|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3691 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. II
Cytat:
![]() a cykle miałam rozregulowane, okres raz na pół roku przy PCOS i mikrogruczolaku przysadki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3692 |
Zadomowienie
|
I tak wiadomo, że te terminy są orientacyjne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3693 |
Zakorzenienie
|
I pewnie od połowy grudnia do połowy stycznia rozpakujemy się w 90%
#3694 |
Zakorzenienie
|
kogiel gratki
![]() med ja 20 tydzień zaczęłam, więc to Ty jesteś do przodu ![]() Dotka ja też doszłam do podobnych wniosków jakiś czas temu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3695 |
Zakorzenienie
|
Kurczę,to Czarnula ja się nie łapię już w tych tygodniach!
![]() Dotka, masz 100%rację ![]() ![]()
#3696 |
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj zaczynam 18 tydzień
![]() ![]() Byłam dziś na pobraniu krwi. Pojechałam dosyć wcześnie i byłam pierwsza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No bez kitu, naprawdę wypadałoby się puknąć w głowę, bo każdy mógłby się pomylić, już nie przyszło mu do głowy sprawdzać długość, zwłaszcza, że 3/4 a długie to nie jest jakaś kolosalna różnica jak szorty i długie spodnie. I też właśnie jestem zdania, że nie mam się o co czepiać, bo naprawdę robi na maksa dużo. A to, że pewne rzeczy mnie irytują, to już inna kwestia, ale nie są one aż tak istotne żeby takie cyrki odprawiać.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3698 |
Zakorzenienie
|
med dlatego ja napisałam że zaczynam
![]() ![]() koktajlowa graty ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3699 |
Zakorzenienie
|
Tz przeszło jeszcze wczoraj w samochodzie :-D zaczął się śmiać i nazywał mnie kapeluszem
![]() ![]() Ale miałam brzydkie sny :-( najpierw że coś z dzidziusiem było źle w brzuchu i w ogóle okazało się że przypadkowa lekarka popatrzyła na moje badania i była zszokowana że lekarz mnie nigdzie nie wysłał jeszcze i od razu do szpitala poszłam. A teraz przed wstaniem taki straszny że po urodzeniu dzieciątka wyszliśmy że szpitala tylko we dwoje, ja wpadłam w depresję, rozstalismy się z Tż i w ogóle chodziłam po ulicach taka mega przybita. A rano tz pojechał i jak się obudziłam to nawet nie miałam się do kogo przytulić :-( taka brzydka noc. |
![]() ![]() |
![]() |
#3700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3701 |
Zakorzenienie
|
Ale mam wrażenie na pociechę że coś czuję w brzuchu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3702 |
Zakorzenienie
|
magda
![]() Mój już się przyzwyczaił do mojego kalafiora ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3703 |
Zakorzenienie
|
A ja dziś zaczynam 19 tydzień
![]() ![]() Czarnula jak tam pogoda u Was? Kinga i jak Ci się spało? Dotka ja też czasem jak wynajdę powód do focha to masakra... Ostatnio się popłakałam i zrobiłam mega awanture, bo TŻ myślał o innym wózku niż ja, tzn. o innym kolorze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3704 |
Zakorzenienie
|
A co do kalafiora ciążowego to tak, ojj ja tez go mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3705 |
Zadomowienie
|
A ja nie robie awantur o byle co mężowi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3706 |
Zakorzenienie
|
niepozorna goracoooooo!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3707 |
Zadomowienie
|
A i wraz z początkiem 19 tygodnia znikają mi pryszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3708 |
Rozeznanie
|
Niepozorna to idziemy leb w leb
![]() Kalafior ciążowy tez mnie dopada, mam dosc siebie czasami. Co gorsza mam takiego lenia ze ciezko mi do czegokolwiek sie zmobilizować. Jak przyjdę z pracy to najchetniej kierunek łóżko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3709 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gratuluję rozpoczętych nowych tygodni. Niedługo wszystkie będziemy bliżej niż dalej.
Magda współczuję snu takie są najgorsze. Co do poduszki na poczatku mnie wkurzala, bo ja nie umiem się położyć i spać musze się przekręcić milion razy, a z nią to nie lada wyczyn, wiec położyłam na podłodze, ale gdy już przyszedł czas snu wzielam i przytulilam. Śpi się naprawdę fajnie my się lubimy, jest wygodna nie kładę się tak na brzuch i dziś rano mniej bolał. Ja polecam jak ktoś się zastanawia. |
![]() ![]() |
![]() |
#3710 |
Zakorzenienie
|
A ja Wlasnie czytałam że pierworodki na ogol rodza po terminie,ale.nie wiem ile w tym prawdy :-D
Ja to sie zacofana czuje bo dopiero w 15tyg jestem,nie wiem jak to mozliwe ze mam termin na 27.01 (dwa tygodnie różnicy w terminie w porównaniu z wami),a wy mnie o 4tyg zaawansowaniem ciazy wyprzedzacie :-D chyba nigdy tego nie ogarne. A,i firma juz ma pretekst zeby mnie wywalic,skarga na mnie przyszla. Wg.klientki bylam bezczelna,chamska i ja ignorowalam gdy chciala zapłacic za pozostanie w pokoju dluzej. Nie,ja po prostu powiedzialam je ze to niemozliwr bo hotel jest pelen,że mamy pokoj na zostawienie bagazu,drugi na wziecie prysznica,ta zaczela sie pluc ze pol godziny na prysznic to za mało itd. W końcu nie wytrzymalam i jej powiedzialam ze jesli nie zacznie mnie normalnie traktowac bez przeklenstw to nie bede z nía rozmawiac...i wczoraj przyszla skarga.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#3711 |
Zakorzenienie
|
Heh, ja Was nie rozumiem, nie mam napadow placzu, nie robie awantur Tztowi, kurka moja ciaza przebiega jakos tak bez humorow 😉
Swoja droga, te dziewczyny, ktore znaja juz plec, czy sprawdzilo sie Wam ze slynnym chinskim kalendarzem? Baby, to grubo ta baba pojechala.... Jest na to recepta, rzuc na nia klatwe i niech ja myszy zjedza za to ze ciezarnej ublizyla ![]() Wyslane z Lumia920. Edytowane przez Casaa Czas edycji: 2015-08-12 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#3712 |
Zakorzenienie
|
Mojej ciazy jeszcze nie widać w pracy i dlatego mi nie odpuszczaja :-( a ja ostatnie Trzy dni dwa razy sie za jakieś ☠☠☠☠☠☠☠y na meza obrazilam ale zrozumial.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#3713 |
Zakorzenienie
|
Casaa nie jesteś sama, ja też nie mam humorów, były w tym okresie może dwa czy trzy dnie gdzie mi było mega smutno i mogłam płakać, że jest wszystko źle i tyle. Nie zapominam, nie mam złości, nie kłócę się z nikim, a wręcz kocham mego męża jeszcze bardziej, za to że się tak opiekuje mną.
baby montana to nie fajnie, że ta skarga przyszła akurat teraz, a jak szefostwo odniosło się do tego, miałaś już rozmowę z nimi ? |
![]() ![]() |
![]() |
#3714 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi sie nie sprawdziło z chińskim kalendarzem miałam mieć córkę, a na wyszedł chłopak na 100% ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3715 | |
Zakorzenienie
|
Magdusiaaa kurka awantura wyglądała na porządną, dobrze, że wszystko szybko i dobrze się wyjaśniło
![]() Ile z Was jest już na półmetku ciąży ![]() Dotka90 Twój TŻ jest taki kochany, że pewnie nie przejmuje się takimi małymi ciążowymi foszkami ![]() Ja wczoraj baaaardzo obraziłam się na mojego gdyż wróciłam z pracy i nie było obiadu ![]() ![]() Cytat:
![]() I żeby było śmieszniej to u mnie jest najdziwniejsza sytuacja i najbardziej nieregularne miesiączki - ostatnia była 7. kwietnia ![]() magda1706 dobrze, że całą sytuację obróciliście w żart ![]() Mój TŻ też twierdzi, że w ciąży zrobiłam się strasznie przytrzymana i niestety muszę się z tym zgodzić ![]() A sen to na szczęscie tylko sen ![]() baby montana jeśli to prawda o pierworódkach to ja wyląduje w mamuśkach lutowych ![]() Co do sytuacji z pracą - była już rozmowa z szefostwem? Ale niefart z tą głupią skargą ![]()
![]() |
#3716 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ludzie na wakacjach zachowują się jak dzikusy. Brr... Nie zazdroszczę ![]() Cytat:
Klątwa ![]() ![]() Czaicie, że olx wczoraj mi odpisało że na to moje ZMIENNE IP wcześniej ktoś prowadził nielegalną działalność i teraz wszyscy, którzy dostaną to IP nic nie będą mogli zrobić na olx? Bo oni DLA BEZPIECZEŃSTWA go nie odblokują. Super, za chwilę połowa adresów IP będzie zablokowana bo olx nie potrafi w komputery i nie wie na czym polega ZMIENNE IP. I że sam numer nie generuje niebezpieczeństw, tylko użytkownik takowego, i jak użytkownik się zmieni, to już nie jest niebezpiecznie. Ale jest dla mnie rada! Zawsze mogę skontaktować się ze swoim dostawcą internetu i IP zmienić! Janusze internetu... ![]() Kijek im w tyłek. Z jednym sprzedawcą udało mi się skontaktować telefonicznie, reszta może też odpisze, ale niesmak pozostał ![]() O, i tak odnośnie tematu idealnych domów i zdjęć blogerów: MATAJA (uwielbiam ich artykuły, świetnie się je czyta) i NEBULE. Jak zobaczyłam zdjęcia bałaganu Alicji od razu zrobiło mi się lepiej. Uff ![]()
Edytowane przez hariett Czas edycji: 2015-08-12 o 10:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze nie,aż mi niedobrze na myśl ze musze iść dzisiaj do pracy,chyba jeszcze nigdy taka zdenerwowana nie bylam :-( Hariett-ale numer...przyznaj sie co nielegalnego dzialalas w internetach :-P
|
![]() ![]() |
![]() |
#3718 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3719 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3720 |
Zakorzenienie
|
Poprawilas mi humor :-D dzieki :-D
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.