|
|
#2612 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. II
Cytat:
zobaczymy. Ojej, super że bedziesz świeżo upieczona żonką, ciekawe kiedy ja ;p---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Słyszałam, że mają być mega upały, a u mnie dzisiaj deszcz
|
|
|
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
skończył mi się krem do masażu z Rossa.. ale mam jeszcze oliwkę.. Dzisiaj albo jutro podjadę po ten krem dodatkowo. Nakładam oliwkę plus krem razem. A dziś rano dowaliłam jeszcze oliwki..
|
|
|
|
#2614 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
100% to będzie pewne jak się urodzi haha na początku mówi, że no powiedzmy na 85% to dziewczynka - nie chciała się obrócić w ogóle za bardzo. Ale później mówi, że to dziewuszka, mąż go pytał po czym on to widzi i pokazywał po czym to poznać, więc liczę że jej tam już nic nie urośnie śmiał się tylko, że ja to już ciuszki chcę kupować ![]() pytałam o magnez i powiedział, że na razie nie trzeba Cytat:
miałaś jakąś kontuzję?
|
||
|
|
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
ja też oddam!
|
|
|
|
#2617 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze ja jestem przekonana, że to dziewczynka, ale coś zaczynam myśleć że mnie oszukuje moje przeczucie. Byle do 13
|
|
|
|
#2618 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem że to zabrzmi nieodpowiednio na tym forum.. ale napiłabym zimnego browara
Wyślę Tż po gazowane coś bo świra dostanę.. |
|
|
|
#2619 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle chwilę przed wizytą to mnie mała tak "boksowała"
![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- magda spoko, ja mam ochotę na wino od dłuższego czasu ale jeszcze kilka miesięcy kup sobie Bavarię, ona ma 0,0% a smakuje jak piwo
|
|
|
|
#2620 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ślub miałam 2 dni po 19 urodzinach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Córeczka, gratulacje Cytat:
Też mam do oddania upały, dopłacę
|
|
#2621 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
Czarnula, gratulacje
jak będzie ładna,a mój przystojny to chowaj ją dla mojego syna :P
|
|
#2623 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tam miałam na zachód plus wielkie drzewo przed oknem. W zimie zimno ale w lecie <3 a tu mam na południe wielkie okno balkonowe.. i to na 4 pietrze grzeje jak glupie |
||
|
|
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
hariett zło straszne, ale z wszystkiego co to mogło być chyba najlepsze. Byle tylko wyleczyć i nie pojawiały się te skurcze. W dodatku przechodzę ją kompletnie bezobjawowo (tzn mam na myśli te standardowe objawy co często są przy infekcjach).
|
|
|
|
#2625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
Coś mi się wydaje, że większość z nas może się tam spotkać.
![]() Jak nie same się wpiszemy to synowa lub zięć to zrobią. Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-08-04 o 17:14 |
|
|
|
#2629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- mirinda to jest w ciąży moja wielka miłość! |
||
|
|
|
#2630 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie spodziewaliśmy się takiej dużej ilości szlog ale jak widać ktoś rozgadał i były. Myślałam, że się popłaczę na przysiędze ale udało mi się to powstrzymać W ogóle w kościele tylko pół godziny było aż sama się zdziwiłam. Stresik był ale nie jakiś bardzo duży. Szybko czas leciał w ten dzień i jednak na plener też pojechaliśmy to zleciało 1,5 godziny. Zdjęć nie mam jak na razie ale będą mam nadzieję, że fotograf się postara. Jedzonko dobre, może mamy jakieś małe zastrzeżenia do obsługi ale to no prawdę minimalne bo tak to było wszystko tak jak chcieliśmy.Chciałabym normalnie od nowa to ciągle przeżywać. Piękny dzień. I o dziwo babcia męża przyszła do kościoła, ta co odstawiała takie cyrki przed. Wczoraj byliśmy w domu u niego i normalnie inny dom, cisza, spokój, nikt mnie nie wyrzucał, pełna akceptacja, babka mnie przytulała, normalnie szok. Ale się cieszę bo myślałam, że nie będziemy utrzymywać kontaktu z jego rodziną. Tylko babka nie wie jeszcze, że będzie po raz pierwszy prababką ale na razie przeżyła jedno więc musimy jej na chwilę dać spokój :P Teściom wczoraj powiedzieliśmy i w sumie się cieszą. Wszystko się jakoś poukładało ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2632 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I też chce mi się zimnego browara ;p tez masz syna? bo na chłopca chce sie piwska i mięsa ja tak mam hehe
|
|
|
|
|
#2633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie na opakowaniu pisze 0,0% i nie wiem.. Koktajlowa super że dzień się udał!
|
|
|
|
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
koktajlowa super, że się wszystko udało!
|
|
|
|
#2635 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U nas w sypialni jest taki straszny zaduch... Na dole to jeszcze-jeszcze, ale tam to nawet nie chce mi się sprzątać, nic A niby mamy las przed oknami... Ale to nic nie daje :/Wszystkie tam wylądujemy, nie łódź się ![]() Cytat:
No i rodzina znormalniała! Oby tak dalej ![]() Nawet nic mi nie mów o roletach. My na górze mamy okna w szpic - jedno jest wyjściem na balkon. Oba razem tworzą pięciokąt z kątami prostymi w podstawie, a sufit idzie razem z nimi, niewiele wyżej. Jest tam taka prowizoryczna zasłona, ale żeby ją zdjąć i wyprać to rysuje się karniszem ściany prostopadłe do tej, na której są okna Cytat:
|
|
#2636 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na pewno Lech bezalkoholowy ma 0,5% alkoholu, więc taki "niewinny" nie jest. Musisz sprawdzić czy przypadkiem tak nie jest też z Warką niebieską. |
|
|
|
|
#2637 |
|
Zakorzenienie
|
Warka jest 0,0. Mi sie piwa tak bardzo nie chce ale za whiskey z lodem i cola chyba bym zabila
![]() Czarnula, gratuluje cory i zycze szybkiego wyleczenia infekcji. Mnie brzuch pobolewa ale chyba poczekam do wtorkowej wizyty... Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#2638 | |
|
Zakorzenienie
|
Moja również
W ogóle tak jak nigdy nie piłam takich słodkich, gazowanych napojów tak teraz uwielbiam ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2639 | |
|
Zakorzenienie
|
magda
![]() ja uważam, że jak jest napisane 0,0% to jest 0, bo jak jest coś więcej to jest napisane że na przykład 0,5% jak wiele bezalkoholowych ma. Tylko przeczytaj to drobnym druczkiem, bo tam z reguły jest dokładna zawartość alko. ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
taka lodowata, słodziutka przed ciążą piłam cole albo sprite ale tylko w drinkach |
|
|
|
|
#2640 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz nie wytrzymam tak mi się już chce, a TŻ poszedł do sklepu i zginął
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:35.

zobaczymy. Ojej, super że bedziesz świeżo upieczona żonką, ciekawe kiedy ja ;p

Ślub miałam 2 dni po 19 urodzinach