|
|
#662 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2017 cz. 5
Cytat:
Dębowej nie piłam. My bedziemy mieć Stocka. Najlepiej znoszę tę wódkę i jak dla mnie najlagodniejsza. |
|
|
|
|
#663 |
|
Zakorzenienie
|
shih tzu no takie włosy jak ma to są okej ale jak jest obcięty to wygląda jak szczurek |
|
|
|
#664 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomo ile ludzi tyle różnych smaków ![]() ja stocka dawniej mogłam pić i pić a teraz mi po prostu nie smakuje
|
|
|
|
|
#666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz Wyborowa pali mnie bardzo, w Stumbrasie też jakbym czuła sporo spirytusu,ale wiem,że ostatnio ludzie sie zachwycają Stumbrasem. Mnie właśnie podchodzi najbardziej Stock, no i wiadomo Finlandia Ale ze względu na cenę odpada.
|
|
|
|
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się nie orientuje bo ja praktycznie nie piję czystej wódki, muszę być chociaż odrobinkę pijana, żeby ją przełknąć
jeśli już to pije drinki
|
|
|
|
#668 |
|
Zakorzenienie
|
Aguleekk ja tez nie pije wodki, nawet drinkow nie lubie
wino doje jak szalona ale wodka jest oblesna takze jesli chodzi o wybor wodki na wesele to zdam sie na opinii starszych
|
|
|
|
#669 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam wino,ale cięzko go znoszę. Jest dla mnie za ciężkie.
|
|
|
|
#670 |
|
polaczek cebulaczek
|
Ja lubie wypic wodeczke i dlatego ze wzgledu na smak wybralismy stocka. Co do tego stumbrasa sie nie wypowiem, bo nigdy nie pilam. Tak samo finlandii czy czystej wyborowej.
Krupnik mi dobrze podchodzi ale jednak duzo osob narzeka na ta wodke wiec wzielismy stocka.
|
|
#671 |
|
Konto usunięte
|
Też lubię wódeczkę zambeza
Dla mnie każda wódka schłodzona jest ok czuję się żulem |
|
|
|
#672 | |
|
polaczek cebulaczek
|
Cytat:
|
|
|
#673 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#674 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny !
![]() Można się do Was przyłączyć? My planujemy ślub 24.06.2017 r. Już zaczęłam się rozglądać za jakąś salą weselną, bo niby zostały nam niespełna 2 lata, ale (jak czytałam Wasze posty) to wcale nie tak odległy termin. Przerażają mnie cenniki ... koło 200 zł/os. ... u nas będzie ok. 100 os. tak ze wstępnej listy. Rodzina liczy ok 50 os., a reszta to Ci, u których byliśmy lub którzy się sami wpraszali przez lata. Szczerze .. to już zaczęłam się denerwować, bo chcę, żeby wszystko wyszło jak najlepiej. ![]() Pozdrawiam ! |
|
|
|
#675 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Witaj Rozgość się Opowiedz coś o Was, skąd jesteście, w jakim wieku, ile razem, zaręczeni? Mieszkacie razem? Co robicie na co dzień?
|
|
|
|
|
#676 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
Powiedz coś o Was, ile razem, od kiedy zaręczeni, co robicie na co dzien
|
||
|
|
|
#677 | |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
![]() a ja sie z Myster Tadkiem lubie, oj lubie
|
|
#678 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ok ![]() Od ponad roku mieszkamy razem w Grudziądzu. znamy się ponad 4 lata, a jesteśmy parą jakieś 2 lata (nie było formalnego pytania: Czy chcesz ze mną chodzić? :P) Zaręczeni nie jesteśmy, ale Tż (Tak to się tu pisze?) coś przebąkiwał, że w przyszłym roku na Woodstocku. JESTEM ZA! Ja mam 24 lata, a Tż jest ode mnie o 10 lat starszy. Oboje jesteśmy już po studiach i pracujemy. Za 3 miesiące wprowadzamy się do naszego wymarzonego mieszkania więc będzie grube oszczędzanie na ślub, bo to pożeracz każdej ilości gotówki. Mam wrażenie, że gdyby miało się 20 tys. do wydania na wesele i np. 50 tys. to tak czy siak byłoby mało.
|
|
|
|
|
#679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Planujecie kościelny? Dwudniowe wesele? No masz rację- im więcej kasy tym większe bajery by sie wymyslalo
|
|
|
|
|
#680 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Dokłdnie to 10 lat i 3 dni :P Tż z 15 czerwca, a ja z 18 czerwca ![]() Także szalona będzie nasza przyszłość ... jak to na zodiakalnych bliźniaków przystało. ![]() O ślubie już od roku rozmawialiśmy i urabiałam, że chce kościelny ... jak widać trochę mi to zajęło, ale było warto. Planujemy z poprawinami, ale zobaczymy, czy nas koszta nie odstraszą. Chociaż w sumie, kto to wszystko zje?! A Wy już macie zaklepane sale? Jak myślicie, czy już powinniśmy coś rezerwować? Wiecie jak to wygląda z płatnościami, bo niektórzy mówią, że płaci się jakieś zaliczki i reszta po weselu. Fotografem będzie kolega ze studiów Tż także nie powinien z nas zedrzeć. (Jeszcze o tym nie wie, ale musi się zgodzić.) Edytowane przez angela2017 Czas edycji: 2015-08-04 o 20:12 |
|
|
|
|
#681 |
|
Zadomowienie
|
Tż wpadł na idealny pomysł,że pojedzie do pracy do Niemiec bo tu ma już dość. Ja siè nie zgadzam. Nie jestem zwolennikiem związków na odległość i on o tym wie. Powiedział,że podjął decyzję i mogę się też spakować i jechać.
Mam tu szkołę,pracę,własne mieszkanie, rodzine. Tam nie miałabym nic. Nie chce sie stad ruszac i nie chce zeby wyjezdzal. Teraz mamy najlepsze lata i nie dosc ze mamy ostatnio na glowie same problemy,to jeszcze teraz to...
|
#682 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do sali to chyba już sporo z nas sale zarezerwowaną ma a przynajmniej jakąś na oku ![]() patrząc na terminy jakie teraz są jeśli chodzi o wesela to wcale nie jest za wcześnie Cytat:
|
||
|
|
|
#683 | |
|
polaczek cebulaczek
|
Cytat:
u nas roznica wieku to 7 lat tak wiec spoko, nie jestes sama ![]() U mnie na sali zaplacilam 3tys zaliczki, miesiac przed weselem musze zaplacic polowe kwoty a potem juz rozliczamy sie po weselu dj- zaliczka a reszta nad ranem, foto i kamerzysta - zaliczka a reszta po oddaniu materialu tak wiec spokojnie mozna nazbierac, w ostatecznosci ruszyc cos z kopert
|
|
|
#684 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
A gdzie tu suknia, fryzjer, kosmetyczka ![]() Mój Tż jest typem spoko ... na luzaczku ... a ja lubię iść ścieżką wg zapisanej listy i tylko odpowiada uśmiechem na moje wizje ![]() Wasi Tż też są tak bierni, czy Wam pomagają? 15 sierpnia jadę na pierwszą rocznicę ślubu mojego brata także się trochę ich podpytam, bo są na świeżo
|
|
|
|
|
#685 |
|
Zadomowienie
|
Nie na tym to polega,żeby całe życie uciekać. Mógłby powiedzieć,że mamy siebie,poradzimy sobie,damy radę razem. Jakby było wszystkiego mało,to mówi,że wyjeżdża.
Ja naprawdę mam dość stale tych problemów. Mam na głowie pracę,szkołę,dom,do tego problemy tu z kasą,tu z ojcem Tża,tu z pracą Tża itd... Nawet nie mam czasu myśleć o swoich przyjemnościach. Moje przyjaciółki dziwią się,że mam takie życie. Powinnam chodzić szczęśliwa,planować ślub,wesele,mam swoje mieszkanie,zarabiam,mamy samochód,jesteśmy zdrowi. A natłok tych problemów mnie dobija i codziennie ryczę wieczorami,bo już mam dość. Oj dziewczyny,ciesze sie,ze u Was w miare okej u wiekszosci )
|
#686 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
50 to spora kwota ![]() Cytat:
Rozmawialiście coś więcej?Cytat:
Cytat:
![]() Tez miałam listę i do niektórych rzeczy musiałam Tż zmuszać bo on 'miał czas'. No a my i tak planowaliśmy tylko niecały rok do przodu |
||||
|
|
|
#687 |
|
Zadomowienie
|
No widocznie nie liczy sie z moim zdaniem... Jak widac.
Mam juz dosc,wszytskiego. A myslalam,ze gorzej byc nie moze :/ ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- A salę możemy obejrzeć w piątek lub sobotę,kobitka zadzwoniła,że jutro jej nie bedzie...
|
#688 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tyle chcialam nacytowac i sie skasowalo. Kocham aplikacje wizaz
Cytat:
ja bym sie w zyciu na to nie zgodzila i bylabym okropnie wsciekla, ze o tak waznych sprawach decyduje sam i tak na prawde ma Cie w nosie Cytat:
---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Zabije Tza jak tylko go zobacze
|
|
|
#689 |
|
Konto usunięte
|
Wódka jest w sumie ohydna, ale przez gardło bez większych komplikacji przechodzi mi Finlandia, Stock, Krupnik i Sobieski.
Witam nową. Mój Tż miał opcję wylotu za granicę do pracy, ale powiedział, że nigdzie się beze mnie nie rusza. A ja jeszcze studiuję. |
|
|
|
#690 |
|
Konto usunięte
|
BUTCHER pogadaj z nim. Ja na Twoim miejscu dalabym mu wybor, wyjazd albo ja. Ale ja mam takie zdanie i nie uznaje kompromisow w tej sprawie.
VIN czemu? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.

Dębowej nie piłam. 

Rozmawialiście coś więcej?