Mężatki, co tam u Was słychać? cz.II - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-04, 11:10   #451
hihi
Zakorzenienie

Dot.: Mężatki, co tam u Was słychać? cz.II

Cytat:
Napisane przez kindzia1984 Pokaż wiadomość
Dzięki hihi jak nie urok to sr..... Zawsze coś się musi pokichać. Było dobrze to nagle wszystko zaczyna się w.... Co za życie w tej biednej ale pięknej Polsce
My z Mężem zawsze cieszymy się, że mamy mieszkanie i ma tyle dobrą pracę, że nie musimy wyjeżdzać za nią za granicę.

Cytat:
Bo my teraz wynajmujemy mieszkanie. Co to wtedy jest za sens wynajmować skora sama miałabym być w nim jak palec, jeszcze taki duży metraż
Nie wiem jak u Was, ale podejrzewam, że tak jak wszędzie, wynajęcie mieszkania to olbrzymie koszta... Jejku, naprawdę Ci współczuję, bo tak naprawdę to nie ma dobrego wyjścia z takiej sytuacji...

Ale głowa do góry! Kiedyś musi byc lepiej!
hihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-04, 11:26   #452
kindzia1984
Wtajemniczenie

Ale mnie denerwuje ten komputer. Wyłączam jedną strone a mi zamyka dwie. Dzisiaj już chyba z 10 razy się logowałam
Sęk w tym, że mój J zarabia w miarę dobrze ale nie jest zarejestrowany więc nie możemy wziąść sobie kredytu na własne gniazdko
A po ślubie mieszkałam u teściowej i nigdy więcej tam się nie wrócę Do moich rodziców zabardzo też nie chcę iść bo pokżyżowałabym im plany. Zrobili sobie remont mieszkanka i przemeblowali. Napewno by się zgodzili ale gdybyśmy potrafili się jakoś okreslić do kiedy. Inaczej bym nie chciała a jak narazie to nawet tego nie wiemy

Nowosądeczanki
Nasze pragnienia zawsze się modlą,
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
kindzia1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-04, 11:32   #453
ewelins
Raczkowanie

GG do ewelins Send a message via Skype™ to ewelins

Cytat:
Sęk w tym, że mój J zarabia w miarę dobrze ale nie jest zarejestrowany więc nie możemy wziąść sobie kredytu na własne gniazdko
A po ślubie mieszkałam u teściowej i nigdy więcej tam się nie wrócę Do moich rodziców zabardzo też nie chcę iść bo pokżyżowałabym im plany. Zrobili sobie remont mieszkanka i przemeblowali. Napewno by się zgodzili ale gdybyśmy potrafili się jakoś okreslić do kiedy. Inaczej bym nie chciała a jak narazie to nawet tego nie wiemy
No to faktycznie :/ Tak zle i tak niedobrze :/ Mysle, ze czas przyniesie jakies rozwiazanie. Nie ma co gdybac i zamartwiac sie na przyszlosc. Z pewnoscia znajdziecie wyjscie z tej sytuacji Musi w koncu pokazac sie slonce zza chmur!! Glowa do gory
ewelins jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-04, 11:39   #454
kindzia1984
Wtajemniczenie

Dziekuję Słoneczka za wsparcie. Ja już szukam czegoś na zabój, żeby się zarejestrować i już byłby jeden problem z głowy. Tak to oboje na czarno. Muszę coś znaleść bo zwariuję

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
Stary 2007-09-04, 11:47   #455
ewelins
Raczkowanie

GG do ewelins Send a message via Skype™ to ewelins

Cytat:
Dziekuję Słoneczka za wsparcie. Ja już szukam czegoś na zabój, żeby się zarejestrować i już byłby jeden problem z głowy. Tak to oboje na czarno. Muszę coś znaleść bo zwariuję
No wlasnie - odwieczny problem! Praca na czarno! Cos wiem na ten temat bo tez to przerabialam:/ I badz tu zdrowym czlowiekiem
ewelins jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-04, 11:47   #456
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem o czym mówisz, bo sama pracuję na umowę zlecenie, więc... tak, jakbym nie pracowała, dlatego szczególnie łączę się z Tobą w poszukiwaniach!
Powodzenia Wam życzę, naprawdę!
Stary 2007-09-04, 11:53   #457
kindzia1984
Wtajemniczenie

