Mamusie czerwcowe 2015! :) - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-10, 19:09   #3901
Domincia_1987
Zadomowienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :)

Szuu może to mało pocieszające na obecną chwilę, ale jestem pewna, że to wszystko minie i z czasem będzie lepiej. Kochana pamietaj, ze dla Konrada jesteś całym jego cudownym i wspaniałym światem. Wiem, że tomtrudne, ale postaraj się bycsilna

Jedna z wielu
Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe
Czasem walczy ze wspomnieniami
Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma
Domincia_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 19:36   #3902
industria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani_pierozkowa Pokaż wiadomość
My jedziemy na żywioł Pieróg się wycofuje kiedy trzeba Tabletek mi nie wolno, spirali nie chcę, a gumką chyba by mnie zaobcierał na śmierć, mam nadzieję że nie będzie z tego Julka 2
haha, my pierwszy raz też poszliśmy na żywioł, ale potem mi kumpela powiedziała (ta lekarka) że przez pierwszy rok mam absolutny zakaz ciąży bo moja macica tego nie wytrzyma....od tego czasu niestety lecimy na gumkach. feee. w piątek ide do ginki to może mi coś sensownego zaproponuje

Cytat:
Żebym się właśnie nie przejechała ginka zakazała przez rok zachodzić w ciążę żeby się wszystko wygoiło po cc ładnie
nooo, dokładnie tak

matko, jestem wykończona upałami. moje dziecko też. leży takie biedne osłabione i lezdie wypija 90 ml mleka z flaszeczki......a zawsze taki głodomorek . biedactwo, szkoda mi jej , takie maleństwo zgrzane
Stary 2015-08-10, 20:00   #3903
justi699
Zakorzenienie

Szuu, chyba każda z nas ma czasem takie myśli jak TY. No przynajmniej ja dziś jak mi mały ryczał od 16 do 19
Aż przyszła mama i go uśpiła, w takich chwilach czuje się jak niepełnosprytna

dziewczyny a czy Wam też tak się biodra poszerzyły? U mnie masakra

Nasz Ślub

Jesteś z nami
11.05.2015, godz. 13.30
justi699 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 20:18   #3904
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
moja w nocy sika duuużo i pieluchę zmieniać muszę po karmieniu bo w trakcie jedzenia jeszcze kupę do tego dorobi

czy każde dziecko ma ciemieniuchę? bo moja jeszcze nie miała i nie wiem czy będzie miała? to tylko w określonym wieku jest?

u nas czkawki nadal ale zmniejszyła się ich ilość do 2-óch dziennie

szczęście że obie wyszły z tego tak dobrze. to malutka się wcześniakiem urodziła? bo "0" do do 2kg są chyba?
Moja Te póki co nie ma
Cytat:
serio? no to cofam pytanie w takim razie

Dziewczyny, które były nacinane przy porodzie sn: kiedy był dokładnie wasz 1 raz po porodzie?
ja jestem 5,5tyg po porodzie i zbliża się ten dzień ale boję się koszmarnie, że to nacięcie jeszcze się nie zagoiło, że będzie bolało i że się rozejdzie
Ja tam Razem nie byłam nacinana ale so tej pory pamiętam ten straszny strach po pierwszym porodzie z nacięciem. Po 6 tyg się zdecydowałam ale bałam się bardzo i nie było to komfortowe Odczucie
Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Moje libido także... cos tam było, ale bleeee nie mam ochoty
Mam to samo

Cytat:
Napisane przez country111 Pokaż wiadomość
naciecie to jedno ale suchosc przy kp to inna bajka. U nas pierwszy raz to byla masakra. Drugiego na razie nie bylo
My używany zelu
Cytat:
Dzwonię zara po opiekę wyrodna matko
Apropo picia, kurczę Młody mi idzie spać o 21 i potem wstaje na jedzenie koło 2, kusi mnie żeby jak już zaśnie walnąć piwo na pół z Tż, bo do tej 2 to zejdzie z mleka... a mi się tak chce takie zimnego pszenicznego jasniutkiego piwka mniaaaam

Lipa Ja tak lubię seksiki Kurczę gdyby nie to że Julek jest "produktem" tej ciąży to bym stwierdziła że to do dupska wszystko jest, rozstępy, sflaczały brzuch, zaraz dojdą kijowe cyce po karmieniu, nici z seksików.... chcę mieć jeszcze dzieci ale kurde ciąża to mi funduje cały pakiet samych negatywnych skutków... nic mnie nie ominęło ;/
Luzik cycki wrócą do normy... Nie od razu ale wrócą. Ja się bardziej boję po 2gim co będzie
Cytat:
Napisane przez justi699 Pokaż wiadomość
Szuu, chyba każda z nas ma czasem takie myśli jak TY. No przynajmniej ja dziś jak mi mały ryczał od 16 do 19

Tak. Teraz mi się trochę unormowalo ale wcześniej starych spodni przez biodra właśnie nie mogłam włożyć...ale już mogę.

Też nie się straszne plaskodupie zrobiło

szuuDaj spokój kochana..My miewam gorsze dni,dzieci miewają gorsze dni...jesteśmy wszyscy TYLKO ludzmi

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 20:33   #3905
Irmusia81
Zakorzenienie

U nas pierwszy raz po porodzie też nieudany 😉 normalnie jestem sucha jak pieprz... Muszę sobie kupić te globulki nawilżające i których pisała pszczoua.

Szuu- przytulam.. Ja mam często takie myśli a mam już drugie dziecko. I czuję się jak wyrodna czasami. Ale to chwilowe. Są też wspaniale momenty. I wtedy myślę o jeszcze jednym dziecku. Choć coraz częściej myślę że mogłabym już wtedy wylądować w psychiatryku...

Moi obaj chłopcy mają mniejsze jedno oko od drugiego. Tak minimalnie. Ja to widzę 😉
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 21:12   #3906
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kika1989wroc Pokaż wiadomość
Załącznik 6032214
Szuuu nie wiem czy dobrze to ujęłam na zdjeciu bo światło mam kiepskie i bardzo ruchliwe dziecko ale u nas takie zmiany na policzku i uchu lekarz uznał za skaze bialkową. Dodam że tylko jeden policzek i jedno uszko mamy takie. W dotyku czuć jakby był to strupek. Od czwartku jesteśmy na tym nowym mleku i wydaje mi się ze jest tego mniej. Może pomoże ci to w ocenie buzki Konrada.
Dopieo weszłam na kompa i mogłam zobaczyć zdjęcie, dziękuję Ci Kurcze nie wiem, u mnie nie ma takich suchych placków...Jest chropowate ale bardziej jak zaskórniki zamknięte w dużej ilości a nie jak strupek... hmm...

Od jutra na tydzień przechodzę na ścisłą dietę, zobaczę czy się poprawi, w poniedziałek idziemy znowu do lekarza...

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Szuu- przytulam.. Ja mam często takie myśli a mam już drugie dziecko. I czuję się jak wyrodna czasami. Ale to chwilowe. Są też wspaniale momenty. I wtedy myślę o jeszcze jednym dziecku. Choć coraz częściej myślę że mogłabym już wtedy wylądować w psychiatryku...
O rany, dokładnie takie mam myśli.

Przyjechał Tż i wygonił mnie z domu, nie bylo mnie godzinę i już mi lepiej. Mały śpi oczywiście

A teraz będę miała masaż

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość

szuuDaj spokój kochana..My miewam gorsze dni,dzieci miewają gorsze dni...jesteśmy wszyscy TYLKO ludzmi
Ja mam wrażenie, że mój ma prawie same gorsze dni... Ale trzymam się tego, że będzie lepiej, musi być

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

I w ogóle dzięki dziewczyny i sorry za żale, jakoś inaczej wyobrażalam sobie macierzyństwo
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 21:23   #3907
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Dopieo weszłam na kompa i mogłam zobaczyć zdjęcie, dziękuję Ci Kurcze nie wiem, u mnie nie ma takich suchych placków...Jest chropowate ale bardziej jak zaskórniki zamknięte w dużej ilości a nie jak strupek... hmm...

Od jutra na tydzień przechodzę na ścisłą dietę, zobaczę czy się poprawi, w poniedziałek idziemy znowu do lekarza...

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Przyjechał Tż i wygonił mnie z domu, nie bylo mnie godzinę i już mi lepiej. Mały śpi oczywiście

A teraz będę miała masaż

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Ja mam wrażenie, że mój ma prawie same gorsze dni... Ale trzymam się tego, że będzie lepiej, musi być

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

I w ogóle dzięki dziewczyny i sorry za żale, jakoś inaczej wyobrażalam sobie macierzyństwo
I to jest właśnie to o czym nie raz była mowa...ze wszystko naokoło promuje taki właśnie obraz szczęśliwej mamy,usmiechnietego dziecka. Normalnie aż wszyscy rzygaja tym szczęściem ale wydaje mi się ze jeżeli ktoś ci powie ze u niego też pod górkę i bywa ciężko to jest jednak jakoś tak łatwiej....

BTW w późniejszym czasie dziecko jest w stanie doprowadzić do kur..cy swoimi tekstami i zachowaniem zamiast płaczem

Maja
Stary 2015-08-10, 21:23   #3908
mehja
Zakorzenienie

Cytat:

dobry humor cię nie opuszcza więc nie jest źle
super, że tż się zjawił i uratował sytuację.

Miałam zamrożonego całego karpia, przed świętami stwierdziłam, że kupię jednego więcej jakby mnie naszła ochota i żebym nie musiała wtedy czekać aż do świąt. I przyszła dziś na niego pora. Usmażyłam w dzwonkach. Fajny był ale nie smakował tak pysznie jak w Wigilię. No ale mam nadzieję, że małemu brzuszkowi nie zaszkodzi smażone.

w 36st upały w lecie karp z Wigilii
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 21:26   #3909
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:

dobry humor cię nie opuszcza więc nie jest źle
super, że tż się zjawił i uratował sytuację.

Miałam zamrożonego całego karpia, przed świętami stwierdziłam, że kupię jednego więcej jakby mnie naszła ochota i żebym nie musiała wtedy czekać aż do świąt. I przyszła dziś na niego pora. Usmażyłam w dzwonkach. Fajny był ale nie smakował tak pysznie jak w Wigilię. No ale mam nadzieję, że małemu brzuszkowi nie zaszkodzi smażone.

w 36st upały w lecie karp z Wigilii
Bo to takie święta na Florydzie

Maja
Stary 2015-08-10, 21:28   #3910
kejtiCe
Zakorzenienie

Mehja, hahaha! Poprawiłas mi humor na sam wieczór.

Szłam pod prysznic i Tz mówi do mnie, żebym wzięła ze sobą telefon, BO JAK MOGE NIE ODPISAC DZIEWCZYNOM?

I co do macierzyństwa, moja położna powiedziała mi kiedyś, że dzieci wcale nie są fajne i w pełni się z nią zgadzam. Jak koleżanki w moim wieku, patrząc na mojego Misia mówią, że chciałyby mieć dzidziusia, to odpowiadam im krótko, że wcale by nie chciały.
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 21:33   #3911
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
Mehja, hahaha! Poprawiłas mi humor na sam wieczór.

Szłam pod prysznic i Tz mówi do mnie, żebym wzięła ze sobą telefon, BO JAK MOGE NIE ODPISAC DZIEWCZYNOM?

I co do macierzyństwa, moja położna powiedziała mi kiedyś, że dzieci wcale nie są fajne i w pełni się z nią zgadzam. Jak koleżanki w moim wieku, patrząc na mojego Misia mówią, że chciałyby mieć dzidziusia, to odpowiadam im krótko, że wcale by nie chciały.

Maja
Stary 2015-08-10, 21:37   #3912
kika1989wroc
Rozeznanie

Cytat:

U mnie biodra dalej wielkie :/
Cytat:

A teraz będę miała masaż

Masaż ci się należy a tz stanął na wysokości zadania
Cytat:
I to jest właśnie to o czym nie raz była mowa...ze wszystko naokoło promuje taki właśnie obraz szczęśliwej mamy,usmiechnietego dziecka. Normalnie aż wszyscy rzygaja tym szczęściem ale wydaje mi się ze jeżeli ktoś ci powie ze u niego też pod górkę i bywa ciężko to jest jednak jakoś tak łatwiej....

BTW w późniejszym czasie dziecko jest w stanie doprowadzić do kur..cy swoimi tekstami i zachowaniem zamiast płaczem
Kiedyś pisałaś teksty syna i szczerze mówiąc bardzo je lubię choć wiem ze pewnie czasem dzieci przeginają ale jak ich nie kochać
Stary 2015-08-10, 21:42   #3913
mehja
Zakorzenienie

Cytat:

oj prawda
czyli wychodzi na to, że dzieci w każdym wieku są irytujące
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 21:56   #3914
Domincia_1987
Zadomowienie

Cytat:

.

Szuu wielki brawa dla Twojego Tż zachował się w obevnej sytuacji super

Jedna z wielu
Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe
Czasem walczy ze wspomnieniami
Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma
Domincia_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 21:58   #3915
industria
Zakorzenienie

Cytat:
biodra troszeczke, ale jak dupa urosła

Cytat:

no prosze cie, skończ przepraszać bo dostaniesz baty

każda z nas ma gorsze dni i musi sie wyżalić a my jesteśmy od tego żeby "posłuchać" . bedzie dobrze

Cytat:
oj prawda
czyli wychodzi na to, że dzieci w każdym wieku są irytujące
ooooj tak. pracuje z dziećmi w każdym wieku. małe gnoje, potrafią zaleźć za skóre niezależnie czy mają 5 lat czy 17
ja tam nie lubie dzieci

wyszłam spod prysznica, mineło 5 minut i znów jestem spocona. żygam już tymi upałami
Stary 2015-08-10, 21:58   #3916
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Napisane przez kika1989wroc Pokaż wiadomość
U mnie biodra dalej wielkie :/

Masaż ci się należy a tz stanął na wysokości zadania

Kiedyś pisałaś teksty syna i szczerze mówiąc bardzo je lubię choć wiem ze pewnie czasem dzieci przeginają ale jak ich nie kochać
No bo oczywiście chwilami można boki zrywać ale chwilami to

Jak pomyślę o buncie nastolatka to

Maja
Stary 2015-08-10, 22:00   #3917
kejtiCe
Zakorzenienie

Hahaha! Faktycznie biodra biodrami, ale dupa to dopiero się poszerzyła
22.06.2015
Stary 2015-08-10, 22:04   #3918
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
biodra troszeczke, ale jak dupa urosła

no prosze cie, skończ przepraszać bo dostaniesz baty

każda z nas ma gorsze dni i musi sie wyżalić a my jesteśmy od tego żeby "posłuchać" . bedzie dobrze

ooooj tak. pracuje z dziećmi w każdym wieku. małe gnoje, potrafią zaleźć za skóre niezależnie czy mają 5 lat czy 17
ja tam nie lubie dzieci

wyszłam spod prysznica, mineło 5 minut i znów jestem spocona. żygam już tymi upałami

U mnie w łazience i w WC jest straaasznie gorąco

A propo starszych dzieci... Zamówiłam tornister dla Kuby. W czwartek idziemy po piórnik etc... Chyba dopiero teraz dociera do mnie że mój mały Kubuś idzie do szkoły a jego poród pamiętam jak dziś.dzizas lada chwila minie macierzyński i trzeba bedzie wrócić do pracy....

Maja

Edytowane przez alkamor
Czas edycji: 2015-08-10 o 22:05
Stary 2015-08-10, 22:11   #3919
kaczuszka1986
Zadomowienie

Cytat:
Dokładnie! Brzuch teraz to mój mega kompleks, płaska dupa i cycki już mam nie takie jak wcześniej. Ale uśmiech rekompensuje wszystko.
Na szczęście u nas już seksik wraca na swój tor, haha. Tylko trzeba uważać, wczoraj widziałam lecacego bociana!!!
Ooo tak w tamtym roku widzieliśmy same lecące bociany!!!! I proszę, 23 września 2 kreski na teście... Pamiętam ten dzień jak dziś, a teraz jak widzę bociany to jak zabetonowane w tych gniazdach

Cytat:
to napij się piwa. jak masz taką dużą przerwę w karmieniu wieczornym to śmiało możesz.

miałam gdzieś taką fajną rozpiskę co i ile można wypić i kiedy karmić, poszukam

mnie tylko rozstępy ominęły a tak to wszystkich uroków ciąży doświadczyłam
Ooo poszukaj tej rozpiski

Szuuu kochana każda z nas ma tak samo

Ja się rozwylam po microbladingu....Jestem załamana moimi brwiami jedna brew mi usunęła całkowicie... I podniosła... Byłoby ok gdyby było więcej włosków dorobionych... Tz zostawił to bez komentarza a właściwie powiedział że ,,nie bierzesz pod uwagę tego że pokazujesz się też w.moim towarzystwie"..
Przez tydzień nie wolno tego malować tak więc przez tydzień nie wychodzę z domu, pozniej znowu będę malować Aqua brownem więc będzie ok... Na korekcie na pewno nie odpuszczę i ma być więcej tych włosków :/
kaczuszka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 22:21   #3920
groszkolino
celebriti

GG do groszkolino

Cytat:

U mnie w łazience i w WC jest straaasznie gorąco

A propo starszych dzieci... Zamówiłam tornister dla Kuby. W czwartek idziemy po piórnik etc... Chyba dopiero teraz dociera do mnie że mój mały Kubuś idzie do szkoły a jego poród pamiętam jak dziś.dzizas lada chwila minie macierzyński i trzeba bedzie wrócić do pracy....
Kurczę u mnie to samo.. Nie dosc, ze idzie do szkoły to jeszcze gdzieś znikła moja najcudowniejsza córeczka. Stawia sie i fo☠☠☠☠e. Jakbym dziecko straciła i dostała inne tylko z twarzy podobne

groszkolino jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 22:21   #3921
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaczuszka1986 Pokaż wiadomość
Ooo tak w tamtym roku widzieliśmy same lecące bociany!!!! I proszę, 23 września 2 kreski na teście... Pamiętam ten dzień jak dziś, a teraz jak widzę bociany to jak zabetonowane w tych gniazdach

Ooo poszukaj tej rozpiski

Szuuu kochana każda z nas ma tak samo

Ja się rozwylam po microbladingu....Jestem załamana moimi brwiami jedna brew mi usunęła całkowicie... I podniosła... Byłoby ok gdyby było więcej włosków dorobionych... Tz zostawił to bez komentarza a właściwie powiedział że ,,nie bierzesz pod uwagę tego że pokazujesz się też w.moim towarzystwie"..
Przez tydzień nie wolno tego malować tak więc przez tydzień nie wychodzę z domu, pozniej znowu będę malować Aqua brownem więc będzie ok... Na korekcie na pewno nie odpuszczę i ma być więcej tych włosków :/

O matko jak to cała brew usunęła? Tak na łyso?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

26 lipca - kolejny rok razem!

Julek - 10.05.2015r. 21:40

pierogowamama.com
pani_pierozkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 22:25   #3922
kaczuszka1986
Zadomowienie

Cytat:
O matko jak to cała brew usunęła? Tak na łyso?

Bo miałam jedną niżej druga wyżej i je wyrownala no i to jest ok, ale tych włosków jest za mało ja jej powiedziałam że jest tego za mało Ale powiedziała ze musi zobaczyć jak ten pigment się rozłoży.. żeby nie było jednej wielkiej plamy... I że na korekcie dorobi.. tylko do korekty 3 tygodnie.. masakra
No nic tak jak pisałam wcześniej będę dorabiać jak do tej pory i tyle...
Stary 2015-08-10, 22:50   #3923
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
a co to za treningi?
ja szukam jakiś, chce zacząć niedługo bo za pare dni mi się połóg kończy

macie jakieś doświadczenia z Chodakowską? warto? te ćwiczenia są gdzieś na necie dostępne bo się jeszcze nie orientowałam
Były na yt kiedys. Moim zdaniem są fajne. Najbardziej lubię skalpel, łatwo zrobić, a efekty są. Turbo też niezłe, ale nie po cc chyba.
Stary 2015-08-10, 22:53   #3924
201710041131
Konto usunięte

O kurczę Kaczuszka a bolało? Bo tez mnie kusi
Stary 2015-08-10, 22:55   #3925
kaczuszka1986
Zadomowienie

Cytat:
O kurczę Kaczuszka a bolało? Bo tez mnie kusi
Nie.. smaruje się znieczuleniem i nic nie boli
Stary 2015-08-10, 23:06   #3926
Marei
Zakorzenienie

Cytat:

Zgadzam się. Wszędzie szczęśliwe, piękne, superzorganizowane matki na spacerkach w za☠☠☠iscie drogich wozkach. A gdzie te niewyspane, uczesane na szybko matki, które mają problem z punktualnym wyjściem z domu, bo dziecko drze się cały ranek i nie da się odłożyć ani na chwilę do łóżeczka?
Przed porodem nie wiedziałam, że zrobienie kupy w spokoju to taki luksus.

Jednak wszystko to jest niczym w porównaniu z tym szczęściem, które daje maleństwo.

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Cytat:
Napisane przez kaczuszka1986 Pokaż wiadomość
Nie.. smaruje się znieczuleniem i nic nie boli
Muszę sprawdzić czy u nas robią. A wśród jasnych brwi można ciemniejsze dorobić?
Ja tam na kształt nie narzekam, bo nie lubię tych przerysowanych łuków u każdej dziewczyny takich samych..szukam czegoś naturalnego

Edytowane przez Marei
Czas edycji: 2015-08-10 o 23:07
Marei jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 23:09   #3927
kaczuszka1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Zgadzam się. Wszędzie szczęśliwe, piękne, superzorganizowane matki na spacerkach w za☠☠☠iscie drogich wozkach. A gdzie te niewyspane, uczesane na szybko matki, które mają problem z punktualnym wyjściem z domu, bo dziecko drze się cały ranek i nie da się odłożyć ani na chwilę do łóżeczka?
Przed porodem nie wiedziałam, że zrobienie kupy w spokoju to taki luksus.

Jednak wszystko to jest niczym w porównaniu z tym szczęściem, które daje maleństwo.

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Muszę sprawdzić czy u nas robią. A wśród jasnych brwi można ciemniejsze dorobić?
Ja tam na kształt nie narzekam, bo nie lubię tych przerysowanych łuków u każdej dziewczyny takich samych..szukam czegoś naturalnego
Jak najbardziej
Stary 2015-08-10, 23:13   #3928
201710041131
Konto usunięte

Tez bym sobie zrobiła bo malowanie brwi mi strasznie duzo czasu rano zajmuje... Ale najbardziej bym chciała kreski na oczach bo nienawidzę siebie bez nich, wyglądam łyso bez nich a jak mi sie spieszy to zawsze krzywo namaluje

I ogólnie wszystko co mozna by było sobie zrobic co skraca czas malowania sie itp bym zrobiła - mega zadowolona jestem z tego zestawu do hybryd i teraz chce drugi kolor zamówić

Stary 2015-08-11, 00:52   #3929
Irmusia81
Zakorzenienie

Hehe coś jest w tych bocianach😉
W zeszłym roku przyleciał do nas i przez pól godziny siedział na kominie naszego domu 😉 umówiłam się wtedy z nim na Frania 😃
I jest Franio. W tym roku też krąży ale już mu mówiłam że ma w szwagierki celować 😉
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 03:43   #3930
kejtiCe
Zakorzenienie

Ja szybko przegonilam tego bociana

Wojtek poszedł spać o 19 i pierwsze karmienie było o 00:30,matko, ale byłam niewyspana!!!
22.06.2015
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości