Mamusie grudniowe 2015 cz. 4 - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-11, 12:36   #3691
cienwiatru
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 4

Mnie upały też wykanczaja w domu to jeszcze jakoś znoszę ale w pracy jest masakra... i jeszcze zauważyłam że raz na jakiś czas twardnieje mi dół brzucha, muszę ginowi o tym powiedzieć... szkoda że mam wizytę dopiero za tydzień oby nie było powtórki z rozrywki z pierwszej ciąży.

Moje serca dwa:
J. 02.07.2011 r. (53 cm; 3000g)
I. 20.12.2015 r. (53 cm; 3250g)
cienwiatru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 12:41   #3692
benita84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość
a w ogóle bierzecie taką opcję pod uwagę??
bo jak czytałam to zdarzają się takie pomyłki i to w wysokiej ciąży

nawet wczoraj mi koleżanka mówiła, że miała mieć Karola, a w 7 mcu zrobiła się Karolinka
mojej innej miesiąc przed terminem "zmieniała" płeć na dziewczynkę to byli w niezłym szoku, ale urodził się chłopak tak jak za pierwszym razem
wiadomo, na zdjęciach gdzie ewidentnie widać jajka (np. 3d) nie ma szans na pomyłkę ale jednak się zarzają
ja już nie biorę tego pod uwagę, od początku miałam przeczucie że będzie syn i dwóch lekarzy powiedziało że syn więc nie spodziewam się żeby coś się miało zmienić

mam znajomą i u niej tak było że całą ciąże lekarz mówił że dziewczynka a urodził się chłopak, była w takim szoku że zaczęła krzyczeć że to nie jej dziecko ale to już było z 10 lat temu to i usg było słabsze
benita84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 12:43   #3693
Ani_qa
Zakorzenienie

A ja miałam różne sny, ale z przewagą na dziewczynkę
Na początku ciąży miałam przeczucie na chłopca, ale pod koniec I trymestru już czułam, że dziewczynka
Stary 2015-08-11, 12:44   #3694
benita84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
Dziewczyny wiem, że o materacach już było, ale zapytam jeszcze raz. Na jakie się decydujecie? Bo ja już sama nie wiem...
ja już nie będę kupować bo mam dwa łóżeczka z materacami a i tak planuję kołyskę no a mam gryka - pianka - kokos
Stary 2015-08-11, 12:50   #3695
kalusia87
Zakorzenienie

Tyyyle nacytowałam i wszystko mi się skasowało ja już jestem na oddziale i czekam.
Stary 2015-08-11, 12:52   #3696
benita84
Zadomowienie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52374363]Aniqa ja chyba lateks. Bez żadnych kokosów, gryk i innych. Jednak się boję robactwa w materacu

Ijaa ok, 5 razy dziennie przebieranie - ale zauważ, że - 5 szt. body z długim, krótkim, pajaców, spodenek, półśpiochów, kaftaników to jest co najmniej kilka wersji, żeby ubrać dziecko - raz ubierasz pajaca, później body z długim + półśpiochy, później body z krótkim + spodenki + kaftanik itd. Także na przebranie na pewno Ci wystarczy. A jak dla mnie to z 56 dzieciaki szybko wyrosną, 62 chwilę dłużej, a 68 do 9-12 mcy. Także nie wydaje mi się, żeby było potrzebne więcej niż 5 kompletów na 56. Na 62 chcę mieć po 10 szt. ze wszystkiego. A na 68 to już na bieżąco bardzie, chociaż wczoraj z f&f właśnie 3 rzeczy mam na 68.[/QUOTE]
mój z 68 wyrósł jak miał ok 3 miesięcy na roczek nosił 92
nie wiem czy drugi synek też będzie miał takie tempo rośnięcia ale wole za bardzo nie inwestować w te malutkie ubranka bo one naprawę na chwilkę tylko...
a druga sprawa że jak zabraknie body na 56 to przecież zawsze można sięgnąć po te na 62 i tylko rękawek zawinąć, ostatecznie łatwiej dziecko ubrać w luźniejsze ciuszki niż w za ciasne
Stary 2015-08-11, 12:53   #3697
limonka_86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
Tyyyle nacytowałam i wszystko mi się skasowało ja już jestem na oddziale i czekam.
3maj sie tam i daj znac co i jak !!
limonka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 13:03   #3698
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SweetViolet Pokaż wiadomość
Zdarza się czasami, że na wszystkich usg na 100% jest dziewczynka, a rodzi się chłopak No cóż, takie życie ;D

Co do materaca lateksowego, to on ma dużo otworów, więc podobno jest dobry.
No na pewno się zdarza, ale myślę tez, ze te przypadki mogą być uzależnione od lekarza i sprzętu jaki ma w gabinecie

Mi się zawsze wydawalo, ze lateks to zło, może dlatego, że kojarzy mi się z guma
Cytat:
Wiadomo, zawsze może być psikus Ale rzadko się zdarza

Czytałam, że te lateksowe są dobre... Ale strasznie drogie przy okazji :/
A kokos-lateks?
Mam nadzieję, że u mnie dziewczynka zostanie dziewczynka na tym etapie jakby mi ktoś powiedział, że chłopak to chyba też już byłabym zawiedziona, a co mówiąc po porodzie. Niby najważniejsze zdrowie, ale jednak nastawienie jak jest inne i w miarę takie pewne a tu nagle takie bum, to może być różna reakcja, mam nadzieję, że,mnie nie będzie dotyczyła poza tym słyszałam od kilku juz osób, które chodziły do tego gina co ja, ze on się nie myli i im wierzę
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52374585]Sylwuska kupuję nowy, wpadnie mi teraz ta dodatkowa kasa to mam w planie kupić właśnie ten leżaczek, pościel, kocyki, rożek, ze 2 śpiworki do spania, kombinezon zimowy, i ochraniacze na łóżeczko. Zobaczę jak kasowo mi to wyjdzie, jak nie wystarczy to luz, dokupię coś później

Też właśnie słyszałam o tym, że lateks ma dużo otworów i jest good [/QUOTE]
O kurczę, ale masz plany! A słuchajcie w tym leżaczki można włączyć jakieś,bujanie? Bo np jak któraś pisała, że w łóżeczku dziecko nie chciało spać i trzeba było co chwilę wyjmować, to lezaczek zajmuje mało miejsca, to mogłby stać przy łóżku, cos jak te kosze mojzesza?? Skoro rozkłada się na,plasko? Tylko na całą noc to materac raczej gra duża rolę, a w nim pewnie raczej nie jest nic tak dobrego nie?

Śpiworki kupujesz mniejszy i wiekszy?
A w pościel zamierzasz włożyć kocyk? Czy chodzi Ci o przescieradla? Bo ja też mam spiworek i w sumie nie,myślałam, że pościel będzie jeszcze na coś potrzebna?

A i jak kupisz,kombinezon to koniecznie pokaż, bo ja cały czas się zastanawiam i nie wiem jaki kupić ;/

Cytat:
Napisane przez wojniann Pokaż wiadomość
Ja bez kitu jestem uzależniona od tego forum. Czytam codziennie ale zanim nadrobię to już zapominam co i komu miałam odpisać. ale twardo czytam.
Ja pracuję niestety choć moja gin mnie wykopsać chce na zwolnienie ale moja praca ma drugie dno. Nie pracuje nie mam kasy a same wiecie jak to działa. Nie masz kasy natychmiast masz mega potrzeby wszystko sie psuje i 100 dodatkowych wydatków
Ja też jestem uzależniona, najpierw forum, potem ogarnia to co powinnam zrobić

Wiadomo jak kasa potrzebna, to trzeba,mieć skąd ja wziąć.

Cytat:
Napisane przez 0enedue Pokaż wiadomość

ja nie mam sił na obiad ;/miałam robić leczo ale chyba zrobie je wieczorem i bedzie na jutro .. musiałam troche rzeczy przeprac i leje sie ze mnie jak z wodospadu.. tż musi sie wykazac zrozumieniem

ostatnio pisałyscie, że macie problem z wypadającymi włosami.. moje jak narazie sie głowy trzymają ale moja buzia przechodzi kolejny okres dojrzewania ;/ wyglądam jak muchomor juz nie wiem co robic
Ha ja też dzisiaj zamierzam robić leczo, wrocilam właśnie że sklepu, ledwo weszłam do mieszkania

Jeśli chodzi o twarz, to mialam tak na początku i ciężko było to nazwać kolejnym okresem dojrzewania, bo ja nigdy takich strasznych problemów nie miałam, nawet jako nastolatka, a w ciąży to,mialam etap dojrzewania chyba razy dwa.

Cytat:
Napisane przez benita84 Pokaż wiadomość
Moim zdaniem coś co dobrze przestudiować to pierwsza pomoc u malucha. Oby nigdy nie była nam potrzebna ta wiedza oczywiście! Ale tu czasem instynkt może zawieść i lepiej po prostu wiedzieć co robić. Bo reszta to albo instynkt albo metodą prób i błędów

Też się przymierzam do wielorazówek i muszę kupić je przed porodem żeby później mi zapał nie minął jak przy pierwszym co do jednorazówek to my używamy babydream i najlepiej sie sprawdzają. Po dadach młody miał często problemy.

Ja chciałam żeby mały spał w łóżeczku ale nie wyszło często się budził na jedzenie w nocy a później trzeba było robić mnóstwo prób żeby odłożyć go do łóżeczka bo się wybudzał... Teraz na nic się nie nastawiam chociaż planuje kupić kołyskę i jakieś tam nadzieje sobie robię że to pomoże
Pierwsza pomoc,też zamierzam zgłębić, u mnie szkoła rodzenia jest od 24 tyg, więc bliżej tego zadzwonię i zapytam jakie są tematy i wtwdy zdecyduje czy będę chodzić

A jakie po dadach miał problemy?

Cytat:
Napisane przez mujer Pokaż wiadomość
Ja czułam, że dziewczynka, TŻ też, a jest chłopak Kiepscy jesteśmy chyba.
Ale po czym można widzieć u siebie płeć? Bo ja nie wiem, pomijając legendy, że jak się ma ochotę na słodkie to dziewczynka, a słone/ostre to chłopiec Ja miałam na początku ochotę na wszelakie smaki
Ja czułam się paskudnie całe 3 miesiące, może nawet trochę wiecej. Na twarzy mialam masakre, wiem, że to może głupi przesad, ze córka,matce urodę zabiera, ale jakoś pasowało mi to do tego. W rodzinie mam samych chłopców i widzialM jak dziewczyny w ciąży z nimi wyglądały, czyli bardzo ładnie, cera i włosy w lepszym stanie niż przed ciążą, siostra dużo lepiej znosila ciąże, a ma 2 synow, wiem że każda,kobieta jest inna, ale jakoś po prostu to czułam. Tak samo jak to, że od razu udało nam się z poczeciem a i wbrew pozorom na słodkie prZez te 3 miesiące to patrzeć nie mogłam nawet, a przed byłam wielkim łańcuchem i mimo wszystko,pasowało,mi to na dziewczynkę. A i jeszcze jedno, zbrzydla mi całkiem herbata, od,początku ciąży wypilam moze 5 herbat, normalnie było mi po niej niedobrze. Na weselu kuzynka Tz powiedziała, że miała identycznie na dziewczynkę

No i mam nadzieję, że,ona zostanie

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Cytat:
Trzymamy kciuki, dobrze, ze w porę Ci to wykryla. Napisz jak bedziesz mogła

syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 13:06   #3699
adka_19
Wtajemniczenie

Cytat:
Kciuki kochana !!! dawaj znac

Jestem Ruda, projektuje cuda ! SKLEP
adka_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 13:13   #3700
benita84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
no pupa czerwona i jakaś wysypka, ale najgorzej było jak raz kupiłam pieluszki z lidla tej ich marki własnej, strasznie go uczuliły i długo nie chciało to zejść :/ sprawdziły się u nas babydream, białe pampersy i bella happy też były ok, ale wiadomo że każde dziecko inaczej reaguje i trzeba po prostu próbować
Stary 2015-08-11, 13:27   #3701
evciap0
Wtajemniczenie

Cytat:
EVCIA też chciałam kupić te pieluszki co TY, ale już ten kolor jest niedostępny, więc poczekam może będzie dostawa, swoja drogą na tej stronie są najtańsze, w internecie wszystkie są już droższe, nawet tej samej firmy. A ten koszyk na pampersy to jest jakiś specjalny? Czym różni się od zwykłego?

Pewnie dołożą te pieluszki tak przez przypadek na nie trafiłam jak szukałam tego kosza. A kosz podobno powstrzymuje brzydkie zapachy

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

40/40
evciap0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 13:28   #3702
Ani_qa
Zakorzenienie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52374748]Mnie się ostatnio teściowa zapytała co zrobię, jak się córka urodzi - akurat przez Skype pokazywałam szwagierce ubranka dla młodego a ona siedziała koło mnie. To na głupie pytanie, głupio odpowiedziałam - że ją zostawię w szpitalu [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez cienwiatru Pokaż wiadomość
Mnie upały też wykanczaja w domu to jeszcze jakoś znoszę ale w pracy jest masakra... i jeszcze zauważyłam że raz na jakiś czas twardnieje mi dół brzucha, muszę ginowi o tym powiedzieć... szkoda że mam wizytę dopiero za tydzień oby nie było powtórki z rozrywki z pierwszej ciąży.
Współczuję :/ jak się nie będą często powtarzać to tydzień wytrzymasz Oby to nie było nic poważnego...

Cytat:
ja już nie będę kupować bo mam dwa łóżeczka z materacami a i tak planuję kołyskę no a mam gryka - pianka - kokos
I w gryce robaczków nie było jak rozumiem? Bo ja się przestraszyłam tymi robaczkami w gryce

Cytat:
mój z 68 wyrósł jak miał ok 3 miesięcy na roczek nosił 92
nie wiem czy drugi synek też będzie miał takie tempo rośnięcia ale wole za bardzo nie inwestować w te malutkie ubranka bo one naprawę na chwilkę tylko...
a druga sprawa że jak zabraknie body na 56 to przecież zawsze można sięgnąć po te na 62 i tylko rękawek zawinąć, ostatecznie łatwiej dziecko ubrać w luźniejsze ciuszki niż w za ciasne
Też tak uważam

Cytat:

Ja czułam się paskudnie całe 3 miesiące, może nawet trochę wiecej. Na twarzy mialam masakre, wiem, że to może głupi przesad, ze córka,matce urodę zabiera, ale jakoś pasowało mi to do tego. W rodzinie mam samych chłopców i widzialM jak dziewczyny w ciąży z nimi wyglądały, czyli bardzo ładnie, cera i włosy w lepszym stanie niż przed ciążą, siostra dużo lepiej znosila ciąże, a ma 2 synow, wiem że każda,kobieta jest inna, ale jakoś po prostu to czułam. Tak samo jak to, że od razu udało nam się z poczeciem a i wbrew pozorom na słodkie prZez te 3 miesiące to patrzeć nie mogłam nawet, a przed byłam wielkim łańcuchem i mimo wszystko,pasowało,mi to na dziewczynkę. A i jeszcze jedno, zbrzydla mi całkiem herbata, od,początku ciąży wypilam moze 5 herbat, normalnie było mi po niej niedobrze. Na weselu kuzynka Tz powiedziała, że miała identycznie na dziewczynkę
Ja słyszałam, że Dada lubi odparzać albo uczulać... No ale wiadomo, że każde dziecko jest inne i trzeba spróbować i szybko reagować w razie czego

To ja miałam całkiem inaczej! Nic się nie działo na twarzy, na początku miałam ochotę na ostre, ale nie mogłam. Herbaty wypijałam dużo
Dopiero później pod koniec I trymestru zaczęłam pochłaniać słodkie i w drugim trym.zdarzały się jakiś wypryski na twarzy ale nie jakoś dużo.

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Dziewczyny czy mogłybyście zerknąć na ten materac i się wypowiedzieć?
http://sklep.naturalniewyspani.pl/ma...60-medica.html
Stary 2015-08-11, 13:35   #3703
Fionka_31
Zakorzenienie

jenyyyy, ja już 12,5kg na plusie

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 13:36   #3704
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Fionka po Tobie nie widać
Stary 2015-08-11, 13:37   #3705
katarzynaxxx89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SweetViolet Pokaż wiadomość
Pochwalę się moim brzucholem. Jest tak ogromny, że jak ostatnio chciałam podejść do dużego lustra, bo coś mi do oka wpadło, to zatrzymałam się daleko przed nim i się dziwę o co chodzi. A to brzuch mnie zahamował
Ciekawe co to będzie w grudniu...

Fionka bo to tak zawsze jest, że każdy woli zwalić robotę na kogoś innego, ale żeby na kobietę w ciąży zwalać, to już czyste chamstwo.
Jaki fajny brzuszek no widać że ciążowy
katarzynaxxx89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 13:39   #3706
Fionka_31
Zakorzenienie

Cytat:

No i mam nadzieję, że,ona zostanie
a ja miałam odwrotnie, czyli w miarę znośny I trymestr, poprawa skóry, włosów i ogólnego wyglądu
słodycze do mnie mówiły co chwila
tż był święcie przekonany, że chłopak, ja w sumie też. dopiero od ok. 19 tyg zaczęłam myśleć inaczej i jednak będzie dziewczynka
ale jakby jednak siurek urósł to bym się nie obraziła
w ogóle muszę się w końcu zdecydować na imię, tak mi się podoba jak mówicie o swoich z imienia, a u mnie jest po prostu mała

Stary 2015-08-11, 13:41   #3707
Ani_qa
Zakorzenienie

Zjadłam rosół i dalej jestem głodna

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Cytat:
a ja miałam odwrotnie, czyli w miarę znośny I trymestr, poprawa skóry, włosów i ogólnego wyglądu
tż był święcie przekonany, że chłopak, ja w sumie też. dopiero od ok. 19 tyg zaczęłam myśleć inaczej i jednak będzie dziewczynka
w ogóle muszę się w końcu zdecydować na imię, tak mi się podoba jak mówicie o swoich z imienia, a u mnie jest po prostu mała
Fionka a lista się zawęziła? Bo chyba podawałaś jakieś typy?
Stary 2015-08-11, 13:43   #3708
hope_35
Raczkowanie

Witam się po drugich połówkowych (szpitalnych). Wszystko jest ok z Malutką, oprócz tego, że w przegrodzie międzykomorowej jest otwór. Mam skierowanie do poradni kardiologicznej. Malutka po tygodniu przybrała 50 gram.
Stary 2015-08-11, 13:44   #3709
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hope_35 Pokaż wiadomość
Witam się po drugich połówkowych (szpitalnych). Wszystko jest ok z Malutką, oprócz tego, że w przegrodzie międzykomorowej jest otwór. Mam skierowanie do poradni kardiologicznej. Malutka po tygodniu przybrała 50 gram.
Kochana wiem, że takie rzeczy często się zdarzają i nie oznaczają nic groźnego. Oby w poradni to potwierdzili
Stary 2015-08-11, 13:44   #3710
dolinka881
Zadomowienie

Cytat:
Fionka, Ty jesteś moim pocieszeniem tutaj, bo wszystkie inne albo chudną, albo max +3kg mają:p
U mnie już 8kg na plusie B)
dolinka881 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 13:46   #3711
hope_35
Raczkowanie

Cytat:
Kochana wiem, że takie rzeczy często się zdarzają i nie oznaczają nic groźnego. Oby w poradni to potwierdzili
Tak, wiem, ten otwór do końca ciąży może się zrosnąć, jest nadzieja. Konsultację mam za 2 tygodnie
Stary 2015-08-11, 13:46   #3712
Fionka_31
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dolinka881 Pokaż wiadomość
Fionka, Ty jesteś moim pocieszeniem tutaj, bo wszystkie inne albo chudną, albo max +3kg mają:p
ku...wa wychodzi, że ja najwięcej przytyłam haha, taka sportsmenka ze mnie haha

Stary 2015-08-11, 13:47   #3713
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:

Współczuję :/ jak się nie będą często powtarzać to tydzień wytrzymasz Oby to nie było nic poważnego...

I w gryce robaczków nie było jak rozumiem? Bo ja się przestraszyłam tymi robaczkami w gryce

Też tak uważam

Ja słyszałam, że Dada lubi odparzać albo uczulać... No ale wiadomo, że każde dziecko jest inne i trzeba spróbować i szybko reagować w razie czego

To ja miałam całkiem inaczej! Nic się nie działo na twarzy, na początku miałam ochotę na ostre, ale nie mogłam. Herbaty wypijałam dużo
Dopiero później pod koniec I trymestru zaczęłam pochłaniać słodkie i w drugim trym.zdarzały się jakiś wypryski na twarzy ale nie jakoś dużo.

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Dziewczyny czy mogłybyście zerknąć na ten materac i się wypowiedzieć? rosi:
http://sklep.naturalniewyspani.pl/ma...60-medica.html
Siostra używa Dady i jest ok, ale wlasnie to zależy od,skóry dziecka, więc,trzeba będzie próbować

Z materacem nie pomogę, bo jeszcze w ogóle o nich nie czytałam ;/

a te ochraniacze na materac to taka ceratka? I to pod prześcieradło sie naklAda? Ile sztuk tego kupujecie?

Cytat:
Ejj kurcze nie strasznie mnie, ze mialyscie odwrotnie nie no żartuje, mysle ze to może być różnie, w,necie też widziałam różne opisy a płeć ta sama, okaże się w grudniu
To myśl, myśl bo z imieniem to tak jakby bliżej juz do tego wszystkiego

A i w ogóle Sweetviolet widziałam Twój brzuszek i zapomniałAm napisac, piekny!

Ja kroję warzywa na,leczo, ale tego jest. Właśnie z czym jecie leczo? Makaron? Ziemniaki? Chleb?

Edytowane przez syylwuska
Czas edycji: 2015-08-11 o 13:49
Stary 2015-08-11, 13:47   #3714
Fionka_31
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, wiem, ten otwór do końca ciąży może się zrosnąć, jest nadzieja. Konsultację mam za 2 tygodnie
na pewno tak będzie

Stary 2015-08-11, 13:47   #3715
evciap0
Wtajemniczenie

Cytat:

Powodzenia

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

40/40
evciap0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 13:48   #3716
SweetViolet
Zadomowienie

Cytat:
A ja miałam z cerą jakąś masakrę, z włosami też, samopoczucie tragiczne :P Czyli niby na dziewczynkę Te przesądy są śmieszne ;D

Cytat:
Na pewno jeszcze się zrośnie

Cytat:
Napisane przez dolinka881 Pokaż wiadomość
E, ja mam 6 na plusie ;P A startowałam z konkretnej wagi ;P

synek
Czekamy na Kruszynkę 24/40
SweetViolet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 13:48   #3717
Fionka_31
Zakorzenienie

Cytat:
Zjadłam rosół i dalej jestem głodna

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Fionka a lista się zawęziła? Bo chyba podawałaś jakieś typy?
Weronika, Antonina, Alicja
a teraz doszło jeszcze: Paulina, Gabriela
więc wcale się nie zawęziła, wręcz się rozszerza, w każdym coś mi, albo tż nie pasi
ale wspólnie uznaliśmy, że nie możemy do małej mówić Wojtek

Stary 2015-08-11, 13:50   #3718
Ifcia513
Raczkowanie

Cytat:
Trzymaj się i daj znać co dalej...

Ifcia513 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 13:50   #3719
Fionka_31
Zakorzenienie

kalusia - kciuki!!!!

Stary 2015-08-11, 13:52   #3720
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Też myślę, że wszystko będzie ok i się zrosnie a wcześniej nie badaniach nie było tego widać? Jak sporo już przybrała na wadze

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości