Wężowe spodnie to nasz znak, za rok powiemy TŻtom tak! - PM 2016 cz.33 - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-09, 20:25   #3721
tetrikk
Zakorzenienie

Dot.: Wężowe spodnie to nasz znak, za rok powiemy TŻtom tak! - PM 2016 cz.33

Cytat:
Napisane przez Arya90 Pokaż wiadomość
Ciasta też mamy. ale w opcji możemy mieć albo tort albo te wszystkie dekoracje, a stwierdziliśmy, że łatwiej będzie wybrać tort, niż te dekoracje zrobić i udekorować salę, ale teraz już nie wiem
Właśnie obejrzałam foty na fb tych tańszych tortów i kategorycznie odpada. Okropne!

No te 49 zł/kg to ogólnie jest droga cena, bo to torty od Sowy, a tam ogólnie jest drogo, ale myśleliśmy że będzie jeszcze drożej, za to kg wychodzi dużo i cena rośnie. W kwietniu będzie darmowa degustacja to pewnie pójdziemy.

A czy ktoś z was jadł torty od Łobzy? Czy są dobre? Bo jeszcze mamy taką cukiernię, a ja nigdy tam nie jadłam żadnego ciasta, a chcę też pójść o ceny zapytać.
Torty od Sowy, mniam

My wysprzatalismy całe mieszkanie, zrobiliśmy zdjęcia i wracamy do domu. Jesteśmy padnieci chyba dopiero jutro po pracy wam napiszę relację z przymiarek bo dopiero za 2h będę na miejscu
Stary 2015-08-09, 20:41   #3722
zambeza
polaczek cebulaczek

Cytat:
Widzę, że znowu o podróżach. My na początku myśleliśmy o Meksyku, ale jakoś nam się odwidziało.
Nie wiem gdzie pojedziemy. Gdzieś na pewno, ale gdzie to ustalimy potem.

Byliśmy dziś w cukierni pytać o tort. W sumie to jest dużo czasu, ale chcieliśmy się zorientować w cenach i trochę mnie zdziwiło, że pani nam mówiła, że tort waży ok. 7 kg na 45 osób. Jak ja pracowałam w cukierni to się liczyło 100 g na osobę i to by było 4,5 kg. Nie wiem, czy chce nas naciągnąć czy co.
ja wlasnie gdzies czytalam, ze torty od sowy sa ciezkie i maly kawalek (ktory w innych cukierniach wazy 100gram) w sowie wazy z 300gram. wiec moze temu tyle kilo ci policzyli.
zambeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-09, 20:41   #3723
201604261006
Konto usunięte

My płaciliśmy za tort 45zł/kg na 150 osób. Miał 3 piętra. Ile wyszło w sumie to nie pamiętam ale sporo
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-09, 21:14   #3724
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a
Konto usunięte

My tortu ani pomysłu na tort jeszcze nie mamy

Podróż nam sie marzyła fajna jakaś ale jednak myślimy teraz ze wolimy kasę przeznaczyć na wkład własny i odłożyć na konto jednak.

Nasz pierwszy urlop był w Majorce i możliwie ze pojedziemy tam po prostu pózniej po ślubie fakt faktem ze we wrześniu juz późnawo na Europę wiec moze poczekamy do następnego roku
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-09, 22:01   #3725
aguleekk
Zakorzenienie

Daję znać, że żyję. Zaległości po 2 dniowym nie byciu na wizażu zabijają
Mam nadzieję, że nic ważnego mnie nie ominęło
Byliśmy u rodziców, wczoraj o Tżta, a dziś u moich.

20.08.2016
aguleekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-09, 22:10   #3726
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
Napisane przez aguleekk Pokaż wiadomość
Daję znać, że żyję. Zaległości po 2 dniowym nie byciu na wizażu zabijają
Mam nadzieję, że nic ważnego mnie nie ominęło
Byliśmy u rodziców, wczoraj o Tżta, a dziś u moich.
nie ma tak dużo do nadrobienia, ja dałam rade, w weekendy jest spokojniej

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-09, 22:13   #3727
aguleekk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
nie ma tak dużo do nadrobienia, ja dałam rade, w weekendy jest spokojniej
No ale nie jeden wątek mam do nadrobienia

20.08.2016
aguleekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-09, 22:18   #3728
201711281122
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
No cóż,to akurat nieprawda Byłam tam i w lecie i w zimie,w lecie była normalna dzień i noc a w zimie tak jak mówię.
Zależy od tego,gdzie miasto położone,w Bergen nie ma tego zjawiska
Oj nie, to zdecydowanie prawda. Może w Bergen tego nie doświadczyłaś - nie wiem, moja noga tam niestety jeszcze nie stanęła, ale w Oslo - jak najbardziej. Byłam, widziałam, podziwiałam.

Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin Pokaż wiadomość
no przeprowadzki to tak
ja bym mega chciala zobaczyc zorze on akurat ominal ich okres.
ale i tak tam pojedziemy, a Tz moze znow tam popracuje to bedzie okazja
Zorza to mi się po nocach śni Marzenie nr 1

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Ja sobie dzisiaj uświadomiłam - w rozmowie z mamą - że nie pamiętam, czy nasza sala oferuje nam tort. No, ale stwierdziłyśmy, że dowiemy się za rok, jest czas
201711281122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-09, 22:40   #3729
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Napisane przez aardbei77 Pokaż wiadomość
Oj nie, to zdecydowanie prawda. Może w Bergen tego nie doświadczyłaś - nie wiem, moja noga tam niestety jeszcze nie stanęła, ale w Oslo - jak najbardziej. Byłam, widziałam, podziwiałam.

Zorza to mi się po nocach śni Marzenie nr 1

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Ja sobie dzisiaj uświadomiłam - w rozmowie z mamą - że nie pamiętam, czy nasza sala oferuje nam tort. No, ale stwierdziłyśmy, że dowiemy się za rok, jest czas
No dobra,ale ja tam pół roku mieszkałam,więc zauważyłabym raczej Chociaż może się mylę
Tym bardziej,że pisalam w swoim kontekście - przeprowadzki tam gdzie byłam, a napisałaś,ze alternatywą dla upałów jest brak nocy - więc sprostowałam,bo tego tam ni ma i tyle.

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Napisałam do DJa z pytaniem o datę. Miał zajętą,więc poprosiłam,czy może polecić kogoś z branży. Podał mi dwóch innych i napisał dosłownie "Jak oni będą zajęci,to niech pani zmieni lokal i termin".

No aż mnie zagotowało. Co za burak Na pewno będę się dostosowywać do Dja i na pewno w jednym z większych miast w kraju są TYLKO trzej DJe.
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-09, 22:53   #3730
pannamima
Zakorzenienie

lolusl, dobry

Pytanie kieruję do dziewczyn , które mają jakieś pojęcie o szyciu
Chcę sobie uszyć sukienkę u krawcowej, zwykłą ołówkową czerwoną midi. I tu pytanie : Jaki materiał będzie najlepszy? Nie chcę żeby prześwitywał ani był zbyt cienki, no ale musi być choć trochę elastyczny, bo sukienka będzie dopasowana
pannamima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-09, 23:03   #3731
kotori0212
Rozeznanie

Witam

Mogłabym dołączyć ponownie?
Ostatnio pisałam już ponad rok temu, ale byłam bez pierścionka, bez daty ślubu. Postanowiłam, że dołączę znowu do was już z pierścionkiem i już z datą ślubu
Ten piękny dzień jest zaplanowany na 24 września 2016 r. o godzinie 17.00
Zaręczyny były normalne 14 lutego tego roku, TŻ poprosił o moją rękę mojego tatę i była rozmowa z moimi rodzicami. Pierścionek sama sobie wybrałam.
Powiem coś o sobie nazywam się Martyna, mieszkam na wsi na Podlasiu. Urodziłam się w 1993 r, kończę studia zaoczne (licencjat) o kierunku Ekonomia, ale pewnie będę musiała jeszcze rok powtórzyć ze względu na promotora który uciążliwie sprawdza moją prace.. Interesuję się makijażem, zastanawiam się czy nie iść na roczny kurs make up, marzy mi się to. Największe osiągniecie moje to chyba utrata wagi ponad 20kg, jestem mega zadowolona z tego, że mi się udało i że się nie poddałam. Dzięki temu prowadzę zdrowy styl życia, uważam na to co jem, stram się jeść zdrowo i być aktywna.
Mój TŻ Cezary, urodzony w 1992r. również mieszka na wsi oddalonej ode mnie o 25 km jakieś 20-30 minut jazdy samochodem, wszystko zalezy od różnych czynników. Na codzień posiada swoje gospodarstwo rolno-hodowlane, a dokładnie krowy mleczne. Jest z zamiłowania zapalonym rolnikiem. Lubi to robić, a w przyszłości ja będę z nim prowadziła gospodarstwo, dla mnie to nic nowego, bo sama jestem wychowana na gospodarstwie to znaczy moi rodzice mają krowy mleczne, więc znam to od dziecka.
TŻ poznałam 6 lat temu, na jego półmetku, przyszłam z jego kolega z klasy, a on był ze swoją sąsiadką. Spodobałam mu się, że ciągle mnie prosił do tańca i bajerował, aż nogi same miękły, chciał wyciągnąć numer telefonu, zapraszał na dyskotekę, puszczał oczka w moją stronę. A ja? Nieugięta, nie chciałam mu dać numeru, bo chciałam z nim jak najdłużej rozmawiać, niestety impreza się skończyła i nie rozmawialiśmy dalej. Następnego dnia napisałam do niego na Naszej Klasie (wtedy była popularna ) wymieniliśmy się numerami, pisaliśmy SMS, ale byłam za młoda na związek tak myślę i jakoś kontakt się urwał, pisaliśmy miejscami raz na miesiąc ale chyba byłam za młoda, nie wiem dlaczego, w tym czasie spotykałam się z różnymi chłopakami tylko jako relacja koleżanka-kolega, niektórzy chcieli związku ale ja nie chciałam i mówiłam nie. Później jak wracałam pewnego dnia do domu na przystanku PKS siedziałam zobaczyłam mojego TŻ po drugiej stronie coś mnie drgnęło i tego samego dnia napisałam do niego. Odpisał i kilka dni po tym spotkaliśmy się na dyskotece. Tańczyliśmy, a ja czułam że nogi mi miękną jak patrzę w jego oczy, tak jak wtedy na półmetku, nigdy tak na prawdę żaden facet nie sprawił, że tak się czułam. W czasie powrotu do domu, zabrałam jego bransoletkę żeby jeszcze kiedyś go spotka, później odwiózł mnie do domu i pocałował w policzek,umówiliśmy się dwa dni później czekał na mnie z bukietem róż i z pytaniem "Czy zostanę Jego dziewczyną?" oczywiście bez wahania się zgodziłam, byłam i jestem po uszy w nim zakochana. Od tamtego czasu czyli 8 czerwca 2010 roku jesteśmy razem nadal. Już nie mogę się doczekać zostać jego żoną
Co do ślubu to do tej pory mamy zarezerwowaną salę, mamy fotografa, zespół i oczywiście księdza .
Ja już jestem umówiona do fryzjerki i na paznokcie. Make up muszę jeszcze zarezerwować gdzieś na jesieni, bo do tej co chcę jeszcze zapisów nie ma na następny rok.
Jutro planuje jeszcze zarezerwować barmanów i fontannę czekoladową i alkoholową. Dzwoniłam też już o słodki stół, mam już firmę i kobieta kazała mi zadzwonić 6 miesięcy przed ślubem.
To na razie tyle z moich przygotowań ślubnych, mam nadzieję, że mnie przyjmiecie
kotori0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-09, 23:08   #3732
3bab1895ed7a4a0113eb29e79654b8b86ef03e4e_657f8b8281285
Konto usunięte

Kotorio witam nie muszę prosić o informacje o sobie ale z czystej ciekawości sroki poproszę o zdjęcie pierścienia.
3bab1895ed7a4a0113eb29e79654b8b86ef03e4e_657f8b8281285 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-09, 23:26   #3733
lenka990
Zaszynszylowana

Cytat:

Ale zastanawiamy się też nad tortem z cupcakes, w tygodniu się przejdziemy do innej cukierni i się dowiemy jak to wyjdzie cenowo.
U mnie na śląsku wychodzi od 6 do 12zł za babeczkę. Zależy jak bardzo "zdobna" jest. Ceny torciku małego do krojenia dla PM nie pamiętam, ale nie była jakaś kosmiczna. Z tego co pamiętam to 80 szt babeczek + torcik do krojenia wyszło mi jakieś 550zł

Kotorio - witaj

"Nie dyskutuj z debilem, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
lenka990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-09, 23:46   #3734
zambeza
polaczek cebulaczek

kotorio, witam podlasianke! jaka sale wybraliscie?
Stary 2015-08-10, 00:13   #3735
tetrikk
Zakorzenienie

Cytat:
No dobra,ale ja tam pół roku mieszkałam,więc zauważyłabym raczej Chociaż może się mylę
Tym bardziej,że pisalam w swoim kontekście - przeprowadzki tam gdzie byłam, a napisałaś,ze alternatywą dla upałów jest brak nocy - więc sprostowałam,bo tego tam ni ma i tyle.

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Napisałam do DJa z pytaniem o datę. Miał zajętą,więc poprosiłam,czy może polecić kogoś z branży. Podał mi dwóch innych i napisał dosłownie "Jak oni będą zajęci,to niech pani zmieni lokal i termin".

No aż mnie zagotowało. Co za burak Na pewno będę się dostosowywać do Dja i na pewno w jednym z większych miast w kraju są TYLKO trzej DJe.
Ale burak! W sumie dobrze, że jest zajęty, masakra.

Kotori - witaj, bardzo szczegółowa historia, aż nie mam o co pytać, super i jestem pod wrażeniem ile macie załatwione

Ja padam na twarz. Jutro niestety do pracy, a potem jedziemy oglądać jedno mieszkanie na wynajem. Byłam tylko kilka minut przed kompem, więc jutro się pochyle nad relacją dobranoc
Stary 2015-08-10, 00:31   #3736
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kotori0212 Pokaż wiadomość
Witam

Mogłabym dołączyć ponownie?

Ostatnio pisałam już ponad rok temu, ale byłam bez pierścionka, bez daty ślubu. Postanowiłam, że dołączę znowu do was już z pierścionkiem i już z datą ślubu

Ten piękny dzień jest zaplanowany na 24 września 2016 r. o godzinie 17.00

Zaręczyny były normalne 14 lutego tego roku, TŻ poprosił o moją rękę mojego tatę i była rozmowa z moimi rodzicami. Pierścionek sama sobie wybrałam.

Powiem coś o sobie nazywam się Martyna, mieszkam na wsi na Podlasiu. Urodziłam się w 1993 r, kończę studia zaoczne (licencjat) o kierunku Ekonomia, ale pewnie będę musiała jeszcze rok powtórzyć ze względu na promotora który uciążliwie sprawdza moją prace.. Interesuję się makijażem, zastanawiam się czy nie iść na roczny kurs make up, marzy mi się to. Największe osiągniecie moje to chyba utrata wagi ponad 20kg, jestem mega zadowolona z tego, że mi się udało i że się nie poddałam. Dzięki temu prowadzę zdrowy styl życia, uważam na to co jem, stram się jeść zdrowo i być aktywna.

Mój TŻ Cezary, urodzony w 1992r. również mieszka na wsi oddalonej ode mnie o 25 km jakieś 20-30 minut jazdy samochodem, wszystko zalezy od różnych czynników. Na codzień posiada swoje gospodarstwo rolno-hodowlane, a dokładnie krowy mleczne. Jest z zamiłowania zapalonym rolnikiem. Lubi to robić, a w przyszłości ja będę z nim prowadziła gospodarstwo, dla mnie to nic nowego, bo sama jestem wychowana na gospodarstwie to znaczy moi rodzice mają krowy mleczne, więc znam to od dziecka.

TŻ poznałam 6 lat temu, na jego półmetku, przyszłam z jego kolega z klasy, a on był ze swoją sąsiadką. Spodobałam mu się, że ciągle mnie prosił do tańca i bajerował, aż nogi same miękły, chciał wyciągnąć numer telefonu, zapraszał na dyskotekę, puszczał oczka w moją stronę. A ja? Nieugięta, nie chciałam mu dać numeru, bo chciałam z nim jak najdłużej rozmawiać, niestety impreza się skończyła i nie rozmawialiśmy dalej. Następnego dnia napisałam do niego na Naszej Klasie (wtedy była popularna ) wymieniliśmy się numerami, pisaliśmy SMS, ale byłam za młoda na związek tak myślę i jakoś kontakt się urwał, pisaliśmy miejscami raz na miesiąc ale chyba byłam za młoda, nie wiem dlaczego, w tym czasie spotykałam się z różnymi chłopakami tylko jako relacja koleżanka-kolega, niektórzy chcieli związku ale ja nie chciałam i mówiłam nie. Później jak wracałam pewnego dnia do domu na przystanku PKS siedziałam zobaczyłam mojego TŻ po drugiej stronie coś mnie drgnęło i tego samego dnia napisałam do niego. Odpisał i kilka dni po tym spotkaliśmy się na dyskotece. Tańczyliśmy, a ja czułam że nogi mi miękną jak patrzę w jego oczy, tak jak wtedy na półmetku, nigdy tak na prawdę żaden facet nie sprawił, że tak się czułam. W czasie powrotu do domu, zabrałam jego bransoletkę żeby jeszcze kiedyś go spotka, później odwiózł mnie do domu i pocałował w policzek,umówiliśmy się dwa dni później czekał na mnie z bukietem róż i z pytaniem "Czy zostanę Jego dziewczyną?" oczywiście bez wahania się zgodziłam, byłam i jestem po uszy w nim zakochana. Od tamtego czasu czyli 8 czerwca 2010 roku jesteśmy razem nadal. Już nie mogę się doczekać zostać jego żoną

Co do ślubu to do tej pory mamy zarezerwowaną salę, mamy fotografa, zespół i oczywiście księdza .

Ja już jestem umówiona do fryzjerki i na paznokcie. Make up muszę jeszcze zarezerwować gdzieś na jesieni, bo do tej co chcę jeszcze zapisów nie ma na następny rok.

Jutro planuje jeszcze zarezerwować barmanów i fontannę czekoladową i alkoholową. Dzwoniłam też już o słodki stół, mam już firmę i kobieta kazała mi zadzwonić 6 miesięcy przed ślubem.

