Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-12, 20:25   #4471
ruskieklopsy
tuńczyk duńczyk <><

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
https://instagram.com/p/6SkaYHRDZU/
No zawał zawał...
https://instagram.com/p/6Sa9zVBCDB/
A tu śpiew u Andziaks. Nie zabrakło też wojny w komentach.
https://instagram.com/p/6StGi8DYLc/ Karolina udowadnia, że miała krótkie włosy. Rozwalił mnie komentarz " nic się nie zmieniłaś, tylko urosłaś.."
nie czepiam sie andziaks tym razem!!!!!!!!
mimo antypatii
ale serio uwielbiam soundtrack z moulin rouge i SPARTACZYŁA. nie da się zrozumieć tekstu w najwazniejszym momencie, slyszę blebleble zamiast how wonderful life is... :'D

no chyba że jakoś nie pamietam zmiany tekstu, to mnie uświadomocie, ale to zawsze leci- how wonderful life is now you're in the world?

a śpiew taki o, jakich wiele, tylko z tym mamlaniem mnie wkurzyła >:C

ruskieklopsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-12, 20:34   #4472
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ruskieklopsy Pokaż wiadomość
mimo antypatii
ale serio uwielbiam soundtrack z moulin rouge i SPARTACZYŁA. nie da się zrozumieć tekstu w najwazniejszym momencie, slyszę blebleble zamiast how wonderful life is... :'D

no chyba że jakoś nie pamietam zmiany tekstu, to mnie uświadomocie, ale to zawsze leci- how wonderful life is now you're in the world?

Dla mnie ona w ogole tu bełkocze
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-12, 20:44   #4473
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
mimo antypatii

Nie mój typ barwy ale Andziaks (nie wiem czemu) bardzo lubię Ona ma ogólnie taki głosik jakby helu się nawdychała.
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-12, 20:47   #4474
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

pytanko mam, co ona robi z ręką?

PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-12, 20:55   #4475
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość

Hahahahaha
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-12, 20:56   #4476
Hadassah
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Czsami oglądam do końca głównie filmiki FDAC, CMB i Maxi. Haule kończe zawsze jak juciuberka powie, że to ostatnia rzecz nawet jak filmik jest dopiero w połowie.

Poza tym denerwują mnie te reklamy w środku filmiku np. 4 czy 5 w ciągu 10 minutowego filmiku.

Z tego co wiem nie jest jedyną vlogerką z Nysy. Ktoś jeszcze pochodzi z Nysy. Pamiętacie może kto?
To ja jestem tą z nielicznych, które obsesyjnie oglądają do końca. Albo coś nie jest warte oglądania i po minucie dwóch wyłączam, albo do końca

Cytat:
Napisane przez pesstka90 Pokaż wiadomość
na jakieś wesele malowałam się x lat temu tymi cieniami na górze po prawej... szit straszny

no to przesądza sprawę Szkoda, bardzo ładnie jej w takich włosach.

Jestem bardzo uprzedzona do kosmetyków Paese. Nie miałam dużo rzeczy, ale ich ceny, które w ciągu kilku lat podskoczyły o kilkaset procent sprawiają że teraz tych kosmetyków już nie tknę. Założę się, że to to samo, z tej samej linii produkcyjnej, tylko z inną nazwą.

Cytat:
Napisane przez Sasabina Pokaż wiadomość
chcę! : )

aż dziwne, że nie wycięła
mogłaby skrócić do tej długości, chociaż w ogóle mi trudno dobrać do karoliny idealną dla niej długość i kolor, jak dla mnie ma dość trudną urodę
Moim zdaniem Karolina jest bardzo ładna, tylko ma dużą głowę/twarz .

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Od dawna unikam poprawiania błędów i uświadamiania - jak ktoś pyta, a ja wiem- odpowiadam. Inne wizażanki częściej błędy wychwytują niż ja, ale widać Lena ma określone jasno doświadczenia i się nimi bezustannie dzieli

Niezawodny Mirosław
Zaimek ja ma dwie formy celownika: akcentowaną mnie i nie akcentowaną mi. Na początku zdania używa się tylko tej pierwszej, np.: „Mnie to daj” (ale „Daj mi to”). Formy mi można też użyć na początku zdania składowego, po spójniku, jeśli pada na niego akcent: „Robię tak, jak mi się podoba”.
To samo dotyczy kilku innych par form zaimkowych: „Nie widzę go”, ale „Jego nie widzę” (także „Widzę jego, a nie jąâ€); „Dużo ci zawdzięczam”, ale „Tobie wszystko zawdzięczam”. We wszystkich cytowanych przykładach form krótszych używa się w pozycji nie akcentowanej, form dłuższych – tylko wtedy, gdy są pod akcentem.

źródło: http://sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/mni...y-ci;5375.html

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Ja właśnie wciągnęłam makaron ryżowy z masłem orzechowym, łososiem, sosem sojowym, papryką i sosem rybnym <3
Czorna magia . Po tresurze z polskiego (zawsze mi się wymagające nauczycielki trafiały, a w lo to już przesadzili - szliśmy programem z rozszerzenia i mieliśmy dodatkowe obowiązkowe lekcje )mówię i piszę ładnie mimo dysleksji, ale jak ktoś zaczyna mi rzucać nazwami części zdania to wymiękam, idealny przykład zbędnej wiedzy (jeśli ktoś nie jest wykształcony w tym kierunku )

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Próbowałam na jakimś blogu przeczytać i zrozumieć regułkę. Nie ogarnęłam. Nawet banalne przykłady były dla mnie nie jasne. Zrozumiałam je na wyczucie.
Poza tym, nie lubię jak ktoś tłumaczy w ten sposób:
W pierwszej osobie liczby poj. w dopełniaczu/celowniku whatever. Brrrrr... Skrętu mózgu dostaję.

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

O, dokładnie

Edytowane przez Hadassah
Czas edycji: 2015-08-12 o 20:59
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-12, 21:07   #4477
2011607111034
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Iraa Pokaż wiadomość
Zawał kwdrat 3 filmiki w prawo po tym Twoim..
Z bananem. Umarłam :/
Wychodzi z niego obrzydliwy, wielki robal, mam rację?
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-12, 21:07   #4478
Munkaa
Zakorzenienie

Ania i Marek testują amerykańskie Lays

Stary 2015-08-12, 21:09   #4479
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość
pająk
Stary 2015-08-12, 21:12   #4480
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hadassah Pokaż wiadomość
Czorna magia . Po tresurze z polskiego (zawsze mi się wymagające nauczycielki trafiały, a w lo to już przesadzili - szliśmy programem z rozszerzenia i mieliśmy dodatkowe obowiązkowe lekcje )mówię i piszę ładnie mimo dysleksji, ale jak ktoś zaczyna mi rzucać nazwami części zdania to wymiękam, idealny przykład zbędnej wiedzy (jeśli ktoś nie jest wykształcony w tym kierunku
No ja mimo rozszerzenia w szkole, na studiach miałam naprawdę mocne zdziwko. Jednak mje oszukali - filologia polska nie jest jak pierdnięcie
Wiadomo - jak się człowiek przyłoży, to przebrnie, ale jak już wielokrotnie powtarzałam - gramatyka historyczna i historia języka - tradżedi. Mimo że mocno ciekawe, to jednak proces zaliczania żmudny. Literatura to była maaaasa czytania, tak jak i teoretyczne przedmioty typowo - czytanie, rozumienie, czytanie, łączenie. Acz wszelkie gramatyczne i większość językoznawczych - wiele godzin nauki - a i tak poszłam ostatecznie na seminarium językoznawcze czego wielokrotnie żałowałam - teraz już nie żałuję i w sumie nie spodziewałam się, ale wszystko, co tyczyło się komunikacji interpersonalnej, właśnie przydaje mi się w pracy.

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2015-08-12 o 21:15
Stary 2015-08-12, 21:23   #4481
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Iraa Pokaż wiadomość
Zawał kwdrat 3 filmiki w prawo po tym Twoim..
Z bananem. Umarłam :/
Co jets na filmiku z bananem? Boję się kliknąć.
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-12, 21:24   #4482
Iraa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość
;( tak.

Staram sie wydłubać oczy wyobraźni ale CIĄGLE to widze.

pomarudze troche niczym Szusz, na ten upal oczywiscie, ale juz mnie tak meczy ze nawet nie jestem w stanie 'zmusic' sie do obejrzenia ostatniego chyba odcinka PLL ktory juz jest dostepny. ten upal odbiera checi do wszystkiego dzizasss. Do tego dodac PMS i otchłań rozpaczy - WELCOME.
Iraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-12, 21:26   #4483
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

Maria wrocila

Stary 2015-08-12, 21:27   #4484
201705230905
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Co jets na filmiku z bananem? Boję się kliknąć.
Pająk, pająki są wporzo
201705230905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-12, 21:29   #4485
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:

Między innymi przez te ręce jej nie oglądam, strasznie mnie wkurza ta jej paniuśkowata gestykulacja

2017: 34
2018: 4
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-12, 21:35   #4486
whip
psy-chopatka

Cytat:
Napisane przez withi_as Pokaż wiadomość
W ogóle to za dużo ostatnio masła orzechowego w moim życiu ...
u mnie w pokoju stoi słoik masła orzechowego z Primaviki i wyjadam go łyżeczką
Polecam jeszcze połączenie białych Twixów z masłem orzechowym, niebo w gębie.

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
tak. Jest już prawie w 6 miesiącu ciązy, nie sprawia wrazenia jakby zbyt wiele przytyła. podejrzewam że swoje odchudzanie przerwała ze względu na ciążę. Jeśli tylko jej faza na zdrowy styl zycia i w miarę dobre odżywianie nie przejdzie,a wykorzysta do tego fakt karmienia piersią, które zwiększa zapotrzebowanie kaloryczne, z dzieckiem będzie chodzić na spacery bo i tak nic lepszego nie będzie miałą do roboty (taka prawda) to czasem może trochę zrzucic
pożyjemy zobaczymy
Wg mnie to będzie dobrze jak wróci do wagi sprzed ciąży. Nie mając dziecka nie potrafiła ogarnąć sensownie dietę, ćwiczenia a co dopiero przy takim maluchu.
Po za tym ja ogólnie mało znam kobiet które lepiej wyglądają po ciąży niż przed. Życie.
Stary 2015-08-12, 21:42   #4487
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz, ona nawet puszcza iRobota żeby sprzątal takze wiesz, życie ją męczy
w takim razie ja przy swoimtrybie życia powinnam wyzionąć ducha już dawno

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Między innymi przez te ręce jej nie oglądam, strasznie mnie wkurza ta jej paniuśkowata gestykulacja
ja nie mogę patrzeć jak ona czegokolwiek dotyka, jakby było pełne zarazków, syfów, tak koniuszkami palców. albo jakby ledwo co pazury pomalowała

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-12, 21:42   #4488
ruskieklopsy
tuńczyk duńczyk <><

Cytat:
Napisane przez malwine55 Pokaż wiadomość
Pająk, pająki są wporzo

NIE. też tak sądziłam. NIE SĄ.
opowiem wam mojo historie
odkąd skonczylam szkole, dluzej przesiaduje po nocach.A pająki wychodzą nocą. Razu pewnego Otwieram sobie drzwi z pokoju, a tam! Pająk uciekający i kamuflujący się na dywanie : /// Zamykam drzwi z zaskoczenia, zaraz otwieram, A ON JUŻ POD DRZWIAMI i znowu w cień! Myślę sobie, cwana sztuka, w dodatku tłusta jak krowa-nalezy zlikwidować. Idę po Kapcia Zagłady, odwracam się, a tu pająk czycha w szparze pod drzwiami! wychłynął z niej, ja go trzask, a ten w cień i tak GODZINĘ, aż w koncu dostał pudłem z maszyny do szycia.
I słusznie.
Po kilku miesiącach przyłapywania pajaków na wchodzeniu pod drzwiami wejściowymi, miarka się przebrała.
W sobote bajcnął mnie pająk na dworze, paskudna plama i swędzi. Klops zirytowany, pająki coraz gorsze.
Dzisiaj rano obaliłam mit, jakoby pająki nie potrafiły skakać.
Siedzę sobie w łóżku rano i przyuważam, że zza szafy wyszedł ogromniasty pająk. Natychmiast chciałam sięgać po Kapcia, ale nie zdążylam gdyż!..... pająk. zeskoczył. na. pudlo. obok. Nie pod nim, obok. Myślalam, że mi się przywidzialo, no bo pająki nie skaczą! I dałam mu spokój. Godzinę później otwieram ową szafę, chcę wyciągnąć sukienkę GDY WTEM!!!!!
PAJĄK
skoczył mi na łydke
SKOCZYŁ
sekunda konsternacji, zrzuciłam go i pokazałam mu gdzie pieprz rośnie słownikiem frazeologicznym ( XD )
i co?
zdążył mnie bajcnąć. cholera, jak swędzi.
kiedyś zylismy w idealnej symbiozie- ja im kąty do pajęczyn, one mi brak komarów i robactwa. teraz przychodza do mnie same pająki-mutanty, które pajęczyn nie robią, tylko gryźć by chciał. A robactwa coraz więcej.

ruskieklopsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-12, 21:47   #4489
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez whip Pokaż wiadomość

Polecam jeszcze połączenie białych Twixów z masłem orzechowym, niebo w gębie.

Kupiłam w Biedronie duże opakowanie białych i mam masło orzechowe ale nie wiem, kiedy zjem, bo... jutro jadę na 4dniowy urlop tututututuuu nanananaaa dziołszki!

Nie będę miała swobodnego dostępu do internetów, więc miejscie miły czas!
Stary 2015-08-12, 21:52   #4490
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:

NIE. też tak sądziłam. NIE SĄ.
opowiem wam mojo historie
odkąd skonczylam szkole, dluzej przesiaduje po nocach.A pająki wychodzą nocą. Razu pewnego Otwieram sobie drzwi z pokoju, a tam! Pająk uciekający i kamuflujący się na dywanie : /// Zamykam drzwi z zaskoczenia, zaraz otwieram, A ON JUŻ POD DRZWIAMI i znowu w cień! Myślę sobie, cwana sztuka, w dodatku tłusta jak krowa-nalezy zlikwidować. Idę po Kapcia Zagłady, odwracam się, a tu pająk czycha w szparze pod drzwiami! wychłynął z niej, ja go trzask, a ten w cień i tak GODZINĘ, aż w koncu dostał pudłem z maszyny do szycia.
I słusznie.
Po kilku miesiącach przyłapywania pajaków na wchodzeniu pod drzwiami wejściowymi, miarka się przebrała.
W sobote bajcnął mnie pająk na dworze, paskudna plama i swędzi. Klops zirytowany, pająki coraz gorsze.
Dzisiaj rano obaliłam mit, jakoby pająki nie potrafiły skakać.
Siedzę sobie w łóżku rano i przyuważam, że zza szafy wyszedł ogromniasty pająk. Natychmiast chciałam sięgać po Kapcia, ale nie zdążylam gdyż!..... pająk. zeskoczył. na. pudlo. obok. Nie pod nim, obok. Myślalam, że mi się przywidzialo, no bo pająki nie skaczą! I dałam mu spokój. Godzinę później otwieram ową szafę, chcę wyciągnąć sukienkę GDY WTEM!!!!!
PAJĄK
skoczył mi na łydke
SKOCZYŁ
sekunda konsternacji, zrzuciłam go i pokazałam mu gdzie pieprz rośnie słownikiem frazeologicznym ( XD )
i co?
zdążył mnie bajcnąć. cholera, jak swędzi.
kiedyś zylismy w idealnej symbiozie- ja im kąty do pajęczyn, one mi brak komarów i robactwa. teraz przychodza do mnie same pająki-mutanty, które pajęczyn nie robią, tylko gryźć by chciał. A robactwa coraz więcej.
Nic nie mów. Ja nic nie miałam do pająków. Nawet jakieś małe ugryzionka malinowe byłam w stanie wybaczyć. Do czasu... aż byłam na kolonii, gdzie w domku mieliśmy setki takich grubaśnych, mięsistych, włochatych pająków. Codziennie wybijałyśmy dziesiątki tyvh przyjaciół. Jakiś jednak opanował mój spiwór. Leżałam sobie i nagle poczułam straszny ból, takie pieczenie. Odsłoniłam śpiwór i zobaczyłam, że grubas po mnie zagina. Oczywiście panika i krzyk, ale najgorsze bylo to, że chyba z 3 dni miałam gorączkę, miejsce na brzuchu było lekko napuchnięte a po kilku dniach, w miejscu udziabanym zebrała mi się ropa. Od tamtej pory nie jestem przyjaźnie nastawiona do tych mutantów.
Stary 2015-08-12, 21:55   #4491
201705230905
Konto usunięte

Pająk pająkowi nierówny, ja akurat nie spotkałam takich gryzących, tylko te z przyjaznymi zamiarami, tarantule i ptaszniki też mnie jakoś nie ruszają, ale ja jestem dziwna za to jakbym zobaczyła jakąś larwę albo szczura to bym zeszła chyba
201705230905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-12, 22:08   #4492
thebierdonka
Raczkowanie

offtop o pająkach? nope nope NOPE.
thebierdonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-12, 22:08   #4493
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
mimo antypatii

No tak tam jest, ja nie wiem co ona śpiewa, jakby nie umiała języka i próbowała ze słuchu? śpiewać umie, ale barwa głosu totalnie nie moja, taka cukierkowa.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-12, 22:10   #4494
kochanowska
Zakorzenienie

Zalozylam sobie snapchat, bo duzo youtuberow mowi, ze duzo rzeczy tam dodaje, wiec chce sobie oblukac i mimo, ze kumpela mi kiedys pokazywala o co w tym chodzi, to nie ogarniam za bardzo zeby kogos podgladc, trzeba go dodac do znajomych?

kochanowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-12, 22:11   #4495
Arrianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Kupiłam w Biedronie duże opakowanie białych i mam masło orzechowe ale nie wiem, kiedy zjem, bo... jutro jadę na 4dniowy urlop tututututuuu nanananaaa dziołszki!

Nie będę miała swobodnego dostępu do internetów, więc miejscie miły czas!
Baw się dobrze
Arrianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-12, 22:17   #4496
201610310857
Konto usunięte

Wczoraj wrocilam do domu, otwieram drzwi i pierwsze, co zibaczylam to olbrzymi pakak na scianie, taki krzyzak, z krotkimi wlochatymi odnozami. Az mi sie slabo zroilo. Wiec pomyslam, ze wyrzuce go na klatke i walnelam go kapciem, ale tak zeby nie zabic. Spadl na podloge i udawal ze nie zyje. Wiec go inteligentnie odkurzylam... W nocy sobie wyobrazilam, ze wychodzi z odkurzacza... Poszlam wywalic worek z odkurzacza do kontenera przez dom... Ostatnio w wannie tez znalazlam takiego zwyklego. Utopilam go. U mnie w nocy sa otwarte wszystkie okna i to cholerstwo sie schodzi, az sie boje chodzic boso... Na komary i muchy kupilam takie cus, wklada sie to do kontaktu i insektow naprawde nie ma. Tylko te przebrzydle muszki owocowki mi sie gromadza, bo mam mikroskopijna lodowke i np. Jablka czy banany trzymam w misce na stole. Juz sie nie moge doczekac zimy, az to cale towarzystwo wyginie
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-12, 22:21   #4497
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Edeldredzia Pokaż wiadomość
Wczoraj wrocilam do domu, otwieram drzwi i pierwsze, co zibaczylam to olbrzymi pakak na scianie, taki krzyzak, z krotkimi wlochatymi odnozami. Az mi sie slabo zroilo. Wiec pomyslam, ze wyrzuce go na klatke i walnelam go kapciem, ale tak zeby nie zabic. Spadl na podloge i udawal ze nie zyje. Wiec go inteligentnie odkurzylam... W nocy sobie wyobrazilam, ze wychodzi z odkurzacza... Poszlam wywalic worek z odkurzacza do kontenera przez dom... Ostatnio w wannie tez znalazlam takiego zwyklego. Utopilam go. U mnie w nocy sa otwarte wszystkie okna i to cholerstwo sie schodzi, az sie boje chodzic boso... Na komary i muchy kupilam takie cus, wklada sie to do kontaktu i insektow naprawde nie ma. Tylko te przebrzydle muszki owocowki mi sie gromadza, bo mam mikroskopijna lodowke i np. Jablka czy banany trzymam w misce na stole. Juz sie nie moge doczekac zimy, az to cale towarzystwo wyginie
Siateczki na okna i spokojne wieczory letnie przy otwartych oknach gwarantowane
Stary 2015-08-12, 22:34   #4498
201610310857
Konto usunięte

Munia, mam siatki dla kotow, z grubymi oczkami. Te z drobnymi ti byloby juz za duzo
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-12, 22:56   #4499
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

"Powiew tropików" tak zwany, w wykonaniu Maxi. Penis z tym, że moim pierwszym skojarzeniem jest: zima, ciężko, sylwester.

Od dawna myślę o niej jako o mało kreatywnej perfekcjonistce.
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-12, 22:58   #4500
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
"Powiew tropików" tak zwany, w wykonaniu Maxi. Penis z tym, że moim pierwszym skojarzeniem jest: zima, ciężko, sylwester.

Od dawna myślę o niej jako o mało kreatywnej perfekcjonistce.
Penis z tym <3 <3 <3
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości