|
|
#3901 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :)
Szuu może to mało pocieszające na obecną chwilę, ale jestem pewna, że to wszystko minie i z czasem będzie lepiej. Kochana pamietaj, ze dla Konrada jesteś całym jego cudownym i wspaniałym światem. Wiem, że tomtrudne, ale postaraj się bycsilna
|
|
#3902 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() matko, jestem wykończona upałami. moje dziecko też. leży takie biedne osłabione i lezdie wypija 90 ml mleka z flaszeczki......a zawsze taki głodomorek . biedactwo, szkoda mi jej , takie maleństwo zgrzane
|
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
Szuu, chyba każda z nas ma czasem takie myśli jak TY. No przynajmniej ja dziś jak mi mały ryczał od 16 do 19
![]() Aż przyszła mama i go uśpiła, w takich chwilach czuje się jak niepełnosprytna ![]() dziewczyny a czy Wam też tak się biodra poszerzyły? U mnie masakra
|
#3904 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mam to samo Cytat:
Cytat:
Cytat:
Też nie się straszne plaskodupie zrobiło szuuDaj spokój kochana..My miewam gorsze dni,dzieci miewają gorsze dni...jesteśmy wszyscy TYLKO ludzmi |
|||||
|
|
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
U nas pierwszy raz po porodzie też nieudany 😉 normalnie jestem sucha jak pieprz... Muszę sobie kupić te globulki nawilżające i których pisała pszczoua.
Szuu- przytulam.. Ja mam często takie myśli a mam już drugie dziecko. I czuję się jak wyrodna czasami. Ale to chwilowe. Są też wspaniale momenty. I wtedy myślę o jeszcze jednym dziecku. Choć coraz częściej myślę że mogłabym już wtedy wylądować w psychiatryku... Moi obaj chłopcy mają mniejsze jedno oko od drugiego. Tak minimalnie. Ja to widzę 😉
|
#3906 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Od jutra na tydzień przechodzę na ścisłą dietę, zobaczę czy się poprawi, w poniedziałek idziemy znowu do lekarza... ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
Przyjechał Tż i wygonił mnie z domu, nie bylo mnie godzinę i już mi lepiej. Mały śpi oczywiście ![]() A teraz będę miała masaż ![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- I w ogóle dzięki dziewczyny i sorry za żale, jakoś inaczej wyobrażalam sobie macierzyństwo |
|||
|
|
|
#3907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wydaje mi się ze jeżeli ktoś ci powie ze u niego też pod górkę i bywa ciężko to jest jednak jakoś tak łatwiej....BTW w późniejszym czasie dziecko jest w stanie doprowadzić do kur..cy swoimi tekstami i zachowaniem zamiast płaczem
|
|
|
|
|
#3908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobry humor cię nie opuszcza więc nie jest źle ![]() super, że tż się zjawił i uratował sytuację. Miałam zamrożonego całego karpia, przed świętami stwierdziłam, że kupię jednego więcej jakby mnie naszła ochota i żebym nie musiała wtedy czekać aż do świąt. I przyszła dziś na niego pora. Usmażyłam w dzwonkach. Fajny był ale nie smakował tak pysznie jak w Wigilię. No ale mam nadzieję, że małemu brzuszkowi nie zaszkodzi smażone. w 36st upały w lecie karp z Wigilii |
|
|
|
|
#3909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
Mehja, hahaha! Poprawiłas mi humor na sam wieczór.
Szłam pod prysznic i Tz mówi do mnie, żebym wzięła ze sobą telefon, BO JAK MOGE NIE ODPISAC DZIEWCZYNOM? I co do macierzyństwa, moja położna powiedziała mi kiedyś, że dzieci wcale nie są fajne i w pełni się z nią zgadzam. Jak koleżanki w moim wieku, patrząc na mojego Misia mówią, że chciałyby mieć dzidziusia, to odpowiadam im krótko, że wcale by nie chciały.
|
#3911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3912 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
a tz stanął na wysokości zadania ![]() Cytat:
|
|
#3913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj prawda czyli wychodzi na to, że dzieci w każdym wieku są irytujące |
|
|
|
|
#3914 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() . ![]() Szuu wielki brawa dla Twojego Tż zachował się w obevnej sytuacji super
|
|
|
#3915 | |
|
Zakorzenienie
|
biodra troszeczke, ale jak dupa urosła
![]() Cytat:
każda z nas ma gorsze dni i musi sie wyżalić a my jesteśmy od tego żeby "posłuchać" . bedzie dobrze ![]() ooooj tak. pracuje z dziećmi w każdym wieku. małe gnoje, potrafią zaleźć za skóre niezależnie czy mają 5 lat czy 17 ja tam nie lubie dzieci wyszłam spod prysznica, mineło 5 minut i znów jestem spocona. żygam już tymi upałami
|
|
#3916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak pomyślę o buncie nastolatka to |
|
|
|
|
#3917 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha! Faktycznie biodra biodrami, ale dupa to dopiero się poszerzyła
|
#3918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie w łazience i w WC jest straaasznie gorąco A propo starszych dzieci... Zamówiłam tornister dla Kuby. W czwartek idziemy po piórnik etc... Chyba dopiero teraz dociera do mnie że mój mały Kubuś idzie do szkoły a jego poród pamiętam jak dziś.dzizas lada chwila minie macierzyński i trzeba bedzie wrócić do pracy....
Edytowane przez alkamor Czas edycji: 2015-08-10 o 22:05 |
|
|
|
|
#3919 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Szuuu kochana każda z nas ma tak samo ![]() Ja się rozwylam po microbladingu....Jestem załamana moimi brwiami jedna brew mi usunęła całkowicie... I podniosła... Byłoby ok gdyby było więcej włosków dorobionych... Tz zostawił to bez komentarza a właściwie powiedział że ,,nie bierzesz pod uwagę tego że pokazujesz się też w.moim towarzystwie"..Przez tydzień nie wolno tego malować tak więc przez tydzień nie wychodzę z domu, pozniej znowu będę malować Aqua brownem więc będzie ok... Na korekcie na pewno nie odpuszczę i ma być więcej tych włosków :/ |
||
|
|
|
#3920 | ||
|
celebriti
|
Cytat:
|
|
|
#3921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O matko jak to cała brew usunęła? Tak na łyso? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
|
#3922 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja jej powiedziałam że jest tego za mało Ale powiedziała ze musi zobaczyć jak ten pigment się rozłoży.. żeby nie było jednej wielkiej plamy... I że na korekcie dorobi.. tylko do korekty 3 tygodnie.. masakra No nic tak jak pisałam wcześniej będę dorabiać jak do tej pory i tyle... |
|
|
|
|
#3923 |
|
Zakorzenienie
|
Były na yt kiedys. Moim zdaniem są fajne. Najbardziej lubię skalpel, łatwo zrobić, a efekty są. Turbo też niezłe, ale nie po cc chyba.
|
|
|
|
#3924 |
|
Konto usunięte
|
O kurczę Kaczuszka a bolało? Bo tez mnie kusi
|
|
|
|
#3925 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przed porodem nie wiedziałam, że zrobienie kupy w spokoju to taki luksus. Jednak wszystko to jest niczym w porównaniu z tym szczęściem, które daje maleństwo. ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Muszę sprawdzić czy u nas robią. A wśród jasnych brwi można ciemniejsze dorobić? Ja tam na kształt nie narzekam, bo nie lubię tych przerysowanych łuków u każdej dziewczyny takich samych..szukam czegoś naturalnego Edytowane przez Marei Czas edycji: 2015-08-10 o 23:07 |
|
|
|
|
#3927 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3928 |
|
Konto usunięte
|
Tez bym sobie zrobiła bo malowanie brwi mi strasznie duzo czasu rano zajmuje... Ale najbardziej bym chciała kreski na oczach bo nienawidzę siebie bez nich, wyglądam łyso bez nich a jak mi sie spieszy to zawsze krzywo namaluje
I ogólnie wszystko co mozna by było sobie zrobic co skraca czas malowania sie itp bym zrobiła - mega zadowolona jestem z tego zestawu do hybryd i teraz chce drugi kolor zamówić ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3929 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe coś jest w tych bocianach😉
W zeszłym roku przyleciał do nas i przez pól godziny siedział na kominie naszego domu 😉 umówiłam się wtedy z nim na Frania 😃 I jest Franio. W tym roku też krąży ale już mu mówiłam że ma w szwagierki celować 😉
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
Ja szybko przegonilam tego bociana
Wojtek poszedł spać o 19 i pierwsze karmienie było o 00:30,matko, ale byłam niewyspana!!!
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.

Pieróg się wycofuje kiedy trzeba
Tabletek mi nie wolno, spirali nie chcę, a gumką chyba by mnie zaobcierał na śmierć, mam nadzieję że nie będzie z tego Julka 2 

Drugiego na razie nie bylo
Ja tak lubię seksiki
ale wydaje mi się ze jeżeli ktoś ci powie ze u niego też pod górkę i bywa ciężko to jest jednak jakoś tak łatwiej....

a jego poród pamiętam jak dziś.dzizas lada chwila minie macierzyński i trzeba bedzie wrócić do pracy....