|
|
#451 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatki, co tam u Was słychać? cz.II
Cytat:
Cytat:
![]() Ale głowa do góry! Kiedyś musi byc lepiej! |
||
|
|
|
#452 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale mnie denerwuje ten komputer. Wyłączam jedną strone a mi zamyka dwie. Dzisiaj już chyba z 10 razy się logowałam
![]() Sęk w tym, że mój J zarabia w miarę dobrze ale nie jest zarejestrowany więc nie możemy wziąść sobie kredytu na własne gniazdko ![]() A po ślubie mieszkałam u teściowej i nigdy więcej tam się nie wrócę
|
#453 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Musi w koncu pokazac sie slonce zza chmur!!
|
|
|
|
|
#454 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuję Słoneczka za wsparcie. Ja już szukam czegoś na zabój, żeby się zarejestrować i już byłby jeden problem z głowy. Tak to oboje na czarno. Muszę coś znaleść bo zwariuję
|
#455 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powodzenia Wam życzę, naprawdę! |
|
|
|
|
#457 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja już powoli rwię sobie włosy z głowy bo nic sensownego nie ma. A jak już coś sie namani to mi przelatuje miedzy palcami bo jestem u dziecka (pracuje jako opiekunka)
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już popadałam swojego czasu w stany depresyjne, że beznadziejna, że bez wykształcenia, że głupia, bo pracy znaleźć nie mogę... a w rzeczywistości jedyne oferty jakie się pojawiają to... przedstawiciel handlowy i sprzedawca... Naprawdę nie napawa optymizmem...
|
|
|
|
#459 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mężatki, co tam u Was słychać? cz.II
Cytat:
![]() Ja chociaż wykształcenie mam to pracy znaleść nie mogę więc co mi z tego. A tak chciałam iść na krawcową ale mama mnie zbałamuciła bo zakłady upadały jak szłam do LO Cio się dzieje, że tak smutno tutaj
Nowosądeczanki Nasze pragnienia zawsze się modlą, Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-09-07 o 18:10 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#460 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie piszę już, bo ciągle tylko ja i jak, aż tak ggłupio, bo wyjdzie, że sama wątek robię
![]() U mnie wreszcie dziś słońca troszkę po raz pierwszy od tygodnia, więc wcale nie tak smutno! Poza tym zrobiłam wspaniałe zakupy przez internet! Tanio i szybko (we wtorek kupowąła, dziś mam paczkę!) i ogólnie jestem zadowolona! Poza tym jeszcze 45 minut i Mąż mnie odbierze z pracy, aż miło mi się czeka
|
|
|
|
#461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mamy juz plan na wieczór. Grzane winko, kocyk, film i przytulanko ![]() Strasznie mamy zabiegane dni ostatnio i brakuje mi bardzo meża.
|
|
#462 | ||||
|
Piekielnie Ubrunetowiona
|
Hej dziewczynki!
Co prawda ostatnio nic nie piszę, bo zalatana jestem taka, ale cały czas czytam, co u Was ![]() Pogoda mnie dobija, bo cały czas leje i prognozy na najbliższe dni też nie za ciekawe Ta $%#$ pogoda tylko nam plany budowlane pokrzyżowała. Gdyby nie deszcz, w tym tygodniu skończyliby ocieplać i tynkować nam dom. A tak to robota stoi.Za to łazienkę mamy prawie gotową ![]() A tak poza tym to nadal intensywnie poszukuję pracy. Na razie nie chcę zapeszać, ale może wreszcie coś się ruszy... ![]() Cytat:
Cytat:
Dobija mnie ten brak pracy. Tym bardziej w obecnej sytuacji - wykańczanie mieszkania w trakcie. W dodatku tym bardziej mi przykro, że w marcu obroniłam magistra, a w kwietniu dostałam wypowiedzenie (redukcja etatów). Okazuje się, że wykształcenie niewiele daje. I po co kasę na naukę wydawać ![]() A co do ofert pracy, faktycznie, same ogłoszenia typu przedstawiciel handlowy i sprzedawca
|
|
|
#463 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Słoneczka!
U nas pogoda troszkę się polepszyła, leje etapami ale nie cały czas. Ulzyło mi bo nie lubie takiej chlapy a sytuacja z pracą ma się narazie następująco. Póki jest tutaj praca to siedzi mężuś na miejscu. Jeśli zima byłaby ostra i pracy by nie było to na zimę może pojedzi na tą Słowacje a od wiosny jak dobrze pójdzie to własną firme chce otworzyć Mam do was jeszcze pytanko. chcemy sobie kupić ziemie rolną, żeby ubezpieczyć się w KRUSie. Nie wiecie jak to musi wszystko wygladać, żeby tego dokonać? Gmyram po internecie ale czytania a czytania tam a oczy bolą od takiego gapienia się w monitor
|
#464 | ||
|
Piekielnie Ubrunetowiona
|
kindziu, ja się niestety nie orientuję
|
|
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
ja niestety też nie
A co do pracy,to chyba wszędzie tak samo u nas też tylko przedstawiciel handlowy i sprzedawca I tak jak mówi Knife Po co kasę na naukę wydawać Ja taki stan depresyjny miałam chyba cały czerwiec-lipiec Już jest trochę lepiej, ale dobija mnie to,że większość pracodawców nawet nie chce dać szansy się wykazać
|
|
#466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w czwartek mam rozmowę o nowa prace i już dziś ekstremalnie się denerwuję Nawet własną mamę prosiłam o trzymanie kciukow
|
|
|
|
|
#467 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szukłam i szukałm ale nawet CV nie było gdzie wysłac. Tez poszukiwali tylko kasjerek i przedstawicieli handlowych. No ewentualnie murarz- tynkarz lub fryzjer. W koncu jednak jak juz na serio byłam zrezygnowana pojawiło się ogloszenie mnie interesujace i tak sobie pracuje juz roczek w zawodzie. Wiem że jest cięzko ale głowa do góry, w koncu cos się znajdzie. Cytat:
![]() Co do rozmowy o prace. Nie stresuj się to oni powinni się stresowac ze nie będziesz chciała przyjac tej pracy. ![]() Ja nauczyłam się tak myslec i powiem Ci że nieźle sobie radze na rozmowach o prace, ale tez mam pokaźna praktykę
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
Biorąc pod uwagę rynek pracy u mnie w mieście, to... na takie podejście nadal sobie pozwolić nie mogę, chociaż Mąż zawsze mówi, że mogę razem z nim dojeżdzać te 60km i wtedy będę miała pracę taka, jaką chcę...
|
|
|
|
#469 | |||
|
Piekielnie Ubrunetowiona
|
Cytat:
|
|
|
#470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak samo mam zamiar zrobic prawo jazdy (o jejku, aż wstyd, że jeszcze nie mam...) dla siebie, bo w końcu troszkę mobilności potrzebuję ![]() Co do satysfakcji, to jak ktoś się mnie pyta o plany na przyszłość to zawsze mówię, że zostanę profesorem (i wszyscy poza Teściową (dr hab.)patrzą na mnie jak na wariatkę)
|
|
|
|
|
#471 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#472 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Mam prawo jazdy od 6 lat...ale ani razu od tamtej pory nie siedziałam za kulkiem. Teraz mamy autko, które od lutego gdzies, ma byc tylko moje, więc musiałam isć na jazdy . Powiem wam ze upociłam się wczoraj przez godzine strasznie. A tak bym juz chciała po prostu wsiadac i jechac.No cóz poki co pojezdze sobie z instruktorem. haha mi tez ostatnio chodziło po głowie coby pójsc na jakies podyplomowe studia czy cós. Dziwnie tak jakos bez szkoły.
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wreszcie mam dziś trochę czasu, żeby naprawić kuchę i załadować Wam zdjęcia z wakacji, które się nie otwierały. No i raz jeszcze polecam Rumunię i Węgry na wakacje
![]() A ten kalendarz ze zdjęciami na prezent to niezły pomysł, muszę coś pokombinować na prezent dla rodziców. Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-09-07 o 22:43 |
|
|
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze Budapeszt o zachodzie słońca
miłego oglądania
|
|
|
|
#476 |
|
Zakorzenienie
|
Męzatki ratujcie - jakie rzeczy sa potrzebne do Kosciola zeby wziac slub?
Czy potrzeba tez aby moj TŻ od siebie z parafii bral akt bierzmowania komunii Sw wiem ze akt chrztu ma byc na 100% swiadectwo jakies zeby byla religia dowod osobisty i ta karteczka wypelniona z poradnia rodzinna dniem skupienia i kurs przedmalzenski co jeszcze??
|
#477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.przewodnikmp.pl/art/dok_s...informacje.php ps. podglądnelam Twoje suwaczki - wow, ale szybka decyzja nie mieliście problemów z załatwieniem wszystkiego? niektórzy przygotowują się ponad rok do dopięcia wszystkiego - sale, kościół, sukiena itp. sama wiem ile wcześniej musiałam załatwić różne rzeczy żeby zdążyć i ile mnie to nerwów kosztowało ...
|
|
|
#478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#479 |
|
Raczkowanie
|
Witam, pierwszy raz chyba zaniore głos
Nie raz tu wchodziłam, ale nie wnikałam w dyskusje forumowe i sama nie wiem dla czego ... chyba się zakotwicze jednak ![]() Ja dzisiaj mam urodzinki i dostałam cudne prezenty od teściów i męża, który właśnie poleciał mi szukać tortu, bo zapomniał !! FACET!! Ale nic, ważne bym mogła zdmuchnąc świeczkę Wybaczę mu, chyba warto, jak myślicie ?? Oni przecież już wnaturze mają zapominanie Ściskam i pozdrawiam ... mam nadzieję, że przyjmiecie mnie między swoje grono ?? Miłej niedzieli
http://www.suwaczek.pl/cache/f143787931.png "burze sprawiają,że dąb głębiej zapuszcza korzenie" "Nie idź za mną,bo nie umiem prowadzić.Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć.Idź po prostu obok mnie"
"Jestem żoną,kucharką,sprzątaczką ,praczką...o byłabym zapomniała-i kobietą" ![]() |
|
|
|
#480 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, wybacz, faceci już tacy są
![]() A z okazji urodzin najlepsze życzenia szczęścia i miłości między Wami |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:51.

u nas też tylko przedstawiciel handlowy i sprzedawca