|
|
#1561 |
|
Okrutna, podła i zła
|
Dot.: Zaromania i Zaromaniaczki ;) cz.LVII
Hellooo ja też dziś ostania drożdżowe wchlonę i koniec. Jak wrócę dziś ze szpitala to zrobię pomidorowke i najem się jak swinka
Na jedzeniu szpitalnym przeszlabym szybko na tamten świat
|
|
|
|
#1562 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1563 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- A co do filtrow to nie wyobrazam sobie aby wyjsc na slonce bez zadnej ochrony przed promieniowaniem UV. No, ale ja dosc czesto stosuje kremy z retinolem, robie sobie zabiegi kwasami, takze w moim przypadku stosowanie filtrow to podstawa i koniecznosc. |
|
|
|
|
#1564 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1565 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny mierzyła któraś ta marynarke z 279? jaki rozmiar brac? standardowy czy moze znów cos pokombinowali? zastanawiam się pomiedzy xs a s
Edytowane przez kilkakroplizcytryny Czas edycji: 2015-08-10 o 10:56 |
|
|
|
#1566 | |||
|
batonik
|
Cytat:
Ale u mnie efektów powalających na razie nie ma. Wiem, że nie skaczę jeszcze nawet 3 tyg., ale nie jem słodyczy, ogólnie przy tym wysiłku nie jem też więcej niż standardowo, skaczę już średnio 40-50 min a waga stoi Z ramion zeszłam, z talii, i ciuuuutkie z pupy. Mam nadzieję, że za 2 tyg. ruszy się coś. Ze skakania nie zrezygnuję, bo dodaje mi mnóstwo energii, ale no jakieś dodatkowe profity byłyby wskazane ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- W ogóle cieszę się że już poniedziałek ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
Owszem, noszę rozkloszowane spódnice dzięki czemu pupa nie jest na pierwszym planie i nogi wydają się szczuplejsze. No i kupuję szoty nie obcisłe w udach, dzięki czemu optycznie wysmuklam je. Ale w sumie na tym kończy się. Poza tym noszę workowate koszulki, koszule, bluzki, topy, sukienki. Staram się unikać podkreślania figury ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Zgadzam się |
|||
|
|
|
#1567 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam krągłą i dobrze sie czuję w dopasowanych ołówkach czy spodniach z wyższym stanem |
|
|
|
|
#1568 |
|
Zakorzenienie
|
Najważniejsze, żeby się samemu ze sobą dobrze czuć i to jest primo! Nieważne jak nas postrzegają inni. Tak uważam. Kobiece sylwetki są także ekstra i bardzo mi się podobają, facetom także się podobaja.
Ważne aby być zadbanym czystym świeżym. A marka ciucha i drogie kosmetyki to już sprawa drugoplanowa!
|
#1569 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#1570 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1571 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kilka lat wczesniej mialam tylek jak deska i to byl moj kompleks, a teraz moj wystajacy zadek bardzo mi sie podoba
|
|
|
|
|
#1572 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też dzisiaj zaczęłam na nowo walczyć o lepszą figurę ![]() Cytat:
A tak w ogóle to dzień dobry
|
|
#1573 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Miłosniczki kurtek bomberek... widziałyście tą czarną z H&M?? http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0314522002.html polecam, przymierzałam w sklepie i zamówiłam sobie online - jest o niebo fajniejsza od tej zarowej, świetnie wygląda, ta zarowa niestety robiła trochę Pudziana hm-owa jest bardziej dopasowana
|
|
|
|
|
#1574 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1575 |
|
Kici kici miau miau
|
Mi przeszlo filtrowanie jak zobaczylam pieknie opalone Wloszki
|
|
|
|
#1576 | ||
|
batonik
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1577 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w sumie za obcisłymi bluzkami to ja też tak srednio wolę obcisły dół a luźną górę, w ogóle ostatnio wymieniam ubrania, bo większość kojarzy mi się... "pańciowato"
|
|
|
|
|
#1578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1579 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w ogóle ta kolekcja tragiczna...no może nie cała bo jest kilka rzeczy co mi się podoba ale błagam kto założy takie spodnie http://www.zara.com/pl/pl/nowo%C5%9B...2p2856542.html albo te http://www.zara.com/pl/pl/nowo%C5%9B...2p2866284.html ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
jak tam się czujecie z maluszkiem?
|
||
|
|
|
#1580 |
|
Zakorzenienie
|
zdziwisz się - nie ja ale wkrótce ktoś założy ...
|
|
#1581 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zacznę po przyjeździe z grecji ![]() Cytat:
![]() chciałabym mieć choć trochę, chyba zacznę robić przysiady, ale najpierw musi mi to ktoś dobrze wytłumaczyć.
|
|
#1582 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam siły nadrabiac wątku bo jestem załamana mój królik nie żyje, uciekl z zagrody w sobote i psy go w nocy zagryzły
ostatnio mam tylko pod górke, byłam przed wyjazdem na rozmowach i mi podziękowali, mega źle sie zakonczyl ten mój odpoczynek. Między wierszami doczytałam, że urodziłaś Aniu, gratuluje i wszystkiego dobrego. Nie mam nawet ochoty zaglądaź na wątek bo serce mi pęka i o niczym innym nie myśle
konsultuje się ![]() 20.05.2015 KONSULTACJA DR A.B. 09.10.2015 KONSULTACJA M.SZ 16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł. 23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J. OXY 64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8 ![]() 56,6->56,3->55,9->55,2 https://www.instagram.com/lukrecjaass/ |
|
|
|
#1583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1584 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wpadaj do mnie bo zrobilam dzis ze swiezych pomidorow prosto z krzaka ![]() Bylam dzis w zarowni przelotem bo bylam z dzieciatkami szukac krolika i tak - szara spodniczka jest![]() I w new look mierzylam biala prosta kamizelke ale przeswitywaly szycia ![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
przykro mi bardzo
|
|
|
#1585 | |||
|
batonik
|
Cytat:
![]() A propo skakanki, właśnie wyczytałam że rekord wynosi 136 skoków w 15 s. Przypomniał mi się od razu filmik ze Stalonem który któraś z Was tutaj wrzucała ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1586 |
|
Wtajemniczenie
|
Bylam dzis w zarowni przelotem bo bylam z dzieciatkami szukac krolika
i tak - szara spodniczka jest![]() gabi o której spódnicy piszesz
|
|
|
|
#1587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1588 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
i tutaj chodzi o to aby jak najbardziej wypiąć pupę do tyłu - najlepiej robić je z obciążeniem - wtedy efekty są szybciej, a w normalnych przysiadach kolana mogą lekko wychodzić poza linię stóp i wtedy trzeba tyłek nisko opuszczać ale pokrętnie wytłumaczyłam... |
||
|
|
|
#1589 | |
|
Okrutna, podła i zła
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.

Na jedzeniu szpitalnym przeszlabym szybko na tamten świat

Z ramion zeszłam, z talii, i ciuuuutkie z pupy. Mam nadzieję, że za 2 tyg. ruszy się coś. Ze skakania nie zrezygnuję, bo dodaje mi mnóstwo energii, ale no jakieś dodatkowe profity byłyby wskazane
Owszem, noszę rozkloszowane spódnice dzięki czemu pupa nie jest na pierwszym planie i nogi wydają się szczuplejsze. No i kupuję szoty nie obcisłe w udach, dzięki czemu optycznie wysmuklam je. Ale w sumie na tym kończy się. Poza tym noszę workowate koszulki, koszule, bluzki, topy, sukienki. Staram się unikać podkreślania figury 

ostatnio mam tylko pod górke, byłam przed wyjazdem na rozmowach i mi podziękowali, mega źle sie zakonczyl ten mój odpoczynek. Między wierszami doczytałam, że urodziłaś Aniu, gratuluje i wszystkiego dobrego. Nie mam nawet ochoty zaglądaź na wątek bo serce mi pęka i o niczym innym nie myśle
i tak - szara spodniczka jest
przykro mi bardzo