|
|
#1681 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Scent Bar LVII
No, albo po i padła wykończona, bo poród naturalny miała mieć
|
#1682 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#1683 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1684 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#1685 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#1686 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nieskromnie napisze, ze szpinakowe z ricotta ze smietana, swiezym tymiankiem i pomidorkami koktajlowymi sa warte przynajmniej edynburga ![]() ja przez tydzien gara nie tknelam, najwyzej kawiarke, jak zostalam sama... ![]() Cytat:
do szpinakowych cienkie, elastyczne i przypominajace makaron zakwasow moze nie mam, ale bola mnie poduszeczki pod palcami od walkowania ![]() Cytat:
z babcia tylko lepilam 10 lat dochodze do swojego przepisu ![]() Cytat:
![]() z kasza i pieczarkami robilam wege-golabki do mistrzostwa im daleko ![]() Cytat:
no ale imperatyw byl na pierogi ![]() Cytat:
nie znalazlam nic na 1 noc, ale na walie i szkocje, to moze byc niezla opcja stad bedziemy obdzwaniac http://www.visit-dorset.com/accommod...=2&rooms=1&p=1 Cytat:
![]() a ja w poniedzialek w kraku, ale kolo poludnia Cytat:
dzis zwijamy suszki
|
|
#1687 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Chciałam się "pochwalić" skutkami usiłowania dostania się do skrzynki z bezpiecznikami wszystkim innym będę mówić, ze to kot ![]() Ju, to nie szkoła przetrwania, tylko życie. Na inne warunki nie mogę sobie pozwolić, więc czasami się po prostu wygadam, a tak to jakoś ciągnę ![]() Rekomendacja literacka: Wegnera czytałam na balkonie, przy świetle ulicznej latarni (która, na szczęście, jest akurat naprzeciwko moich okien). I tak do 22.00 sobie posiedziałam, przy okazji mi włosy schły, wskutek czego mam dzisiaj na łbie doskonałe siano
|
#1688 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() trza było na elektryka czekać
|
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie akurat nie będzie
wybywam na długi weekend, bo imprezy rodzinne
|
#1690 | |
|
Zakorzenienie
|
Joł baru snad @ więc leczenie po, to swędzenie mnie zabije
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Ja też
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
ad srodkow na infekcje, to w awaryjnej sytuacji udawalo mi sie wyprosic gynalgin albo clotrimazol w globulkach sposobem na gina na urlopie i brakiem miejsc u innych
![]() zapewnialam ze wiem jak stosowac i doniose rp czasem bralam taka rp np od rodzinnego zeby sobie nie spalic apteki ![]() w niektorych nawet nie wymagaja tego donoszenia, tylko sobie doliczaja do ceny pare zl
|
#1692 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 Czekamy z niecierpliwością na zdjęcia loków ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
Tak? Mi nigdy się to nie udało jedyne co to ten klotrimazol w kremie , on na szczęście jest bez recepty
|
|
#1693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziala raczej w mniejszych starszych aptekach, niesieciowych, chociaz teraz chyba wszystkie zrzeszone pod wspolnymi szyldami ![]() antyki tez tak kupowalam, heviran i pare innych... czasem pomaga puste opakowanie po leku dziadkowie chodza zawsze do jednej apteki wykupywac, znaja tam cala historie ich recept i nawet zolpidem bez rp sprzedaja
|
|
#1694 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Joł znad odgniecionych bioder
(a wąskam tam) Namiot to nie na moje stare kości, musiałabym tam materac mieć. Ale powietrze i gwiazdy super Gratuluję, super zapach ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jakoś po tym filmie nie miałam ochoty na rozrywki Aczkolwiek namiot stoi obok miejsca na ognisko, więc potencjał jest.Chyba nie o zapachu sera? Cytat:
![]() O ile dobrze pamiętam, to po @ było mi samoistnie lepiej. Na tyle, że jak już dotarłam do gina to on mi mówi, że nie widzi śladu po grzybie W każdym razie oby szybko sobie poszło.Cześć Tru
|
|
#1695 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nieeeeeeeeeeeeeee, nawet katar?
Cytat:
Zaśliniłam się, zwłaszcza, że jadłam takie na mieście wiele razy. To jest niebo w gębie!!! Oczywiście odgłosy jęczenia z rozkoszy w restauracji to u mnie norma. ![]() 2. 3. Nasyciłam się. Matko, Bett, dałabym się pokroić za te miejsca co zwiedzasz. Cytat:
I zastanawiałam się jakim cudem @ sama oczysci, zazwyczaj obajwy mijają. Cytat:
Czad! Zazdroszcze Wam możności noszenia paczuli, ja nie mogę, na mnie smrodkuje Ale wdychać z korka uwielbiam, np zawsze inhaluję się Angelem od Mam. |
|||
|
|
|
#1696 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Kiedy to było na jego sugestię
mieliśmy nadzieję, ze pomoże, ale się nie mogłam dostać do skrzynki - albo jest zamknięta na głucho, albo ja nie mam siły w rękach....Jaka cudowna pogoda ![]() Nesko, współczuję Rejcz, nie mogłam była, sierota, coś z długim rękawem założyć na intencję przedzierania się przez te chaszcze - to nie, o legginsach pomyślałam (nogi całe) a ramię wygląda tak jak wygląda....
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2015-08-07 o 12:18 |
|
|
|
#1697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi ginka po serii infekcji zapisała gynalgin na zapas, żebym nie musiała za każdym razem czekać na wizytę. I lezy sobie od roku, bo wraz z pozbyciem się mojej niedoszłej niedorobionej połówki znikły wszystkie problemy. Kolejny powód, że lepiej mi być singlem
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-08-07 o 12:47 |
|
|
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
Rejcz cebuli sie nakroilam, to sobie odbiore...
![]() Do albumu coś wrzucilam, po powrocie aparat ogarne.
|
#1700 |
|
Piers do przodu
|
|
#1701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jedna na obiad, reszta odsmażana na kolację i śniadanie na chrupiąco... ![]() w 2 dni bym sama wtrząchła ![]() Mama jak robi na obiad na 3 osoby, to zazwyczaj z kilograma mąki... i zazwyczaj zostaje pare sztuk na kolację No, zbieram się powoli z robo na konwent ![]() i Sabb będzie Gorącego weekendu
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-08-07 o 15:35 |
|
|
|
|
#1702 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Bawcie się dobrze, i pozdrów Sabb ode mnie!
|
#1703 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Więc rozczesuję - delikatnie, palcami ew. po wierzchu szczotką okragłą i lekko zwilżam (wodą w spray'u, odrobinę) i gniotę Cytat:
A ze skrzynką z bezpiecznikami należy być za pan brat niestety nie (znaczy niestety, bo sera takiego nie znam - z migdałami)
|
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
Udanej zabawy
Jutro w pobliskim mieście Pchli targ, trafiło się jak ślepej kurze ziarnko, akurat mam stosik rzeczy do oddania Tylko objętościowo tego sporo, a my jakoś rowerem musimy to przetransportować ![]() Poza tym macham znad ogóreczków, bo będę przerabiać na sałatkę szwedzką. Uff, już pokroiłam, zapełniłam mój największy gar ![]() Niestety, domek dla kota się rozmyślił
|
#1705 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Elektryk dzwonił, będzie dopiero jutro.....
|
#1706 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Zmieniając temat - powiadasz, że w Barcelonie upały są jeszcze bardziej uciążliwe? Zazwyczaj wszyscy twierdzą (wciskają kit), że zagramanicą tak się tego nie odczuwa bo morza, oceany, inna wilgotność powietrza, itp. itd. Chcę mieć haka na TŻta jak mu się kiedyś zachce tam jechać bo coś przebąkiwał. W grudniu mogę
|
|
|
|
|
#1707 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiecej powietrza tam, ale nie bylo jeszcze 40st ![]() barcelone mozesz w marcu, przed sezonem, taniej i chlodniej Cytat:
![]() na szczescie my nie mamy takiego przerobu chuopu zreszta nie wolno takiej ilosci wegli ![]() popakowal porcje na caly tydzien udanej zabawy bylam na notting hill na ulicy bogaczy - palace gardens, w kensington i hyde parku i na marble arch kupilam sobie bralet na oxford street ,w primanim ![]()
|
|
#1708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2015-08-08 o 01:54 |
|
|
|
|
#1709 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1710 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
No i wsio jasne, pewno u Ciebie wszytsko całkiem inaczej pachnie i połowy bym nei poznala po niuchaniu
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:53.

jak brak wieści to pewnie w trakcie 

U mnie małż ogłosił, że ma wenę kulinarną! Normalnie czasem marzenia się spełniają, bo wczoraj stwierdziłam w myślach, że do końca upałów nic nie gotuję! 

jakbys miala z bobem i boczkiem, kaszą gryczaną, soczewicą na ciemnej mące, to juz bym do Ciebie jechała na wyzerkę 

wszystkim innym będę mówić, ze to kot 

Elektryk bedzie najwcześniej jutro 

I zastanawiałam się jakim cudem