|
|
#1741 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Scent Bar LVII
Ja tez juz nie
---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Cytat:
|
|
#1742 |
|
Mother of Cats
|
Mogę przytulić
Nie nadaję się do życia w tropikach Poza tym TŻ zaczął intensywnie naciskać na przeprowadzkę do B., a ja musze pilnie do gina, bo mam wizję przedwczesnego przekwitania - osiwieję, jak się nie dowiem, co właściwie wyprawia mój organizm |
|
|
|
#1743 |
|
Nindżopesz
|
A u mnie między 2 a 9 chłodny wiaterek wiał, cud. Przeniosłam się z materacem pod drzwi balkonowe. W mieszkaniu póki co 'tylko' 27, nie jest tak źle...
|
|
|
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
Tu był cały blok poświęcony star trek przez 3 dni
|
#1745 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Fajnie, tylko ze u nas nie było aktorów grających w st ani takiego wystroju, jak tam w Vegas, bo inaczej bym przytarabanila sie
|
#1746 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie najchłodniej jest na klatce na parterze koło wind, ale tak średnio tam siedzieć ostatecznie wczorajsze pół dnia spędziliśmy w City Pubie zjedliśmy obiad, pograliśmy w bilard, zjedliśmy kolację..... i dopiero po 20 się wynurzyliśmy, jak już słońce zachodziło skwar był nadal ale przynajmniej promienie słoneczne już nie piekły.... Cytat:
Cytat:
![]() ja też..... Cytat:
|
||||
|
|
|
#1747 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oł maaaan Ty rozumiem nie chcesz się wyprowadzać? Osz kurka, faktycznie życiowe zmiany Cytat:
![]() Liczę na burzę. Aha, i małż, jak się tego spodziewałam, zaczął rozpytywać o perfumy o zapachu dymu Trochę się spóźnił, bo Feu de Bois już posłałam w swiat (nie wiem czy nie Tobie?) Cytat:
W sumie, czemu nie, jak tam ostatni raz byłam to było duszno i gorąco, ale to był luty 2. Aha, dzięki. ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- 2. Cytat:
Ja też poproszę
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-08-09 o 12:36 |
||||
|
|
|
#1748 |
|
To ja :)
|
Mam koszmarnych gości przez tydzień. Pierwszego dnia, kiedy wyszłam do pracy, dziwiłam się, że bułek nie ruszyli. Następnego dnia okazało się, dlaczego. Zżarli cały zapas wędlin i sera. Pół kg sera żółtego, krążek serków topionych, Almette, ćwierć kg Bursztyna, 20 dkg suchej krakowskiej, 20 dkg mielonki, 20 dkg polędwicy, 20 dkg szynki, pasztet, pasztet sojowy, dwa litry mleka, pięć litrów soku.
Zużyte po 3/4 żeli pod prysznic półlitrowych, sztuk dwie. Całe nowe mydło w płynie. Do tego kolega chodzi boso. Przyleciał do Polski bez butów. Mamy zolty dywan. Mieliśmy. To tylko część atrakcji.
|
#1749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć fakt, my jak u kogoś mieszkamy to pierwsze co, to robimy zakupy |
|
|
|
|
#1750 |
|
|
Zapomniałam dodać, że to na 2 śniadania im poszło
![]() No i po co mają żreć chleb, skoro są smaczniejsze rzeczy
|
#1751 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1752 |
|
|
Węgrzy. Dwie sztuki. Kumpel z późnego dzieciństwa i jego żona.
|
#1753 | |||
|
Panaroja
|
spod goronca
![]() nie da rady ![]() Cytat:
....Cytat:
nie ma mowy ![]() Cytat:
![]() że żarcie to jeszcze mogę zrozumieć , ale żele i mydło czyżby za zmianę jedli i się pucowali i chyba mało skutecznie skoro dywan stracił kolor To byłby powód do dobicia, ale raczej ich , nie Ciebie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#1754 |
|
|
Pisałam już, że popiarduje kolega radośnie?
---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- I że przyleciał w spodniach stajennych do Polski, całą środę chodził w nich po Warszawie, a potem rzucił te spodnie na naszą pościel. Śmierdzi od ich bagażu. A, no i cały czas chodzi bez koszulki, za to w wełnianym kaszkiecie.
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
Robię ten koncentrat kawy po wietnamsku, "parzonej" na zimno
![]() Za 24 h się dowiem czy warto było. Ciekawa jestem smaku od dawna, w Ameryce jest już mega popularna. |
|
|
|
#1756 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1757 |
|
|
Koleś w tym roku ma profesorem zostać. Bo dr hab. już jest.
W ramach relaksu, kolejne konie
|
#1758 |
|
Panaroja
|
Konie
Rejcz , koniecznie napisz czy warto ![]() a paczaj , cożem znalazła , detalicznie wszystko ze szczegółami http://forum.wszystkookawie.pl/index.php?topic=322.0
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2015-08-09 o 20:00 |
|
|
|
#1759 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale generalnie to masakra jakaś jest , nienażarci, nieumyci i bosi , pan profesor lump ?
|
|
#1760 | |
|
Zakorzenienie
|
Z kuchni
![]() Cytat:
Nie posiada firanek, nie myje okien ani nie używa osób trzecich do ich mycia. Widać tylko sterty książek na krzywych półkach, kilka koszul powieszonych na uchwytach od szafy, komputer słuchawki i samego zainteresowanego. A, i ma dracenę, nie uschła mu, także i dla mojej jest jakaś nadzieja. Moja rośnie w siłę, już sama zwalczyła pleśń od zalania ![]() 2. Ale musisz wiedzieć, że ja wiem tylko tyle że nie mam frencz presa Serio, to mój pierwszy raz, kawy do życia nie potrzebuję, ale lubię eksperymenty. Na kawie się nie znam, piję czasem i kupuję gotową u tych co się znają. Dripper to ekspres przelewowy? Ale też nic z tego, bo stłukłam dzbanek, a nowy kosztuje tyle co ekspres. Także będzie freestajlowo, a kawa, którą zmieliłam to jest ta sama, z której zrobiłam choinki an Christmasy Ale arabika 100% A, i moja się "parzy" w karafce po nalewce miodowej babuni ![]() Rejczowy freestajl. Ale już masę takich eksperymentów okazywało się hiciorami, także nie ma śmiechu
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-08-09 o 22:42 |
|
|
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
Dotarlam w koncu do tej dziury....
|
#1762 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Współczuję Ci / Wam bardzo i życzę jak najszybszego opuszczenia przez intruzów Cytat:
Jak pięknie!!!! A ja znalazłam się wczoraj pod wielkim wrażeniem malarstwa dziewczyny z Krakowa. Oczywiście napisałam do Niej - przemiła osoba, będzie na blogu. Poryczałam się, kiedy oglądalam sobie niektóre z jej prac http://www.karpowicz-szymerkowska.pl/?t=malarstwo&kat=5 I tak mnie wzięło, że wczoraj zepsułam - w ramach eksperymentu, dwa przyzwoite obrazy (jeden wyszedł w kolorze ropnego kataru ). Przyzwoite - to za mało. Zdecydowanie za mało.Mam nadzieję, że będą to jedne z niewielu obrazów, które chciałabym mieć u siebie na ścianie - czyli nastrojowe pejzaże. Cieszę się strasznie, bo idzie nowe - ba, już jest
|
|
#1763 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru
Snad szamponu różanego polleny i niebieskiej płukanki do włosów .Ciekawe jak zadziała jedno i drugie. Dopadłam we wiejskich markecie ![]() Cytat:
![]() Kiera no cóż , stwożona do tej roli knurewna z drewna, ale szczena działa mi na nerwy... Ju widziałam szampon joanny do włosów kręconych , może się nada się ![]() ---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ---------- Cytat:
2 Pogrubione mnie spusza , nie jest prawdą do końca zae puch jest spowodowany przesuszeniem ... Po prostu cos im nie pasuje Wiem że Ju nie lubi produktów bs ale... Niestety ja np nie lubię odżywek do spłukiwania ;(
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-08-10 o 08:22 |
|||||
|
|
|
#1764 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Mursz, konie cudne
Betty, jaka fantastyczna dziura...! Wracam do elektryk mnie w sobotę olał, będę od rana szukać innego. A, i zapomniałam napisać: dostałam w piątek pismo z sądu. Które stanowi odpowiedź na mój wniosek złożony - uwaga: 28 sierpnia 2014 roku odpowiedzi, wymagają, oczywiście, w ciągu 7 dni. Się zastanawiam, zrobić im awanturę czy olać?
|
#1765 | |||
|
Zakorzenienie
|
i jak? była burza?
u mnie pogrzmiało z oddali i tyle ![]() Cytat:
![]() była idealna temperatura, jakieś 24 stopnie Cytat:
Cytat:
![]() Znad soczku |
|||
|
|
|
#1766 | ||
|
Panaroja
|
snad niczego
![]() Cytat:
nie zniża sie do tak prozaicznych czynności jak mycie czy sprzątanie bo go to obraża i nie interesuje tylko wobec tego jakim cudem zużyli Murszowi tyle mydła i żelu prysznicowego i do czego ![]() 2.ja też nie znam tych obcych wyrazów odróżniam ekspres przelewowy od ciśnieniowego i na tym koniec , ale myślałam , że może Ty się znasz a to tak gwoli ciekawości jako ciekawostkę wkleiłam Jak po nalewce miodowej , ma szanse być dooobra ![]() Jakbym miała jakąś mielonkę w domu też bym nastawiła , ale nie mam , a specjalnie nie będę kupować ...Cytat:
Keira w ogóle jest beznadziejna , nie mogę jej darować skatowania Dumy i Uprzedzenia ![]() ![]() 2.tego się obawiałam - mnie nigdy samo nie przechodzi W nocy spadło mi w mieszkaniu do 28 a na dworze rano było 20 ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- sprawdź datę nadania na kopercie - urząd ma ustawowy termin 60 dni na odpowiedź . Jeżeli data nadania dobra , ciągaj Pocztę , jeżeli data nadania teraźniejsza - ciągaj Sąd i awanturuj się .
||
|
|
|
#1767 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Chciałam tam dzwonić i się wykłócać, ale doszłam do wniosku, ze lepiej na piśmie - najwyżej za kolejny rok odpowiedzą....
|
|
#1768 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
O masakra, ja to jednak byłam porządnym lokatorem
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 ![]() 3 My musimy jeździć na wieś na noc ... W mieszkaniu naszym nie da się wyrobić... Teraz jest już 30 stopni ...Na noc temperatura wcale nie spada , jak otwieram balkon wieczorem bucha gorąc od murów i wpada do mieszkania.... ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Może potomek Cejrowskiego ....
|
|
#1770 |
|
Nindżopesz
|
U mnie w mieszkaniu już spoko, wczoraj w dzień było 27-28, w nocy 21 a dzisiaj jest 25 czyli do przeżycia. Wiatr i okna na dwie strony świata dużo dają.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.

dobrze jest, szkoda, że jutro koniec
zjedliśmy obiad, pograliśmy w bilard, zjedliśmy kolację..... i dopiero po 20 się wynurzyliśmy, jak już słońce zachodziło 

Trochę się spóźnił, bo Feu de Bois już posłałam w swiat
W sumie, czemu nie, jak tam ostatni raz byłam to było duszno i gorąco, ale to był luty 

czyżby za zmianę jedli i się pucowali
, ale się mi podobało . nawet końska szczęka Keiry mi nie przeszkadzała z wyjątkiem momentów , kiedy wysuwała się (dosłownie ) na pierwszy plan 
odpowiedzi, wymagają, oczywiście, w ciągu 7 dni. Się zastanawiam, zrobić im awanturę czy olać?

nie zniża sie do tak prozaicznych czynności jak mycie czy sprzątanie bo go to obraża i nie interesuje
tylko wobec tego jakim cudem zużyli Murszowi tyle mydła i żelu prysznicowego i do czego