|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 | |
Rozeznanie
|
Dot.: przedłużanie - wasze doświadczenia
Cytat:
Nie szłam dalej, sądząc, że to salon o którym pisałaś. Może w salonie Blumsien nie podchodzą tak do klienta. Dziś to sprawdzę. Dzięki! Ach, i jeszcze pytanie, czy włosy przedłużone metodą microring można myć jedynie 2 razy w tygodniu (ta wyczytałam na jednej ze stron)? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4202 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4203 |
Raczkowanie
|
Chcialam jeszcze dodac ze jest to bardzo wygodne gdyz jak Ci spadnie chociaz jedno pasmo to nie musisz go sciagac czy tez latac do fryzjerki tylko robisz to sama.Albo jak nie dosiegniesz z tylu to dzwon po kolezanke i tyle ! to jest najprosztsza metoda wrecz banalna .
|
![]() ![]() |
![]() |
#4204 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
prosze bardzo ![]() ja kupilam akurat kolor 27 i tez jestem w szoku ze sie nie wyprostowaly bo przewaznie tak sie dzieje nawet moja fryzjerka byla przekonana ze tak sie stanie a jednak sie nie stalo ![]()
![]() |
#4205 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Svinecka-dziekuje<My>za adress ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4206 |
Zadomowienie
|
włosy od BetaHair naturalne są dobre?gęste?
zastanawiam się czy jak zrobie sobie dwa warkocze i przyszyje do nich włosy to czy to wogóle mi zagęści bo przecież do tych warkoczyków pójdzie troche moich włosów a jeśli te na taśmie nie są gęste to mi nie zagęszczą wogóle...może lepiej będzie przypiąć je na klipsy?tyle że musiałabym chyba codziennie je zakładać? jak myślicie? bo chce wkońcu kupić jakieś włosy... mam te na oku...... http://www.allegro.pl/item230015179_..._latrend_.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4207 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zawsze mozna przyszyc tasme podwojna-tzn. tak jakbys przyszywala dwie tasmy do jednego warkocza. Z tego co widzialam,to tasma z wlosami jest tak skonstruowana,ze zageszcza wlosy -nawet jak swoje sa uzyte do warkocza-to przeciez sa cienkie.....U mnie na przyklad prawie w ogole nie ma na wierzchu wlosow moich-i caly tyl ktory mam to wlosy doszyte i jest ich naprawde duzo. Bedziesz sama sobie robic te warkocze i doszywac? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4208 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() nawet sa ladniejsze - jutro bede myc drugi raz to dam znac co do ceny - mozesz kupic krotsza tasme - zalezy co chcesz zrobic ja z tasmy 140cm zrobilam ok 120 grubych pasemek i jeszcze z 30cm tasmy mi zostalo nie pocietej ![]()
![]() |
#4209 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak,tak-daj koniecznie znac ![]() Leeee-mi to tasma pasuje jak najbardziej-bo ja mam doszyte do warkoczyka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4210 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4211 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Metoda na warkoczyki japońskie - mały 1 cm warkoczyk zapleciony tuż przy skórze i zakończony gumką -to cytat ze strony Renihair-ktora bywa tez w Krakowie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4212 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No właśnie też o tym myślałam żeby przyszyć podwójną ale mi nie starczy chyba :/ ta taśma którą sobie upatrzyłam ma 95cm a chce zrobić dwa warkocze,jeden na górze a drugi na dole,oczywiście nie sama bo nie jestem w stanie sama tego zrobić heh kurde ja już sama nie wiem...poszukam chyba dłuższej taśmy mam tylko nadzieję że włosy będą gęste... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4213 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
umylam znow glowe - falki cudo
![]()
#4214 |
BAN stały
|
DZIEWCZYNY a co to jest ta metoda na warkoczyk??? i jakie sa wady i zalety??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4215 |
Zakorzenienie
|
Jako że przelustrowałam cały wątek stwierdzam iż niezaszkodzi cofnąć się kilka (naście) stron wcześniej a wszystko tam będziesz mieć opisane.
http://www.renihair.pl/main.html?src=%2F ten link był już chyba podawany tu z 10 razy więc naprawde warto czytać ![]()
#4216 |
Raczkowanie
|
Cchce kupic WŁOSY KRECONE BLOND i nie wiem gdzie pomozcie moze wy znacie kogos kto sprzedaje wlosy krecone cm blonnd
|
![]() ![]() |
![]() |
#4217 |
Zakorzenienie
|
Cczarna błagam o fotkii
![]() ![]() ![]()
#4218 |
Raczkowanie
|
LUDZIE R A T U N K U !! CHCE KUPIS WLOSY BLOND KRECONE dlugie *NA MICRO RINGI czyli z ta koncowka i nigdzie nie ma ! sa wlosy ale bez koncowek ... i nie wiem co robic ... bo Slyszalam kiedys ze mozna robic te koncowki na micro ringi samemu ale jak ? i co mi potrzebne ?? POMOCY
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4219 |
Raczkowanie
|
A CZY TO PRAWDA ZE NA METODE MICRO RINGS WCALE NIE POTRZEBA MIEC KONCOWEK NA MICRO RINGI TYLKO MOZNA ZLOZYC NA POL I ZACISNAC ? BO TUTAJ TAK PISZE ---->http://visage.frx.pl/info_pages.php?pages_id=7 JAK TAK TO CHYBA LEPIEJ BO SA GRUBSZE ODPISZCIE . Z GORY DZIEKUJE WTEDY ZAOSZCZEDZE CZASU
|
![]() ![]() |
![]() |
#4220 |
Raczkowanie
|
Chce z tej strony kupic wlosy ale wszedzie pisze metoda warkoczykowa .. ale ja nie rozuiem. przeciez to sa wlsoy sztuczne wiec chyba m,oge je sobie slozyc na pol i zrobic na micro ringi prawda ?? co o tym sadzicie ===> http://www.wlosy-sklep.pl/produkty.php?id_kategorii=9&
|
![]() ![]() |
![]() |
#4221 |
Raczkowanie
|
o cos takiego
|
![]() ![]() |
![]() |
#4222 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4223 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4224 |
Zadomowienie
|
Wklejam galerie ze strony Warszawskiej firmy sprzedajacej włosy. Ta galeria pokazuje dlaczego wole włosy na taśmie http://www.wlosyonline.pl/gallery.php
I jeszcze jedna bardzo ciekawa rzecz. Mają na stronie dostępne włosy na TAŚMIE SYLIKONOWEJ!!! Zakłada sie je metodą :kanapkową: i można nią przedłużać nawet GRZYWKĘ: http://www.wlosyonline.pl/product_in...products_id=91 Dla początkujących dziewczyn: bardzo ładnie też pokazane jest krok po kroku jak przedłuzyć włosy na mikrorings http://www.wlosyonline.pl/info_pages.php?pages_id=8 To ta stronka, którą podała MYSIACZKA |
![]() ![]() |
![]() |
#4225 |
Raczkowanie
|
Wiecie co juz rozumiem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4226 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A chcialam sie cos dowiedziec od kogos kto to ma na glwoie a nie z opisu metody ![]() p.s czy jest jakis rodzaj sztucznych ktore dlugo sie trzymają? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4227 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4228 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Raz mialam kilka pasm na mikroringi sztucznych z kucyka pony. niestety nie jestm przekonana do syntetyków, ale zapewne tylko i wyłącznie dlatego, ze nie widziałam naprawdę dobrych. A podobno dobry syntetyk jest lepszy od naturalnych włosów bo nie wysycha, nie traci struktury, koloru, nie plącze sie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4229 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4230 |
BAN stały
|
hmm........ to moze ktos zna te super wytrwale sztuczne wloski i powie?? (firma itp)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:43.