Ja już powoli rwię sobie włosy z głowy bo nic sensownego nie ma. A jak już coś sie namani to mi przelatuje miedzy palcami bo jestem u dziecka (pracuje jako opiekunka)

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
Stary 2007-09-04, 12:01   #458
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już powoli rwię sobie włosy z głowy bo nic sensownego nie ma. A jak już coś sie namani to mi przelatuje miedzy palcami bo jestem u dziecka (pracuje jako opiekunka)
Ja już popadałam swojego czasu w stany depresyjne, że beznadziejna, że bez wykształcenia, że głupia, bo pracy znaleźć nie mogę... a w rzeczywistości jedyne oferty jakie się pojawiają to... przedstawiciel handlowy i sprzedawca... Naprawdę nie napawa optymizmem...
Stary 2007-09-04, 12:16   #459
kindzia1984
Wtajemniczenie

Mężatki, co tam u Was słychać? cz.II

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Ja już popadałam swojego czasu w stany depresyjne, że beznadziejna, że bez wykształcenia, że głupia, bo pracy znaleźć nie mogę... a w rzeczywistości jedyne oferty jakie się pojawiają to... przedstawiciel handlowy i sprzedawca... Naprawdę nie napawa optymizmem...
Dokładnie, z tymi przedstawicielami to masa tego
Ja chociaż wykształcenie mam to pracy znaleść nie mogę więc co mi z tego. A tak chciałam iść na krawcową ale mama mnie zbałamuciła bo zakłady upadały jak szłam do LO

Cio się dzieje, że tak smutno tutaj

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2007-09-07 o 18:10 Powód: post pod postem
Stary 2007-09-06, 14:58   #460
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Cio się dzieje, że tak smutno tutaj
Ja nie piszę już, bo ciągle tylko ja i jak, aż tak ggłupio, bo wyjdzie, że sama wątek robię
U mnie wreszcie dziś słońca troszkę po raz pierwszy od tygodnia, więc wcale nie tak smutno!
Poza tym zrobiłam wspaniałe zakupy przez internet! Tanio i szybko (we wtorek kupowąła, dziś mam paczkę!) i ogólnie jestem zadowolona!
Poza tym jeszcze 45 minut i Mąż mnie odbierze z pracy, aż miło mi się czeka
Stary 2007-09-06, 15:08   #461
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie piszę już, bo ciągle tylko ja i jak, aż tak ggłupio, bo wyjdzie, że sama wątek robię
U mnie wreszcie dziś słońca troszkę po raz pierwszy od tygodnia, więc wcale nie tak smutno!
Poza tym zrobiłam wspaniałe zakupy przez internet! Tanio i szybko (we wtorek kupowąła, dziś mam paczkę!) i ogólnie jestem zadowolona!
Poza tym jeszcze 45 minut i Mąż mnie odbierze z pracy, aż miło mi się czeka
A mnie mąż odbierze dopiero za 3 godziny

Ale mamy juz plan na wieczór. Grzane winko, kocyk, film i przytulanko
Strasznie mamy zabiegane dni ostatnio i brakuje mi bardzo meża.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-07, 08:51   #462
Knife_Girl
Piekielnie Ubrunetowiona

Hej dziewczynki!
Co prawda ostatnio nic nie piszę, bo zalatana jestem taka, ale cały czas czytam, co u Was
Pogoda mnie dobija, bo cały czas leje i prognozy na najbliższe dni też nie za ciekawe Ta $%#$ pogoda tylko nam plany budowlane pokrzyżowała. Gdyby nie deszcz, w tym tygodniu skończyliby ocieplać i tynkować nam dom. A tak to robota stoi.
Za to łazienkę mamy prawie gotową Strasznie się cieszę, bo tyle na to czekaliśmy... Ale glazurnik nas pewnie nieźle podliczy, bo roboty miał naprawdę dużo
A tak poza tym to nadal intensywnie poszukuję pracy. Na razie nie chcę zapeszać, ale może wreszcie coś się ruszy...

Cytat:
Super oby wam się szybciutko udało

U mnie wszystko się wali na łeb i na szyję Mężuś dostał propozycje pracy w mieścince naszej, okolicach i na słowacji. Jak by wyjeżdżał to wracałby tylko na weekendy, a ja od października zaczynam studia, a w lutym zamierzałam podją jeszcze podyplomówkę i wogóle bysmy się prawie nie widywali. Ale jestem zła
Z jednej strony byłoby dobrze, bo wreszcie byłby zarejestrowany i moglibysmy starać się o kredyt ale z drugiej strony przeżyłam już takie rozstania (3 lata pracował w Niemczech) i wiem czy to śmierdzi- wykończeniem psychicznym w moim wypadku
kindziu, wpółczuję sytuacji. W takim wypadku żadna decyzja nie jest dla Was idealna Ciężki wybór... Ale mam nadzieję, że wybierzecie tak, żebyście nie żałowali swej decyzji Życzę Wam powodzenia

Cytat:
hihi, ja też od czasu do czasu mam takie stany załamania Dobija mnie ten brak pracy. Tym bardziej w obecnej sytuacji - wykańczanie mieszkania w trakcie.
W dodatku tym bardziej mi przykro, że w marcu obroniłam magistra, a w kwietniu dostałam wypowiedzenie (redukcja etatów). Okazuje się, że wykształcenie niewiele daje. I po co kasę na naukę wydawać
A co do ofert pracy, faktycznie, same ogłoszenia typu przedstawiciel handlowy i sprzedawca

- A ty kto? - Dobra wróżka
- A czemu z siekierą?- A widzisz, jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

www.miauczykotek.pl
Knife_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-07, 09:15   #463
kindzia1984
Wtajemniczenie

Witam Słoneczka!
U nas pogoda troszkę się polepszyła, leje etapami ale nie cały czas. Ulzyło mi bo nie lubie takiej chlapy
a sytuacja z pracą ma się narazie następująco. Póki jest tutaj praca to siedzi mężuś na miejscu. Jeśli zima byłaby ostra i pracy by nie było to na zimę może pojedzi na tą Słowacje a od wiosny jak dobrze pójdzie to własną firme chce otworzyć

Mam do was jeszcze pytanko. chcemy sobie kupić ziemie rolną, żeby ubezpieczyć się w KRUSie. Nie wiecie jak to musi wszystko wygladać, żeby tego dokonać? Gmyram po internecie ale czytania a czytania tam a oczy bolą od takiego gapienia się w monitor

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
Stary 2007-09-07, 09:26   #464
Knife_Girl
Piekielnie Ubrunetowiona

kindziu, ja się niestety nie orientuję

www.miauczykotek.pl
Stary 2007-09-07, 10:26   #465
kociulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Knife_Girl Pokaż wiadomość
kindziu, ja się niestety nie orientuję
ja niestety też nie

A co do pracy,to chyba wszędzie tak samo u nas też tylko przedstawiciel handlowy i sprzedawca I tak jak mówi Knife Po co kasę na naukę wydawać Ja taki stan depresyjny miałam chyba cały czerwiec-lipiec Już jest trochę lepiej, ale dobija mnie to,że większość pracodawców nawet nie chce dać szansy się wykazać

My + A + K +
kociulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-07, 11:01   #466
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kociulek Pokaż wiadomość
A co do pracy,to chyba wszędzie tak samo u nas też tylko przedstawiciel handlowy i sprzedawca I tak jak mówi Knife Po co kasę na naukę wydawać Ja taki stan depresyjny miałam chyba cały czerwiec-lipiec Już jest trochę lepiej, ale dobija mnie to,że większość pracodawców nawet nie chce dać szansy się wykazać
Po co kasę wydawać, a ja własnie przelałam na konto Uniweku pieniądze za pierwszy semestr magisterskich uzupełniających. Jezu. Trzepnęło mnie po portfelu...
A w czwartek mam rozmowę o nowa prace i już dziś ekstremalnie się denerwuję Nawet własną mamę prosiłam o trzymanie kciukow
Stary 2007-09-07, 14:24   #467
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kociulek Pokaż wiadomość
ja niestety też nie

Ja bez pracy byłam 8 miesięcy. Powiem wam, ze miałam juz ostrą depresję i podziwiam mojego męża ze ze mna wtedy wytrzymał.
Szukłam i szukałm ale nawet CV nie było gdzie wysłac. Tez poszukiwali tylko kasjerek i przedstawicieli handlowych. No ewentualnie murarz- tynkarz lub fryzjer. W koncu jednak jak juz na serio byłam zrezygnowana pojawiło się ogloszenie mnie interesujace i tak sobie pracuje juz roczek w zawodzie.
Wiem że jest cięzko ale głowa do góry, w koncu cos się znajdzie.

Cytat:
Po co kasę wydawać, a ja własnie przelałam na konto Uniweku pieniądze za pierwszy semestr magisterskich uzupełniających. Jezu. Trzepnęło mnie po portfelu...
A w czwartek mam rozmowę o nowa prace i już dziś ekstremalnie się denerwuję Nawet własną mamę prosiłam o trzymanie kciukow
Oj strasznie duzo kasy idzie na te diabelne studia. Ja na szcescie mam to juz z głowy. Myslę jednak że werto chociazby dla własnej satysfakcji byc pania magister. Wydaje mi się tez że jednak pracodawcy patrza na ten papierek bo swiadczy on chociazby o ambicji

Co do rozmowy o prace. Nie stresuj się to oni powinni się stresowac ze nie będziesz chciała przyjac tej pracy.
Ja nauczyłam się tak myslec i powiem Ci że nieźle sobie radze na rozmowach o prace, ale tez mam pokaźna praktykę
Stary 2007-09-07, 14:52   #468
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Oj strasznie duzo kasy idzie na te diabelne studia. (cut)
Co do rozmowy o prace. Nie stresuj się to oni powinni się stresowac ze nie będziesz chciała przyjac tej pracy.
Biorąc pod uwagę rynek pracy u mnie w mieście, to... na takie podejście nadal sobie pozwolić nie mogę, chociaż Mąż zawsze mówi, że mogę razem z nim dojeżdzać te 60km i wtedy będę miała pracę taka, jaką chcę...
Stary 2007-09-07, 14:53   #469
Knife_Girl
Piekielnie Ubrunetowiona

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Oj strasznie duzo kasy idzie na te diabelne studia. Ja na szcescie mam to juz z głowy. Myslę jednak że werto chociazby dla własnej satysfakcji byc pania magister. Wydaje mi się tez że jednak pracodawcy patrza na ten papierek bo swiadczy on chociazby o ambicji
Też jestem tego zdania - warto isć na studia i je skończyć, nawet dla własnej satysfakcji

www.miauczykotek.pl
Stary 2007-09-07, 14:58   #470
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Knife_Girl Pokaż wiadomość
Też jestem tego zdania - warto isć na studia i je skończyć, nawet dla własnej satysfakcji
Ja myslę, że przede wszystkim dla własnej satysfakcji Tak samo mam zamiar zrobic prawo jazdy (o jejku, aż wstyd, że jeszcze nie mam...) dla siebie, bo w końcu troszkę mobilności potrzebuję

Co do satysfakcji, to jak ktoś się mnie pyta o plany na przyszłość to zawsze mówię, że zostanę profesorem (i wszyscy poza Teściową (dr hab.)patrzą na mnie jak na wariatkę)
Stary 2007-09-07, 15:05   #471
kindzia1984
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj, mnie to tez wnet czeka. Tyle, że jestem na 2. roku uzup. więc nie wymagają płaty na już i to za cały sem. Wystarczy jedną ratę gdzieś w październiku. No ale co z tego jak i tak trzeba bedzie zapłacić.

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
Stary 2007-09-07, 15:39   #472
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Oj, mnie to tez wnet czeka. Tyle, że jestem na 2. roku uzup. więc nie wymagają płaty na już i to za cały sem. Wystarczy jedną ratę gdzieś w październiku. No ale co z tego jak i tak trzeba bedzie zapłacić.
Ale mądre będziemy Wykształcone I w ogóle no
Stary 2007-09-07, 16:19   #473
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Ja myslę, że przede wszystkim dla własnej satysfakcji Tak samo mam zamiar zrobic prawo jazdy (o jejku, aż wstyd, że jeszcze nie mam...) dla siebie, bo w końcu troszkę mobilności potrzebuję
A mi wstyd bo Ja się musze uczyc jeździc od nowa. Czemu z umiejetnoscia prowadzenia samochodu nie jest tak jak z jazda na roweze. Mam prawo jazdy od 6 lat...ale ani razu od tamtej pory nie siedziałam za kulkiem. Teraz mamy autko, które od lutego gdzies, ma byc tylko moje, więc musiałam isć na jazdy. Powiem wam ze upociłam się wczoraj przez godzine strasznie. A tak bym juz chciała po prostu wsiadac i jechac.
No cóz poki co pojezdze sobie z instruktorem.

Cytat:
Co do satysfakcji, to jak ktoś się mnie pyta o plany na przyszłość to zawsze mówię, że zostanę profesorem (i wszyscy poza Teściową (dr hab.)patrzą na mnie jak na wariatkę)
haha mi tez ostatnio chodziło po głowie coby pójsc na jakies podyplomowe studia czy cós. Dziwnie tak jakos bez szkoły.
Stary 2007-09-07, 18:08   #474
Taverney
Zakorzenienie

a ja wreszcie mam dziś trochę czasu, żeby naprawić kuchę i załadować Wam zdjęcia z wakacji, które się nie otwierały. No i raz jeszcze polecam Rumunię i Węgry na wakacje

A ten kalendarz ze zdjęciami na prezent to niezły pomysł, muszę coś pokombinować na prezent dla rodziców.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dsc_0063-2.jpg (115,7 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dsc_0064-2.jpg (92,2 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dsc_0252-2.jpg (95,9 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dsc_0411-2.jpg (78,8 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dsc_0539-2.jpg (118,6 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dsc_1070-2.jpg (93,1 KB, 1 załadowań)

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2007-09-07 o 22:43
Taverney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-07, 18:08   #475
Taverney
Zakorzenienie

i jeszcze Budapeszt o zachodzie słońca miłego oglądania
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dsc_1365-2.jpg (67,1 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dsc_1323-2.jpg (65,9 KB, 1 załadowań)
Stary 2007-09-08, 10:31   #476
SoNeRa
Zakorzenienie

Męzatki ratujcie - jakie rzeczy sa potrzebne do Kosciola zeby wziac slub?
Czy potrzeba tez aby moj TŻ od siebie z parafii bral akt bierzmowania komunii Sw wiem ze akt chrztu ma byc na 100% swiadectwo jakies zeby byla religia dowod osobisty i ta karteczka wypelniona z poradnia rodzinna dniem skupienia i kurs przedmalzenski co jeszcze??
Stary 2007-09-08, 13:48   #477
zuzaneczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SoNeRa Pokaż wiadomość
Męzatki ratujcie - jakie rzeczy sa potrzebne do Kosciola zeby wziac slub?
Czy potrzeba tez aby moj TŻ od siebie z parafii bral akt bierzmowania komunii Sw wiem ze akt chrztu ma byc na 100% swiadectwo jakies zeby byla religia dowod osobisty i ta karteczka wypelniona z poradnia rodzinna dniem skupienia i kurs przedmalzenski co jeszcze??
polecam wyszukiwarke google, praktycznie na każdej "ślubnej stronie" jest napisane na ten temat, np. tu:
http://www.przewodnikmp.pl/art/dok_s...informacje.php

ps. podglądnelam Twoje suwaczki - wow, ale szybka decyzja nie mieliście problemów z załatwieniem wszystkiego? niektórzy przygotowują się ponad rok do dopięcia wszystkiego - sale, kościół, sukiena itp. sama wiem ile wcześniej musiałam załatwić różne rzeczy żeby zdążyć i ile mnie to nerwów kosztowało ...

Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-09, 09:15   #478
SoNeRa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuzaneczka Pokaż wiadomość
polecam wyszukiwarke google, praktycznie na każdej "ślubnej stronie" jest napisane na ten temat, np. tu:
http://www.przewodnikmp.pl/art/dok_s...informacje.php

ps. podglądnelam Twoje suwaczki - wow, ale szybka decyzja nie mieliście problemów z załatwieniem wszystkiego? niektórzy przygotowują się ponad rok do dopięcia wszystkiego - sale, kościół, sukiena itp. sama wiem ile wcześniej musiałam załatwić różne rzeczy żeby zdążyć i ile mnie to nerwów kosztowało ...
zuzaneczko dziekuje z aodpowiedz. Co do slubu to nie mielismy zadnych problemow z niczym mysle ze mamy ogromne szczescie i los nam sprzyja bo gdzie nie dzwonilam to wszyscy mieli wolne terminy i tym sposobem mamy taka sale jaka chcielismy takiego kamerzyste i fotografa jakiego chcielismy i grajkow tez doslownie wszystko z suknia tez nie bylo najmniejszego prolbemu szukalismy wszystkiego juz w marcu i do czerwca bylo wszystko pozalatwiane. Poza tym w dzien slubu bedziemy mieli rok stazu wiec nie jest tak zle poczatkowo slub mial byc za rok w lecie ale skoro sie kochamy i mamy kase na wesele to na co czekac?dodam ze nie jestem w ciazy bo duzo osob mi zadaje to pytanie ze skoro dosc szybko sie hajtamy to pewnie dzidzius w drodze a tu nic podobnego Pozdrawiam
Stary 2007-09-09, 14:10   #479
Venua
Raczkowanie

GG do Venua

Witam, pierwszy raz chyba zaniore głos
Nie raz tu wchodziłam, ale nie wnikałam w dyskusje forumowe i sama nie wiem dla czego ... chyba się zakotwicze jednak
Ja dzisiaj mam urodzinki i dostałam cudne prezenty od teściów i męża, który właśnie poleciał mi szukać tortu, bo zapomniał !! FACET!! Ale nic, ważne bym mogła zdmuchnąc świeczkę Wybaczę mu, chyba warto, jak myślicie ?? Oni przecież już wnaturze mają zapominanie
Ściskam i pozdrawiam ... mam nadzieję, że przyjmiecie mnie między swoje grono ?? Miłej niedzieli

"burze sprawiają,że dąb głębiej zapuszcza korzenie"

"Nie idź za mną,bo nie umiem prowadzić.Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć.Idź po prostu obok mnie"

"Jestem żoną,kucharką,sprzątaczką ,praczką...o byłabym zapomniała-i kobietą"

Venua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-09, 15:12   #480
Taverney
Zakorzenienie

Oj, wybacz, faceci już tacy są
A z okazji urodzin najlepsze życzenia szczęścia i miłości między Wami
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości