Mamusie grudniowe 2015 cz. 4 - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-05, 14:39   #2191
Fionka_31
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 4

Ja nawet nie wiem co to jest ciemieniucha -> Google heheh

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-05, 14:44   #2192
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adka_19 Pokaż wiadomość
Nie ma za co ;* korzystajcie
NBRzuszek piekny !!
Dziękuję
Stary 2015-08-05, 14:50   #2193
SweetViolet
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
Dzięki Adka Zobaczę co i jak i przerobię pod siebie właśnie

A to my dziś
O łaaał Ale śliczny

synek
Czekamy na Kruszynkę 24/40
SweetViolet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-05, 14:55   #2194
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SweetViolet Pokaż wiadomość
O łaaał Ale śliczny
Dziękuję

Czy tylko ja nie mam ostatnio apetytu? Jem coś tylko jak jestem głodna. I w sumie sama nie wiem na co mam ochotę Jedynie nektarynki ze smakiem jem...
I w ogóle ostatnio często sikam Nie mam przepełnionego pęcherza, a czuję, że muszę
Stary 2015-08-05, 14:57   #2195
mervie
Rozeznanie

ani_qa piękny brzuszek

co do spodni z h&m to o wiele wygodniejsze są te z gumką na brzuszek, a i w jesień/zimę będzie cieplej. Mam parę dżinsów, już w nich kilka razy byłam i są baaardzo wygodne i na pewno rozciągną się tak, że dochodzę do końca
a wczoraj na resztce wyprzedaży w h&m znalazłam letnie spodenki ciążowe za 30zł ( miało być z 80 na 50 a pani w kasie powiedziała 30 )
na teraz jak znalazł, bo coraz więcej rzeczy odrzucam bo mi niewygodnie
nie tyle, że nie pasują ale cisną, uwierają
Iwo najwidoczniej nie lubi
Stary 2015-08-05, 14:59   #2196
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mervie Pokaż wiadomość
ani_qa piękny brzuszek

co do spodni z h&m to o wiele wygodniejsze są te z gumką na brzuszek, a i w jesień/zimę będzie cieplej. Mam parę dżinsów, już w nich kilka razy byłam i są baaardzo wygodne i na pewno rozciągną się tak, że dochodzę do końca
a wczoraj na resztce wyprzedaży w h&m znalazłam letnie spodenki ciążowe za 30zł ( miało być z 80 na 50 a pani w kasie powiedziała 30 )
na teraz jak znalazł, bo coraz więcej rzeczy odrzucam bo mi niewygodnie
nie tyle, że nie pasują ale cisną, uwierają
Iwo najwidoczniej nie lubi
Dziękuję

Może spróbuję jeszcze raz takie z pasem... Bo jak nie to serio tylko legginsy mi zostaną
Stary 2015-08-05, 15:01   #2197
adka_19
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję

Może spróbuję jeszcze raz takie z pasem... Bo jak nie to serio tylko legginsy mi zostaną
Ja probowalam tych z pasem, z dupy mi lecialy

Ruszylam kilka stron tej ksiazezki nie przydeptuj malych skrzydel.. Mocne naet dla starych

Jestem Ruda, projektuje cuda ! SKLEP

Edytowane przez adka_19
Czas edycji: 2015-08-05 o 15:04
adka_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-05, 15:02   #2198
katarzynaxxx89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość
Ja chyba tez tommee tipee będę kupowała ale to nie wiem kiedy. Bo jak planuje karmić piersią to ile kupic w razie w i kiedy?? Nic nie wiem, ku... nic

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Mujer ja tez nigdy nie mam pytan do gina, ale teraz musze zapytać o ta szyjke co mi wczoraj delikatnie pulsowala, o wysypkę na ramieniu i o dentystę i resztę zapomniałam dlatego musze zapisać.
Wydaje mi się że 2 buteleczki trzeba mieć nawet jak się karmi piersią bo czasem trzeba wodę podać, zwłaszcza jak upały albo herbatkę zresztą jak dzidziuś podrośnie to sie przydadzą
katarzynaxxx89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-05, 15:03   #2199
mervie
Rozeznanie

Cytat:
nooo za niedługo będziemy mieć takie brzuchy że nic z nich nie spadnie
Stary 2015-08-05, 15:04   #2200
katarzynaxxx89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mujer Pokaż wiadomość
No dobra, ten jeden raz wrzucę ciuchy. Sorki za foty, ale mam tu egipskie ciemności i nie chciało mi się rozstawiać lamp i stołu, żeby wyglądało to po ludzku.
Wybrałam tylko kilka rzeczy, bo mam tego masę. No i kombinezon. Ja bym pewnie wolała beżowy, albo brązowy, ale taki kremowy miś tez może być, zwłaszcza, że wpadł mi za darmoszkę
super ciuszki, a taki kombinezon jak za darmoszke to bym chciała z pocałowanie ręki
Stary 2015-08-05, 15:04   #2201
evciap0
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o butelki to większość napisała o Tomme Tipee, tylko pytałam już chyba dwa razy i chyba tylko jedna osoba mi odp jakie, no są dwa rodzaje, zwykła i z,jakąś rurką w środku.

DZIEWCZYNY które będą kupowały te butelki napiszcie jakie konkretnie, bo ja muszę mieć jasno zapisane
Ja mam dwie małe butelki bez tej rurki i jedną większą z rurką (ta rurka to raczej taki gadżet )

Mujer i Gryzelda ciuszki super

Rudaska cieszę się, że wizyta udana

Cytat:

A to my dziś

Dziewczyny co się przejmujecie kolorami ciuszków, moja Mała ma nawet śpiochy w kowboje

40/40
evciap0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-05, 15:06   #2202
acapella
Zadomowienie

Dzięki dziewczyny i Lobo za porady poleżałam chwilkę i mi przeszło. Mam nadzieję, że już nie wróci, bo się najadłam strachu, szczególnie, że od dwóch dni słabiej czuję ruchy małego.
Ale jest już ok, Gniewko też coś pokopuje choć delikatnie
Aniqa śliczny brzuszek
Fionka też googlowałam haha

A co do spodni z pasem ja mam jedne krótkie spodenki takie z h&m i są mega wygodne najchętniej tylko w nich bym chodziła. Dlatego myślę o takich samych dżinsach, tylko, że mega drogie jak dla mnie... W zwykłe jeszcze wchodzę, ale jakoś mnie uwierają i nieraz odpinam guzik
acapella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-05, 15:07   #2203
adka_19
Wtajemniczenie

Cytat:

dla tych co chodza chca chodzic w jensach

Edytowane przez adka_19
Czas edycji: 2015-08-05 o 15:09
Stary 2015-08-05, 15:08   #2204
katarzynaxxx89
Raczkowanie

Cytat:
Mam nadzieję, że moje też, bo wczoraj wysłali

Mojej wagi nikt nie komentuje jakoś W ogóle wydaje mi się, że nie wszędzie zwracają uwagę na wagę

Ja na posiew wczoraj mocz oddałam o 7:00, a sikałam o 2:30... to źle? No i nie chowałam do lodówki

Mujer śliczne są te ubranka!
Do badań mocz powinien być z porannego sikania no i najlepiej żeby nie stał za długo
Stary 2015-08-05, 15:10   #2205
0enedue
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Adka wzielam.. tylko ja prywatnie ide i tak, więc chyba nikt się o to nie zapyta.. mam też swoją księgę ciąży.. wezmę, gdyby pan profesor chciał sobie prasowke zrobić przed badaniem )
trzymam kciuki

Cytat:

A to my dziś
jaki fajny brzychol

Cytat:
NO pewnoe, czekamy na wiesci

Nie ma za co ;* korzystajcie
NBRzuszek piekny !!

Kto u z Katowic chcial lumpkow szukac?
Dawac do mnie :d zna sie tereny Glownie centrum.
nooo jaaa! ;D masz cos godnego polecenia ? ja słyszałam tylko o tym na francuskiej ... a tak to kiedys zajrzałam do kilku w chorzowie i wyszłam z kwitkiem :P

musiałam teraz wyjsc z domu .. nie daje rady z ta temperatura ;( myslalam ze w aucie odjade .. koniec swiata.. niech lato sie juz konczy ;(

Iga 14.12.2015

0enedue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-05, 15:14   #2206
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Mi właśnie też

Cytat:
Napisane przez evciap0 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez acapella Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny i Lobo za porady poleżałam chwilkę i mi przeszło. Mam nadzieję, że już nie wróci, bo się najadłam strachu, szczególnie, że od dwóch dni słabiej czuję ruchy małego.
Ale jest już ok, Gniewko też coś pokopuje choć delikatnie
Aniqa śliczny brzuszek
Fionka też googlowałam haha

A co do spodni z pasem ja mam jedne krótkie spodenki takie z h&m i są mega wygodne najchętniej tylko w nich bym chodziła. Dlatego myślę o takich samych dżinsach, tylko, że mega drogie jak dla mnie... W zwykłe jeszcze wchodzę, ale jakoś mnie uwierają i nieraz odpinam guzik
Dziękuję

Cieszę się, że plamienie przeszło Gniewko teraz mamusię uspokaja, i dobrze
Moja Maleńka dziś spokojniejsza, może przez upał

Co do spodni, to na allegro można spotkać ładne, używane w przystępnej cenie

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Cytat:

dla tych co chodza chca chodzic w jensach
Adka mi się na początku nie podobały te 'przedłużacze' do spodni, ale w sumie teraz, kiedy żadne mi nie pasują to może to dałoby radę...
Chociaż u mnie bez paska to nie ma noszenia jeansów

No i na allegro nie ma takich 'przedłużaczy'... był jeden, ale bez możliwości regulacji

Cytat:
Napisane przez katarzynaxxx89 Pokaż wiadomość
Do badań mocz powinien być z porannego sikania no i najlepiej żeby nie stał za długo
Tylko, że ja musiałam wstać siku i nasikałam tak wcześnie, bo bałam się, że później nie będę mogła... I miałam rację, bo nie starczyłoby do dwóch kubeczków

Cytat:
Napisane przez 0enedue Pokaż wiadomość
jaki fajny brzychol
Stary 2015-08-05, 15:16   #2207
lobofylia
Raczkowanie

Cytat:
Ja chyba tez tommee tipee będę kupowała ale to nie wiem kiedy. Bo jak planuje karmić piersią to ile kupic w razie w i kiedy?? Nic nie wiem, ku... nic [COLOR="Silver"].
ja też tommee tippee - zamierzam miesiąc karmić piersią później mm ale butelki nawet jak zamierzasz tylko kp kup sobie odrazu w razie czego żebyś miała - najlepiej te zwykłe - bez tej rurki i tam jest smoczek zerówka więc napewno się nie odzwyczai - mój i byl na kp i na tomee i nie było problemu

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o butelki to większość napisała o Tomme Tipee, tylko pytałam już chyba dwa razy i chyba tylko jedna osoba mi odp jakie, no są dwa rodzaje, zwykła i z,jakąś rurką w środku.

A Ty czemu od razu 4? Dwie małe i dwie wieksze? Nie zamierzasz kp? No i napisz czy z rurką czy bez

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
bez rurki w środku ! po co z rurką? z rurką to jak się coś dzieje ewidentnie u dziecka, ja miałam też tą z rurką i się skubana zapowietrzała jak dla mnie zwykłe - po co odrazu coś innego? i ja kupuje 2 butelki małe. dziecko i tak dużo nie zje na raz; później kupie większe w malej dłużej temp się utrzyma niż jak mało wlejesz do dużej. Aha tylko smoczki lepsze antykolkowe takie z dziurką jakby

Aha dziewczyny chcące karmić KP - polecam wam kremik palmers do brodawek po pierwsze naprawde koi bo mój starszy to był gryzak... po drugie nie trzeba zmywać przed podaniem dziecku piersi (ja tylko jak posmarowałam a młody postanowił że jednak coś by zjadł to przecierałam tetrą i już)

aha no i laktator sobie kupcie to był mój najlepszy przyjaciel i jakieś z 2 pojemniczki na pokarm ja musze o tym laktatorze z canpola poczytać bo za 50zł tak jak pisałam jest w superpharm

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
A co do wizyty, wszystko ok, serducho bije, moje mdłości to wina femibionu najprawdopodobniej a plemienia po się zdarzają i jesli się nie nasilają to nie ma powodu do zmartwień. Następne mam USG połówkowe 22 sierpnia, a u prowadzącego 31 sierpnia i to chyba będzie czas na el quatro

gratuluje wizyty !!

aha i co do rożka ja kupuje taki miękki - z grubszej bawełny jakby ? bez żadnych wkładów wśrodku

pamiętam jak Aleksa urodziłam to nie nie po co mi rożek, później błagałam mamę żeby mi jakiś przywiozła bo się bałam młodego brać - tak leciała mu głowa ale... z dziećmi później człowiek sobie radzi wszystko to kwestia wprawy

co od zzo - hm napisze wam kiedyś jak wygladał mój poród i dwóch koleżanek w tym samym czasie które obok mnie rodziły ok? będziecie miały trochę o zzo.

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Cytat:
Napisane przez acapella Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny i Lobo za porady poleżałam chwilkę i mi przeszło.
cieszę się że pomogło jakby coś się powtórzyło to wtedy ale jedź ok?

widzisz... wiem że się strachu najadłaś ja tak mam niestety czesto i mimo że wiem, że tak może być to zawsze mam stan przedzawałowy - bo u mnie to czysto czerwona krew i niestety sporo...
lobofylia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-05, 15:17   #2208
adka_19
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 0enedue Pokaż wiadomość
trzymam kciuki

jaki fajny brzychol

nooo jaaa! ;D masz cos godnego polecenia ? ja słyszałam tylko o tym na francuskiej ... a tak to kiedys zajrzałam do kilku w chorzowie i wyszłam z kwitkiem :P

musiałam teraz wyjsc z domu .. nie daje rady z ta temperatura ;( myslalam ze w aucie odjade .. koniec swiata.. niech lato sie juz konczy ;(
No to czekaj ogarne Ci mapke centrum, aktualizacja byla jakies 3 lata temu, bo tyle mnie w polsce nie ma, ale wiekszosc powinna byc

Cytat:
Mi właśnie też

Dziękuję

Cieszę się, że plamienie przeszło Gniewko teraz mamusię uspokaja, i dobrze
Moja Maleńka dziś spokojniejsza, może przez upał

Co do spodni, to na allegro można spotkać ładne, używane w przystępnej cenie

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Adka mi się na początku nie podobały te 'przedłużacze' do spodni, ale w sumie teraz, kiedy żadne mi nie pasują to może to dałoby radę...
Chociaż u mnie bez paska to nie ma noszenia jeansów

No i na allegro nie ma takich 'przedłużaczy'... był jeden, ale bez możliwości regulacji

Tylko, że ja musiałam wstać siku i nasikałam tak wcześnie, bo bałam się, że później nie będę mogła... I miałam rację, bo nie starczyłoby do dwóch kubeczków

Te przedluzacze to GUMY !!!!
Jak dla dzieci regulacja w spodniach ;*
Mozecie de facto same takie cos zrobic. ja mam ale nie uzywam osobiscie. ale moze dlatego ze mam wszystkie spodnie z wysokim stanem i mi nie wygonie, legginbsy <3

Stary 2015-08-05, 15:18   #2209
lobofylia
Raczkowanie

Aha dziewczyny zobaczcie spodnie na limone . pl kupiłam tam takie legginsy udające jeansy i są super wygodne - 39zł
lobofylia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-05, 15:19   #2210
SweetViolet
Zadomowienie

Cytat:
No ja mam już taki, że niewiele co na niego wcisnę

Moje Młode też jakieś spokojniejsze, rzadziej się wierci. Dopiero jak się położę na plecach i się nie ruszam, to zaczyna, ale tylko chwilę. No chyba że siądę tak, że kolana podciągnę wysoko i zgniotę trochę brzuch, wtedy intensywnie daje znać, że mam się rozprostować

synek
Czekamy na Kruszynkę 24/40
SweetViolet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-05, 15:19   #2211
adka_19
Wtajemniczenie

Ciuchlandy katowice ;
na kochanowskiego kolo rossmana,duzo dzieciecych bylo, zaraz wczesniej w strone rynku w bramie po tej samej stronie maly ciuchland, ale bylo duuuzo ciekawych rzeczy, tylko wycena.

To dwa moje ulubione byly, potem za rossmanem w lewo byl zaraz po prawej stronie po schodkach w dol..
kurde mialam gdzie rozpiske..

wejdz w googlemaps i wpisuj
odziez uzywana, lumpeks etc znajdzie wiele

Stary 2015-08-05, 15:23   #2212
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lobofylia Pokaż wiadomość
Aha dziewczyny chcące karmić KP - polecam wam kremik palmers do brodawek po pierwsze naprawde koi bo mój starszy to był gryzak... po drugie nie trzeba zmywać przed podaniem dziecku piersi (ja tylko jak posmarowałam a młody postanowił że jednak coś by zjadł to przecierałam tetrą i już)

co od zzo - hm napisze wam kiedyś jak wygladał mój poród i dwóch koleżanek w tym samym czasie które obok mnie rodziły ok? będziecie miały trochę o zzo.
Do brodawek mam kupiony babydream Ale nie wiem na ile wystarczy, więc będę pamiętała o Palmersie

Jasne, jak znajdziesz chwilę, to napisz

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Cytat:
Te przedluzacze to GUMY !!!!
Jak dla dzieci regulacja w spodniach ;*
Mozecie de facto same takie cos zrobic. ja mam ale nie uzywam osobiscie. ale moze dlatego ze mam wszystkie spodnie z wysokim stanem i mi nie wygonie, legginbsy <3
Ja chyba ostatecznie też zostanę przy legginsach. Przynajmniej wygodnie. Muszę się tylko w kilka tunik zapatrzyć, bo te co mam to ciasne raczej będą już teraz

Cytat:
Napisane przez lobofylia Pokaż wiadomość
Aha dziewczyny zobaczcie spodnie na limone . pl kupiłam tam takie legginsy udające jeansy i są super wygodne - 39zł
U mnie legginsy udające jeansy i tak się nie sprawdzą, bo musiałabym coś długiego do tego bo mam straszny tyłek
Stary 2015-08-05, 15:23   #2213
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez katarzynaxxx89 Pokaż wiadomość
Wydaje mi się że 2 buteleczki trzeba mieć nawet jak się karmi piersią bo czasem trzeba wodę podać, zwłaszcza jak upały albo herbatkę zresztą jak dzidziuś podrośnie to sie przydadzą
Dziecka na piersi się nie dopaja wodą ani niczym, przynajmniej nie powinno. Herbatki to tylko wtedy, kiedy są problemy z brzuszkiem...

Aniqa super brzuszek

Evcia córeczka będzie gender

Ja do dżinsów z pasem ciążowym zakładam pasek i zapinam go pod brzuchem. Inaczej też by mi leciały z
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-05, 15:24   #2214
0enedue
Zadomowienie

Cytat:
Ja nawet nie wiem co to jest ciemieniucha -> Google heheh
google w tych tematach to też mój wybawca

Cytat:
Ciuchlandy katowice ;
na kochanowskiego kolo rossmana,duzo dzieciecych bylo, zaraz wczesniej w strone rynku w bramie po tej samej stronie maly ciuchland, ale bylo duuuzo ciekawych rzeczy, tylko wycena.

To dwa moje ulubione byly, potem za rossmanem w lewo byl zaraz po prawej stronie po schodkach w dol..
kurde mialam gdzie rozpiske..

wejdz w googlemaps i wpisuj
odziez uzywana, lumpeks etc znajdzie wiele
super dzieki jak tylko upały miną jade na centrum

Iga 14.12.2015

Stary 2015-08-05, 15:24   #2215
Ani_qa
Zakorzenienie

A u nas grzmieć zaczęło...
Stary 2015-08-05, 15:24   #2216
adka_19
Wtajemniczenie

Cytat:
Do brodawek mam kupiony babydream Ale nie wiem na ile wystarczy, więc będę pamiętała o Palmersie

Jasne, jak znajdziesz chwilę, to napisz

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Ja chyba ostatecznie też zostanę przy legginsach. Przynajmniej wygodnie. Muszę się tylko w kilka tunik zapatrzyć, bo te co mam to ciasne raczej będą już teraz

U mnie legginsy udające jeansy i tak się nie sprawdzą, bo musiałabym coś długiego do tego bo mam straszny tyłek
juz smarujecie sutki ? czy kremy na pozniej ?

Stary 2015-08-05, 15:26   #2217
Ani_qa
Zakorzenienie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52316402]
Aniqa super brzuszek

Ja do dżinsów z pasem ciążowym zakładam pasek i zapinam go pod brzuchem. Inaczej też by mi leciały z [/QUOTE]Dziękuję

A nie gniecie Cię ten pasek jak siedzisz?

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Cytat:
juz smarujecie sutki ? czy kremy na pozniej ?
Później, przy karmieniu
Teraz to jak smaruję się balsamem to i sutki od razu są posmarowane
Ale tym typowym na sutki to później
Stary 2015-08-05, 15:28   #2218
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Aniqa nie, nie gniecie mam taki cienki
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-05, 15:30   #2219
rudaska
Zakorzenienie

Aniqa piękny brzuszek i fajna kiecka 😊 naprawdę super wyglądasz. U nas na lumpach nic nie ma Jutro w Kato w centrum poszperam. Dziś tylko kurteczkę wytargałam, ale to na później

El Quatro to L4

Ja mam jedne spodnie hm z pasę i kocham je. Nawet jak troszkę grzeją. Teraz czekam na następne z 99shop.pl mam zamówione 2 pary legginsów więc chyba jakoś oblatam

Edytowane przez rudaska
Czas edycji: 2015-08-05 o 15:32
rudaska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-05, 15:31   #2220
0enedue
Zadomowienie

Cytat:
A u nas grzmieć zaczęło...
u nas wczoraj zagrzmiało 3 razy i tyle .. a miałam nadzieje na deszcze ..

jutro z mama na shopping jade ;D wiec mam nadzieje ze poszaleje z zakupami dla wnuczki :

oczywicie mimo tego ze przypominałam tż ze dzisiaj jedziemy nagrac ten film z 5 razy to juz o tym zapomniał.. wykonczy mnie ten chłop

Iga 14.12.2015

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości