Panny Młode 2017 cz. 5 - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-11, 12:55   #1351
motylek825
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2017 cz. 5

To ja chyba zacznę szukać juz fryzjera i makijazystke, jeśli takie terminy na przód są ze wszystkim

"Dziś zasypiamy w białej kołdrze
a kiedyś zakopią nas w jednym grobie"
motylek825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 12:59   #1352
aguleekk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek825 Pokaż wiadomość
To ja chyba zacznę szukać juz fryzjera i makijazystke, jeśli takie terminy na przód są ze wszystkim
U mnie to chyba wina tego, że to małe miasto i za wielkiego wyboru nie ma.

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:
Napisane przez loloo Pokaż wiadomość
to my odwrotnie, bo przygotowania będą, ale nie będzie sesji poślubnej.
No ja jeśli miałabym ślub w grudniu to chyba sesji poślubnej też bym nie robiła. Zimowe zdjęcia byłyby fajne ale z naszą pogodą to pewnie będzie szaro i chlapa

20.08.2016
aguleekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 13:07   #1353
201801191006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aguleekk Pokaż wiadomość

No ja jeśli miałabym ślub w grudniu to chyba sesji poślubnej też bym nie robiła. Zimowe zdjęcia byłyby fajne ale z naszą pogodą to pewnie będzie szaro i chlapa
ale u nas to nie kwesta pory roku, latem też bysmy nie chcieli
201801191006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 13:12   #1354
motylek825
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aankaa092 Pokaż wiadomość
Witam, witam i o zdrowie pytam.
Właśnie wróciłam do Was, a 8.08 wróciłam z urlopu. Miałam tyle rzeczy do robienia, że nie dałam rady tu wcześniej zajrzeć.
Niestety nie dam rady nadrobić 45stron, ale mam nadzieję, że nic bardzo ważnego mnie nie ominęło. I mam nadzieję, że Was nic smutnego nie spotkało, tylko same radości.
Wczoraj skontaktowałam się z fotografami D&A photography i raczej to oni będą nam robić zdjecia. Chcą dużo kasy bo 3500 za pakiet, ale jest 2 fotografów, cudne zdjęcia <3. Niestety będę musiała dopłacić też za dojazd i nocleg więc jeszcze 600zł spokojnie będę musiała wydać. Ale ich zdjęcia tak mnie oczarowały, że nie chcę nikogo innego. A że kamerzysta odpadł, to mamy kasę na tych dwoje fotografów.
Zaczęłam szukać DJa, na razie znalazłam takich, co jeden puszcza muzykę a drugi jest wodzirejem, wygląda na zdjęciach, że zabawa jest przednia i ciekawe mają zabawy. Nie potrafię podać linku, bo go gdzieś zgubiłam, ale znajdę później
Mają też pedagoga dla dzieci jeśli ktoś chce, a u mnie będzie sporo dzieci.
Nie wime co jeszcze.....

Wiem! Skleiłam 2 zdjecia by zrobić "projekt" sukni. Już dodaję.
I wybrałam też już manicurzystkę, bo przed wyjazdem zrobiłam sobie pazury i wyszły pięknie

Święta racja! pokłony! Ja zrobiłam makijaż 8.08 Pannie Młodej o 11. Cały dzień i całe wesele jej wytrzymał Jeśli chodzi o utrwalacz to ja używam mojego naj naj naj naj sprawdzonego miliardy razy z Kryolanu
Fryzura... zależy czy wchodzi na twarz czy nie i czy fryzjer do zrobienia jej musi zamoczyć głowę klientki. Więc to zależy od fryzjera, najlepiej się od niego tego dowiedzieć
Super wyszła Ci ta sukienka moze projektantka powinnaś zostać

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Ja nie chce filmu z przygotowań, zdjęcia tak
I tez nie będziemy mieli sesji w plenerze.

Edytowane przez motylek825
Czas edycji: 2015-08-11 o 13:11
Stary 2015-08-11, 13:14   #1355
winterlly
Raczkowanie

Cytat:
Hej

Ale jestem w szoku... znalazłam sobie już jakiś czas temu makijażystkę, żaden salon, dziewczyna przyjmuje w domu. Napisałam do niej z myślą, że to jeszcze za wcześnie, a ona, że na 20.08.2016 ma już zapisane dwie osoby ze już wstępnie zajęta jest 11 i 12. No myślałam, że padnę, zapisałam się na 13. Jeszcze ona się mnie pyta czy ma zapisać tylko mnie czy jeszcze moją świadkową, a ja jeszcze nawet nie mam świadkowej
O rany, ale dobrze, że udało Ci się zapisać.
A ma ktoś może jakąś "mądrą" rozpiskę ile mniej więcej co trzeba zaklepać sobie? Kiedy idziecie do księdza pytać o termin? Jak to u Was wygląda?

Cytat:

Wiem! Skleiłam 2 zdjecia by zrobić "projekt" sukni. Już dodaję.
I wybrałam też już manicurzystkę, bo przed wyjazdem zrobiłam sobie pazury i wyszły pięknie

piękna!

Nam za 3 dni, 14 sierpnia minie 7 lat <3

Cały mój świat w Twojej osobie się streszcza

winterlly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 13:18   #1356
motylek825
Zakorzenienie

My idziemy do księdza w grudniu/styczniu. Mam nadzieje, ze uda mi sie go złapać na kolędzie

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Dziewczyny pisałam do salonu z sukniami ślubnymi czy mogliby mi podać ceny kilku sukienek i nic mi nie odpisali

Stary 2015-08-11, 13:29   #1357
aguleekk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winterlly Pokaż wiadomość
A ma ktoś może jakąś "mądrą" rozpiskę ile mniej więcej co trzeba zaklepać sobie? Kiedy idziecie do księdza pytać o termin? Jak to u Was wygląda?

Nam za 3 dni, 14 sierpnia minie 7 lat <3
My u księdza byliśmy przed Wielkanocą, ale tylko dlatego, że mama pytała księdza jak był po kolędzie kiedy mamy przyjść jeśli ślub w sierpniu 2016 i powiedział, że koło Wielkanocy możemy wpaść się zapisać.
Ale z tego co wiem, większość księży zapisuje dopiero tak około roku przed.

20.08.2016
Stary 2015-08-11, 13:42   #1358
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
To w takim razie ja 4 lata i 9mcy
Właśnie o Tobie pomyślałam

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Poza tym moja makijazystka nie przyjdzie mnie do domu malować.
Mnie też nie. Byłam w jednym salonie i u fryzjera i u kosmetyczki.

Cytat:
U mnie to chyba wina tego, że to małe miasto i za wielkiego wyboru nie ma.
U nas też małe a wystarczy 5mcy przed się zapisać
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 13:47   #1359
aguleekk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Właśnie o Tobie pomyślałam

U nas też małe a wystarczy 5mcy przed się zapisać

Może ta moja makijażysta jakaś mega popularna jest, nie mam pojęcia

20.08.2016
Stary 2015-08-11, 13:54   #1360
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Wybrałaś DJ'a kierując się zdjęciami?
co do makijażu to się nie martwię,bo mam makijazystkę,z której jestem zadowolona. Chodziło mi o wlosy.
Nie, nie wybrałam jeszcze na razie tylko go zapisałam. Najpierw robię listę a potem.... nie wiem co zrobię nie mam wesel, nie mam jak sprawdzić DJa czy zespół siostra cioteczna podesłała mi jakiegoś DJ, ale mi się nie spodobał przez jeden filmik na stronie.

Cytat:
A co do tego utrwalacza to który proponujesz? Ja jako amatorka mogę sobie go normalnie stosować do weekendowego makijażu?

Sama się bedziesz malować na ślub?

Własnie zapomniałam dopisac-suknia super. I powiem ci,że nawet chyba sobie go zapiszę Ten dół

Jakos tak, po prostu mi się nie podobają Wolałabym to zamienić na więcej zdjęc z wesela na przykład
Tak, możesz go sama kupić i stosować. Nikt nie sprawdza czy jesteś wizażystą czy nie ale lepiej by ktoś cię "spsikał", bo jak za blisko się to zrobi,to działa jak lakier do włosów- robi się skorupa
Nie, miałam wizażystkę, ale powiedziała m, że pewnie już będzie w Poznaniu i nie da rady mnie pomalować. Mam na oku jeszcze dwie z Lublina, które biorę pod uwagę.

Dziękuję Ten dół mnie oczarował jakiś czas temu i nie wyobrażam sobie sukni z innym dołem chciałabym wyglądać trochę jak rusałka/elf na ślubie i mieć swobodę ruchów

Wiele osób nie lubi z przygotowań zdjęć. Jeszcze jak zapinanie koszuli mi nie przeszkadza, czy ujęcie wiszącej sukni, tak zakładanie sukni to coś dla mnie tak intymnego, że nie chcę takich zdjęć. Będę chciała z zakładania biżuterii, butów- ok, ale nie sukni Ja będę mieć właśnie takie zdjecia, wszystko, ale bez zakładania sukni
Cytat:
Super wyszła Ci ta sukienka moze projektantka powinnaś zostać
Ja nie chce filmu z przygotowań, zdjęcia tak
I tez nie będziemy mieli sesji w plenerze.
Dziękuję
Projektantką nie zostanę bo ja potrafię tylko w głowie coś zrobić, jak przychodzi do narysowania to wychodzi karykatura podobnie z robieniem biżu, szyciem i paroma innymi.
To tylko kolaż, z 2 sukienek zrobiłam jedną Ale też nie podoba mi się koronka z górnej, bardziej chodziło mi o krój góry niż o materiał z jakiej jest zrobiona. Też będę chciała koronkę na górze sukni, ale nie wiem jeszcze jaką

O, czemu bez sesji w plenerze? Ja na nią właśnie najbardziej liczę

Panna młoda z 8.08 którą malowałam miała fotobudkę. Zastanawiam się czy samej też nie wziąć razem z księgą gości (od razu wklejają zdjęcia do albumu i można się na kolorowo wpisać pod zdjęciem)

Edytowane przez aankaa092
Czas edycji: 2015-08-11 o 13:59
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 14:00   #1361
201801191006
Konto usunięte

Cytat:
O, czemu bez sesji w plenerze? Ja na nią właśnie najbardziej liczę
bo nam się nie podobają po prostu
tzn jak ktoś ma ładną sesję to ok, ale co do naszej nie jesteśmy przekonani więc nie będzie.
Stary 2015-08-11, 14:03   #1362
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loloo Pokaż wiadomość
bo nam się nie podobają po prostu
tzn jak ktoś ma ładną sesję to ok, ale co do naszej nie jesteśmy przekonani więc nie będzie.
No jak tak, to tak

Z innej beczki.... jak patrzę na twój avatar, to wydaje mi się, że jesteś Alutką jakbym z nią rozmawiała

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Cytat:
piękna!
Dziekuję
Stary 2015-08-11, 14:04   #1363
201801191006
Konto usunięte

Cytat:

z innej beczki.... Jak patrzę na twój avatar, to wydaje mi się, że jesteś alutką :d jakbym z nią rozmawiała :d
:d :d
Stary 2015-08-11, 14:23   #1364
motylek825
Zakorzenienie

Aankaa092 nie jestem jeszcze przekonana do sesji w plenerze bo slub to jedyny dzien do ktorego tak sie przygotowujemy i to on jest tym jedynym. W plenerze dla mnie to juz nie to samo co zdjęcia z dnia slubu i na dodatek my z zagranicy i nie wiem czy damy radę to zrobic czasowo .

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Moze zmienię zdanie, dwa lata jeszcze zostały

Stary 2015-08-11, 14:36   #1365
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Aankaa092 nie jestem jeszcze przekonana do sesji w plenerze bo slub to jedyny dzien do ktorego tak sie przygotowujemy i to on jest tym jedynym. W plenerze dla mnie to juz nie to samo co zdjęcia z dnia slubu i na dodatek my z zagranicy i nie wiem czy damy radę to zrobic czasowo .

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Moze zmienię zdanie, dwa lata jeszcze zostały
No, zobaczycie za 2 lata A jak z fotografem, płacicie mu mniej bez pleneru?

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Chciałbym wam pokazać suknię ślubną którą znalazłam przez przypadek na internecie. Nie mogę znaleźć za to dobrego źródła zdjęcia. Nie wiem co to za salon ani co to za sukni,a ale chciałbym ją przymierzyć.... jest piękna! Może któraś z was ją kojarzy?
http://pinstake.com/suknia-%C5%9Blub...vLXJhbWleanBn/
Stary 2015-08-11, 14:50   #1366
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem,że w niektorych miejscach nawet rok przed. U mnie jak przyjdzie się pół roku to potrafi wyśmiać. Ale pójdę na początku 2017 i mnie to nie interesuje,niech zapisuje. Pozniej moze miejsca nie bedzie.

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Cytat:

Panna młoda z 8.08 którą malowałam miała fotobudkę. Zastanawiam się czy samej też nie wziąć razem z księgą gości (od razu wklejają zdjęcia do albumu i można się na kolorowo wpisać pod zdjęciem)
Mnie szkoda kasy,ale sama w sobie fotobudka mi się podoba. Chociaż znajoma była na weselu,gdzie była i powiedziała,że totalny niewypał. Ludzie niby mieli robić wklejanie do księgi gości,a tego nie robili i takie tam,.

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Cytat:
[/COLOR]Chciałbym wam pokazać suknię ślubną którą znalazłam przez przypadek na internecie. Nie mogę znaleźć za to dobrego źródła zdjęcia. Nie wiem co to za salon ani co to za sukni,a ale chciałbym ją przymierzyć.... jest piękna! Może któraś z was ją kojarzy?
To jakaś w stylu greckim powiedziałąbym. To może to wpisz w google i na coś trafisz nie dla mnie,bo poszerza biodra.
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 15:00   #1367
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
A jak z fotografem, płacicie mu mniej bez pleneru?
U nas tak
No ale my mieliśmy plener, nie wyobrażam sobie nie mieć
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 15:23   #1368
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem,że w niektorych miejscach nawet rok przed. U mnie jak przyjdzie się pół roku to potrafi wyśmiać. Ale pójdę na początku 2017 i mnie to nie interesuje,niech zapisuje. Pozniej moze miejsca nie bedzie.

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Mnie szkoda kasy,ale sama w sobie fotobudka mi się podoba. Chociaż znajoma była na weselu,gdzie była i powiedziała,że totalny niewypał. Ludzie niby mieli robić wklejanie do księgi gości,a tego nie robili i takie tam,.

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

To jakaś w stylu greckim powiedziałąbym. To może to wpisz w google i na coś trafisz nie dla mnie,bo poszerza biodra.
No własnie widziałam ich fotobudkę i ludzie się fajnie przy niej bawili. Na stronie są też zdjęcia z księgi gości z wesela, więc wklejają. Ale ta zabawa trochę kosztuje, bo coś koło 600-800zł za 3h.

Suknia trochę poszerza, ja pewnie też bym źle w niej wyglądała (mam szerokie biodra i małe piersi), ale chciałabym ją przymierzyć by się przekonać czy tak czy nie już szukałam w google i nic nie wyskakuje
Stary 2015-08-11, 15:43   #1369
renia92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butcher_girl Pokaż wiadomość
Tż dostał propozycję wyjazdu do Niemiec -jest aktualna. Wyjechałby już za 3 tygodnie... widzę,że już zmienił nastawienie. Nie jest tak,ze mówi,że jedzie i koniec. Powiedział,że potem można porozmawiać. Widzę, że mu przeszło to zachłyśnięcie się wyjazdem.
Potem się zaśmiał i powiedział, że mnie uśpi, wsadzi w bagaż i pojadę z Nim
Dobrze, że doszliście do porozumienia

Cytat:
Pochwal się Gratki
Kamerzystę wzięliśmy takiego zwykłego, ale można ustalić długość filmu, ma lustrzankę jeśli chcemy i jak pokazywał mi przykładowe filmy to całkiem fajnie to wygląda. 1500 zł płacimy

DJ mamy Piotra Gładkowskiego, stronę ma kiepską, ale spotkanie bardzo pozytywnie wypadło plus na kieleckim forum dziewczyny bardzo go polecały. Prowadzi zabawy, ustala wszystko z Tobą, DJ i wodzirej w jednym. Płacimy 1900 zł.
Mam nadzieję, że się sprawdzi.

Cytat:
Napisane przez tocopiekne Pokaż wiadomość
do mojej makijazystki trzeba się zapisywać 1,5roku wcześniej niestety. Jak ktoś ma fach w ręku to i ma dużo roboty
ja nie wiem, gdzie ja znajdę dobrą makijażystkę, bo u mnie na odludzi dziewczyny niby robią makijaże, ale kosmetyki mają gorsze niż ja w kosmetyczce, a chciałabym coś trwałego.

Cytat:
Uwierz mi moje włosy przeszły wiele i długo fryzura nie wytrzymuje. Mam za cięzkie wlosy chyba..
no chociaż w sumie włosy mozna najpierw, chodzilo mi bardziej,że najpóźniej jak się da
Bo nie wyobrazam sobie jak niektórzy mają fryzjera o 8,a slub o 17.
Ja to samo. Mam cienkie i proste włosy. Ułożenie ich graniczy z cudem

Cytat:
My idziemy do księdza w grudniu/styczniu. Mam nadzieje, ze uda mi sie go złapać na kolędzie
Ja tak samo planuje

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
U nas tak
No ale my mieliśmy plener, nie wyobrażam sobie nie mieć
Ja na początku chciałam zrezygnować z pleneru, ale teraz sobie myślę, że to fajna pamiątka

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Cytat:
No własnie widziałam ich fotobudkę i ludzie się fajnie przy niej bawili. Na stronie są też zdjęcia z księgi gości z wesela, więc wklejają. Ale ta zabawa trochę kosztuje, bo coś koło 600-800zł za 3h.
Dla mnie fotobudka na weselu to zbędny wydatek
Stary 2015-08-11, 15:52   #1370
motylek825
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, bez pleneru wtedy wyjdzie mniej

Stary 2015-08-11, 16:06   #1371
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, bez pleneru wtedy wyjdzie mniej
acha. No to spoko Zastanawiam się tylko, czy jeśli się jednak zdecydujecie to będziecie musieli dopłacić tyle ile opuścił czy więcej (niektórzy są trochę chamami i potrafią tak zrobić)
Stary 2015-08-11, 16:34   #1372
Masza23
Raczkowanie

Dziewczyny a jakiej kolorystyce cieni myślicie? Spinacie włosy?
Masza23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 16:50   #1373
zambeza
polaczek cebulaczek

Cytat:
Napisane przez Masza23 Pokaż wiadomość
ja chyba pojde w brązy, beże i złoto. tak mi chyba najbardziej pasuje no ale zobaczymy na probnym co mi wizazystka zaproponuje.

a co do wlosow to nie wiem, chcialabym zwykle rozpuszczone wlosy i fale, ale boje sie ze po godzinie sie rozprostuja. a upinac nie lubię... Moze jakos na bok zepne je i beda po jednej stronie zwisac

a ty masz juz jakas koncepcje?
zambeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 16:56   #1374
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Cieni w sensie na oko?
Mam wiele czasu,przez te dwa lata może wejdzie coś innego, modnego w makijazu Ale na dzien dzisiejszy tylko mocna kreska na oko i mocne usta,bez cieni.
Albo chce mocne oko i delikatne usta,albo delikatne oko,a mocne usta.
na dzien dzisiejszy wole mocne usta
Co do włosów to chciałabym cos takiego
Stary 2015-08-11, 17:01   #1375
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Cytat:

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Dziewczyny pisałam do salonu z sukniami ślubnymi czy mogliby mi podać ceny kilku sukienek i nic mi nie odpisali
mi nigdzie nie podawali tylko cos w stylu: zapraszamy na spotkanie to omowimy szczegoly ;/

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Chciałbym wam pokazać suknię ślubną którą znalazłam przez przypadek na internecie. Nie mogę znaleźć za to dobrego źródła zdjęcia. Nie wiem co to za salon ani co to za sukni,a ale chciałbym ją przymierzyć.... jest piękna! Może któraś z was ją kojarzy?
ladna aczkolwiek do mnie slabo trafiaja rzeczy na jedno ramie
Mimo wszystko... SPRÓBUJ!
Powiedziało serce...

16.06.2017
89anioleknh89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 17:01   #1376
malgosiaw123
Zakorzenienie

Żartuje z tymi włosami

chciałabym spięte w ten sposób:

to drugie foto
Ale nie wiem czy bedzie mi dobrze. Zresztą wolę się w rozpuszczonych. A jak się zdecyduje na wianek to na pewno rozpuszczone i fale.
Stary 2015-08-11, 17:09   #1377
Masza23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
ja chyba pojde w brązy, beże i złoto. tak mi chyba najbardziej pasuje no ale zobaczymy na probnym co mi wizazystka zaproponuje.

a co do wlosow to nie wiem, chcialabym zwykle rozpuszczone wlosy i fale, ale boje sie ze po godzinie sie rozprostuja. a upinac nie lubię... Moze jakos na bok zepne je i beda po jednej stronie zwisac

a ty masz juz jakas koncepcje?
Co do oczu to albo tak jak Ty plus czarna kreska, albo typowe smoky czy jak to się pisze. Usta delikatne.a włosy rozpuszczone plus welon i coś w rodzaju diademu. Myslicie ze diadem to kicz?
Masza23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 17:14   #1378
motylek825
Zakorzenienie

Cytat:
Cieni w sensie na oko?
Mam wiele czasu,przez te dwa lata może wejdzie coś innego, modnego w makijazu Ale na dzien dzisiejszy tylko mocna kreska na oko i mocne usta,bez cieni.
Albo chce mocne oko i delikatne usta,albo delikatne oko,a mocne usta.
na dzien dzisiejszy wole mocne usta
Co do włosów to chciałabym cos takiego
Nie mogłam uwierzyć patrzę patrzę mowię o matko serio? na szczęście post niżej info, że to żart hahahaha

Ja chce mieć jakiegoś koka, tak upięte po prostu jak cos znajdę to tez wam podeśle u kuzyna na weselu miałam ładna fryzurę moze znajdę gdzieś od tylu i wam wstawię

Stary 2015-08-11, 17:14   #1379
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Co do oczu to albo tak jak Ty plus czarna kreska, albo typowe smoky czy jak to się pisze. Usta delikatne.a włosy rozpuszczone plus welon i coś w rodzaju diademu. Myslicie ze diadem to kicz?
Dla mnie trochę tak. to takie na siłę bycie księżniczką bo mnie diadem kojarzy się z taką pseudokoroną, jak moje lalki Barbie miały Lepiej jakąś ładną opaskę.
Ja uwielbiam smoky eyes,ale nie chce wyglądac zbyt wyzywająco, wulgarnie. Biel i zbyt mocny makijaż średnio bedzie mi współgrał. Wolę troche tak naturalnie, świezo wyglądać. No bo jak już mam miec podkreslone usta to daruję sobie smoky.
Stary 2015-08-11, 17:15   #1380
motylek825
Zakorzenienie

Ja oko na pewno mocniejsze a delikatniejsze usta

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości