|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. II
Cytat:
![]() jeszcze te upały w ogóle zabijają jakikolwiek głód ![]() Cytat:
bo ja wczoraj zrobiłam sałatkę z czerwoną fasolą i pół wieczora mnie skręcały jelita ![]() Ogólnie często mnie wzdęcia łapią.
![]() |
#3632 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kinga jesli mozesz dopisz mi polowkowe na 2.09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3633 | |
Zakorzenienie
|
ja mam pierś z indyka z ryżem i sałatą, właśnie mąż kończy szykować
![]() Cytat:
![]() ja się właśnie kiedyś zastanawiałam czy jakbym miała taką możliwość to czy bym korzystała z taniego żywienia się poza domem i w sumie to nie wiem ![]() ![]() Szkoda tylko ze nie chce mi się gotować żadnych wymyślnych potraw, a teraz w ten upał to już w ogóle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3634 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny wkońcu was nadrobiłam prawie 1000 postów musiałam przeczytać.
Gratuluję dziewczyną które znają płeć i trzymam kciuki za te z problemami. I mam do was pytanie czy wam też puchną nogi od upałów? ja obenie nie posiadam stóp tylko balniki w górach jakoś mi tak nie puchły
#3635 |
Zakorzenienie
|
E tam, klima to nie jest jakiś wielki koszt, mój mąż może wam zamontować
![]() Niunia, mi nie puchną jeszcze, ale pewnie niedługo zaczną. W końcu im większy brzuch, tym większy jego nacisk i niestety przepływy są utrudnione ![]() Dziś miałam dobry dzień, bo zrobią mi to wyrównanie w przyszłym miesiącu, a poza tym dostałam malpiego rozumu po tym lezeniu plackiem (bo dziś lepiej) i rzuciłam się na zakupy ![]() ![]()
#3636 |
Zakorzenienie
|
Mi też nie puchną ale ja ten magnez łyka i on chyba tez pomaga.
Madeline z ta torba to powiem Ci, że nie głupi pomysł, oczywiście nikomu szpitala nie życzę. ale jak mi wtedy przyszło leżeć to szybko dzwoniłam do znajomej co by mi piżamę kupiła bo w domu to jakieś koszulki, a i tak były za małe bo mi wtedy brzuch wywalił. Ubranie na dzień się znalazło ale spać nie miałam w czym. Szlafroki nie mam i nie wiem czy później będzie potrzebny ale jakiś cienki może kupię. Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-08-11 o 15:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3637 |
Zakorzenienie
|
No właśnie o to chodzi, że w razie czego jakieś getry i koszulka się znajdzie, choć pewnie też kupię niedługo jakieś ciążowe bo powoli zwiększam obwód. A w razie czego nie będę musiała więcej niż majtki i skarpetki wrzucać przed wyjazdem, a i mąż będzie miał ułatwione zadanie. A szlafrok właśnie udało mi się upolować fajny- cienki,przyjemny w dotyku i bardzo elastyczny (wiskoza) , do kolana i z rękawem do łokcia. Bo czasami w tych korytarzach oddziału jest niezły wygwizdów i może się przydać
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2015-08-11 o 15:47 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-08-11 o 16:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3639 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3640 |
Wtajemniczenie
|
A ja sie poprztylakam okropnie z TZ-tem pojechalam do przyjaciolki na noc. Chcialam zeby za nami zatesknil itd. Tylko jest maly problem ja tesknie chyba duzo bardziej i chcialabym byc juz z nim w domku. Ach glupia jestem... ukaralam tylko siebie...
#3641 |
Zakorzenienie
|
Magdusiaaa co się stało? Może nie warto czekać na jego krok i Ty zrób pierwszy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O kurcze nie pomyslalalam o tym ![]() Magdusia a o co Wam poszło? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3643 |
Wtajemniczenie
|
Chodze ostatnio caly czas podminowana i zloszcze sie o wszystko. Nawet nie wiem od czego sie zaczelo od slowa do slowa i wielka draka:-( wychodzilam z domu i czekalam az mnie zatrzyma ale nie zatrzymal. Ale juz jest ok. Zrobilam pierwszy krok. Zadzwonilam pogadalismy sobie i juz jest dobrze. Ale i tak dzis nie pojade do domku bo nie mam jak. Jestem 30 km od domu a teskie jakbym byla z 500. I az plakac mi sie chce bo nigdy tak bez wyjasnienia i rozmowy sie nie rozstawalismy. Nie moge sie doczekac jutra az go przytule. Ach te hormony:-(
#3645 |
Zakorzenienie
|
Magdusiaaa za to teraz bardziej docenicie siebie przez ten jeden dzień. Dobrze, że już rozmawialiście i jest ok
Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-08-11 o 17:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Magdusiaaa - ja też miałam takie fazy na kłótnie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3647 |
Zakorzenienie
|
Magdusia, ważne że każde już popatrzyło na siebie z innej perspektywy i jak tęsknicie, do będzie już super
![]()
#3648 |
Zakorzenienie
|
Mam i ja moja podusie ciekawe jak nam pójdzie
|
![]() ![]() |
![]() |
#3649 |
Zakorzenienie
|
Ooo jakie podusie macie? Bo mnie tak już plecy bolą czasem, że mogę nie jeść przez tydzień, ale muszę coś kupić. ..
#3650 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kurcze też myślałam ostatnio o takiej torbie awaryjnej,ale w tym miesiacu musze dwie karty kredytowe splacic wiec moze jednak poczekam do wrzesnia :-D
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3651 |
Zakorzenienie
|
Myślałam, że jestem sama z tymi kartami kredytowymi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3652 |
Zakorzenienie
|
U mnie delikatnie stopy puchna, wystarczy chwila z nogami powyzej linii ciala i juz jest ok.
Co do torby szpitalnej to dzisiaj jak od gina wyszlam to mnie natchnelo, bo w razie gdyby mi te szwy zakladali to nie mam takiej pizamki by w szpitalu byc :-\ Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#3653 |
Zakorzenienie
|
No to możemy robić powszechne pakowanie
![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Baby i niepozorna, to trzymam kciuki za spłatę kart. Nade mną wisi tylko rata za pralkę (jeszcze 8 zostało z 10),a już mam dyskomfort psychiczny. Nie wiem jak poradziłabym sobie z kartą. Mama ma ze mnie ubaw ze kupiłam jedną koszulę za luźną z myślą że będzie akurat na poród, ale co ja poradzę że lubię hurtowe zakupy...
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2015-08-11 o 19:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3654 |
Zakorzenienie
|
Też trzymam kciuki za spłatę wszystkich rat kart itp
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3655 |
Zakorzenienie
|
I kupiłam jeszcze gatki ciążowe z Rossmana na próbę, co to za cudo. jestem zachwycona. Tylko cena jest zabójcza, rozmiarówka zresztą też, bo wchodzę w L idealnie, Ale w opakowaniu przy metce były wymiary i tak akurat pasowało
---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Magda, jeśli tylko będziecie mieć wybrane to i tydzień przed porodem wystarczy ![]()
#3656 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie przestałam się mieścić w spodnie które są niby jak leginsy ale nie rozciągają w ogóle.. Były luźne bo się roztegowaly w praniu a teraz siedzę to mi źle. Za to przypomniałam sobie o spódnicy która kupilysmy z moją mamą na spole kiedyś - roz L na mnie wiecznie trochę luźny. I jest bosko <3 w końcu siedzę i nic mnie nie boli hah :-D wywalilo mi brzuch po weekendzie.. Myślałam że to wzdęcia bo trochę na pewno ale jednak nie aż tak bardzo jak myślałam..
|
![]() ![]() |
![]() |
#3657 |
Zakorzenienie
|
Magda to piona, mi też brzuch w jeden dzień wywaliło wręcz i pierońsko teraz skóra mnie swedzi. Pod ubraniami wyglądam jak najedzona, ale mam już ten sam problem co Ty. W dodatku bielizna już jest przyciasnawa. Mialyscie rację, że to będzie zjawiskowe jak armageddon
#3660 |
Zakorzenienie
|
Właśnie co to za majtki na jakiej promocji czy o co chodzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:23.