przekroczona granica - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-07, 11:37   #151
lenaaa3
Raczkowanie

Dot.: przekroczona granica

Nie kpię, bo sama się z nim zakochałam od pierwszego spotkania, śmieszy mnie trochę jego złość, bo on powinien szukać problemu w sobie, nie we mnie. I próbować naprawiać.
lenaaa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-07, 11:39   #152
Jeannee
Zakorzenienie

Ale to twoja wina, nie jego. Słusznie szuka problemu w tobie.
Stary 2015-08-07, 11:43   #153
93Strawberry
Raczkowanie

Ale to TWOJA wina, pojmij to wreszcie. Nie bierz się za coś do czego nie dojrzałaś i tyle.
93Strawberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-07, 11:43   #154
diabliczka66
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lenaaa3 Pokaż wiadomość
Nie kpię, bo sama się z nim zakochałam od pierwszego spotkania, śmieszy mnie trochę jego złość, bo on powinien szukać problemu w sobie, nie we mnie. I próbować naprawiać.
Jak ma szukać problem w sobie jak to ty jesteś tym problemem. I to ty robisz problemy tam gdzie ich nie ma

nabazgrane w notatniku
diabliczka66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-07, 11:48   #155
lenaaa3
Raczkowanie

No i usunął mnie ze znajomych na fejsie, bo nie chce żeby mu wszystko przypominało o mnie. Zachowanie godne mężczyzny.
Stary 2015-08-07, 11:49   #156
zakonna
Naczelna Nastolatka

A ty się zachowujesz jak smarkula z podstawówki. A teraz już jesteś okropna, kiedy o nim takie przykre rzeczy piszesz. Okropny, rozwydrzony smark po prostu.
Stary 2015-08-07, 11:53   #157
cud nie kobieta
Ante Pante

Cytat:
No i usunął mnie ze znajomych na fejsie, bo nie chce żeby mu wszystko przypominało o mnie. Zachowanie godne mężczyzny.
albo rozwydrzona dziewczynka, albo troll
Stary 2015-08-07, 12:03   #158
diabliczka66
Wtajemniczenie

Na miejscu tego faceta jeszcze bym jej dowalila ^^ była by gwarancja ze nikogo innego by tak nie traktowala

nabazgrane w notatniku
diabliczka66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-07, 12:12   #159
szmallas
Raczkowanie

Dziewczyno, w poprzednim swoim poście napisałaś, że mówiłaś mu "Kocham Cię", ale to były puste słowa, a teraz piszesz, że zakochałaś się od pierwszego spotkania. Trochę się to kupy nie trzyma.

Może to i dobrze, że teraz zerwałaś, a nie za parę miesięcy gdy chłopak jeszcze bardziej by się zaangażował.
szmallas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-07, 12:16   #160
Jeannee
Zakorzenienie

Też bym nie chciała mieć w znajomych na fejsie niezrownowazonej psychicznie ex....
Stary 2015-08-07, 12:17   #161
lenaaa3
Raczkowanie

Może źle to ujęłam. Od pierwszego spotkania czułam, że będzie z tego związek, bo dobrze się przy nim czułam. Może zauroczenie to lepsze słowo.

Zakonna, niby jakie przykre rzeczy piszę? On jest za to wyjątkowo kulturalny, pisząc, że zachowałam się jak dzieciak i, że wolałby mnie nie poznawać, bo go skrzywdziłam.
Stary 2015-08-07, 12:24   #162
Jeannee
Zakorzenienie

Zrozum, że to co on Ci pisze to prawda!
Jesteś dzieciak i go skrzywdzilas.

Troszkę pokory, nie jesteś taka cudowna i wspaniala jak myslisz.

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Dzień dobry

4,5h i weekend <3

Abi, fajny awatar

Co do ciuchów i makijażu to jestem chyba waszym przeciwieństwem.

Zawsze mam sie w co ubrac i lubie/umiem sie malowac :-D

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

[QUOTE=Jeannee;52337425]Zrozum, że to co on Ci pisze to prawda!

Troszkę pokory, nie jesteś taka cudowna i wspaniala jak myslisz.[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

[QUOTE=Jeannee;52337425]Zrozum, że to co on Ci pisze to prawda!

Troszkę pokory, nie jesteś taka cudowna i wspaniala jak myslisz.

Cytat:
Napisane przez Jeannee Pokaż wiadomość
Zrozum, że to co on Ci pisze to prawda!

Troszkę pokory, nie jesteś taka cudowna i wspaniala jak myslisz.[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Sorry za powtorzenia .telefon szaleje.
Stary 2015-08-07, 12:42   #163
monparadis
Raczkowanie

Cytat:
Może źle to ujęłam. Od pierwszego spotkania czułam, że będzie z tego związek, bo dobrze się przy nim czułam. Może zauroczenie to lepsze słowo.

Zakonna, niby jakie przykre rzeczy piszę? On jest za to wyjątkowo kulturalny, pisząc, że zachowałam się jak dzieciak i, że wolałby mnie nie poznawać, bo go skrzywdziłam.
Bo zachowałaś się jak dzieciak, chłopak ma racje. Sama nie wiesz czego chcesz i nic Ci nie pasuje. Dorośnij, odpuść sobie związki. To samo przyjdzie, nic na siłę bo ewidentnie widać że nie jesteś gotowa.
Stary 2015-08-07, 12:46   #164
szmallas
Raczkowanie

Dobrze, to już wiemy, że to było zauroczenie. W takim razie po kiego grzyba mówiłaś, że kochasz?

Skoro chłopak usłyszał od Ciebie takie wyznanie, to nie ma w tym nic dziwnego, że się zaangażował, dałaś mu zielone światło, że to coś poważnego.
Zgadzam się z dziewczynami, że to niestety Twoje zachowanie jest trochę dziecinne. Ale jesteś jeszcze młoda, na wszystko przyjdzie czas Bo póki co z dość błahej sytuacji zrobiło się nie wiadomo co.
szmallas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-07, 13:07   #165
Malaszka
Przyczajenie

Cytat:

No i dobrze powiedział, zachowujesz się jak dziecko, sama nie wiesz czego chcesz, raz tak a raz inaczej.
Nie ma się co dziwić, że Ciebie usunął ze znajomych, skoro w ten sposób zakończył się Wasz związek. Ja także nie chciałabym mieć takiej dziewczyny w znajomych.

I może zastanów się nad sobą.
Malaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-07, 13:53   #166
lenaaa3
Raczkowanie

szmallas, różne rzeczy się mówi, nie ma co robić z tego poważnego biznesu.

Sorry dziewczyny, oceniacie mnie nic o mnie nie wiedząc, myślałam, że na kobiecym forum dostanę odrobinę zrozumienia. Decyzja o rozstaniu była dla mnie trudna, ale jak tak z nim trochę pogadałam już po wszystkim, to widzę, że zrobiłam dobrze. To jemu by się przydało trochę pokory. Jeśli jemu serio by na mnie zależało, to nie zrywałby kontaktu, tylko był przy mnie jako kolega, starał się naprawić wszystko. I tak raczej byśmy się nie zeszli, bo to chyba faktycznie nie było to, ale niech nie gada, że mu zależy jednocześnie robiąc takie rzeczy.
Stary 2015-08-07, 14:31   #167
kasiunia788742
Zakorzenienie

Cytat:
Byliśmy razem jeszcze krócej...
Niby co miałam mu powiedzieć w takim razie? To mój błąd, że weszłam w nim w związek, wyznałam miłość, narobiłam mu nadziei, a to było zwykłe wakacyjne zauroczenie. On mnie oczywiście już zdążył znielubić, rozumiem ból, ale też się powinien ogarnąć, byliśmy razem krótko, on jest facetem i lamenty są tutaj nie na miejscu. A i refleksji też mu brakuje, najłatwiej wściekać się na dziewczynę, że odeszła, ale tak zastanowić się nad sobą "co zrobiłem źle" to już problem. Faceci nigdy nie zrozumieją jak dziewczyna te wszystkie intymne sprawy przeżywa. I on nie może zrozumieć, że dla mnie to rozstanie też było trudne, i też to przeżyłam.

Ja oczywiście dla niego jestem teraz niedojrzałym dzieckiem, nagle teraz sobie tu uświadomił. Fajnie było pomacać, ale teraz jestem dzieciak. Mówiłam mu za dużo pod wpływem emocji, np "kocham cię", ale to były puste słowa, on też nie powinien się aż tak angażować.
A to facet nie może lamentować tylko posłusznie słuchać jak zwierzątko?

Nie każda przeżywa te "intymne sprawy". Ty przeżywasz.

To mnie po prostu zwaliło z krzesła... Autorko, chłopak miał prawo się zaangażować po takich wyznaniach.. Ty wiesz, że to były puste słowa, on nie musi tego wiedzieć, bo niby skąd? Skoro pod wpływem emocji nie potrafisz nad sobą panować to nie doprowadzaj do takich sytuacji, bo tylko krzywdzisz innych...
Może dobrze, że nie doszło do czegoś więcej, bo pod wpływem emocji zgodziłabyś się, a później oskarżyła o gwałt...

Cytat:
Sorry dziewczyny, oceniacie mnie nic o mnie nie wiedząc, myślałam, że na kobiecym forum dostanę odrobinę zrozumienia. Decyzja o rozstaniu była dla mnie trudna, ale jak tak z nim trochę pogadałam już po wszystkim, to widzę, że zrobiłam dobrze. To jemu by się przydało trochę pokory. Jeśli jemu serio by na mnie zależało, to nie zrywałby kontaktu, tylko był przy mnie jako kolega, starał się naprawić wszystko. I tak raczej byśmy się nie zeszli, bo to chyba faktycznie nie było to, ale niech nie gada, że mu zależy jednocześnie robiąc takie rzeczy.[/B]
Oceniamy na podstawie tego, co napisałaś.

Chłopak się zdenerwował, bo trochę z nim pogrywałaś, na jego uczucia nie patrzyłaś, bo to "facet", bo "to pewnie tylko jego poza"...

Skoro wiesz, że już do niczego nie doszłoby to po co ma się starać? Jesteś zła na niego, bo się nie stara skoro nie jesteście razem?? Może na związku mu zależało, ale jak zerwaliście to dał sobie spokój. Chłopak ma dopiero 19 lat - nie wiem czego od niego oczekiwałaś..
kasiunia788742 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-07, 15:00   #168
I am Rock
lokalna gwiazda

Cytat:
Napisane przez kasiunia788742 Pokaż wiadomość

Oceniamy na podstawie tego, co napisałaś.

Chłopak się zdenerwował, bo trochę z nim pogrywałaś, na jego uczucia nie patrzyłaś, bo to "facet", bo "to pewnie tylko jego poza"...

Skoro wiesz, że już do niczego nie doszłoby to po co ma się starać? Jesteś zła na niego, bo się nie stara skoro nie jesteście razem?? Może na związku mu zależało, ale jak zerwaliście to dał sobie spokój. Chłopak ma dopiero 19 lat - nie wiem czego od niego oczekiwałaś..
A autorka ma dopiero 17 lat. I oczekiwała czegoś innego, niż łapy w majtkach.
Poza tym spotykali się miesiąc. Naprawdę uważacie, że po kilku randkach chłopakowi skończyło się życie? On nie cierpi, on jest wkurzony. To wszystko.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-07, 16:29   #169
angela_6
Rozeznanie

O żesz kurde no, nie wiem czy autorka jest aż tak niedojrzała, uparta czy trochę mniej ogarniająca, że nie rozumie co się do niej mówi. Mówisz, żeby poszukał w sobie winy, a dlaczego ty tego nie robisz mimo, że dziewczyny ciągle ci powtarzają, że robisz źle? Fakt iż to kobiece forum nie oznacza, że przyznamy ci rację jeśli jej nie masz.

A zrozumieć rozumiem cię, bo byłam podobna, Przez swoje wymysły i przesadzanie rozpieprzyłam swój związek. Ty rozpieprzyłaś swój i rozpieprzysz następne jeśli nie przestaniesz być taką histeryczką.

Teraz spróbuje łopatalogicznie wytłumaczyć dlaczego choć wątpię, że dojdzie bo trudno przyznać się do błędu i przesadzania.

-A więc godziłaś się na drobne pieszczoty, facet pomyślał, że może nie będziesz miała nic przeciwko jak posunie się troszeczkę dalej, jednak jak tylko zobaczył, że ci to nie pasuje cofnął rękę i przeprosił, później już tego nigdy nie próbował bo wiedział, że nie chcesz, a ty bez przerwy mu to wypominałaś, snując domysły, że chodzi mu tylko o seks, mimo, że nigdy cię na nic nie naciskał, nie prosił abyś mu robiła dobrze i nigdy nie spróbował zrobić tego jeszcze raz, ale nieee, ty już snujesz wielkie teorie i męczysz go o to
- wymysłów ciąg dalszy, położył ci rękę na udzie, jedynie położył, nie posuwał jej dalej, ale nie ty znowu wymyślasz, że dobierał ci się do majtek i dziw, że się wkurzył jak biedny chłopak o tym nawet nie pomyślał
- mówisz mu, że na razie koniec z pieszczotami, odebrał to wpierw jako kolejny wydźwięk czepialstwa i braku zaufania, że robisz to dlatego, że uważasz, że mu chodzi tylko o seks mimo, że tak nie myśli i nigdy tego nie okazywał, przez to się wkurzył, ale później ochłonął, zrozumiał, że może nie o to chodzi, tylko, że naprawdę sama z siebie możesz nie być gotowa, jego postawa pokazała, że nie chodzi mu tylko o seks i cię szanuje, sam powiedział, że nie chcę nic robić wbrew tobie

Radzę ci to wszystko przemyśleć, dojrzeć, przede wszystkim przeprosić go. Nie wiem z czego to u ciebie wynika czy ze zwykłej upartości i niedojrzałości czy z niskiej samooceny i jakimiś problemy osobowościowymi (jak to było w moim przypadku), jeśli to drugie to radzę udać się do psychologa bo nigdy nie zbudujesz normalnego, zdrowego związku.
angela_6 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-07, 16:50   #170
klempaa
Zakorzenienie

Cytat:

Serio? Czyli co, uważasz, że to co mówisz powinno się dzielić przez 100, bo nie ma co Ci wierzyć i ufac, skoro "różne rzeczy się mówi"? przerażające to, wiesz? I o ile na początku myslałam, że jesteś zagubiona, to teraz wiem jedno: jesteś wyrachowana i niedojrzała.
Nigdy, przenigdy nie powiedziałam nikomu, że go kocham nie bedąc tego na 100% pewną. No nie i juz.

Śledź też pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-07, 16:56   #171
angela_6
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez klempaa Pokaż wiadomość

Serio? Czyli co, uważasz, że to co mówisz powinno się dzielić przez 100, bo nie ma co Ci wierzyć i ufac, skoro "różne rzeczy się mówi"? przerażające to, wiesz? I o ile na początku myslałam, że jesteś zagubiona, to teraz wiem jedno: jesteś wyrachowana i niedojrzała.
Nigdy, przenigdy nie powiedziałam nikomu, że go kocham nie bedąc tego na 100% pewną. No nie i juz.
Doczytałam ten fragment. Też mnie to przeraziło, pokazuje jak jest niedojrzała i nieempatyczna, kiedyś się nie tym przejedzie
Stary 2015-08-07, 17:21   #172
MalineczkaCalineczka
Raczkowanie

Cytat:

Sorry dziewczyny, oceniacie mnie nic o mnie nie wiedząc, myślałam, że na kobiecym forum dostanę odrobinę zrozumienia. Decyzja o rozstaniu była dla mnie trudna, ale jak tak z nim trochę pogadałam już po wszystkim, to widzę, że zrobiłam dobrze. To jemu by się przydało trochę pokory. Jeśli jemu serio by na mnie zależało, to nie zrywałby kontaktu, tylko był przy mnie jako kolega, starał się naprawić wszystko. I tak raczej byśmy się nie zeszli, bo to chyba faktycznie nie było to, ale niech nie gada, że mu zależy jednocześnie robiąc takie rzeczy.

Ty się lepiej zastanów co ty sama robisz. Tak, tak bo Ci się nie podobają nasze wypowiedzi to jesteśmy złe...
MalineczkaCalineczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-07, 17:25   #173
lenaaa3
Raczkowanie

Angela, ale ja go przeprosiłam, że tak wyszło. A być z nim chyba nie chcę, pomyliłam się chyba w uczuciach. Sam też sporo dołożył od siebie, że odeszłam.
Jego postawa była mocno średnia. Zgodził się na to o co prosiłam, ale z łaską. Był niezadowolony. Nie obraził się ani nic, dalej mu niby zależało, ale prawdziwy facet by od razu powiedział "rozumiem, że nie chcesz, kocham cię, zrobię wszystko byś była szczęśliwa" a on najpierw się wkurzył, i dopiero chwilę potem zreflektował.
Nie zrobił tego drugi raz, bo miał tylko jedną okazję. Wtedy faktycznie zachował się ok. Ale nie wiadomo co by było potem.

klempaa, no tak wyszło, co mam zrobić, przeprosiłam go za wszystko i zaproponowałam żebyśmy mieli kontakt i czasem się spotkali jako koledzy, ale nie chciał. Pomyłki się zdarzają ludziom, nie posądzaj mnie o wyrachowanie. Nie miałam żadnych korzyści z tego, że mu to powiedziałam, zresztą zrobiłam to w ten nieszczęsny dzień jak się zagalopował, czyli jakoś na 1,5 tygodnia przed końcem związku.
Stary 2015-08-07, 17:29   #174
201605161428
Konto usunięte

Cytat:
Angela, ale ja go przeprosiłam, że tak wyszło. A być z nim chyba nie chcę, pomyliłam się chyba w uczuciach. Sam też sporo dołożył od siebie, że odeszłam.
Jego postawa była mocno średnia. Zgodził się na to o co prosiłam, ale z łaską. Był niezadowolony. Nie obraził się ani nic, dalej mu niby zależało, ale prawdziwy facet by od razu powiedział "rozumiem, że nie chcesz, kocham cię, zrobię wszystko byś była szczęśliwa" a on najpierw się wkurzył, i dopiero chwilę potem zreflektował.
Nie zrobił tego drugi raz, bo miał tylko jedną okazję. Wtedy faktycznie zachował się ok. Ale nie wiadomo co by było potem.

klempaa, no tak wyszło, co mam zrobić, przeprosiłam go za wszystko i zaproponowałam żebyśmy mieli kontakt i czasem się spotkali jako koledzy, ale nie chciał. Pomyłki się zdarzają ludziom, nie posądzaj mnie o wyrachowanie. Nie miałam żadnych korzyści z tego, że mu to powiedziałam, zresztą zrobiłam to w ten nieszczęsny dzień jak się zagalopował, czyli jakoś na 1,5 tygodnia przed końcem związku.
Nie tak nie zachowuje sie prawdziwy facet, tak to sie zachowuja w serialach, ktorych sie widac naogladalas 😁
201605161428 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-07, 18:14   #175
angela_6
Rozeznanie

Ale chwilę potem się zreflektował, może do niego doszło, że to nie dlatego, że on jest zły i chcesz go ukarać tylko po prostu nie chcesz. A w jaki sposób okazywał swoje niezadowolenie, może sobie wmawiasz?
Stary 2015-08-07, 18:21   #176
lenaaa3
Raczkowanie

No niezadowolenie to o czym wspominałam w tym poście z 1 sierpnia

Jestem po małej rozmowie, i mam autentycznie łzy w oczach.
Podjęłam decyzję, żeby trochę go od siebie odsunąć. Powiedziałam mu o tym, nie chcę w ogóle pieszczot, daj mi czas, zacznijmy od początku, nie jest tak jak wcześniej. Nie wiem, może to puste. On zareagował impulsywnie, że to chore, że odtrącam go od siebie, że niby w jaki sposób ma nam to pomóc, że wcześniej chciałam, a teraz nie, że już mnie nie pociąga. I dodał - czy ja go w ogóle traktuję jak partnera.
Uległam... zmieniłam zdanie. Powiedziałam, że jeśli mu tak zależy, to możemy ale niech będzie serio delikatny. Wpłynęły na mnie jego słowa. A on, że nie, że on czuje, że ja nie chcę, że on nie chce żadnych "kompromisów" i najważniejsza jest moja przyjemność, on nie chce robić nic na siłę i nie chce żebym zgadzała się na coś takiego z litości. I przeprosił, że przez niego płakałam (bo przy nim też lekko mi się łezka w oku zakręciła). I żebyśmy poczekali, aż faktycznie będę chciała, bo on chce, tylko wtedy gdy wie, że mi też jest przyjemnie. I, że szkoda, że nie chce, i że źle sie z tym czuje, ale woli bez niż gdyby miało być na siłę.

Tragedia.

Stary 2015-08-07, 18:40   #177
angela_6
Rozeznanie

Ale ten post właśnie pokazuje, że nie chodzi mu tylko o seks i akceptuje brak pieszczot, wkurzył się bo nie rozumiał twojej zmiany decyzji, bał się, że chodzi o niego, ale przecież od razu zreflektował, że serio chodzi o ciebie, że nie chce robić nic wbrew tobie. Jakby chodziło mu tylko o jedno ucieszyłby się, że jednak się ugięłaś i nadal by cię dotykał i takie tam. Zachował się bardzo empatycznie i fair.

Edytowane przez angela_6
Czas edycji: 2015-08-07 o 18:46
Stary 2015-08-07, 19:16   #178
RudaKita07
Raczkowanie

A ja nie rozumiem po co facet miałby koło Ciebie skakać skoro Ty wiesz, że nic by i tak z tego nie było,bo NIE CHCESZ :| aby podwyższyć sobie samoocenę? Widać, że masz 'bajkowe' podejście. Lepiej zerwać całkiem kontakt niż trzymać starego kotleta. Serio, zwłaszcza jeśli to krótko trwało.

A zerwałas z nim na żywo?
RudaKita07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-07, 22:18   #179
MalineczkaCalineczka
Raczkowanie

Podziwiam jak bardzo zapatrzona w siebie jesteś. Gdzie odrobina samokrytycyzmu ? Tak idealna jesteś w każdym calu ?

Sama nie wiesz, czy to miłość czy zauroczenie. Nie potrafisz się sama przed sobą przyznać że zawaliłaś. Nikt z Tobą nie wytrzyma jak dalej będziesz się tak zachowywać. Związek opiera się na wielu ważnych filarach o których ty zupełnie nie masz pojęcia. Opierasz swoje słowa tylko na tym że on NIC ZŁEGO NIE ZROBIŁ!
MalineczkaCalineczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-07, 23:00   #180
lenaaa3
Raczkowanie

Tak zerwałam na żywo.

RudaKita, jak twierdzi, że mu tak zależy to poskakać powinien. A mi jest go mimo wszystko szkoda, fajnie by było z nim pogadać jak z kolegą, itp.

Liczyłam, że to rozstanie będzie bardziej cywilizowane, jak mu powiedziałam, że to nie ma sensu to jego pierwsze pytanie brzmiało "poznałaś kogoś?". Nie wiem czy on zapytał złośliwie, w każdym razie ja nigdy nie leciałabym na dwa fronty.

Angela, mimo wszystko uważam że powinien inaczej zareagować. A już w ogóle to nigdy nie powinien dopuścić do sytuacji o której mowa w tym temacie.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości