|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)
navi dzięki
![]() ewentualnie mogę odwdzięczyć sie deszczem
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1322 |
|
Zakorzenienie
|
pinguś, nie dzięki
|
|
|
|
#1323 |
|
sophisticated
|
ja tam akurat za futerkiem w zwierzętach nie przepadam, bo się wiąże z intensywnym sprzątaniem zwykle, a i bez tego nie nadążam
ale podziwiać to bardzo chętnie, zwłaszcza takie niezwykłe jak devony, albo takie w cętki jak lampart, czy pręgowane Navi na razie tylko staniczek obejrzałam, bardzo ładny, a czy dopasowany dobrze to Rzabbka powie, chociaż myślę, że przydałaby się jeszcze fotka bardzej z boku pod pachą, żeby widać było gdzie sięga usztywnienie i miseczka idę resztę oblookać EDIT a widzisz, mówiłam, że przestanie padać to może śmigniecie do tej ikei jeszcze
|
|
|
|
#1324 |
|
Zakorzenienie
|
własnie to futerko z kotkow to ma się wszedzie...
masz racje Brewuś. to ew. gdyby dla Rzabbki to bylo za mało, to jej dosle do oceny zeby waszych oczu juz nie zamęczać
|
|
|
|
#1325 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
![]() BTW śliczny biuścik w tym staniku |
|
|
|
|
#1326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję troche sie krepowalam, ale doszlam do wniosku tak jak napisalam w mailu-wszystkie mamy to samo
|
|
|
|
|
#1327 |
|
Zakorzenienie
|
Hi
![]() U mnie pogoda koszmarna, wygląda na listopad ![]() Maglisko jak gdzieś dopadnę te gąbki to będę testować A szmatkę z mikrofibry używam już chyba od 2 lat i darzę wielkim uwielbieniem Ja byłam w aquarium w Monte Carlo, i bardzo mi się podobało, chociaż cena za wjazd może o pewne palpitacje przyprawić ![]() Uciekam, idziemy gdzieś na obiad, bo dziś mam leniuchowania ciąg dalszy Pa
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
milego dnia Wam Beatko
![]() ja tez niedlugo wybywam do podzutka troche sie wspolnie poobijać
|
|
|
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
Odnośnie kotków i futerek
devon rex ma takie inne futerko niż kiększość kotków, troszkę, jak podgolona owca nie umiem tego inaczej nazwac ![]() Navi fotki fajne ale te najwieksze u mnie najmniej widoczne, rzuciła mi się w oczy koronka stanikowa o rozmiarze sie nie wypowiem, bo nic prawie nie widziałam ![]() U mnie wciąż leje, wciąż szaro, smutno i zimno. EDIT: Beatko smacznego
|
|
|
|
#1330 | ||
|
Zakorzenienie
|
pingus, mowilam ze nie chce... a Ty i tak mi sie odwdzieczylas z tego co widze za oknem
Cytat:
![]() na ikee juz i tak za pozno ![]() Cytat:
ale zimno i smutno nie jest ![]() oj czyli złe fotki? to porobie inne tylko poczekam moze jeszcze na jakies Rzabbki wskazowki.. edit: dopiero doczytalam.. niewidoczne, bo za duze.. moze sciagnij na komputer , jak Ci się otworzą w jakims programie to bedziesz lepiej widziala niz z pocztowego zalacznika a jak chcesz, to Ci je pomnijesze i wtedy wysle zobaczcie jakiego kwiatka dostalam wczoraj od mamy fajoskie są te papryczki
|
||
|
|
|
#1331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pory roku i czy one łatwe do pielegnacji, bo ja z tych, co lubia podlewać i przycinac tylko ![]() Navi zdjęcia sobie pomniejszyłam spoko najlepiej jak byś stanęłą w staniku prosto dwoma piersiami przed lustrem i tak cyknęła foto, jedną ręke możesz podnieść, wtedy widać, czy miseczki Ci obejmują całą pierś, łącznie z boczkami spod pachy to moja opinia, ale oczywiście, jak Rzabcia wróci to Ci podpowie lepiej ![]() U mnie szaro ![]() EDIT: wyczytałam na: http://www.dziennik.pl/Default.aspx?...rticleId=59560, że Liszowska to symbok seksu. Serio?? kurde dla mnie wręcz przeciwnie chyba, że symbol seksu ma być przaśny
|
|
|
|
|
#1332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
latwe w pielęgnacji ![]() wczoraj przypadkiem trafilysmy, wybierajac bukiet mlodej parze ![]() no tak, fakt, ze powinnam takie zdjecia zrobic wieczorem sie tym zajmę ![]() tez kcem taka jesien.. podobno jeszcze ma przyjsć.. dla mnie tez ona nie jest symbolem seksu |
|
|
|
|
#1333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobno to ma przyjść zima No tak, ale ktos chyba to stwierdził, że ona taka seksowna, skoro o niej tak piszą
|
|
|
|
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
Navi ale śliczności
![]() fajny stanik i fajny biust - jednak lat czlowiek nie oszuka ![]() mam nadzieję, ze mąż nie dorwie sie do tych zdjęć ![]() a kwiat boski ![]() liszowskiej nie cierpię, moim zdaniuem jest tandetna i jakas taka niedomyta u mnie wciąż leje i leje i leje
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ja nie wiem KTO to stwierdzil, no ale, o gustach sie nie dyskutuje ![]() edit: oj pingus, daj spokoj
|
|
|
|
|
#1336 |
|
Rzabbocop
|
Navi miseczka dobra ale o obwodzie sie nie wypowiem.
Jeśli jestes w stanie bez problemu zapiąć się na najciaśniejszą haftkę to jest za duży. Problem jest wtedy, kiedy musisz wypuścić całe powietrze i bolą ręce ![]() No i jeszcze jedno - miseczka bez fiszbin nie utrzyma biustu na miejscu biustu ![]() ale tak ogólnie stanik bardzo ładny a zawartość śliczna ![]() Jak nosiłam B to lubiłam takie delikatne staniczki ![]() Ściereczki z mikrofibry to u mnie niezbędnik
|
|
|
|
#1337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze zapinalam na najciasniejsza po prostu ![]() ale wstyd ![]() w tym sie zapinam bez problemu na ostatnia haftkę... nie mam nigdzie bułeczek ani nic się nigdzie nie wylewa. czyli muszę pomierzyć 70 zapinając się na 1 lub 2 a nie 3 haftkę.. Boze Rzabbko..dzieki za otworzenia oczu a wy juz wrociliscie z wycieczki rozumiem ![]() jak było?? |
|
|
|
|
#1338 |
|
Rzabbocop
|
Navi te ciaśniejsze haftki są właśnie po to, żeby jak sie stanik rozciągnie w miarę noszenia, dalej trzymał
![]() na najciaśniejsze to sie zapina na reklamach i pokazach, żeby ładniej wyglądało ![]() I to nie jest tak, ze jeśli robi się lekkie wybrzuszenie pod czy nad stanikiem, to obwód jest za wąski. NIe ma siły, ciało jest ciałem i zawsze coś sie zrobi A kiedy ciałka jest więcej to przy za duzym obwodzie robią sie trzy oponki, które dzielą cały tułów w poziomie. Przy dobrze dobranym obwodzie coś tam lekko się wybrzusza pod czy nad stanikiem ale to jest tylko fala. Rozciągnij jakiś swój stanik na max i go zmierz |
|
|
|
#1339 |
|
Zakorzenienie
|
oj rety rety ... wstyd normalnie
zmierzylam taki,ktory uwazam ze jest z lekka za luzny na mnie. przy pelnym rozciagnieciu ma 97 ![]() edit: a ten czarny z falbanką, ostatnio kupiony ma 86.. ooo Aneczka dotarła! cala i zdrowa mam nadzieję
|
|
|
|
#1340 |
|
Rzabbocop
|
Czyli ktoś z obwodem 90 spokojnie mógłby w nim chodzić i jeszcze by zostało sporo luzu na ruchy i oddychanie
![]() Już wróciliśmy bo to małe jest ![]() a miśka się zrąbała i okazało sie, zę pieluchy wyszły mi z torby, więc w tetrę (zawsze noszę jedną jako śliniak czy ściereczkę) i do domu
|
|
|
|
#1341 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() hehehe zrąbała Rzabciu to maluch jest przecież to ma chyba prawo, nie? ![]() EDIT: Kochane idę się lenić, bo zaraz podrzutek przybywa, więc pewnie obejrzymy sobie cz.II Skazanego na śmierć. No i znowu pojawia się pytanie: co ja mam jutro założyć?? ma byc tak jak dziś |
||
|
|
|
#1342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() muszę się wybrać na porządne mierzenie.. ale to po 1, bo i tak teraz nie mam kasy ![]() hehe to dobrze, że miałaś w pogotowiu chociaż tą tetre ![]() Iwonko prawo to jasne, że ma, ale żeby tak na wycieczce!??
|
|
|
|
|
#1343 |
|
Rzabbocop
|
No jasne, ze prawo ma, tylko z powodu gapiostwa mamusi wycieczka szybko się skończyła
|
|
|
|
#1344 |
|
sophisticated
|
cześć Annulek
|
|
|
|
#1345 |
|
Zakorzenienie
|
oj Rzabbko najlepszej mamusi się zdarza
![]() Anuś no chodz tu, wszystkie stesknione pewnie nam referat smaruje po nieobecnosci
|
|
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Wy
Misia z wrażenia nie wytrzymała i to dlatego ![]() Zmykam, a Wy bawcie się dobrze |
|
|
|
#1347 |
|
Zakorzenienie
|
miłej reszty niedzieli Iwonko
|
|
|
|
#1348 |
|
Rzabbocop
|
Wklejam wszystkie fotki na których cos widać
|
|
|
|
#1349 |
|
sophisticated
|
super fotki, wszystkie dziewczyny śliczne jak zwykle, Misi chyba się podobało, bo się przygląda uważnie bardzo
![]() a co to za ryby są, takie z grubymi ustami? na trzeciej fotce? i znowu śliczną bluzeczkę masz Rzabbko ![]() Edit a Ann to nas przetrzyma do północy chyba
|
|
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
Rzbbka, małe Rzbbki śliczne, Misia sie przygląda z takim zainteresowaniem, a Helenka taka radosna.
A duża Rzabba jaka sliczna!!! No, Ann, widze Cie wreszcie. Mój kot ma się dobrze. Tylko chyba cóś ma z uszami. pokażemy się dochtorowi jutro lub pojutrze.
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.

troche sie krepowalam, ale doszlam do wniosku tak jak napisalam w mailu-wszystkie mamy to samo 

ale zimno i smutno nie jest