To na razie tyle z moich przygotowań ślubnych, mam nadzieję, że mnie przyjmiecie

Witaj
Cytat:

Rzeczywiście burak, jakby DJow było mało
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 07:02   #3737
rintintin
Zakorzenienie

DJ bezczelny !
Pierwszy dzień urlopu i nie spie od 4:50.
Dzisiaj w planach fryzjer i kosmetyczka

Wysłane z mojego QUANTUM_1010M przy użyciu Tapatalka
rintintin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 07:12   #3738
klakla91
Zakorzenienie

Dzień dobry.

kotori witaj ponownie, pamiętam Cię Jest tak gorąco a trzeba do pracy. Ja nie chcę

Ja nie pamiętam ile kosztuje nas tort ani jak jest liczony. Najbardziej nastawiamy się na smakczekoladowo-gruszkowy

34/2021
klakla91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 07:19   #3739
Lilly Greace
Dostojna peema.

hej dziewczyny, ja tak z doskoku tylko chciałam się przywitać, bo zaraz lecę do pracy!
U mnie wszystko ok, dużo się dzieje, cały ten weekend jedna wielka impreza, w następny jadę z moją rodziną i rodzicami tż nad jezioro. Wieczorem postaram się usiąść na dłużej i ponadrabiać

Miłego dnia
Stary 2015-08-10, 07:31   #3740
fioleciasto
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Po mega udanym weekendzie dziś 12h w pracy.
Wczoraj w końcu spedzilismy dzień nad jeziorem! A wieczorem byliśmy jeszcze ze znajomymi na koncercie w okolicy.

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 07:37   #3741
zambeza
polaczek cebulaczek

hejo wstalam rano i jade do urzedu. chce zeby mi przerwali nauke dunskiego bo juz nie wyrabiam sie z pracą, uczelnią i jeszcze te zajecia. I tak jestem na nich tak zmęczona, że nic mi do łba nie wchodzi. mam nadzieję, że nie beda robic problemow
Stary 2015-08-10, 07:41   #3742
fioleciasto
Zakorzenienie

Ja jem śniadanie, piję kawę i ciesze się że jeszcze mam trochę czasu rano do pracy

dzisiaj wypłata powinna być, a jutro planuje małe zakupy

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 07:56   #3743
Arya90
Zakorzenienie

hej

i witam Cię kotorio

Dzisiaj w końcu trochę chłodniej. Ale pewnie i tak się nagrzeje, w końcu dopiero ranek.
Chcę dziś zrobić zupę owocową na obiad, żeby można ją było zjeść chłodną, ale nigdy nie robiłam i zastanawiam się jakie owoce najlepiej wybrać. Myślę, że wiśnie, ale czy ja znajdę jeszcze wiśnie?

A co do tortu to wczoraj jeszcze pisałam na fb do jednej babki, która potrafi cuda zrobić i dziś po 15 do mnie zadzwoni i dowiem się co i jak. Napiszę wam ile ona liczy i pokażę potem torty jakie robi Przejdę się też jak będę wracać z pracy dowiedzieć o ten tort muffinowy.

6cs

Edytowane przez Arya90
Czas edycji: 2015-08-10 o 07:58
Arya90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 07:58   #3744
izk_a
Zakorzenienie

Hej
Pije kawę na dworze w cieniu, bo w domu nie ma czym oddychać
izk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 07:59   #3745
Madzialena7
zniemczona peema

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Po mega udanym weekendzie dziś 12h w pracy.
Wczoraj w końcu spedzilismy dzień nad jeziorem! A wieczorem byliśmy jeszcze ze znajomymi na koncercie w okolicy.
Nam też się wczoraj udało wyrwać nad jezioro ale kosztowało nas to godzinę stania w korkach . Bo oczywiscie znowu były imprezy na miescie i zamknęli pół miasta .

Tez się witam z doskoku bo zaraz mykam do pracy, a znowu upał .
Mamy z TZ-tem kryzys ostatnio, nie umiemy się dogadać w żadnej kwestii, jeszcze do tego doszła sprawa mieszkania które oglądaliśmy w sobotę i które mi się mega podobało a TŻ zadecydował ze damy odpowiedź do poniedziałku bo nie podobało mu się to, że mamy to wynajęte do końca miesiąca i musielibyśmy tez za tamto zapłacić i w jednym miesiącu zapłacilibysmy 2 razy za mieszkania. I znalazł się chętny który wziął to mieszkanie od ręki i możemy się z nim pożegnać . Jestem mega zła bo to logiczne że czasem trzeba coś poświęcić by coś zyskać a nie że wynajmujący będzie czekał aż łaskawie się zdecydujemy i zapłacimy.

"..i że Cię nie opuszczę aż do śmierci.."-> 27.08.2016
,,Bo magia jest wtedy gdy splatamy dłonie,
a nasze spojrzenia mówią więcej niż słowa"
Madzialena7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 08:13   #3746
ann2016
Zakorzenienie

Witam nową czekamy na pierścionek

Chyba pójdę na kurs norweskiego wczoraj wysłałam meila do babeczki czekam aż odpisze

Zważyłam się i pomierzyłam trochę kg po urlopie wpadło ..

---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Madzialena7 Pokaż wiadomość
Mamy z TZ-tem kryzys ostatnio, nie umiemy się dogadać w żadnej kwestii, jeszcze do tego doszła sprawa mieszkania które oglądaliśmy w sobotę i które mi się mega podobało a TŻ zadecydował ze damy odpowiedź do poniedziałku bo nie podobało mu się to, że mamy to wynajęte do końca miesiąca i musielibyśmy tez za tamto zapłacić i w jednym miesiącu zapłacilibysmy 2 razy za mieszkania. I znalazł się chętny który wziął to mieszkanie od ręki i możemy się z nim pożegnać . Jestem mega zła bo to logiczne że czasem trzeba coś poświęcić by coś zyskać a nie że wynajmujący będzie czekał aż łaskawie się zdecydujemy i zapłacimy.
no to kiepsko z tym mieszkaniem wyszło :/ ale na pewno znajdziecie coś lepszego
ann2016 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 08:18   #3747
smerfetk_a
Żona Gargamel

rany jaka duchota w pracy
nie chce mi się dzisiaj wybitnie...

aaa właśnie, dzisiaj zmiana kodu, 299 dni do ślubu!

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 08:20   #3748
zambeza
polaczek cebulaczek

Cytat:
Napisane przez ann2016 Pokaż wiadomość

Chyba pójdę na kurs norweskiego wczoraj wysłałam meila do babeczki czekam aż odpisze

Zważyłam się i pomierzyłam trochę kg po urlopie wpadło ..
placisz za kurs norweskiego?

Mi tez wpadlo troche kg po urlopie w Polsce a bo to kebsika kupie bo tutaj takich dobrych nie maja, a to piwko sobie wypije, cipsiki zjem i tak za kazdym razem
Stary 2015-08-10, 08:24   #3749
Arya90
Zakorzenienie

Cytat:

ale już blisko!

6cs
Arya90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 08:32   #3750
Madzialena7
zniemczona peema

Cytat:
Napisane przez ann2016 Pokaż wiadomość
Zważyłam się i pomierzyłam trochę kg po urlopie wpadło

no to kiepsko z tym mieszkaniem wyszło :/ ale na pewno znajdziecie coś lepszego

To jak zawsze po urlopie. Mi szczególnie wpada jak jedziemy do domu na ok. Tydzień, nie ma to jak obiadki u mamusi .

A no kiepsko, ale teraz nawet nie wiem czy chce szukać bo TŻ znajdzie zaraz milion powodów przeciw. To mieszkanie było na spontanie znalezione i wszystko było super, a tutaj ciężko o w miarę tanie i ładne mieszkanie..

Cytat:

A ja mam jednak dziś wolne

"..i że Cię nie opuszczę aż do śmierci.."-> 27.08.2016
,,Bo magia jest wtedy gdy splatamy dłonie,
a nasze spojrzenia mówią więcej niż słowa"
Madzialena7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości