Panny Młode 2017 cz. 5 - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-12, 12:17   #1441
anlaya
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2017 cz. 5

motylek825, a skąd jesteście? Podejrzewam, że w dużych ośrodkach miejskich i "znanych" salach może być spore obłożenie póki co chcę się skupić na nauce.
No i nie chcę zespołu, tylko DJ-a, a ci są w mojej okolicy mniej rozchwytywani chyba. Zespoły nadal cieszą się największą popularnością.
anlaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-12, 12:20   #1442
motylek825
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anlaya Pokaż wiadomość
motylek825, a skąd jesteście? Podejrzewam, że w dużych ośrodkach miejskich i "znanych" salach może być spore obłożenie póki co chcę się skupić na nauce.
No i nie chcę zespołu, tylko DJ-a, a ci są w mojej okolicy mniej rozchwytywani chyba. Zespoły nadal cieszą się największą popularnością.
Woj. Kujawsko-pomorskie małe miasto ok. 75 000 mieszkańców a wszędzie cenią sie jakby to Paryż był!

"Dziś zasypiamy w białej kołdrze
a kiedyś zakopią nas w jednym grobie"

Edytowane przez motylek825
Czas edycji: 2015-08-12 o 12:21
motylek825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-12, 12:41   #1443
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam salę w bardzo małym "ośrodku miejskim",a terminów w maju już nie nie było od kwietnia do października 2017
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-12, 13:06   #1444
anlaya
Zakorzenienie

Pozostaje mi liczyć na "szczęście" ;D
Stary 2015-08-12, 13:14   #1445
renia92
Zakorzenienie

Cytat:
Pozostaje mi liczyć na "szczęście" ;D
Jak nie chcesz jakiejś konkretnej daty to na pewno coś znajdziesz
Stary 2015-08-12, 13:24   #1446
anlaya
Zakorzenienie

Mamy "wymarzoną" datę, ale nic się nie stanie, jeśli w fajnej sali będzie dostępny inny termin w miesiącach "czerwiec-wrzesień". Ostatecznie o udanym weselu przesądza sala, a nie data jakoś wśród znajomych te rezerwacje sal odbywały się z mniejszym wyprzedzeniem. Aż z ciekawości podzwonię do tych "lepszych" miejsc
Stary 2015-08-12, 13:25   #1447
Masza23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez motylek825 Pokaż wiadomość
Woj. Kujawsko-pomorskie małe miasto ok. 75 000 mieszkańców a wszędzie cenią sie jakby to Paryż był!
Ja mieszkam w miejscowości 5000 mieszkańców, więc nie śpieszę się z wyborem. U nas są ceny zazwyczaj 200zł od osoby bez napojów wiejskiego stołu ciast i tortu.
Masza23 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-08-12, 14:12   #1448
dominika405
Zadomowienie

Cześć dziewczyny!

Jeszcze trochę i wyjazd nad morze.Już się nie mogę doczekać

Małgosia, jutro już będzie rok i ... Fajnie to brzmi

Witam nową PMkę My jeszcze nie mamy nic zarezerwowane,ale do końca września na pewno podpiszemy umowę z salą i foto

Aga,jak Melon? Uważnie się przyglądaj ranom,bo rany kąsane zazwyczaj goją się o wiele gorzej ze względu na ilość bakterii w jamie ustnej psa. Jeśli zacznie się sączyć ropa lub jakikolwiek płyn to idźcie do weta. Jeśli rana jest głęboka i zacznie się goić od góry (skóra zacznie się zabliźniać) a w środku będzie stan zapalny to zrobi się ropień pod skórą. Widziałam taką sytuację i wtedy trzeba od nowa otwierać ranę i ją oczyszczać.

loading...

7/11
dominika405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-12, 14:40   #1449
aguleekk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dominika405 Pokaż wiadomość

Aga,jak Melon? Uważnie się przyglądaj ranom,bo rany kąsane zazwyczaj goją się o wiele gorzej ze względu na ilość bakterii w jamie ustnej psa. Jeśli zacznie się sączyć ropa lub jakikolwiek płyn to idźcie do weta. Jeśli rana jest głęboka i zacznie się goić od góry (skóra zacznie się zabliźniać) a w środku będzie stan zapalny to zrobi się ropień pod skórą. Widziałam taką sytuację i wtedy trzeba od nowa otwierać ranę i ją oczyszczać.
O kurczę... Jak wróciliśmy do domu przemyliśmy mu te rany woda utlenioną. Boli go to, czasem chodzi trochę krzywo, odsuwa się jak chcemy to obejrzeć. No właśnie sama nie wiem czy jest głęboka, wydaje mi się, że tak dość wbił mu te zęby. Na razie nic tam nie widać złego, myślisz, że póki co nie ma co lecieć do weta?

20.08.2016
aguleekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-12, 14:55   #1450
VinVinara
Zakorzenienie

14.09 - 21.09 Zakopane
Stary 2015-08-12, 14:57   #1451
aguleekk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez VinVinara Pokaż wiadomość
14.09 - 21.09 Zakopane
Zazdroo

20.08.2016
aguleekk jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-12, 14:59   #1452
dominika405
Zadomowienie

Psy się dosyć szybko regenerują,więc nie leciałabym na łeb na szyję do weta. Oglądaj tą ranę.Jeśli coś się będzie sączyć, podejdzie ropą, Melon straci apetyt i humor to idźcie do weta. Bo często taka rana jest dosyć głęboka i trzeba ją specjalnie otwierać płukaniem żeby goiła się od dołu a nie od góry. Ale skoro mocno nie krwawiło i Melon nie jest jakiś apatyczny to na razie bym tylko obserwowała.Nie martw się.

loading...

7/11
dominika405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-12, 15:05   #1453
VinVinara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aguleekk Pokaż wiadomość
Zazdroo
Sama w to nie wierze na razie. Tak dawno nigdzie nie bylam
Stary 2015-08-12, 16:49   #1454
mala_ni
Raczkowanie

hej dziewczeta

w poniedzialek zarezerwowalismy sale, wiec to juz pewne - 26.08.2017
Do slubu az 2 lata, a ja juz sie zastanawiam czy zdecydujemy sie na stoly okragle czy podluzne Czytalam, ze niektorzy psiocza, ze przy okraglych sa zamkniete grupki i nie ma integracji, ale tak na chlopski rozum to raczej tak samo jest przy podluznych. Rozmawiasz z tymi co sa na przeciwko,po przekatnej czy obok, i tyle... Okragle od zawsze mi sie marzyly, bo wygladaja pieknie i raczej bedziemy sie sklaniac ku nim ale mamy duuuuzo czasu na przemyslenie tego

Od oswiadczyn w piatek mina 3 tygodnie, a my dopiero wczoraj odebralismy filmik. Ogladajac to czulam sie, jakbym przezywala to na nowo. Zarowno moja, jak i TZ rodzina rowniez sie mocno wzruszyli. Ciesze sie, ze mamy taka pamiatke, bedziemy miec co dzieciom pokazywac.

Swoja droga, w koncu sobie ustawilam status na portalu hahaha i przy statusie ten filmik. I mam ubaw z tego jakie zazdrosnice sa z niektorych dziewczyn Bo skoro rozmawiam z kims regularnie, nawet czesto, a ten ktos na 100% widzial, ze sie zareczylismy, obejrzal ten film i nawet nie pogratulowal, w ogole ani me, ani be to jaki moze byc powod, jesli nie taki, ze zal im tylki sciska? mam tu na mysli glownie moje dwie kuzynki i jedna kolezanke. Znam je i juz widze w glowie ich skrzywione miny i to jak robia awantury swoim facetom, ze nie wymyslili czegos fajnego ^^ takie typki.

Dziewczyny, przerazilyscie mnie, ze macie juz makijazystki Myslalam, ze jak na razie trzeba zalatwic sale, dj'a, fotografa, kamerzyste i spokoj na caly rok. Nie wiedzialam, ze makijazystki tez biora zapisy z takim wyprzedzeniem ;o

Co do fryzury, ja bym chciala miec rozpuszczone wlosy. Mam dlugie geste grube wlosy do pasa. Tak naprawde uwazam je za moj glowny (jedyny?) atut, wiec nie chce ich chowac w tak waznym dniu.

buziaki
mala_ni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-12, 17:27   #1455
malgosiaw123
Zakorzenienie

Hej dziewczyny jestem załamana ta pracą Boli mnie głowa i bardzo boję się,że nie zdążę.. Każda uciekająca minuta mnie przeraża.

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Cytat:
Napisane przez mala_ni Pokaż wiadomość
hej dziewczeta

Do slubu az 2 lata, a ja juz sie zastanawiam czy zdecydujemy sie na stoly okragle czy podluzne Czytalam, ze niektorzy psiocza, ze przy okraglych sa zamkniete grupki i nie ma integracji, ale tak na chlopski rozum to raczej tak samo jest przy podluznych. Rozmawiasz z tymi co sa na przeciwko,po przekatnej czy obok, i tyle... Okragle od zawsze mi sie marzyly, bo wygladaja pieknie i raczej bedziemy sie sklaniac ku nim ale mamy duuuuzo czasu na przemyslenie tego

Od oswiadczyn w piatek mina 3 tygodnie, a my dopiero wczoraj odebralismy filmik. Ogladajac to czulam sie, jakbym przezywala to na nowo. Zarowno moja, jak i TZ rodzina rowniez sie mocno wzruszyli. Ciesze sie, ze mamy taka pamiatke, bedziemy miec co dzieciom pokazywac.

Swoja droga, w koncu sobie ustawilam status na portalu hahaha i przy statusie ten filmik. I mam ubaw z tego jakie zazdrosnice sa z niektorych dziewczyn Bo skoro rozmawiam z kims regularnie, nawet czesto, a ten ktos na 100% widzial, ze sie zareczylismy, obejrzal ten film i nawet nie pogratulowal, w ogole ani me, ani be to jaki moze byc powod, jesli nie taki, ze zal im tylki sciska? mam tu na mysli glownie moje dwie kuzynki i jedna kolezanke. Znam je i juz widze w glowie ich skrzywione miny i to jak robia awantury swoim facetom, ze nie wymyslili czegos fajnego ^^ takie typki.
Chyba nie powinnas tak mówić,że na pewno każdy zazdrości zaręczyn i ma pretensje do swoich chlopaków, że "nie wymyślili czegoś fajnego". Mój TŻ oświadczył mi się po prostu nad morzem, przy zachodzie słońca. Bez zadnych fajerwerków,ale to dla mnie najpiekniejsze oświadczyny pod słońcem i nie zamieniłabym je na nic innego. I nie zazdroszczę innym parom oświadczyn. dla kazdego co innego jest wyjątkowe i fajne. a nie wstawiłam ani jednego zdjęcia z zaręczyn,a mam piękne. Ale to moja intymna sprawa i nie potrzebuje sie z tym dzielić ze wszystkimi na fb Co do stołow okrągłych to słyszałam,że dość cięzko się komunikować. Kwiaty zaslaniają wszystko, ciezko po cos sięgać. Ale ja też je uwielbiam,ale mieć ich nie będę.
Stary 2015-08-12, 17:40   #1456
mala_ni
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Chyba nie powinnas tak mówić,że na pewno każdy zazdrości zaręczyn i ma pretensje do swoich chlopaków, że "nie wymyślili czegoś fajnego". Mój TŻ oświadczył mi się po prostu nad morzem, przy zachodzie słońca. Bez zadnych fajerwerków,ale to dla mnie najpiekniejsze oświadczyny pod słońcem i nie zamieniłabym je na nic innego. I nie zazdroszczę innym parom oświadczyn. dla kazdego co innego jest wyjątkowe i fajne. a nie wstawiłam ani jednego zdjęcia z zaręczyn,a mam piękne. Ale to moja intymna sprawa i nie potrzebuje sie z tym dzielić ze wszystkimi na fb
oj, zle mnie zrozumialas, nie to mialam na mysli Jesli moja dobra kolezanka/ kuzynka sie zareczyla, a oswiadczyny wygladaly nie tak jak np. mi sie podoba, to co z tego? wiem, ze ona jest szczesliwa to jej po prostu gratuluje o to mi chodzi, to chyba takie normalny odruch znam bardzo dobrze te dziewczyny, tak jak juz pisalam zreszta, i wiem, ze one tez lubia takie wyjatkowe oswiadczyny. Tzn np jedna kuzynka jest po slubie i mi sie zalila kiedys, ze miala chyba najgorsze oswiadczyny, bo wpadli i on do niej, ze moze by tak wzieli slub, a jej sie marzyly jakies wyjatkowe oswiadczyny. Przykro, ze nie miala swoich wymarzonych, ale nie odzywajac sie teraz do mnie, tylko pokazuje swoja zazdrosc... Nie mowie, ze kazdy, kto mi nie pogratulowal to na bank zazdrosci hahaha wiadomo, ze kzdy ma inna wizje i byc moze nawet wiekszosc woli tak normalnie, we dwoje, bez swiadkow, intymnie, calkowicie sie zgadzam tylko ja mam na mysli konkretne przypadki. jeszcze jakis czas np ktos pyta kiedy sie bawimy na moim weselu, a jak juz dochodzi do oswiadczyn to cos ja ugryzlo ... i wiem co, zazdrosc. :P a szkoda
Stary 2015-08-12, 17:46   #1457
VinVinara
Zakorzenienie

Cytat:
hej dziewczeta

Dziewczyny, przerazilyscie mnie, ze macie juz makijazystki Myslalam, ze jak na razie trzeba zalatwic sale, dj'a, fotografa, kamerzyste i spokoj na caly rok. Nie wiedzialam, ze makijazystki tez biora zapisy z takim wyprzedzeniem ;o

Co do fryzury, ja bym chciala miec rozpuszczone wlosy. Mam dlugie geste grube wlosy do pasa. Tak naprawde uwazam je za moj glowny (jedyny?) atut, wiec nie chce ich chowac w tak waznym dniu.

buziaki
A ja też nic bym Ci nie napisała. Takie zaręczyny są wg mnie bardzo na pokaz. Jeszcze mieć filmik dla siebie to rozumiem. Ale pokazywać całemu światu? Dla mnie to była bardzo intymna chwila i cieszę się, że byłam tyklo ja i Tż. Ogólnie Twój post zaleciał snobizmem ale może się mylę
A stoły będziemy mieć okrągłe
Stary 2015-08-12, 17:55   #1458
ann2016
Zakorzenienie

Cytat:
A ja też nic bym Ci nie napisała. Takie zaręczyny są wg mnie bardzo na pokaz. Jeszcze mieć filmik dla siebie to rozumiem. Ale pokazywać całemu światu? Dla mnie to była bardzo intymna chwila i cieszę się, że byłam tyklo ja i Tż. Ogólnie Twój post zaleciał snobizmem ale może się mylę
też tak uważam, przede wszystkim nie chciałabym takiego filmiku a jak już bym miała to dla siebie a nie na fb dla wszystkich, dostałam od Tż ogromny bukiet róż i zrobiłam sobie z nim foto owszem ale dla siebie a nie żeby chwalić się tym na fb, nawet zdjęcia jak chłopak klęka przed dziewczyną z pierścionkiem i wrzucanie ich jest dla mnie strasznie bez sensu no ale cóż każdy ma swoje zdanie ja mam takie
ann2016 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-12, 18:02   #1459
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Też tak zauważyłam,ale głupio mi było pisać..
Mam znajoma,ktora zawsze przy mnie podobne rzeczy mowila i przyznam szczerze,ze zawsze bylo mi glupio. Zawsze sprowadzała mnie na ziemię, ze "jestem gorsza".

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Cytat:
Napisane przez ann2016 Pokaż wiadomość
też tak uważam, przede wszystkim nie chciałabym takiego filmiku a jak już bym miała to dla siebie a nie na fb dla wszystkich, dostałam od Tż ogromny bukiet róż i zrobiłam sobie z nim foto owszem ale dla siebie a nie żeby chwalić się tym na fb, nawet zdjęcia jak chłopak klęka przed dziewczyną z pierścionkiem i wrzucanie ich jest dla mnie strasznie bez sensu no ale cóż każdy ma swoje zdanie ja mam takie
a ja nawet bukietu nie dostałam bo nie byłoby niespodzianki
Byliśmy we czwórkę z przyjaciółmi na wakacjach. Poszliśmy ogladac zachód słońca.
My bylismy blisko morza,znajomi na samym koncu plaży,ale kolega zrobił nam piekne zdjęcia nie widac dokładnie twarzy, bo to bylo daleko,ale tak fajny zarys postaci na tle zachodzacego slonca.
Stary 2015-08-12, 18:11   #1460
mala_ni
Raczkowanie

Cytat:
Mylisz sie. i wg mnie musisz byc bardzo niesympatyczna, jesli nie pogratulowalabys swojej kuzynce, z ktora masz kontakt, tylko i wylacznie dlatego, ze TOBIE sie takie oswiadczyny nie podobaja. Ja tam sie ciesze szczesciem wszystkich moich znajomych, niewazne co im to szczescie daje.
Stary 2015-08-12, 18:11   #1461
paulinunia
Zakorzenienie

Cytat:
hej dziewczeta

buziaki
ja bym tak tego nie odbierała każdy lubi chwalić się i gratulować w innym miejscu. może jak się spotkacie na żywo to wtedy złoża gratulacje?

ja już odliczam do urlopu! )

paulinunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-12, 18:14   #1462
ann2016
Zakorzenienie

Cytat:
a ja nawet bukietu nie dostałam bo nie byłoby niespodzianki
Byliśmy we czwórkę z przyjaciółmi na wakacjach. Poszliśmy ogladac zachód słońca.
My bylismy blisko morza,znajomi na samym koncu plaży,ale kolega zrobił nam piekne zdjęcia nie widac dokładnie twarzy, bo to bylo daleko,ale tak fajny zarys postaci na tle zachodzacego slonca.
no mój to tak zaplanował wszystko, że byłam mega zaskoczona kwiaty czekały w pokoju więc niespodzianka była
nie no pewnie takie zdjęcia są fajne ale wiesz widziałam u moich znajomych na kontach takie zdjęcia, że są blisko takie typowo na pokaz a nie żeby była jakaś romantyczna pamiątka, bo jak sobie wyobrażam Twoje foto to właśnie tak to widzę jako romantyczne zdjęcie dla was

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Cytat:
Mylisz sie. i wg mnie musisz byc bardzo niesympatyczna, jesli nie pogratulowalabys swojej kuzynce, z ktora masz kontakt, tylko i wylacznie dlatego, ze TOBIE sie takie oswiadczyny nie podobaja. Ja tam sie ciesze szczesciem wszystkich moich znajomych, niewazne co im to szczescie daje.
ja bym pogratulowała nie wiem osobiście, przez telefon albo nawet w prywatnej wiadomości ale pod takim filmikiem też bym nie napisała
ann2016 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-12, 18:17   #1463
VinVinara
Zakorzenienie

Rzadko kiedy zyczenia urodzinowe na tablicy skladam. Jak zarecza sie ktos mi bliski to pisze PRYWATNA wiadomosc. Fakt, jestem niesympatyczna. Nie wysylam nikomu milionow pustych gratulacji na pokaz. Nie dzielę się relacją z zareczyn na fb tak mi przykro

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-08-12, 18:18   #1464
mala_ni
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paulinunia Pokaż wiadomość
ja bym tak tego nie odbierała każdy lubi chwalić się i gratulować w innym miejscu. może jak się spotkacie na żywo to wtedy złoża gratulacje?

ja już odliczam do urlopu! )

no w tym rzecz, widzialam sie z nia na zywo! naburmuszona i o nic mnie nie zapytala, a wczesniej ciagle ''to kiedy sie u was bawimy?''. ^^ nie czaje jej mama do nas, ze gratuluje, ze fajnie, ze widac ze jestesmy szczesliwi, pytala o wesele itd. a ona nic, jak nigdy, jakby w ogole tematu nie bylo. po prostu ewidentnie zazdrosci. a wy dziewczyny zle mnie zrozumialyscie, bo nigdzie nie napisalam, ze oh mialam takie fajne oswiadczyny, na pewno KAZDY mi zazdrosci. Napisalam o 3 dziewczynach, co podkreslilam, ktore bardzo dobrze znam i wiem o co im chodzi a to ze inni wola inna forme to jest oczywiste, swiat bylby nudny, gdyby kazdemu podobalo sie to samo

PS
do reszty, nie, filmikiem nie dzielilam sie ZE ZNAJOMYMI ''na pokaz''. Po prostu chcialam sie podzielic naszym szczesciem, bo mialam go w nadmiarze. nie wiem po co to ukrywac zreszta wszyscy w rodzinie i znajomi ciagle pytali ''kiedy filmik, kiedy filmik'', kazdy chcial zobaczyc, a ja nie uwazam, ze to takie straszne im to pokazac
Stary 2015-08-12, 18:20   #1465
mala_ni
Raczkowanie

Cytat:
Rzadko kiedy zyczenia urodzinowe na tablicy skladam. Jak zarecza sie ktos mi bliski to pisze PRYWATNA wiadomosc. Fakt, jestem niesympatyczna. Nie wysylam nikomu milionow pustych gratulacji na pokaz. Nie dzielę się relacją z zareczyn na fb tak mi przykro
a gdzie ja napisalam, ze mi nie pogratulowala konkretnie pod filmem czy ze w ogole na portalu? chodzi o to ze nie pogratulowala w ogole a nawet widzialysmy sie na zywo ^^
Stary 2015-08-12, 18:24   #1466
malgosiaw123
Zakorzenienie

A z drugiej strony-moze po prostu tym kolezankom się nie podobały Twoje zaręczyny i dlatego nic nie piszą? Bo jakby napisały-"nie podoba mi się" to też byś powiedziała że zazdroszczą i dlatego tak mówią?

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Cytat:
No serio-lajki na fejsie wyznacznikiem tego jakim jesteś czlowiekiem-sympatycznym czy nie
Serio mam mnóstwo znajomych na fb ktorzy sie zareczają,rodza im się dzieci, kupuja samochod, zmieniaja prace. Ale poważnie nie lajkuje wszystkiego i nei ze względu na to,że zazdroszczę. Po prostu nie chce mi się nad kazdym wydarzeniem na fb rozczulac i nie gratuluje kazdemu wszystkiego. Tak jak i dla mnie zyczenia urodzinowe na fb są mało istotne. Bo gdyby nie ten fb to by nikt nie wiedział. I wcale się tym nie przejmuje,że na kilkuset znajomych tylka kilakdziesiąt mi zlozy zyczenia,mimo ze w tym dniu wiekszosc byla aktywna.
Stary 2015-08-12, 18:25   #1467
mala_ni
Raczkowanie

Cytat:
A z drugiej strony-moze po prostu tym kolezankom się nie podobały Twoje zaręczyny i dlatego nic nie piszą? Bo jakby napisały-"nie podoba mi się" to też byś powiedziała że zazdroszczą i dlatego tak mówią?
nie, bo ja nie oczekuje opinii, tylko myslalam, ze siostra ktora chce sie z nami bawic na weselu, pogratuluje ja jej pogratulowalam, mimo ze jej facet po prostu zapytal czy moze by wzieli slub, nie podobalo mi sie to, ale nie dawalam jej opinii, a po prostu pogratulowalam nie to, ze mi zalezy na tych gratulacjach, po prostu mnie rozbawilo jej zachowanie, zreszta kazdy to zauwazyl w rodzinie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-08-12, 18:26   #1468
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ann2016 Pokaż wiadomość
no mój to tak zaplanował wszystko, że byłam mega zaskoczona kwiaty czekały w pokoju więc niespodzianka była
nie no pewnie takie zdjęcia są fajne ale wiesz widziałam u moich znajomych na kontach takie zdjęcia, że są blisko takie typowo na pokaz a nie żeby była jakaś romantyczna pamiątka, bo jak sobie wyobrażam Twoje foto to właśnie tak to widzę jako romantyczne zdjęcie dla was
U mnie nie było takiej opcji,bo jakby upchał bukiet w plecak i doniósł na plażę to myślę,że mało by z niego zostało
Mnie wlasnie tez smiesza te zdjecia gdzie cala rodzina stoi dookoła,pstryka zdjęcia a chłopak kleka
No powiem nieskromnie,że moje są fajne, klimatyczne I mialam ochote wstawic na fb jedno,bo bardzo mi sie podobaja,ale pomyslalm sobie,ze nie chce zeby wszyscy naokolo wiedzieli i skladali sztuczne gratulacje. Takze mimo,iż jestesmy rok zareczeni to malo kto wie
Stary 2015-08-12, 18:27   #1469
mala_ni
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

No serio-lajki na fejsie wyznacznikiem tego jakim jesteś czlowiekiem-sympatycznym czy nie
Serio mam mnóstwo znajomych na fb ktorzy sie zareczają,rodza im się dzieci, kupuja samochod, zmieniaja prace. Ale poważnie nie lajkuje wszystkiego i nei ze względu na to,że zazdroszczę. Po prostu nie chce mi się nad kazdym wydarzeniem na fb rozczulac i nie gratuluje kazdemu wszystkiego. Tak jak i dla mnie zyczenia urodzinowe na fb są mało istotne. Bo gdyby nie ten fb to by nikt nie wiedział. I wcale się tym nie przejmuje,że na kilkuset znajomych tylka kilakdziesiąt mi zlozy zyczenia,mimo ze w tym dniu wiekszosc byla aktywna.
nie wiem czy czytacie odpowiedzi czy nie, ale chyba nie, bo juz chyba piaty raz pisze, ze nie chodzi o lajka czy glupi komenatarz, wyraznie w poscie napisalam, ze mi nie pogratulowala. Mialam na mysli gratulacje, a nie lajka i komentarz. Gratulacje takie normalne. na zywo czy przez telefon itp. I tak, ja to uwazam za niesympatyczne
Stary 2015-08-12, 18:28   #1470
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
nie, bo ja nie oczekuje opinii, tylko myslalam, ze siostra ktora chce sie z nami bawic na weselu, pogratuluje ja jej pogratulowalam, mimo ze jej facet po prostu zapytal czy moze by wzieli slub, nie podobalo mi sie to, ale nie dawalam jej opinii, a po prostu pogratulowalam nie to, ze mi zalezy na tych gratulacjach, po prostu mnie rozbawilo jej zachowanie, zreszta kazdy to zauwazyl w rodzinie
Serio,ale macie problemy.... Jakbym powiedziała mamie albo tacie,że kuzynka mi nie poratulowała na fb to by mnie wysmiali jeszcze
A nie pomyslalas ze moze nie widziala tego filmiku? albo na biegu tylko zobaczyla ze sie zareczylas? Albo wlasnie jest osoba której fb sluzy tylko do ogladania zdjec znajomych,a malo co lajkuje i komentuje,a woli bezposredni kontakt?
wstawilas to dopiero dzisiaj, wstrzymaj się kilka dni z wydawaniem osądów.

Edytowane przez malgosiaw123
Czas edycji: 2015-08-12 o 18:30
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości