|
|
#3631 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: rurki
Cytat:
OO JAAA ~!! no nie wiem co powiedzieć ... jak powiem mamie że nie możemy tam iść kupić rurek bo na mnie nie będzie to już w ogóle ich nie kupie bo gdzie// do Starego Browaru mi zabroniła bo tam jakieś kosmiczne duże ceny... |
|
|
|
|
|
#3632 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3633 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny a co myslicie o jakosci spodni i wogole ciuchow ze Stradivarius'a???
slyszalam ze tam spodnie do 100zl da rade kupic,czy to prawda???bylam na ich stronce i ciuszki nawet fajne,a co wy o tym myslicie??? |
|
|
|
|
#3634 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Osobiście nigdy nie słyszałam o tej marce. Ale 'zwiedziłam' oficjalną stronę producenta i stwierdzam również że ciuszki są dosyć ładne. Ale gdybym wyszła w któryś z nich na ulicę koleżanki by mnie wyśmiały. (przyszła taka jedna tak ubrana to stwierdziły ze wygląda jak ze średniowiecza ;/) no cóż. ludzie różni są. w Polsce niestety jak w czymś takim się wyjdzie to od razu jest się wytykanym ;/ Ale podoba mi się ten naszyjnik który tam jest ;p taki długie są teraz w modzie. a właśnie. wiecie gdzie taki długi z wisiorem kupić?? bo ja szukam i nie moge znaleźć. no może nie dokładnie szukam. prosze o podpowiedź ;p |
|
|
|
|
|
#3635 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez wioluśka Czas edycji: 2010-01-07 o 15:41 |
|
|
|
|
#3636 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3637 |
|
Raczkowanie
|
wiem że chyba ten wątek był w tym temacie, ale może nie został 'wyjaśniony' albo przeoczyłam. Chcę zapytać, jakiej marki polecacie rurki ? jakie są najładniejsze ? jakiej ufacie ?
|
|
|
|
|
#3638 |
|
Wtajemniczenie
|
[quote=kamila27b;5234385]Ale gdybym wyszła w któryś z nich na ulicę koleżanki by mnie wyśmiały. (przyszła taka jedna tak ubrana to stwierdziły ze wygląda jak ze średniowiecza ;/) no cóż. ludzie różni są. w Polsce niestety jak w czymś takim się wyjdzie to od razu jest się wytykanym ;/
aha...ja w tamtym roku preferowalam taki styl i jakos nikt mnie nie wytykal palcami...:/ Ale fajnie wiedziec co inni mysla o takim stylu ubierania sie...
|
|
|
|
|
#3639 |
|
Raczkowanie
|
nasze otoczenie jest nie miłe. to fakt. a u mnie w klasie to całkiem już. wszystkie dziewczyny prócz dwóch są niemodne. ja chce osiągnąć to samo co te dwie. wtedy będą trzy! A CO !! mam gdzies ich zdanie. chce byc modna i już !!
|
|
|
|
|
#3640 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiesz co powiem ci tak...najlepiej nie zwazaj na to co inni mysla... ja nie sugeruje sie opiniami innych... Polacy sa bardzo nie tolerancyjni,u nas wszystko ciezej przechodzi. wlasnie tak dzis sie zastanawialam nad tym skad sie wziely Rurki,Skinny i jak tam chcecie je jeszcze nazywac,ale bardziej chodzi mi o skinny. I przypomnialam sobie ze nazwa skinny moze pochodzic rownierz od tego jak dawien dawno w Uk. ubierali sie Skin head'zi...ich styl zawsze sie charakteryzowal tym ze mieli strasznie obcisle spodnie... Przyklad: Evan Mcgregor w filmie TRAINSPOTTING ta subkultura jest zazwyczaj kojarzona negatywnie, i zawsze ich ubior byl wysmiewany...a teraz..... skinny,rurki sa najmodniejszymi spodniami!!!! dziwne prawda???(ironia) Kate Moss je wypromowala i teraz wszyscy chodza tak ubrani... jak jechalam ostatnio autobusem do szkoly (jakies 10min) naliczylam po drodze z 20 rurek...(oczywiscie na swoich wlascicielkach) |
|
|
|
|
|
#3641 |
|
Rozeznanie
|
gryzelda oczywiscie , ze sie pokaze o ile je kupie
... mialy byc dzis zakupki , ale nie wyszlo. Moze jutro skocze ;pps. dziewczynki dobrze leza te rurki na mnie? nie mam za duzej ....?a i które buty pasuja bardziej o ile któreś z nich pasują?
|
|
#3642 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i tak na marginesie => niemiłe |
|
|
|
|
|
#3643 |
|
Zakorzenienie
|
wiki, świetnie leżą na Tobie, a z tych dwóch par butów najbardziej podoba mi się pierwsza para
|
|
#3644 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sprawdź w słowniku co znaczy słowo skin i skinny. I uważasz, ze tak sie tylko kiedys ubierali skini i tlyko w UK?
|
|
|
|
|
|
#3645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3646 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3647 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie uwazam ze to chodzilo tylko i wylacznie o skinow z UK...ale raczej tam najbardziej dali oni o sobie znac... Nie musze sobie sprawdzac w slowniku,takich rzeczy... po prostu chodzi mi glownie o to ze oni nosili takie spodnie i zawsze byli wysmiewani,za swoj ubior...a teraz booommm...!!! i skinny i rurki i sa modne. |
|
|
|
|
|
#3648 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hmm...no wiesz... tyle że ja własnego stylu nie umiem wykreować. po prostu moją wadą jest to że się niestety przejmuję tym co o mnie myślą inni. w miejscowości w której mieszkam niestety wszyscy patrzą na ciebie z góry. i żeby się jakoś trzymać wśród tych ludzi trzeba być modnym bo inaczej idziesz na odstrzał. może nie do końca się wyraziłam dobrze. trzeba jakoś wyglądać a nie chodzić jak fleja. akurat mnie to nie przeszkadza bo ja CHCE być modna. nie każdy ma swój styl i ja do nich należę. ale dobrze jest mi z tą świadomością. Nie wiem ja kwy ale ja czasem lubie jak ktoś podejdzie i powie ' słuchaj bardzo ładne masz dodatki' , ' zajefajna bluzka'..no cóż.. każdy lubi co innego. dzięki temu że się czuje modna i noszę takie rzeczy, po prostu czuję się swobodniej i pewniej bo WIEM że dobrze wyglądam. z reguł jestem osobą niesmiałą więc to mi jeszcze bardziej pomaga z przełamaniu nieśmiałośći. to tyle z mojej strony. jeżeli kogoś czymś uraziłam to bardzo przepraszam. jeżeli uważacie że to co powiedziałam jest egoistyczne z mojej strony, trudno. tak uważam a każdy ma prawo do własnych poglądów. |
|
|
|
|
|
#3649 |
|
Raczkowanie
|
Oh jak ja zazdroszcze dzieczynom ze szczupłymi nogami
Też bym chciała nosić rurki, ale niestety moje niezgrabne nogi mi w tym przeszkadzają To samo tyczy się leginsów
|
|
|
|
|
#3650 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: spodnie rurki :) - jak Wam się widzą?
Mi sie rureczki podobaja
Jestem wysoka i sie podobaja ;D Mam takie nie bardzo zwezane u dołu, bo marchewy raczej u mnie odpadaja...
|
|
#3651 |
|
Raczkowanie
|
a mnie się podobajątakie rurki jak gwiazdy mają. czasami widziałam różne foty nicole richie.. zastanawiam się w jakich markach ona kupuje rurki. noo i gdzie JA w jakiej marce znalazłabym podobne. bardo mi się podobają ciemne lub czarne rurki. a ja zazwyczaj widuje jasne ;/ ja jasne mam powyżej uszu ! mam dość duzo jasnych spodni. chciałabym teraz ciemne ciemne rurki. jakie marki polecacie? bo siępytałam i nikt nie odpowiedział. czyżby h&m polecały ? jakie najlepsze ?
|
|
|
|
|
#3652 |
|
Zadomowienie
|
Załączę zdjęcia z fotkami moich rurek...sa kiepskie,ale naprawdę najlepsze z całej sesji(bardzo intersującej z resztą - nastawić aparat i dobiec w wyznaczone miejsce I co to jest? i jak to wygląda Nie chcę typowo eleganckch bucików,ale jakichś luźnych,klasycznych również wyjsciowych butów.Za pomoc(rady.fotki)z góry dziękujękamila27b a jakie te 'gwiazdy' mają? Zwykłe czarne widziałam w Orsay'u,Cropp'ie.Jak sobie kupiłam dwe pary,to nagle widzę wszędzie,normalka:rolleye s:
|
|
|
|
|
#3653 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3654 |
|
Raczkowanie
|
Nie są moim znajomymi ! Nic nie poradze że do szkoły chodzi pare klas a nie tylko moja. zreszta nie miałam namyśli akurat tylko prostych spodni ale mówię ogólnie. współczucie jest na miejscu bo tak niestety jest że każdy zmierza wzrokiem. może wy potraficie to olać ale ja nie. nie każdy potrafi powiedzieć 'a niech sobie mowią". no coż. jestem takim słabym człowiekiem i naiwnym. nic nie poradze.
zreszta sor yze w ogóle zaczęłam to bo to nie wątek na takie sprawy ale tylko i wyłącznie o rurkach. więc skończmy temat bo jeszcze będe miała ostrzezenie za złe zachowanie na forum, i nie czytanie regulaminu.... |
|
|
|
|
#3655 |
|
luckygirl
|
|
|
|
|
|
#3656 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Polecalam bym tez z ZARY, stamtąd mam akurat jasnoniebieskie równiez nic mi sie z nimi nie dzieje. Kiedys mialam LEVISA ale strasznie sie rozciagaly i juz w nich nie chodzę, |
|
|
|
|
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
wklejam moje nowe rureczki:pepe jeans,skusiła się na nie mimo mało zgrabnych nóg
wiem że niektóre z was nie założyłyby rurek z taka figurą, ale co tam..ja tak kolor to ciemny granat , zdjęcie z boku lepiej go oddaje |
|
|
|
|
#3658 |
|
Zadomowienie
|
fajne , muszę sie przejsc do pepe jeans,bo stamtąd jeszcze nie mialam zdnych spodni a slyszalam ze bardzo dobrej jakosci sa
|
|
|
|
|
#3659 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy wcześniej już wspomniano w tym topicu (wybaczcie, ale nie dam rady przczytac ponad 3000 postów
). A więc rurki to spodnie proste na całej długości. A zwężane u dołu to cygaretki lub tzw. marchewki.
|
|
|
|
|
#3660 |
|
Przyczajenie
|
Cześć, jestem facetem i zastanawiam się nad kupnem rurek, bo mam dosyć tych wszystkich rozszerzanych dziwadeł, które obecnie się dla nas wymyśla. Ten krój chodzi za mną od dawna, po prostu pasuje mi, więc zdecydowałem, że sobie takie kupię. Czy wiecie, gdzie mogę dostać takie spodnie dla mężczyzn, może któraś z Was miała okazję się na nie natknąć? Byłbym wdzięczny za jakiekolwiek poszlaki, albo wskazówki, albo tu, albo na PW. Z góry dzieki, pozdrowienia.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

no nie wiem co powiedzieć ... jak powiem mamie że nie możemy tam iść kupić rurek bo na mnie nie będzie to już w ogóle ich nie kupie 

jutro jade po szare ;p;p bo mam na taki kolorek ostatnio ochote