![]() |
#901 |
Zadomowienie
|
Dot.: Formuła 1
Paulaaa 900 post na formułowym, i 600 w karierze
![]() gratulujemy i swiętujemy ![]() ![]() a więc dziewczyny to nie jest takie proste ![]() zresztą kto może wiedzieć czy ta moja była przyjaciółka nic nie nagadała? a co jeśli mu powiedziała, ze on mi sie podoba ![]() tak więc narazie wszystko bezsensu, na dodatek dziś go widziałam z tą dziewczyną. czuję się poniekąd smutno. może mi przejdzie? w ogóle nie wiem jakim cudem to wszystko tak ożyło, w ogóle mi się przypomina jak dobrze sie z nimi bawiłam a teraz to szkoda słów... |
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Wtajemniczenie
|
Haha nawet nie zauważyłam
![]() ![]() No ale czy to nie o to chodziloby gdyby ona mu to powiedziala? No nie wiem, moze faktycznie glupio, ale warte zachodu, nic nie tracisz, jesli Cie oleje, albo bedzie jakis nie mily to wtedy sytuacja wraca do punktu wyjscia, on nie nagada nic nikomu na Ciebie, bo w gronie jego paczki i tak mówisz ze się nic nie oddzywaja i wtedy mozesz go skreslic juz stuprocentowo, tak samo jak reszte tamtej paczki, a jesli nie to zyskasz ![]() Sama nie wiem, teraz sie tak mowi, a na Twoim miejscu nie wiem co bym zrobila.. ![]() Wybaczcie ze pisze bez polskich literek ale rozpedzilam sie bo pisalam do kolezanki w usa, a ona tam nie ma jak przeczytac ąęćź i teraz juz mi się nie chce zmieniać jak za późno się ocknęłam ![]()
![]() |
#903 |
Zadomowienie
|
Plotko czy Twoj avek jest z milosci do Kimiego?
![]() ![]() ![]() Dziewczyny... a ja mam problem... Bo w styczniu mam studniowke... I powaznie sie zastanawiam nad tym czy na nia isc... Wiem, ze dla Was pewnie wyda sie to oczywiscte, ze na studniowke trzeba isc, bo jest tylko raz w zyciu itd itp... Ale ja sama nie wiem co zrobic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
Wtajemniczenie
|
Taak
![]() ![]() ![]() Dokładnie to samo pytanie, czy iść na studniówke zadała mi dziś kumpelka jak sobie leżałyśmy w świetlicy dziś ![]() Ja myślę, że tak: jeżeli myślisz, że w gronie klasy nie będziesz się dobrze bawić, to ich olej i baw się dobrze z kimś z kim pójdziesz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#905 |
Zadomowienie
|
Paula rowniez gratuluje!
![]() ![]() Angel co do tego chlopaka to ja bym na Twoim miejscu sprobowala sie jakos z nim skontaktowac ![]() ![]() ![]() ![]() Chyba niedlugo bede znikac, bo cos moj glupi pecherz zaczal mnie bolec :/ to pewnie dlatego, ze przewialo mi nerki... |
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
Zadomowienie
|
Bożenko, ja Cię rozumiem, moja klasa jest beznadziejna więc ostatnio nawet się zastanawiałam czy warto iść na studniówke...
wydaje mi się, że jeśli nie będziesz miała ochoty, albo będziesz miała fajniejsze plany to nie musisz iść, ale z drugiej wcale nie musisz się bawić ze swoją klasą tylko z ludźmi co tam będą ![]() ![]() ![]() pewnie dziewczyny będą krzyczeć żebyś szła, ale ja jakoś nie przepadam za tymi szkolnymi imprezami więc mówię, jak będziesz miała jakieś lepsze plany to możesz sobie darować, a jeśli masz bezczynnie siedzieć w domu to możesz pójść, nigdy nie wiadomo co może się wydarzyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Zadomowienie
|
Ale mi net zamula :[ agrrr... !
Do studniowki zostalo cos okokol 5mies... Ale wstepna deklaracje czy ide czy nie musze zlozyc w przyszlym tyg... Zdziwiona bylam jak jedna dziewczyna z mojej kl byla zaskoczona, ze nie chce isc, a prawie w ogole ze mna nie gada i na pewno na 100dniowce do szczescia jej sie nie przydam :/ Kasy tak ok. 600zl... Zalezy ile sukienka, buty i te wszystkie inne *******y beda kosztowac... Tak pomyslalam, ze moglabym od przyjaciolki pozyczyc sukienke, bo miala w tym roku 100dniowke, ale nie moge sie z nia skontaktowac, nie odbiera tel i nie odp na smsy... W ogole juz od dosc dawna nie mam z nia kontaktu... Pewnie bedzie sie tlumaczyc tym, ze pracuje i nie ma czasu, ehh :/ Ale mi wymowka :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#908 |
Zadomowienie
|
Zapomnialam zielonego, ale teraz juz sobie o nim przypomnialam
![]() Angel w takim razie rozumiesz w jakiej jestem sytuacji... A Sutil z pewnoscia sie zgodzi ![]() ![]() ![]() Moze jeszcze Kimi sie zglosi, kto wie... ![]() A innych planow narazie nie mam... wiec moze zaryzykuje studniowke :P |
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Zadomowienie
|
Wiecie co ja bede znikac... Bo taaka spiaca sie zrobilam, ze prawie na lozku zasnelam :/ To przez to, ze caly tydz chodzie niewyspana
![]() Dlatego ide teraz grzecznie do lozeczka ![]() Dziekuje za Wasze rady ![]() Zycze kolorowych snow ![]() ![]() No i milego ogladania jutro kwalifikacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Zadomowienie
|
ajj to co, że by Sutila nie rozpoznali
![]() ![]() ![]() ![]() a tak serio, to narazie nastaw się, że idziesz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i tak a propos tej emotki dla Sutila to ta ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#911 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja ci moge pomoc Bożenko!!! Napisz mi tylko po polsku co tam porabiałas,a ja spróbuję ci to przełożyć na niemiecki ![]() To wyślij mi to prywatna wiadomościa. A na kiedy to potrzebujesz???
![]() |
#912 |
Raczkowanie
|
O matko,ale się rozpisałyście pod moją nieobecność...
Już zgłębiłam sprawę McLarena i wiem już o co biega,powiem tyle Ferdek byłby w stanie to zrobić,tzn ujawnić jakieś dowody,ale wątpie,żeby był taką świnią... ![]() A co do tej sytuacji Gośki,to stwierdzam,że można to naprawić,ale musisz być cierpliwa...powinnaś pogadać z koleżanką,ale spokojnie i dać jej czas. Ale koniecznie musisz przedstawić swoją sytuację tak,żebyś osiągnęła cel. Tzn musisz być wiarygodna i wzbudzić w niej trochę uczuć ![]() Ja dziś obejrzę kwalifikacje i ostro kibicuję Ferdkowi i Don Roberto,żeby zajęli jak najlepsze miejsca startowe ![]() ![]() ![]() A jutro...jakoś dam radę,obejrzę powtórkę albo wy mi zrelacjonujecie. Postaram sie wam też opowiedzieć coś o meczykach. Dzisiaj są mecze: Mostostalu z Resowią i Wkręt-Metu z Jadarem. Od 16 bedę tam tak do około 20,ale i tak pewnie się to przeciągnie do 21 albo 22.
#913 |
Wtajemniczenie
|
Tiruriru zaraz qual
![]() ![]()
![]() |
#914 |
Zadomowienie
|
już po qual, potem zrobię tabelę
![]() Roberto 6, mogło być lepiej, ale najważniejsze jak się spisze jutro, Kimas 5, to pewnie przez ten zapasowy samochód. ja zaraz idę oglądać siatkę, mam nadzieje, że nasi siatkarze się odbudują psychicznie i jeszcze pogramy na tych mistrzostwach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Zadomowienie
|
ehh już po raz któryś piszę tego posta bo się wizaz zacina :/
a więc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nasi siatkarze wygrali z Turcją 3:1 ![]() juuuupi ![]() ![]() teraz tabela ![]() Kolejność na starcie Grand Prix Włoch: 1. linia Fernando Alonso (Hiszpania/McLaren) 1.21,997 Lewis Hamilton (W. Brytania/McLaren) 1.22,034 2. linia Felipe Massa (Brazylia/Ferrari) 1.22,549 Nick Heidfeld (Niemcy/BMW Sauber) 1.23,174 3. linia Kimi Raikkonen (Finlandia/Ferrari) 1.23,183 Robert Kubica (Polska/BMW/Sauber) 1.23,446 4. linia Heikki Kovalainen (Finlandia/Renault) 1.24,102 Nico Rosberg (Niemcy/Williams) 1.24,382 5. linia Jarno Trulli (Włochy/Toyota) 1.24,555 Jenson Button (W. Brytania/Honda) 1.25,165 ------ 6. linia Mark Webber (Australia/RedBull) 1.23,166 Rubens Barrichello (Brazylia/Honda) 1.23,176 7. linia Alexander Wurz (Austria/Williams) 1.23,209 Anthony Davidson (W. Brytania/Super Aguri) 1.23,274 8. linia Giancarlo Fisichella (Włochy/Renault) 1.23,325 Sebastian Vettel (Niemcy/Toro Rosso) 1.23,351 ------ 9. linia Takuma Sato (Japonia/Super Aguri) 1.23,749 Ralf Schumacher (Niemcy/Toyota) 1.23,787 10. linia Vitantonio Liuzzi (Włochy/Toro Rosso) 1.23,886 David Coulthard (Szkocja/Red Bull) 1.24,019 11. linia Adrian Sutil (Niemcy/Spyker) 1.24.699 Sakon Yamamoto (Japonia/Spyker) 1.25,084 |
![]() ![]() |
![]() |
#916 |
Raczkowanie
|
Matko,ale było fajnie!!!
Mam Wlazłego i wielu innych!! Taki jeden Niemiec też był boski i te ż go dopadłam...co za emocje...ja niemoge... ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro też są dwa i wtedy to się dopiero będe na nich rzucać!!! Mówie wam dziweczyny,tego się nie da opisać!!! Aha Ignaczak też był i też mam od niego autograf!! Gadałam z nim i takim Kubą Jaroszem...ach...same ciacha tam byly!! A te nogi takie umięśnione...masakra,aż się rozpływałam...cudnie...dz isiaj chyba z wrazen niezasne!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#917 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#918 |
Zadomowienie
|
edzia ale suuuuper
![]() ![]() ![]() masz jakieś zdjęcia? ![]() ![]() a teraz spokojnie, oddychaj i opowiadaj nam wszystko ze szczegółami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dawno mnie tu u Was nie było, ale szkoła mnie strasznie wymęczyła ![]() ![]() ![]() Kwalifikacje oczywiście oglądałam, na to zawsze chwile znajde ![]() ![]() ![]() o 22 meczyk, nie zapomnijcie ![]()
![]() |
#920 |
Raczkowanie
|
Zdjęcia będę mieć jutro!!!
Tzn mam taką nadzieje,bo dzisiaj też robiłam,ale nie z mojego aparatu,poza tym był taki tłum,że mnie przepchali i nie weszłam w obiektyw. Jestem głupia,bo zapomniałam aparatu ![]() ![]() Ale mówie wam super!! O 16 był pierwszy mecz Resovi z Mostostalem,najpierw Mostostal przegrywał dwoma setami,ale potem nadrobił straty dzięki Jaroszowi(ale miał mocną zagrywkę i jak ścinał,aż się przewracali i było słychać plask!!) i Eugenowi(to właśnie ten Niemiec,ale teraz jest ładny,bo na wcześniejszych zdjęciach wyglądał kiepsko).No i piąty set dla Mostostalu...a potem to była tylko bieganina za autografami...Aha w czasie meczu jak Resovia była po mojej stronie to pewien Serb zszedł na zmiane z boicha i stał naprzeciw mnie i się do mnie szczerzył a ja do niego...ale miał uśmiech,cały czas na mnie się gapił. ![]() ![]() Na korytarzu dopadłam Wlazłego,ale cały czas stał do mnie tyłem,ale ja cierpliwa i w końcu się odwrócił...wziął mój długopis i się podpisał,normalnie go dotykałam i coś tam do mnie gadał,ale go nie słyszałam,bo był taki tłum.Ale wiecie,on nie jest taki ładny wcale... ![]() Potem w innym korytarzu dopadłam Kubę Jarosza i tam go zmolestowałam i trochę z nim zamieniłam słówko. ![]() ![]() Jak już sobie poszli na kolacje,to ja z koleżankami pod knajpkę,która jest w tym samym budynku i okupuję wejście.Stał tam ochroniarz(bardzo miły) i kiedy wychodzili to powiedział,ze takie ładne dziewczyny tu na was czekają i że mają nam poświęcić trochę uwagi i poświęcili...ten Niemiec...bosko ubrany i taki miał tyłeczek fajniutki już nie mówiąc o nogach...No i to by było na tyle... ![]() Jutro dopisze jak było na meczach o 1 i 3 miejsce...ale zapewne bedzie jeszcze lepiej,bo jutro mam zamiar z nimi sobie fotki zrobić i trocchę z nmi pogadać... ![]() A więc życzcie mi powodzenia!!! ![]()
#921 |
Raczkowanie
|
Już nie wspomne o Alonso,bo jak się dowiedziałm,że ma pol position to po prostu skakałam tam na widowni...
![]() ![]() Jak ja się cieszę,co za emocjonujący weekend!!! ![]()
#922 |
Zadomowienie
|
dziewczyny !!!
REMIS !!!!!!!!! 2:2 aaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Zakorzenienie
|
Heja heja dziewczynki
![]() Na wstępie powiem że nie było mnie nie dlatego że Wiesiek przyjechał ale właśnie dlatego że nie wrócił jeszcze ![]() ![]() Ehh takie moje życie ![]() A teraz komenty: Musiał być fajny ten film o F1, sama musze poszukać w necie coś więcej o F1 bo ciągle mało wiem ![]() Angel, strasznie Ci współczuje tylu godzin, to strasznie niesprawiedliwe, może rada rodziców albo ktoś powinnien sie tym zająć ![]() ![]() u mnie też pogoda do d*** była ale dziś wyszło słoneczko ![]() ![]() Nick jest pewny siebie ale to dlatego że zajmuje wysokie miejsca i zawsze jest wyżej niż Kubek ![]() nooo, wczoraj była sportowa sobota, dziś Monza, więc nie jest źle ![]() hehe fizyka ... dziwne to uczucie, świadomość że już więcej nie będe sie tego uczyć ![]() szkoda że siatkarze przegrali, akurat wtedy nie oglądałam bo byłam w mieście ![]() ale za to wczoraj wygrali ![]() ale ładna tabela ![]() ![]() Plotka, świetny avek ![]() Edzia, zazdroszcze bycia na meczu ![]() Angel, trudna sprawa :rolle: chłopak ewidentnie zrozumiał że znalazłaś sobie kogoś innego i sie wycofał ![]() ![]() Bożenko, na studniówke MUSISZ iść ! i bez gadania ![]() ![]() oglądałam wczoraj qual, aż sie przestraszyłam jak zobaczyłam wypadek Kimiego ![]() ![]() no i mój Heikki skakający po różnych miejscach ![]() ![]() oglądałam siatke, brawo ![]() Edzia, zazdroszcze ![]() i jeszcze wypije za naszą repre ![]() a dziś MONZA ![]() ![]() aha, z Wieśkiem to koniec ...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#924 |
Wtajemniczenie
|
Jo tak w skrócie, bo już studio na Polsacie Sport.
Edzia zazdroszcze Ci jak chulerka ![]() ![]() Angel śliczna tabela ![]() ![]() Gdzie jest Bożo-Wporzo? ![]() ![]() Luna, dzięki ![]() Też ciesze się na Monze ![]() ![]()
![]() |
#925 |
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny
![]() a więc już niedługo wyścig, zobaczymy jak będzie, też nie mam nic przeciwko żeby Maki niechący się zderzyły, oczywiście nie groźnie ![]() ![]() ![]() Luna, co się stało z Wieśkiem ? ![]() pamiętajcie także że dzisiaj jest siatka i gramy z ruskimi ![]() trzeba oglądać i trzymać kciuki, pamiętajcie w kupie siła ![]() u mnie leje deszcz jak 150, jestem poniekąd zniesmaczona pogodą ![]() dziewczyny dziękuję co to uznania mojej tableli, myślałam, że będziecie się pytać czego nie ma emotek, ale to dlatego gdyż ponieważ jak piszę startujące linie i te dokładne czasy to wtedy każda emotka jest w innym miejscu i tak to troche krzywo wygląda ![]() ![]() wciąż łaskawie czekam na emotke Bożenki i Edzi ![]() ![]() i tak przy okazji, za wczorajszy remis ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#926 |
Zakorzenienie
|
Hej hej !
![]() Dawno mnie tutaj nie było ![]() ![]() Cóż robić? |
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Zakorzenienie
|
Czyż to ja będe pierwsza pisać tutaj o tym bardzo emocjonującym wyścigu? Wychodzi ,że tak.
A więc wyscig był świetny. Bardzo dużo ciekawych momentów no i oczywiście wspaniały występ Roberta Kubicy ![]() ![]() Gratuluje mu jednak i tego , bo zrobił naprawde wiele i pokazał swoją klase wyprzedzając Rosberga . Co do innych zawodników to żal mi Massy który niestety musiał opuścić tor przez swój bolid. Gratuluje również Alonso za pierwsze miejsce. A ja mam dalej żal do tych mechaników którzy nie popisali się przy zjeździe Roberta to boksu. Mimo wszystko gratulacje dla wszystkich ! No i czekam na wasze spostrzerzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
#928 |
Zadomowienie
|
to była jedna wielka kpina
co to miało znaczyć !!!!! angel przestaje być w tym momencie angel'em i wyklina mechaników wszystkimi przekleństawami jakie tylko zna a nawet tymi co sobie nowo utworzy ![]() ![]() te dupki żołędne całkowicie mi zepsuły humor, mimo wsztystko dodam własne spostrzeżenia w wersji spokojnej a więc wyścig ogólnie do dupy jak dla mnie ponieważ gdyż już na początku odpadł Massa, Kimas był trzeci, a mógłby być drugi tylko Hamilton go wyprzedził przez co przewaga Maków bardzo się zwiększyła i z tego powodu bardzo mi przykro. Robert na szczeście jakoś się wyratował, wyprzedził Nico i chwała mu za to ![]() izapp1 zachęcam do odwiedzania nas częściej, i prosze wybierz sobie kierowcę, kolor i emotkę. |
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Raczkowanie
|
MAtko!!!
Alonso kocham cię!!! ![]() ![]() Matko,jaka ja jestem podekscytowana... ![]() ![]() ![]() Dzisiaj sobie zrobiłam zdjątka,zaraz je zamieszczam...ten Niemiec jest bomba,a na imie Eugen...wymiękam...
#930 |
Raczkowanie
|
http://img258.imageshack.us/my.php?i...9090096po2.jpg
http://img123.imageshack.us/my.php?i...9090095hd5.jpg http://img122.imageshack.us/my.php?i...9090114fh8.jpg http://img210.imageshack.us/my.php?i...0059lb4.jpg(to było dla mnie,bo się spojrzał na mnie i się uśmiechnąl,pomachał i podsniósł koszulke...) http://img440.imageshack.us/my.php?i...9090061kf9.jpg
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.