|
|
#151 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: AMA Monika Ross
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#152 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co ciekawe. Leszek to jedyny były świadek koronny w Polsce, któremu nie zmienili twarzy i imienia. Wrócił do nas w wigilię. Obwinial Pawła o śmierć Krystyny. Nie mógł pogodzić się ze stratą. Gdy wrócił do nas w 2012 roku wziął kredyt żeby ratować firmę kosmetyczna Beaty. Face Cream. To długi firmy w końcu doprowadziły Beatę do dramatycznej decyzji o ucieczce. Wracając do Leszka. Firma padła. Hajs zaczął się kończyć i Leszek dorabial jako model do aktów dla studentów ASP. To przez to poznałam swoją jednoreka przygodę. To jedyne co mnie z nim łączyło. Obecnie są już jakiś czas po ślubie i mają dziecko. Leszek pogodził się z Pawłem. Co do Bogny i Michałka. Bogna była jego rehabilitantka. Z resztą sama miała męża na wózku i to psychola. Zakocha się w Michale. On dostał szansę leczenia w Stanach. Wtedy ona dowiedziała się, że jest w ciąży. Michał jednak znalazł sobie nową miłość i ją olal. Ona z żalu miała próbę samobójcza podczas której poroniła dziecko Michała. Potem i mąż kopnął w kalendarz a Bogna na jakiś czas związała się z lekarzem prowadzącym Michałka. |
|
|
|
|
|
#154 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
coooo cooooooo : o |
|
|
|
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Doktora Słowika?
|
|
|
|
|
|
#156 |
|
Konto usunięte
|
moni królowo odpowiedz na moje pytania
|
|
|
|
|
#157 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Mój błąd. Oczywiście, że chodziło o Jasia. ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Staram się odpowiadać po kolei, proszę uzbroić się w cierpliwość. Pozdrawiam! |
||
|
|
|
|
#158 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
)Bardzo mi przykro, że w Pani otoczeniu praktycznie każdy chociaż raz poronił i ktoś zginął w wypadku samochodowym A Bogusia to faktycznie chyba była z dwoma lekarzami: Michała oraz Jasia a na koniec związała się z mafiozem |
||
|
|
|
|
#159 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bożena to może niech najpierw jakąś szkole wreszcie skończy. Dorotka żyje. Jest lekarzem bez granic. Mam nadzieję, że jakiegoś syfu któreś wigilii nie przywiezie. Bożenka niedawno odnalazła swoją matkę i brata. Matka to stara pijaczka i patusnica. Brat jest księdzem. Ojciec dalej pozostaje tajemnica. Maciek jest synem Ewy Kowalik. Była sąsiadka i przyjaciółka Ryskow. Po jej tragicznej śmierci na białaczkę, Rysie zdecydowali się na adopcje Maćka Jasiu rocznikowo ma już 17 lat. Ramona jest starsza o 3 lata. Jasiu a dlaczego ty się w ogóle w niej zakochałes? Cóż. Ross brzmi światowo. Na codzień używam nawet dwóch nazwisk Hehe. Ola jest z Rafałem. Również kuratorem. Poznała go w pracy, kiedy jeszcze była z Norbertem. Musiała wybierać no i wybrała. Pan Arkadiusz niby dla dobra wybudzonej córki wrócił do byłej żony. Tak. Michał spodziewa się kolejnego dziecka. Co do wnuków. Tylko Bożena i moj Danielek są porządni. No i Ola z Agą się uspokoily troszkę. ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2015-08-03 o 21:57 |
||
|
|
|
|
#160 | |
|
Zakorzenienie
|
Przeraża mnie, że pamiętam twarz tego człowieka, a widziałam go pewnie 12 lat temu w paru odcinkach
![]() Cytat:
|
|
|
#161 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Coś wyjaśnić? ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Wiedziałam, że coś mi świta. Proszę wybaczyć. Od tyłu wrażeń pamięć czasem płata figle. |
|
|
|
|
|
#162 |
|
Rozeznanie
|
Pani Moniko,skoro Ama, to nie może zabraknąć oczywiście tego pytania:
Wolałaby Pani walczyć z jedną kaczką wielkości konia, czy stu końmi wielkości kaczki?
|
|
|
|
|
#163 |
|
Konto usunięte
|
Wez mnie proszę oswiec w skrócie w historii Jasia
|
|
|
|
|
#164 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#165 |
|
O RLY?
|
prosze o konkretne pytania. chetnie odpowiem.
---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- ja chcialbym serdecznie panstwu polecic befsztyk po florencku w restauracji Rosso. idealne danie na rodzinne uroczystosci.
|
|
|
#166 |
|
Konto usunięte
|
Rafalski był wykładowca Beaty. Potrącił ja rowerem i zakochali się w sobie. Zdradziła z nim Jacka. Zaszła w ciąże z Jasiem. Rafalskiego to przerosło i rozstali się. Jacek postanowił jej wybaczyć i wychować jak swoje, a z nią się ożenić. Niestety Jaś urodził się z niewydolna narka. Potrzebny był przeszczep. Wtedy Rafalski po raz pierwszy się poczuł do ojcostwa i oddał mu nerke, s także po prostu wreszcie stał się dla Jasia prawdziwym ojcem. Niestety po latach narka znowu zaczęła szwankowac. Potrzebne były dializy, a wreszcie drugi przeszczep. Na szczęście wszystko się udało. I Jaś może być wreszcie normalnym nastolatkiem.
|
|
|
|
|
#167 | |
|
Konto usunięte
|
Olga z agą się upokosiły?
jedna robi sobie dziecko z najwiekszym mafiozem a druga śpi z połową miasta Cytat:
|
|
|
|
|
|
#168 |
|
O RLY?
|
jak Pani smie! to piekna, mloda kobieta. nawet sobie Pani nie wyobraza ile meskich spojrzen przyciaga.
|
|
|
#169 |
|
Konto usunięte
|
A taak, nerka, to pamietam jeszcze. Dzieki.
|
|
|
|
|
#170 |
|
Konto usunięte
|
to jest 1 9-20 latka?
http://ocdn.eu/images/pulscms/NTc7MD...c2c5775d15.jpg serio? |
|
|
|
|
#171 |
|
Konto usunięte
|
No ale Ola poważny kurator a Aga polityk cnie. I mają stałych partnerów już tak całkiem długo. Proszę mi rodziny w moim własnym wątku nie obrażać.
|
|
|
|
|
#172 |
|
Konto usunięte
|
"
Dysk lokalny (C 7 miesięcy temu Zgredy oglądają te bzdety a potem myślą, że pod szkołą stoją dilerzy i zmuszają dzieci do polizania znaczka pocztowego albo do zjedzenia cukiereczków ¡ 8 " komentarz do filmiku: ramona diluje xDDDDDDDDDDDDDDd ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- jezu beata zmieniła twarz i jest z rafalskim CO SIE DZIEJE W TYM SERIALU XD |
|
|
|
|
#173 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#174 | |
|
O RLY?
|
Cytat:
|
|
|
|
#175 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#176 |
|
Konto usunięte
|
bożenka - dobre dziecko - więksość życia twarz 10 lakti
ramona - złe dziecko - w wieku 19 lat twarz 190 latki https://www.youtube.com/watch?v=lTrBXihZcLM lol |
|
|
|
|
#177 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#178 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#179 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dobra niech ktoś powie w końcu co knuła Ramona. |
|
|
|
|
|
#180 |
|
O RLY?
|
zycie jest nowela ciociu
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

Doktora Słowika?
? Co pani w tym Bogdanie przeszkadzało? Miałaby pani łatwy dostęp do broni, a przy takiej rodzinie może się ona przydać.

Aga straciła dwóch, Olka jednego. (Na razie!!! ) Czy to przypadek??? Nie sądzę!!! Dlaczego giną tylko ich aktualni partnerzy????
, którymi ugościła swojego profesora (który przy okazji zaliczył jej siostrę