Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. IX - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-11, 16:11   #271
Sandrusia91
Zadomowienie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. IX

no to ja już po

szyjka skrócona i rozwarcie jest no i jak będzie mnie bolało albo coś to mam do szpitala jechać..

chciał żebym przyszła jutro na ktg ale mam wizyte w czwartek to mówię że w czwartek przyjde a ten do mnie że do czwartku to mogę już urodzić itd

także teraz to tylko czekać :/

JULEK 16.08.2015
http://s10.suwaczek.com/201508161756.png
Sandrusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 16:13   #272
elcia88
Wtajemniczenie

Looo matko ja tu chce nadrabiać stary a tu nowy już tyle napisany. Witam się

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Dziewczyny ile z was będzie miało ten luksus porodu w szpitalu który dysponuje znieczuleniem?

Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
U mnie chyba nie dają tak o.
elcia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 16:14   #273
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

Cytat:
Napisane przez loudres Pokaż wiadomość
Ok ja juz po wizycie. 34/35 tydz. A dziec co wyprawia w brzuchu. . Rośnie juz ma 3060! ! Aaa sumo.

Gin wziął posiew, zbadał mnie i i mówi że za miesiąc się zobaczymy tutaj nic nie widać żeby jakoś specjalnie chciał wychodzić.

I powiedziałam o moim bolacym kroczu to mi powiedział ze to nie krocze tylko spojenie lonowe mnie boli i zapewne przy przekręcaniu się na boki najbardziej. To nic niepokojącego.

Mały leży głowa w dole. Najważniejsze że wszystko dobrze. Na badaniu zgrywal grzecznego. Jak wyszłam to mnie skopal.

Ostatnio jak byłam to kazał mi liczyć ruchy, i teraz ponownie zwrócił mi na to uwagę żebym o tym pamiętała.
Jesli nic nie będzie się działo to za 3 4 tygodnie . Wizyta wiec u mnie częstotliwość wizyt sie nie zmienia.
teraz te dzieci to jakieś giganty !!

wymianki
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1112886
aakkzzii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 16:14   #274
Sandrusia91
Zadomowienie

no ale najważniejsze że to krwawienie to z powodu tej szyjki i mam się tym nie martwić

JULEK 16.08.2015
Stary 2015-08-11, 16:16   #275
Mediona
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez loudres Pokaż wiadomość
Ok ja juz po wizycie. 34/35 tydz. A dziec co wyprawia w brzuchu. . Rośnie juz ma 3060! ! Aaa sumo.

Gin wziął posiew, zbadał mnie i i mówi że za miesiąc się zobaczymy tutaj nic nie widać żeby jakoś specjalnie chciał wychodzić.

I powiedziałam o moim bolacym kroczu to mi powiedział ze to nie krocze tylko spojenie lonowe mnie boli i zapewne przy przekręcaniu się na boki najbardziej. To nic niepokojącego.

Mały leży głowa w dole. Najważniejsze że wszystko dobrze. Na badaniu zgrywal grzecznego. Jak wyszłam to mnie skopal.

Ostatnio jak byłam to kazał mi liczyć ruchy, i teraz ponownie zwrócił mi na to uwagę żebym o tym pamiętała.
Jesli nic nie będzie się działo to za 3 4 tygodnie . Wizyta wiec u mnie częstotliwość wizyt sie nie zmienia.
Gratulacje wizyty. Ale maly rosnie. Jak na drożdżach.

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
W czwartek przychodzi ekipa montować mi klimę Chociaż na końcowym etapie ciąży doznam ulgi

Rybnik- moje rodzinne miasto Koleżanka rodziła w Żorach i była bardzo zadowolona, kolejna będzie rodzić tam w listopadzie

Moje też

Masakra! A jakbyś przyszła z bólami porodowymi, to też by Ci kazali jechać do domu?

Super knajpa

I co tam z tym Twoim ciśnieniem?

Zuch chłopak

Mam po starszym synu Angelcare z monitorem oddechu
Ale nas się namnozylo z Rybnika. :sly:
19.09.2015 Mała Mi.
http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/21309
Mediona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 16:16   #276
elcia88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olkma Pokaż wiadomość
I to tak, ze jak siedze to musze miec nogi rozkraczone bo brzuch jest miedzy nimi, jak nogi złącze to brzuch mi lezy na nogach. Boli mnie wtedy ( brzuch ) bo tak jakby nogi wciskają sie w niego
No ja juz tez nie czuję się konfirtowo że zlaczonymi nogami. Brzuch już troxhe ciazy
Stary 2015-08-11, 16:17   #277
Małgosia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aakkzzii Pokaż wiadomość
teraz te dzieci to jakieś giganty !!
poloza na szkole rodzenia wspominala, ze teraz bardzo czesto rodza sie duze dzieci, co wynika z suplementacji witaminami przez ciężarne.

Nasz mały cud...

Małgosia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 16:19   #278
elcia88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
U mnie jest gaz za dopłatą i nie omieszkam z niego skorzystać

Blondynka17 założyłam ten ochraniacz na materac i tak to wstępnie wygląda.

Jaochraniacz założę jak opuszcze pierwszy piziom łóżeczka bo przecież dzidziol nie będzie teraz szalał po lozeczku
Stary 2015-08-11, 16:19   #279
Virves
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czarownica_tea Pokaż wiadomość
Dana- zgadzam się, że te upały potęgują naszą frustrację i dolegliwości

a ja zaraz człapię na lody z koleżanką z pracy i pogadam z nią o tych studiach doktoranckich. Napisałam już odwołanie i jutro wyślę, chyba, że wymyślą żebym się tam stawiła osobiście ehhh

za to cukry mam dziś niskie- zawsze jakiś pozytyw
brawa za cukry
Virves jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 16:25   #280
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

Cytat:
Napisane przez Małgosia89 Pokaż wiadomość
poloza na szkole rodzenia wspominala, ze teraz bardzo czesto rodza sie duze dzieci, co wynika z suplementacji witaminami przez ciężarne.
czyli zeby nie brać tych witamin ? ja i tak nie biorę już regularnie

wymianki
Stary 2015-08-11, 16:26   #281
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja czasem mam tak że dziecko się nie rusza dopiero jak pogłaskam brzuch czy ją pozaczepiam to ją budzę. macie tak ?
U nas to nawet wystarczy że pomyślę co tam u małego bo dawno się nie ruszał (w sensie godzinę temu ) i od razu mnie kopnie dla uspokojenia.
Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
W czwartek przychodzi ekipa montować mi klimę Chociaż na końcowym etapie ciąży doznam ulgi
O jaaaa, ale zazdroszczę!
Cytat:
Napisane przez Sandrusia91 Pokaż wiadomość
no to ja już po

szyjka skrócona i rozwarcie jest no i jak będzie mnie bolało albo coś to mam do szpitala jechać..

chciał żebym przyszła jutro na ktg ale mam wizyte w czwartek to mówię że w czwartek przyjde a ten do mnie że do czwartku to mogę już urodzić itd

No to kto wie czy nie będziesz z nami rodzić w klubie <21
Stary 2015-08-11, 16:28   #282
Sandrusia91
Zadomowienie

jaki puls mają wasze dzieciaczki na ktg jak jesteście ?

JULEK 16.08.2015
Stary 2015-08-11, 16:30   #283
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Zatrudnij do tego męża, będzie szczęśliwy

Jadę na basen
Żeby jeszcze był w domu

Cytat:
Napisane przez grita Pokaż wiadomość
Wcale się nie dziwię, co za partacze. Chyba pod koniec obcięłabym im wynagrodzenie za takie cyrki przy robocie...

No spokojnie, to dopiero 37 tydzień... Wiem, że po poprzednim porodzie w 36 tc nastawiłaś się, że wszystko też na pewno będzie wcześniej, ale luz, jeszcze synek ma czas żeby posiedzieć w brzuchu.

Nie ma co się tak spinać, bo i tak "cierpliwość jest najważniejsza" Jak dziecko nie będzie gotowe to się poród nie zacznie, i tyle.
Warto być aktywnym, próbować jakoś pomóc przygotować swój organizm do porodu, ale bez takiej spiny, bo się zamęczycie dziewczyny
Ja tam nie chce czekać. Kuźwa mam tego pasiorkowca czy jak to tam i dobrze by było, jakby mi wody nie odeszły, bo jak odejdą to musowo dziecku antybiotyk podawać.
Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Wróciłam z badań odpaliłam kompa i zasnęłam.
Oczywiście wchodzę do przychodni 2 babki i facet przede mną. Usiadłam sobie. Pielęgniarka otworzyła gabinet i powiedziała zapraszam: jak się zerwała jedna z bab to aż się kurzyło. Na oko w moim wieku. Chyba się bała, że wejdę pierwsza i zjem tę pielęgniarkę i nikomu krwi nie pobierze. Oczywiście jak szłam to całe towarzystwo się na mnie patrzyło a puścić to już nikt nie puścił...

czarownica_tea
Przykro mi :/. Znieczulica totalna... Znam to skądś. U mnie na uczelni dziewczyna była w ciąży, zarazili ją sepsą straciła dziecko a dziekan nie chciał jej przełożyć egzaminu wraz z egzaminatorką...

malaja86
Masakra. Współczuję, że tak się partaczą z robotą :/bianeczkaa
No dziwne to zachowanie lekarza:/. Jaki Ty lek bierzesz na serce? Ja cały czas biorę Acard75... Nie odstawiaj tych leków na serce żeby Ci się nic nie stało. Jak mi się szyjka skraca to mnie tak szczypie jakby ktoś mi tam szczypcami łapał.

misiskuku
Też jestem zdania, że kiedy dzieciak będzie gotowy to wyjdzie. Do terminu jeszcze trochę czasu. W te upały wcale super maleństwa się nie czują :/. Koleżanka co miała cesarkę w lipcu mówi, że mi zazdrości bo jej dziecko strasznie się męczy a jak ja urodzę to już będzie po tych upałach. Nie mam zamiaru nic przyspieszać. dobro dziecka jest dla mnie ważniejsze niż mój widzimiś kiedy bym chciała urodzić. Będzie chciał wyjść to wyjdzie.

margaritkaaa
To samo mam w nocy co Ty .

Sandrusia91
Mnie gin kazał jechać od razu na izbę przyjęć jak tylko pojawi się krew lub wody odejdą lub zaczną się regularne skurcze/ ból.
Kurde Metocard alo jakoś tak.
Cytat:
ty to się non stop denerwujesz
widzisz i to już jest jak dla mnie wskazanie!

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Mnie dzisiaj od rana boli brzuch i ciągle do toalety biegam Obstawiam, że to na tle "nerwowym" bo mam dzisiaj KTG nie w swojej placówce i nie wiem czego się spodziewać. Mój organizm niestety tak reaguje mimo że ja o tym nie myślę. A jeszcze dodać do tego 29 stopni w mieszkaniu to samopoczucie tragiczne
Raczej nie podziewałabym się nic innego. adanie jak badanie, wszędzie wygląda tak samo, nie ma się czym stresować.

Cytat:
Napisane przez oczarowana Pokaż wiadomość
Ich bin da

Ja będę miała takową możliwość,jednak jak znam realia mojego szpitala i myki jakie stosują to gówno dostanę w razie czego a nie zzo. BIKOZZZZZZZZZZZZZZZZZ...
oni stosują stary myk...kiedy jeszcze można podać znieczulenie nagle się okazuje,że anastezjologa NIE MA wgl bądź jest obecny podczas jakiejś operacji na innym oddziale. Wiec ja się nie nastawiam na zzo,że jak poproszę to dostanę.

Kurna jak mnie dzieciak wystraszył dziś na ktg. mało zawału nie dostałam. Tak leżę i obserwuje te skaczące parametry (znowu jakieś skurcze były w garnicach 20-40 %),mała była na poczatku słabo aktywna do tego bo poszłam tam miedzy innymi zbadać na czczo krew. i tak se obserwuje,obserwuje i nagle ginie puls dziecka na dwie,trzy sekundy i ☠☠☠ut skacze ze stu trzydziestu na sto siedemdziesiat pare,kilka razy sie taka sytuacja pojawiła,już byłam pos rana. Przyleciała położna i mówi zeby nie panikować bo aparat ma z☠☠☠czony system od wypluwania tego wydruku co wychodzi i jak się zacina rolka z papierem to ginie tętno na dwie,trzy sekundy.
ojapie dole co za kosmos z samego rana. jak wyszłam z ktg to miałam ochote z nerwów rzygnąć.
E, to u nas w szpitalu to było normą. A jak dziecko zmienia pozycję to też niknie tętno, skacze, także to nic nadzwyczajnego.

Cytat:
tak,mam od kilkunastu dni,na dodatek od kilku mam takie skurcze jakby w pachwinach-dziwne uczucie-jakby połaczenie tępego bólu,mega rozciągania mięśni i skurczu(takiego jak łapie w łydkach)-to sie pojawia kilka razy na dzień.nie wiem co to za szit?

ja małą czuję już w bożenie-w sensie nie palpacyjnym tylko tak ją czuje jakby tam już była głową a na 100% reką.poza tym mam okropne kłocia i ból w łechtaczce-jakby mi ktoś ją zduszał czymś-nie wiem czy to dziecko mi na jakieś nerwy nie uciska?

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

ooooo mam tak samo
Też mam te bóle aż do kolana czuję w jednej nodze.

Cytat:
Usłyszałam dzisiaj od znajomej "złotą myśl" bo się mnie zapytała gdzie i czy wgl plecy mnie bolą. Gdy jej powiedziałam,że ból czuję tylko pod łopatkami,w dole kręgosłupa-nie to ona mi odrzekła- to się ciesz,że boli cie tylko góra bo to zonacza,że nie bedziesz mieć krzyżowych.

ILE W TYM PRAWDY?
MAMUŚKI KTÓRE JUŻ RODZIŁY MOŻECIE SIĘ WYPOWIEDZIEĆ?

Wstydzę się zapytać o to swojego gina bo on czasami na moje pytanie tak dziwnie spojrzy,dziwnie sie uśmiechnie i zapyta-czy TO WYCZYTAŁAM W NECIE :/
a ja nadal będę ciemną masą :/
Hmm...mnie na dole plecy raczej nie bolały i faktycznie takich przy porodzie nie miałam.

Cytat:
no to ja już po

zazdroszcze, to teraz można powiedzieć, że już z górki. Ciesz się! Bo tu prawie każda z nas już czeka.
Widzisz, masz termin na dzień wcześniej niz ja i dla twojego gina to nie problem :/

Byłam w mieście, ołaziłam się jak wariatka. Ciężko było, bo bez tych leków trochę łapało, ale ni było źle. Gorszy upał. Widziałam jak przyglądały mi się dwie babki. Widziałam ich wyraz twarzy - ale ma baba przej ebane z tym brzuchem.

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 16:31   #284
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
no to ja już po

O ja Cię...
Stary 2015-08-11, 16:33   #285
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie dietetyczka w szpitalu odradzała witaminy. Powiedziała, że je siępowinno brać tylko jeśli jest potrzeba, niedobory a nie o tak o. Nie brałam przez obydwie ciąże.

A co do bolączek, to może któraś z was ma takie odczucia jak ja?? Otóż jak kupa idzie to mnie tak zaciska, że czuję jakby mi zaraz odbyt miało rozerwać, to taki kłująco ciągnący ból. Nie zawsze się pojawia.

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 16:33   #286
party_girl7
Zakorzenienie

Sandrusia no to nieźle, a boli Cie dalej brzuch czy przeszło?
Stary 2015-08-11, 16:34   #287
elcia88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez grita Pokaż wiadomość
Witam w nowym wątku

Po usg wszystko ok, Młody ma w 36t5d 3 kg, więc jest akurat Przepływy w porządku, wody w normie, łożysko już ma 3 stopień dojrzałości. Z wymiarów wychodzi akurat na swój wiek, niektóre kilka dni do przodu, inne parę do tyłu, ale uśredniając pokrywa się to z wiekiem ciąży
Lecę was nadrabiać gaduły
Gratuluję udanej wizyty u mbue dzidziol 2 tyg do przodu z waga. 33/34 tydz 2700 g
Stary 2015-08-11, 16:35   #288
malaja86
Rozeznanie

Sandrusia
Ja jakoś odpoczątku mam przeczucie że pierwsza urodzisZ
Stary 2015-08-11, 16:41   #289
Sandrusia91
Zadomowienie

boli dalej jak na @ :/

skurczy jak zwykle brak na ktg jak zawsze hehehe.

idę poleżeć trochę bo duszno na dworze i w ogóle padam już dzisiaj z tego stresu :/

JULEK 16.08.2015
Stary 2015-08-11, 16:43   #290
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
U nas to nawet wystarczy że pomyślę co tam u małego bo dawno się nie ruszał (w sensie godzinę temu ) i od razu mnie kopnie dla uspokojenia.

No to kto wie czy nie będziesz z nami rodzić w klubie <21
też tak mam
ostatnio nawet tż to powiedziałam że to dziwne strasznie jest, na o on że przecież jesteśmy połączone

wymianki
Stary 2015-08-11, 16:43   #291
melawen
Rozeznanie

Owieczkaa próbuje zacytować Twój jeden post a wstawia mi jakiś zupełnie inny o tuszach do rzęs; )
Ja bym nie wytrzymała z depilacja golarka. Wolę raz na jakiś czas i spokój. Odrastające
po goleniu strasznie kluja plus mam mocne podrażnienie zawsze. Przed porodem jeszcze z raz będę musiała zrobić.

Cytat:
Napisane przez Blondynka17 Pokaż wiadomość
Ja robie to samo do tego usiadlam na balkonie w cieniu pryskam sie woda i was nadrabiam 😉

Chcilam jechac gdzies z tz na tydzien i masakra nic wolnego nie ma

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Ooo a myslalm dzis o tym mówię do tz ze mam taki pomysl w glowie a ten ze mnie beke cisnie. A wiec to dziala?

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

U mnie tez sąsiad co chwila z faja na balkonie a ja mam obok okno ze sypialni i wszystko leci do domu. Jak sie mlody urodzi to chyba mu zwrócę uwage bo mnie to konkretnie wk***ia!

No najgorsze, że nie ma żadnego obowiązku Cie uszanować. My mamy balkon sasiadujacy przedzielony tylko mleczna szyba. I sąsiedzi z lewej,prawej i z góry palą. Od tych z góry czasem mam jeszcze pety na balustradzie albo świeżym praniu. Byłam już u nich ale nie otwierają
melawen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 16:50   #292
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

Cytat:
jaki puls mają wasze dzieciaczki na ktg jak jesteście ?
ja kochana nigdy nie miałam KTG

wymianki
Stary 2015-08-11, 16:52   #293
Blondynka17
Zadomowienie

Stal sie cud! Mamy burze wieje i pada "mrzawka" ale zawsze to cos! Siedze w oknie i mam zaciesz po uszy

Stary 2015-08-11, 16:57   #294
elcia88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
Hej. Sorki ze sie nie odzywalam wczoraj ale po wizycie jestem taka wsciekla ze cos bym rozniosla najchetniej. Bylam przekonana ze to bedzie 25 sierpnia a on do mnie ze mam przyjsc 31 na wizyte!!!!! ☠☠☠☠a opcja kolejnego ciecia to 1 wrzesnia a pozniej to juz po terminje dopiero. Chyba go ☠☠☠☠a po☠☠☠alo jesli ja bede tyle czekac. Moze jeszcze do polowy wrzssnia poczekajmy! Wczoraj odstawilam wszystkie rozkurczowe leki i skoro on nie chce to ja go wiecej prosic nie bede i oby samo sie wczesniej zaczelo. Matko jaka ja jestem wsciekla!!!!! 😠😠😠😤
Jak można tak przeciagac. Jeżeli są wskazane a to jak po terminie może cię przetrzymac
Stary 2015-08-11, 16:58   #295
Małgosia89
Zakorzenienie

Cytat:
moja ginekolog powiedziała, że na ostatni miesiąc mam odstawić witaminy
Ja biorę przez całą ciążę, ale mój synalek drobny jest

Nasz mały cud...

Małgosia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 16:59   #296
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
no to ja już po

Wow! Jak bliziutko rozwiązania

Cytat:
(...)
(...)

Cytat:
Napisane przez Blondynka17 Pokaż wiadomość
Stal sie cud! Mamy burze wieje i pada "mrzawka" ale zawsze to cos! Siedze w oknie i mam zaciesz po uszy

Aaaaaaa, gdzie taka boska pogoda?
Ja zapowiedziałam TŻowi, że jak u nas w końcu spadnie deszcz, to rozbiorę się do naga i będę skakać po dworze jak łania
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 17:04   #297
elcia88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Virves Pokaż wiadomość
Dzięki Bogu za Wizaż i za Was dziewczyny czytając Was bardzo się uspokoiłam i nie ogarniają mnie ataki paniki.

Wczoraj zaczęłam 35 tc. Do tego też nie mam skurczów i mały jest głową w dół, ale na szyjkę nie napiera. Lekarz, który badał mnie na IP stwierdził, że spokojnie palcem ją odpycha. Dostałam dwa razy dziennie nospe i luteinę i sobie leżę więc do poniedziałku powinnam jakoś przetrwać.
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. Trzymaj się,

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

Cytat:
Napisane przez malaja86 Pokaż wiadomość
Witam się w nowym wątku.
U nas dalej gorąco, robotnicy dalej zawalają sprawę. Jak są to tak 2-3 h dziennie. To juz trwa 4tygodnie. Trzeba nad nimi stać i zaraz jak sie odejdzie to wlasciwie uciekają. I nie odbierają telefony. Żenada

Dziewczyny trzymajcie się, ja jutro mam wizyte u gina i mam nadzieję, że uda mi sie z nim obgadać sprawę cc. Bo on jest średnio do tego nastawiony.
No masakra, nie to że upał to remont trwa tak długo. Współczuję. Powodzenia na wizycie

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Mten Pokaż wiadomość
To witam sie po stosunkowo przespanej nocy - sukces :-P usunęłam ok 23 o tylko o 3 była pobudka na siku a tak to spalam do 9:00 :-D
A teraz koniec spania bo sąsiad pod nami zacząl remont :-P Obstawialabym że skuwa kafelki właśnie :-P
Oj ja też w końcu od kilku dni pospalam. Chyba noc chlodniejsza była. W końcu czułam się wypoczeta.
Stary 2015-08-11, 17:07   #298
ridja devojka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Dziwczyny co robić w ten upał? W nocy spociłam się jak świnia i mały tłukł mi w żebra. Teraz też się ze mnie leje... chyba zaraz postawię miski z wodą żeby chociaż powietrze nawilzyć...
Ja byłam na basenie i pierwszy raz w te upały naprawdę się ochlodzilam! Super bosko. Woda chłodna jednak działa rewelacyjnie.
Cytat:
a dziś mam w planach lodową kąpiel dla stóp
Kurde miska w którą się mieszczą moje stopy pękła lekko i woda cieknie a też planowałam w wodzie z solą wymoczyc.
Cytat:
Jestem zwycięzcą - zrobiłam sobie pedicure. Malować nie malowałam ale i tak duma mnie rozpiera.
Ja od kilku miesięcy ciągle myślę że już nie dam rady ale daje. Teraz zmyłam lakier i dzisiaj jak mi się uda to pomaluje.

Cytat:
Ja z malowaniem właśnie mam wątpliwości bo niby się nie powinno do szpitala ani u rąk ani u nóg, także się powstrzymam.
U nóg tez nie?

Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
Stary 2015-08-11, 17:07   #299
elcia88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czarownica_tea Pokaż wiadomość
[B

Niestety woli współpracy ze strony SD nie ma. Mogę się odwołać ale nie dadzą mi urlopu doktoranckiego na czas macierzyńskiego a ciężko robić badania z niemowlęciem przy piersi
Co za brak zrozumienia. Dziady jedne
Stary 2015-08-11, 17:10   #300
party_girl7
Zakorzenienie

Ja paznokcie u nóg maluje, już wystarczy ze u rąk się powstrzymuje...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości