|
|
#1051 | |
|
ż o n a i d e a l n a
|
Dot.: Panny Młode 2017 cz. 5
Cytat:
Jeszcze babka która jej szyła zaproponowała, że po slubie weźmie ją spowrotem i będzie ją miała do wypozyczenia. Oddała jej połowe kasy, więc ogólnie suknia wyniosła ją 750zł
|
|
|
#1052 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1053 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Dlatego takiego ciepła nie będzie na koniec sierpnia? ![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Tez miałam oddać suknie do salonu ale nie oddałam
|
||
|
|
|
#1054 |
|
MerDer 4ever
|
Hej
Mieliśmy wczoraj z Tż sesję narzeczeńską, nasza koleżanka nam robiła za free do portfolio (początkująca fotograf) Jak któraś chce linka pisać na priv ![]() Mysza i Dominika Dziękuje Wam raz jeszcze kochane |
|
|
|
#1055 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładne te sukienki
ja tez powoli musze zacząć sie rozglądać i teraz przypomniało mi sie, ze u mnie w mieście szyja suknie w salonie, znajoma znajomej sama sobie projektowała i jej taka uszyli chyba w grudniu sie tam wybiorę ile cenowo to wychodzi ![]() Mi dzisiaj wszystko z rąk leciało, rano nawet rower przewróciłam sie ale żyje, mam tylko mega guza na nodze, normalnie garb na piszczelu mi wyrósł ![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Jak mnie suknia tanio wyjdzie to chyba jednak ja zatrzymam dla siebie
|
#1056 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
sukienki Anna Kara (Anny Kara ) chyba wszystkie mi się pdobają bozee takie upały a ja w pracy do niedzieli w poniedziałek wolne to mam nadziej, że nad wodę skoczymy bo kupiłam kolejną górę od stroju (zabijcie mnie ) ale u nas w Calzedonii wyprzedaże to aż żal nie skorzystać a tak poza tym to wzięłam się w końcu za zdrowsze jedzenie ( to nic, że siedze właśnie na tarasie z piwem mam nadzieje, że mi się uda wytrzymać w tym postanowieniu
|
|
|
|
#1057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tragedia
|
|
#1058 |
|
Konto usunięte
|
masło podobno zdrowe
|
|
|
|
#1059 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie ogolnie się nie podobają sesje narzeczenskie,więc nie jestem obiektywna ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
Ja też staram się niby jeśc mniej bo chciałabym te 2-3 kg schudnac,ale wczoraj jadlam kebab Z TŻ nie da się nie jeść...W ogole jakos wystaje mi brzuch, ale za 4 dni mam okres. Też przed okresem widzicie po sobie,że jesteście grubsze? ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- W ogóle wczoraj rozmawialam z sasiadką.. Taka luźna gadka i zeszła na temat wesela i o tym,że chyba ją zaproszę (ja u niej byłam,ale byłam gówniarą bo ona ma 34lata). Ja mówię,że nie mam zamiaru prosić sasiadow,bo tak wypada. A ona wielce zdziwiona i mowi ze jej ojciec bedzie wkurzony bo niby dobrze koleguje się z moim tatą,a go nie zaprosimy. WTF?Jeszcze najlepsze,że jej ojciec mieszka z matką w jednym domu,ale traktują się jak powietrze. Nie są ze sobą,nie odyzwają się. On ma dziecko z kochanką i z nią jeździ na wczasy i takie tam. I niby co mam jego osobno zaprosić i jego żonę? |
||
|
|
|
#1060 |
|
Konto usunięte
|
Małgosia sąsiedzi sami się wpraszają?
|
|
|
|
#1061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale po okresie to na szczęście mija ![]() nie no według mnie zapraszanie sąsiadów 'bo tak wypada' jest bezsensowne po prawej stronie nie mam sąsiadów a po lewej jest pusta działka, dopiero później sąsiad ale zapraszać go nie będę na pewno ![]() a z kolei mój TŻ (a raczej jego mama) mieszkając w bloku będą zapraszać jakiś tam sąsiadów
|
|
|
|
|
#1062 |
|
Zakorzenienie
|
Małgosia ja bym nie zapraszała, troche to nietaktowne z jej strony.
My zapraszamy sąsiadów ale na kawe na poprawiny, mamy z nimi dobry kontakt od tylu lat i zawsze są pomocni czyli dajemy zawiadomienie i mówimy zeby wpadli na drugi dzien![]() Tez tak mam, jestem ogromna przed okresem. Masakra. Czuje sie wtedy jak wielki bąk. ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Ja od poniedziałku wracam do diety i siłowni, teraz whisky i cola ![]() Jutro chyba jedziemy do Londynu
|
#1063 |
|
Zakorzenienie
|
Zapytam również tutaj - poszukuję dobrego fotografa z Krakowa lub okolic? Może wpadł Wam ktoś w oko i możecie kogoś polecić?
|
#1064 |
|
Konto usunięte
|
Ja nie zapraszalam nikogo z sasiadow a mieszkalam w bloku. Za to Tz zapraszal najblizszych sasiadow ale u nich na wsi to normalne. I z tymi sasiadami a i z dalszymi maja bardzo rodzinny kontakt
|
|
|
|
#1065 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1066 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam się wieczorkiem
Ledwo nadrobiłam ja siedzę w domku u rodziców. Kupiłam laptopa, ale brat musi mi wgrać jeszcze system, więc na razie jestem odcięta od świata i nie mam jak z Wami pisać... Cytat:
to trzy miesiące, a jak jeszcze się okaże, że tylko dni robocze się liczą... O tym samym dziś myślałam, współczuje im... Cytat:
Cytat:
Ja też się martwię o mojego TŻ, bo on na kuchni pracuje... oni wychodzą na zewnątrz się ochłodzić Dosyć sporo osób. My planujemy wesele i wstępna lista to około 75 osób z czego część nie przyjdzie. Mamy nadzieję, że będzie około 65 osób. Cytat:
Zauważyłam, że Anna Kara to najpopularniejsza firma sukienek na wizażu a mnie jakoś nie zachwyca ![]() Cytat:
Super wyszły zdjęcia ![]() Cytat:
Ja cały czas jestem gruba, a przed okresem to jak piłka plażowa się czuję Co do sąsiadów Cytat:
ile ja bym oddała za taką figurę ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Przekroczyłam magiczne 1000 postów a większość przegadałam z Wami ![]()
|
|
#1067 |
|
Zakorzenienie
|
Piłam piwo mandarynkowe
|
|
#1069 |
|
ż o n a i d e a l n a
|
Pewnie fortuna z żabki :-P tez kiedyś piłam i było dla mnie nie smaczne
Wysłane z mojego Sony Xperia Z i to on przestawia literki.
|
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
Nie z żabki. Przywieziona z wakacji przez kolezanke mamy. Tylko nie pamietam czy Wlochy to byly czy cos innego
|
|
#1071 | |
|
ż o n a i d e a l n a
|
Cytat:
Wysłane z mojego Sony Xperia Z i to on przestawia literki.
|
|
|
#1072 |
|
Zakorzenienie
|
Ide do roboty. Na 12 godzin. W ten upał bez klimatyzacji. Milego dnia
|
|
#1073 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymaj się tam jakoś! Witam się! ![]() Jest godz.8:00 a w mieszkaniu mamy taką szklarnię,że oddychać nie idzie !!! Boję się tego dnia!
|
|
#1074 | |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
![]() czas na kawke ![]() wspolczuje pracy ![]() piwo mandarynkowe, calkiem smacznie brzmi :P ja wczoraj zabiegany dzien mialam a po poludniu uzeralam sie z ojcem Kuby (przyjechal go wziac na spacer i czatowal wokol domu zeby trafic na D. az bedzie wracac) no coz on wyprawial haha a dzis D. w pracy a my z Kubolka myslimy o jakiejs wodzie poludniem po tym jak sie wyspi
|
|
#1075 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nic sie nie chce, najchetniej bym tylko lezala przy wiatraku.W ogole to dzien dobry dziewczeta! ![]() Mam do was pytanie. Czy ktoras z was zdecydowala sie na DJa zamiast zespolu? Wiekszosc zespolow mi sie nie podoba i praktycznie od zawsze wiedzialam, ze chce miec DJa. Ostatnio czytalam rozne fora, opinie, wybralam kilku i napisalam wiadomosc z prosba o oferte z cennikiem. Wiedzialam, ze dobry DJ kosztuje, ale myslalam, ze tak do 3 tysiecy gdzies, a kazdy z nich podal mi kwote ponad to. Przykladowo DJ Show z Lodzi (dj i wodzirej plus troche biesiady z akordeonem)-4100zl. Masakra, to prawie tyle co sredni kilkuosobowy zespol. Moze znacie jakiegos dobrego dja wodzireja z woj. lodzkiego/mazowieckiego, ktory bierze rozsadne pieniadze i nie robi problemow z dojazdu?
|
|
|
|
|
#1077 |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
ja tez mam za 1800 + 150zl ciezki dym, mamy rabat az 1000zl za to ze to piatek, w sb za ten zestaw biora 2800
|
#1078 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry dziewczynki
ja się łącze z wami w bólu bo też do pracy idę ale na 13.15 więc póki co umyłam włosy i siedzę na tarasie pod parasolem bo inaczej się nie da, taki skwar ![]() kurcze nie byłam na żadnym weselu gdzie gra DJ a widzę, że można zaoszczędzić - chociaż teraz chyba staje się to bardziej popularne jak kiedyś i automatycznie ceny pójdą w górę
|
|
|
|
#1079 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
ja też do pracy na 14 upał jak smok i jeszcze @ dostalam mam kombo oby do jutra mam w końcu jeden dzień wolnego
|
|
|
|
#1080 |
|
Konto usunięte
|
4tys za DJ to kosmiczna cena
Jeżu jaki upał zwalalismy zboże i teraz chłodze się przy wiatraku. A szwagierka dziś idzie na wesele była też tydzień temu.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:25.

) chyba wszystkie mi się pdobają
w poniedziałek wolne to mam nadziej, że nad wodę skoczymy bo kupiłam kolejną górę od stroju (zabijcie mnie
) ale u nas w Calzedonii wyprzedaże to aż żal nie skorzystać