|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 |
|
Rzabbocop
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)
Dzięki
![]() Brewko a pamiętasz fotki brzuchate przy choince? to ta sama bluzeczka a na rybkach sie nie znam ![]() były opisy ale zdjęcia przy nich wyblakłe więc nie zawsze wiedziałam co to za rybka |
|
|
|
#1352 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
ale śliczna jest fajne te rybki takie karpiowato-piraniowe jakieś, a tam morskie i słodkowodne były czy tylko morskie? Maglisko może tylko brudne ma, ale do doktora to dobry pomysł, niech obejrzy przy okazji czy wszystko z nim ok |
|
|
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
![]() jesteśmy całe i zdrowe i padamy na pyski jutro powinnam mieć trochę wolniej to pospamuję małż jutro idzie do szpitala,więc muszę go dopieścić,bo taki biedny i w ogóle ![]() Rzabbko-slicznotko Ty moja ja byłam w aquarium w Barcelonie-fajnie było z tymi rekinami nad głowąkto tam wstawiał fotki jeszcze i się nie załapałam -proszę na maila chyba Lide i Maglisa Magliso masz śliczną córcię i bardzo się zmieniła od maja wypiękniała i wydoroślała strasznie kotów nie lubię ale na zdjęciu fajnie wygląda-takie charakternyidę spatku-do juterka ślicznotki |
|
|
|
#1354 |
|
sophisticated
|
to się doczekałyśmy
![]() dobrej nocy Ann a i chciałam Wam jeszcze napisać, że złapałam Takietam mailem, jutro raniutko wylatują na swoją wyprawę, więc kciuki się przydadzą, żeby im tam szczęśliwie się układało ![]() no to dobranoc |
|
|
|
#1355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fotki doślę. Edit: masz na gmaila ![]() Mojego byś polubiła.
|
|
#1356 | |
|
Zakorzenienie
|
Fenkju
Bardzo fajne sliczne wszystkie dziewczyny i zainteresowane ale Rzabciu jestem pod wrażeniem Twoich golych rak i stop ![]() Cytat:
![]() I czekamy na więcej spamu ![]() |
|
|
|
|
#1357 |
|
Rzabbocop
|
Ann
dobranoc wszystkim i kolorowych ![]() Ivuś bo u nas całkiem ciepło dzisiaj bylo, nawet gorąco
|
|
|
|
#1358 |
|
Zakorzenienie
|
Pa, słoneczka.
|
#1359 |
|
Rozeznanie
|
Czesc Sloneczka!
Pozdrawiam Was z dalekiej Turcji! Dorwalam sie na chwile do netu. ![]() Szczegoly po powrocie. Papa |
|
|
|
#1360 |
|
Zakorzenienie
|
oooo gnomo super
![]() jak zobaczylam gnomo to sie zdziwilam czy to juz 2 tyg minely ![]() Ann dobrze ześ cala a co malzykowi? nic powaznego mam nadzieje...Iwuś gdzie jestes? to taka Twoja godzina spamowania
|
|
|
|
#1361 |
|
Rzabbocop
|
OOO Gnomo
![]() cześć Lide zafilmowałam się i idę spać
|
|
|
|
#1362 | |
|
Zakorzenienie
|
To macie fajnie
![]() Zazdraszczam ![]() Kolorowych Cytat:
Nałóg to jednak nałóg, co? ![]() Mówiłam, że to piekny kraj i wycieczka super i będziesz zadowolona Koniecznie sobie kup różne ich słodyczowe pychotki i kaszmirowy szal ![]() Co Wy już wszystkie śpicie?? buuu |
|
|
|
|
#1363 |
|
Zadomowienie
|
Czesc i kolorowych snow
Ale sobie dzisiaj pozwolilam - spalam az do 7mej Jak to wszysstkie a ja to co krowie spod ogona wypadlam.![]() Czesc Gnomo - czekamy z ustesknieniem na powrot i fotki (jak tam dietka na wycieczce ) PS: Snil mi siedzisiaj wizaz - ze kazda z nas po kolei odchodzila z wizazu i byly okronie nieprzyjemne slowa wymieniane i w ogole sytuacja byla bardzo napieta a mi bylo smutno - chyba ten Rzeski post tak mi wlazl do tych moich szarych komorek
|
|
|
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
No, ale gdzie jesteś skoro Cie nie ma?
![]() Wklejam moje przykładowe połączenia golfów z sukienką z prosba o porady i Wasze zdania w tym temacie skoro se strzeliłam taka droga sukienkę i mini no to postanowiłam chodzić w niej ile się da, czyli prawie co dzień a co ![]() No i na wieszaku są moje przykładowe golfy, mam w planie zakup innych kolorów, ale chcę żebyście zobaczyły, co i jak pasuje lub nie oczywiście musicie tez brać pod uwagę moją urodę czyli blada z czarnymi włosami. Niestety kolory przekłamane będę się starała jakoś opisać bardziej ![]() 1. czarny golf - myslę, że musze dorzucić coś na szyję, bo za smutno i za buro będzie. Wzięłam takie korale z YR niby bursztynki na rzemyku-gumce, ale nie wiem, czy jakies inne by się lepiej nie nadały?? No i np. do czarnego golfu to rajstopy brązowe czy czarne? buty mam czarne. 2. Blady różo-fiolet. To jest coś w zimnym odcieniu, a tu wyszło, jak blady róż to jest lawenda bardzo słaba. Nie wiem wydaje mi się, że pasuje w realu, ale na tym zdjęciu jakoś tak barbiowato ![]() 3. Przekłamanie w ogóle wyszedł burak a to jest mocny, ciemny stonowany fioleto-burak. W realu ciemniejszy i nie tak żarówiasty. Nie wiem czy pasuje, wydawało mi się, że tak, ale nie wiemcdn. |
|
|
|
#1365 |
|
Zakorzenienie
|
cd zdjęć
Lide - a propos Twojego snu to odkąd pamiętam od czasu do czasu ktos odchodził z Wizażu. Chyba tylko na poczatku, nie Rzabciu, gdzie było bardzo małe grono ludzi nikt sie nie obrażał, nie było spzreczek, jakoś tak fajnie rodzinnie było i wtedy nikt nie odchodził, wręcz przeciwnie to moje spostrzeżenia, może Rzabcia ma inne.No i teraz nastąpi połączenie sukienki z różnymi golfami czerwonymi. Może Wam się zdawać, że to ten sam golf, ale te czerwienie mają różne odcienie, ciężko uchwycić róznice aparatem. 1. czysta czerwień. Ani bordo ani pomarańcz, po prostu czysta. Stonowana. 2. czerwień bardzo wyrazista, czysta z domieszką kropli jasniejszej czerwieni albo pomarańczu. Soczysta. 3. Czerwień winna, z nitką złotą. Właściwie 2 i 3 bardzo zblizone do odcienia w realu, na 99%. Pierwsza tylko zbyt jaskrawa i z domieszką czegoś jakby różu, w realu tego nie ma. Czekam na Wasze opinie i porady EDIT: Sorki za otwarta szafę, ale szukałam miejsca by światło padało dobrze i kolor był realistyczny ![]() Białego i ecru golfu nie robiłam, bo wiadomo, że pasuje
|
|
|
|
#1366 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez Lide Czas edycji: 2007-09-10 o 02:26 |
|
|
|
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1368 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja tam jestem towards czarnego - ale to tylko ja bo lubie - rozne odcienie fioletu do ciemnych wlosow powinny wygladac fajnie - ale to musi byc na modelce. Zrob dobre zdjecie sukience z toba w srodku i powklejamy cie w roznych golfach. A co myslisz o jakims fajnym odcieniu lososiu?A ten zielony to rzeczywiscie okropny mi wyszedl |
|
|
|
|
#1369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i chyba nie chce mi sie też tak cudować z tyloma golfami, wolałam na wieszaku licząc na Wasza wyobrąźnię może kiedyś, jak już będę szła gdzieś ubrana podrzutek mi cyknie, bo teraz to On i tak w rozjazdach i nie będę Go tym męczyła ![]() Łosoś fuj od razu od takiego koloru miałabym różową cerę z różowym noskiem i polikami, taka słodka, śliczna pani Piggy łosoś to wiosna, ewentualnie jesień, ja jakoś Fiolety tak już mówiłam, że muszę zakupić jakies ciekawe, odcień bakłażana widziałam gdzies na wystawie, musze w wolnej chwili poszukać. No, a do czarnego rajstopy czarne, czy brązowe? o kryjących mówię.Kurcze coś spać nie mogę ![]() Dobranocka |
|
|
|
|
#1370 |
|
Zakorzenienie
|
Iwona ale super kiecka, gdzie ją kupiłaś???
ja bym do czarnego ubrala czarne, ale ja nie lubię brązu ![]() wszystkie zestawy super ![]() ach i jakbyś mierzyła chantelle to oni nie mają mniej niż 70, ale ich 70 ma po zmierzeniu 60 cm i jest oki na szczuplaki Rzabba ale TY masz nogi ![]() ![]() do samych uszówGnomo , ja też bylam bardzo zadowolona z urlopu w Turcji, wyjątkowo mili i sympatyczni ludzie i te arbuzy...............czekam na relacje i foty
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1371 |
|
sophisticated
|
nie wiem czy się uda mi przywitać, ale z tego co czytałam, dzisiaj powinien być ostatni dzień dłuższych zwisów wizażowych
no to cześć ![]() Iwonka wszystkie golfy bardzo dobrze wyglądają rajstopy IMO czarne, noga lepiej wygląda gdy jest jednokolorowa, ale podkreślam IMO ![]() ho ho nawet gnomo wpadła |
|
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
![]() ale pogoda ![]() dzięki za wszystkie przytulanki i kciuki za małżyka jutro też proszę trzymać małżyk wycina sobie migdałki cze Gnomo ![]() smutno,że Rzęska nas opuściła ![]() mam nadzieję,że jednak wróci niedługo nie wiem o co kaman Iwonko-mnie by się podobał właśnie bakłażan jakiś i taki bardzo ciemny bordo oraz ciemna-gorzka czekolada-taka prawie czarna rajtki do czarnego mogą być i czarne i brązowe ![]() jak chcesz mieć dłuższe nogi to czarne a jeśli wyeksponować butki to brązowe ale ekspertką nie jestem do kozaków to już w ogóle bez różnicy chyba cze Akane
|
|
|
|
#1373 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczynki
Idę dokładnie przeczytać coście pisały przez weekend... I zdjęcia widzę |
|
|
|
#1374 |
|
Zakorzenienie
|
mój małż to jest udany
właśnie dzwonił,że wraca do domu zawoził go ojciec i zgadał się z tą lekarką-którą zna,że małż śpiewa i skierowała go jeszcze na konsultacje do foniatry przełożyła operację o tydzień ale z tego wychodzi że sam się jej nie pochwalił ![]() Milgryf-zapomniałam napisać,że też lubię oglądać Discovery Travel&Living zwłaszcza przebudowy domów ![]() i te domy,które Pingi wklejała bardzo mi się podobają ale widziałabym go jako swój w innym kraju/klimacie-jakiejś gorącej wyspie albo przynajmniej na pięknym wzgórzu w gorącym kraju osobiście nie wiem jak by mi się mieszkało w takim domu,ale uwielbiam na nie patrzeć
|
|
|
|
#1375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jak wytnie migdałki, to może być problem. Ale wiem też, ze taka dezyzja, to wybór mniejszego zła. Ja bez migdałków już przeszło 10 lat.
|
|
#1376 |
|
sophisticated
|
Ann to dowód, że bez znajomości to ani rusz
![]() ja już zapomniałam czy pisałam czy nie, ale fajowe te domy od Pinga bardzo mi się najbardziej podobał pierwszy, ten dom na Śląsku, w aatrialnym to się zastanawiałam jaką rolę spełnia to atrium oprócz podjazdu i czy jedna część nie zacienia jednak drugiej
|
|
|
|
#1377 |
|
Rzabbocop
|
Ivuś z tego co widzę na fotkach to oba śodkowe zestawy a potem prawe, potem lewe i czarne rajtki lepiej |
|
|
|
#1378 | |
|
Zakorzenienie
|
heeej
![]() co za pogoda Cytat:
![]() ehh najchetniej bym sie zakopala pod koldra... lece do sklepu po jakies zarełko |
|
|
|
|
#1379 |
|
Zadomowienie
|
Czesc
navi pocisz sie ze u nas tez dzisiaj ponuro - ale deszczu niestety niet Wyscie sie zdazyly wyspac a ja kompletnie dzisiaj nic nie zrobilam - przygotowalam prasowanie i .......... poszlam malzowi piec pavlova , a bajzlu przy tym sobie narobilam ze az strach. Jednka nie jest dobrze jak czlowiek ma za duzo czasu
|
|
|
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ann to super, ze mężowi sie na razie upiekło pogoda jest koszmarna i caly wrzesień ma taki być najgorsze jest to, ze sie nie da biegać, bo jest za zimno a my znależliśmy wczoraj dzialkę, przetarg w grudniu Oreganka jak sie udal wyjazd??
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:26.

ale śliczna jest 

będę się starała jakoś opisać bardziej