|
|
#1531 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
Cytat:
Ten ma być kolejnym w kolekcji. Trzymam kciuki za wnuka Dzieki za Wasze porady
https://www.suwaczki.com/tickers/relgf71xvwrssli7.png https://www.suwaczki.com/tickers/4c3t0tc7dfj2u4kr.png Edytowane przez megilla Czas edycji: 2015-08-04 o 00:00 |
||
|
|
|
#1532 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrej nocki wszystkim i miłego poranka
|
#1533 | ||
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru snad ciepeła
![]() Ale tu się nie da.... Dostałam sampla Fragonard Etoile .... To jest cuś takiego jak nasze FM ? ---------- Dopisano o 06:42 ---------- Poprzedni post napisano o 06:38 ---------- Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=AN3HvPLVruw ---------- Dopisano o 07:10 ---------- Poprzedni post napisano o 06:42 ---------- Cytat:
![]() Ogólnie film bardzo miły dla oka, fajne kadry,montaż itp. A oglądałyście http://www.filmweb.pl/film/Niebezpie...da-2011-555859
|
|
#1534 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#1535 |
|
Zakorzenienie
|
![]() że upał, to dobrze, ale będzie się źle piło idzie ktoś na konwent fantasy w ten weekend? ![]() A dzisiaj imprezę nad Wisłą po pracy mamy. Oczywiście z opcji siatkówka plazowa + piwo wybieram to drugie
|
#1536 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Maja, pożarłam drugiego toma a konwent, żeby nie był w weekend, to bym może i poszła - ale przy tej pogodzie to raczej zalegnę na balkonie z trzecią częścią Na zimę tylko Angel - ale nie EDT, to są popłuczyny
|
|
#1537 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#1538 | ||
|
Panaroja
|
snad wody mineralnej
![]() Cytat:
![]() 2.no tak uboga mimika to fakt , ale było to trochę nudnawe w efekcie, bo oboje z Coco jak te kołki , co i rusz najazd na bezmyślne martwe oblicza do tego wg mnie supełnie od czapy wtręty z magazynu Coco jak personel opiernicza , całkowicie bez związku z całą fabułą najlepiej wg mnie wypadła Katia , jedyna postać w całym filmie mająca w sobie trochę życia i wiarygodności . Ogląda się miło , ładne wnętrza (z kostiumami już gorzej) , ale można było to zrobić lepiej ![]() 3.też w chałupie zobaczę ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
![]() 2.ja bym wybrała opcję trzecią - leżak
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#1539 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niedoborów nie mam Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Znad soczku dziś z okazji tour de pologne nie ruszam sie z domu, bo ulice mamy pozamykane
|
|||||||
|
|
|
#1540 | |
|
Zakorzenienie
|
mi zostały 2 opowiadania ![]() a potem zabieram się za 3 część - tym razem już cała powieść ![]() Oj, oby Wegner rozpisał dłuuuga serię, bo nie chce, zeby to kiedykolwiek się kończyło ![]() ale to w budynkach polibudy będzie Cytat:
![]() piwo i wódka sa w barze zaklepane, więc wyboru dużego nie ma ![]() a alko strasznie szybko trzepie przy takich temperaturach i odwadnia ![]() Cudne koszulki http://kreatorium.com/sklep/filter=p...le,p8-koszulki
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-08-04 o 10:47 |
|
|
|
|
#1541 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Bardzo mi się podoba pomysł, żeby tego było więcej ![]() Idę poczytać o tym konwencie, może się jednak skuszę?
|
|
#1542 | |
|
Zakorzenienie
|
Znad umarcia na brzuszek
![]() Pamiętacie jak pisałam, że B wymiata? No, to teraz dopadło nas Cytat:
2. A my właśnie z okazji TdP mieliśmy jechać do miasta Justyno, nareszcie jakieś pozytywne fryzjerskie wieści Rozterko, gratuluję wnuka ![]() Zbieram się od półtorej godziny do ogrodu wywiesić pranie, ale boję się, że z nim spadnę ze schodów
|
|
#1543 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jej "gra" przerabia sprawy serio na infantylne i tandetne. ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Ktoś tu mnie skutecznie zniechęca do zaciążania
|
|||
|
|
|
#1544 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() klify sa ![]() tz jeszcze w szoku, bo nie wiedzial dokad go kieruje ![]() jeszcze sie tam przejedziemy na piknik jak bedzie pogoda zrobilismy zaledwie 400km, a poczucie jest jakbysmy ze 3 dni jezdzili, bo krajobraz sie zmienial kilka razy najpiew zamek w Bodiam pozniej przez wioski do Hastings, a tam twierdza, plaza, pirackie tawerny i na koniec karaoke, pozniej przez St Leonards droga przy samym wybrzezu do Bexhill on Sea i wystawa Bridget Riley nastepne bylo Eastbourne - chyba jeszcze nie widzialam wiekszego hotelu niz Grand Hotel tam ![]() no i beachy head i biale klify seven sisters na koniec pozdrowilismy prekursora nordic walkingu wszedzie pieknie, czysto, zgodnie z natura - zwlaszcza na wsi nikt nie niszczy krajobrazu tandeta, reklama, innymi koszmarami architektury ![]() Cytat:
i za zapuszczanie
|
|
#1545 |
|
Nindżopesz
|
To ja pozachęcam!
Cera cudna Włosy w porzo, żrę bo mogę Do osiemnastki! Kasę ładnie oszczędzam bo nie wydaję na bilety, ciuchy, bzdety okołowyglądowe żeby jakoś się prezentować w robocie - ale Ciebie to chyba nie urządza.O wolnym czasie chyba też nie mam co mówić. Przy 37 stopniach to i do przystanku nie dopełznę. W taką pogodę to tylko siedzieć w wannie pełnej zimnej wody i gotować smołę na balkonie ![]() Dziś u mnie przynajmniej fajnie wieje ale jestem przerażona pogodą na najbliższy tydzień. |
|
|
|
#1546 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.wszystkie ??? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
2.jakieś elektrolity do picia masz ? od godziny mi za oknem trawę koszą (okno na parterze)
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2015-08-04 o 12:03 |
|||
|
|
|
#1547 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#1548 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#1549 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wakacje moich marzeń !!!! Nordic cudny! Znam, ale zapomniałam o nim Ależ Ci dobrze!!!---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
Ale...(to co zawsze) 2. Ja też. Jakbym mogła to bym gdzieś wyjechała na ten tydzień To są współczesne tortury. |
||
|
|
|
#1550 |
|
niecnotliwa dziewica
|
W takich okolicznościach się cieszę, ze jestem przygłucha....
|
#1551 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Jeszcze lepiej w ogole nic nie slyszec
|
#1552 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ubieranie - pajacykom mówię nie, wystarczy rozpinana bluzka i wciągane portki. Pilnowanie - chowasz wszystkie małe rzeczy, zamykasz drzwi i niech se łazi. Karmienie - no upierdliwe jak pluje dookoła. Ale to tylko w okresie przejściowym pomiędzy cyckiem a przedszkolem. Wychowywanie i koszty ofszę. Lekarze itp. - moja ze dwa razy w roku łapie wirusa ale nie jest to traumatyczne. |
|
|
|
|
#1553 | |
|
Zakorzenienie
|
Joł na szybciocha ponawiam pytanie
Dostałam sampla Fragonard Etoile .... To jest cuś takiego jak nasze FM ? ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
No tak knurewna z drewna jest ,ale akurat w tym wypadku to pasuje Taka ogólnie dziwna i zahamowana. Ogólnie film bardzo fajny .
|
|
#1554 |
|
Zakorzenienie
|
Fryzu całego mi się nie udał sfocić, ale to jest mój naturalny skręt - i pytanie, czy do takich wlosów trzeba używać innej pielęgnacji (w sensie szamponu, odżywki np)?
A ja ciągle zadowolona. Dobrze, że nie ścięłam ![]() wło tył 001 (Medium).jpg wło tył 002 (Medium).jpg
|
#1555 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ju, extra fryzurka!
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, ja jestem myszowata, "jak wszyscy" - tak mówi moja przyjaciółka
![]() Kolor robię odsiwiaczem "Just for Man" , średni brąz (jest w SP)
|
#1557 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Efekt jest naprawdę świetny!
Ja odkąd zlikwidowali Nectrę, wybieram Słodki brąz Syossa, inaczej bym była całkiem siwa przy uszach jak mi odrastają to równomiernie siwe, z tyłu też...
|
#1558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ależ Tym masz je gęste! Dużo ich!Nic nie trzeba, ale warto. Jak Ci się nie sprawdzi to wracasz do "swoich" odżywek, szamponów. Zależy na czym Ci zależy na podkreśleniu fal czy na ich niwelowaniu? Ja np, robię wszystko żeby likwidować fale, co tego lata, po takich zniszczeniach już jest niemożliwe. Ale jak były zdrowsze to tak umiałam je dociążyć, że były ślisko proste Na dociążenie włosów pomaga mi emolientowa pielęgnacja. Myję odżywkami, (of kors nie cały czas ) używam odżywek z olejami awokado, karite. Ale one chyba włosy zmiękczają, więc na twoim typie włosów efekt mógłby być odwrotny, mogą podkreślić skręt. Chyba, z tego co pamiętam. Mąż mi mówi, że momentami wyglądam jak grajek spod mostu. Z czasów Dżemu. Oczywiście nie ma zamiaru mnie obrażać tylko uświadamia jak coś jest kiepsko i żeby ogarnąć bałagan. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-08-04 o 15:35 |
|
|
|
|
#1559 | ||
|
Zakorzenienie
|
mysle, ze jednak Angel bedzie
Od wielu lat mi sie podoba, wiec w koncu sie doczeka swojego miejsca ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1560 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ich ekstrakty są bardzo trwałe , poza tym stosują metalowe buteki , perfumy mozna trzymać latami , nie zmieniają zapachu , ale wody podobno są niezbyt trwałe, ceny są wysokopółkowe . To francuski dom perfumeryjny , znajduje się w Grasse. Najwcześniej edycja perfum tego domu powstała w 1928 roku ![]() Cytat:
![]() nie wszystkie, na pozostałych są kilometrowe korki ![]() jakbym nie miała dzisiaj wolnego , to musiałabym w tym upale popierdzielać do domu 5/6 km pieszo , albo czekać do 18 na jakiś autobus z okolic roboty
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2015-08-04 o 16:54 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.

, w ciepłych miesiącach lepiej ale metaliczne nutki i tak wychodzą
Ten ma być kolejnym w kolekcji. Trzymam kciuki za wnuka

końcówka z tymi wspomnieniami młodości mocno naciągana , bo Coco do końca życia twierdziła , że jedynym mężczyzną jakiego naprawdę kochała był Boy Capelle , Strawiński miał kupę kochanek i drugą żonę po śmierci Katii , a że przypadkiem w tym samym roku przenieśli się na tamten świat to jeszcze nie powód do takich fsruszających ujęć 

a konwent, żeby nie był w weekend, to bym może i poszła - ale przy tej pogodzie to raczej zalegnę na balkonie z trzecią częścią 

najlepiej wg mnie wypadła Katia , jedyna postać w całym filmie mająca w sobie trochę życia i wiarygodności . Ogląda się miło , ładne wnętrza (z kostiumami już gorzej) , ale można było to zrobić lepiej