|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2017 cz. 5
To ja chyba zacznę szukać juz fryzjera i makijazystke, jeśli takie terminy na przód są ze wszystkim
|
#1352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- No ja jeśli miałabym ślub w grudniu to chyba sesji poślubnej też bym nie robiła. Zimowe zdjęcia byłyby fajne ale z naszą pogodą to pewnie będzie szaro i chlapa
|
|
|
|
|
#1353 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze projektantka powinnaś zostać ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Ja nie chce filmu z przygotowań, zdjęcia tak ![]() I tez nie będziemy mieli sesji w plenerze.
"Dziś zasypiamy w białej kołdrze a kiedyś zakopią nas w jednym grobie" Edytowane przez motylek825 Czas edycji: 2015-08-11 o 13:11 |
|
|
|
|
#1355 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ma ktoś może jakąś "mądrą" rozpiskę ile mniej więcej co trzeba zaklepać sobie? Kiedy idziecie do księdza pytać o termin? Jak to u Was wygląda? Cytat:
Nam za 3 dni, 14 sierpnia minie 7 lat <3
|
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
My idziemy do księdza w grudniu/styczniu. Mam nadzieje, ze uda mi sie go złapać na kolędzie
![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Dziewczyny pisałam do salonu z sukniami ślubnymi czy mogliby mi podać ceny kilku sukienek i nic mi nie odpisali
|
#1357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale z tego co wiem, większość księży zapisuje dopiero tak około roku przed. |
|
|
|
|
#1358 | |
|
Konto usunięte
|
Właśnie o Tobie pomyślałam
![]() Mnie też nie. Byłam w jednym salonie i u fryzjera i u kosmetyczki. Cytat:
|
|
|
|
|
#1359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może ta moja makijażysta jakaś mega popularna jest, nie mam pojęcia
|
|
|
|
|
#1360 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na razie tylko go zapisałam. Najpierw robię listę a potem.... nie wiem co zrobię nie mam wesel, nie mam jak sprawdzić DJa czy zespół siostra cioteczna podesłała mi jakiegoś DJ, ale mi się nie spodobał przez jeden filmik na stronie.Cytat:
ale lepiej by ktoś cię "spsikał", bo jak za blisko się to zrobi,to działa jak lakier do włosów- robi się skorupa ![]() Nie, miałam wizażystkę, ale powiedziała m, że pewnie już będzie w Poznaniu i nie da rady mnie pomalować. Mam na oku jeszcze dwie z Lublina, które biorę pod uwagę. Dziękuję ![]() chciałabym wyglądać trochę jak rusałka/elf na ślubie i mieć swobodę ruchów ![]() Wiele osób nie lubi z przygotowań zdjęć. Jeszcze jak zapinanie koszuli mi nie przeszkadza, czy ujęcie wiszącej sukni, tak zakładanie sukni to coś dla mnie tak intymnego, że nie chcę takich zdjęć. Będę chciała z zakładania biżuterii, butów- ok, ale nie sukni Ja będę mieć właśnie takie zdjecia, wszystko, ale bez zakładania sukni ![]() Cytat:
Projektantką nie zostanę bo ja potrafię tylko w głowie coś zrobić, jak przychodzi do narysowania to wychodzi karykatura podobnie z robieniem biżu, szyciem i paroma innymi. To tylko kolaż, z 2 sukienek zrobiłam jedną Ale też nie podoba mi się koronka z górnej, bardziej chodziło mi o krój góry niż o materiał z jakiej jest zrobiona. Też będę chciała koronkę na górze sukni, ale nie wiem jeszcze jaką ![]() O, czemu bez sesji w plenerze? Ja na nią właśnie najbardziej liczę ![]() Panna młoda z 8.08 którą malowałam miała fotobudkę. Zastanawiam się czy samej też nie wziąć razem z księgą gości (od razu wklejają zdjęcia do albumu i można się na kolorowo wpisać pod zdjęciem)
Edytowane przez aankaa092 Czas edycji: 2015-08-11 o 13:59 |
|||
|
|
|
#1361 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z innej beczki.... jak patrzę na twój avatar, to wydaje mi się, że jesteś Alutką jakbym z nią rozmawiała ![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Dziekuję |
|
|
|
|
#1363 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
Aankaa092 nie jestem jeszcze przekonana do sesji w plenerze bo slub to jedyny dzien do ktorego tak sie przygotowujemy i to on jest tym jedynym. W plenerze dla mnie to juz nie to samo co zdjęcia z dnia slubu
i na dodatek my z zagranicy i nie wiem czy damy radę to zrobic czasowo .---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Moze zmienię zdanie, dwa lata jeszcze zostały
|
#1365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak z fotografem, płacicie mu mniej bez pleneru? ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Chciałbym wam pokazać suknię ślubną którą znalazłam przez przypadek na internecie. Nie mogę znaleźć za to dobrego źródła zdjęcia. Nie wiem co to za salon ani co to za sukni,a ale chciałbym ją przymierzyć.... jest piękna! Może któraś z was ją kojarzy? http://pinstake.com/suknia-%C5%9Blub...vLXJhbWleanBn/ |
|
|
|
|
#1366 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
nie dla mnie,bo poszerza biodra.
|
|||
|
|
|
#1367 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Suknia trochę poszerza, ja pewnie też bym źle w niej wyglądała (mam szerokie biodra i małe piersi), ale chciałabym ją przymierzyć by się przekonać czy tak czy nie już szukałam w google i nic nie wyskakuje
|
|
|
|
|
#1369 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kamerzystę wzięliśmy takiego zwykłego, ale można ustalić długość filmu, ma lustrzankę jeśli chcemy i jak pokazywał mi przykładowe filmy to całkiem fajnie to wygląda. 1500 zł płacimy ![]() DJ mamy Piotra Gładkowskiego, stronę ma kiepską, ale spotkanie bardzo pozytywnie wypadło plus na kieleckim forum dziewczyny bardzo go polecały. Prowadzi zabawy, ustala wszystko z Tobą, DJ i wodzirej w jednym. Płacimy 1900 zł. Mam nadzieję, że się sprawdzi. Cytat:
ja nie wiem, gdzie ja znajdę dobrą makijażystkę, bo u mnie na odludzi dziewczyny niby robią makijaże, ale kosmetyki mają gorsze niż ja w kosmetyczce, a chciałabym coś trwałego. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja na początku chciałam zrezygnować z pleneru, ale teraz sobie myślę, że to fajna pamiątka ![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
|
|
#1370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1371 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1372 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a jakiej kolorystyce cieni myślicie? Spinacie włosy?
|
|
|
|
#1373 |
|
polaczek cebulaczek
|
ja chyba pojde w brązy, beże i złoto. tak mi chyba najbardziej pasuje
no ale zobaczymy na probnym co mi wizazystka zaproponuje.a co do wlosow to nie wiem, chcialabym zwykle rozpuszczone wlosy i fale, ale boje sie ze po godzinie sie rozprostuja. a upinac nie lubię... Moze jakos na bok zepne je i beda po jednej stronie zwisac ![]() a ty masz juz jakas koncepcje?
|
|
#1374 |
|
Zakorzenienie
|
Cieni w sensie na oko?
![]() Mam wiele czasu,przez te dwa lata może wejdzie coś innego, modnego w makijazu Albo chce mocne oko i delikatne usta,albo delikatne oko,a mocne usta. na dzien dzisiejszy wole mocne usta ![]() Co do włosów to chciałabym cos takiego
|
|
|
|
#1375 | ||
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
|
|
#1376 |
|
Zakorzenienie
|
Żartuje z tymi włosami
chciałabym spięte w ten sposób: ![]() ![]() to drugie foto Ale nie wiem czy bedzie mi dobrze. Zresztą wolę się w rozpuszczonych. A jak się zdecyduje na wianek to na pewno rozpuszczone i fale. |
|
|
|
#1377 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na szczęście post niżej info, że to żart hahahaha ![]() Ja chce mieć jakiegoś koka, tak upięte po prostu jak cos znajdę to tez wam podeśle u kuzyna na weselu miałam ładna fryzurę moze znajdę gdzieś od tylu i wam wstawię
|
|
#1379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lepiej jakąś ładną opaskę. Ja uwielbiam smoky eyes,ale nie chce wyglądac zbyt wyzywająco, wulgarnie. Biel i zbyt mocny makijaż średnio bedzie mi współgrał. Wolę troche tak naturalnie, świezo wyglądać. No bo jak już mam miec podkreslone usta to daruję sobie smoky. |
|
|
|
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
Ja oko na pewno mocniejsze a delikatniejsze usta
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.

I mam nadzieję, że Was nic smutnego nie spotkało, tylko same radości.
ze już wstępnie zajęta jest 11 i 12. No myślałam, że padnę, zapisałam się na 13. Jeszcze ona się mnie pyta czy ma zapisać tylko mnie czy jeszcze moją świadkową, a ja jeszcze nawet nie mam świadkowej

ja nie wiem, gdzie ja znajdę dobrą makijażystkę, bo u mnie na odludzi dziewczyny niby robią makijaże, ale kosmetyki mają gorsze niż ja w kosmetyczce, a chciałabym coś trwałego.