|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. II
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3392 |
Rozeznanie
|
Zazdroszczę Wam dziewczyny wakacji ja się kiszę w mieście, jeszcze mąż dzisiaj odjeżdża na 3 tygodniową delegacje
![]() Miłego odpoczynku ![]() Widziałam dzisiaj prognozę pogody i cały następny tydzień też upały, powyżej 35 stopni, wykończe się, daje słowo. Dostałam też wczoraj złotą radę - zakupy dla dziecka powinnam robić na wyprzedażach w połowie stycznia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3393 |
Wtajemniczenie
|
Kogielmogiel rada rewelacja!
Bez dwoch zdan musisz zastosowac te rady :-D ze tez ludzie czasami nie mysla tylko paplaja trzy po trzy ![]()
#3394 |
Zakorzenienie
|
Moją najlepszą złotą radą jest używanie wózka zamiast łóżka dziecięcego, skoro się nie mieści
![]()
#3395 |
Zakorzenienie
|
Kogielmogiel to dzień przed porodem i dzięki po, musisz koniecznie iść do sklepów na wyprzedaż, a teraz zostaw te zakupu w spokoju. A jak dzidzia postanowi wcześniej to ewentualnie kup jedne śpioszki.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3396 |
Zakorzenienie
|
Miłego wypoczywania i spokojnej podróży! Ależ wam zazdroszczę
#3397 |
Wtajemniczenie
|
A ja siedze i rozwiazuje testy na prawko. Zdecydowalam sie podejsc i nie czekac do rozwiazania a nuz mi sie uda
![]() ![]()
Serduszko malutkie ![]() Edytowane przez Magdusiaaa Czas edycji: 2015-08-09 o 16:08 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Magdusia, to kciuki, oby się udało ![]()
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2015-08-09 o 16:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3399 |
Zakorzenienie
|
Takie rady są mega! Zastanawiam się co ludźmi kieruje mówiąc takie rzeczy
![]() magdusia to powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3400 |
Wtajemniczenie
|
Nie dziekuje poki co, zobaczymy jak to bedzie ![]()
#3401 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3402 |
Zadomowienie
|
Ja dzis zakupiłam słodki rożek w Carrefour
![]() mówie mamie przez tel ze zaczełam czuć ruchy juz 2 kopniaki. A ona: co tak wcześnie? (19 tydzien) ruchy to pod koniec ciąży są haha to napewno jelita, co Ty gadasz, ja nie mialam czasu na wczuwanie się bo pracowałam nie tak jak Ty ![]() Jej docinki mnie rozwalają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3403 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Na moją reakcje, że to raczej troche za późno, ciotka powiedziała, że wymyślam ![]() ![]() Kciuki za prawko, przy dziecku na pewno się przyda jeszcze bardziej ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3405 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No w sumie to ostatni dzwonek bo pozniej ciezko bedzie sie ogarnac ![]() Tak jak mowisz Kogiel zycie mi to zdecydowanie ulatwi ![]()
![]() |
#3406 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wyszlismy Dzisiaj z mezem na obiad do knajpy,jestem pelna,na dodatek okazalo sie ze nie musimy placic bo nas wlasciciele zapraszaja za to ze im gości hotelowych wysylamy haha,ale najgorszw jest to ze zalozylam sukienke ktora zawsze byla luzna i juz taka nie jest,obcasy ledwo mi weszly bo widocznie juz mi stopy puchna,dramat :-P a wczoraj bylam w pracy w spodniach ciazowych bo spodnica juz mnie uciska w pasie,jak tak dalej pojdzie to niedlugo faktycznie nie bede miala ciuchów
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3407 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja to w ogóle mam wrażenie, że większość kobiet z pokolenia,które dzisiaj ma oko 50-60 lat ma dosyć surowe podejście do ciąży i macierzyństwa. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3409 |
Zakorzenienie
|
Ja nie bede nic raczej kupowac,mam duzo ubran luznych niby,ale...no Wlasnie,nie leza tak jak wczesniej i jakoś mi nieswojo.niby 16tydz.leci wiec to normalne ze mam cos brzucha (tym bardziej po obiedzie z trzech dan jak na foto:-D), ale ja zawsze miałam marzenie o tym zeby byc taka fit ciezarna po ktorej nic nie widać a juz mam nogi opuchniete,dyrektor mi ostatnio powiedzial ze mam twarz ciezarnej...:-/
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#3410 |
Zakorzenienie
|
Baby nie przejmuj sie teraz wygladam, to niestety w duzej mierze nie od nas zalezy
![]() Co do ubran ciazowych widzialam u mnie w H&M ze sa tez na wyprzedazy. Nawet kurtki zimowe byly, chyba za 40 zl wiec mega tanio jak na ciazowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3411 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie bez sensu poki co cos kupowac,bo w pracy i tak uniform (i właśnie spodnie pracowe ciazowe to jedyny ciuch ciazowy jaki mam,tyle ze ten pas brzuszny mi calkowicie wisi poki co,musze go rolowac),a za miesiac-dwa pewnie nie wejde w nic co kupilabym teraz. A w hm moim same ohydne ubrania Ciazowe sa,jak juz kiedys pisalam,prawie w ogole nie ma tu ciuchów Ciazowych nie ma a jak juz sa to bardzo brzydkie :-D podejrzewam ze jak odejde z pracy to bede Codziennie w luznej sukience i leginsach chodzić i tyle :-D
![]() ![]() |
![]() |
#3412 |
Zakorzenienie
|
Ja w pierwszej ciazy mialam legginsy I kilka par spodni
![]() Teraz zima bedzie ciezej ale oprocz spodni ciazowych raczej nic kupowac nie bede. Mysle ze w takie rzeczy jak bluzki bawelniane czy jakies sweterki spokojnie dam rade wejsc do konca ciazy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3413 |
Zakorzenienie
|
No mi na Szczęście problem pogodowy odpada,co najwyzej wielki sweter albo polar sobie kupie :-D i nog nie trzeba bedzie golic,jahaaaaa
![]() ![]() |
![]() |
#3414 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny. Wczoraj wróciłam z Zakopanego, ale leciałyście z postami po ponad tygodniu mam Tyle stron do nadrobienia że nie wie m czy dam radę
#3415 |
Zadomowienie
|
A ja dziś wstałam wraz z 19 tygodniem i bez nowego pryszcza
![]() Może dzieć dał mi już spokoj, mam nadzieje ![]() Przytyłam tylko 2kg czy oby nie za mało? Edytowane przez lune1992 Czas edycji: 2015-08-10 o 07:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3416 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie, po co kupować teraz na wyprzedażach, lepiej do stycznia czekać ![]() Cytat:
Baby, ślicznie wyglądasz ![]() Ja się witam w 18 tygodniu ![]() Lune, nie za mało, każda ma swoje tempo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3417 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja jestem aktualnie na 0 z waga sprzed ciazy bo na poczatku stracilam 3 kg, a moj lekarz dal mi ostatnio reprymende bo w ciagu 3 tygodni przytylam 1,3 kg i wedlug niego to za duzy przyrost ![]() Cytat:
![]() No i gratulacje nowego tygodnia, dzisiaj zaczynasz tez 5 miesiac wedlug naszej rozpiski ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3418 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3419 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miłego wypoczynku ![]() ![]() Cytat:
No i super! Na pewno zdasz, a później prawko bardzo Ci się przyda ![]() Cytat:
Ślicznie wyglądasz ![]() ![]() Cytat:
Gratuluję nowego tygodnia ![]() ![]() Poza tym nie tylko się waże ale i mierze i wymiary np. w nogach mi się nie zmieniły więc na pewno nie schudłam... Już nie wiem czemu tak jest ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3420 |
Zadomowienie
|
Witam się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.