|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Co Panowie myślą o takich butach ?
hmm Anja92 jestes panem? xD
"Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
watpie, zeby sie podobaly...
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Nie rozumiem Was. Czemu przejmujecie się zdaniem faceta?
Hm. Ja rozumiem, lubimy się podobać, po to malujemy rzęsy, nakładamy puder- nie robimy tego dla własnej satysfakcji, tylko po to żeby ładnie wyglądać. Czy faceci też robią coś po to, żebyśmy na nich leciały? Cóż, raz na jakiś czas zmienią skarpetki i uznają to za szczyt swoich możliwości. Ja rozumiem, naprawdę rozumiem, że chcemy się podobać, ale bez przesady. Jeśli coś nam się kompetnie podoba, to nośmy to nie zwracając uwagi na to czy to akurat naszym chłopaką podpasuje czy nie. A jeśli akurat też wymarzony i wyśniony nas wyśmieje i stwierdzi że nigdzie z Nami nie wyjdzie, jeśli się nie przebierzemy to przepraszam bardzo ale czy to udawana miłość dwulatków? Przepraszam jeśli kogoś uraziłam, ale już nie mogłam słuchać wypowiedzi maksymalnie uległych kobiet, które zrezygnują z własnego stylu na rzecz uwodzenia i sama właściwie nie wiem czego. Hm. |
|
|
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
ja kupiłam do kolan za 299zL brązowe mój facet tylko złapał mnie za czoło i zapytał czy mam goraczke a i dodał czy ja jestem jakims eskimosem :/ dorzucił tez cos w stylu czy ty nie mozesz kupowadz jakis normalnych butów tylko jakies dziwadła :/ dlaniego mam chodzic tylko w adidasach :/ a ja lubie sie ubierac modnie czasem szpilki czasem takie np emu :/ ja ich nie rozumiem troche to dziwne bo skoro mu sie tak bardzo nie podoba jak sie ubieram to po co ze mna jest :P chyba mnie bardzo kocha nawed z tymi emu na nogach :P
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
też się nad takimi zastanawiam
![]() tylko szarymi. mam już 3 pary kozaków (w tym seksowne na słupku, retro i buty kota w butach też się zastanawiałam czy mnie wyśmieją, ale chyba ważniejsze jest dla mnie żeby mi było ciepło zresztą z moich butów "kota w butach" też się śmieją i ja sama śmieję się razem z nimi
|
|
#37 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Moj Tz powiedzial brzyyyydkie
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli znasz tylko takich facetów, to jest czego współczuć. Sprawdziłam w profilu, masz 14 lat, więc jest jeszcze jakaś szansa na to, że poznasz osobników, którzy robią coś ponad zmienianie skarpet. Facetom też zależy, naprawdę.
Przepraszam za odejście od tematu. |
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Hm. To bez znaczenia, ile mam lat.
Jeśli twierdzisz że i faceci i kobiety strarają się, jeśli idzie o wygląd tak samo to żyjesz w metroseksualnym świecie ![]() Nie jestem zatwardziałą feministką, a fragment mojej wypowiedzi apropo 'facetów zmieniających skarpetki raz na jakiś czas' jest pewnego rodzaju porównaniem do fecetów i ich dbania o wygląd czy styl a kobiet. Cytując coś takiego nie podaję konkretnego przykładu, lecz pokazuję ogólnie tę astronomiczną odległość. Coż. Nie zrozumiałaś 14-latki? |
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Nie mam takich butów i szczerze powiedziawszy nie chce ich mieć. Osobiście mam do nich stosunek obojętny. Oglądałam mnóstwo zdjęć przedstawiających zagraniczne gwiazdki, które w nich biegały po ulicach i uważam, że niektóre wyglądały w nich całkiem nieźle, inne wręcz przeciwnie. Podejrzewam, że jakbym zdecydowała się na ich zakup, to mój mężczyzna miałby mało do powiedzenia w tym temacie
Owszem, stwierdziłby zapewne, że przypominają mu ciepłe domowe papucie i są wręcz cudowne na zimowe wieczory przed kominkiem, kiedy wraca się ze spaceru i jest się przemarzniętym do szpiku kości. Jednakże jeżeli chodzi o wielkie wyjścia – nie wiem, czy lekko by go nie zatkało gdybym "pomykała" w nich po ulicy. Obojgu nam takie obuwie się nie podoba, także nie ma możliwości żeby się kiedyś na nie skusiła.
|
|
|
|
|
#43 |
|
Rozeznanie
|
Mój TŻ mówi, że brzydkie i że dużo dziewczyn w UK chodzi w nich w lecie. Swoją drogą nie poci im się stopa?? Mówi też, że by zbolał to gdybym je nosiła, na szczęście mi też się nie podobają. Wyglądają jak kapcie
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
mnie sie kiedys te buty podobaly nawet sie zastanwialam aby je kupic a moj tz zpaytal sie po co mi bambosze ala kozaki ? hihi i sie zaczelam smiac
heheh powiedzial ze to strasnzie wyglada jak wklady ze starych butów narciarskich
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
|
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
hehe nie wiem czym ty sie przejmujesz jak ty chcesz w takich chodzic to chodz i tyle...
buty wydają się wygodne ...dla mnie troszke przypominaja kapcie dla dziadka ale co tam.. mój facet jak by zobaczył mnie w takich to najpierw śmiałby sie a później dodał ze dobrze ze to nie 10cm szpilka
fotografia wykorzystana dzieki uprzejmości ~kalasznikova http://www.digart.pl/praca/422738/Sl..._portrait.html VIVA! Akcja dla zwierząt! http://www.viva.org.pl/index.php?id=strona_glowna ![]() Malum est in necessitate vivere, sed in necessitate vivere necessitas nulla est. |
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
pokazalam je TZowi i najpierw wyskoczyl z 'a coz to??' a potem, ze sa straszne i ze wygladaja jak do obory... szczery az do bolu...
|
|
|
|
|
#48 |
|
BAN stały
|
[quoteto=Gween;5237370]Mój TŻ mówi, że brzydkie i że dużo dziewczyn w UK chodzi w nich w lecie. Swoją drogą nie poci im się stopa?? Mówi też, że by zbolał gdybym je nosiła, na szczęście mi też się nie podobają. Wyglądają jak kapcie
Nie pocą się, bo są wykonane z jakiegoś tam materiału co właśnie w lecie można też w nich chodzić Wiem bo poprosiłam brata żeby mi je kupił i mówił że tam własnie w takich dziewczyny nawet w lecie chodzą ![]() A ja niedługo pewnie stanę się szczęśliwą posiadaczką tych kapci
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
OMG
![]() Takie to moja babcia nosiła <lol2>
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Mojego TeŻeta one mocno bawią.
|
|
|
|
|
#51 |
|
Magda
|
Mojemu tz sie absolutnie nie podobaja i mnie rowniez nie. I jak juz ktos powiedzial, w Anglii polowa dziewczyn je nosi - i to nosi w bardzo niedbaly sposob, zakladajac je do bardzo niedbalego stroju. Moze to stad moje zdanie, ze takie buty sa okropne..?
Jezeli Tobie sie podobaja, to kupuj smialo, przeciez sa rozne gusta i nie wszystkie musimy nosic jeden rodzaj butow ![]() Co do znadnia PoisonQueen, ze faceci o siebie nie dbaja to sie nie zgadzam. Nie tylko metroseksualni faceci potrafia i chca sie dobrze ubrac Zalezy jakich chlopakow znasz..
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja jestem fanka tych butow i przewaznie nosze je do rurek, rybaczkow, do spodniczek i sukienek rowniez i pomimo, ze wzbudzam w ten sposob kontrowersje to na pewno nie wygladam niechlujnie. |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
mojemu TŻ tez sie nie podobaja
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
wysmial? hmm
a ja myslalam ze milosc i zwiazek to jakas dojrzala wiez no ale to moze ja jestem stara.... i niedzisiejsza a co do butow..jesli ci sie podobaja to je nos. jak ci ktos powie ze nie lubi czerwonych kurtek to tez nie zalozysz? |
|
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
moje chłopisko powiedział, że..... brzydkie ale jeśli Ci sie podobaja to sobie kup ( zapytałąm co o nich sądzi bo chciałabym kupić bo pewnie ciepłe) ale mi się raczej nie podobaja
ja jestem tego zdania , że ludzie sa ze sobą dlatego, że się kochaja a nie dlatego jakie buty nosza itp. |
|
|
|
|
#56 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak dla mnie ten nieco dłuższy model jest spoko ale trzeba go umiejętnie zestawić.
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
z tymi butami to jest tak, jakby pytac faceta czy podniecaja go adidaski.
To zwykle wygodne buty, mnie sie podobaja, nosze je sobie na zwykle dni, na bale nie zakladam. (ah przypomnialo mi sie, ja w nich smigam juz dlugi czas i kumpel moj wyrazil aprobate, ze fajne) |
|
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
mam takie buciki, trzy pary emu ...czekoladowe, jasnobeżowe i czarne [czekam na nie!] zamawiałam zawsze z deezee.pl ... polecam, nie tylko wygodne i ciepłe,ale wielu moich kolegów uważa, że są słodkie
![]() ![]() co wiecej... mój facet sam mi zamówił te butki przez internet
|
|
#59 |
|
Rozeznanie
|
moj nie jest oburzony...nie zachwyca sie,ale niektore modele emu podobaja mu sie....a tak poza tym to ja mam sie w nich dobrze czuc
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.

zresztą z moich butów "kota w butach" też się śmieją i ja sama śmieję się razem z nimi 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Owszem, stwierdziłby zapewne, że przypominają mu ciepłe domowe papucie i są wręcz cudowne na zimowe wieczory przed kominkiem, kiedy wraca się ze spaceru i jest się przemarzniętym do szpiku kości. Jednakże jeżeli chodzi o wielkie wyjścia – nie wiem, czy lekko by go nie zatkało gdybym "pomykała" w nich po ulicy. Obojgu nam takie obuwie się nie podoba, także nie ma możliwości żeby się kiedyś na nie skusiła.