rurki - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-09-09, 14:58   #3631
kamila27b
Raczkowanie

Dot.: rurki

Cytat:
Napisane przez asienkaa87 Pokaż wiadomość
ktos się wyzej pytal o FACTORY bylam tam 2 dni temu, mialam zamiar kupic spodnie
(rureczki oczywiscie jak nie inaczej) wybralam sobie sliczne firmy LEE sporo przecenione z 400iles na ok.200 ale oczywiscie nie moglo byc tak pieknie bym je kupila - same wielkie rozmiary. Ekspedientka mi powiedziala ze z rurek niestety nie znajde w tym sklepie mniejszych rozmiarów, gdyz sprowadzaja jedynie duze ktorych prawie nikt nie kupuje i stąd przecena ;// (...)

OO JAAA ~!! zatkao mnie!! serio!! no to widzę że nie mam po co tam iść. wszystko na duże osoby. a ja jestem może i wysoka ale chuda no nie wiem co powiedzieć ... jak powiem mamie że nie możemy tam iść kupić rurek bo na mnie nie będzie to już w ogóle ich nie kupie bo gdzie// do Starego Browaru mi zabroniła bo tam jakieś kosmiczne duże ceny... co ja mam teraz zrobić..a tak mi się marzyły jakieś fajne ładne i porządne markowe rurki. jestem pogrzebana.... ;/
kamila27b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-09, 15:29   #3632
gryzelda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wiki124 Pokaż wiadomość
widziałam pare fajnych w Bershce... szare czarne jakie chcesz jutro jade po szare ;p;p bo mam na taki kolorek ostatnio ochote
A co do firmy CRON-X rowniez lubie...nie sa takie tandetne jak niektore i sa w miare przystepnej cenie
Szare to musza mnie juz chyba pol roku, pokaz sie jesli kupisz
gryzelda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-09, 15:33   #3633
meri99
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to meri99

Dziewczyny a co myslicie o jakosci spodni i wogole ciuchow ze Stradivarius'a???
slyszalam ze tam spodnie do 100zl da rade kupic,czy to prawda???bylam na ich stronce i ciuszki nawet fajne,a co wy o tym myslicie???

Pagan Poetry

~~~~Film...moja miłość~~~
meri99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-09, 15:51   #3634
kamila27b
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez meri99 Pokaż wiadomość
slyszalam ze tam spodnie do 100zl da rade kupic,czy to prawda???bylam na ich stronce i ciuszki nawet fajne,a co wy o tym myslicie???

Osobiście nigdy nie słyszałam o tej marce. Ale 'zwiedziłam' oficjalną stronę producenta i stwierdzam również że ciuszki są dosyć ładne. Ale gdybym wyszła w któryś z nich na ulicę koleżanki by mnie wyśmiały. (przyszła taka jedna tak ubrana to stwierdziły ze wygląda jak ze średniowiecza ;/) no cóż. ludzie różni są. w Polsce niestety jak w czymś takim się wyjdzie to od razu jest się wytykanym ;/

Ale podoba mi się ten naszyjnik który tam jest ;p taki długie są teraz w modzie. a właśnie. wiecie gdzie taki długi z wisiorem kupić?? bo ja szukam i nie moge znaleźć. no może nie dokładnie szukam. prosze o podpowiedź ;p
Stary 2007-09-09, 16:14   #3635
wioluśka
Raczkowanie

Cool Dot.: rurki

.

Edytowane przez wioluśka
Czas edycji: 2010-01-07 o 15:41
wioluśka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-09, 16:21   #3636
kaaSkaa
BAN stały

Cytat:
Ja pare razy widziałam ich ciuchy na allegro, obok m.in. Zary
kaaSkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-09, 16:34   #3637
kamila27b
Raczkowanie

wiem że chyba ten wątek był w tym temacie, ale może nie został 'wyjaśniony' albo przeoczyłam. Chcę zapytać, jakiej marki polecacie rurki ? jakie są najładniejsze ? jakiej ufacie ?
Stary 2007-09-09, 16:36   #3638
meri99
Wtajemniczenie

[quote=kamila27b;5234385]Ale gdybym wyszła w któryś z nich na ulicę koleżanki by mnie wyśmiały. (przyszła taka jedna tak ubrana to stwierdziły ze wygląda jak ze średniowiecza ;/) no cóż. ludzie różni są. w Polsce niestety jak w czymś takim się wyjdzie to od razu jest się wytykanym ;/

aha...ja w tamtym roku preferowalam taki styl i jakos nikt mnie nie wytykal palcami...:/
Ale fajnie wiedziec co inni mysla o takim stylu ubierania sie...

Pagan Poetry

Stary 2007-09-09, 16:43   #3639
kamila27b
Raczkowanie

nasze otoczenie jest nie miłe. to fakt. a u mnie w klasie to całkiem już. wszystkie dziewczyny prócz dwóch są niemodne. ja chce osiągnąć to samo co te dwie. wtedy będą trzy! A CO !! mam gdzies ich zdanie. chce byc modna i już !!
Stary 2007-09-09, 17:29   #3640
meri99
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kamila27b Pokaż wiadomość
nasze otoczenie jest nie miłe. to fakt. a u mnie w klasie to całkiem już. wszystkie dziewczyny prócz dwóch są niemodne. ja chce osiągnąć to samo co te dwie. wtedy będą trzy! A CO !! mam gdzies ich zdanie. chce byc modna i już !!

wiesz co powiem ci tak...najlepiej nie zwazaj na to co inni mysla...
ja nie sugeruje sie opiniami innych...

Polacy sa bardzo nie tolerancyjni,u nas wszystko ciezej przechodzi.

wlasnie tak dzis sie zastanawialam nad tym skad sie wziely Rurki,Skinny i jak tam chcecie je jeszcze nazywac,ale bardziej chodzi mi o skinny.

I przypomnialam sobie ze nazwa skinny moze pochodzic rownierz od tego jak dawien dawno w Uk. ubierali sie Skin head'zi...ich styl zawsze sie charakteryzowal tym ze mieli strasznie obcisle spodnie...
Przyklad: Evan Mcgregor w filmie TRAINSPOTTING

ta subkultura jest zazwyczaj kojarzona negatywnie, i zawsze ich ubior byl wysmiewany...a teraz.....
skinny,rurki sa najmodniejszymi spodniami!!!!
dziwne prawda???(ironia)
Kate Moss je wypromowala i teraz wszyscy chodza tak ubrani...
jak jechalam ostatnio autobusem do szkoly (jakies 10min) naliczylam po drodze z 20 rurek...(oczywiscie na swoich wlascicielkach)

Pagan Poetry

Stary 2007-09-09, 20:15   #3641
wiki124
Rozeznanie

gryzelda oczywiscie , ze sie pokaze o ile je kupie... mialy byc dzis zakupki , ale nie wyszlo. Moze jutro skocze ;p
ps. dziewczynki dobrze leza te rurki na mnie? nie mam za duzej ....?a i które buty pasuja bardziej o ile któreś z nich pasują?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_8319.JPG (102,3 KB, 260 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_8320.JPG (118,2 KB, 265 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg czarne_szpic_mini.JPG (19,2 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img9509go3.jpg (73,3 KB, 40 załadowań)

http://twoflyingflowers.blogspot.com/ - Blog
http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/#signform - ratujmy pieski!
wiki124 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-09, 20:19   #3642
martusieńka
Raczkowanie

Cytat:
a dla mnie to jest największa głupota :| no bo po co Ci być modną ?;] nie lepiej jest mieć własny styl, w którym czujesz sie dobrze?a przejmowania sie otoczeniem to już kompletnie nie jestem w stanie pojąć, to są Twoje ciuchy i ty masz sie w nich dobrze czuć

i tak na marginesie => niemiłe
martusieńka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-09, 20:28   #3643
pAtiŚ
Zakorzenienie

wiki, świetnie leżą na Tobie, a z tych dwóch par butów najbardziej podoba mi się pierwsza para

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-09, 23:45   #3644
uvka
Raczkowanie

Cytat:

I przypomnialam sobie ze nazwa skinny moze pochodzic rownierz od tego jak dawien dawno w Uk. ubierali sie Skin head'zi...ich styl zawsze sie charakteryzowal tym ze mieli strasznie obcisle spodnie...
Przyklad: Evan Mcgregor w filmie TRAINSPOTTING

ta subkultura jest zazwyczaj kojarzona negatywnie, i zawsze ich ubior byl wysmiewany...a teraz.....
Ale sie usmiałam, tak nazwa skinny pochodzi od skinów Sprawdź w słowniku co znaczy słowo skin i skinny. I uważasz, ze tak sie tylko kiedys ubierali skini i tlyko w UK?
uvka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 00:04   #3645
nagi_aniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiki124 Pokaż wiadomość
ps. dziewczynki dobrze leza te rurki na mnie? nie mam za duzej ....?a i które buty pasuja bardziej o ile któreś z nich pasują?
leżą bardzo ładnie, a z bucików podoba mi się zdecydowanie para nr 1

Pieniądze szczęścia nie dają, dopiero zakupy.
Marilyn Monroe
nagi_aniolek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 10:18   #3646
asienkaa87
Zadomowienie

Cytat:
OO JAAA ~!! zatkao mnie!! serio!! no to widzę że nie mam po co tam iść. wszystko na duże osoby. a ja jestem może i wysoka ale chuda ik no nie wiem co powiedzieć ... jak powiem mamie że nie możemy tam iść kupić rurek bo na mnie nie będzie to już w ogóle ich nie kupie bo gdzie// do Starego Browaru mi zabroniła bo tam jakieś kosmiczne duże ceny... co ja mam teraz zrobić..a tak mi się marzyły jakieś fajne ładne i porządne markowe rurki. jestem pogrzebana.... ;/
wiesz ale ja z Wawy jestem, moze u ciebie w factory bedzie inna sytuacja, chociaz w tego typu sklepach ciezko znaleźć male rozmiary bo one najbardziej schodzą w sklepach. Do outletu idą raczej te duze z poprzednich kolekcji.
asienkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 15:57   #3647
meri99
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez uvka Pokaż wiadomość
Ale sie usmiałam, tak nazwa skinny pochodzi od skinów Sprawdź w słowniku co znaczy słowo skin i skinny. I uważasz, ze tak sie tylko kiedys ubierali skini i tlyko w UK?

Nie uwazam ze to chodzilo tylko i wylacznie o skinow z UK...ale raczej tam najbardziej dali oni o sobie znac...
Nie musze sobie sprawdzac w slowniku,takich rzeczy...
po prostu chodzi mi glownie o to ze oni nosili takie spodnie i zawsze byli wysmiewani,za swoj ubior...a teraz booommm...!!!
i skinny i rurki i sa modne.

Pagan Poetry

Stary 2007-09-10, 18:22   #3648
kamila27b
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martusieńka Pokaż wiadomość
a dla mnie to jest największa głupota :| no bo po co Ci być modną ?;] nie lepiej jest mieć własny styl, w którym czujesz sie dobrze?a przejmowania sie otoczeniem to już kompletnie nie jestem w stanie pojąć, to są Twoje ciuchy i ty masz sie w nich dobrze czuć

i tak na marginesie => niemiłe

hmm...no wiesz... tyle że ja własnego stylu nie umiem wykreować. po prostu moją wadą jest to że się niestety przejmuję tym co o mnie myślą inni. w miejscowości w której mieszkam niestety wszyscy patrzą na ciebie z góry. i żeby się jakoś trzymać wśród tych ludzi trzeba być modnym bo inaczej idziesz na odstrzał. może nie do końca się wyraziłam dobrze. trzeba jakoś wyglądać a nie chodzić jak fleja. akurat mnie to nie przeszkadza bo ja CHCE być modna. nie każdy ma swój styl i ja do nich należę. ale dobrze jest mi z tą świadomością. Nie wiem ja kwy ale ja czasem lubie jak ktoś podejdzie i powie ' słuchaj bardzo ładne masz dodatki' , ' zajefajna bluzka'..no cóż.. każdy lubi co innego. dzięki temu że się czuje modna i noszę takie rzeczy, po prostu czuję się swobodniej i pewniej bo WIEM że dobrze wyglądam. z reguł jestem osobą niesmiałą więc to mi jeszcze bardziej pomaga z przełamaniu nieśmiałośći. to tyle z mojej strony. jeżeli kogoś czymś uraziłam to bardzo przepraszam. jeżeli uważacie że to co powiedziałam jest egoistyczne z mojej strony, trudno. tak uważam a każdy ma prawo do własnych poglądów.
Stary 2007-09-10, 19:08   #3649
honey92
Raczkowanie

Oh jak ja zazdroszcze dzieczynom ze szczupłymi nogami Też bym chciała nosić rurki, ale niestety moje niezgrabne nogi mi w tym przeszkadzają To samo tyczy się leginsów
honey92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 19:15   #3650
kika14
Zadomowienie

Dot.: spodnie rurki :) - jak Wam się widzą?

Mi sie rureczki podobaja Jestem wysoka i sie podobaja ;D Mam takie nie bardzo zwezane u dołu, bo marchewy raczej u mnie odpadaja...
Stary 2007-09-10, 19:19   #3651
kamila27b
Raczkowanie

a mnie się podobajątakie rurki jak gwiazdy mają. czasami widziałam różne foty nicole richie.. zastanawiam się w jakich markach ona kupuje rurki. noo i gdzie JA w jakiej marce znalazłabym podobne. bardo mi się podobają ciemne lub czarne rurki. a ja zazwyczaj widuje jasne ;/ ja jasne mam powyżej uszu ! mam dość duzo jasnych spodni. chciałabym teraz ciemne ciemne rurki. jakie marki polecacie? bo siępytałam i nikt nie odpowiedział. czyżby h&m polecały ? jakie najlepsze ?
Stary 2007-09-10, 19:21   #3652
marthusia
Zadomowienie

GG do marthusia

Załączę zdjęcia z fotkami moich rurek...sa kiepskie,ale naprawdę najlepsze z całej sesji(bardzo intersującej z resztą - nastawić aparat i dobiec w wyznaczone miejsce )Chodzi po prostu o to,że są to zwykłe rurki czarne a drugie czarno-stalowe z zamkiem na lewym udzie.Moje pytnie to - co do nich najlepiej?Zarówno chodzi mi o górę,a szczególnie o buty - idzie jesień,w mojej szafie brakuje czarnych butów.Najprościej byłoby kupić zwykłe adki,ale czas najwyższy na coś powaznijszego.
I co to jest? i jak to wyglądaNie adidasy i nie na szpilce,ale coś pomiędzy i pasujące do rurek Nie chcę typowo eleganckch bucików,ale jakichś luźnych,klasycznych również wyjsciowych butów.Za pomoc(rady.fotki)z góry dziękuję

kamila27b a jakie te 'gwiazdy' mają? Zwykłe czarne widziałam w Orsay'u,Cropp'ie.Jak sobie kupiłam dwe pary,to nagle widzę wszędzie,normalka:rolleye s:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg rra.JPG (106,9 KB, 125 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rur.JPG (101,4 KB, 90 załadowań)
marthusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 19:30   #3653
martusieńka
Raczkowanie

Cytat:
hmm...no wiesz... tyle że ja własnego stylu nie umiem wykreować. po prostu moją wadą jest to że się niestety przejmuję tym co o mnie myślą inni. w miejscowości w której mieszkam niestety wszyscy patrzą na ciebie z góry. i żeby się jakoś trzymać wśród tych ludzi trzeba być modnym bo inaczej idziesz na odstrzał. może nie do końca się wyraziłam dobrze. trzeba jakoś wyglądać a nie chodzić jak fleja. akurat mnie to nie przeszkadza bo ja CHCE być modna. nie każdy ma swój styl i ja do nich należę. ale dobrze jest mi z tą świadomością. Nie wiem ja kwy ale ja czasem lubie jak ktoś podejdzie i powie ' słuchaj bardzo ładne masz dodatki' , ' zajefajna bluzka'..no cóż.. każdy lubi co innego. dzięki temu że się czuje modna i noszę takie rzeczy, po prostu czuję się swobodniej i pewniej bo WIEM że dobrze wyglądam. z reguł jestem osobą niesmiałą więc to mi jeszcze bardziej pomaga z przełamaniu nieśmiałośći. to tyle z mojej strony. jeżeli kogoś czymś uraziłam to bardzo przepraszam. jeżeli uważacie że to co powiedziałam jest egoistyczne z mojej strony, trudno. tak uważam a każdy ma prawo do własnych poglądów.
ale przecież to, że będziesz miała proste spodnie, a nie rurki wcale nie oznacza, że jetes fleją i że nie możesz dobrze/ładnie wyglądać. A jeśli w twoim środowisku są ludzie którzy oceniają Cię tylko po tym jak wyglądasz to bardzo współczuje.. i kompletnie nie rozumiem czemu Ci tak zależy, żeby się im przypodobać wyglądem, bo nie warto mieć takich znajomych..
martusieńka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-11, 15:15   #3654
kamila27b
Raczkowanie

Nie są moim znajomymi ! Nic nie poradze że do szkoły chodzi pare klas a nie tylko moja. zreszta nie miałam namyśli akurat tylko prostych spodni ale mówię ogólnie. współczucie jest na miejscu bo tak niestety jest że każdy zmierza wzrokiem. może wy potraficie to olać ale ja nie. nie każdy potrafi powiedzieć 'a niech sobie mowią". no coż. jestem takim słabym człowiekiem i naiwnym. nic nie poradze.

zreszta sor yze w ogóle zaczęłam to bo to nie wątek na takie sprawy ale tylko i wyłącznie o rurkach. więc skończmy temat bo jeszcze będe miała ostrzezenie za złe zachowanie na forum, i nie czytanie regulaminu....
Stary 2007-09-11, 15:24   #3655
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
Napisane przez Reese Pokaż wiadomość
moje nowe rury: Cronx
fajne

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-11, 15:34   #3656
asienkaa87
Zadomowienie

Cytat:
a mnie się podobajątakie rurki jak gwiazdy mają. czasami widziałam różne foty nicole richie.. zastanawiam się w jakich markach ona kupuje rurki. noo i gdzie JA w jakiej marce znalazłabym podobne. bardo mi się podobają ciemne lub czarne rurki. a ja zazwyczaj widuje jasne ;/ ja jasne mam powyżej uszu ! mam dość duzo jasnych spodni. chciałabym teraz ciemne ciemne rurki. jakie marki polecacie? bo siępytałam i nikt nie odpowiedział. czyżby h&m polecały ? jakie najlepsze ?
Jesli chodzi o marki to najbardziej polecam MANGO mam stamtąd sliczne granatowe rurki w ogole się nie rozciągają.
Polecalam bym tez z ZARY, stamtąd mam akurat jasnoniebieskie równiez nic mi sie z nimi nie dzieje.
Kiedys mialam LEVISA ale strasznie sie rozciagaly i juz w nich nie chodzę,
Stary 2007-09-11, 16:12   #3657
phdwao
Zakorzenienie

wklejam moje nowe rureczki:pepe jeans,skusiła się na nie mimo mało zgrabnych nógwiem że niektóre z was nie założyłyby rurek z taka figurą, ale co tam..ja takkolor to ciemny granat , zdjęcie z boku lepiej go oddaje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1010085.JPG (61,5 KB, 264 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010086.JPG (70,7 KB, 223 załadowań)
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-11, 16:29   #3658
asienkaa87
Zadomowienie

fajne , muszę sie przejsc do pepe jeans,bo stamtąd jeszcze nie mialam zdnych spodni a slyszalam ze bardzo dobrej jakosci sa
Stary 2007-09-11, 16:36   #3659
madelajnn
Zakorzenienie

nie wiem czy wcześniej już wspomniano w tym topicu (wybaczcie, ale nie dam rady przczytac ponad 3000 postów). A więc rurki to spodnie proste na całej długości. A zwężane u dołu to cygaretki lub tzw. marchewki.
madelajnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-11, 16:37   #3660
5OPE182
Przyczajenie

Cześć, jestem facetem i zastanawiam się nad kupnem rurek, bo mam dosyć tych wszystkich rozszerzanych dziwadeł, które obecnie się dla nas wymyśla. Ten krój chodzi za mną od dawna, po prostu pasuje mi, więc zdecydowałem, że sobie takie kupię. Czy wiecie, gdzie mogę dostać takie spodnie dla mężczyzn, może któraś z Was miała okazję się na nie natknąć? Byłbym wdzięczny za jakiekolwiek poszlaki, albo wskazówki, albo tu, albo na PW. Z góry dzieki, pozdrowienia.
5OPE182 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości