|
|
#1831 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
przez to że słońce świeci jest jednak cieplej i po przejściu 20 metrów byłam już cała mokra i chciałam wracać Cytat:
Ja jutro do biura idę, ciekawe ile tam wytrzymam ![]() Cytat:
![]() Ale u mnie też nie najgorzej, nie padało ale po południu się zachmurzylo więc jest zdecydowanie lepiej niż wczoraj, siedzę na balkonie i czuję jak powietrze się rusza ![]() Pięknie tam jest |
|||
|
|
|
#1832 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo moge swoja oddac I el cosmico chyba tez, bo zgnilym japcem na mnie zalatuje, a dobrze sie zapowiadal...
|
|
#1834 |
|
Zakorzenienie
|
Betty - jak tam pięknie!
Cytaty mi zjadło - ale Redziu, dziękuję! NFZ leczy zęby do trójek, psia ich mać. A mnie piątka szwankuje - i dwa leczenia kanałowe mogą mi w ośrodku zrobić, za 400zł ![]() A, i za miesiąc ![]() Ale wracając do przyjemniejszych tematów - w YR są produkty do wł. kręc. - mgiełka w testerze, więc wypróbowałam i uważam, że nieźle jest. Włosy w dotyku przestały chrzęścić, nie wiuiwają, akurat na wydobycie skręta nie działa u mnie jakoś specjalnie, ale miło ich dotknąć nareszcie. Oraz dobrze też na mnie działa odżywka Biovax do kolorowanych (żółta). U
|
#1835 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1836 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
pięknie tam i chłodniej niż u nas Cytat:
ale jutro już bezwzględnie muszę ![]() 2.ojoj , współczuję u mnie nadal goronc i bezwietrznie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#1837 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Betty,pieknie tam
Leże sobie na łożu (na szczeście nie Madejowym ani boleści ), świeca mi obok mruga i nogi mnie bolą jak wszyscy diabli I potrzebuje na jutro kciukow,kulek i innych pozytywnych fluido tak około 13.00 w bardzo dla mnie ważnej sprawie
|
#1838 |
|
Zakorzenienie
|
Margot - zrobi się
|
#1839 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
u mnie noc była przyjemna i wietrzna, więc temperatura w mieszkaniu spadła mi do 27 stopni Cytat:
![]() Znad soczku |
|||
|
|
|
#1840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1841 |
|
Nindżopesz
|
Macham spod chłodu
|
|
|
|
#1842 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Wygląda na to, ze zadziałały już rano, za co bardzo dziękuję
![]() Idę wieczorem podpisać umowę najmu mieszkania. Normalnego mieszkania, z wodą, prądem i łazienką. Stresa mam jak jasna cho.lera, znowu pół nocy nie spałam
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2015-08-13 o 13:10 |
|
|
|
#1843 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#1844 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Aillenn - dziękuję, jak wyżej
|
#1845 |
|
Piers do przodu
|
Margotu świetne wieści
|
#1846 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ty się nie stresuj, Ty się ciesz.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1847 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cieszyć sie ciesze,nawet bardzo,ale stres olbrzymi. Wmawiam sobie,ze bedzie dobrze ale ja charakterologicznie jestem panikarz i widze wszystkie czarne scenariusze...
|
#1848 |
|
Zakorzenienie
|
Margot świetne info
![]() Rejcz polecam z całego serca, szczególnie wizytę, babka poświęciła mi 1,5h czekała aż się wysłowię, podawała chusteczki itp. Wyszłam od niej lżejsza.adleki to nie biorę tego co mi przepisała, bo wyczytałam, że powoduje tycie, przeczytałam internety i znalazłam inny lek, se "załatwiłam" i biorę powoli zwiększając dawkę, czuję się świetnie ![]() dobry baru
|
|
#1849 |
|
niecnotliwa dziewica
|
To ja poprosze o te gratulacje
|
#1850 |
|
Piers do przodu
|
|
#1851 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluję
![]() prawie 2 tygodnie upałów bez wody... ale przeżyła, a nawet więcej ![]() https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...9a&oe=55CF9EF0
|
#1852 |
|
Panaroja
|
Pierwsza
snad kawusi Margot - gratulacje ![]() Polazłam wczoraj se Śnieszką do C&A bo chciała sobie spodnie kupić , i kupiłam sobie dwie sukienki , w kolorze i wzorku starobabcinym znaczy fioletowo-bakłażanowe w kfiatuszki , chciałam pokazać ale na stronie ich nie ma , znaczy nie istnieją czy jak
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#1853 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Margot - gratki!
![]() Kurcze, ciagle nie mogę sie nadziwić ile to w ludziach jest neinawiśći i jakie mega trzeba miec kompleksy, a przy okazji siano w głowie, zeby kogoś nienawidziec, kogo sie nawet nie zna ...Przyczepiła sie do mnie jakas hejterka - normalnie mentalnosc na poziomie dziecka 5-letniego, a kompleksy to chyba większe niż 10 osób razem wziętych. Ja tego hejtu nigdy nie ogarniałam, naprawdę. Ja rozumiem, ze mozna kogoś nie lubiec, nie cierpieć bo zrobiło mu sie krzywdę jakaś, ale tak, z niczego? Nie znajac nawet?! Moze ma za duzo wolnego czasu i głupieje już? To nie przypadki dla psychiatry czasem?Tak, wiem ze temat mało weekendowy, ale na czasie ![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
|
|
#1854 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Półtorej ulicy od obecnego, mijam je codziennie w drodze do i ze stacji
Cytat:
Dziękować Wklej real photo, to zaistnieją ![]() Dzięki Kieckę w tym roku nabyłam jedną, wściekle kobaltową i w sam raz na te upały. Ale jakoś mam opory przed noszeniem jej do pracy.... Idę szukać krzesełek do kuchni, bo na razie mam sam goły stół i cudne szafki zresztą, z tego stresu i tak ledwo co jadam....Corii, a a propos tego, co napisałaś. Od obcej osoby bym pewnie olała, natomiast przekracza moją wyobraźnię sytuacja, w której osoba znana od lat 30-paru, uważana i traktowana jak bliska przyjaciółka, bez konkretnej przyczyny robi takie akcje jak ta z prądem, straszy policją, o kradzieży nieruchomości i oszustwie nie wspominając... Sorry, jestem monotematyczna, ale jest mi to naprawdę trudno zrozumieć, nie mówiąc o akceptacji tegoż.
|
|
#1855 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ale naprawde super, ze będziesz miała lepiej i ze szybko sie udało Jeszcze zeby tak pozbyc się tej Twojej wrzeszczacej szefki i byłoby gites, co nie? Ale kto wie, roznie bywa w zyciu Trzeba miec nadzieje ![]() Ale nie to, zebym ja sie przejęła, tylko to, że ja nie rozumiem tego toku myslenia, takich schizów i hejterów ![]() A to, o czym piszesz .... tego to juz w ogóle nie kumam Jak ktoś bliski wbija po iluś tam latach znajomosc/przyjaźni nóż w plecy i dobija bez powodu, ot tak sobie, bo co? Bo ma taki kaprys?Nieee, to jakies chore. Wspólczuję Ci i mam nadzieje, ze wiecej sie z ta osobą nie będziesz widywać.
|
|
#1856 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Po kolei i nie na raz ![]() Naprawdę sobie wbijam do łba, ze dam radę i że będzie dobrze. Jak się ułoży z mieszkaniem, to może i z pracą - w sensie, że może znajdę inną. I właśnie nie jestem w stanie tego pojąć. Rozumie, gdybyśmy się o coś pokłóciły, miały jakiś zatarg - chociaż i tak uważam, ze dorośli ludzie rozwiązują konflikty w inny sposób. Tymczasem to jest sytuacja taka: jest dobrze, odwiedzamy się nawzajem, znamy swoje rodziny i jesteśmy nawzajem traktowane prawie jak jej członkowie (w pewnym okresie byłam normalnie zazdrosna, bo Kaśka przychodząc do mnie musiała najpierw iść poplotkować z moją Mamą, wypalić sobie razem papieroska i poplotkować). Z jej ojcem dzwoniliśmy do siebie nawzajem z okazji imienin, urodzin itepe. I w sytuacji, kiedy ja dwa lata temu zostaję nagle bez dachu nad głową i jestem zmuszona wprowadzić się do mieszkania po mojej własnej ciotce, ona zaczyna takie akcje! Dobra, EOT, bo i tak nic w tej sytuacji nie zmienię.
|
|
#1857 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Zuch Dziewczyna. Inny by ręce rozlozył i płakał, nie kazdy bierze byka za rogi A powiedz, daleko lokum od poprzedniego? To jest perfidia najgorszego gatunku, skoro tak wygladały kontakty miedzy Wami - bardzo bliskie i zazyle. Matko i córko, co w ludziach siedzi?! Wychodzi na to, ze teraz nawet najblizszych nie mozna byc pewnych. Zreszta coś o tym wiem, bo mam w mojej dalszej rodzinie tego przykład. A pytałas jej moze, o co jej chodzi?! Niech w 4 oczy Ci powie. Tak czy siak, uwazam jednak, ze zerwanie z nią kontaktów byłoby najlepszym wyjściem. Chyba ze jakoś się z tego wytłumaczy. Aczkolwiek dla mnie fakt jest faktem i nei odwróci sie tego.
|
|
#1858 | |||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
pomarudzić czasami pomarudzę, choćby i tu na forum, ale nikt za mnie życia nie przeżyje, sama muszę - a mam jedno (a teraz to już połowę za sobą).Cytat:
co się da, osobiście przeniosę, tylko do mebli mi transport potrzebny.Cytat:
I nie, nie pytałam. Ja generalnie wiem mniej więcej o co chodzi - o tę nieruchomość. Ciotka przed śmiercią nie uregulowała spraw własnościowych, w KW jest nadal jej zmarły mąż i jego pierwsza żona - obydwoje nie żyją od lat 30. Kaśka się zameldowała w mieszkaniu na parterze, po swojej babce i dąży do przejęcia tej nieruchomości, całej, a to jest piętrowy budynek ze sporym ogrodem. Testamentu nie ma, wiec chyba przez zasiedzenie. A pytać nie pytałam, z nią się nie da normalnie rozmawiać. Akcje z ostatnich tygodni: ona sobie nie życzy, żebym wyrzucała śmieci do śmietnika (mimo, ze ja chcę za wszystko płacić!!!). Raz wrzuciłam dwa worki, to mi je wyjęła i postawiła pod drzwiami mieszkania z kartką, żebym nie korzystała ze śmietnika. Na drzwiach powiesiła kartkę o treści w formie bezosobowej "proszę zamykać drzwi" - mimo, ze tylko ja tam mieszkam.... W zeszłym roku, nie pamiętam już przy okazji czego, pewnie płacenia rachunków za wodę/ prąd, wyzwała mnie od pasożytów. No, nie będę się rewanżować odpisywaniem "ty złodziejko" chociaż to by było najwłaściwsze. A, i to nie jest nawet to, ze ona ma coś do mnie - sąsiadkę z naprzeciwka doprowadziła listami, pogróżkami i awanturami do tego, ze tamta się wyniosła, mimo, ze miała zameldowanie itd. O kradzieży mojej korespondencji ze skrzynki to już kiedyś wspominałam, o tym, że miała do mnie pretensje jak przyszła jakaś oferta na nazwisko mojej zmarłej ciotki, też.
|
|
#1859 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() A przepraszam, musiałam przeoczyć Każdy by przeżywał takie coś. Więc nie ma co się usprawiedliwiać ![]() Aaaa, czyli jak nie wiadomo o co chozi to chodzi o pieniądze ... ![]() Oby się to nei skończyło u Jaworowicz ![]() Przepraszam Cię, ze to napisze, ale to pseudoprzyjaciółka chyba, sadząć z opisów jej ostatnich zachowanań... To makabryczne, jak człowieka może zaślepić ządzą posiadania czegoś
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-08-14 o 10:38 |
|
|
|
|
#1860 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
A teraz mam dylemat: iść po pracy do Arkadii z torbami, kupić żarcie i obejrzeć (a może i kupić) krzesełka, czy kupić samo żarcie w Biedronce a krzesełka odłożyć na po niedzieli? Nie powiem, bo mnie swędzi ![]() Letę robić listę do przeniesienia ręcznego
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.

chociaż nie wiem , czy na dworze aktualnie jednak nie chłodniej 

Jak ktoś bliski wbija po iluś tam latach znajomosc/przyjaźni nóż w plecy i dobija bez powodu, ot tak sobie, bo co? Bo ma taki kaprys?