się sobą zajmuje, chcialabym choć to pierwsze u mojej ![]() Cytat:
witaj w Oliwkowym klubie ![]() Ja już drugi dzień testuje wózek. Wczoraj sama o 22 zasnela i dzisiaj tak samo. Później jak tż idzie do pracy to biore ja rano do siebie. Od dłuższego czasu ma awersje do łóżeczka. Może uda mi sie stopniowo przestawic ja chociaż na 21, bo normalnie zasypia tak jak Kuba. Cytat:
![]() Jaką metodą wiążesz chuste? Mi wiązanie kompletnie nie wychodzi, męczę się z tym, bo boję się że za ciasno... aż młoda w końcu zaczyna marudzić a ja sie poddaje :/ Musialby mi ktoś pokazać jak ciasno to ma być. Dziwczyny, niektóre z was mają nosidełka bondolino i marsupi. Przymierzałyście je wczesniej czy po prostu zamówilyscie? Myślę o bondolino, bo marsupi dlugo by mi nie posłużyło, no i nie wiem jaki rozmiar i jaki model :S Wysłane z mojego GT-P5110 przy użyciu Tapatalka |
||||||||||
|
|
|
#3680 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny!
zapraszam Was na mojego bloga, gdzie opisuje rozne sposoby zabaw z maluszkami! ![]() jestem mama listopadowa
|
#3681 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to chyba cały zabieg przeczekam pod gabinetem jak mu beda to robic dzisiaj to mi nawet ulżyło jak musiałam lecieć do bankomatu po ta kasę i nie patrzyłam jak go kłują... Cytat:
Morskie powietrze Cytat:
Bede bede próbować za dużo kasy poszło w butelki żebym nie próbowała Cytat:
SANTI Tz mnie wlasnie szkoli w samodzielnej jeździe samochodem jak juz uzna ze jestem gotowa to moge jeździć i do Piaseczna ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
Ja mierzylam jest tylko taka przedłużka jakby ktos był bardzo duży w pasie ale moj Tz to 100 kilowy chłop i nosi bez tej przedłużki wszystko mu sie mieści Wejdź na stronkę tam z tego co pamietam jest opcja wypożyczenia za 15 zł za dobę mogłabyś sobie przetestować Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|||||
|
|
|
#3682 |
|
Raczkowanie
|
Moja Oliwka też nie chciała wogole pić z butelek TT a mamy ich z 10 sztuk bo dostaliśmy komplet i dupa wypychala jezyczkiem albo gryzla tego smoka więc wszelkie herbatki i wodę pije z butelek od mleczka dr Browna
|
|
|
|
#3683 |
|
Wtajemniczenie
|
Na moja tez nic nie działa. Umie bo w szpitalu raz ciągle, w domu ze 3 razu tez a tak to gryzieni wypycha języczkiem. Spróbujemy któryś dzień zrobić test i zostawić ja na pól dnia dziadkom z butelka. Moze jak będzie glodna a nie będzie mamy w pobliżu to lyknie... Jak byłby kryzys to w razie co będę blisko bo mieszkamy blok obok moich rodziców
|
#3684 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak Julkowi to wkładam do buzi to się na mnie patrzy z miną pod tytułem "co Ty mi kur*a matka dajesz? oczadziałaś?" w ogóle niby ta Medela Calma ło jejuuu jak przypomina kobiecą pierś Julian nie wiedział w ogóle co z tym zrobić jak mu próbowaliśmy mu z niej dać jeść, sami mieliśmy wątpliwości jak to w ogóle złożyć Cytat:
||
|
|
|
#3685 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam te nosidełko http://m.scandinavianbaby.pl/product...Granatowe.html Fajne jest bo jak mały zaśnie to go odpinamy i odkładam do łóżeczka. Chodzimy na spacer rano z psem w nosidełku, do sklepu pod domem, albo jak idę na spacer to wkładam go w nosidło i wozek znoszę. ( mieszkamy w bloku ale mamy windę na półpiętrze.... I muszę pare schodków zjechać wózkiem) |
|
|
|
|
#3686 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, troche nadrobiłąm ale nie wszystko...
Pierożku nie poddawaj się! dzisiaj Tosia dwa razy wypiła z butli. Raz po krzyku i płaczu , prawie ja płakałam ale zmusiłam się żeby wytrwać skoro już wcześniej piła to nie ma silnych, musi. I wzięłam ją na leżąco tak jak jej często daje i pobawiła sie smoczkiem, przestała płakać i w koncu zaciągneła. A teraz najpierw mleko leciało po buzi bo nie połykała i też moje. Potem na bujaku sie bawiła i jej dałam to po chwili bez płaczu wytrąbiła całą butle .Teraz codziennie bede sciagac i ją przyzwyczając. A smoczka wzieła może z 5 razy i to w większosc od tesciowej ale nad tym nie ubolewam. Jak chceto niech pije z TT chociaz szkoda mi mimijumi bo troche kosztowała... Ale moze drugie dziecko bedzie chciało ;P Dzisiaj cały dzein na dworku, w cieniu. Tosia lepiej spi w upały dziwne. W klubie mały update ![]() Co do marsupi - nie przymierzałam. Kupiłam na oko. Podobno jak sie nie jest pewnym rozmiaru to lepiej wziąć mniejsze, nie będzie się wiwać rzep Aha i TOsia sie rwie jak ją łapie za rączki.
Edytowane przez mimi_77 Czas edycji: 2015-08-03 o 22:49 |
|
|
|
#3687 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny które karmią piersią.
Ja mojego karmie przez nakładkę i nie ma problemu z piciem z butelek( dokarmiam go mm). Może warto tak spróbować. Mój zaś z kolei bez nakładki nie potrafi jeść z cycka... |
|
|
|
#3688 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3689 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3690 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a wy budżecie swoje maluchy na karmienie? Bo ja już niewiem różne opinie słyszałam że zdrowiej jest budzić i czasami budzę Oliwie o 23 czy 24 na posiłek a czasami nie i ładnie mi spi
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.

chetnie popatrze na dzieciaczki

Na jeden kolor potrafię, a i to krzywo, więc jestem beztalencie konkretne 

27.06.2013 r.